Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

MLB live stream

Katso MLB live stream ilmaiseksi netistä kuuluu Unibet-TV tarjontaan.

Rekisteröidy vedonlyöntiyhtiölle Unibet | Katso MLB:tä ilmaiseksi

MLB

MLB, jonka koko nimi tunnetaan Major League Basellina, on maailman kovatasoisin baseball-sarja. Se on perustettu vuonna 1903 yhdistämään kahta pohjoisamerikkalaista liigaa, National Leagueta ja American Leagueta. Major League Basellin syntyhetkestä on kuitenkin useita ristiriitaisia tietoja. Virallinen organisaatio käyttää syntyhetkenä vuotta 1869. Tuolloinhan ensimmäinen ammattilaisjoukkue, Cincinnati Red Stockings, perustettiin. Virallisissa tilaisuuksissa liiga vietti 100-vuotisjuhliaan vuonna 1969 ja 125-vuotisjuhlaa vuonna 1994. National Leaguen muodostaminen vuonna 1876 oli alku Major League Baseballille, vaikka jotkut pitävät pitävät kansallisen sopimuksen allekirjoittamisen vuonna 1903 olevan kuitenkin todellinen alku Major Leaguelle.

MLB live stream

MLB:ssä yksi sarjakausi kestää kuusi kuukautta. Se käynnistyy huhtikuussa päättyen kuuden kuukauden päästä syyskuussa. Sen aikana pelataan 162 peliä. Jokaisen divisioonan voittaja selviää automaattisesti mukaan pudotuspelehin ja jäljelle jääneistä kummankin liigan kaksi parasta kohtaavat kerrasta poikki pelattavassa Villikortti-kierroksen ottelussa. Tuon ottelun voittaja sekä divisioonavoittajat pelaavat pudotuspelit lokakuussa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastakkain pelaavat liigansa eniten voittoja saavuttanut joukkue ja Villikortti-voittaja. Kaksi muuta divisioonansa voittanutta joukkuetta kohtaavat toisensa. LDS noudattaa paras viidestä -formaattia. Seuraavalla kierroksella pelaavat vastakkain edellisen kierroksen voitolliset joukkueet. Tässä vaiheessa pelataan neljään voittoon saakka. Niiden voittajat kohtaavat toisensa jokaisen vuoden lokakuun lopussa pelattavassa World Seriesissä.

Katso MLB pelit ilmaiseksi netistä live stream lähetyksinä UNIBETILLA!

Menestyneimpiä joukkueita MLB:ssä ovat New York Yankees, joka on voittanut mestaruuden 27 kertaa ja St.Louis Cardinals, jolla on saavutettuna pokaalin metsästys 11 kertaa. Myös Oakland Athletics, San Francisco Giants ja Boston Red Sox ovat voittaneet mestaruuden kahdeksan kertaa tai enemmän. New York Yankeesin viimeisin voitto on vuodelta 2009, jossa he voittivat Philadelphia Philliesin voitoin 4–2. Tuolloin New York Yankeesin Hideki Matsui palkittiin finaalisarjan parhaana pelaajana.

Kesäisin järjestettävä MLB:n varaustilaisuus on vuosittainen tilaisuus, jossa sarjan joukkueet varaavat pelaajia high schoolista, yliopistoista ja amatööriseuroista. Tilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1965 lähtien. Muista Pohjois-Amerikan suurista ammattilaissarjoista poiketen MLB:n varaustilaisuus järjestetään keskellä kautta. Monessa muussa ammattilaissarjassa se järjestetään vasta kauden jälkeen.

MLB:tä televisioivat monet eri televisioyhtiöt. Muun muuassa Fox, ESPN ja MLB Network lähettävät baseball-otteluita. Radiossa ja internetissä otteluita on mahdollista seurata muun muuassa ESPN:n, MLB tv:n avulla ja myös peliyhtiöiden live stream-palveluissa. Peliyhtiöiltä on mahdollista seurata myös esimerkiksi NBA-otteluita.

Live stream MLB ilmaiseksi netistä

MLB lähetykset ilmaiseksi netistä Unibet-TV:n live stream palvelussa eivät veloita koskaan rahaa tililtä. Pelitilin on kuitenkin oltava aktiivinen eli tilillä on oltava vähintään sentti rahaa. Rekisteröidy Unibetille ja katso urheilua kuten MLB ja NBA ilman veloitusta!

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö