Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

KHL live stream

Parhaat striimit ja bonukset vedonlyöntiin

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Nopeampi logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
60 sekunnin rajattomat ilmaiskierrokset! PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 30x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
Jopa 1 000 € bonus + 25 käteiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Mr green logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 300 € asti + 100 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Ilmaiseksi KHL live stream lähetykset netissä ovat totta kai kiinnostavia kun Jokerit on mukana sarjassa. Jokerit live stream lähetykset sisältyy tietenkin KHL lähetyksiin, mutta mikä on tilanne tällä hetkelllä? Fakta on, että Nordicbet on Jokerit sponsori ja näyttää pelit. Kuitenkin säännöt ovat jonkin verran sekavat ja mistä maasta saa näyttää mitkä ottelut ja ovatko ne koti ja vieraspelit vai vain vieraspelit sekoittaa pakkaa lisää. Lisäksi jotkut osaavat kiertää maarajoituksia, jolloin pelejä voi katsoa vaikka omassa maassa rajoitukset olisivat.

KHL

Jääkiekon KHL on suurimmaksi osaksi Venäjällä pelattava jääkiekon ammattilaissarja. KHL:ää on pelattu kaudesta 2008-2009 jälkeen. Sitä ennen Venäjällä pelattiin Superliigaa. KHL:ään osallistuvat muun muuassa yksi tai useampi joukkue Kazakstanista, Kroatiasta, Slovakiasta, Latviasta, Suomesta ja Valko-Venäjältä. KHL tulee todennäköisesti lähivuosina laajentumaan vielä muuallekin päin Eurooppaa, sillä esimerkiksi Virossa on kovasti kiinnostuneisuutta sarjaa kohtaan. Nykyäänkin KHL:ää pidetään maailman toiseksi kovatasoisimpana jääkiekkosarjana heti NHL:n jälkeen.

Kaudesta 2015-2016 lähtien kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen niin kotijäällä kuin myös vieraskaukalossakin. Se tarkoittaisi kaksinkertaisena sarjana 54 ottelua, mutta sen lisäksi joukkueet pelaavat kuusi ylimääräistä peliä, joissa vastustajien perusteina ovat maantieteellisyys ja paikallispelien luonne. Tässä tapauksessa esimerkkinä voidaan pitää TsSKA Moskovan ja Spartak Moskovan otteluita.

2010-luvulla parhaiten menestynyt seura on ollut Dinamo Moskova. Sen lisäksi myös Metallurg Magnitogorsk ja SKA Pietari ovat päässeet juhlimaan Gagarin Cupin valloittamista. Kaudella 2014-2015 KHL:n mestaruuden voitti SKA Pietari, joka kaatoi loppuottelusarjassa AK Bars Kazanin. Kauden paras pistemies oli Aleksander Radulov, joka viimeisteli Continental Cupin voittaneessa TsSKA Moskovassa 71 tehopistettä.

Helsingin Jokerit liittyi KHL:ään ensimmäisenä suomalaisjoukkueena kaudella 2014-2015. Helsinkiläisseuran lopullinen sijoitus tulokaskaudella oli kuudes ja mestariksi selviytyi SKA Pietari. Punakeltaiset pelaavat kotiottelunsa Hartwall Areenalla, joka on yksi KHL:n suurimmista areenoista. Muita suuria jäähalleja löytyy kapasiteeltiltaan muun muuassa Valko-Venäjältä, jonne mahtuu Dinamo Minskin kotiotteluissa yli 15 000 katsojaa. Lisäksi Pietarin jääpalatsi vetää noin 12 300 katsojaa.

KHL:n yhden kauden piste-ennätys on venäläistähti Alexander Radulovilla, joka viimeisteli kaudella 2010-2011 80 tehopistettä. Kaudella 2014-2015 Steve Moses, joka pelasi tuolloin vielä Jokereissa, viimeisteli 36 maalia ja kaudella 2010-2011 Alexander Radulov oli hurjassa vireessä myös syöttötilastossa. Hän nakutti tuolloin syöttöpisteitä 60 kappaletta. Koko historian ajalta yksi nimi nousee ylitse muiden, sillä Sergei Mozjakin on ollut viime vuosina ykkösenä niin maali kuin -syöttötilastoissakin.

KHL järjestää kauden päätteeksi palkintojenjakotilaisuuden, jossa palkitaan kauden aikana parhaiten menestyneet pelaajat, joukkueet ja valmentajat. Lokomotiv Cup annetaan kauden avausottelun voittajalle. Gagarin Cup on puolestaan KHL:n mestarille annettava pokaali. Lisäksi esimerkiksi Vsevolod Bobrov -palkinto annetaan sille, joka on tehnyt runkosarjassa eniten maaleja. Myös maininnan ansaitsee Aleksei Tšerepanovin nimeä kantava muistopalkinto. Se annetaan kauden parhaimmalle tulokkaalle.

Katso urheilua ilmaiseksi netissä

Jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa ja paljon enemmän! Lisäksi Nordicbet tarjoaa vedonlyöntii vedonlyöntibonuksen joka triplaa talletuksen! Talleta 100€ ja voit lyödä vetoa 300 eurolla!


Ilmaiseksi netissä KHL live stream lähetykset?

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö