Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Live stream Ligue 1

Ranskan Ligue 1 live stream lähetykset ilmaiseksi netistä kuuluu Unibet-TV:n kattavaan tarjontaan.

Rekisteröidy vedonlyöntiyhtiölle Unibet | Katso jalkapalloa ilmaiseksi

Ligue 1 live steam netissäRanskalainen jalkapallo: LIGUE 1

Ligue 1 on Ranskan jalkapalloilun korkein sarjataso. Maan mestaruudesta on pelattu vuodesta 1932 lähtien. Ranskan korkeimmalla sarjatasolla mukana on 20 joukkuetta, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Jokainen joukkue pelaa vastustajia vastaan kerran koti- ja kerran vierasottelun. Ligue 1 tunnetaan hyvin siitä, että heidän hallintokoneisto on toimiva, mutta maan historiaan mahtuu kuitenkin kolme vakavempaa korruptioskandaalia: Olympique d’Antibes vuonna 1933, Red Star parikymmentä vuotta myöhemmin ja suurseuroihin lukeutuva Marseille vuonna 1993.

Ligue 1:sessä kauden päätteeksi kolme viimeistä joukkuetta putoavat sarjaporrasta alemmaksi. Kolmelle parhaalle joukkueelle myönnetään paikka Mestarien liigassa, ja kaksi ensimmäistä aloittavat suoraan lohkovaiheesta. Neljänneksi sijoittuva joukkue yhdessä kansallisten cup-kilpailujen voittajien kanssa pelaavat Eurooppa liigassa.

Lyon, joka lukeutuu Ligue 1:sen suurseuroihin, on hallinnut 2000-luvulla Ranskan korkeinta sarjatasoa. Keväällä 2008 varmistui se, että he onnistuivat voittamaan seitsemän mestaruutta putkeen. Aiempia suuria mestaruusputkia ovat onnistuneet rakentamaan St.Etienne neljällä mestaruudella ja Marseille viidellä mestaruudella. Loppupeleissä taivaansinisten mestaruuksia muodostui peräkkäin kuitenkin yksi kappale vähemmän, sillä viimeinen hylättiin korruptioskandaalin johdosta.

Lyonin, St.Etiennen ja Marseillen ohella myös FC Nantes, Reims ja AS Monaco voidaan luokitella Ligue 1:sen menestyneisiin joukkueisiin. Kuitenkin esimerkiksi Reimsin edellisestä mestaruudesta on paljon aikaa, sillä edellisen kerran he ovat päässeet juhlimaan ykkössijaa 1960-luvulla. AS Monacon edellinen mestaruus on puolestaan 2000-luvun alusta. Useamman mestaruuden on voittanut myös Lille, Bordeaux, OGC Nice ja muutama alasarjajoukkue, joiden parhaista vuosista on kuitenkin paljon aikaa.

Kaudella 2014-2015 Ligue 1:sen mestaruuden voitti PSG, jolle mestaruus oli yhteensä seurahistorian viides. Pariisilaisseurasta on muodostunut viime vuosina Ranskan korkeimman sarjatason rahakkain ja materiaaliltaan suurin joukkue, josta on kasvanut varteenotettava kärkipään ehdokas myös Mestarien liigaan. Seuran on omistanut vuodesta 2012 suuri qatarilainen sijoitusyhtiö Qatar Sports Investments.

Ligue 1 live stream ilmaiseksi netistä

Ligue 1 lähetykset ilmaiseksi netistä Unibet-TV:n live stream palvelussa eivät veloita koskaan rahaa tililtä. Pelitilin on kuitenkin oltava aktiivinen eli tilillä on oltava vähintään sentti rahaa jotta urheilua kuten Ranskan Ligue 1:tä voi katsoa suorina live stream lähetyksinä. Rekisteröidy Unibetille ja katso urheilua ilman veloitusta!

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö