Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 4.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Newcastle – Liverpool 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Newcastlen vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut edelliset kolme kamppailuaan ilman tappioita, mutta viimeisille kierroksille pisteiden tarvetta ei enää löydy. Sarjapaikka tulee säilymään. Harakat ovat olleet kuitenkin panoksettomanakin vähintään kelvollisessa pelivireessä. Heille on tehty edelliseen viiteen kierrokseen neljästi enintään maali. Punapaidat taistelevat sarjan mestaruudesta, joten yhteenkään turhaan pistemenetykseen ei ole varaa. The Reds hävisi selvästi Mestarien liigan semifinaalin avauksen Barcelonalle, mutta Englannin kentillä miehistö on ollut mainiossa pelivireessä. Alla on seitsemään viimeiseen koitokseen yhtä monta voittoa. Viimeksi heikko Huddersfield sai kyytiä. Sitä ennen voitettiin Cardiff. Magpiesilla on edelleen muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät liene poissaoloitta. Tasoero on julma ja lähes kaikki muut tekijät ovat myös sarjakakkosen hyväksi. Paineet ovat suuret, mutta niitä on saatu käsiteltyä pääasiassa hyvin. Rasitusta viikolta siis löytyy, mutta motivoitunut miehistö on suuri ennakkosuosikki ja ottaa ottelun varmasti kontrolliinsa.

Wolverhampton – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Wolverhampton saa vieraakseen Fulhamin. Sudet ovat voittaneet edellisellä kahdella kierroksella Arsenalin ja Watfordin. Kotonaan oranssimustat ovat pelanneet lähes koko alkuvuoden ilman tappioita. Miehistö on ollut hyvässä pelivireessä. Kotona on voitettu edellisillä kerroilla Manchester United sekä sarjassa että FA Cupissa ja Arsenal. Miehistö on kiinni sarjataulukon seitsemännessä sijassa, joka saattaa tuoda paikan Euroopan kentille. Vierasjoukkue tulee pelaamaan ensi kaudella Mestaruussarjassa, joten miehistöllä ei ole enää pisteiden tarvetta. Lontoolaiset ovat olleet kuitenkin edellisinä viikkoina varsin hyvässä pelivireessä. Alla on muutamia hyviä onnistumisia. Toki isoa kuvaa se ei enää muuta. Hyökkäyspelaaminen on ollut kapealla pohjalla. Myöskään alakerta ei ole toiminut. Se on sarjan heikoimpia. Sentään lähiaikoina alakerta on ollut aiempaa parempi. Muutama poissaolo on taustalla. Materiaaliltaan isännät ovat selvästi laadukkaampia, ovat paremmin organisoituja ja omaavat motivaation puolelleen. Kyseessä on kierroksen todennäköisimpiä voittajia.

West Ham – Southampton

West Ham isännöi Southamptonia, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Hammers voitti viimeksi Tottenhamin, joten kotijoukkue pääsi heikon ajanjakson jälkeen voittojen makuun. Viimeksi voitotta jääminen ei olisi ollut vääriin. Isännillä ei ole pisteiden tarvetta, eikä läheskään kaikilla kierroksilla motivoituminen ole ollut kunnossa. Tottenhamin kaataminen teki toki itseluottamukselle hyvää, mutta sitä edelsi kuuteen edelliseen taistoon viisi voitotonta peliä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella runsasmaalisen tasapelin Bournemouthin kanssa. Voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Sarjapaikka saatiin silti varmistettua. Neljään edelliseen otteluun kahdesti maalinteossa on onnistuttu kolmesti. Vieraissa pelattiin äskettäin pistejako Watfordin kanssa. Tekemisessä on ollut paljon hyvää. Lontoolaisilla lienee enemmän poissaoloja. Vaikka Unitedilla on ollut selviä ongelmia, kotona on jääty pisteittä alkuvuoden aikana kerran. Toisaalta kotona kolmeen edelliseen taistoon omiin on mennyt seitsemän osumaa. Vierailijoilla paras keskittyminen saattaa olla kateissa, mutta miehistö on näyttänyt kaksikosta jo jonkin aikaa paremmalta. Melko haastava ilta, mutta raitapaitoja on hyvä miettiä lisää. Viihdyttävä peli ei yllättäisi.

Cardiff – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Cardiff ja Crystal Palace. Walesilaisten tilanne sarjataulukossa on tukala, joten täyden pistepotin nappaaminen tulee enää kysymykseen. Edellisellä kierroksella tullut tappio Fulhamille oli raskas. Miehistö on ollut muutenkin heikossa pelivireessä. Viimeiseen pariin kuukauteen ainoa voitto on tullut Brightonista. Hieman epäonnestakin on kärsitty. Pelitilanteiden valossa viimeksi olisi ollut hyvä mahdollisuus tasapeliin. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut pitkään tukkoista. Ratkaisuvoimaa löytyy kapealla pohjalla. Lontoolaisilla ei ole pisteiden muodossa pelattavaa, sillä sarjapaikka tulee helposti säilymään. Viimeksi pelattiin maaliton tasapeli Evertonin kanssa. Sitä edelsi mainio voitto Arsenalista. Panoksettomanakin Kotkat ovat esiintyneet hyvin. Reissussa pisteitä on kerätty kuudenneksi parhaiten. Sarjanousijan kotietu on heikko. Vierasjoukkue kärsii yhä loukkaantumisista, mutta sinipaidoilla on myös poissaoloja. Isäntien on haettava voittoa tarvittaessa riskillä, joten vierailijat saavat hyödyntää hyvää kontraamisen vahvuuttaan. Haastava koitos on edessä. The Eagles nousee ehkä kuitenkin kiinnostavaksi ideaksi, sillä tekeminen on ollut yhä hyvää, vieraissa on tullut tulosta hienosti ja itseluottamuskin on parempi.

Luton – Oxford

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Luton kohtaa Oxfordin. Kotijoukkue tulee pelaamaan ensi kaudella Mestaruussarjassa. Portsmouth hävisi viikolla oman kamppailunsa, joten oranssipaitojen haaveille se tarkoitti hyvää. Miehistö ei ole ollut lähiaikoina läheskään parhaassa pelivireessä, sillä viiteen viimeiseen kierrokseen alla ei ole voittoa enempää. Kotona halutaan kuitenkin varmasti palkita kannattajia. Vierasjoukkueella ei ole ollut hetkeen pelattavaa, mutta miehistö on ollut silti hyvässä iskussa. Kahdeksaan edelliseen kamppailuun kasassa on kuusi voittoa. Nippu ei ole hävinnyt maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen. Kolmeen edelliseen taistoon maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Itseluottamus on varmasti kunnossa. Toisaalta vieraissa on voitettu vain neljästi. Tasapelejä on tullut jo 11 kappaletta. Isännät ovat sarjan tulivoimaisin ryhmä. Heillä kotietu on niin ikään mainio. Kotona ei ole hävitty kertaakaan. Hatters on kokonaisuutena selvästi keltapaitoja edellä, vaikka altavastaaja on esiintynyt edukseen ja saa olla sarjakärjen tavoin vapautunut. United voi olla aidosti inhottavasti kaadettavissa, mutta Town lähtee koitokseen varsin vahvana voittajasuosikkina.

Bristol – Barnsley

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, toisensa kohtaavat Bristol ja Barnsley. Kotijoukkue on voittanut viimeiseen yhdeksään kierrokseen vain kerran. Kolmeen edelliseen taistoon on tehty kaikkiaan yksi osuma. Sarjapaikka saadaan kuitenkin säilytettyä. Puolustuspelaaminen on ollut kantava voima, mutta maalinteko on ollut kapealla pohjalla. Kotietu on ollut heikko. Vierasjoukkue on jälleen hyvässä pelivireessä. Kasassa on neljään viimeiseen kierrokseen yhtä monta voittoa. Kausi on sujunut myös isossa kuvassa hienosti. Ensi kaudeksi matka vie kohti Mestaruussarjaa. Kyseessä on Lutonin jälkeen sarjan tulivoimaisimpia ryhmiä. Lähiaikoina maalinteon suhteen on saatu hyvin onnistumisia. Puolustuspelaaminen myös on tasokasta. Se on aivan sarjan kärkeä. Paras motivoituminen voi olla haastavaa. Toisaalta tällaisessa tilanteessa tahtona lienee saada hyvä päätöskierros. Kierrätystä toki voi tulla. Materiaaliltaan Tykes on silti selvästi parempi, omaa korkean itseluottamuksen ja on muutenkin melkein kaikilla osa-alueilla edellä. Kyse on ilman muuta merkittävästä voittajasuosikista.

Portsmouth – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Portsmouth pyrkii kaatamaan Accringtonin. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Peterboroughille, joten miehistöllä ei ole enää mahdollisuutta tavoitella suoraa nousua Mestaruussarjaan. Sinipaidat ovat esiintyneet muuten erinomaisesti, sillä alla on yhdeksään viimeiseen kierrokseen seitsemän voittoa. Edellisen kierroksen tappio saattaa painaa mielessä, joten paras motivoituminen voi olla kateissa. Toisaalta kaudessa on ollut paljon hyvää ja se jatkuu nousukarsinnoissa. Vierasjoukkueella ei ole ollut vähään aikaan pelattavaa, sillä kausi tulee päättymään keskikastissa. Kasassa on silti edelliseen neljään peliin kolme voittoa. Niissä kerran jäätiin korkeintaan maaliin. Maalintekovoimaa on ollut toki muuten selvästi vähemmän. Viimeksi Plymouthille mätettiin toisaalta peräti viisi osumaa. Selvästi heikompi ottelu sattui Lutonia vastaan. Stanley on voittanut vieraissa seitsemästi ja on keskikastin tason vierailijoita. Tammikuun puolen välin jälkeen vain kerran kotonaan hävinnyt Pompey hallitsee koitosta, jossa on aineksia viihdyttävään iltaan. Selvästi tasokkaampi ja tulivoimainen sarjakolmonen on myös pettymyksen kera lähellä voittoa.

Southend – Sunderland

Jalkapallon Englannin Ykkösliigaa, Sunderland matkustaa Southendin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut 15 edelliseen kamppailuunsa vain kerran. Edellisellä kierroksella isännät hävisivät tien päällä Rochdalelle. Putoamistaistelussa ollaan yhä mukana, joten pisteiden tarve on merkittävä. Peliesitykset ovat jättäneet kuitenkin paljon parannettavaa. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti hyvä. Vierasjoukkueella ei ole enää mahdollisuutta taistella suorasta noususta Mestaruussarjaan. Sen varmisti viikolla tullut tappio. Kausi jatkuu kuitenkin nousukarsinnoissa. Motivoituminen kamppailuun ei liene helppoa, mutta toki perustaso ja osaaminen ovat muuten hyvällä mallilla. Unitedilla kotietu on ollut heikko. Kotona on voitettu tammikuun alun jälkeen kerran. The Black Cats on ollut vieraissa vahva. Tien päällä pisteitä on kerätty jaetusti toiseksi eniten. Tulivoimassa punavalkoiset ovat selvästi edellä. Lisäksi alakerta on niin ikään parempi ja organisoidumpi. The Bluesilla on kotietu ja motivaatio voittaa, mutta sarjakolmonen on vähämaalisessa koitoksessa kuitenkin ennakkosuosikki. Vaikka syttyminen ei ole helppoa, kaikesta huolimatta miehistö on jo laatueronsa ansiosta niskan päällä.

Charlton – Rochdale

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Charlton ja Rochdale. Kotijoukkue on voittanut viiteen viimeiseen kamppailuunsa neljä kertaa. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Gillinghamilta. Athletic tulee pelaamaan nousukarsinnoissa, joten kaudessa on ollut paljon hyvää. Viimeiseen 14 kamppailuun tappioita on koettu kerran. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Southendin ja sitä ennen Bristolin. Sinivalkoisilla ei ole muuten enää pelattavaa, sillä kausi on päättymässä keskikastin sijoitukseen. Puolustuspelaamisen kanssa on tullut kuitenkin hyvin onnistumisia. Kolmeen viimeiseen taistoon omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Lisäksi viiteen edelliseen otteluun neljästi vastustajat on jätetty osumitta. Muutenkin lähiaikoina tekemisessä on ollut paljon hyvää. Ei voi sanoa, että panoksettomuus olisi tarkoittanut väärää asennetta. Tasoeroa isännille on olemassa. The Addicks on voittanut kotonaan edelliset viisi peliään. Kotona menestystä on tullut muutenkin hienosti. Kyllä punapaidoista saa koitokseen toki voittajasuosikin, mutta hyvin ja organisoidusti esiintyneellä The Dalella on vahva tilaisuus jatkaa laadukasta tekemistään. Peli-ideaa on syytä miettiä ajatellen kotivoiton sivuuttamista.

Doncaster – Coventry

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Doncaster ja Coventry. Kotijoukkue ei ole voittanut kolmeen viimeiseen kierrokseen, mutta Roversilla on edelleen mahdollisuus päästä nousukarsintoihin. Se kuitenkin edellyttää todennäköisesti täyttä pistepottia. Peterborough vaanii vain pisteen perässä. Edellisellä kierroksella isännät pelasivat viihdyttävän tasapelin Oxfordin kanssa. Kyseessä on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Kotietu on ollut myös hyvä. Vierasjoukkueella yhdeksään edelliseen kierrokseen seitsemästi on venytty vähintään tasapeliin, mutta kausi päättyy kuitenkin pieneen pettymykseen. Nousukarsinnat eivät ole enää tavoitettavissa. Viimeksi miehistö pelasi vähämaalisen tasapelin Shrewsburyn kanssa. Reissussa menestystä on tullut varsin hyvin. Varsinkin tien päällä tekeminen on usein organisoitua ja puolustuspelaaminen edellä. Toisaalta kolmeen edelliseen vierailuun omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Taistoon syttyminen ei liene helppoa. Punavalkoisten komennossa peliä edetään. Motivoitunut Donny on jäänyt kotonaan sarjassa lokakuun jälkeen kerran pisteittä. Tulivoimaisemmat isännät nousevat ehdottomiksi voittajasuosikeiksi.

Peterborough – Burton Albion

Peterborough saa vastaansa Burton Albionin, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Isännät nappasivat viimeksi erittäin merkittävän voiton, kun Portsmouthilta napattiin täysi pistepotti. Rästipelin voitto teki itseluottamukselle todella hyvää ja antoi viimeiselle kierrokselle runsaasti pelattavaa. Sitä ennen ehdittiin pelata kolme taistoa putkeen ilman voittoja. Varsinkin selvä tappio Walsallille oli pettymys. Nousukarsintoihin on hyvä mahdollisuus, mutta se edellyttää nyt menestystä. Keltapaidat voittivat edellisellä kierroksella Lutonin, mutta vierasjoukkueella ei ole muuten enää pelattavaa. Kausi tulee päättymään ylemmän keskikastin sijoitukseen. Lutonin kaataminen toi varmasti hyvää fiilistä, mutta motivoituminen lienee nyt haastavaa. Edelliseen kuukauteen on tullut toki hyviä onnistumisia myös lukuun ottamatta Luton-koitosta. Sunderlandin kanssa pelattiin tasapeli ja voitettiin juuri sitä ennen Barnsley. Nipulla on hyvä mahdollisuus kiusata, mutta motivoitunut Posh ottaa kotonaan ohjat itselleen. Ryhmän on oltava aktiivinen ja saada korkea tahtotila voittamiseen.

Wycombe – Fleetwood

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Wycombe ja Fleetwood. Kotijoukkue on saalistanut edelliseen viiteen kamppailuunsa muutaman voiton. Wanderers on lähes varmuudella turvassa, mutta tasapelillä sarjapaikka saisi sinettinsä. Suuressa kuvassa puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeuksia, mutta lähiaikoina alakerta on toiminut paremmin. Toiseksi edellisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Walsallista, mutta sitä seurasi tappio Wimbledonille. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hyvän voiton Sunderlandista, mutta sitä edelsi viisi kamppailua ilman voittoja. Keskikastissa panoksia ei enää ole. Paras motivoituminen lienee vaikeaa. Toisaalta Sunderlandin voittaminen teki fiilikselle hyvää. Puolustuspelaaminen on ollut kaksikosta laadukkaampaa. Kokoonpanosta on löytynyt myös selviä ratkaisijoita. Ched Evans on tehnyt komeat 17 osumaa. Lepoajassa etu menee sinipaidoille. Heillä kotona voittoja on irronnut tammikuun jälkeen vain kerran. The Chairboys on kotonaan kyllä pieni ennakkosuosikki, mutta odotettavissa on erittäin tasainen kohtaaminen. Vähämaalinen pistejako on näillä tiedoilla hyvinkin varteenotettava peli-idea.

Plymouth – Scunthorpe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Plymouth ja Scunthorpe. Kotijoukkue on voittanut kymmeneen viimeiseen kamppailuunsa kerran. Vihreäpaidoilla alakerran kanssa on ollut suuria vaikeuksia. Edellisellä kierroksella omiin meni viisi osumaa. Sitä edelsi kahteen taistoon kummassakin omiin kolme maalia. Hyökkäyspelaaminen on ollut myös vaikeaa. Pisteiden tarve on suuri, mutta nykyisellään tilanne on monella tavalla haastava. Vierasjoukkue kamppailee samoista asioista, joten panokset viimeiselle kierrokselle ovat kunnossa. Kyseessä on heillekin kauden isoin koitos. Kasassa on kymmeneen edelliseen otteluun yksi voitto, joten pelivire on isäntien tavoin onneton. Kahteen edelliseen peliin omiin on mennyt seitsemän osumaa. Viimeksi itse tehtiin sentään kaksi osumaa, mutta muuten lähiaikoina ratkaisuvoimaa ei ole ollut juuri lainkaan. Reissussa on voitettu viimeksi tammikuussa. Virheitä halutaan välttää, alakerrat nousevat valtavaan rooliin. Kummankaan nipun tekeminen ei ole nähnytkään tasaisuutta ja hyvää fiilistä. Argyle on kotonaan korkeintaan pieni ennakkosuosikki, sillä asetelmat ovat erittäin tasaiset.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 4.5.2019 | Tilastot

 NewcastleLiverpool
Sarjataulukossa132
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-1628-7-1
Tehdyt-päästetyt maalit36-4584-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä7-716-3
Laukauksia/ottelu11,615,3
Pallonhallinta43,30 %58,70 %
Syöttöprosentti72,80 %84,50 %
Loukkaantumiset Almiron, Lejeune, Longstaff, Lascelles  Lallana, Firmino, Keita
Pelikiellossa  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 WolverhamptonFulham
Sarjataulukossa719
Voitot-tasapelit-häviöt15-9-127-5-24
Tehdyt-päästetyt maalit46-4434-76
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä8-86-8
Laukauksia/ottelu12,512
Pallonhallinta47,70 %48,60 %
Syöttöprosentti78,30 %79,60 %
Loukkaantumiset  Fosu-Mensah, Markovic, Bettinelli
Pelikiellossa  
   
   
   
 West HamSouthampton
Sarjataulukossa1116
Voitot-tasapelit-häviöt13-7-169-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit45-5444-61
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-1110-11
Laukauksia/ottelu11,312,9
Pallonhallinta48,70 %45,20 %
Syöttöprosentti78,30 %74,00 %
Loukkaantumiset Carroll, Reid, Yarmolenko, Cresswell, Nasri Vestergaard, McCarthy, Obafemi
Pelikiellossa  
   
   
   
 CardiffCrystal Palace
Sarjataulukossa1812
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-2312-7-17
Tehdyt-päästetyt maalit30-6643-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-53-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-97-7
Laukauksia/ottelu10,712,6
Pallonhallinta39,10 %46,30 %
Syöttöprosentti64,00 %76,80 %
Loukkaantumiset Bamba, Paterson, Ralls, Arter Sakho, Tomkins, Schulpp
Pelikiellossa  
   
   
   
 LutonOxford
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt26-13-615-15-15
Tehdyt-päästetyt maalit87-4157-61
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä11-1012-7
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BristolBarnsley
Sarjataulukossa162
Voitot-tasapelit-häviöt12-15-1826-13-6
Tehdyt-päästetyt maalit45-4979-37
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-614-9
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PortsmouthAccrington
Sarjataulukossa313
Voitot-tasapelit-häviöt25-12-814-12-19
Tehdyt-päästetyt maalit82-5050-66
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä14-910-8
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SouthendSunderland
Sarjataulukossa204
Voitot-tasapelit-häviöt13-8-2422-19-4
Tehdyt-päästetyt maalit53-6779-45
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1011-9
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 CharltonRochdale
Sarjataulukossa514
Voitot-tasapelit-häviöt25-10-1015-9-21
Tehdyt-päästetyt maalit69-4054-83
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä13-36-7
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DoncasterCoventry
Sarjataulukossa68
Voitot-tasapelit-häviöt19-13-1318-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit74-5854-52
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-711-9
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PeterboroughBurton Albion
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt19-12-1417-12-16
Tehdyt-päästetyt maalit68-6165-54
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-712-8
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WycombeFleetwood
Sarjataulukossa1811
Voitot-tasapelit-häviöt13-11-2116-13-16
Tehdyt-päästetyt maalit54-6758-51
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-87-9
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PlymouthScunthorpe
Sarjataulukossa2123
Voitot-tasapelit-häviöt12-11-2212-10-23
Tehdyt-päästetyt maalit53-7851-80
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-50-2-4
Maalipuntari 6 edellistä4-174-13
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 

 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.