Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Serie A live stream

Italian Serie A live stream lähetykset ilmaiseksi netistä. Voit katsoa ottelut livenä ja nauttia jalkapallosta laajasti, sillä tarjonta kattaa valtavan määrän sarjoja!

Serie A live stream stream lähetykset ilmaiseksi netistä

Miten on mahdollista että mm. Serie A livelähetykset stream muodossa ovat ilmaisia? Taustalla on vedonlyöntiin keskittyvä Unibet, joka näyttää myös paljon muita lajeja. Lisätietoja Unibet-TV:stä tai rekisteröidy Unibetille ja tutustu sitä kautta jolloin näet TV-oppaan sekä livenä olevat lähetykset.

Rekisteröidy peliyhtiölle Unibet ja katso urheilua ilmaiseksi

Italian Serie A – katso jalkapalloa netissä

Italian Serie A näkyy Espanjan La Ligan tavoin maksutta ja suorina lähetyksinä kansainvälisillä peliyhtiöillä, jotka mahdollistavat asiakkailleen jalkapallon live stream ottelut. Italian Serie A ei ole Suomessa samassa suosiossa kuin esimerkiksi Englannin Valioliiga tai Espanjan La Liga, mutta Italiasta tulee useita todellisia huippuseuroja Juventuksen johdolla. Pääset katsomaan Italian Serie A live stream lähetyksissä esimerkiksi Cristiano Ronaldon pelaamista, joka on esiintynyt parilla edellisellä kaudella Juventuksen vahvuudessa. Italian Serie A:ssa muita suuria joukkueita ovat esimerkiksi Napoli, Inter, AC Milan, Lazio ja erittäin kovassa nousussa oleva ja yksi Euroopan viihdyttävimmistä joukkueista, Atalanta.

Serie A jalkapallo

Jalkapallon Italian Serie A on maan korkein sarjataso, jossa pelaa joka kaudella Italian 20 parasta joukkuetta. Italian mestaruudesta on pelattu jalkapallon osalta vuodesta 1898 lähtien. Kaudella 1929–1930 pelattiin ensimmäinen kausi Serie A:ssa. Sitä ennen pelattiin alueellisia sarjoja. Kausi 2004-2005 oli ensimmäinen kerta, kun Serie A:ssa pelasi nykyinen määrä joukkuetta. Jokainen joukkue kohtaa toisensa kahdesti: Kerran vieraissa ja kotona, jolloin otteluita kertyy joukkuetta kohden 38 kappaletta.

Serie A-kauden päätteeksi sarjan kolme viimeistä joukkuetta putoaa Serie B:hen, joka on saapasmaan toiseksi korkein sarjataso. Menestyksekkäitä joukkueita historian aikana ovat olleet etenkin Juventus 30:nellä mestaruudella ja Milanon seurat AC Milan sekä Inter, jotka ovat voittaneet mestaruuden lähes parikymmentä kertaa

Nähdäksesi netistä Serie A live stream lähetykset tulee sinun rekisteröityä Unibetille ilmaiseksi. 

Serie A:ta pidetään yhä tänäkin päivänä yhtenä kovatasoisimmista liigoista. Se on maapistevertailussa Englannin Valioliigan, Espanjan La Ligan ja Saksan Bundesligan takana, vaikka kieltämättä Italian korkein sarjataso on menettänyt hieman merkitystään verrattuna suurimpiin sarjoihin. Monet todelliset supertähdet eivät pelaa pääasiassa Italiassa, vaan he suuntaavat pelaamaan Espanjaan, Englantiin ja Saksaan.

2010-luvulla Juventus on ollut Serie A:n hallitsija. ”Vanha Rouva” on voittanut mestaruuden vuoteen 2015 mennessä jokaisella kerralla yhtä kautta lukuunottamatta, kun kaudella 2010-2011 AC Milan nappasi mestaruuden. Vuodesta 2005 vuoteen 2010 saakka hallitsijana toimi punamustien paikallisvastustaja Inter, joka voitti mestaruuden viisi kertaa peräkkäin. Edellisiä vastaavia mestaruusputkia nähtiin saapasmaan korkeimmalla sarjatasolla 1940-luvulla, kun Juventuksen paikallisvastustaja Torino voitti mestaruuden monia kertoja peräkkäin. Yksi mestaruuksista tuli tosin Italian jalkapalloliiton päätöksellä ja toisena vuonna ei pelattu toisen maailmansodan takia.

Serie A:n tunnetuimmat seurat ovat jo luetellut Juventus, AC Milan ja Inter, mutta myös Roman alueen kaksi joukkuetta, AS Roma ja Lazio lukeutuvat saapasmaan parhaimmistoon. Ylemmän keskikastin joukkueiksi on myös syytä luetella Napoli ja Fiorentina. Italian korkeimmalla sarjatasolla monet joukkueet tunnetaan hyvin kotiriippuvaisina ryhminä. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Genoaa ei pidetä tänä päivänä Italiassa edes ylemmän keskikastin joukkueena, mutta todellisuudessa punasiniset ovat voittaneet historian aikana maansa mestaruuden monia kertoja.

Serie A:n kuumimmat paikallisottelut tunnetaan AC Milanin ja Interin sekä AS Roman ja Lazion välisinä otteluina. Kolmas kiihkeä taistelupari on kotoisin Genoasta, josta ovat kotoisin niin Genoa kuin Sampdoriakin. Uutta tulemista tekevä Hellas Verona on kotoisin Veronan kaupungista, jonka kotipaikkana toimii myös Chievo Verona. Neljäs taistelupari muodostuu siis edellämainittujen joukkueiden kohtaamisisista.

Nyt tarjolla entistä enemmän vedonlyöntibonuksia, joita hyödyntämällä on voitollinen vedonlyönti selvästi todennäköisempää.

Katso live lähetykset | Serie A stream

Italialaista huippujalkapalloa pääsee seuraamaan kansainvälisten peliyhtiöiden tarjoamien live stream-lähetysten avulla. Erikoismainintana peliyhtiö Unibet tarjoaa live stream-lähetyksiä myös moneen muuhun sarjaan veloituksetta. Lisäksi peliyhtiöltä pääsee seuraamaan runsaasti myös muitakin urheilulajeja lähes laidasta laitaan. Serie A live stream lähetykset aktivoituvat kunhan pelitilillä on vähintään sentti rahaa, mutta yksikään lähetys ei koskaan veloita tiliä, joten katsot ilmaiseksi kunhan jätätä aina tilille vähintään sentin rahaa!

Rekisteröidy Unibetille | Peliyhtiö näyttää mm. Italian Serie A jalkapalloa

Italia Serie A live stream

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö