Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

SHL live stream

Jääkiekon SHL live stream lähetykset ilmaiseksi netistä kuuluu Unibet-TV palveluun.

Rekisteröidy vedonlyöntiyhtiölle Unibet | Katso urheilua ilmaiseksi

SHL

Ruotsin SHL on maan korkein jääkiekkoilun sarjataso, jossa pelaavat Ruotsin 14 parasta joukkuetta. Sarjan nimi oli ennen Elitserienin, mutta se muuttui SHL:ksi vuonna 2013. Ensimmäinen kausi Elitserien-nimellä pelattiin 1975–1976. Ruotsin mestaruudesta on kuitenkin pelattu paljon aikaisemmin, sillä ensimmäisen kerran maan mestaruus jaettiin vuonna 1922. Ruotsin mestaruudet jaettiin ensimmäisinä kausina IK Götalle, joka voitti ensimmäisen mestaruuden lisäksi mestaruudet vuonna 1924 ja 1925.

SHL:n runkosarja käynnistyy syyskuussa. Runkosarja huipentuu maaliskuussa. Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa 55 ottelua. Varsinaisella peliajalla voitosta saa kolme pistettä, jatkoajalla voitosta kaksi ja jatkoaikahäviöstä puolestaan yhden pisteen. Runkosarjan kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Runkosarjan kaksi viimeistä joutuvat karsimaan paikastaan SHL:ssä. Runkosarjan jälkeen pelataan pudotuspelejä pääperiaatteeltaan samaan tyyliin verrattuna Liigan pudotuspelijärjestelmään. Pudotuspelit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä, jossa neljällä voitolla pääsee seuraavalle kierrokselle. Finaalien voittaja kruunataan Ruotsin mestariksi.

SHL:n menestyneimpiä joukkueita ovat Djurgården, Brynäs ja Färjestad. IK Götä, joka ei ole pelannut enään Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla, on voittanut maansa mestaruuden yhdeksän kertaa. 2010-luvulla yksi joukkue on ollut ylitse muiden, sillä Skellefteå on juhlinut mestaruutta kahteen kertaan. Lisäksi keltamustat ovat olleet finaalisarjassa häviävänä osapuolena peräti kolme kertaa. Se tarkoittaa, että Skellefteå on 2010-luvulla ollut maansa menestynein joukkue yhdessä Färjestadin kanssa.

Parhaimpia ennätyksiä SHL:ssä ovat runkosarjassa eniten pisteitä tehneen ruotsalaisen Håkan Loobin yhden kauden ennätys. Hän viimeisteli runkosarjassa kaudella 1982-1983 42 maalia ja antoi 34 maaliin syöttöä. Sama mies pitää hallussaan myös eniten maaleja yhdellä kaudella viimeistelleen ennätystä. Eniten syöttöjä yhden kauden aikana on naputtanut kanadalainen Bud Holloway, joka viimeisteli kaudella 2012-2013 51 syöttöä. Holloway viimeisteli myös pudotuspeleissä kaudella 2011-2012 23 tehopistettä. Ennen kyseinen tilasto oli Jukka Voutilaisen nimissä. Kun katsotaan koko ajalta runkosarjan parhaimpia pistemiehiä, Fredrik Bremberg viimeisteli urallaan 206 maalia ja antoi 375 syöttöpistettä. Andreas Jämtin keräsi Ruotsissa puolestaan lähes 1500 jäähyminuuttia.

Suomalaispelaajista SHL:ssä eniten ovat pelanneet uransa lopettaneet Timo Blomqvist, joka on pelannut Ruotsissa kuusi kautta, Kari Eloranta kahdeksan kauden ajan, Tomi Kallio 13 kauden verran, Raimo Helminen kuuden kauden ajan ja Marko Jantunen. Viimeiseksi mainittu pelaaja on pelannut Ruotsissa peräti kymmenen kautta. Myös Mikko Luoma ja Mikko Luovi ovat olleet tuttuja näkyjä ruotsalaiskaukaloissa.

SHL:n toiseksi korkein sarjataso on nimeltään HockeyAllsvenskan, jossa pelaa Ruotsin korkeimman sarjatason tapaan 14 joukkuetta. Kaksi parasta joukkuetta pääsee karsimaan paikasta korkeimmalla sarjatasolla ja kaksi heikointa joukkuetta joutuvat karsimaan paikasta seuraavan alemman sarjatason parhaimpien ryhmien kanssa.

Ruotsalaista huippujääkiekkoa pääsee seuraamaan kansainvälisten peliyhtiöiden tarjoamien live stream-lähetysten avulla. Erikoismainintana peliyhtiö Unibet tarjoaa live stream-lähetyksiä myös moneen muuhun sarjaan veloituksetta. Lisäksi Unibetiltä on mahdollista seurata paljon myös muitakin urheilulajeja lähes laidasta laitaan.

Ruotsin SHL live stream ilmaiseksi netistä

SHL live stream lähetykset ilmaiseksi netistä Unibet-TV:n palvelussa eivät veloita koskaan rahaa tililtä. Pelitilin on kuitenkin oltava aktiivinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tilillä on oltava vähintään sentti rahaa. Raha ei kuitenkaan kulu koskaan tililtä pois vaikka katsoit kaikki maailman urheilulähetykset. Rekisteröidy Unibetille ja katso urheilua ilman veloitusta!

SHL live stream ilmaiseksi netistä

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö