Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Mestarien liiga | live stream

Mestarien liiga live stream netissä

Katso Unibet streamit täällä

Mestarien liiga live stream lähetykset ovat tällä hetkellä Unibet-TV tarjonnassa lähinnä satunnaisesti karsintojen osalta, mutta tarjonta on tällä hetkellä kokonaisuutena tämä:

  • Jalkapallo: La Liga, Bundesliiga, Englantilainen jalkapallo ja paljon muuta kuten alasarjat. Älyttömän kattava kokonaisuus. Yksittäisiä Mestarien liigan karsintaotteluita.
  • Jääkiekko
  • Tennis
  • Koripallo (mm. NBA)
  • Baseball, MLB.
  • Muut lajit

CasinoInfoTalletusbonusRekisteröidy
Unibet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 25 kertaa
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % 200 € + 10 ilmaiskierrostaPELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

betiton sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
10 € kierrätysvapaa ilmaisveto!PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35 kertaa
Maksimipanos: 6 €
Ilman talletusta:
100 % 200 € + 50 ilmaiskierrosta StarburstPELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 25 kertaa
Maksimipanos: 6 €
Ilman talletusta:
100 % 250 € + 10 isoa ilmaiskierrostaPELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35 X B
Maksimipanos: 6 €
Ilman talletusta:
100 % 200 € + 600 FSPELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Rekisteröidy ilmaiseksi palveluun ja tutustu mm. TV-oppaaseen.

Rekisteröidy Unibetille ilmaiseksi.

 

MESTARIEN LIIGA

Jalkapallon Mestarien liiga on vuosittain järjestettävä jalkapallokilpailu Euroopan alueen parhaimmille seurajoukkueille. Mestarien liigan järjestetää Euroopan jalkapalloliitto. Kausi 1992–1993 oli ensimmäinen kerta, kun Mestarien liigaa pelattiin. Mestarien liigan edeltäjä oli kaudesta 1955–1956 pelattu Euroopan Cup. Mestarien liigassa pelattiin aluksi kahdeksan joukkueen kesken, mutta sitä laajennettiin 16 seuran kokoiseksi tapahtumaksi. Nykyään Mestarien liigassa pelataan ensimmäiseksi karsinnat ja sitten lohkovaihe. Karsintaotteluiden jälkeen lohkovaiheessa pelaa 32 joukkuetta.

Mestarien liigan voittaja edustaa Eurooppaa seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuissa. Aiemmin voittaja osallistui Intercontinental Cupiin. Voittaja pelaa myös Super Cupin. Sen ajankohta on normaalisti elokuun alussa. Vuonna 2014 Mestarien liigan mestaruuden voitti Barcelona, kun taas Eurooppa liigan puolella mestaruuden vei Sevilla. He pelasivat näin ollen vastakkain Super Cupissa.

mestarien liiga live stream

Mestarien liigassa lohkovaiheen jälkeen käynnistyy pudotuspelit. 16 parasta joukkuetta pääsevät mukaan pudotuspelivaiheeseen. Ryhmät jaetaan pareihin arpomalla, jonka jälkeen aina finaaliin saakka pelataan cup-muotoisesti. Kukin pari pelaa keskenään kaksi ottelua, joista toinen ottelu pelataan toisen ja toinen toisen kotikentällä. Maalieron perusteella parempi joukkue pääsee mukaan seuraavaan vaiheeseen. Maalieron ollessa tasan, ratkaisee vierasmaalisääntö. Se tarkoittaa, että enemmän maaleja tehnyt joukkue vierasottelussa voittaa. Mikäli edellämainittu tapakaan ei tuo ratkaisua, pelataan jatkoaika ja tarvittaessa rangaistuspotkukilpailu. Finaali on puolueettomalla kentällä pelattava yksiosainen finaali, jonka voittaja voittaa Mestarien liigan.

Mestarien liigan menestyneimpiä joukkueita ovat Real Madrid, AC Milan, Bayern München ja Barcelona. Myös Liverpool, Ajax ja Inter lukeutuvat Mestarien liigan menestyneimpiin joukkueisiin, mutta viime vuosina edellämainittujen joukkueiden menestyminen on rajoittunut lähinnä Eurooppa liigan puolelle. Maittain ajateltuna kärkipaikkaa pitää kolmikko Espanja, Italia ja Englanti. Mielenkiintoisena yksityiskohtana historian aikana loppuottelu on pelattu yhteensä viisi kertaa samasta maasta tulevien joukkueiden välillä: Espanjalaisten välillä vuosina 2000 ja 2014, italialaisten vuonna 2003, englantilaisten vuonna 2008 ja saksalaisten vuonna 2013.

Historian valossa Mestarien liigan parhaimpia maalintekijöitä ovat Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ja Raul. Viimeiseksi mainittu pelaaja päätti kuitenkin jo pelaajauransa. Kyseisestä kolmikosta jokainen viimeisteli tai on viimeistellyt Mestarien liigassa 70 maalia tai enemmän. Ottelumäärissä kärjessä ovat viime vuosina viihtyneet Xavi, Ryan Giggs, Iker Casillas ja Raul. Heistä osa on jo lopettanut pelaajauransa.

Suomessa Mestarien liigaa on mahdollista seurata Ylen ja Viasatin kanavilta. Ylellä on mahdollisuus lähettää yksi tv-ottelu aina tiistai-iltaisin. Muuten Viasatin välityksellä pääsee seuraamaan jopa useita otteluita saman illan aikana. Aikaisemmilla kausilla Mestarien liigan lähetysoikeudet ovat olleet MTV Totalin kanavilla. Mestarien liigan loppuottelu näytetään Suomessa luonnollisesti niin Ylen kuin Viasatinkin kanavilla.

Kuten aikaisemmin mainittiin Mestarien liigan live stream ei tällä hetkellä kuulu vedonlyöntiyhtiöiden tarjontaan. Hurjasti jalkapalloa, jääkiekkoa ja muuta urheilua voi kuitenkin katsoa veloituksetta. Pelitilillä on kuitenkin oltava vähintään sentti rahaa, jotta tili olisi ”aktiivinen”. Rahat eivät kuitenkaan vähenny vaikka katsoisi kaikki lähetykset, jotka ovat aina suoria lähetyksiä. Rekisteröidy Unibetille tästä. HUOM! Tarjolla on myös 100€ + 10€ bonus vedonlyöntiin.

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö