Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Liiga live stream

Liiga stream -lähetyksiä on jälleen tarjolla. Liiga-kausi 2021-2022 käynnistyy syksyllä ja ilmaisista live lähetyksistä pääsee nauttimaan useammallakin sivustolla.

Liiga live stream nostaa suositaan aina uuden kiekkokauden kynnyksellä ja tietenkin pudotuspelien aikaan. Netistä löytyy jonkin verran vaihtoehtoja katsoa liiga stream ilmaiseksi. Toisinaan se tosin edellyttää tilin avaamista vedonlyöntisivustoille ja muutaman euron talletusta.

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy

Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
10 € kierrätysvapaa ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Liiga live stream – Usein kysytyt kysymykset

 • Onko live stream laitonta?
  Live streamit eivät ole laittomia. Suomessa on täysin laillista katsoa ilmaisia lähetyksiä, joskin esimerkiksi Liiga stream lähetykset onnistuvat yleensä vain silloin, kun yksittäisiä otteluita tulee MTV3:selta tai Subilta.
 • Miten voi katsoa urheilua ilmaiseksi netissä?
  Urheilua voi katsoa ilmaiseksi vedonlyöntisivustoilla, mainosrahoitteisilla sivustoilla tai ajoittain maksukanavien omissa suoratoistopalveluissa. Asiakkaat näkevät runsaasti urheilua ilmaiseksi ilman kuukausimaksua.
 • Näkyykö Liiga ilmaiseksi netissä?
  Liigan tv-oikeudet kuuluvat C Morelle ja Telialle, joten otteluita ei esitetä pääasiassa ilmaiseksi. Yksittäisiä otteluita näytetään silti maksuttomilla kanavilla. Tällöin liiga stream tarjoaa puitteet katsoa liigaa ilmaiseksi. Liiga stream ei toimi esimerkiksi minkään vedonlyöntiyhtiön palveluissa.
 • Milloin Liigan kausi 2021-2022 alkaa?
  Kotimainen Liiga käynnistyy jälleen syyskuussa 2021, mikäli pandemian takia ei tule yllätysmuutoksia.

Liiga stream – katso jääkiekkoa ilmaiseksi

Jääkiekko on suomalaisittain yksi ilmaisten lähetysten tärkeimmistä ja eniten esillä olevista urheilulajeista. Jääkiekko on Suomessa vuodesta toiseen jalkapallon ohella suosituin urheilulaji, joten urheilun ja vedonlyönnin ystäviä hemmotellaan useilla vedonlyöntisivustoilla. Lisäksi monilla muilla sivustoilla on tarjolla ilmaisia streameja laajalla kattauksella.

Yksi suomalaisten suosikeista on kotimainen Liiga. Ilmaisia jääkiekko live stream lähetyksiä onkin tarjolla runsaasti. Jääkiekossa otteluiden ja sarjojen seuraaminen onnistuu helposti useilla Suomessa tunnetuilla vedonlyöntiyhtiöillä ja muilla live stream palveluilla, jotka esittävät Suomeen esimerkiksi KHL:ää, SHL:ää ja jääkiekon MM-kisojen otteluita.

Liiga stream vaihtoehdot

Ilmaisia live streameja voi katsoa vedonlyöntisivustoilla, mainosrahoitteisilla sivustoilla tai ajoittain maksukanavien suoratoistopalveluilla. Vedonlyöntisivustot ovat sujuvin keino katsoa ilmaista urheilua, sillä vedonlyöntisivustojen lähetykset toimivat yksinkertaisella tavalla.

Lisäksi esimerkiksi Liiga stream tarjoaa suomalaisille kiekkofaneille myös kaudella 2021-2022 ilmaisia lähetyksiä MTV3:lla tai Subilla melkein viikoittain. Suomalaiset urheilun ystävät voivat katsoa myös yksittäisten tiettyjen maksumuurien takana olevien urheilusarjojen otteluita, kun niitä esitetään satunnaisesti kaikille ilmaiseksi.

VPN:llä eli Virtual Private Networkilla voi vaihtaa maantieteellisen sijainnin, jonka jälkeen Suomessa voi katsoa sellaisia ilmaisia lähetyksiä, jotka muuten olisivat geoblokkauksella estettyjä. Kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä muun muassa osassa vedonlyöntisivustoja tällainen toiminta on kiellettyä. Lue siten aina vedonlyöntisivustojen yleiset säännöt ja ohjeet.

Jos valitsemallasi vedonlyöntisivustolla VPN:stä ei tule ongelmia, niin palvelu auttaa myös siinä, jos olet ulkomailla ja haluat käydä tutuilla peliyhtiöillä. Liiga stream edellyttää myös VPN:n avulla sitä, että käyttää maksukanavia, jos haluaa nähdä paljon otteluita.

Liiga lähetykset tv:ssä

Liigan tv-oikeudet kuuluvat C Morelle ja Telialle, jotka näyttävät kauden jokaisen ottelun maksukanavillaan ja suoratoistopalveluidensa avulla. Liiga stream tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden katsoa myös ensi kauden aikana satunnaisia otteluita ilmaiseksi MTV3 tai Sub-kanavalla.

Liiga stream on Suomessa hyvin kysytty palvelu, mutta ilmaiseksi striimaus toimii vain yleensä perjantaisin, jos ja kun tv-oikeudet omistava mediajätti lähettää joitakin otteluita myös ilmaiseksi. Sitä toki toivotaan säännöllisesti, että liiga streamit olisivat nähtävillä laajasti ilman maksua.

Liiga kausi 2021-2022

Liigassa on kaudella 2021-2022 samat joukkueet. Asiasta ei ole tullut tosin lopullista varmistusta, sillä koronavirus on laittanut myös Liigan joukkueet vaikeaan tilanteeseen.

Runkosarja alkanee syyskuun puolessa välissä ja päättynee huhtikuun puoleen väliin mennessä. Päivämäärät kerrotaan myöhemmin. Seurat pelaavat todennäköisesti yhä samalla lohkojaolla. Parhaat mestarisuosikit ovat Lukko, Kärpät, HIFK ja Tappara.

Liigan tulevan kauden pudotuspeleistä ei ole kerrottu vielä tietoja, mutta pudotuspelit lienee tarkoitus pelata tauon jälkeen niin, että ensimmäinen kierros käydään paras kolmesta -systeemillä ja kaikki loput pudotuspelit paras seitsemästä.

Saattaa toki olla, että ensimmäinen kierros pelataan CHL-mallilla. Muutoksia uuteen kauteen on varmasti luvassa myös lisää, mutta niistä Liiga tiedottaa myöhemmin. Vielä on vaikea tietää muutoksia, sillä koronavirus sotkee Liigaa myös jatkossa.

Liiga knoppitietoa

Liigan menestyimmät joukkueet ovat TPS, Ilves ja Tappara. Mielenkiintoisena yksityiskohtana turkulaisseura voitti ensimmäisen Suomen mestaruuden. Suomen korkeimman sarjatason vanhin joukkue on HIFK, joka on perustettu vuonna 1897.

Helsinkiläiset pelasivat ensimmäisen kerran Liigassa vuodesta 1975 eteenpäin. Toiseksi vanhin seura on TPS, joka on perustettuna vuonna 1922. Turkulaisseura liittyi pelaamaan Liigaan vuonna vasta 1975. Tuoreimpia joukkueita ovat Pelicans ja Blues.

Liigan tähdistökenttä valitaan aina kauden jälkeen. Siihen nimetään pelipaikoille parhaat pelaajat: maalivahti, kaksi puolustajaa, laitahyökkääjät ja keskushyökkääjä. Lisäksi Liigan organisaation vuosittaiset palkinnot lukeutuvat kauden päätteeksi myönnettäviin tunnuksiin.

Muutamana poimintana esimerkiksi Aaro Kivilinnan muistopalkinto jaetaan kauden ykkösjoukkueelle, Aarne Honkavaaran palkinto annetaan runkosarjan parhaalle maalintekijälle ja Kalevi Nummisen palkinto jaetaan vuoden valmentajalle. Veli-Pekka Ketolan palkinto annetaan puolestaan pistepörssin voittajalle.

Liiga stream ja parhaat vedonlyöntibonukset

Löydät alla olevasta listasta tämän hetken parhaat vedonlyöntibonukset. Osa sivustoista tarjoaa pelaamisen oheen myös live lähetyksiä, niin jääkiekkoon, jalkapalloon kuin pienempiinkin lajeihin.

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Mr green logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 300 € asti + 100 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Betinia logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 5x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 200 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

FansBet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
2 x 20 € ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos: 2 €
Ilman talletusta: -
100 € ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
10 € kierrätysvapaa ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x
Maksimipanos: 30 % bonuksen määrästä
Ilman talletusta:
100 % bonus 200 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 25 x D + B
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta: 10€
100 % bonus 250 € asti + 50 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: Aloitusbonuksella ei kierrätysvaatimusta, 100€ per 5€
Maksimipanos: 10€
Ilman talletusta:
50 € bonus PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Live stream – katso urheilua ilmaiseksi

Ilmaiseksi lähetettävää urheilua näytetään nykyään valtavalla rintamalla. Asiakkaat voivat katsoa ilmaiseksi runsaasti erilaisia urheilusarjoja ja -liigoja, joita ovat muun muassa jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, lentopallo, snooker, amerikkalainen jalkapallo, UFC ja eSports.

Tarjolla on myös kattavasti marginaalilajeja, jotka saavat hyvin näkyvyyttä ilmaisilla live streameilla. Katsottavissa on myös hyvin suomalaisten suosikkisarjoja ja -liigoja jalkapallosta Espanjan La Ligan ja Saksan Bundesliigan johdolla, jääkiekosta KHL:n, SHL:n ja CHL:n muodossa, tenniksestä valtavasti ATP ja WTA-kisoja, NBA-korista ja paljon muuta.

Vedonlyöntisivustojen lähetykset eivät sisällä esimerkiksi jääkiekon Liigaa tai jalkapallon Englannin Valioliigaa ja Mestarien liigaa, jotka näkyvät Suomessa tarkasti määritellyillä maksukanavilla.

Liiga stream, Englannin Valioliiga ja Mestarien liiga voivat toimia kyllä mainosrahoitteisilla sivustoilla, mutta niiden kohdalla kuvanlaadusta ei voi mennä takuuseen, ja katsojille voi olla luvassa runsaasti inhottavia mainoksia.

Liiga stream ja tietyt muut urheilusarjat voi saada näkyviin toki VPN-yhteydellä tai Liigassa satunnaisesti myös ilmaiseksi, sillä esimerkiksi C More lähettää MTV3:lla tai Subilla kerran viikossa esitettäviä Liigan otteluita. Silloin liigan striimaamisesta voi nauttia tv-kanavilla.

Tänä päivänä ilmaiseksi näytettävän urheilun määrä on niin hyvällä tasolla, että asiakkaat voivat nauttia maksuttomasti näytettävistä lähetyksistä käytännössä kellon ympäri ja varmasti itselle hyvin soveltuvien urheilulajien tai -sarjojen parissa.

Varsinkin jalkapallo ja tennis ovat vahvasti ilmaisten lähetysten keskiössä, mutta kuten jo todettu, niin katsottavissa on runsaasti myös muita urheilulajeja ja -sarjoja.

Esimerkiksi snooker ja eSports ovat saaneet vedonlyöntisivustojen ilmaisissa lähetyksissä paljon uusia lajien ystäviä. Toki on selvää, että varsinkin liiga stream olisi pidemmällä aikavälillä toivottu lisäys, mutta siihen kannattaa melkein hankkia maksukanavat.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö