Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 31.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Burnley – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 09)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,57Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Burnley ja Chelsea. Kotijoukkue on saanut viidellä kierroksella yhden tasapelin ja neljä tappiota. Isännät ovat päässeet pisteiden makuun vain maalittomassa tasapelissä West Bromwichia vastaan. Claretsin kausi on alkanut haastavasti ja ensimmäisen voiton saaminen on vielä kesken. Burnley puolustaa uhrautuvasti ja pelaa vahvasti alakerran kautta, mutta kentän toisessa päässä onnistumiset ovat olleet vähissä. Isännät kärsivät viimeksi niukan tappion Tottenhamia vastaan. Heikoista numeroista huolimatta Burnleylla pitäisi olla kasassa maaliodottamien valossa kuusi pistettä. Tilanne voisi olla siis nykyistä parempi. Toki itseluottamuksen kannalta yhden onnistumisen olisi tultava pikaisesti. Alakerrassa saattaa olla useampi poissaolo. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappio. Sinipaidat ovat napanneet voittoja Brightonia ja Crystal Palacea vastaan. Alla on pistejako Manchester Unitedin kanssa. Blues pelasi viikolla Mestarien liigassa ja sai voiton Krasnodarista. Chelsea voi tehdä lepuutuksia ja käyttää rotaatiota, mutta Blues voittaa silti päälle 60 pinnalla. Vähän alipelattu kakkonen on hyvä varma.

Liverpool – West Ham Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 09)

VihjePitkävetokertoimetMene
Liverpool voittaa1,42Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool kohtaa West Hamin. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla neljä voittoa, tasapeli ja tappio. Kotijoukkue on pelannut hyvän syksyn, vaikka punapaitojen otteet eivät ole olleet erityisen vakuuttavia tai loistavia. Menestystä on tullut kuitenkin vahvasti ja voittaminen onnistuu myös hieman vaisummilla peliesityksillä. Sarjassa napattiin voitto viimeksi Sheffield Unitedia vastaan. Liverpool pelasi viikolla Mestarien liigassa ja sai siellä voiton FC Midtjyllandia vastaan. Redsin puolustaminen on ollut ajoittain yllättävän epävarmaa, mutta suunta on myös alakerran osalta kohti parempaa. Puolustuksesta tärkeä van Dijk on sivussa. Alakerrassa on myös epävarmoja tapauksia. Liverpool on käyttänyt rotaatiota ja sama voi jatkua hyvin myös Valioliigassa. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Hammers on kaatanut Wolverhamptonin ja Leicesterin. Lontoolaisilla on alla hieno tasapeli Manchester Cityn kanssa. Sitä edelsi vauhdikas tasapeli Tottenhamin kanssa. Liverpoolin tulee olla yllätysvalmiin West Hamin kanssa tarkkana, mutta kaikilla mittareilla vahvempi Reds voittaa karvan yli 65 prosentilla. Alipelattu jättiläinen pääsee hyväksi tolpaksi.

Barnsley – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetillä
Watford voittaa2,35Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley isännöi Watfordia. Kotijoukkue on saanut kahdeksalla kierroksella yhden voiton, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat saaneet koko pistepotin QPR:ää vastaan. Tykesin kausi on alkanut haastavasti, sillä voittaminen on ollut punavalkoisille vaikeaa, mutta viime ottelussa saatu voitto oli itseluottamukselle varmasti tärkeä juttu. Tapahtumien valossa voitto tuli myös ansaitusti. Barnsley pelasi toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Millwallin kanssa. Tykes oli viime kaudella epäonnekas miehistö ja eittämättä sama tilanne on jatkunut osittain myös alkaneella sesongilla. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Hornets jäi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Wycombea vastaan. Ottelua edelsi vastaava ilta Bournemouthia vastaan, mutta siinä oli vastassa hyvä nippu. Viimeisin voitto on napattu kahdella maalilla Blackburnista. Watfordin materiaali on yksi Mestaruussarjan parhaista, mutta pelaamisessa saisi olla lisää rohkeutta ja aktiivisuutta. Keltamustien alakerta on kunnossa. Watford on päälle 40 pinnan ennakkosuosikki. Ottelu on rastittu oikein. Mennään siihen ristikakkosella.

Bournemouth – Derby Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa1,65Aseta veto Gutsilla

Bournemouth pelaa Derbyä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on saanut kahdeksalla kierroksella neljä voittoa ja yhtä monta tasapeliä. Kirsikat lukeutuu yhdeksi Mestaruussarjan parhaaksi miehistöksi ja ensimmäisten viikkojen osalta Cherriesin tilanne näyttää hyvältä. Bournemouth nappasi viimeksi voiton Bristolia vastaan. Muita voittoja on saatu muun muassa Blackburnia ja Norwichia vastaan. Bournemouth pelasi hetki sitten kolme kierrosta ilman voittoja, mutta niissä varsinkin alakerran toiminta oli laadukasta. Ratkaisuvoimaa saisi olla vielä lisää, mutta tiivis alakerta ja mainiot vastahyökkäykset ovat olleet vahvuuksia. Vierasjoukkue on saanut voiton, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Rams on ollut yksi syksyn suurimmista pettymyksistä. Miehistön pitäisi taistella paikoista kympin sakissa, mutta otteissa on selvästi kehitettävää. Se koskee varsinkin hyökkäystä. Ainoa voitto on saatu Norwichia vastaan. Sen jälkeen on tullut taas neljä kierrosta putkeen ilman voittoja. Tosin alla on kaksi pistejakoa. Derbyllä on osaamista selvästi parempaan, mutta itseluottamus ei ole kunnossa. Bournemouth voittaa yli 55 pinnalla. Vähän alipelattu Cherries on varma.

Millwall – Huddersfield Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,03Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Millwall ja Huddersfield. Kotijoukkue on saanut kahdeksalla kierroksella neljä voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Isännät ovat olleet viime aikoina hienossa pelivireessä, sillä Leijonat on saanut neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Millwall nappasi viimeksi voiton kahdella maalilla Prestonia vastaan. Kotijoukkue on ollut lievästi ylisuorittaja, mutta Leijonat on pelannut alun jälkeen hyvin. Ratkaisuvoimaa on löytynyt vahvasti, mutta sitä ei ole saatu alakerran kustannuksella, sillä myös puolustaminen on toiminut laadukkaasti. Millwallia ennakoitiin kauden alla yhdeksi mustaksi hevoseksi, joten aineksia on pelata paikoista nousukarsinnoissa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Terriersillä on alla maalin tappiot Prestonia ja Birminghamia vastaan. Town on saanut pisteitä vähän enemmän mitä olisi pitänyt ansaita. Viimeisin voitto on tullut Derbyä vastaan. Alakerrassa pitäisi olla hieman poissaoloja. Millwall on aika tasan luokkaa Huddersfieldiä parempi miehistö. Leijonat nappaa luultavasti vähämaalisessa ottelussa voiton melkein kerran kahdesta. Hieman alipelattu Lions on tolppa.

Swansea – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Swansea voittaa2,35Aseta veto LeoVegasilla
Blackburn voittaa3,10Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea isännöi Blackburnia. Joutsenet on saanut otteluistaan neljä voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun esimerkiksi Millwallia ja Stokea vastaan. Isännät pelasivat hetki sitten kolme kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta täysi pistepotti tuli viimeksi mainittua Stokea vastaan. Swansean pitäisi taistella kuluvalla kaudella paikoista heti kärjen alla. Isäntien kirkas tavoite on vähintään sijoittuminen nousukarsintoihin. Walesilaisten materiaalilla menestystä pitäisi tulla hyvin. Swansea on jäänyt pisteittä vain yhdellä kierroksella ja varsinkin alakerta on toiminut laadukkaasti. Vierasjoukkue on pelannut alussa saldolla kolme voittoa, tasapeli ja neljä tappiota. Rovers on päässyt juhlimaan voittoja Derbyä, Wycombea ja Coventrya vastaan. Blackburn pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti yllättäjää Readingia vastaan. Vastustaja onnistui maalinteossa neljä kertaa. Roversin syksyssä on ollut kuitenkin useita hyviä asioita. Ratkaisuvoimaa on löytynyt vahvasti. Alakerran kanssa on kuitenkin haasteita. Laadukkaampi Swansea voittaa hippasen yli 40 prosentilla. Taisto on pelattu melkein oikein. Napataan otteluun ykköskakkonen.

Luton – Brentford Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa1,76Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford matkustaa Lutonin vieraaksi. Kotijoukkue on saanut kahdeksalla kierroksella neljä voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun esimerkiksi Barnsleyta ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Hatters haluaa pelata aktiivisesti ja rohkeasti, mutta varsinkin laadukkaita miehistöjä vastaan se kostautuu helposti. Oranssipaidat pelaavat kuitenkin viime kaudesta hieman enemmän puolustuksen kautta. Luton on saanut pisteitä silti enemmän mitä olisi voinut kuvitella. Lutonilla on alla vähämaalinen tasapeli Nottinghamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin maalin voitto mainitusta Sheffield Wednesdaysta. Vierasjoukkue on ollut yksi syksyn pettymyksistä. Bees on pelannut saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Miehistö pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Norwichin kanssa. Voitto olisi ollut maaliodottamien valossa ansaittu juttu. Brentfordin materiaalilla pitäisi taistella paikoista kärjen joukossa. Vieraiden taidot ovat Mestaruussarjan parhaasta päästä. Nippu nousee sarjataulukossa kohti kärjen tuntumaa. Laadukas Brentford voittaa noin 55 prosentilla. Alipelattu kakkonen on mainio varma.

Stoke – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stoke voittaa1,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke pelaa Rotherhamia vastaan. Isännät ovat napanneet kahdeksalla kierroksella kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Brentfordia vastaan ja ilman pisteitä Swanseaa vastaan. Stoke on tehnyt neljään viime otteluunsa kolmesti vähintään kaksi osumaa, joten ratkaisuvoiman kanssa on alettu saada lisää onnistumisia. Pottersin pitäisi taistella taas paikoista kympin sakissa, mutta aikaisempien kausien takia odotukset eivät ehkä kohtaa todellisuuden kanssa. Punavalkoisilla on kuitenkin potentiaalia pelata hyvä kausi ja menestyä laadukkaalla tavalla. Siitä hyvä esimerkki tuli voitollisessa ottelussa tasokasta Brentfordia vastaan. Alakerran kanssa on syytä tehdä tiivistystä. Kolmeen viime otteluun omiin on mennyt kuusi palloa. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Millers on päässyt voittojen makuun Wycombea ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Rotherham on ollut yllättävän vaikea vastustaja, mutta toki vieraiden taidot ovat heikkoa osastoa. Alakerta on ollut onnekas. Stoke voittaa noin 55 pinnalla. Kohdilleen pelattu Potters on varma.

Middlesbrough – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Middlesbrough voittaa2,50Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli2,95Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough yrittää menestyä Nottinghamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla kolme voittoa, neljä tasapeli ja yksi tappio. Isännät ovat päässeet pisteille seitsemällä kierroksella ja jääneet kokonaan nollille vain yhdessä ottelussa. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Cardiffin kanssa ja voitollisesti Coventrya vastaan. Viime ottelussa voitto napattiin kahdella maalilla. Middlesbrough on ollut alussa yllättävän hyvässä pelivireessä. Maaliodottamien valossa on tullut kuitenkin lievää ylisuorittamista. Boro haluaa pelata vahvasti puolustuksen kautta ja ottelut ovat monesti hyvin tiukkoja ja vähämaalisia. Vierasjoukkue on pelannut voiton, kolmen tasapelin ja neljän tappion muodossa. Forest on saanut voittonsa Blackburnista. Miehistö on ollut yksi syksyn pettymyksistä. Nottinghamin viime kausi päättyi heikosti ja samaa rataa on menty syksyllä. Viimeistely tarvitsee pikaisesti parannusta. Nottinghamin materiaalilla voisi taistella paikoista kympin joukossa. Vieraiden itseluottamus ei ole korkealla. Middlesbrough saa olla miniluokan suosikki. Ilta on rastittu lähes oikein. Lähdetään siihen ykkösristillä.

QPR – Cardiff Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,10Aseta veto LeoVegasilla
Cardiff voittaa2,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat QPR ja Cardiff. Kotijoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun vain Nottinghamia vastaan. Superhoops on pelannut sen jälkeen seitsemällä kierroksella ilman voittoja. Lontoolaisten tuoreet ottelut ovat menneet maalittomana Birminghamia vastaan ja selvästi tappiollisesti Barnsleyta vastaan. Maalinteko on ollut Ärrille haastavaa. Miehistö ei ole tehnyt neljällä edellisellä kierroksella yhtään maalia. Viime ottelussa jouduttiin pelaamaan pitkään miehen alivoimalla. QPR haluaa esiintyä aktiivisesti ja rohkeasti, joten maalinteon vaikeudet ovat varmasti heikentäneet itseluottamusta. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Walesilaiset ovat napanneet voittonsa Nottinghamia ja Prestonia vastaan. Bluebirds on pelannut viime aikoina useampia pistejakoja. Viimeisin ottelu on ollut sellainen Derbyn kanssa. Cardiffin materiaalilla voisi taistella paikoista nousukarsinnoissa. Cardiff on ehtinyt levätä päivän vähemmän, mutta walesilaiset ovat vähintään miniluokan ennakkosuosikkeja. Ottelu on rastittu oikein. Napataan siihen ristikakkonen.

Wycombe – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sheffield Wednesday voittaa2,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wycombe haastaa Sheffield Wednesdayta. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla yksi tasapeli ja seitsemän tappiota. Kotijoukkueen urakka on käynnistynyt Mestaruussarjassa heikosti ja edes pienten onnistumisten saaminen on ollut vaikeaa. Wanderers on päässyt pisteille vain yhdellä kierroksella. Se oli toisaalta viime ottelussa, kun taisto Watfordia vastaan päättyi vähämaaliseen pistejakoon. Se oli sarjanousijalle tärkeä onnistuminen. Wycombella on ollut varsinkin maalinteon kanssa isoja haasteita. Maalinteossa on onnistuttu kolme kertaa. Alakerran työskentely tarvitsee myös selvää parannusta. Omiin menee aivan liikaa osumia. Wycombella tulee olemaan myös jatkossa vaikeuksia. Kotijoukkue on kaikilla mittareilla yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Vierasjoukkue aloitti kautensa siten, että kasassa oli miinuksella 12 pistettä. Pöllöt on saanut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Owls on päässyt voittojen makuun Cardiffia ja Birminghamia vastaan. Vieraiden materiaali on keskikastia. Alakerta on selvää vahvuutta. Sheffield Wednesday on käytännössä 50 prosentin voittajasuosikki. Vähän alipelattu Owls saa olla piikki.

Preston – Birmingham Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa2,08Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä

Preston kohtaa Birminghamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. North End on saanut kahdeksalla kierroksella kolme voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Huddersfieldiä vastaan ja ilman pisteitä Millwallia vastaan. Viikolla Leijonat kaatoi isännät kahdella maalilla. Prestonin kausi alkoi heikosti, mutta kotijoukkueen suunta on parantunut, vaikka viimeksi tuli tappio. Toisaalta kotona on pelattu vielä ilman yhtään pistettä. Siellä on tullut neljästä ottelusta yhtä monta tappiota. North Endin pitäisi taistella paikoista nousukarsinnoissa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Brum on ollut varsinkin alakerrassa onnekas. Miehistölle olisi pitänyt mennä nykyiseen nähden noin tuplasti maaleja. Lisäksi ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeuksia. Alla on voitto maalin erolla Huddersfieldistä. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli maaliton QPR:n kanssa. Birmingham on materiaaliltaan alempaa keskikastia. Molemmat miehistöt panostavat paljon erikoistilanteisiin. Vahvempi Preston voittaa lähes 50 pinnalla. Ilta on pelattu hyvin oikein. Lähdetään taistoon ykkösristillä.

MK Dons – Wimbledon Vakio

 • Ottelun aika: 31/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/10 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
MK Dons voittaa1,98Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,60Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa MK Dons saa vastaansa Wimbledonin. Kotijoukkue on saanut yhdeksällä kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Gillinghamia ja Wigania vastaan. Miehistö pelasi hetki sitten kahdella kierroksella ilman pisteitä, mutta viimeksi tullut voitto teki varmasti itseluottamukselle hyvää. Viimeksi molemmat maalit tehtiin lähes heti toisen jakson alussa. MK Donsia ennakoitiin kauden alla alempaan keskikastiin, joten kotijoukkueen peliesitykset ovat olleet hyvin sen mukaisia. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Miehistö on esiintynyt viime aikoina voitollisesti Blackpoolia vastaan ja vähämaalisen tasapelin muodossa Burton Albionia vastaan. Wimbledon on ollut syksyllä yksi parhaista onnistujista. Vierasjoukkuetta ennakoitiin pelaamaan sarjapaikkansa puolesta. Onnistumisia on tullut odotettua paremmin. Dons on ollut silti ylisuorittaja, sillä pisteitä tulisi olla maaliodottamien valossa vähemmän. Tiedossa on kuuma ottelu, jossa on varmasti tunnetta, vaikka paikalla ei ole yleisöä. MK Dons voittaa noin 45 pinnalla. Lähdetään oikein pelattuun iltaan ykkösristillä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 31.10.2020 | Tilastot

BurnleyChelsea
Sarjataulukossa1810
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-42-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-913-9
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä3-913-9
Laukauksia/ottelu1111,8
Pallonhallinta45,00 %54,70 %
Syöttöprosentti71,60 %85,70 %
LoukkaantumisetBardsley (?), Cork (?), Mee (?)Kepa
Pelikiellossa
LiverpoolWest Ham
Sarjataulukossa212
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-12-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1412-8
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä15-1412-8
Laukauksia/ottelu1912,8
Pallonhallinta58,40 %42,10 %
Syöttöprosentti85,50 %77,80 %
Loukkaantumisetvan Dijk, Fabinho (?), Keita (?), Thiago (?)Antonio (?)
Pelikiellossa
BarnsleyWatford
Sarjataulukossa185
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-34-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-108-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-77-4
Laukauksia/ottelu1210,4
Pallonhallinta50,10 %49,00 %
Syöttöprosentti71,30 %74,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BournemouthDerby
Sarjataulukossa221
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-01-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit11-64-12
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-01-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-33-8
Laukauksia/ottelu1311,9
Pallonhallinta53,20 %50,30 %
Syöttöprosentti78,60 %79,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallHuddersfield
Sarjataulukossa316
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-13-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-57-10
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-57-6
Laukauksia/ottelu12,812,4
Pallonhallinta49,30 %55,40 %
Syöttöprosentti71,60 %79,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaBlackburn
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-13-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit10-518-11
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-511-8
Laukauksia/ottelu1217,3
Pallonhallinta51,40 %56,70 %
Syöttöprosentti75,50 %81,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonBrentford
Sarjataulukossa911
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-33-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit7-713-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-610-10
Laukauksia/ottelu9,114,1
Pallonhallinta50,60 %52,30 %
Syöttöprosentti75,50 %79,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeRotherham
Sarjataulukossa1017
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-22-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-98-9
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-77-8
Laukauksia/ottelu9,110,8
Pallonhallinta51,40 %47,90 %
Syöttöprosentti75,10 %64,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughNottingham
Sarjataulukossa820
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-11-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit8-55-10
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-01-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-35-6
Laukauksia/ottelu11,613,5
Pallonhallinta46,70 %50,80 %
Syöttöprosentti63,00 %76,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRCardiff
Sarjataulukossa1914
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-32-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-107-7
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä2-75-5
Laukauksia/ottelu9,511,5
Pallonhallinta52,50 %48,80 %
Syöttöprosentti74,90 %70,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WycombeSheffield Wednesday
Sarjataulukossa2324
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-72-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit3-165-9
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-1-4
Maalipuntari 6 edellistä3-103-9
Laukauksia/ottelu9,19,4
Pallonhallinta39,90 %46,10 %
Syöttöprosentti54,00 %68,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonBirmingham
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-42-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-105-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-74-5
Laukauksia/ottelu11,39,8
Pallonhallinta49,70 %41,80 %
Syöttöprosentti72,90 %69,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MK DonsWimbledon
Sarjataulukossa1711
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-53-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit10-1211-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-74-5
Laukauksia/ottelu11,610,1
Pallonhallinta62,10 %44,10 %
Syöttöprosentti83,90 %61,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.