Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 7.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Crystal Palace – Leeds Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Crystal Palace voittaa 3,00 Aseta veto Unibetillä
Leeds voittaa 2,50 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace saa vastaansa Leedsin. Kotijoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Kotkat on päässyt voittojen makuun Southamptonia, Manchester Unitedia ja Fulhamia vastaan. Eagles pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Wolverhamptonia vastaan. Crystal Palace on kärsinyt syksyllä poissaoloista ja taustalla on edelleen haasteita kokoonpanon kanssa. Lontoolaisten materiaali ja otteet ovat kausittain alempaa keskikastia ja sama meno jatkuu myös kuluvalla kaudella. Isäntien pelitapa on monille miehistöille vaikeasti kaadettavissa. Vierasjoukkue on saanut myös kolme voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. United kärsi viimeksi selvän tappion Leicesterille, mutta ottelua edelsi voitto kolmella maalilla Aston Villaa vastaan. Täysiä pistepotteja on napattu myös Fulhamia ja Sheffield Unitedia vastaan. Leedsin pelaaminen on ollut selvästi ailahtelevaa, mutta kyseessä on silti keskikastin miehistö. Whitesilla on myös poissaoloja. Leeds saa olla vähän alle 40 prosentin voittajasuosikki. Mennään lähes oikein pelattuun iltaan ykköskakkosella.

Chelsea – Sheffield United Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Chelsea voittaa 1,44 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Chelsea ja Sheffield United. Isännät ovat pelanneet seitsemällä kierroksella kolmen voiton, kolmen tasapelin ja tappion muodossa. Kotijoukkue sai viimeksi selvän voiton Burnleyta vastaan. Sinipaidat ovat olleet viime aikoina hyvässä pelivireessä ja onnistumisia on saatu Valioliigan ohella myös Mestarien liigassa. Chelsealla on ollut varsinkin puolustaminen laadukkaassa kunnossa. Omiin ei ole mennyt viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon yhtään maalia. Vastaavaa suoritusta saa hakea monien vuosien takaa. Chelsea on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla. Vierasjoukkue on pelannut alussa saldolla yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Bladesille syksy on ollut kauniisti sanottuna karmea. Miehistö ei ole pelannut näin surkeasti, mutta onnistumiset ovat karttaneet kovalla tavalla. Sheffield Unitedin fiilis on odotetusti matalalla, sillä ensimmäinen voitto on yhä tulematta. Vierailla on osaamista toki parempaan ja otteluohjelma on ollut haastava, mutta varsinkin maalinteko on vaikeaa. Chelsea nappaa pisteet reippaalla 65 prosentilla. Vähän alipelattu Blues on piikki.

West Ham – Fulham Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
West Ham voittaa 1,87 Aseta veto LeoVegasilla

West Ham kohtaa Fulhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut alussa kahden voiton, kahden tasapelin ja kolmen tappion merkeissä. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Wolverhamptonia ja Leicesteriä vastaan. Hammers pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Miehistön peliesitys oli kuitenkin laadukas. West Ham pelasi putkeen kolme erittäin kovaa ottelua, mutta nyt vastassa on selvästi heikompi miehistö. Ottelussa pitäisi pystyä luomaan hyökkäyksessä enemmän vaarallisia maalipaikkoja ja kontrolloimaan tapahtumia. West Ham on todistanut pystyvänsä menestymään myös Valioliigan suuria vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti West Bromwichia vastaan. Ensimmäinen voitto oli Mökkiläisten itseluottamukselle varmasti tärkeä juttu. Cottagers on saanut otteluistaan myös yhden tasapelin ja viisi tappiota. Fulhamilla on puolustamisen kanssa vaikeuksia, mutta tulivoimaa tarvitaan yhtä lailla lisää. West Ham on vähän yli kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. Oikein rastittu Hammers on tolppa.

Norwich – Swansea Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Norwich voittaa 2,20 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,20 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Norwich ja Swansea. Molemmat miehistöt ovat pelanneet hyvän syksyn. Kotijoukkue on saanut otteluistaan viisi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät jäivät viimeksi pistejakoon Millwallia vastaan, mutta ottelua edelsi voitto kahdella maalilla Bristolia vastaan. Norwichin pelaaminen on hyvässä kunnossa, mutta viimeistelyyn kaivataan vielä napsu parannusta. Kotijoukkue on saanut kuitenkin hyvin onnistumisia ja niitä pitäisi saada myös tulevilla kierroksilla. Viimeksi voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus, sillä kentällä oltiin Leijonia edellä. Canaries on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla. Vierasjoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja tappio. Joutsenet on esiintynyt äskettäin voitollisesti Blackburnista ja vähämaalisessa tasapelissä Brentfordia vastaan. Swansean syksy on mennyt hienosti, mutta vierasjoukkue on saanut pisteitä viime aikoina liikaa. Molemmissa leireissä on muutamia poissaoloja. Miehistöt ovat paperilla hyvin samaa luokkaa. Norwich voittaa noin 45 prosentilla. Merkataan oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Derby – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 13)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,30 Aseta veto Mobilebetillä
Barnsley voittaa 3,00 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby isännöi Barnsleyta. Kotijoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Isännät ovat pelanneet kurjan syksyn ja onnistumiset ovat olleet lähes täysin nollissa. Miehistö on saanut sentään yhden voiton ja päässyt pisteille kolmella muulla kierroksella, mutta parannusta tarvitaan varmasti monella osa-alueella. Derby on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Bournemouthia vastaan ja tappiollisesti QPR:lle. Ratkaisuvoimaa tarvitaan pikaisesti lisää. Maalintekoon pystyviä pelaajia on löytynyt kovin niukasti. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Tykes oli hetki sitten viiden tappiottoman ottelun putkessa, mutta se päättyi viimeksi selvään tappioon Cardiffia vastaan. Viikolla paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Miehistö on saanut voittoja QPR:ää ja Watfordia vastaan. Barnsley on levännyt paremmin, mutta vierailla on poissaoloja. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Ilta on lähes tasabuukki. Derbyä on pelattu hieman liikaa, joten ohitetaan Rams.

Blackburn – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 13)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Blackburn voittaa 1,95 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn pelaa QPR:ää vastaan. Kotijoukkue on saanut kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Rovers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa vastaan ja maalittoman kamppailun Middlesbroughia vastaan. Blackburn oli varsinkin alussa iskussa, mutta sen jälkeen on ollut selvästi vaikeampaa. Kotijoukkue on päässyt viimeksi voittojen makuun Coventrya vastaan. Blackburn on hyvin rohkea ja aktiivinen miehistö, vaikka isännät eivät ole tehneet kahdella edellisellä kierroksella yhtään osumaa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Ärrillä on alla koko pistepotit Cardiffia ja Derbyä vastaan. Superhoops pelaa Roversin tavoin myös tien päällä aktiivisesti. Molemmissa leireissä on poissaoloja. Tiedossa on viihdyttävä ja vauhdikas ilta. Blackburn saa enemmän lepoaikaa. Isännät ovat materiaaliltaan vähän edellä. Blackburn voittaa noin kerran kahdesta. Vähän alipelattu Rovers saa olla piikki. QPR:n ottaminen mukaan ei olisi toki huono valinta, sillä Ärrillä on myös hyvät saumat menestyä.

Brentford – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Brentford voittaa 1,83 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford isännöi Middlesbroughia. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet hyvin, joten onnistumisia voisi olla pisteiden muodossa nykyistä enemmän. Bees on ollut maaliodottamien valossa Mestaruussarjan parhaasta päästä. Brentford on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Lutonia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Swansean kanssa. Brentfordin pitäisi menestyä myös kuluvalla kaudella hyvin ja taistella paikoista kärjen joukossa. Lontoolaiset haluavat pelata varsinkin kotonaan hyvin aktiivista ja rohkeaa jalkapalloa, jossa prässätään ylhäältä. Vierasjoukkue on ollut yksi syksyn onnistujista. Boro on saanut otteluistaan neljä voittoa, viisi tasapeliä ja tappion. Miehistö on pelannut odotuksia paremmin ja ainoa tappio on koettu alussa. Middlesbrough pelaa vahvasti puolustuksen kautta ja varsinkin vieraissa suuri panostus löytyy juuri alakerrasta. Middlesbroughilla fiilis on varmasti kunnossa, mutta Brentford on yli 50 pinnan voittajasuosikki. Alipelattu Bees saa olla tolppa.

Watford – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Watford voittaa 1,70 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Watford pelaa Coventrya vastaan. Kotijoukkue on saanut otteluistaan viisi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Barnsleyta vastaan ja koko pistepotin merkeissä Stokea vastaan. Hornets on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja ainoa tavoite on taistella paikoista kärjen joukossa. Keltamustien pitäisi menestyä hyvin ja onnistumisia tulla laajalla rintamalla. Watfordilla on ollut maalinteon vaikeuksia, mutta viikolla maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Fiilikselle onnistumiset tekivät varmasti hyvää. Pelaaminen on ollut eittämättä turhan tehotonta. Viimeksi omiin meni pitkästä aikaa enemmän kuin yksi pallo. Vierailla on alla voitto Readingista ja pisteetön taisto Nottinghamia vastaan. Sky Blues on ehtinyt voittaa kaksi kertaa ja varsinkin puolustaminen on tuottanut sarjanousijalle vaikeuksia. Omiin on mennyt jo 20 osumaa. Coventrylla on varsinkin hyviä nippuja vastaan selviä alakerran haasteita. Watford voittaa yli 55 prosentilla. Oikein pelattu Hornets on tolppa.

Nottingham – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Nottingham voittaa 1,62 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wycombe matkustaa Nottinghamin vieraaksi. Kotijoukkue on saanut kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Middlesbroughia vastaan ja koko pistepotin merkeissä Coventrya vastaan. Nottingham on ollut yksi syksyn pettymyksistä, sillä kotijoukkueen pitäisi taistella paikoista kympin tuntumassa. Isäntien kausi päättyi viimeksi heikosti ja sama meno on jatkunut syksyllä. Nottingham on ollut alisuorittaja, mutta edellisessä ottelussa saatu voitto on tehnyt ryhmälle hyvää. Forestilla on osaamista selvästi parempaan ja voi hyvin olla, että punapaidat alkavat napata onnistumisia. Nottingham on ollut heikossa iskussa, mutta matkassa on ollut myös huonoa onnea. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja seitsemän tappiota. Wanderers on päässyt voittojen makuun Sheffield Wednesdayta ja Birminghamia vastaan. Wycombe on saanut pari voittoa, mutta Bluesin materiaali ja taidot ovat heikkoja. Nottingham voittaa päälle 55 prosentilla. Hieman alipelattu Forest saa olla varma.

Birmingham – Bournemouth Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 17)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Bournemouth voittaa 2,15 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Birmingham ja Bournemouth. Kotijoukkue on saanut kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Brum on päässyt voittojen makuun Brentfordia, Prestonia ja Huddersfieldiä vastaan. Sinivalkoiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti mainitua Prestonia vastaan ja ilman pisteitä Wycombea vastaan. Birmingham pelaa vahvasti puolustuksen kautta. Kotijoukkue esiintyy hyvin valmennuksensa mukaisella pelitavalla, jossa puolustaminen on kaiken keskiössä. Ratkaisuvoiman kanssa on vaikeuksia. Sentään kolmeen edelliseen taistoon maalinteossa on onnistuttu kahdesti enemmän kuin kerran. Viimeksi tullut tappio oli pettymys. Taistossa oltiin selviä voittajasuosikkeja. Birmingham voisi olla maaliodottamien valossa vähän alempana. Vierailla on alla vähämaalinen tasapeli Derbyn kanssa ja niukka tappio Sheffield Wednesdaylle. Kirsikat on hävinnyt kerran, mutta Cherriesin pelivire ei ole kummoinen. Maalinteko on ollut yllättävän hankalaa. Bournemouth voittaa karvan yli 45 prosentilla. Alipelattu kakkonen on tolppa.

Sheffield Wednesday – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 17)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetillä
Millwall voittaa 2,70 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday saa vastaansa Millwallin. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun Cardiffia, Birminghamia ja Bournemouthia vastaan. Pöllöt joutui aloittamaan kautensa -12 pisteellä, joten siihen nähden syksy on mennyt kelvollisesti. Viimeksi napattu voitto Bournemouthia vastaan oli hieno onnistuminen. Sheffield Wednesday on materiaaliltaan alempaa keskikastia. Miehistöllä on kaikki puitteet päästä pois häntäpäästä, mutta alempi keskikasti voi olla enintään tähtäimessä. Taustalla on useita poissaoloja. Vierasjoukkue on napannut neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Alla on maaliton Norwichia vastaan. Leijonat kuuluu taitojensa puolesta jopa pelaamaan nousukarsintojen tuntumassa. Millwall on fyysinen ja hyvän alakerran omaava nippu. Poikkeus oli ottelu Huddersfieldiä vastaan. Sen jälkeen tuli kuitenkin onnistuminen. Tiedossa on hyvin tasainen ja vähämaalinen ilta. Millwall saa olla minisuosikki. Ottelu on rastittu oikein. Otetaan siihen ristikakkonen.

Huddersfield – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 18)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Huddersfield voittaa 2,30 Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli 3,25 Aseta veto Unibetillä

Huddersfield isännöi Lutonia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on saanut neljä voittoa, yhden tasapelin ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Millwallia vastaan ja ilman pisteitä Bristolia vastaan. Terriersin potentiaalista tuli hyvä osoitus kolmen maalin voitossa Millwallia vastaan. Huddersfieldin otteet ovat eittämättä ailahtelevaisia, mutta esimerkiksi viimeksi ei olisi ollut väärin päästä pistejakoon. Ensimmäinen jakso oli vahvaa tekemistä, mutta sen jälkeen homma muuttui vaikeaksi. Huddersfieldin materiaali on alempaa keskikastia. Vierasjoukkue on saanut viisi voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Oranssipaidat ovat päässeet voittojen makuun esimerkiksi Barnsleyta ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Luton on ollut yksi syksyn onnistujista. Miehistö sai viimeksi niukan voiton Rotherhamia vastaan. Ottelua oli edeltänyt selvä tappio Brentfordille. Vieraiden materiaali ei ole ainakaan Terriersiä edellä. Tiedossa on hyvin tasainen koitos, jossa Huddersfield voittaa vähän yli 40 prosentilla. Merkataan oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Rotherham – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 07/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 05/11 klo. 18)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,30 Aseta veto Unibetillä
Preston voittaa 2,40 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Rotherham ja Preston. Kotijoukkue on saanut kaksi voittoa, kolme pistejakoa ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet viime aikoina tappiollisesti Stokea ja Lutonia vastaan. Rotherham on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä, joten vaikeudet eivät ole tulleet uutisena. Kotijoukkueen ainoa tavoite löytyy sarjapaikan säilyttämisestä, sillä myös jatkossa onnistumiset ovat vähissä. Rotherham on kärsinyt varsinkin isoista maalinteon vaikeuksista. Ratkaisuvoimaa löytyy kovin niukasti. Sheffield Wednesday kaatui sentään siten, että maalinteossa onnistuttiin kolmesti, mutta heti perään kahdessa muussa ottelussa ei tehty itse yhtään osumaa. Alakerrassa on myös selvästi parannettavaa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla neljä voittoa, tasapeli ja viisi tappiota. North End on päässyt voittojen makuun esimerkiksi QPR:ää ja Readingia vastaan. Preston on valmis pelaamaan taitojensa puolesta kympin tuntumassa. Hyökkäyksestä on ollut tulivoimaa sivussa. Preston voittaa noin 40 pinnalla. Mennään oikein pelatussa taistossa ristikakkosella.

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 4x Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Riskitön veto Ilmaisvedon voitot X 1 Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 7.11.2020 | Tilastot

  Crystal Palace Leeds
Sarjataulukossa 13 12
Voitot-tasapelit-häviöt 3-1-3 3-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit 8-11 13-13
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 3-1-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-11 10-9
Laukauksia/ottelu 8,1 13,7
Pallonhallinta 39,70 % 55,90 %
Syöttöprosentti 75,30 % 81,20 %
Loukkaantumiset Cahill (?), McCarthy (?), Tomkins (?) Phillips, Rodrigo
Pelikiellossa Milivojevic   
     
     
     
  Chelsea Sheffield United
Sarjataulukossa 7 19
Voitot-tasapelit-häviöt 3-3-1 0-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit 16-9 3-10
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 0-1-5
Maalipuntari 6 edellistä 13-8 3-8
Laukauksia/ottelu 12,1 8,4
Pallonhallinta 55,60 % 40,60 %
Syöttöprosentti 86,10 % 76,20 %
Loukkaantumiset Kepa (?), Pulisic (?)
 Fleck, Mousset
Pelikiellossa    
     
     
     
  West Ham Fulham
Sarjataulukossa 14 17
Voitot-tasapelit-häviöt 2-2-3 1-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit 13-10 7-14
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 13-8 7-11
Laukauksia/ottelu 11,6 12,7
Pallonhallinta 40,60 % 53,30 %
Syöttöprosentti 76,80 % 85,20 %
Loukkaantumiset  Antonio (?)
 
Pelikiellossa    Kamara
     
     
     
  Norwich Swansea
Sarjataulukossa 3 2
Voitot-tasapelit-häviöt 5-3-2 5-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit 12-8 13-6
Kuntopuntari 6 edellistä 4-2-0 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-4 8-5
Laukauksia/ottelu 18,5 12
Pallonhallinta 58,70 % 50,10 %
Syöttöprosentti 83,90 % 75,00 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Derby Barnsley
Sarjataulukossa 23 18
Voitot-tasapelit-häviöt 1-3-6 2-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit 5-14 10-13
Kuntopuntari 6 edellistä 0-3-3 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 3-6 9-8
Laukauksia/ottelu 11,2 10,7
Pallonhallinta 48,90 % 48,90 %
Syöttöprosentti 77,80 % 70,10 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Blackburn QPR
Sarjataulukossa 17 16
Voitot-tasapelit-häviöt 3-2-5 3-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit 18-13 10-12
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-10 4-7
Laukauksia/ottelu 15,5 10,2
Pallonhallinta 55,80 % 51,70 %
Syöttöprosentti 80,20 % 74,90 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Brentford Middlesbrough
Sarjataulukossa 10 6
Voitot-tasapelit-häviöt 4-3-3 4-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit 17-12 9-5
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 3-3-0
Maalipuntari 6 edellistä 11-6 5-1
Laukauksia/ottelu 13,2 12,5
Pallonhallinta 52,40 % 47,20 %
Syöttöprosentti 79,80 % 63,90 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Watford Coventry
Sarjataulukossa 4 21
Voitot-tasapelit-häviöt 5-3-2 2-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit 11-7 10-20
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 9-6 5-13
Laukauksia/ottelu 10,2 9,7
Pallonhallinta 51,60 % 45,30 %
Syöttöprosentti 76,20 % 73,50 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Nottingham Wycombe
Sarjataulukossa 20 22
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-5 2-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit 7-12 6-17
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 6-5 6-7
Laukauksia/ottelu 12,8 9,7
Pallonhallinta 51,00 % 40,20 %
Syöttöprosentti 75,50 % 53,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Birmingham Bournemouth
Sarjataulukossa 14 5
Voitot-tasapelit-häviöt 3-4-3 4-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit 8-8 12-8
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 1-4-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-6 4-4
Laukauksia/ottelu 11,4 12,9
Pallonhallinta 43,00 % 54,50 %
Syöttöprosentti 68,20 % 79,00 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Sheffield Wednesday Millwall
Sarjataulukossa 24 8
Voitot-tasapelit-häviöt 3-2-5 4-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit 6-10 10-8
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 3-7 7-5
Laukauksia/ottelu 10 11,8
Pallonhallinta 47,60 % 48,10 %
Syöttöprosentti 69,90 % 72,60 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Huddersfield Luton
Sarjataulukossa 15 9
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-5 5-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit 11-12 8-10
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 9-7 3-8
Laukauksia/ottelu 11,8 8,7
Pallonhallinta 55,70 % 49,90 %
Syöttöprosentti 80,10 % 74,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Rotherham Preston
Sarjataulukossa 19 12
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-5 4-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit 8-11 14-12
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 5-8 8-6
Laukauksia/ottelu 10,9 11,1
Pallonhallinta 49% 49,90 %
Syöttöprosentti 64,40 % 72,80 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa  
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö