Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 9.11.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Tottenham – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Sheffield United matkustaa Tottenhamin vieraaksi. Spursin syksy on ollut kaikkea muuta kuin hyvä, mutta viikolla Mestarien liigassa tehtiin neljä maalia Crvena Zvezdalle ja saatiin vaikeuksien keskellä hyvä onnistuminen. Sarjassa on pelattu lähiaikoina tappiollisesti Liverpoolille ja vähämaalinen pistejako Evertonin kanssa. Sarjassa on pelattu neljä edellistä ottelua ilman voittoja ja peliesitykset eivät ole olleet hyviä, mutta viikolla tuli varmasti lisää itseluottamusta. Sarjassa on tullut hyvinkin yllättäviä pettymyksiä, mutta suunnan pitäisi muuttua kohti parempaa. Taustalla on yhä ainakin pari tärkeää poissaoloa. Vierasjoukkue on ollut syksyn parhaita onnistujia. Bladesin alakerta ja organisointi on ollut sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Viimeksi tuli kotona kolmen maalin voitto Burnleysta. Koitosta edelsi vähämaalinen pistejako West Hamin kanssa. Tien päällä ei ole tullut vielä yhtäkään tappiota, mutta voitotkin ovat jääneet yhteen. Sarjanousijalla on hyvä paikka jatkaa valkopaitojen vaikeuksia, mutta kyllä ykkönen tulee noin 60 pinnalla. Lähdetään taistoon ykkösristillä.

Burnley – West Ham

Burnley isännöi West Hamia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät ovat pelanneet kolmella edellisellä kierroksella tappioiden merkeissä. Kahdella edellisellä kierroksella on jääty pisteittä Chelseaa ja Sheffield Unitedia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Kahdessa edellisessä ottelussa omiin on mennyt seitsemän osumaa. Sentään kotona on tullut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa, mutta nyt olisi varsinkin alakertaa saatava pian paremmaksi. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue ei ole ollut myöskään kummoisessa pelivireessä. Alla on kahteen edelliseen taistoon tappio Newcastlelle ja vähämaalinen pistejako Sheffield Unitedin kanssa. Edellisellä kierroksella tullut tappio Newcastlelle oli juuri sellainen, jota ei olisi pitänyt tulla. Hammers on voittanut edellisen kerran syyskuun 22. päivä Manchester Unitedia vastaan. Sen jälkeen on menty kuusi kilpailullista ottelua ilman voittoja. Taustalla on niin ikään poissaoloja. Perustasoltaan vieraat ovat silti sen verran edellä, että Clarets on vain marginaalinen voittajasuosikki. Ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Southampton – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Southampton ja Everton. Punavalkoisten vaikeudet ovat jatkuneet kahdessa edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan. Koitoksista ensimmäinen pelattiin Englannin Liigacupissa ja viimeksi tuli sarjassa tappio samalle nipulle. Viimeksi jopa pistejako ei ollut kaukana. Kotona pelattiin edellisellä kerralla yhdeksän maalin tappioon päättynyt ottelu Leicesteriä vastaan. Sellaista on turha muistella tai miettiä liikaa, mutta kokonaisuutena Saintsin tekemisessä tarvitaan monella osa-alueella parannusta. Itseluottamuksen kannalta yksi onnistuminen tulisi enemmän kuin hyvään saumaan. Ratkaisuvoimaa on vain kovin vähän, mutta myöskään alakerta ei ole voittavalla tasolla. Sarjassa on voitettu viimeksi noin kaksi kuukautta sitten. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Tottenhamin kanssa. Ottelu oli hieman yli puoli tuntia Spursin johdossa, mutta lisäajalla tultiin kiinni pistejakoon. Toiseksi edellisessä pelissä tuli niukka tappio Brightonille, mutta siinä välissä mentiin Englannin Liigacupissa voitollisesti Watfordista. Toffees on kärsinyt huonosta onnesta. Sijoituksen pitäisi olla ilman muuta parempi. Taustalla on yhä vähän poissaoloja, mutta sinipaitojen voitto tulee kyllä lähes 40 pinnalla. Kohdilleen pelattu kakkonen otetaan rohkeasti tolpaksi.

Newcastle – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Newcastle ja Bournemouth. Harakat nappasi edellisellä kierroksella vieraissa koko pistepotin West Hamia vastaan. Kotijoukkueen syksy on ollut vaikea, mutta alla on neljään viimeiseen koitokseen sentään kaksi voittoa. Syyskuun jälkeen ainoa tappio on tullut maalilla Chelseaa vastaan. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut yhä merkittäviä haasteita. Maalinteossa on onnistuttu vain yhdeksän kertaa. Pienestä noususta huolimatta matkalla on ollut myös hyvää onnea. Mustavalkoisten perustaso on häntäpäässä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Watfordin kanssa ja niukasti voitollisesti Manchester Unitedista. Cherriersille ei ole tehty kolmeen viimeiseen otteluun yhtään osumaa. Edellisellä kierroksella tullut voitto Manchester Unitedista oli ansaittu. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut myös vierailla haasteita, mutta alakerran laadukas toiminta on antanut mahdollisuuden menestyä. Kummallakin ryhmällä on edelleen muutamia tärkeitä poissaoloja. Materiaaliltaan Kirsikat on sen verran laadukkaampi porukka, että taistoon lähdetään aika lailla tasabuukista. Ykkönen on ylipelattu, joten suunnataan kohti ohituskaistaa.

Leicester – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Leicesterin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut mainion syksyn ja ollut myös edellisillä kierroksilla vahvassa pelivireessä. Alla on kahteen edelliseen otteluun voitot Southamptonia ja Crystal Palacea vastaan. Sarjassa on tullut kuuteen viimeiseen taistoon viisi voittoa. Liverpoolia vastaan oltiin lähellä venyä pistejakoon. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli oikeutettu, eikä Kettujen itseluottamukselle tunnu olevan nyt rajoja. Onnistumisia tulee onnistumisten perään. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina pistejaon merkeissä Crystal Palacen ja Wolverhamptonin kanssa. Eurooppa-liigassa mentiin viikolla pistejakona Guimaraesin kanssa. Lokakuun 6. päivän jälkeen ainoa voitto on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien kotona mainittua Guimaraesia vastaan. Wolverhamptonia vastaan voitotta jääminen ei ollut mikään vääryys. Sarjassa tien päällä ainoa voitto on ehditty napata Newcastlea vastaan. Otteluun tullaan pienemmällä lepoajalla. Ykkönen toteutuu aika tasan 50 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen otetaan aivan hyväksi tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday pelaa Swanseaa vastaan. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Blackburnille ja maalittoman merkeissä Leedsin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Cardiffia ja Wigania vastaan. Joutsenilla oli menossa äsken heikompi ajanjakso, mutta nyt on saatu jälleen onnistumisia. Edellisellä kierroksella ratkaisevaa maalia piti tosin odotella lisäajan alkuun. Pöllöjen edellisen kierroksen tappio oli osittain epäonnekas, mutta toiseksi edellisellä kierroksella Leedsin nollaaminen oli itseluottamukselle hyvä juttu. Kotona on menty kolme edellistä taistoa niin, että omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Molemmat miehistöt ovat pelanneet kokonaisuutena hyvän syksyn, mutta pientä ylisuorittamista on ollut. Vierailla on ollut tosin alakertansa kanssa hyvää onnea, sillä omiin olisi pitänyt mennä vähän enemmän osumia. Tien päällä on menty ilman tappioita. Kummallakin ryhmällä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan Owls on noin luokkaa heikompi nippu. Heistä tulee kuitenkin vähän yli 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Varmistetaan hieman ylipelattu ykkönen ristillä.

Hull – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Hull ja West Bromwich. Tiikerit on esiintynyt lähiaikoina mainiosti, sillä kotijoukkue on voittanut kolmella edellisellä kierroksella. Isännät ovat voittaneet viimeisten kierrosten aikana Nottinghamin, Derbyn ja Fulhamin. Edellisellä kierroksella tehtiin komeat kolme maalia Fulhamia vastaan. Maalinteon kanssa on saatu yllättävän paljon onnistumisia, sillä oranssimustien perustasolla ei olla kuitenkaan alempaa keskikastia kummoisempi porukka. Kahteen edelliseen otteluun omiin ei ole mennyt osumia. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stokesta ja viihdyttävän pistejaon Charltonin kanssa. Baggies on esiintynyt syksyllä kokonaisuutena vahvasti, mutta vielä varsinkin alakertaa on varaa tiivistää. Tulivoimaa on löytynyt hienosti. Perustasoltaan nippu on laadukas, mutta ei toki ihan nykyisen sijoituksen mukainen. Lisäksi osassa otteluista on ollut matkassa myös hyvää onnea. Tappioita ei ole tullut silti kuin kerran. Tigersin alakerta joutuu nyt yhteen syksyn isoimpaan haasteeseen. Tasokas ja vahva Albion on aika tasan 45 pinnan ennakkosuosikki. Oikein pelattu kakkonen on ihan sopiva tolppa.

Wigan – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan saa vastaansa Brentfordin. Kotijoukkue on napannut viiteen viimeiseen kamppailuunsa yhden voiton. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa vastaan ja viihdyttävän pistejaon Bristolin kanssa. Maalinteon kanssa on edelleen vaikeaa, mutta viimeksi kotona vastustaja teki voittoon vieneen osumansa vasta viimeisillä hetkillä. Ratkaisuvoimaa tarvitaan silti pian lisää. Taustalla on yhä useampi poissaolo. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti QPR:ää vastaan ja niukasti tappiollisesti Huddersfieldiä vastaan. Kyseessä on ehdottomasti tuloksiaan parempi porukka ja suunta onkin kohti sitä. Neljään edelliseen otteluun alla on kolme voittoa ja itseluottamus aiempaa parempi. Kyseessä on tulivoimainen nippu, vaikka syksy ei ole sitä ihan kertonut. Vierailla on myös ainakin pari poissaoloa, mutta tasoeroa on Beesille sen verran reippaasti, että kakkonen tulee noin 50 pinnalla. Kakkosta on pelattu liian vähän. Vaikka punavalkoisten syksy on ollut pettymys, suunta on siis ihan oikea ja kakkonen tuleekin tolpaksi.

Birmingham – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham kohtaa Fulhamin. Kotijoukkue on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Lutonia vastaan ja tappiollisesti Cardiffia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni neljä osumaa. Brum on ollut kotonaan vahvassa pelivireessä, sillä siellä on tullut yhtä tasapeliä ja tappiota lukuun ottamatta vain voittoja. Perustasoltaan sinipaidat eivät kuulu tokikaan kärjen haastajiin. Edellisellä kierroksella tappio ei ollut vääryys, mutta koitos oli kuitenkin tasainen. Taustalla on poissaoloja. Vierasjoukkue on perustasoltaan sarjan parhaimmistoa, mutta Mökkiläisten syksy on mennyt pikkuisen alisuorittaen. Osaamista ja kykyjä on taistella aivan kärjen sijoituksista. Alla on kahteen edelliseen otteluun maaliton Middlesbroughin kanssa ja yllättävän räikeä tappio Hullia vastaan. Viimeksi omiin meni kolme osumaa. Vieraat haluavat pelata aktiivisesti myös reissussa ja tahtotila palata menestyksen pariin on varmasti kunnossa. Sijoitus ei kerro nipusta mitään. Tasoeroa on kyllä sen verran, että kakkonen tulee noin 45 pinnalla. Kohde on rastittu metsään, joten kakkosesta napataan hyvä tolppa.

Leeds – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds pelaa Blackburnia vastaan. Kotijoukkue palasi edellisellä kierroksella takaisin voittojen pariin, kun täysi pistepotti tuli QPR:n kustannuksella. Isäntien syksy on mennyt hyvin, mutta se olisi voinut olla tuloksellisesti vieläkin parempi, sillä vähän tasokkaammalla viimeistelyllä oltaisiin luultavasti sarjataulukon kärjessä. Whites on sarjan ehdotonta parhaimmistoa ja vahva ehdokas nousemaan ensi kaudeksi Valioliigaan. Alakerta on toiminut oikein hyvin, mutta kuten jo siis todettu, maalinteon kanssa olisi hyvä saada pikkaisen terävyyttä. Siitä esimerkki tuli myös maalittomassa Sheffield Wednesdayn kanssa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Prestonia vastaan ja voitollisesti Sheffield Wednesdaysta. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Roversin pelivire on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Alakerta on varsinkin vieraissa epävarma. Taustalla on myös useita poissaoloja. Valkopaidoilla on myös poissaoloja, mutta ykköselle on annettavissa noin 65 prosenttia. Ykköstä on rastittu liikaa, mutta otetaan se silti varmaksi.

Preston – Huddersfield

Preston isännöi Huddersfieldiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. North End on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Charltonin ja Blackburnin. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli ansaittu, mutta syksy on mennyt kokonaisuutena pikkuisen ylisuorittaen. Maalinteossa on onnistuttu jo melkein 30 kertaa, joten monet erittäin tasaiset ottelut on käännetty omaksi eduksi tasokkaan maalinteon ansiosta. Varsinkin kotona on oltu hyviä, sillä kotona on tullut paria tasapeliä lukuun ottamatta vain voittoja. Vierasjoukkue on pelannut kovin vaatimattoman syksyn, mutta suunta on alkanut olla kohti parempaa. Terriers on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Barnsleyta ja Brentfordia vastaan. Itseluottamukselle voitot ovat tehneet varmasti hyvää. Muutenkin edellisestä tappiosta on jo aikaa. Kausi alkoi surkeasti, mutta nyt on onnistumisia tullut jo toisella tavalla. Kummallakin ryhmällä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Lilywhites on kotonaan vähän yli kerran kahdesta voittava porukka. Vieraiden menestystä on syytä toivoa, sillä isäntien kannatus on aivan liikaa.

Millwall – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Millwall ja Charlton. Leijonien edellinen ottelu meni niukasti tappiollisesti Readingille, mutta pelitilanteiden valossa parempaa menestystä olisi ollut tarjolla. Kotona tuli toiseksi edellisellä kierroksella voitto Stokea vastaan. Isännät kuuluvat sarjan keskikastiin ja tunnetaan kotivahvana ja fyysisenä nippuna. Kotona on tullut seitsemällä kierroksella vähintään pistejako kuusi kertaa. Viiteen edelliseen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu neljästi enemmän kuin kerran. Vierasjoukkue lukeutui aivan kauden alussa suurten yllättäjien joukkoon, mutta sitten on menty kohti laskua. Sarjanousija on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Prestonille ja viihdyttävän pistejaon West Bromwichin kanssa. Se oli onnistuminen, mutta kokonaisuutena suunta on selvästi kohti heikompaa. Esimerkiksi edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut vääryys. Lisäksi varsinkin vieraissa on alkanut olla entistä isompia alakerran ongelmia. Taustalla on myös useampia poissaoloja. Lions voittaa kotonaan noin kerran kahdesta. Hieman alipelattu ykkönen otetaan tolpaksi.

QPR – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat QPR ja Middlesbrough. Kotijoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Ärrien edellinen koitos meni tappiollisesti Leedsiä vastaan ja sitä edelsi kotona tappio Brentfordille. Kahteen edelliseen taistoon omiin on mennyt viisi osumaa. Lontoolaisten syksy on mennyt odotuksia paremmin, mutta suunta on kohti laskua. Varsinkin alakerran kanssa on ollut murheita. Alla on myös pari ottelua, joissa maalinteko on ollut vaikeaa. Vierasjoukkue on ollut syksyn suurimpia pettymyksiä. Punapaitojen perustasolla pitäisi olla ylemmässä keskikastissa, mutta sijoitus on putoamisviivan tuntumassa. Alla on kahteen viimeiseen otteluun tappio Derbylle ja maaliton Fulhamin kanssa. Aivan hyvin toimiva alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä, mutta tulivoimaa ei ole ollut. Se jatkuu tuskallisena. Tosin matkalla on ollut myös huonoa onnea. Taustalla on myös kahdesta kolmeen poissaoloa, mutta jossain kohdassa tällaisen alisuorittamisen on loputtava. Ykkönen tulee kerran kahdesta. Rajusti ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 9.11.2019 | Tilastot

TottenhamSheffield United
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-44-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit17-1612-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-107-2
Laukauksia/ottelu12,19,9
Pallonhallinta53,70 %44,40 %
Syöttöprosentti83,80 %74,60 %
LoukkaantumisetLloris, Kane (?), LamelaEgan (?)
Pelikiellossa
BurnleyWest Ham
Sarjataulukossa1413
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-53-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit14-1814-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-118-10
Laukauksia/ottelu10,811,8
Pallonhallinta42,80 %50,40 %
Syöttöprosentti67,30 %79,70 %
LoukkaantumisetDrinkwater, GudmundssonAntonio, Wilshere (?), Fabianski, Reid, Silva
Pelikiellossa
SouthamptonEverton
Sarjataulukossa1817
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-73-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit10-2711-17
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-1-4
Maalipuntari 6 edellistä5-216-10
Laukauksia/ottelu11,812,5
Pallonhallinta46,20 %52,70 %
Syöttöprosentti73,10 %78,40 %
LoukkaantumisetValery (?), Cedric (?)Gomes, Bernard, Gbamin
PelikiellossaBertrand
NewcastleBournemouth
Sarjataulukossa157
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-54-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-1714-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-96-4
Laukauksia/ottelu9,611,3
Pallonhallinta37,80 %45,90 %
Syöttöprosentti74,40 %75,20 %
LoukkaantumisetRitchie, Schär (?), Lejeune (?)Daniels, Brooks, Surman, Stanislas
PelikiellossaLongstaff
LeicesterArsenal
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-24-5-2
Tehdyt-päästetyt maalit27-816-15
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä21-48-7
Laukauksia/ottelu13,712,9
Pallonhallinta55,50 %54,40 %
Syöttöprosentti81,80 %83,50 %
LoukkaantumisetJamesXhaka
Pelikiellossa
Sheffield WednesdaySwansea
Sarjataulukossa74
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-58-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit19-1220-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-47-8
Laukauksia/ottelu12,413,5
Pallonhallinta46,70 %53,40 %
Syöttöprosentti72,00 %79,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullWest Bromwich
Sarjataulukossa111
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-58-6-1
Tehdyt-päästetyt maalit23-2028-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-711-7
Laukauksia/ottelu13,314,5
Pallonhallinta44.4%54,70 %
Syöttöprosentti70,80 %82,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganBrentford
Sarjataulukossa2013
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-86-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit13-2118-13
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-610-6
Laukauksia/ottelu11,713,9
Pallonhallinta46,30 %54,00 %
Syöttöprosentti69,10 %78,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamFulham
Sarjataulukossa128
Voitot-tasapelit-häviöt7-1-76-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit16-2023-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-89-10
Laukauksia/ottelu13,314,3
Pallonhallinta46,00 %63,00 %
Syöttöprosentti71,90 %87,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsBlackburn
Sarjataulukossa316
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-35-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit19-819-22
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-39-12
Laukauksia/ottelu16,512,5
Pallonhallinta59,00 %52,50 %
Syöttöprosentti80,60 %75,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonHuddersfield
Sarjataulukossa218
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-34-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit28-1617-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä11-69-3
Laukauksia/ottelu10,98,9
Pallonhallinta51,80 %50,40 %
Syöttöprosentti70,80 %76,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallCharlton
Sarjataulukossa1710
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-56-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-2121-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä10-99-9
Laukauksia/ottelu10,99,4
Pallonhallinta41,70 %46,50 %
Syöttöprosentti65,80 %73,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRMiddlesbrough
Sarjataulukossa922
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-62-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-2811-19
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä10-142-6
Laukauksia/ottelu1312,7
Pallonhallinta53,60 %49,50 %
Syöttöprosentti78,40 %73,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.