Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 5.12.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Manchester City – Fulham Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester City voittaa1,13Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City isännöi Fulhamia. Kotijoukkue on saanut yhdeksällä kierroksella neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat esiintyneet Valioliigassa selvästi odotettua heikommin, mutta viimeksi tuli itseluottamukselle hyvä viiden maalin voitto Burnleysta. Taivaansiniset ovat pelanneet yllättävän monia voitottomia otteluita, mutta maaliodottamien valossa kuuteen edelliseen kamppailuun on oltu aina vastustajia parempi miehistö. Manchester City pelasi viikolla Mestarien liigassa ilman maaleja menneen ottelun FC Portoa vastaan. Mestarien liigassa tulosta on tullut hienosti. Viimeistely kaipaa toki parannusta, josta tuli hyvä osoitus myös viikolla pelatussa ottelussa. Tulivoimaa on selvästi nähtyä enemmän. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja seitsemän tappiota. Mökkiläiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Evertonia vastaan ja voitollisesti Leicesteristä. Cottagers on ollut viime aikoina pelillisesti yllättävän vahva. Toki onnistumiset ovat olleet silti vähissä. Fulhamin mahdollisuudet ovat eittämättä hyvin ohuet. Tasoero on julma. Manchester City voittaa aika tasan 85 prosentilla ja alipelattu Citizens on selvä varma.

West Ham – Manchester United Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa2,10Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät West Ham ja Manchester United. Isännät ovat saaneet otteluistaan viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt edukseen ja saanut menestystä komealla tavalla. Hammers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Sheffield Unitedia ja Aston Villaa vastaan. Niitä edelsi voitto myös Fulhamia vastaan. West Ham on pelannut eittämättä hyvin, mutta kotijoukkueella on ollut matkassa myös hyvää onnea. Siitä tuli osoitus viimeksi taistossa Aston Villaa vastaan, sillä maaliodottamat menivät selvästi vastustajan eduksi. Hammersilla itseluottamus on toki varmasti kunnossa ja pelaajat ovat saaneet itsestään paljon irti. Vierasjoukkueen pelaaminen on mennyt parempaan suuntaan ja Valioliigassa tuli viimeksi voitto Southamptonia vastaan. Maalinteossa onnistuttiin kolmesti ja sitä edelsi odotettu voitto West Bromwichista. Red Devils hävisi viikolla Mestarien liigassa PSG:lle, mutta jatkopaikka on hyvin saatavilla. Punaiset paholaiset on ollut viime aikoina pelillisesti West Hamia paremmassa iskussa. Tulivoimaa on alettu löytää yhä paremmin. Manchester United voittaa noin 45 pinnalla. Alipelattu Red Devils on tolppa.

Chelsea – Leeds Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,57Aseta veto Unibetillä
Tasapeli4,55Aseta veto ComeOnilla

Chelsea isännöi Leedsiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut vahvasti ja saanut otteluistaan viisi voittoa, neljä tasapeliä ja tappion. Isännät ovat esiintyneet viime aikoina voitollisesti Newcastlea vastaan ja maalittomassa kamppailussa Tottenhamia vastaan. Chelsea pelasi viikolla Mestarien liigassa ja sai siellä selvän voiton Sevillasta. Maalinteossa onnistuttiin neljästi. Sinipaitojen puolustaminen on ollut mainiolla tasolla, mutta varsinkin viikolla tulleet hyökkäyspään onnistumiset tekivät myös sillä saralla itseluottamukselle hyvää. Kahdeksaan edelliseen kilpailulliseen otteluun on saatu komeat seitsemän voittoa. Chelsea on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla. Vierasjoukkue on pelannut saldolla neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Whites on sarjanousijaksi laadukas miehistö ja kuuluu helposti keskikastiin. Leeds on pelannut viime aikoina nollat Arsenalia vastaan ja voitollisesti Evertonista. Toiseksi edellisessä taistossa kentällä oltiin parempi nippu, mutta maalintekoon se ei kantanut. Vieraat haluavat olla myös tien päällä aktiivisia ja aloitteellisia. Chelsea voittaa käytännössä kolme kertaa viidestä. Blues on kylläkin alipelattu, mutta risti tulee mukaan.

Norwich – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/11 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa1,95Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Norwich ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue on pelannut saldolla kahdeksan voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Kanarialinnut on esiintynyt mainiolla tavalla ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla. Isännät kuuluvat materiaaliltaan yhdeksi Mestaruussarjan parhaaksi miehistöksi, joskin Canaries kärsii nyt lukuisista poissaoloista. Taustalla on useita loukkaantumisia, jotka heikentävät iskukykyä. Norwich on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Coventryn kanssa ja tappiollisesti Lutonia vastaan. Viikolla tullut tappio Lutonille ei ollut juuri yllätys, sillä keltavihreillä oli jo tuolloin terveyshuolia. Norwichin toiseksi edellinen kamppailu oli pettymys, mutta varsinkin alakerta toimii edelleen vahvasti. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa, kuusi tasapeliä ja saman verran tappioita. Owls on taitojensa puolesta keskikastia, mutta liikkeelle lähdettiin miinuksilta. Pöllöt on esiintynyt viime aikoina maalittomassa ottelussa Stokea vastaan ja vähämaalisessa tasapelissä Readingin kanssa. Vieraiden alakerta toimii kyllä, mutta maalinteko tuottaa tuskaa. Norwich voittaa karvan yli 50 pinnalla. Oikein pelattu Yellows saa olla tolppa.

Huddersfield – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Huddersfield voittaa2,45Aseta veto Unibetillä
QPR voittaa3,30Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat Huddersfield ja QPR. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla viisi voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti viiden maalin illassa Middlesbroughia vastaan ja selvästi tappiollisesti Cardiffia vastaan. Terriers on pelannut viime aikoina useita hyvin viihdyttäviä otteluita, joissa maaleja on nähty hienolla tavalla. Esimerkiksi ottelu Stokea vastaan päättyi vastustajan eduksi siten, että maalinteossa onnistuttiin yhteensä seitsemän kertaa. Huddersfield on materiaaliltaan alempaa keskikastia, joten nykyinen sijoitus kuvastaa hyvin isäntien tekemistä. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, viisi tasapeliä ja kuusi tappiota. Ärrät on esiintynyt viime aikoina tappiollisesti Brentfordia vastaan ja ilman pisteitä Bristolille. Superhoops on päässyt viimeksi voittojen makuun Rotherhamista. Ärrät on ollut hyökkäyspäässä hieman Townia edellä, kun taas taidoiltaan ryhmät ovat hyvin samalla viivalla. Tiedossa on vauhdikas ja aktiivinen ottelu, jossa Huddersfield voittaa vähän yli 40 prosentilla. Tasapeli on kerännyt viitisen pinnaa liikaa kannatusta, joten mennään iltaan ykköskakkosella.

Brentford – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa2,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn matkustaa Brentfordin vieraaksi. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti QPR:ää ja Rotherhamia vastaan. Bees on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja ainoa tavoite löytyy sijoituksista kärjen joukossa. Punavalkoiset ovat olleet pelillisesti hyvässä pelivireessä, mutta nyt myös tulosta on tullut odotetulla tavalla. Miehistö on pelannut jo aiemmin hyvin, mutta voittaminen on ollut yllättävän vaikeaa. Viime aikoina tilanne on mennyt hyvään suuntaan ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Toki edelleen varsinkin tulivoimassa on lunastamatonta potentiaalia. Vierasjoukkue on pelannut seitsemällä voitolla, kolmella tasapelillä ja viidellä tappiolla. Rovers on ollut yksi Mestaruussarjan viihdyttävimmistä miehistöistä. Ryhmän otteluissa on tullut monesti paljon tapahtumia ja maaleja. Blackburn on pelannut viime aikoina voitollisesti Barnsleyta ja Millwallia vastaan. Vierasjoukkue on ollut niin ikään iskussa. Luvassa on hyvin vauhdikas ottelu. Brentford voittaa noin 50 prosentilla. Alipelattu Bees saa olla tolppa.

Swansea – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Swansea voittaa1,70Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea isännöi Lutonia. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Nottinghamia vastaan ja ilman pisteitä Middlesbroughia vastaan. Joutsenet on pelannut hyvän syksyn ja taistelee paikoista heti kärjen alla. Isännät ovat materiaaliltaan selvästi nousukarsintojen porukoita ja varsinkin puolustaminen on ollut hyvässä iskussa. Omiin menee vähän maaleja ja pelaaminen on muutenkin hyvin organisoitua. Swansea on ehtinyt voittaa yhteensä seitsemän kertaa. Miehistö on vaikeasti kaadettavissa, joskin tulivoimassa on kehitettävää. Maalinteossa on onnistuttu lokakuun jälkeen kaikissa otteluissa enintään kerran. Siinä on selvästi enemmän potentiaalia. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja viisi tappiota. Hatters on pelannut ylisuorittaen ja nyt suunta alkaa olla laskussa. Tosin viikolla tuli hyvä onnistuminen Norwichia vastaan. Oranssipaitojen materiaali ei ole alempaa keskikastia parempi. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli ruma tappio Cardiffia vastaan. Viikolla napattu voitto teki hyvää, mutta suunta on siis ansaitusti laskussa. Laadukkaampi Swansea voittaa noin 55 prosentilla. Oikein pelattu Joutsenet pääsee tolpaksi.

Millwall – Derby Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,05Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall kohtaa Derbyn. Isännät ovat esiintyneet saldolla neljä voittoa, kahdeksan tasapeliä ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman kamppailun Birminghamia vastaan ja ilman pisteitä Blackburnia vastaan. Leijonat on pelannut viime aikoina useita tasapelejä ja sellainen oli tulla myös viime ottelussa, jossa vastustaja onnistui maalinteossa vielä aivan lopussa. Millwall on fyysinen ja laadukkaan puolustuksen omaava miehistö, mutta ratkaisuvoiman osalta tilanne on toinen. Puolustaminen on Lionsilla hyvin hallussa, mutta maalintekoon pystyviä pelaajia ei liiaksi ole löytynyt. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Vierasjoukkue on pelannut voiton, viiden tasapelin ja yhdeksän tappion merkeissä. Pässien kausi on ollut kauniisti sanottuna katastrofi. Rams ei ole onnistunut juuri missään ja onnistumiset ovat olleet lähes olemattomissa. Derbyllä on osaamista isosti parempaan, mutta Rams ei vain näytä sitä kentällä. Alla on pistejaot Wycombea ja Coventrya vastaan. Varsinkin Wycombesta olisi ollut melkein pakko saada voitto. Millwall voittaa vähämaalisen illan noin 45 prosentilla. Ottelu on rastittu oikein. Merkataan risti mukaan.

Watford – Cardiff Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Watford voittaa2,12Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,30Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Watford kohtaa Cardiffin. Kotijoukkue on saanut otteluistaan seitsemän voittoa, kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten hyvin mennyt sesonki ei ole tullut yllätyksenä. Keltamustien osaamisella taistellaan sijoituksista kärjen tuntumassa. Watford on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Prestonia vastaan ja maalittoman taiston Nottinghamia vastaan. Watfordilla pelaaminen on mennyt kauden edetessä parempaan suuntaan. Puolustaminen on ollut jo pidempään hienossa iskussa. Isännät ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta menestystä on saatu silti vahvasti. Hornets on varsinkin kotonaan vaikeasti kaadettavissa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, viisi tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Walesilaiset ovat pelanneet viime aikoina voitollisesti Lutonia ja Huddersfieldiä vastaan. Maalinteossa onnistuttiin itse yhteensä seitsemän kertaa. Lisäksi omiin ei mennyt palloja. Cardiff on sijoitustaan parempi miehistö, sillä materiaali riittäisi nousukarsintoihin. Suunta on parantunut. Pykälän parempi Watford voittaa karvan yli 45 prosentilla. Kohde on pelattu oikein. Mennään siihen ykkösristillä.

Preston – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa1,80Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Preston ja Wycombe. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kuusi voittoa, tasapeli ja kahdeksan tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pisteittä Watfordia vastaan ja voitollisesti Bournemouthia vastaan. North End nappasi edellisellä kierroksella mainion onnistumisen. Ratkaisuvoiman kanssa tuli hyvin ilonaiheita ja voitto yhdestä Mestaruussarjan parhaasta miehistöstä. Preston on pelannut selvästi alle odotusten. Kotijoukkueen pitäisi taistella paikoista kympin sakissa. Isännät ovat olleet yllättävän vaisuja, mutta viimeksi tullut voitto toi varmasti lisää itseluottamusta. Toiseksi edellisellä kierroksella puolustamisen kanssa oli selviä haasteita. Prestonilla on osaamista yhä nähtyä parempaan ja siihen on kaikki eväät. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Derbyä vastaan ja niukan tappion Stokelle. Wanderers on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Vieraiden ainoa tavoite löytyy sarjapaikasta. Wycombe on pelannut uhrautuvasti ja yli odotusten, mutta maalinteko on tuskaa. Preston voittaa vajaalla 55 prosentilla. Oikein pelattu North End on sopiva tolppa.

Stoke – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,00Aseta veto Unibetillä
Middlesbrough voittaa3,05Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Stoke ja Middlesbrough. Isännät ovat keränneet seitsemän voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on pelannut viime aikoina maalittoman taiston Sheffield Wednesdayn kanssa ja voitollisesti Wycombea vastaan. Potters on pelannut hyvän sesongin ja on valmis esiintymään materiaalinsa puolesta paikoista ylemmässä keskikastissa. Stoke on ollut hyökkäyksessä hieman ylisuorittaja, mutta puolustaminen on ollut vahvaa. Kotijoukkueella on haasteita poissaolojen kanssa. Taustalla on lukuisia loukkaantumisia. Vierasjoukkue sai viimeksi voiton Swanseasta. Boro on saanut muista taistoistaan viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja kolme tappiota. Miehistö on pelannut niin ikään hyvin ja menestynyt vahvasti. Vieraiden puolustus on Mestaruussarjan parhaasta päästä. Middlesbrough on pelannut viime aikoina normaalia vauhdikkaampia otteluita, mutta vierasjoukkue on edelleen vahvasti vähämaalinen miehistö. Tiivis alakerta on myös jatkossa keskeisessä roolissa. Taidoiltaan miehistöt ovat hyvin samalla viivalla. Boro on jopa karvan edellä. Stoke on minisuosikki. Kohde on pelattu oikein. Otetaan Stoken poissaolojen takia ristikakkonen.

Bristol – Birmingham Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bristol voittaa2,20Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä

Bristol isännöi Birminghamia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut saldolla kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Readingia vastaan ja koko pistepotin merkeissä QPR:ää vastaan. Bristol on pelannut eittämättä hyvin, mutta kotijoukkue on ollut myös ylisuorittaja. Isäntien pitäisi olla sarjataulukossa selvästi nykyistä alempana. Tasaiset kamppailut on saatu voitettua kovalla prosentilla. Toisaalta puolustaminen on toiminut laadukkaasti. Omiin on mennyt viime aikoina vähän palloja. Poikkeus oli toiseksi edellinen ottelu, kun omissa soi kolmesti. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, seitsemän tasapeliä ja viisi tappiota. Brum on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittomassa taistossa Millwallin kanssa ja ilman pisteitä Barnsleyta vastaan. Vierailijoiden materiaali oikeuttaa alempaan keskikastiin. Toisaalta pelaaminen on ollut Bristoliin nähden hyvin samalla viivalla. Brumille maalinteko on ollut vaikeaa, mutta sarjataulukko ei kerro totuutta ryhmien tekemisen eroista. Robins voittaa aika tasan 45 prosentilla. Kohde on pelattu oikein. Risti tulee kaveriksi.

Coventry – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 05/12/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 03/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Coventry voittaa2,40Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Coventry saa vastaansa Rotherhamin. Isännät ovat esiintyneet saldolla kolme voittoa, viisi tasapeliä ja seitsemän tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejakojen muodossa, kun tasapelit on napattu Norwichia ja Derbyä vastaan. Sky Blues on päässyt viimeksi voittojen makuun Cardiffia vastaan. Miehistö on materiaaliltaan alempaa keskikastia, joten sesonki on mennyt odotetulla tavalla. Norwichin vieraana noustiin pistejakoon aivan ottelun lopulla. Se oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Viime aikoina puolustaminen on ollut laadukasta, mutta ratkaisuvoima on tuottanut tuskaa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin Bournemouthin kanssa ja tappiollisesti Brentfordia vastaan. Millers on pelannut viime aikoina vahvoja miehistöjä vastaan, joten niistä otteluista ei ollut syytä odottaa menestystä. Rotherham on saanut viimeksi koko pistepotin Prestonia vastaan. Vierasjoukkueen alakerta on ollut viime aikoina kaksikosta heikompi. Kyseessä on putoamistaistelun kannalta tärkeä ottelu. Coventry voittaa hieman parempana nippuna vähän yli 40 pinnalla. Oikein pelattu Sky Blues on rohkeasti tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 5.12.2020 | Tilastot

   
 Manchester CityFulham
Sarjataulukossa1117
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-22-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit15-1111-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-48-8
Laukauksia/ottelu1612,6
Pallonhallinta59,90 %51,30 %
Syöttöprosentti87,90 %84,00 %
Loukkaantumiset Agüero 
Pelikiellossa  
   
   
   
 West HamManchester United
Sarjataulukossa59
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-35-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit17-1116-16
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-711-5
Laukauksia/ottelu11,813,8
Pallonhallinta42,50 %52,70 %
Syöttöprosentti77,70 %84,00 %
Loukkaantumiset Jarmolenko Shaw
Pelikiellossa  
   
   
   
 ChelseaLeeds
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-14-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit22-1015-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä12-46-9
Laukauksia/ottelu13,215,3
Pallonhallinta58,00 %56,90 %
Syöttöprosentti87,00 %82,00 %
Loukkaantumiset  Harrison (?), Llorente (?), Hernandez (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichSheffield Wednesday
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-33-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit19-148-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-4-1
Maalipuntari 6 edellistä7-63-3
Laukauksia/ottelu16,18,8
Pallonhallinta58,40 %44,90 %
Syöttöprosentti83,30 %69,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldQPR
Sarjataulukossa1617
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-74-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit18-2217-22
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-128-10
Laukauksia/ottelu11,511,3
Pallonhallinta57,60 %52,40 %
Syöttöprosentti79,80 %76,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrentfordBlackburn
Sarjataulukossa69
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-37-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-1329-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-04-2-0
Maalipuntari 6 edellistä6-211-4
Laukauksia/ottelu12,515,4
Pallonhallinta53,90 %56,40 %
Syöttöprosentti79,40 %79,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SwanseaLuton
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-36-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit17-1014-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-57-8
Laukauksia/ottelu12,29,2
Pallonhallinta51,10 %48,80 %
Syöttöprosentti75,40 %74,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallDerby
Sarjataulukossa1324
Voitot-tasapelit-häviöt4-8-31-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit13-127-22
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä3-42-9
Laukauksia/ottelu11,711,1
Pallonhallinta47,40 %52,00 %
Syöttöprosentti72,30 %78,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WatfordCardiff
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-25-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit19-1120-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-611-3
Laukauksia/ottelu10,912,8
Pallonhallinta52,60 %48,80 %
Syöttöprosentti78,70 %71,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PrestonWycombe
Sarjataulukossa1522
Voitot-tasapelit-häviöt6-1-82-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit20-237-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-113-5
Laukauksia/ottelu9,99,7
Pallonhallinta49,30 %41,20 %
Syöttöprosentti73,30 %54,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 StokeMiddlesbrough
Sarjataulukossa810
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-46-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit22-1816-10
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä12-97-5
Laukauksia/ottelu10,411,6
Pallonhallinta48,80 %45,40 %
Syöttöprosentti71,40 %63,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BristolBirmingham
Sarjataulukossa518
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-43-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit19-1511-14
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-10-3-3
Maalipuntari 6 edellistä7-54-8
Laukauksia/ottelu9,710,7
Pallonhallinta48,00 %44,50 %
Syöttöprosentti73,20 %68,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 CoventryRotherham
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-73-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit15-2514-20
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä6-76-10
Laukauksia/ottelu9,910,8
Pallonhallinta45,90 %47,40 %
Syöttöprosentti74,70 %62,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö