Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 9.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

Arsenal – Newcastle Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Arsenal voittaa1,50Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Arsenal pelaa Newcastlea vastaan. Kotijoukkue on päässyt komeaan pelivireeseen ja on esiintynyt viime aikoina vahvalla menestyksellä. Tykkimiehet on pelannut Valioliigassa kolmella edellisellä kierroksella täysien pistepottien merkeissä. Voitot ovat irronneet Chelseaa, Brightonia ja West Bromwichia vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on löydetty uutta virtaa ja itseluottamus on kohentunut oleellisesti. Punavalkoisten peliesitykset eivät olleet myöskään aiemmin niin surkeita mitä sarjataulukko antoi ymmärtää. Siitä esimerkkinä ottelu Evertonia vastaan päättyi tappioon, vaikka maaliodottamat menivät omaksi eduksi. Arsenal voisi olla Valioliigassa vähintään muutaman pykälän nykyistä korkeammalla. Vierasjoukkue on ollut merkittävissä ongelmissa, mutta Harakat on pelannut viime aikoina kolmea erittäin vahvaa miehistöä vastaan. Mustavalkoisten vastustajina ovat olleet Liverpool, Manchester City ja Leicester. Viimeksi Ketut sai maalin voiton, mutta maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Newcastle on pelannut sijoituksensa mukaisella tasolla. Ratkaisuvoima on selvä haaste. Arsenal voittaa hieman alle 65 prosentilla. Alipelattu Gunners on varma.

Manchester United – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa1,35Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa yhteen iskevät Manchester United ja Watford. Isännät ovat pelanneet viime aikoina mainiolla tavalla ja saaneet paljon onnistumisia. Kotijoukkue on saanut kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa viisi voittoa ja Valioliigassa on alla koko pistepotit Wolverhamptonia ja Aston Villaa vastaan. Red Devils on pelannut eittämättä hienosti, mutta punapaidat eivät ole olleet sijoituksensa mukainen miehistö. Sijoituksen pitäisi olla jokusen pykälän nähtyä alempana. Toisaalta voitot Wolverhamptonia ja Aston Villaa vastaan olivat ansaittuja, vaikka molemmissa otteluissa ratkaisut tulivat pienillä marginaaleilla. Manchester United pelaa viikolla Englannin Liigacupin sytyttävässä välierässä Manchester Cityä vastaan. Vierasjoukkue on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja taistelee siellä paikoista korkealla. Keltamustien edelliset ottelut ovat menneet voitollisesti Norwichia vastaan ja ilman pisteitä Swansealle. Pistejako olisi ollut reiluin lopputulos. Norwichia vastaan tullut voitto oli ansaittu. Manchester United tekee varmasti lepuutuksia, mutta mainion pelivireen Red Devils on noin 70 pinnan voittajasuosikki. Vahvasti alipelattu jättiläinen on piikki.

Southampton – Shrewsbury Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Southampton voittaa1,33Aseta veto LeoVegasilla

Southampton isännöi Shrewsburya, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin FA Cupissa. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa komeasti ja lähti tauolle kuudennelta sijalta. Isännät ovat saaneet hienosti onnistumisia ja edellisellä kierroksella napattu voitto Liverpoolia vastaan oli itseluottamukselle mainio juttu. Southampton on ylisuorittanut ja ollut myös onnekas, sillä kotijoukkueen pitäisi olla kympin heikommalla puolella, mutta Saints on pelannut taitojensa ylärajoilla ja pystynyt venymään monesti tiukoissa paikoissa. Joulukuussa pelattiin neljällä kierroksella putkeen ilman voittoja ja maalinteko oli vaikeaa, mutta vuosi startattiin hienosti. Neljään edelliseen taistoon omiin on mennyt vain maali ja siitäkin vastasi Manchester City. Vierasjoukkue löytyy Ykkösliigan alemmasta keskikastista ja miehistö oli vuoden viimeisillä kierroksilla iskussa. Town nappasi viideltä kierrokselta neljä voittoa ja tasapelin. Viimeisin ottelu meni voitollisesti Blackpoolista. Joulukuussa tuli täysiä pistepotteja myös esimerkiksi Doncasteria ja Lincolnia vastaan. Vieraiden alakerta on ollut hyvä, mutta ratkaisuvoimaa löytyy hyvin rajallisesti. Pyhimykset voittaa noin 70 prosentilla. Ykkönen on selvästi alipelattu, joten Saints on tolppa.

Stoke – Leicester Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leicester voittaa1,83Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa vastakkain asettuvat Stoke ja Leicester. Isännät ovat pelanneet Mestaruussarjassa hyvän kauden ja taistelevat paikoista ylemmässä keskikastissa. Potters on esiintynyt edukseen, mutta viime aikoina punavalkoisten suunta on ollut laskussa. Raitapaidat ovat pelanneet kolmella edellisellä kierroksella kahden tasapelin ja tappion merkeissä. Miehistö hävisi viimeksi Bournemouthille. Ryhmän viimeisin voitto on tullut Blackburnista. Stoke on sen verran ylisuorittanut, että kotijoukkueen pitäisi olla viitisen pykälää alempana. Viime aikoina maalinteon kanssa on riittänyt haasteita, mutta ottelu Bournemouthia vastaan olisi voinut päättyä pistejakoon. Maaliodottamat olivat tasan. Vierasjoukkue on pelannut Valioliigassa vahvasti ja saanut siellä paljon tulosta. Ketut esiintyi viimeksi voitollisesti Newcastlesta. Vuosi päättyi Crystal Palacen kanssa käytyyn pistejakoon, mutta koko pistepotti ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Siniset ovat pelanneet lähiaikoina myös tasapelin Manchester Unitedin kanssa. Leicesterin sijoitus on hieman yläkanttiin, mutta vieraiden peliesitykset jatkuvat hyvinä. Leicester voittaa lähes 55 prosentilla. Vieraita on rastittu alakanttiin ja siitä tulee piikki.

QPR – Fulham Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
QPR voittaa3,00Aseta veto Gutsilla
Fulham voittaa2,35Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa QPR kohtaa Fulhamin. Kotijoukkue on esiintynyt Mestaruussarjassa saldolla neljä voittoa, yhdeksän tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Isännät ovat pelanneet siellä sijoitustaan paremmin ja siitä tuli uusin osoitus viime kierroksella, kun Ärrät nappasi pistejaon Norwichia vastaan. Pistejako kuvasi ottelun kulkua hyvin. Superhoops haluaa pelata varsinkin kotonaan aktiivisesti, vaikka kausi on ollut eittämättä haastava. Onnistumisia on ollut vaikea saada, mutta sinivalkoisten tilanne ei ole niin heikko mitä sijoitus antaa ymmärtää. QPR on pelannut lähes 10 kilpailullista ottelua putkeen ilman voittoja, mutta myös tappiollinen ilta Swansealle oli sellainen, josta olisi voinut tulla myös toinen lopputulos. Vierasjoukkue taistelee Valioliigassa putoamista vastaan. Mökkiläiset on pelannut siellä viime aikoina vähämaalisen tasapelin Newcastlen kanssa ja nollat Southamptonin kanssa. Cottagersilla on alla neljä putkeen tullutta pistejakoa. Niitä edelsi odotettu tappio Manchester Citylle. Viimeksi koko pistepotti ei olisi ollut vääryys. Vieraat ovat olleet vähän sijoitustaan parempia. Fulham voittaa noin kaksi kertaa viidestä. Ristiä on pelattu vähän liikaa, joten napataan taistoon ykköskakkonen.

Burnley – MK Dons Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Burnley voittaa1,57Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli4,25Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa yhteen iskevät Burnley ja MK Dons. Isännät ovat pelanneet Valioliigassa saldolla neljä voittoa, neljä tasapeliä ja seitsemän tappiota. Kotijoukkueelle kauden aloitus oli vaikeaa aikaa, mutta Clarets on ollut sen jälkeen hyvässä pelivireessä ja saanut hienosti onnistumisia. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Viiteen edelliseen kamppailuun on napattu myös voitot Arsenalia ja Wolverhamptonia vastaan. Ottelu Aston Villaa vastaan päättyi ilman maaleja. Marraskuun jälkeen ainoa tappio on tullut niukasti Leedsille. Burnleylle maalinteko on edelleen vaikeaa, mutta kotijoukkueen alakerta toimii hyvin. Tällaisessa ottelussa hyvien maalipaikkojen saaminen voi olla hyvinkin haastavaa. Vierasjoukkue pelaa Ykkösliigassa ja on saanut kuusi voittoa, seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Miehistö oli loppuvuodesta iskussa. Taustalla on täydet pistepotit Bristolia ja Swindonia vastaan. MK Dons on pelannut joulukuun alun jälkeen kuusi kilpailullista ottelua ja hävinnyt kerran. Vuoden viimeiset ottelut toivat myös ratkaisuvoimassa hyvin tulosta. Burnley voittaa vähän yli 60 prosentilla. Mennään lähes kohdilleen rastittuun iltaan ykkösristillä.

Blackpool – West Bromwich Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,60Aseta veto Mr Greenillä
West Bromwich voittaa2,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa toisensa kohtaavat Blackpool ja West Bromwich. Kotijoukkue on esiintynyt Ykkösliigassa saldolla kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet siellä viidellä edellisellä kierroksella vain yhdellä voitolla, mutta edelliset ottelut ovat menneet vastustajille pienillä marginaaleilla. Vuosi aloitettiin niukalla tappiolla Bristolia vastaan. Oranssipaidat ovat päässeet viimeksi voittojen makuun Hullia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti. Blackpoolilla olisi potentiaalia nähtyä parempiin suorituksiin, mutta kotijoukkue on nykyään Ykkösliigan keskikastia. Vierasjoukkue taistelee Valioliigassa putoamista vastaan. Baggies on esiintynyt siellä viime aikoina rajusti tappiollisesti Leedsiä ja Arsenalia vastaan. Niissä omiin meni yhdeksän palloa. Albion on pystynyt pelaamaan pistejaot Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan, mutta vastapainoksi tappioita ja ongelmia on tullut lähes ottelusta toiseen. Miehistö on Valioliigan heikoin nippu. West Bromwichilla on hyvä sauma parantaa heikkoa itseluottamustaan, mutta vaisussa kunnossa olevaa Baggiesia on vaikea saada voittamaan päälle 50 prosentilla. Kakkonen on eittämättä alipelattu, mutta risti otetaan kaveriksi.

Bristol – Sheffield United Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sheffield United voittaa1,78Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Sheffield United matkustaa Bristolin vieraaksi. Kotijoukkue taistelee Ykkösliigassa paikoista alemmassa keskikastissa, mutta isännät ovat olleet viime aikoina hyvässä iskussa. Rovers on saanut neljältä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa ja viimeisin niistä tuli vuoden ensimmäisessä taistossa Blackpoolista. MK Donsia vastaan käytyä ottelua lukuun ottamatta joulukuu oli myös vahvaa tekemistä, sillä lähes kaikista otteluista tuli vain voittoja. Bristolin kausi on edennyt pitkälti samalla tavalla kuin viime kaudella. Vierasjoukkueen tuska Valioliigassa ei ole hellittänyt ja alla on tappiot Burnleylle ja Crystal Palacelle. Blades ei saa edes pieniä onnistumisia, sillä vastoinkäymisten kierrettä on vaikea katkaista. Sheffield United on pelannut vähän sijoitustaan paremmin, mutta vierasjoukkue on ilman voittoja ja itseluottamus on pohjamudissa. Viimeksi tullut tappio olisi pitänyt olla maalin erolla. Burnleyta vastaan pistejako ei olisi ollut myöskään vääryys, joskin siinäkin vastustaja oli hieman parempi. Maalinteko tuottaa vieraille isoja vaikeuksia, mutta FA Cup tarjoaa puitteet parantaa huonoa fiilistä. Nyt on tultava tulosta. Sheffield United voittaa 55 prosentilla. Alipelattu Blades on piikki.

Wycombe – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,40Aseta veto LeoVegasilla
Preston voittaa2,12Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Wycombe isännöi Prestonia. Kotijoukkue on pelannut Mestaruussarjassa saldolla kolme voittoa, kuusi pistejakoa ja 14 tappiota. Isännät ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä ja lukuisat vaikeudet eivät ole tulleet siellä yllätyksenä. Miehistö pelasi viimeksi tappiollisesti Middlesbroughia vastaan. Viimeisin voitto on napattu Cardiffia vastaan ja se oli eittämättä hyvä onnistuminen. Wycomben ainoa tavoite on sarjapaikan säilyttäminen, mutta FA Cup tarjoaa mahdollisuuden hakea vähän parannusta heikkoon itseluottamukseen. Ongelmia on kuitenkin monella mittarilla. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, mutta Wanderers on ollut vähän sijoitustaan parempi. Vierasjoukkue löytyy keskikastista ja on esiintynyt saldolla 10 voittoa, kaksi tasapeliä ja 11 tappiota. North End oli vielä äsken hienossa iskussa, mutta viimeksi jouduttiin pettymään Nottinghamin käsittelyssä. Maaliodottamat menivät lievästi vastustajalle. Lilywhites on puolustanut vahvasti, mutta maalinteko on ollut vieraille vaikeaa ja nykyinen sijoitus on vähän yläkanttiin. Preston voittaa vähän yli 45 prosentilla. Mennään oikein rastittuun taistoon ristikakkosella.

Brentford – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 20:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa2,30Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,30Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa vastakkain asettuvat Brentford ja Middlesbrough. Kotijoukkue on ollut pelillisesti Mestaruussarjan paras miehistö ja saanut myös paljon menestystä. Isännät ovat esiintyneet siellä saldolla 11 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja kolme tappiota. Bees ei ole aivan kärjen joukossa, mutta miehistöllä on kaikki eväät nostaa itsensä sinne. Brentford pelasi viikolla Englannin Liigacupissa ja kärsi tappion Tottenhamille. Pääseminen semifinaaliin oli jo hyvä osoitus lontoolaisten osaamisesta. Matkalla tippui useita Valioliigan miehistöjä. Mestaruussarjassa viimeisin ottelu päättyi voitollisesti Bournemouthia vastaan. Sitä edelsi koko pistepotti Cardiffia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut Mestaruussarjassa myös hyvin ja taistelee paikoista ylemmässä keskikastissa. Boro on pelannut viime aikoina tappiollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan ja voitollisesti Wycombesta. Maalinteossa onnistuttiin viimeksi kolmesti. Vieraat saivat loppuvuonna useita onnistumisia. Middlesbrough voisi olla hyvin muutaman pykälän ylempänä. Brentford on parempi miehistö, mutta Middlesbrough tekee illasta vaikean. Bees on vähän alle 45 prosentin ennakkosuosikki. Oikein rastittu taisto merkataan ykkösristillä.

Huddersfield – Plymouth Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 20:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Huddersfield voittaa1,90Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Huddersfield kohtaa Plymouthin. Kotijoukkue on pelannut Mestaruussarjassa saldolla yhdeksän voittoa, neljä tasapeliä ja 10 tappiota. Isännät ovat Mestaruussarjassa keskikastia ja pelanneet taitoihinsa nähden hyvän kauden. Terriers kärsi viimeksi tappion Readingia vastaan, mutta loppuvuosi meni miehistöltä muuten hyvin. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto Blackburnia vastaan. Puolustaminen oli laadukkaassa kunnossa ja ennen joulua tuli esimerkiksi komea voitto Watfordia vastaan. Viime ottelussa maaliodottamat olivat vastustajalle vain pienellä erolla. Vierasjoukkue pelaa Ykkösliigassa ja on kerännyt siellä otteluistaan seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Vihreäpaidat avasivat vuotensa voitolla Gillinghamista. Joulukuu päätettiin tappiolla Oxfordia vastaan. Neljästä edellisestä ottelusta on saatu kolmesti vähintään pistejaot. Joulukuussa alakerran kanssa oli haasteita, joten oli tärkeä juttu, että vuoden avauksessa omiin ei mennyt palloja. Argyle on pelannut odotetusti ja taistelee paikoista alemmassa keskikastissa. Huddersfield voittaa vähän yli kerran kahdesta. Oikein kannatettu Terriers saa olla tolppa.

Blackburn – Doncaster Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa1,72Aseta veto Gutsilla

Blackburn pelaa Doncasteria vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Englannin FA Cupissa. Isännät ovat pelanneet Mestaruussarjassa hyvän kauden ja taistelevat paikoista kympin tuntumassa. Kotijoukkue nappasi viimeksi voiton Birminghamia vastaan. Rovers oli joulukuussa vaisussa pelivireessä, mutta viimeksi tullut voitto on varmasti kohentanut itseluottamusta ja tulivoimaa miehistöltä löytyy paljon. Kyseessä on yksi Mestaruussarjan tulivoimaisimmista ryhmistä. Viimeksi tullut voitto oli myös ansaittu. Blackburn on pelannut Mestaruussarjassa sijoitustaan paremmin, sillä kotijoukkue voisi olla jopa heti kärjen alla. Ei ollut yllätys, että miehistö pääsi takaisin onnistumisten pariin. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Huddersfieldille, mutta vähintään pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Vierasjoukkue pelaa Ykkösliigassa ja on kulkenut siellä saldolla 10 voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Donny on pelannut hyvin ja taistelee paikoista kärjen lähellä. Miehistö oli vielä äsken voittoputkessa, mutta se päättyi tappioon Shrewsburylle. Viimeisin voitto on saatu Burton Albionista. Blackburn voittaa yli 55 pinnalla. Oikein pelatut isännät otetaan tolpaksi, vaikka Donny on ollut iskussa.

Exeter – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 09/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,65Aseta veto Mr Greenillä
Sheffield Wednesday voittaa2,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Exeter haastaa Sheffield Wednesdayta. Kotijoukkue pelaa Kakkosliigassa ja on esiintynyt siellä saldolla kahdeksan voittoa, seitsemän tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat ylempää keskikastia ja kausi on edennyt pitkälti odotetulla tavalla. Miehistö on pelannut viime aikoina pisteittä Harrogatea vastaan ja tasapelin Forest Greenin kanssa. Viimeisin voitto on napattu Tranmerea vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin viidesti, mutta kahdessa edellisessä taistossa maalinteko oli selvästi vaikeampaa. Tauko ei tullut varmasti huonoon paikkaan, sillä viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta oltiin saatu yksi voitto. Vierasjoukkue on kärsinyt Mestaruussarjassa isoista ongelmista. Pöllöt on kuitenkin piristynyt ja napannut voittoja. Owlsin tilanne on edelleen vaikea, mutta fiilikselle onnistumiset ovat tehneet hyvää. Sheffield Wednesday kaatoi äsken Derbyn, mutta se oli onnekas voitto. Toinen lähiaikojen voitto on tullut Middlesbroughia vastaan. Tuolloin oli matkassa myös hyvää onnea. Pöllöt on ollut pelillisesti yksi Mestaruussarjan heikoimmista nipuista. Sheffield Wednesday on vähän alle 50 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelattu taisto merkataan ristikakkosella.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 9.1.2021 | Tilastot

 ArsenalNewcastle
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-85-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit20-1918-26
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä11-84-11
Laukauksia/ottelu11,48,9
Pallonhallinta51,70 %41,60 %
Syöttöprosentti84,20 %75,50 %
Loukkaantumiset  Saint-Maximin, Lascelles (?), Fraser (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 Manchester UnitedWatford
Sarjataulukossa26
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-310-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit33-2425-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-75-5
Laukauksia/ottelu14,411,1
Pallonhallinta52,30 %52,50 %
Syöttöprosentti83,90 %78,90 %
Loukkaantumiset Cavani, Lindelöf (?) Kabasele, Cathcart, Quina, Pedro
Pelikiellossa  
   
   
   
 SouthamptonShrewsbury
Sarjataulukossa617
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-45-9-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-1921-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-26-5
Laukauksia/ottelu10,210,2
Pallonhallinta53,00 %47,60 %
Syöttöprosentti79,30 %66,60 %
Loukkaantumiset McCarthy, Vestergaard, Redmond, Djenepo, Adams (?), Romeu (?) 
Pelikiellossa  
   
   
   
 Stoke Leicester
Sarjataulukossa83
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-610-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit26-2231-21
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-510-6
Laukauksia/ottelu9,211,6
Pallonhallinta48,50 %53,20 %
Syöttöprosentti71,20 %82,10 %
Loukkaantumiset  Maddison (?), Pereira (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 QPRFulham
Sarjataulukossa2018
Voitot-tasapelit-häviöt4-9-92-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit20-3013-23
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä3-64-5
Laukauksia/ottelu1111,5
Pallonhallinta51,40 %48,50 %
Syöttöprosentti75,90 %81,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BurnleyMK Dons
Sarjataulukossa1616
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-76-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit9-2026-25
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-314-4
Laukauksia/ottelu9,111,3
Pallonhallinta42,90 %59,80 %
Syöttöprosentti71,90 %82,60 %
Loukkaantumiset Gudmundsson (?), McNeil (?), Taylor (?), Vydra (?), Rodriguez (?) 
Pelikiellossa  
   
   
   
 Blackpool West Bromwich
Sarjataulukossa1319
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-91-5-11
Tehdyt-päästetyt maalit20-2311-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä4-63-16
Laukauksia/ottelu12,38,2
Pallonhallinta50,30 %41,80 %
Syöttöprosentti71,40 %75,00 %
Loukkaantumiset  Grant, Robson-Kanu (?), Townsend (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 Bristol RSheffield United
Sarjataulukossa1820
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-80-2-15
Tehdyt-päästetyt maalit20-278-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä11-83-11
Laukauksia/ottelu10,48,4
Pallonhallinta49,30 %42,40 %
Syöttöprosentti71,50 %75,80 %
Loukkaantumiset  Berge, Jagielka, O’Connell, McBurnie (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 WycombePreston
Sarjataulukossa2412
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-1410-2-11
Tehdyt-päästetyt maalit16-3530-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä6-105-6
Laukauksia/ottelu10,510
Pallonhallinta42,20 %50,20 %
Syöttöprosentti54,40 %71,20 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrentfordMiddlesbrough
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt11-8-310-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit36-2128-18
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-712-7
Laukauksia/ottelu12,711,9
Pallonhallinta53,70 %46,90 %
Syöttöprosentti79,80 %63,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldPlymouth
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-107-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit28-3228-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-127-10
Laukauksia/ottelu1113,7
Pallonhallinta55,90 %49,90 %
Syöttöprosentti79,60 %76,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnDoncaster
Sarjataulukossa114
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-910-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit38-2732-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-710-6
Laukauksia/ottelu15,213,4
Pallonhallinta55,90 %52,90 %
Syöttöprosentti79,40 %79,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 ExeterSheffield Wednesday
Sarjataulukossa1021
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-46-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit40-2615-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä15-116-6
Laukauksia/ottelu13,58,4
Pallonhallinta52,90 %44,10 %
Syöttöprosentti65,80 %68,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö