Kazakstan – Slovenia vihje ja kertoimet

Kazakstan – Slovenia
Riika Areena
22/05/2023 – 20.20

Vihjemedia vihje – Slovenia voittaa – Kerroin 2.80* Bet365

(Kertoimet vedettiin 22/05 klo. 13.45)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Kazakstan voittaa2.26*2.11*2.17*
Tasapeli4.50*4.20*4.20*
Slovenia voittaa2.44*2.80*2.61*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Kazakstan on pelannut suureksi osaksi hyvin vaatimattomasti, mutta joukkue on pitämässä odotetusti paikkaansa pääsarjassa.
  • Kazakstan on esiintynyt hyvin enintään yhdessä tai kahdessa ottelussa, ja joukkueen otteet ovat myös ailahdelleet isolla kädellä.
  • Kazakstanin paras onnistuminen tuli mainiossa jatkojen voitossa Slovakiasta, mutta sitä seurasi heti ruma selkäsauna Latvialta.
  • Kazakstanin turnaus alkoi pitkän kaavan kautta tulleella voitolla Norjasta, mutta ryhmän tekeminen on ollut sen jälkeen huonoa.
  • Slovenia on kärsinyt pelkkiä tappioita ja matkaa takaisin sarjaporrasta alemmaksi. Joukkue ei ole saanut vielä yhtään pistettä.
  • Slovenia ei ole ollut niin surkea mitä joukkueen tulokset ovat antaneet ymmärtää. Miehistö on hävinnyt kolmesti maalin erolla.
  • Kazakstan on kokonaisuutena vain hieman Sloveniaa parempi miehistö, ja joukkueet ovatkin rankingissa hyvin lähellä toisiaan.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät panoksettomassa ottelussa Slovenian puolelta, joka nappaa täyden pistepotin noin 36,5 prosentilla.

Jääkiekon MM-kisoissa Kazakstan pelaa Sloveniaa vastaan. Ottelu käydään ilman panoksia, sillä Kazakstan on huonosta pelaamisestaan huolimatta pitämässä itsensä pääsarjassa, kun taas Slovenian matka vie ensi kaudeksi takaisin sarjaporrasta alemmaksi. Joukkue ei ole saanut lohkovaiheessa yhtään pistettä, joskin miehistön otteet ovat olleet kuitenkin kelvollisia. Matkalle on mahtunut muun muassa kolme niukkaa tappiota. Kazakstan on saanut kaksi jatkoilla tullutta voittoa, mutta joukkue on pelannut pääasiassa heikon turnauksen. Miehistön tekeminen on myös ailahdellut rajusti, ja esimerkiksi viime ottelu Latviaa vastaan päättyi karmean selkäsaunaan. Kazakstan on materiaaliltaan vain hieman Sloveniaa parempi miehistö, ja joukkueet ovatkin rankingissa lähellä toisiaan. Slovenia haluaa todennäköisesti avata lopussa vielä pistetilinsä, ja jos joukkue pystyy pelaamaan suureksi osaksi samalla tasolla kuin monesti turnauksen aikana, niin ryhmällä on kertoimiaan paremmat saumat juhlia jopa täyttä pistepottia. Tekeminen ei ole ollut oleellisesti Kazakstania heikompaa.

Arvaamaton Kazakstan on pitämässä itsensä odotetusti pääsarjassa

Kazakstanin turnaus on edennyt odotuksia heikommin, sillä joukkue on onnistunut käytännössä vain yhdessä tai kahdessa ottelussa ja pelannut muuten huonosti. Miehistön otteet ovat ailahdelleet rajusti, ja tekemisen taso on vaihdellut paljon otteluiden välillä ja jopa niiden aikana. Kazakstan aloitti turnauksensa komealla jatkojen voitolla Norjasta ja sai toisen voittonsa Slovakiasta, mutta mukaan on mahtunut myös esimerkiksi ruma selkäsauna Latvialta. Kazakstan on pelannut pääosin huonosti ja olisi voinut helposti jäädä ilman kahta voittoaan, mutta joukkue on ollut varsinkin voittomaalikilpailuissa iskussa. Ryhmän tekeminen ei ole herättänyt muuten syytä hurraukseen, ja miehistön kuuluu olla tällaisessa ottelussa vain pieni ennakkosuosikki. On kuitenkin hyvä huomata, että Kazakstanin pelaaminen on niin arvaamatonta, että joukkueen otteet voivat olla etenkin panoksettomassa ottelussa hyvin epäselvät. Kazakstanilla on pykälän Sloveniaa enemmän taitotasoa ja osaamista myös hyökkäyspäässä, mutta joukkueen pelaaminen oli esimerkiksi Latviaa vastaan alakerrassa karmeaa.

Jumbona majaileva Slovenia on yhä pisteittä ja palaa sarjaporrasta alemmaksi

Slovenia on pelannut pääsarjassa ainoastaan tappiollisia otteluita ja palaa ensi kaudeksi takaisin sarjaporrasta alemmaksi. Joukkueen otteet ovat olleet kuitenkin kohtalaisella tasolla, sillä matkalle on mahtunut muun muassa kolme niukkaa maalin tappiota. Slovenia on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Latviaa ja Slovakiaa vastaan. Molemmat tappiot tulivat pienillä marginaaleilla. Ne olivat hyviä esimerkkejä siitä, että Risi pystyy pelaamaan vähintään kelvollisesti ja pitämään otteluita tasaisena myös selvästi kovempia maita vastaan. Viimeksi ottelun ainokainen syntyi heti toisen erän alussa. Taisto Latviaa vastaan olisi voinut mennä realistisesti jopa jatkoille. Tshekkiä kiusattiin myös parhaimmillaan kahden maalin johtoasemassa. Ottelu toki kääntyi sen jälkeen lähes täydellisesti. Risin pelaaminen ei ole ollut koko lohkovaihetta ajatellen oleellisesti Kazakstania heikompaa, ja on syytä olettaa, että erityisesti Slovenia haluaa saada turnauksen lopussa edes jonkin onnistumisen. Otteluruuhka on silti kova, sillä Slovenia pelasi edellisen kerran eilen Slovakiaa vastaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.