Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 5.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle hyvällä tavalla.

Norwich – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Norwich isännöi Aston Villaa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Crystal Palacea ja Burnleyta vastaan. Isännät ovat keränneet seitsemästä ottelustaan kaksi voittoa ja viisi tappiota. Kanarialinnut ovat ehtineet voittaa Manchester Cityn, mutta peliesityksissä on ollut kokonaisuutena selvästi parannettavaa. Esimerkiksi maalinteko on ollut vaikeaa, sillä neljään viimeiseen kierrokseen on jääty kolme kertaa ilman osumia. Ainoat voitot ovat tulleet kuitenkin juuri kotona. Taustalla on yhä useita poissaoloja, joten terveystilanne ei ole nytkään kummoinen. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Arsenalia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Burnleyta vastaan. Viimeksi molemmat niput onnistuivat maalinteossa kahdesti. Täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen koitokseen itse on tehty seitsemän maalia. Perustasoltaan birminghamilaiset kestävät ottelussa hyvin vertailua. Canaries saa olla kotonaan pienehkö noin 42 prosentin ennakkosuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen laitetaan ohitukseen.

Liverpool – Leicester

Liverpool saa vastaansa Leicesterin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät voittivat viikolla Mestarien liigassa RB Salzburgin hurjien tapahtumien jälkeen. Viikolla maaleja tehtiin kaikkiaan seitsemän kappaletta. Valioliiga on alkanut punapaidoilta mainiosti, sillä kasassa on ensimmäiseen seitsemään peliin yhtä monta voittoa. Valioliigassa tuli viimeksi kolme pistettä Sheffield Unitedin kustannuksella. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto irtosi Chelseaa vastaan. Lyhyen ajan sisään on pelattu Valioliigan ja Mestarien liigan ohella Englannin Liigacupia, mutta pelaajiston taidot, resurssit ja itseluottamus ovat niin hyviä, että ongelmasta ei pitäisi olla kyse. Tosin alakerrassa on ollut pikkuisen yllättävää haavoittuvaisuutta. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti, kun Newcastle kaatui numeroin 5-0. Ottelua edelsi voitto Tottenhamia vastaan. Kettujen pelivire on niin ikään oikein hyvä. Perustasoltaan hyvän iskukyvyn Foxes voi taistella sijoituksista heti kärkikahinoiden alla. Sinipaidat ovat hävinneet vasta kerran. Reds saa olla viikolla pelaamisestaan huolimatta Anfieldillä päälle 65 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelattu ykkönen voisi tulla sellaisenaan tolpaksi, mutta vieraat ovat olleet sen verran vahvoja, että otetaan yllättävä risti rinnalle.

Burnley – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Burnley ja Everton. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Norwichia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Aston Villan kanssa. Isännät ovat tehneet kahteen viimeiseen koitokseensa neljä maalia, ja ensimmäiseen seitsemään otteluun kasassa on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Claretsin materiaalilla kamppaillaan jälleen häntäpäässä. Kotona kolmesta ottelusta on kerätty kaksi voittoa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan ja pettymyksen merkeissä Manchester Cityä vastaan. Toffees kuuluu yhä parhaiden nippujen tärkeiden haastajien joukkoon, mutta alkukaudella varsinkin alakerta on ollut yhtenä huolenaiheena. Kolmeen edelliseen kierrokseen omiin on mennyt kahdeksan maalia. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Kykyjä ja osaamista on nähtyä parempaan. Sinipaidat ovat tien päällä vähän alle 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu päälle viisi prosenttia liikaa. Suoraa kakkosta ei uskalla napata, mutta ristikakkosesta tulee aivan sopiva peli-idea.

Watford – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Watford pelaa Sheffield Unitedia vastaan. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Wolverhamptonia vastaan. Hornets on pelannut edelleen ilman yhtäkään voittoa, mutta hieman paremmalla onnella tilanne voisi olla pikkuisen toinen. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi johtoon jo ensimmäisellä 20 minuutilla. Toinen maali syntyi keltamustien omasta pelaajasta. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu kahdeksan maalin tappioon päättynyt ottelu Manchester Cityä vastaan. Sentään Englannin Liigacupissa ehdittiin napata yksi voitto, kun jatkopaikka irtosi Swanseasta. Vierasjoukkue pelasi äskettäin voitollisesti Evertonia vastaan ja perään tappiollisesti Liverpoolille. Viimeksi tappio oli toki ansaittu, mutta jättiläinen oli nollilla 70 minuuttia. Blades on yksi sarjan heikoimmista nipuista. Varsinkin vieraissa tulee olemaan isolla todennäköisyydellä vaikeaa. Kotijoukkueella on yhä pari poissaoloa, mutta vierailla lienee sama tilanne. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Pienelle kannatukselle jäänyt ykkönen tulee rohkeasti tolpaksi.

West Ham – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham kohtaa Crystal Palacen. Hammers voitti toiseksi edellisellä kierroksella Manchester Unitedin maalein 2-0, kun taas viimeksi tuli viihdyttävä pistejako Bournemouthin kanssa. Tuolloin molemmat niput onnistuivat maalinteossa kahdesti. Edellisellä kierroksella vastustaja oli sen verran parempi, että heidän voittonsa olisi ollut oikeutettu. Ensimmäisen kierroksen jälkeen on menty kuitenkin ilman tappioita. Taustalla on edelleen hieman poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Norwichia vastaan ja vähämaalisen pistejaon Wolverhamptonin kanssa. Viimeksi voitto Norwichista oli ansaittu. Tottenhamia vastaan alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita, mutta muuten alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä lähes illasta toiseen. Heillähän perinteisesti menestytään jopa vieraissa paremmin kuin kotona. Isännät saavat pitää pelivälinettä, sillä vieraat vetäytyvät. Perustasoltaan Eagles on perässä, mutta ei isännistä tule noin 50 prosenttia suurempaa ennakkosuosikkia. Ykköstä on rastittu noin 10 pinnaa liikaa, joten se ohitetaan.

Millwall – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds matkustaa Millwallin vieraaksi. Leijonien edellinen koitos meni vähämaalisen pistejaon merkeissä Lutonin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli niin ikään vähämaalinen tasapeli Huddersfieldin kanssa. Ensimmäiseen kymmeneen otteluun voittoja on kerätty kaksi kertaa. Viimeisin voitto on elokuun puolesta välistä. Kotijoukkue kaipaa lisää varsinkin ratkaisuvoimaa, sillä monissa otteluissa maalinteko on ollut vaikeaa. Vierasjoukkue on pelannut odotetusti mainion alkukauden. United on perustasoltaan sarjan parhaita porukoita ja valmis nousemaan pian Valioliigaan. Whites on pelannut lähiaikoina yllättävän tappion merkeissä Charltonille ja voitollisesti West Bromwichia vastaan. Vaikka viimeksi voitto irtosi nihkeästi, se oli ihan ansaittu. Vierailla varsinkin alakerta on toiminut hienosti, sillä vastustajat ovat tehneet heille vain viisi maalia. Taustalla on useampia poissaoloja, mutta Lions ei ole myöskään ilman poissaoloja. Kärkipään tasokas nippu on vieraissakin noin 55 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelattu kakkonen napataan tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday pyrkii kaatamaan Wiganin. Kotijoukkue pelasi viikolla vähämaaliseen tappioon päättyneen ottelun Hullia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Middlesbroughia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Edellisellä kierroksella vastustaja sai ainokaisensa ja samalla voittoon vieneen osuman noin 20 minuuttia ennen loppua. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Pöllöjen alkukausi on ollut kokonaisuutena ihan onnistunut. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan voiton arvoisesti, kun Birmingham kaatui numeroin 1-0. Toiseksi edellisessä koitoksessa tuli kahden maalin tappio Fulhamia vastaan. Latics on kerännyt pisteitä liikaa, sillä hyvää onnea on riittänyt. Sijoituksen pitäisi olla sarjataulukossa alempana. Esimerkiksi viimeksi voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran peliä kohden. Perustasoltaan Owls on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Ykköstä on rastittu liikaa, mutta suoraa ohitusta ei tehdä. Risti otetaan rinnalle.

Preston – Barnsley

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston pelaa Barnsleyta vastaan. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina pistejaon Bristolia ja Middlesbroughia vastaan. North Endin alkukausi on mennyt hyvin, vaikka alla on kolme kilpailullista ottelua ilman voittoja. Lilywhites on ollut varsinkin kotonaan hyvä. Kotona on kerätty neljä voittoa ja yksi tasapeli. Kotona tuli viimeksi tasapeli mainittua Bristolia vastaan. Tuolloin molemmat niput onnistuivat maalinteossa kolmesti. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta viimeisten joukosta, mutta miehistö on esiintynyt kokonaisuutena hieman sitä paremmin. Viimeksi kotona tuli tasapeli Derbyn kanssa. Iltaa edelsi peli tappiollisesti Brentfordia vastaan. Tykes tarvitsee varsinkin lisää ratkaisuvoimaa, mutta myös alakertaa tulee tiivistää. Kahteen viimeiseen peliin omiin on mennyt viisi maalia. Sarjanousija on perustasoltaan yksi heikoimmista porukoista, mutta kuten jo todettu, tunnelin päässä on myös valoa. Lepoaikaa on nyt pikkuisen vähemmän. Ykköseen päädytään noin 60 prosentilla. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että otetaan pienelle pelille jäänyt risti kylkeen.

Bristol – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan kamppailevat Bristol ja Reading. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Prestonia ja Brentfordia vastaan. Edellisellä kierroksella tappio ei olisi ollut vääryys. City on pelannut hyvän alkukauden, mutta miehistöllä on ollut myös hyvää onnea. Viidellä edellisellä kierroksella on tullut pistejako neljä kertaa. Kotona pelattiin viimeksi pistejako Swansean kanssa. Vierasjoukkue kärsi viimeksi tappion Fulhamille. Omiin meni neljä maalia, mutta itse jouduttiin olemaan pitkään miehen vajaalla. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli vähämaalinen pistejako Swansean kanssa. Royalsin pistepussi ei ole hyvä, mutta miehistö on esiintynyt kokonaisuutena sitä paremmin. Varsinkin muutamasta ottelusta olisi ollut enemmän pisteitä saatavilla. Lepoaikaa on jäänyt vähän enemmän, mutta taustalla on myös pari poissaoloa. Perustasoltaan punapaidat ovat toki edellä, mutta tasoero ei ole mitenkään iso. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ykköstä on pelattu noin 15 prosenttia liikaa, mutta suoraa ohitusta ei uskalla tehdä. Risti tulee mukaan.

QPR – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät QPR ja Blackburn. Ärrien edelliset kierrokset ovat menneet tappioiden merkeissä sekä West Bromwichia että Cardiffia vastaan. Kotijoukkueen alkukausi on ollut ylisuorittamista, sillä lontoolaisten perustasolla kuulutaan olla osana alempaa keskikastia. Kasassa on kuitenkin viiteen edelliseen otteluun myös kolme voittoa. Kahdella edellisellä kierroksella itse ei ole tehty yhtään osumaa. Edellisellä kierroksella vastustaja voitti numeroin 3-0, mutta ottelu oli lukemia jopa selvästi tasaisempi. Alakertaa tulee tiivistää, sillä se on ollut ajoittain liian virheherkkä. Kahteen viimeiseen peliin omiin on mennyt viisi maalia. Vierasjoukkue on pelannut niin ikään hieman ylisuorittaen. Viikolla Rovers pelasi vähämaalisen pistejaon Nottinghamin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli niukka tappio Lutonia vastaan. Tien päällä on ehditty kerätä kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Onnistumiset ovat tulleet Readingista ja Hullista. Vieraat saavat hieman enemmän lepoaikaa. Molemmilla miehistöillä on pari poissaoloa. Taidoiltaan niput ovat lähellä toisiaan. Isännät ovat vähän yli 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Mennään luultavasti viihdyttävään iltaan ykköskakkosella.

Derby – Luton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby kohtaa Lutonin. Kotijoukkue pelasi viikolla viihdyttävän pistejaon Barnsleyn kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Birminghamia vastaan. Pässit ovat tehneet kahdella edellisellä kierroksella viisi maalia. Rams on ehtinyt pelata pistejakoja jo kuusi kertaa. Viikolla tullut tasapeli ei ollut mikään vakuuttava peliesitys. Muutenkin peliesitykset kaipaavat potkua. Sentään ratkaisuvoimaa on alkanut löytyä. Voittoja ei ole tullut kahta enempää, mutta on tullut esimerkiksi tasapeli tasokkaan Leedsin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina pistejaon Millwallin kanssa ja täyden pistepotin arvoisesti Blackburnia vastaan. Sarjanousija haluaa pelata aktiivisesti, mutta sitä on tehty liikaa alakerran kustannuksella. Alakertaa tulee saada paremmaksi. Se koskee varsinkin otteluita vieraissa. Hatters on perustasoltaan isäntiä perässä, mutta miehistöjen välillä ei ole mitään suurta tasoeroa. Kummallakin ryhmällä lienee 2-3 poissaoloa. Valkopaidat ovat kotonaan noin 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Ykkönen on pelattu oikein, joten otetaan se rohkeasti jopa tolpaksi.

West Bromwich – Cardiff

West Bromwich isännöi Cardiffia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät voittivat syyskuun loppupuolella Huddersfieldin ja QPR:n, mutta lokakuu käynnistyi maalin tappiolla Leedsiä vastaan. Baggiesin alkukausi on ollut kuitenkin hyvä, sillä kasassa on viisi voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tuli hieman ennen puoliaikaa. Kotijoukkueella ratkaisuvoimaa on ollut paremmin kuin monilla muilla kärkipään nipuilla, mutta alakertaa tulisi tiivistää. Kotona kahdella edellisellä kerralla omiin on mennyt neljä maalia. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan selvästi voitollisesti QPR:ää vastaan. Tuolloin itse tehtiin kolme maalia. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli viihdyttävä pistejako Hullin kanssa. Kahteen edelliseen peliin itse on tehty viisi osumaa. Tien päällä on menty kuitenkin ilman voittoja. Siellä on napattu viiteen kierrokseen kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Taustalla on myös yhä muutama poissaolo. Otteluun tullaan pikkuisen pienemmällä lepoajalla. Perustasoltaan niin ikään laadukkaat vieraat ovat silti sen verran hyviä, että Albion ei ole vajaan 55 prosentin suurempi ennakkosuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen on syytä ohittaa.

Nottingham – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham saa vastaansa Brentfordin. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Blackburnin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin täysi pistepotti Stokea vastaan. Forest on pelannut hyvän alkukauden, sillä kasassa on viisi voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Se tuli ensimmäisellä kierroksella. Vastustajat ovat tehneet isännille avauksen jälkeen enintään yhtä maalia. Poikkeus oli ottelu Stokea vastaan, kun omiin meni kaksi osumaa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Bristolin kanssa. Täysi pistepotti ei ollut kuin pienen hetken päässä. Se olisi ollut oikeutettu. Toiseksi edellisellä kierroksella mentiin kolmen pisteen arvoisesti, kun voitto tuli Barnsleyta vastaan. Bees on oikeasti nähtyä tulivoimaisempi nippu. Alakerta on ollut hyvä, sillä omiin on mennyt keskimäärin alle maali ottelua kohden. Perustasoltaan lontoolaiset ovat kaksikosta parempi nippu. Ottelua lähestytään käytännössä tasabuukista. Ykkönen on kerännyt paljon liikaa peliä, joten ristikakkonen on illan parhaita peli-ideoita.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 5.10.2019 | Tilastot

NorwichAston Villa
Sarjataulukossa1718
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-51-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit9-168-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-146-9
Laukauksia/ottelu9,912,1
Pallonhallinta50,40 %47,70 %
Syöttöprosentti82,70 %79,90 %
LoukkaantumisetHernandez, Krul, Klose, Tettey, Trybull, Vrancic, ZimmermanChester, Kodjia, Targett (?)
Pelikiellossa
LiverpoolLeicester
Sarjataulukossa13
Voitot-tasapelit-häviöt7-0-04-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit18-513-5
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-03-2-1
Maalipuntari 6 edellistä17-58-5
Laukauksia/ottelu16,113
Pallonhallinta57,60 %54,70 %
Syöttöprosentti82,80 %81,70 %
LoukkaantumisetAlisson, Clyne, ShaqiriJames, Maddison
Pelikiellossa
BurnleyEverton
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-22-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-96-12
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-75-9
Laukauksia/ottelu11,113
Pallonhallinta42,10 %54,50 %
Syöttöprosentti64,20 %79,30 %
LoukkaantumisetDrinkwaterGomes, Gbamin
Pelikiellossa
WatfordSheffield United
Sarjataulukossa2012
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-52-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit4-207-7
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-187-6
Laukauksia/ottelu159,9
Pallonhallinta50,10 %43,20 %
Syöttöprosentti81,00 %74,30 %
LoukkaantumisetDeeney, Success, AntoniaMcGoldrick
Pelikiellossa
West HamCrystal Palace
Sarjataulukossa59
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-13-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-96-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-74-7
Laukauksia/ottelu12,111,1
Pallonhallinta47,80 %45,10 %
Syöttöprosentti79,50 %76,20 %
LoukkaantumisetSilva, Fabianski, ReidSakho (?)
PelikiellossaMilivojevic
MillwallLeeds
Sarjataulukossa182
Voitot-tasapelit-häviöt2-5-36-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-1314-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-109-2
Laukauksia/ottelu1117,8
Pallonhallinta40,70 %60,10 %
Syöttöprosentti65,50 %82,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayWigan
Sarjataulukossa919
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-43-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit15-99-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-65-8
Laukauksia/ottelu12,610,6
Pallonhallinta45,70 %47,60 %
Syöttöprosentti73,80 %70,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonBarnsley
Sarjataulukossa622
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-21-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit18-117-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä11-63-10
Laukauksia/ottelu9,213,3
Pallonhallinta52,40 %51,00 %
Syöttöprosentti73,20 %71,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolReading
Sarjataulukossa721
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-12-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit17-1311-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-57-6
Laukauksia/ottelu11,213,6
Pallonhallinta46,30 %49,20 %
Syöttöprosentti72,80 %80,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRBlackburn
Sarjataulukossa1112
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-44-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit14-1711-11
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä11-108-4
Laukauksia/ottelu14,312,9
Pallonhallinta54,30 %52,80 %
Syöttöprosentti78,50 %76,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyLuton
Sarjataulukossa1617
Voitot-tasapelit-häviöt2-6-23-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-1515-18
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-108-11
Laukauksia/ottelu10,910,9
Pallonhallinta51,70 %50,30 %
Syöttöprosentti78,90 %76,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichCardiff
Sarjataulukossa310
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-14-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit17-1114-12
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä12-85-6
Laukauksia/ottelu15,113,2
Pallonhallinta52,80 %42,60 %
Syöttöprosentti82,30 %61,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamBrentford
Sarjataulukossa415
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-13-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit15-99-8
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-34-5
Laukauksia/ottelu11,113,8
Pallonhallinta43,90 %54,00 %
Syöttöprosentti73,70 %77,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.