Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

CHL live stream

CHL live stream lähetykset ovat sekä runkosarjaan että pudotuspeleihin. Kaikki ottelut näytetään. Tämä tapahtuu kiitos suuren sponsorin eli Nordicbetin. Kyseessä on rahapeleihin keskittyvä yhtiö, joka näyttää myös runsaasti urheilua ilmaiseksi. Tämä on hyvä lisä vedonlyönnille. Vedonlyöntiä harrastava saa bonuksen eli talleta 100€ ja saat 300€. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Rekisteröidy Nordicbetille ja ole mukana CHL live stream lähetyksissä livenä ilmaiseksi netissä!

chl stream nordicbet

CHL sarja

Jääkiekon Mestarien liiga, mikä tunnetaan nimellä CHL, on Euroopan alueella pelaavien parhaimpien jääkiekkojoukkueiden välinen turnaus. Siinä pelataan seurajoukkueiden Euroopan mestaruudesta. Ensimmäinen kausi CHL:ssä pelattiin vuodesta 2008 vuoteen 2009. Silloin se korvasi aiemmin pelatun European Champions Cupin. Sveitsiläinen Zürich Lions nappasi keväällä 2009 CHL:n ensimmäisen mestaruuden.

CHL:ään osallistui kaudella 2014-2015 yhteensä 44 joukkuetta 12 eri maasta. Suomi ja Ruotsi olivat parhaiten edustettuina, sillä kummastakin edellämainitusta maasta mukana oli kahdeksan joukkuetta. Menestysperustein CHL:ään osallistui yhteensä 12 joukkuetta. Lisäksi Villeillä korteilla CHL:ään osallistuivat Slovakian, Ranskan, Norjan, Tanskan ja Iso-Britannian mestarit. Lisäksi mukana oli voittaja Continental Cupista.

CHL-kauteen vuosimallia 2015-2016 osallistui yhteensä 48 joukkuetta, jotka arvottiin kolmen joukkueen lohkoihin. Suomalaisista mukana olivat alunperin HIFK, Tappara, Blues, Kärpät, TPS, JYP, Lukko ja KalPa. Alkulohkojen jälkeen pudotuspelien ensimmäiset osaottelut pelattiin syyskuun lopulla ja CHL-mestari on selvillä keväällä 2016. Sitä ennen pelataan neljännesvälierät, puolivälierät ja semifinaalit.

CHL live stream lähetykset tarjaoa NORDICBET.

A-lisenssillä toimivat Liigajoukkueista muut seurat poislukien Lukko ja Blues. He ovat tällä kaudella mukana B-lisenssillä. Käytännössä B-lisenssi tarkoittaa, että kyseiset joukkueet ovat kansallisten sijoitusten perusteella lunastaneet paikkansa CHL:ssä. Toisaalta kolikon toisena puolena espoolaisten pelaaminen jääkiekon Mestarien liigassa on vähintäänkin kyseenalaista, sillä sinisten taloustilanne ei kestä ylimääräisiä kuluja.

CHL:ssä ei ole mukana joukkueita vain tietyistä Euroopan kärkimaista, vaan mukaan on haluttu joukkueita myös hieman heikommista jääkiekkomaista. Jääkiekon Mestarien liigan markkinointi- ja monet muut toimenpiteet eivät ole toistaiseksi tuottaneet toivottua tulosta, sillä yleisömäärät ovat olleet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aivan liian alhaisia. CHL:ssä pudotuspelit pelataan pääasiassa useassa eri kohtaamisessa, joten varsinkin avausotteluihin on vaikeaa saada suuria yleisömääriä.

Yhteismaalisääntö CHL:ssä on asia, josta on riittänyt erimielisyyksiä. Esimerkiksi Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki ei pidä ideasta, jossa lasketaan yhteismaaleja, kun pelataan kuitenkin voitosta. Toisaalta yhteismaalisääntö tarkoittaa sitä, että molemmilla joukkueilla on mahdollisuus tehdä tulosta omissa kotiotteluissaan.

Vaikka CHL on tuotteena vielä keskeneräinen, se tarjoaa etenkin nuorille ja urallaan aidosti eteenpäin pyrkille pelaajille loistavia näytönmahdollisuuksia. CHL on kansainvälinen näyteikkuna, jossa on mahdollisuus päästä nopeasti kiinni suurempiin ympyröihin. Kolikon toisena puolena se tuo mukanaan valitettavasti reilusti kuluja.

CHL stream

Katso CHL live stream ilmaiseksi netissä. Vaatii rekisteröinnin, joka on ilmainen. Lisätietoja Nordicbet sivuilta.

Rekisteröidy peliyhtiölle | Näe urheilua ilmaiseksi

chl live stream vihjemedia

JÄÄKIEKON CHL STREAM LIVENÄ ILMAISEKSI NETISSÄ | NORDICBET

CHL LOPPUOTTELU 2016

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö