Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 6.6.

Lauantaina ja sunnuntaina jalkapalloa pelataan Saksan Bundesliigassa ja Tanskan Superliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle parhaalla tavalla. Lue Bundesliiga live streamista täällä.

Leverkusen – Bayern München Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 6/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Bayern München voittaa1,48Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Leverkusen pelaa Bayern Münchenia vastaan. Kotijoukkue on saanut keskeytyksen jälkeen neljällä ensimmäisellä kierroksella kolme voittoa ja yhden tappion. Isännät pelasivat toiseksi edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Wolfsburgia vastaan, mutta miehistö pääsi takaisin voittojen pariin nappaamalla voiton maalilla Freiburgia vastaan. Tapahtumien valossa pistejako ei olisi ollut vääryys. Leverkusen taistelee edelleen paikoista Mestarien liigaan. Kotijoukkueelta Bender on yhä sivussa. Vierasjoukkue on jatkanut myös lähiaikoina mainiossa pelivireessä ja on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Dortmundin ja Düsseldorfin. Viimeksi voitto napattiin viidellä maalilla ja homma oli taukoon mennessä ratkennut. Münchenilaiset ovat edelleen seitsemän pistettä Dortmundia edellä, joten jättiläisen mestaruus on käytännössä ollut jo hetken selvillä. Mainion itseluottamuksen sarjakärkeä vastaan menestyminen on äärettömän vaikeaa. Tolisso, Hernandez, Coutinho ja Süle puuttuvat Bayern Münchenin vahvuudesta. Lisäksi Thiago on epävarma tapaus. Ottelussa on aineksia yhteen kierroksen viihdyttävimpään iltaan. Bayern München voittaa ottelun noin 65 prosentilla. Kymmenisen prosenttia liian vähän kannatettu kakkonen on laadukas varma.

RB Leipzig – Paderborn Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 6/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
 RB Leipzig voittaa1,16Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät RB Leipzig ja Paderborn. Kotijoukkue on pelannut tauon jälkeen neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voitollista kamppailua ja kaksi pistejakoa. Isännät olivat jääneet toiseksi edellisellä kierroksella tasapeliin Hertha Berlinin kanssa, mutta miehistö pääsi edellisessä ottelussaan takaisin voittojen makuun FC Kölniä vastaan. Keskeytyksen jälkeen kolmessa ottelussa maalinteossa on onnistuttu itse vähintään kahdesti, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella varsinkin alussa oli hankaluuksia. Sen jälkeen homma alkoi rullata hyvin. Alakerran epävarmuudet ovat maksaneet muutamissa otteluissa pisteitä. Teoriassa RB Leipzigillä voi olla vielä minitason mahdollisuus taistella Bundesliigan mestaruudesta, mutta käytännössä se on olematon. Hartmann, Konate ja Poulsen ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkueen tilanne jatkuu häntäpäässä vaikeana. Miehistö on matkalla kovaa vauhtia sarjaporrasta alemmaksi. Ryhmä pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti viidellä maalilla Dortmundia vastaan. Toiselle jaksolle mentiin kuitenkin maalittomassa tilanteessa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton tasapeli Augsburgin kanssa. Kilian on yhä poissa Paderbornin vahvuudesta. RB Leipzig on aika tasan 80 pinnan voittajasuosikki. Oikein pelattu ykkönen on hyvä piikki.

Frankfurt – Mainz Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 6/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Frankfurt voittaa2,00Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,70Aseta veto LeoVegasilla

Frankfurt isännöi Mainzia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkue esiintyi aiemmin tällä viikolla voitollisesti kolmella maalilla Werder Bremeniä vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla ei tehty maaleja, mutta toinen jakso oli myös tuloksellisesti laadukasta tekemistä. Tosin ottelu oli lähes viimeiselle kympille maalin kamppailu. Kotkat on kerännyt tauon jälkeen otteluistaan kaksi voittoa, yhden pistejaon ja kaksi tappiota. Alakerran tekemistä on saatu lähiaikoina parempaan jamaan. Frankfurtin kausi on ollut kokonaisuutena pettymys, mutta sijoitus keskikastissa alkaa olla selvä. Paciencia on yhä sivussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Hoffenheimia vastaan. Tauon jälkeen ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Edellisellä kierroksella koettu tappio tuli ansaitusti. Toiseksi edellisessä kamppailussa oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Union Berlinin kanssa. Baku kärsii pelikieltoa ja kaksikko Zentner ja St. Juste ovat varmasti sivussa. Lisäksi Hack on epävarmalla statuksella. Mainz pääsee otteluun paremmin levänneenä, josta on annettava vieraille etua. Perustasoltaan Frankfurt on noin kaksi pykälää Mainzia edellä. Ykkönen tulee hippasen alle 50 prosentilla. Ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa, joten otetaan illalle ykkösristi.

Düsseldorf – Hoffenheim Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 6/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Düsseldorf voittaa2,80Aseta veto LeoVegasilla
Hoffenheim voittaa2,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Düsseldorf ja Hoffenheim. Kotijoukkue nappasi toiseksi edellisellä kierroksella voiton maalilla Schalkea vastaan, mutta edellisessä kamppailussa homma Münchenissa oli taukoon mennessä käytännössä ratkennut ja illasta tuli tappio viidellä maalilla. Toki oli tiedossa, että ottelusta ei ole tulossa pisteitä. Tauon jälkeen neljästä ottelusta on tullut yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Düsseldorfilla pisteiden tarve on merkittävä, mutta nykyisellä menolla vähintään karsinnat lienevät edessä. Steffen ja Kownacki ovat poissa kentältä, kun taas Tekpetey on epävarma osallistuja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Mainzia vastaan. Voitto tuli ottelusta ansaitusti. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin napattu myös voitto, nyt se tuli FC Kölnistä. Tuolloin pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Hoffenheim on pelannut kokonaisuutena lievästi ylisuorittaen. Vierasjoukkue tavoittelee paikkaa yhä Euroopan kentille. Miehistöllä Kramaric, Belfodil ja Larsen eivät ole varmasti käytettävissä. Lisäksi Grillitsch, Stafylidis ja Adamyan ovat epävarmalla statuksella. Laadukkaampi Hoffenheim on vähän alle 40 prosentin voittajasuosikki. Ristiä on ehditty pelata sen verran paljon, että suunnataan otteluun ykköskakkosella.

Dortmund – Hertha Berlin Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 6/06/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Dortmund voittaa1,40Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Hertha Berlin matkustaa Dortmundin vieraaksi. Keltamustat tekivät edellisellä kierroksella kuusi maalia Paderbornia vastaan. Kotijoukkueen mahdollisuudet Bundesliigan mestaruuteen ovat olemattomat, mutta viimeksi toisella puoliajalla tehdyt kuusi osumaa olivat itseluottamukselle hieno juttu. Keskeytyksen jälkeen neljästä ottelusta on tullut kolme voittoa, mutta mestaruuden kannalta tappio maalilla Bayern Münchenille oli liikaa. Isänniltä Hummels on pelikiellossa ja lisäksi sivussa ovat Schulz, Reus, Dahoud, Haaland ja Zagadou. Vierasjoukkue on pelannut tauon jälkeen hienosti. Miehistö nappasi edellisellä kierroksella voiton kahdella maalilla Augsburgista. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut onnistuminen tasapelin merkeissä RB Leipzigiä vastaan. Berliiniläiset ovat saaneet tauon jälkeen kaikista otteluistaan pisteitä. Tekeminen on näyttänyt myös muuten hyvältä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on tullut hyvin onnistumisia. Viimeksi voitto oli ansaittu. Hertha Berliniltä Rekik, Stark, Ascacibar ja Kalou ovat varmasti ulkona. Lisäksi Wolf, Plattenhard ja Skjelbred ovat ehkä sivussa. Dortmund voittaa hieman alle 70 prosentilla. Ykkönen on vähän ylipelattu ja Hertha Berlin omaa aidosti mahdollisudet venyä yllätykseen, mutta eiköhän ykkönen ole aivan laadukas tolppa.

Werder Bremen – Wolfsburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolfsburg voittaa2,08Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Werder Bremen pelaa Wolfsburgia vastaan. Kotijoukkue pelasi edellisessä ottelussaan tappiollisesti kolmella maalilla Frankfurtia vastaan. Arkena pelattu ottelu oli tunnin ilman osumia, mutta sen jälkeen homma alkoi mennä väärään suuntaan. Isännät pelasivat toiseksi edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Schalkea vastaan. Werder Bremenin tilanne sarjataulukossa on edelleen vaikea, mutta suunta on ollut hieman kohti parempaa. Toki viimeksi tullut selvä tappio vaikeutti tilannetta. Ensimmäisellä jaksolla ottelussa oltiin vielä hyvin mukana. Taistelua käydään sarjapaikan puolesta ja matkaa kuiville on voiton verran. Toprak, Pizarro ja Sahin ovat sivussa kentältä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Frankfurtia vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut voitto kolmella maalilla Leverkusenia vastaan. Wolkkarit on pelannut kokonaisuutena sen verran hyvin, että miehistön kuuluisi päästä Euroopan kentille. Edellisessä ottelussa vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin lähellä illan päätöstä. Pistejako olisi kuvannut ottelun kulkua hyvin. Wolfsburgilta Steffen on pelikiellossa ja William on sivussa. Lisäksi Guilavogui lienee poissa vahvuudesta. Wolkkarit tulee iltaan paremmin levänneenä ja saa olla vahvempana miehistönä lähes 50 prosentin voittajasuosikki. Kakkosta on ehditty kannattaa vain noin 35 prosenttia. Siitä tulee hyvä piikki.

Union Berlin – Schalke Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Union Berlin voittaa2,45Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,15Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Union Berlin isännöi Schalkea. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla Mönchengladbachia vastaan, mutta siedettävämpi tappio olisi kuvannut ottelua paremmin. Kotijoukkue oli pelannut toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Mainzin kanssa. Tauon jälkeen neljästä ottelusta ei ole saatu voittoja, joten putoaminen on vielä realistinen uhka. Edellisellä kierroksella hieman ennen taukoa tullut vastustajan toinen maali oli henkisesti kova kolaus. Lähes heti puoliajan jälkeen ottelussa tultiin takaisin maalin päähän. Union Berlinillä kolmeen edelliseen otteluun kahdesti omiin on mennyt neljä osumaa. Ryerson ja Becker eivät ole käytettävissä. Vierasjoukkueen merkittävät vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiossa Werder Bremeniä vastaan. Miehistö on ollut myös tauon jälkeen kurjassa pelivireessä. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut pisteetön koitos Düsseldorfia vastaan. Tauon jälkeen on ehditty hävitä selvästi myös Dortmundille ja Augsburgille. Pallollinen tekeminen kaipaa pikaisesti parannusta. Schalke on voittanut sarjassa viimeksi sentään tämän vuoden puolella. McKennie on pelikiellossa ja Harit, Mascarell ja Serdar ovat varmasti sivussa. Stamboulin tilanne ratkeaa myöhemmin. Union Berlin voittaa vähän yli 40 prosentilla. Ottelu on rastittu hyvin oikein, mutta suoraa ykköstä ei uskalla ottaa. Suunnataan taistoon ykkösristillä.

Augsburg – FC Köln Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto Unibetillä
FC Köln voittaa2,48Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Augsburg ja FC Köln. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman kamppailun Paderbornia vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Hertha Berliniä vastaan. Edellisessä ottelussa tullut tappio oli ansaittu, mutta pisteetön ilta maalin erolla olisi kuvannut ottelua paremmin. Isännät ovat pelanneet kokonaisuutena hieman tuloksiaan vaisummin. Tauon jälkeen on tullut yksi voitto Schalkesta. Kahdella edellisellä kierroksella itse ei ole tehty osumia. Terveystilanne on hyvässä kunnossa, sillä sivussa lienee vain Hahn. Lisäksi Finnbogason on epävarmalla statuksella. Vierasjoukkue aloitti viimeksi hyvin kierroksella RB Leipzigiä vastaan, mutta tappio tuli lopulta ansaitusti. Miehistö pelasi toiseksi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Hoffenheimille, mutta pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Keskeytyksen jälkeen neljästä ottelusta on saatu myös kaksi pistejakoa. Alakerrassa on ollut ongelmia. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt seitsemän palloa. Bornauw on pelikiellossa ja Uth ei ole kunnossa. Lisäksi Cordoba on ehkä sivussa. Ottelussa on aineksia yhteen kierroksen viihdyttävimpään iltaan. FC Köln on karvan alle 40 prosentin voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu liian vähän, mutta merkataan risti kylkeen.

Nordsjaelland – FC Midtjylland Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Midtjylland voittaa2,15Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon Tanskan Superliigassa Nordsjaelland pelaa FC Midtjyllandia vastaan. Molemmat miehistöt ovat menossa varmasti mestaruuslohkoon, jonne otetaan kuusi parasta miehistöä. Kotijoukkueella ei ole enää käytännössä mahdollisuutta taistella Superliigan mestaruudesta, mutta sijoitukset kolmen parhaan joukossa ovat hyvin mahdollisia. Nordsjaelland pelasi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan voitollisesti kahdella maalilla Silkeborgia vastaan. Kamppailussa oltiin vahvoja ennakkosuosikkeja ja puoliajalla kaksi maalia edellä. Vierasjoukkue on ollut selvästi Superliigan paras miehistö. Ryhmä johtaa Tanskan liigaa lähes 10 pisteen erolla ennen toisena olevaa FC Kööpenhaminaa. Sarjakärki koki kuitenkin edellisellä kierroksella tappion maalilla AC Horsensia vastaan. Ottelussa ainokainen tehtiin noin kymppi ennen puoliaikaa. Numerot olivat taiston kuvaa vastaan. FC Midtjyllandilta sivussa ovat Isaksen ja Cools. Vierasjoukkueella varsinkin alakerta on ollut tällä kaudella mainiossa iskussa. Omiin on mennyt selvästi vähiten maaleja. Tulivoimaa on löytynyt myös hyvin. Laadukkaampi Ulvene saa olla hippasen yli 45 prosentin voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on aivan hyvä tolppa.

OB – Esbjerg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä
Esbjerg voittaa3,70Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Tanskan Superliigassa yhteen iskevät OB ja Esbjerg. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti AGF:ää vastaan. Isäntien ensimmäinen ottelu tauon jälkeen päättyi ansaitusti ilman pisteitä. Kamppailussa ainokainen tehtiin noin vartti ennen ottelun päätöstä. OB:llä on matkaa kuuden joukkoon kahdeksan pistettä. Motivoituminen voi olla vaikeaa, koska sinne ei voi enää päästä. Kotijoukkueelta Drachmann on sivussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin AaB:n kanssa, mutta vastustajan voitto ei olisi ollut vääryys. Vastustajan tasoitus tehtiin kuitenkin lähellä ottelun päätöstä. Esbjerg taistelee putoamista vastaan ja menee niin ikään karsintalohkoon. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu vain päälle 20 kertaa ja se on sarjassa heikoin suoritus. Tien päällä 12 ottelusta on saatu tasan yksi voitto. Vierailta Kristensen on sivussa. Materiaaliltaan OB on vähän edellä, mutta miehistöille ei löydy varsinaista tasoeroa. Ottelusta voi tulla hyvin vähämaalinen ja nihkeä kohtaaminen. OB voittaa noin 45 prosentilla, mutta kannatusta on ehtinyt kertyä 15 prosenttia liikaa. Vaikea ykköstä on olla ohittamatta.

AC Horsens – Bröndby Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bröndby voittaa2,05Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Tanskan Superliigassa AC Horsens haastaa Bröndbyn. Isännät nappasivat tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan mainion onnistumisen, kun koko pistepotti irtosi FC Midtjyllandia vastaan. Ilman voittoa mennyt ottelu ei olisi ollut vääryys, mutta voitto Superliigan parasta miehistöä vastaan oli itseluottamukselle hieno juttu. Ottelussa ainokainen tehtiin noin kymppi ennen puoliaikaa. AC Horsensilla ei ole suuremmin pelattavaa, joten parhaan motivoitumisen löytyminen voi olla haastavaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kauden mittaan turhan vaatimattomasti, sillä maalinteossa on onnistuttu vähiten heti Esbjergin jälkeen. Vierasjoukkue taistelee sijoituksista heti kärjen alla ja on pelannut kokonaisuutena aivan hyvän kauden. Toki piste-eroa etenkin Superliigan kärkeen on tullut reilusti. Alla on edelliseltä kierrokselta voitto maalilla Sönderjyskea vastaan. Ottelussa tehtiin yksi osuma ja sitä saatiin odottaa noin tunti. Voitto oli ansaittu juttu ja se olisi voinut olla kahdella maalilla, mutta kamppailuun tullaan vähän heikommin levänneenä. Materiaaliltaan vahvempi ja myös muuten parempi nippu Bröndby voittaa lähes kerran kahdesta. Kohdilleen pelattu kakkonen on kelvollista tolpan ainesta.

AaB – AGF Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
AGF voittaa3,25Aseta veto LeoVegasilla

AaB pelaa AGF:ää vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Tanskan Superliigassa. Kotijoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Esbjergin kanssa. Pistejako ottelusta oli vähintään lievä pettymys, sillä kamppailussa oltiin ennakkosuosikin asemassa. Ottelussa tultiin tosin pistejakoon vasta viimeisellä kympillä. AaB on lähellä mennä mestaruuslohkoon. Käytännössä paikka siellä lienee varma. Jensen on pelikiellossa ja sama tilanne on Thelanderilla. Vierasjoukkue esiintyi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan vähämaalisen tasapelin merkeissä Randersia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti maalilla OB:stä. Voitto tuli ottelusta ansaitusti. Kamppailussa ainokainen viimeisteltiin silti vasta viimeisellä vartilla. Randersia vastaan tappio oli hyvin lähellä. Aarhus on pelannut kokonaisuutena hyvän kauden ja taistelee sijoituksista heti kärjen alla. Sijoitukset kolmen joukossa ovat hyvin tehtävissä. Tien päällä voittoihin on venytty kuusi kertaa. AGF:ltä Poulsen, Nielsen ja Duncan ovat sivussa. AaB on aika tasan 40 prosentin ennakkosuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen laitetaan poistoon.

FC Kööpenhamina – Randers Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 7/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 4/06 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Kööpenhamina voittaa1,45Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Tanskan Superliigassa Randers matkustaa FC Kööpenhaminan vieraaksi. Kotijoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella hyvin ja murskasi Lyngbyn vieraissa maalein 1-4. Isäntien kausi on mennyt kokonaisuutena aivan hyvin, mutta Superliigan mestaruuden lähes varma karkaaminen on odotetusti pettymys. Maansa jättiläinen tavoittelee kaudesta toiseen vain sarjakärjen roolia. Piste-eroa FC Midtjyllandiin on lähes 10 pistettä. N’Doye, Wind ja Fischer ovat sivussa kentältä. FC Kööpenhamina on varsinkin kotonaan erittäin vaikeasti kaadettavissa oleva miehistö. Vierasjoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan pistejaon AGF:n kanssa. Perään tuli tappio Hobrolle. Kamppailussa ainokainen viimeisteltiin noin kymppi ennen puoliaikaa. Tapahtumien valossa pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Tappion kokeminen oli muutenkin pettymys, sillä ottelussa oltiin ehdottomia voittajasuosikkeja. Randers omaa vielä teoriassa pienet mahdollisuudet kuuden joukkoon, mutta sinne pääseminen lienee mahdotonta. Ottelusta on pakko hakea myös riskillä voittoa. Selvästi parempi ja vahvempi FC Kööpenhamina voittaa lähes 70 prosentilla. Melkein oikein pelattu ykkönen pääsee piikiksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 6.6.2020 | Tilastot

 LeverkusenBayern München
Sarjataulukossa51
Voitot-tasapelit-häviöt17-5-721-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit54-3686-28
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-16-0-0
Maalipuntari 6 edellistä14-721-2
Laukauksia/ottelu14,918,5
Pallonhallinta59,90 %62,60 %
Syöttöprosentti84,90 %87,20 %
Loukkaantumiset Bender Tolisso, Hernandez, Süle, Coutinho, Thiago (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 RB LeipzigPaderborn
Sarjataulukossa318
Voitot-tasapelit-häviöt16-10-34-7-18
Tehdyt-päästetyt maalit74-3132-61
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-00-3-3
Maalipuntari 6 edellistä13-63-11
Laukauksia/ottelu16,512,3
Pallonhallinta54,00 %46,50 %
Syöttöprosentti82,50 %77,60 %
Loukkaantumiset Hartmann, Konate, Poulsen  Kilian
Pelikiellossa  
   
   
   
 FrankfurtMainz
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-148-4-17
Tehdyt-päästetyt maalit49-5337-62
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä11-166-10
Laukauksia/ottelu15,113,2
Pallonhallinta48,60 %45,10 %
Syöttöprosentti75,30 %75,50 %
Loukkaantumiset Paciencia Zentner, St. Juste, Hack (?)
Pelikiellossa  Baku
   
   
   
 DusseldorfHoffenheim
Sarjataulukossa167
Voitot-tasapelit-häviöt6-9-1412-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit31-5840-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-126-12
Laukauksia/ottelu12,112,8
Pallonhallinta46,00 %52,00 %
Syöttöprosentti76,90 %81,90 %
Loukkaantumiset Steffen, Kownacki, Tekpetey Kramaric, Larsen, Belfodil, Grillitsch (?), Stafylidis (?) Adamyan (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 DortmundHertha Berlin
Sarjataulukossa29
Voitot-tasapelit-häviöt18-6-510-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit80-3543-50
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä15-316-7
Laukauksia/ottelu13,511,1
Pallonhallinta58,30 %47,20 %
Syöttöprosentti86,60 %77,40 %
Loukkaantumiset Schulz, Dahoud, Haaland, Reus, Zagadou  Rekik, Stark, Kalou, Ascacibar, Wolf (?), Plattenhard (?), Skjelbred (?)
Pelikiellossa Hummels 
   
   
   
 Werder BremenWolfsburg
Sarjataulukossa176
Voitot-tasapelit-häviöt6-7-1611-9-9
Tehdyt-päästetyt maalit30-6241-36
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä5-99-8
Laukauksia/ottelu12,413,9
Pallonhallinta48,60 %48,80 %
Syöttöprosentti78,70 %75,60 %
Loukkaantumiset Toprak, Pizarro, Sahin William, Guilavogui 
Pelikiellossa  Steffen
   
   
   
 Union BerlinSchalke
Sarjataulukossa1410
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-169-10-10
Tehdyt-päästetyt maalit34-5234-46
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-40-1-5
Maalipuntari 6 edellistä5-162-14
Laukauksia/ottelu12,111,5
Pallonhallinta43,70 %50,40 %
Syöttöprosentti70,30 %77,90 %
Loukkaantumiset Ryerson, Becker Harit, Mascarell, Serdar, Stambouli (?)
Pelikiellossa  McKennie
   
   
   
 FC AugsburgFC Köln
Sarjataulukossa1312
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-1410-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit40-5646-56
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-912-12
Laukauksia/ottelu10,713,1
Pallonhallinta40,70 %47,50 %
Syöttöprosentti69,80 %76,90 %
Loukkaantumiset Hahn, Finnbogason (?) Uth
Pelikiellossa  Bornauw 
   
   
   
 NordsjaellandFC Midtjylland
Sarjataulukossa51
Voitot-tasapelit-häviöt12-5-820-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit48-3441-14
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä17-510-4
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 OBEsbjerg
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-114-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit31-2921-41
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä3-74-9
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 AC HorsensBröndby
Sarjataulukossa94
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-1213-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit22-4245-34
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-119-6
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 AaBAGF
Sarjataulukossa63
Voitot-tasapelit-häviöt11-5-913-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit42-3039-26
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä12-98-5
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 FC KööpenhaminaRanders
Sarjataulukossa27
Voitot-tasapelit-häviöt17-2-610-5-10
Tehdyt-päästetyt maalit45-2838-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä10-76-5
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.