Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

NBA live stream

Ilmaiseksi netistä NBA pelit live stream lähetyksinä. Katso ottelut livenä ja nauti planeetan parhaasta koripallosta! Miten on mahdollista että NBA livelähetykset stream muodossa ovat ilmaisia? Taustalla on peliyhtiö Unibet, joka näyttää myös paljon muuta urheilua. Lue lisää Unibet-TV:stä tai rekisteröidy Unibetille ja tutustu sitä kautta jolloin näet mm. TV-oppaan.

Rekisteröidy peliyhtiölle Unibet ja katso urheilua ilmaiseksi

NBA sarja tietoa

NBA, eli maailman tunnetuin ja kovatasoisin koripallosarja, on Pohjois-Amerikassa pelattava 30 joukkueen välinen liiga, joista yksi joukkueista on kotoisin Kanadasta ja loput joukkueet puolestaan Yhdysvalloista. Toronto Raptors, joka pelaa nykyään Itäisessä konferenssissa, on kotoisin Toronton kaupungista Kanadasta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Torontohan on ollut jo vuodesta 2001 lähtien ainoa kanadalainen koripalloseura maailman kovimmassa koripallosarjassa.

NBA alkoi vuonna 1946, jolloin mukana oli 11 joukkue. Vähiten joukkueita sarjassa oli mukana 1940- ja 1950-luvuilla, jolloin sarjaa pelattiin useamman kauden ajan pelkästään jopa vain kahdeksan joukkueen voimin. Nykyiseen joukkuemäärään sarja kasvoi ensimmäisen ja samalla toistaiseksi viimeisen kerran akudella 2004–2005. Nykyään kahdessa konferenssissa pelaavat joukkueet on jaettu kuuteen divisioonaan.

NBA:ssa pelataan 82 kierroksen runkosarja. Sen jälkeen Itäisen ja Läntisen konferenssin parhaimmat joukkueet jatkavat matkaansa kohti pudotuspelejä. Pudotuspelisarjojen voittajat ratkaistaan paras seitsemästä-pelijärjestelmällä. Se tarkoittaa, että ensimmäisenä neljä ottelua voittanut joukkue etenee seuraavalle kierrokselle.

Uusimmat joukkueet NBA:ssa ovat Charlotte Bobcats, joka liittyi mukaan vuonna 2004 ja 1990-luvulla sarjaan liittyneet Toronto Raptors ja Vancouver Grizzlies. Jälkimmäisenä mainittu joukkue on nykyään nimeltään Memphis Grizzlies. NBA:ssa ensimmäisistä vuosista lähtien pelanneita joukkueita ovat esimerkiksi Detroit Pistons, Atlanta Hawks, Los Angeles Lakers, joka on ollut kuitenkin viime vuosina todella heikossa kunnossa.

Nähdäksesi netistä NBA pelit ilmaiseksi live stream lähetyksinä tulee sinin ensin rekisteröityä Unibetille

NBA-kaudelle 2015-2016 hallitsevana mestarina lähti Golden State Warriors. Sitä aikaisemmin mestaruudet voittivat 2010-luvulla Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Miami Heat kahteen kertaan ja San Antonio Spurs. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Boston Celtics on voittanut NBA:n mestaruuden 17 kertaa, mutta edellisestä mestaruudesta on runsaasti aikaa. Se tapahtui itseasiassa kaudella 2007-2008.

Chicago Bulls oli vielä 1990-luvulla huimassa mestaruusputkessa. He voittivat ensin 1990-luvun alussa kolme mestaruutta putkeen, kunnes muutama mestaruus karkasi Houston Rocketsille. Heti sen jälkeen Chicago Bulls juhli jälleen kolmea mestaruutta.

Tämän kauden suurimmat mestarisuosikit NBA:ssa ovat Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors, San Antonio Spurs ja Oklahoma City Thunder. Myös Los Angeles Clippers ja Chicago Bulls voidaan nostaa kärkijoukkueiden todellisiksi haastajiksi. Clevaland Cavaliershan ei ole voittanut NBA-mestaruuksia, vaikka viimekin kaudella kyseessä oli yksi suurimmista mestariehdokkaista. Seura on perustettu vuonna 1970.

Nyt on entistä enemmän vedonlyöntibonuksia tarjolla, joiden avulla voitollinen vedonlyönti on selvästi todennäköisempää.

NBA-kauden päätteeksi palkitaan parhaimmat pelaajat ja muut tärkeimmät henkilöt. Muutamana esimerkkinä Larry O’Brien Championship Trophy annetaan maailman kovimman koripallosarjan voittavalle joukkueelle. Viime kaudella sitä pääsi nostelemaan todella pitkän tauon jälkeen Golden State Warriors. NBA Coach of the Year Award nimeä kantava palkinto annetaan puolestaan henkilölle, joka on kauden paras valmentaja. NBA Finals Most Valuable Player Award on palkinto, jolla muistetaan finaalisarjassa poikkeuksellisen hyvin pelannutta pelaajaa.

Katso live lähetykset | NBA stream

Maailman parhainta koripallosarjaa on mahdollista seurata kansainvälisten peliyhtiöiden tarjoamien live stream-lähetysten avulla. Erikoismainintana peliyhtiö Unibet tarjoaa live stream-lähetyksen jokaiseen NBA-otteluun. Lisäksi Unibetiltä on mahdollista seurata paljon myös muitakin urheilulajeja jalkapallon johdolla.

NBA pelit ilmaiseksi

Katso NBA pelit ilmaiseksi netissä ja rekisteröidy nyt Unibet peliyhtiölle.

Rekisteröidy Unibetille | Peliyhtiö näyttää NBA:n livenä

nba live stream netissä

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö