Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 8.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Suomessa, Skotlannissa ja Mestarien liigan pudotuspeleissä. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

MESTARIEN LIIGA TARJOUS

Manchester City – Real MadridBayern München – Chelsea
Manchester City – 1.72 9.00Bayern München – 1.36 7.00
Real Madrid – 4.28 29.00Chelsea – 8.50 67.00
Siirry 888SportSiirry 888Sport

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

Barcelona – Napoli Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Barcelona voittaa1,62Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Mestarien liigassa Barcelona pelaa Napolia vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi vähämaaliseen tasapeliin, jossa italialaiset pääsivät puolen tunnin kohdalla maalin edelle, mutta katalonialaiset tulivat toisella puoliajalla tasapeliin. Blaugrana oli maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Kotijoukkue päätti kautensa Espanjassa viiden maalin voittoon Alavesista, mutta isäntien kausi ei ollut La Ligassa millään tavalla hohdokas tai erityisen hyvä. Mestaruustaisto hävittiin ansaitusti Real Madridille. Keskittyminen on ollut hyvän aikaa Mestarien liigassa. Vierasjoukkue päätti kautensa Serie A:ssa vasta viime viikonloppuna, kun viimeisen kierroksen ottelu Laziota vastaan päättyi voittoon kahdella maalilla. Napolin kausi oli Italiassa pettymys, mutta lopulta saatiin pelastettua se mitä korjattavissa oli. Vidal sai viimeksi lopussa punaisen kortin ja Busquets on myös pelikiellossa. Poissaoloja löytyy myös esimerkiksi luultavasti Griezmannin ja Lengletin muodossa. Napolin tärkein poissaolija lienee Insigne. Llorente on epävarmalla statuksella. Napoli haluaa pitää myös palloa ja Barcelonalla on ensimmäisestä ottelusta tärkeä vierasosuma tehtynä. Ottelua edetään muutenkin vahvempien espanjalaisten komennossa. Barcelona voittaa lähes 60 pinnalla. Vähän ylipelattu ykkönen tulee piikiksi.

Bayern München – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bayern München voittaa1,38Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Mestarien liigassa Bayern München saa vastaansa Chelsean. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen päättyi saksalaisten voittoon kolmella maalilla, joten lontoolaisten mahdollisuudet päästä jatkoon ovat olemattomat. Ensimmäisessä kamppailussa paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, mutta maaliodottamien valossa voitto olisi voinut tulla mieluummin kahdella osumalla. Punapaidat ovat olleet kevään ja alkukesän aikana varmasti koko Euroopan paras miehistö. Jättiläistä vastaan menestyminen on ollut äärettömän vaikeaa. Bundesliigassa tuli taas mestaruus ja menestystä muutenkin kiitettävällä tavalla. Englantilaiset voittivat Valioliigan lopussa Wolverhamptonin ja paikka aukesi neljän sakkiin. Sen jälkeen tuli FA Cupin lopussa tappio maalilla Arsenalille. Chelsea saa pelata vapautuneesti ja rohkeasti, sillä vierasjoukkueella ei ole hävittävää. Prässätä voi korkealta. Sen avulla voi hyvin tulla vaarallisia tilanteita, mutta niitä on varmasti tiedossa myös omaan päähän. Lisäksi ei ole vierailla myöskään juuri toivoa taistella jatkopaikasta. Alonso ja Jorginho ovat pelikiellossa. Gilmour, Pedro, Azpilicueta ja Pulisic ovat sairastuvalla. Lisäksi epävarmoja tapauksia ovat Loftus-Cheeks ja Willian. Ottelussa on aineksia hyvinkin vauhdikkaaseen iltaan. Die Roten voittaa noin 70 prosentilla. Oikein rastittu ykkönen on varma.

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun Bayern München – Chelsea. Käytä tarjous tästä!

AC Oulu – KTP Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
 AC Oulu voittaa1,65Aseta veto Gutsilla

AC Oulu kohtaa KTP:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kotijoukkue on pelannut mainion kesän ja saanut menestystä kiitettävällä tavalla. Isännät ovat saaneet otteluistaan lähes pelkästään voittoja, sillä matkalle on mahtunut voitottomista kamppailuista vain vähämaalinen tasapeli AC Kajaanin kanssa. AC Oulu on kesän perusteella valmis pelaamaan paikoista kärjen tuntumassa, mutta kyseessä ei ole yksi Ykkösen parhaista miehistöistä. Onnistumisia on tullut kuitenkin hienosti ja etenkin alakerta on toiminut mainiolla tavalla. Seitsemään otteluun omissa on soinut vain kolme kertaa. Viimeksi pelattu pistejako AC Kajaanin kanssa oli lievä pettymys, sillä ottelussa oltiin ennakkosuosikkeja. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti FF Jaroa vastaan. AC Oulu on ollut viime kausina selvä alisuorittaja, joten nyt on varmasti toinen ääni kellossa. Vierasjoukkue on pelannut kesällä niin ikään hienosti. Kotkalaiset ovat saaneet onnistumisia komeasti, joskin viimeksi ottelu MYPA:ta vastaan olisi voinut hyvin päättyä pettymykseen. Lopussa tehtiin kuitenkin kolmas maali ja saatiin koko pistepotti. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto vieraissa EIF:istä. Alakerta ei ole yksi Ykkösen parhaista ja nyt se joutuu kovaan testiin. Laadukkaampi AC Oulu voittaa noin 60 prosentilla. Kohdilleen pelattu ykkönen on tolppa.

JäPS – PKKU Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 07/08 klo. 9)

vihjePitkävetokertoimetMene
JäPS voittaa1,25Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon miesten Kakkosessa PKKU matkustaa JäPSin vieraaksi. Järvenpääläiset ovat saaneet otteluistaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti viidellä maalilla PK-35:sta vastaan ja niukasti ilman pisteitä NJS:ää vastaan. Kotijoukkueen kesä on mennyt laadukkaasti, mutta esimerkiksi edellisessä kamppailussa olisi ollut syytä pystyä parempaan. Ottelussa oltiin myös tien päällä vahvoja voittajasuosikkeja. Toiseksi edellisessä koitoksessa vastustajan voitto oli toki ansaittu, mutta numerot olivat tapahtumiin nähden selvästi liian suuret. JäPS on materiaaliltaan A-lohkon kärjen haastajia ja tulivoimainen miehistö. Ratkaisuvoimaa löytyy hyvällä tavalla. Muutaman heikon ottelun jälkeen on varmasti iso halu palata voittojen pariin. Siihen on hyvä mahdollisuus. Vierasjoukkue on yksi A-lohkon heikoimmista miehistöistä. Menestystä on tullut huonolla tavalla. Seitsemällä kierroksella ei ole venytty voittoon kuin kerran. Viime aikoina on pelattu tappiollisesti PK-35:sta vastaan ja vähämaalinen tasapeli NJS:n kanssa. PKKU:lle voi povata myös jatkossa ongelmia. Se koskee etenkin kovin epävarmaa alakertaa. Vieraissa ei montaa ilonaihetta ole tiedossa. Tasokas ja vahva JäPS voittaa noin 70 prosentilla. Vähän ylipelattu ykkönen tulee varmaksi.

EPS – Honka Akatemia Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 07/08 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Honka Akatemia voittaa1,95Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon miesten Kakkosessa EPS pelaa paikallisessa Honka Akatemiaa vastaan. Kotijoukkue on ollut yksi kesän parhaista onnistujista. Isännät ovat pelanneet loistavalla tavalla ja napanneet seitsemältä kierrokselta neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin PEPO:n kanssa ja voitollisesti tien päällä FC Viikinkejä vastaan. Ryhmä teki edellisessä ottelussaan neljä osumaa. Lisäksi tasapeli PEPO:a vastaan oli niin ikään onnistuminen. Tosin voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus, sillä vastustaja tuli tasoihin ihan lopussa. Seitsemään otteluun on pelattu ilman tappioita, joten itseluottamus on ansaitusti kunnossa. Onnistumisia on tullut kuitenkin odotettua paremmin. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti NJS:ää vastaan. EPS:llä laadukas alakerta on ollut hyvässä kunnossa. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittoman merkeissä PEPO:n kanssa ja vähämaalisessa tasapelissä FC Kiffenin kanssa. Honka Akatemialla on ollut yllättävän isoja maalinteon ongelmia, mutta potentiaalia ja laatua ryhmästä löytyy nähtyä enemmän. Toki tappioita on kasassa vain yksi. Honka Akatemia on sijoituksestaan huolimatta EPS:ää edellä ja voittaa hippasen alle 50 prosentilla. Kakkosta on pelattu vähän ja EPS:ää on ehditty kannattaa selvästi liian paljon. Kakkonen otetaan piikiksi.

P-Iirot – PIF Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 07/08 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
 P-Iirot voittaa2,60Aseta veto Mobilebetillä
Tasapeli3,65Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat P-Iirot ja PIF. Raumalaiset ovat saaneet seitsemältä kierrokselta voiton, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti neljällä maalilla Atlantista vastaan ja maalittoman tasapelin FC Jazzin kanssa. Isännille kesä on mennyt vaikealla tavalla, sillä menestyminen on jäänyt kovin laihaksi, mutta edellisessä kamppailussa napattu pistejako oli onnistuminen. Ottelussa pelattiin pitkän aikaa miehen alivoimalla. Vastustaja oli päälle kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. P-Iirot on saanut kesällä yhden voiton ja se on tullut TPV:tä vastaan. Voitto hyvästä vastustajasta oli tuolloin tärkeä onnistuminen. Sen jälkeen kamppailu Atlantista vastaan meni pahasti pieleen. Kahdessa edellisessä ottelussa ei ole tehty itse osumia. P-Iirot ei ole materiaaliltaan näin vaisu porukka. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella KaaPoa vastaan voittaen ja pelaten pistejaon. Miehistön kesä on mennyt laadukkaasti. Menestystä on tullut hyvin. Alakerran työskentely on jättänyt hyvän vaikutelman. Seitsemään otteluun on hävitty kerran. PIF on parempi porukka, mutta vahvasta tasoerosta ei ole kyse. PIF voittaa noin 45 prosentilla. Ykkösristi on pakko ottaa, koska kakkonen on isosti ylipelattu.

Hercules – Kemi City Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 07/08 klo. 11 )

VihjePitkävetokertoimetMene
 Tasapeli4,80Aseta veto Mobilebetillä
Kemi City voittaa5,55Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat Hercules ja Kemi City. Kotijoukkue on esiintynyt kahdessa edellisessä kamppailussaan vähämaalisen tasapelin merkeissä RoPS 2:sta vastaan ja koko pistepotin muodossa OLSia vastaan. Isännät ovat pelanneet hyvän kesän ja taistelevat lohko C:ssä paikoista kärjen tuntumassa. Seitsemään otteluun on tullut kaikkiaan neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Menestystä on tullut odotettua vähän paremmin. Pisteitä on napattu kaikista otteluista lukuun ottamatta iltaa JIPPO:a vastaan. Viime kierroksella Hercules oli selvä ennakkosuosikki, joten voitto tuli odotetusti. Ottelussa pelattiin viimeiset noin 20 minuuttia miehen ylivoimalla. RoPS 2:sta vastaan pelattu vähämaalinen tasapeli oli vähintään lievä pettymys, sillä kamppailussa oli niin ikään hyvä mahdollisuus saada voitto. Vierasjoukkue on napannut otteluistaan kaksi voittoa ja viisi tappiota. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti FCV:lle ja RoPS 2:lle. Viimeksi oltiin kaksi maalia edellä, mutta homma kääntyi täysin. Se oli varmasti iso pettymys. Toisella jaksolla tuli itselle myös punaisia kortteja. Kemiläisillä on ollut muutenkin vaikeaa. Kotona on saatu ilonaiheita, mutta vieraissa on ollut ongelmia. Herculesin voitolle annetaan päälle 55 prosenttia. Ykköstä on pelattu tolkuttomasti liikaa, joten ykkönen on pakko merkata poistoon, vaikka oululaiset ovat olleet vahvempia.

JBK – FC Kiisto Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 07/08 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
JBK voittaa1,21Aseta veto Mobilebetillä
Tasapeli5,65Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät JBK ja FC Kiisto. Kotijoukkue on saanut seitsemällä kierroksella kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti viihden maalin ottelussa JJK:ta vastaan ja maalittoman illan merkeissä VIFK:ta vastaan. Pietarsaarelaisten voitot ovat tulleet OLSia ja RoPS 2:sta vastaan. JBK:n materiaalilla pitäisi pystyä pelaamaan paikoista keskikastin tuntumassa. Viime kierroksella miehistö oli ennakkosuosikin asemassa, mutta tärkeää oli sentään oman maalin pitäminen puhtaana. JJK:ta vastaan alakerrassa oli selviä ongelmia. Toki viimeksi vastustajan taso oli myös mennyt helpompaan suuntaan. Vierasjoukkue on saanut kesällä lähes pelkästään pettymyksiä. Vaasalaiset ovat napanneet taistoistaan vain yhden voiton, mutta se tuli viimeksi komeasti GBK:ta vastaan. Voitto hyvästä vastustajasta oli itseluottamukselle mainio homma. Menestystä on tullut muuten kurjasti. Maalinteko on vaikeaa ja ratkaisuvoimaa on liian niukasti. Alakerta on myös monesti ongelmissa. Toiseksi edellisessä ottelussa omiin oli mennyt viisi palloa. FC Kiisto on materiaaliltaan yksi C-lohkon heikoimmista ryhmistä. Jatkossa on tulossa niin ikään vaikeuksia. Laadukkaampi JBK voittaa yli 65 prosentilla. Paljon ylipelattu ykkönen kaipaa mukaan ristin.

Ilves N – PK-35 N Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Ilves N voittaa2,45Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,70Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa Ilves N saa vastaansa PK-35 N:n. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Tamperelaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti kolmella maalilla TPS N:ää vastaan ja koko pistepotin merkeissä JyPK N:ää vastaan. Tupsukorvien viime aikoina saadut voitot ovat tehneet itseluottamukselle varmasti hyvää, mutta vastassa on ollut kaksi heikkoa ryhmää. Varsinkin voitto JyPK N:stä piti olla aika lailla selvä homma. Edellinen vaikeampi ottelu on ollut kotona KuPS N:ää vastaan ja tuolloin kamppailu päättyi pettymykseen. Ottelussa oltiin toki selviä altavastaajia. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Ryhmä on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla FC Honka N:ää vastaan ja maalittomasti KuPS N:ää vastaan. Viimeksi napattu pistejako oli onnistuminen. Vastustaja oli selvän ennakkosuosikin roolissa. Kahdella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt palloja. Alakerran työskentely on jättänyt hyvän kuvan. Tosin maalinteon kanssa on ollut haasteita. Ryhmillä ei ole perustasoissa kuin vähän eroa. Ottelussa on kyse aika lailla tasabuukista tai Ilves N on minisuosikki. Ykkösristi on selvä juttu. Kakkosta on pelattu liikaa.

TiPS N – KuPS N Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin / klo. )

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli
KuPS N voittaa

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa TiPS N pelaa KuPS N:ää vastaan. Kotijoukkue on saanut otteluistaan viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Tikkurilaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti JyPK N:ää ja PK-35 Vantaa N:ää vastaan. Vihreäpaidat ovat saaneet menestystä hienolla tavalla ja pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Hetki sitten menestystä tuli myös Suomen Cupissa PK-35 Vantaa N:ää vastaan. TiPS N on pelannut kesän hieman ylisuorittaen, sillä kyseessä ei ole sijoituksensa mukainen ryhmä, mutta varsinkin mainio alakerta on antanut hyvät puitteet tavoitella säännöllistä menestystä. Omiin menee vähän maaleja ja tekemisessä on paljon hyviä ominaisuuksia. Neljään edelliseen otteluun Suomen Cup mukaan lukien kolmesti omiin ei ole mennyt palloja. Ratkaisuvoimaa ei ole ollut samalla tavalla kuin esimerkiksi KuPS N:llä, mutta muuten tilanne näyttää hienolta. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Kuopiolaiset ovat pelanneet viime aikoina voitollisesti kolmella maalilla PK-35 Vantaa N:ää vastaan ja maalittoman PK-35 N:n kanssa. Sen jälkeen tuli Suomen Cupissa pettymys jatkoilla Åland United N:ää vastaan. KuPS N on materiaaliltaan vahva ja hyvä porukka, mutta TiPS N on kotonaan minitason voittajasuosikki. Ristikakkonen on selvä juttu, sillä ykköstä on ehditty pelata noin 15 prosenttia liikaa.

TPS N – PK-35 Vantaa N Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
PK-35 Vantaa N voittaa1,53Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa yhteen iskevät TPS N ja PK-35 Vantaa N. Turkulaiset ovat keränneet otteluistaan seitsemän tappiota, joten kotijoukkue on pelannut kesän ilman yhtäkään pistettä. Mustavalkoisten tekemisessä on ollut paljon haasteita ja ensimmäisen pisteen metsästäminen on ollut tuskaa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut kiitettävästi ongelmia, sillä maalintekoon pystyviä pelaajia ei ole ollut käytännössä lainkaan. Maalinteossa on onnistuttu seitsemään kierrokseen kerran. TPS N on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Ilves N:ää ja TiPS N:ää vastaan. Viimeksi vastustajan ainokainen tuli noin kymppi ennen illan loppua. Pistejako olisi ollut ottelusta hyvä onnistuminen, mutta sekin meni siis pieleen. TPS N:n on pakko saada jostain ratkaisuvoimaa, sillä nykyisin maalinteko on karmeaa tasoa. Tosin viime aikoina myös alakerta on ollut liian epävarma. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Vantaalaiset ovat pelanneet kahdessa edellisessä taistossaan voitollisesti Åland United N:ää vastaan ja Suomen Cupissa ilman menestystä TiPS N:ää vastaan. PK-35 Vantaa N on ollut kesällä pettymys, sillä vahvemmilla vierailla on osaamista parempaan. Kakkonen tulee noin 60 pinnalla. Oikein pelattu kakkonen on tolppa.

JyPK N – HJK N Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
HJK N voittaa1,14Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa toisensa kohtaavat JyPK N ja HJK N. Kotijoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton ja kuusi tappiota. Jyväskyläläisten ainoa voitto on napattu noin kuukausi sitten TPS N:ää vastaan. Sen jälkeen on tullut kolme tappiota. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta tappiot TiPS N:ää ja Ilves N:ää vastaan. Varsinkin heikon alakerran kanssa on ollut vaikeaa. Omiin on mennyt päälle 20 maalia ja se on Kansallisessa liigassa suurin lukema. Kahdessa edellisessä kamppailussa omiin on mennyt seitsemän osumaa. Viime ottelussa toisen puoliajan alun jälkeen tulleet kaksi maalia ratkaisivat ottelun. TiPS N:ää vastaan ottelu alkoi hyvin, mutta alakerran ongelmat maksoivat taas hintaa. JyPK N:n on pakko saada kotonaan parempaa menestystä, jotta kaudesta voisi olla tulossa edes vähän nykyistä parempi. Onnistumisien saaminen on todella vaikeaa. Vierasjoukkue on saanut kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Helsinkiläiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Åland United N:lle ja menestyen FC Honka N:ää vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa vastustaja oli ekalla kympillä kaksi maalia edellä. Viimeksi ainokainen tehtiin lähellä päätöstä. HJK N on isosti JyPK N:ää edellä ja voittaa noin 80 prosentilla. Lähes oikein pelattu kakkonen on varma.

Åland United N – FC Honka N Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,60Aseta veto Speedybetillä
FC Honka N voittaa2,65Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa vastakkain asettuvat Åland United N ja FC Honka N. Kotijoukkue on saanut seitsemällä kierroksella neljä voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Ahvenanmaalaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti HJK N:ää vastaan ja ilman pisteitä PK-35 Vantaa N:ää vastaan. Sen jälkeen on ehditty pelata Suomen Cupissa voitollisesti jatkoilla KuPS N:ää vastaan. Kansallisessa liigassa tuli tappio viimeksi puolen tunnin kohdalla isketyllä osumalla. Toiseksi edellisessä kamppailussa maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti ja ottelun alussa oltiin pikaisesti kaksi maalia edellä. Voitto hyvästä vastustajasta oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Espoolaiset ovat saaneet otteluistaan kolme voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä kamppailussaan tappiollisesti vähämaalisesti PK-35 Vantaa N:ää vastaan ja samalla tavalla HJK N:lle. Molemmissa otteluissa vastustajan yksi maali tarkoitti itselle tappioita. FC Honka N on voittanut viimeksi JyPK N:n, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. Siinäkin voittoon vienyt maali tehtiin lähellä loppua. Materiaaliltaan Åland United N ja FC Honka N ovat paljon samaa luokkaa. Ahvenanmaalaisten voitto tulee noin 40 pinnalla. Rajusti ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa.

Motherwell – Dundee United Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Motherwell voittaa2,10Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa Motherwell pelaa Dundee Unitedia vastaan. Isännät esiintyivät ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalin kamppailussa Ross Countya vastaan. Ensimmäisessä kamppailussa ainokainen viimeisteltiin, kun avausjaksoa oltiin menty noin puoleen väliin. Pistejako ei olisi kuvannut ottelun kulkua heikosti ja ottelussa oltiin lähes kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Ottelussa päästiin kokeilemaan myös rankkaria, mutta siinä ei onnistuttu. Lopussa tullut punainen kortti esti vielä loppuhetkien kirin. Motherwell oli viime kaudella Skotlannin Valioliigassa komeasti kolmantena ja kotijoukkue pystyy pelaamaan materiaalinsa puolesta paikoista ylemmässä keskikastissa. Ensimmäisellä kierroksella jouduttiin kokemaan pettymys, mutta toisessa ottelussa on heti hyvät puitteet päästä menestymisen pariin. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisessä ottelussaan vähämaalisen tasapelin merkeissä St. Johnstonen kanssa. Ottelussa päästiin nopeasti maalin edelle, mutta vastustaja tuli lähes heti tauon jälkeen kiinni pistejakoon. Vastustaja oli toisen jakson vajaalla. Kamppailussa oli kyse lähes tasabuukista. Sarjanousija ei ole merkittävästi Motherwelliä perässä, mutta The Steelmen voittaa kyllä alle 50 pinnalla. Melkein oikein pelattu ykkönen on kelvollinen tolppa.

Hamilton – Ross County Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hamilton voittaa2,63Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa yhteen iskevät Hamilton ja Ross County. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti neljällä maalilla Celticiä vastaan. Isäntien ensimmäinen kamppailu meni penkin alle, mutta vastassa oli Skotlannin jättiläinen ja vastaavia ongelmia olisi tullut myös lähes kaikille. Miehistö ei omannut ensimmäisellä kierroksella käytännössä mitään mahdollisuuksia, mutta puoliaikaan mennessä oltiin sentään vain maalin tappiolla. Omiin meni lopulta viisi palloa. Hamilton on tällä kaudella yksi Skotlannin Valioliigan heikoimmista miehistöistä, joten vaikeuksia lienee myös jatkossa luvassa. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti vähämaalisessa ottelussa Motherwellia vastaan. Kamppailussa viimeisteltiin yksi osuma ja se tehtiin ensimmäisen jakson puolessa välissä. Vastustaja sai mahdollisuuden tehdä osuman rankkarista, mutta se jäi tulematta. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua kuitenkaan heikosti. Ottelussa oltiin altavastaajan asemassa. Ross County on materiaaliltaan niin ikään yksi Skotlannin Valioliigan heikoimmista ryhmistä. Ottelu on ennakolta yksi toisen kierroksen tasaisimmista illoista, mutta Hamilton lähtee taistoon marginaalisena voittajasuosikkina. Ykkönen on selvästi alipelattu, joten ykkösristi on laadukas peli-idea.

Livingston – Hibernian Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Livingston voittaa2,50Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,15Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa Livingston pelaa Hiberniania vastaan. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti vähämaalisessa ottelussa St. Mirreniä vastaan. Ensimmäisellä kierroksella vastustajan puolen tunnin kohdalla tullut maali riitti koko pistepottiin. Ottelussa olisi pitänyt olla aineksia parempaan, sillä kamppailussa oltiin vähintään lieviä ennakkosuosikkeja. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Livingston on materiaaliltaan Skotlannin Valioliigan alempaa keskikastia. Sijoitus oli viime kaudella viiden sakissa, joten vastaavaan suoritukseen pääseminen on materiaalin puolesta kovan työn takana. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisessä ottelussaan voitollisesti maalin erolla Kilmarnockia vastaan. Ottelu alkoi hyvin, sillä taistossa päästiin nopeasti maalin edelle. Kamppailun kaikki osumat tehtiin ensimmäisellä jaksolla. Ottelussa oltiin noin kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja, joten koko pistepotti ei tullut yllätyksenä. Vierailijat olivat viime kaudella kaksi pistettä isäntiä perässä. Vihreäpaidat voivat taistella materiaalinsa puolesta paikoista ylemmässä keskikastissa. Hibernian on materiaaliltaan Livingstonia sen verran edellä, että keltapaidat voivat olla enintään minitason voittajasuosikkeja. Ykkönen on paljon alipelattu, joten ykkösristi on hyvä pelivalinta.

Vålerenga – Bodö/Glimt Vakio

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bodö/Glimt voittaa1,83Aseta veto Gutsilla

Vålerenga pelaa Norjan Eliteserienissä Bodö/Glimtia vastaan. Isännät ovat napanneet otteluistaan kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla Moldea vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Brannia vastaan. Miehistön edellisellä kierroksella pelaama ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle, mutta toisen puoliajan alkuun mennessä homma oltiin käännetty omaksi eduksi. Toiseksi edellisessä ottelussa paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Toisen puoliajan ensimmäisille hetkille taistossa oltiin silti vielä mukana. Vålerenga on pelannut materiaaliinsa nähden vähintään kelvollisen kesän. Ratkaisuvoimaa ei ole ollut samalla tavalla kuin osalla muista hyvistä miehistöistä, mutta isäntien alakerta on toiminut monesti hyvin. Poikkeus oli toki mainittu ottelu Moldea vastaan. Vierasjoukkue on ollut loistavassa pelivireessä ja menestystä on tullut kiitettävällä tavalla. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta vauhdikas tasapeli Stabaekin kanssa ja selvä voitto Strömsgodsetista. Keltapaidat ovat onnistuneet maalinteossa päälle 40 kertaa ja se on sarjassa paras suoritus. Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Bodö/Glimt on sarjan parhaasta päästä, joten hyvä tilanne ei ole uutinen. Alakerta on tosin vähän mennyt heikompaan suuntaan. Tasokas Superlaget voittaa reippaat kerran kahdesta. Lähes oikein pelattu kakkonen on piikki.

Standard – Cercle Brügge Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 08/08/2020 – 17:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 06/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Standard voittaa1,44Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa yhteen iskevät Standard ja Cercle Brügge. Kotijoukkue lähtee alkavaan kauteen yhtenä kärjen parhaana haastajana ja isännillä on materiaalinsa puolesta edellytykset taistella paikoista ylemmässä keskikastissa. Standard oli viime kaudella Belgiassa viidentenä, joten siitä on kaikki puitteet lähteä parantamaan. Kesällä on saatu harjoitusotteluiden parissa hyvin onnistumisia. Standardilla pitäisi olla ratkaisuvoimaa tarpeeksi ja kyseessä on siis muutenkin laadukkaasta ryhmästä. Tokikaan St. Liege ei ole esimerkiksi Club Brüggen veroinen seura. Vierasjoukkue on materiaaliltaan yksi Jupiler Liigan heikoimmista miehistöistä. Ryhmän tulee pelata hyvin, jotta taistelua ei jouduta käymään viimeisten miehistöjen joukossa. Edellinen kausi päättyi niukasti kahden heikoimman ryhmän yläpuolelle. Viime kaudella oli vaikeuksia ja samaa pitäisi olla tiedossa myös alkavalla sesongilla. Viime kaudella esimerkiksi maalinteon kanssa oli vaikeuksia. Saattaa hyvin olla, että tulivoima on taas yksi isoimmista haasteista. Viimeisissä harjoitusotteluissa alakerrassa oli merkittäviä haasteita. Paljon parempi Les Rouches nappaa voiton yli 65 prosentilla. Melkein kohdilleen kannatettu ykkönen on varma.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 8.8.2020 | Tilastot

BarcelonaNapoli
Sarjataulukossa27
Voitot-tasapelit-häviöt25-7-618-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit86-3861-50
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä14-59-7
Bayern MünchenChelsea
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt26-4-420-6-12
Tehdyt-päästetyt maalit100-3269-54
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä16-510-11
AC OuluKTP
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt6-1-04-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit10-313-6
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-312-5
JäPSPKKU
Sarjataulukossa310
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-21-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit16-1011-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-1011-15
EPSHonka Akatemia
Sarjataulukossa25
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-03-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit12-69-7
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä11-57-7
P-IirotPIF
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-43-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-139-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä4-138-5
HerculesKemi City
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-12-0-5
Tehdyt-päästetyt maalit14-612-13
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-0-5
Maalipuntari 6 edellistä13-58-13
JBKFC Kiisto
Sarjataulukossa812
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-21-0-6
Tehdyt-päästetyt maalit11-116-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä11-116-16
Ilves NPK-35 N
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-33-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit10-89-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-78-3
TiPS NKuPS N
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-04-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit12-419-8
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-413-8
TPS NPK-35 Vantaa N
Sarjataulukossa108
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-72-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit1-195-9
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-61-1-4
Maalipuntari 6 edellistä1-132-9
JyPK NHJK N
Sarjataulukossa92
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-64-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit7-2212-7
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-54-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-1911-6
Åland United NFC Honka N
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-23-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-59-9
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä11-58-8
MotherwellDundee United
Sarjataulukossa96
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-11-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-1-0
Maalipuntari 6 edellistä0-11-1
HamiltonRoss County
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-51-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-11-0-0
Maalipuntari 6 edellistä1-51-0
LivingstonHibernian
Sarjataulukossa92
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-12-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-11-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-12-1
VålerengaBodö/Glimt
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-211-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit16-1543-15
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä7-519-9
StandardCercle Brugge
Sarjataulukossa514
Voitot-tasapelit-häviöt14-7-87-2-20
Tehdyt-päästetyt maalit47-3227-54
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä5-67-5
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.