Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 30.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja miesten Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

HJK – IFK Mariehamn 1 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 11)

Parhaat kertoimet Veikkaus Bet365 888 Sport
HJK voittaa 1.27* 1.28* 1.28*
Tasapeli 5.80* 5.25* 5.30*
IFK Mariehamn voittaa 10.00* 7.50* 9.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK saa vastaansa IFK Mariehamnin. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti VPS:ää ja Ilvestä vastaan. Isäntien kausi Veikkausliigassa on edennyt yskähdellen ja odotuksia heikommin, mutta sinivalkoiset pelaavat kuitenkin Suomen mestaruudesta ja ovat kaikesta huolimatta tehneet myös paljon hyvää jälkeä. Helsinkiläisten pelaaminen ei ole ollut odotetun vakuuttavaa, mutta Klubilla on kaikki ainekset saada menestystä laajalla rintamalla ja nousta pian KuPSin vierelle. Raitapaidat pelaavat viikolla Mestarien liigan karsinnoissa toistamiseen Viktoria Plzeniä vastaan. Vierasjoukkueen kausi on ollut selkeä pettymys, mutta saarelaisten osakkeet ovat olleet edes ajoittain nousussa ja tulosta on alkanut tulla aiempaa enemmän. Lähiaikoina on ollut silti taas tukkoista. Vihreävalkoiset ovat esiintyneet parilla viime kierroksella vähämaalisessa pistejaossa HIFK:n kanssa ja tappiollisesti AC Oulua vastaan. Grönvitt hävisi viimeksi ensimmäistä kertaa yli kuukauteen, mutta etenkin tasuri HIFK:ta vastaan jätti parannettavaa. Vieraiden rosteri oikeuttaisi helposti keskikastiin, mutta tasoero on silti suuri. HJK voittaa noin 70 prosentilla. Oikein pelattu Klubi on piikki.

FC Honka – VPS 1 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 11)

Parhaat kertoimet Veikkaus Bet365 888 Sport
FC Honka voittaa 1.58* 1.55* 1.57*
Tasapeli 4.15* 4.00* 4.10*
VPS voittaa 5.30* 4.75* 5.20*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivuilla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Honka isännöi VPS:ää. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden, esiintynyt komeasti edukseen ja ollut yksi Suomen korkeimman sarjatason parhaista onnistujista. Espoolaiset ovat tehneet vahvaa jälkeä ja saaneet ansaitusti paljon ilonaiheita. Keltamustat ovat napanneet menestystä yhdeksästä voitosta ja kolmesta pistejaosta. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti viiden maalin erolla FC Lahdesta ja koko pistepotin merkeissä FC Interistä. FC Honka voi olla kauteensa enemmän kuin tyytyväinen, sillä kotijoukkue on ollut aidosti hienossa iskussa ja pystynyt pelaamaan lähes ottelusta toiseen vähintään materiaalinsa mukaisesti. Isännät venyivät taas myös alkuviikosta vaikeassa paikassa voittoon. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti HJK:ta vastaan ja runsasmaalisen tasapelin FC Hakan kanssa. Raidan kausi on edennyt onnistuneesti, sillä vieraiden rosteri oikeuttaisi pelaamaan putoamisviivan lähellä. Pohjanmaalaisten ote on ollut silti laskussa ja alakerta ei hyökkäyspään veroinen. FC Honka on lähes 60 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelatut isännät otetaan tolpaksi.

TPS – FF Jaro 1 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 11)

Parhaat kertoimet Veikkaus 888 Sport STS Bet
TPS voittaa 1.75* 1.85* 1.90*
Tasapeli 3.60* 3.50* 3.65*
FF Jaro voittaa 4.35* 3.95* 3.90*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Ykkösessä TPS kohtaa FF Jaron. Mustavalkoisten kausi on edennyt lähes odotetun vakuuttavasti, sillä kotijoukkue pelaa mainiolla rosterilla ja tavoittelee vain paluuta Veikkausliigaan. Turkulaiset esiintyvät sarjatasoon nähden valtavan hyvällä materiaalilla ja kuuluvat kaikilla osa-alueilla kärkipäähän. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti SJK Akatemiaa vastaan ja vähämaalisessa pistejaossa PEPO:n kanssa. TPS on pelannut edelleen laadukkaasti, mutta kotijoukkue ei ole ollut niin timanttinen mitä olisi voinut odottaa. Toki turkulaiset pystyvät saamaan monia voittoja myös keskinkertaisella pelaamisella. Isännät jäivät silti viimeksi yllättäen ilman voittoa. Mustavalkoiset olivat myös tuolloin vahvoja ennakkosuosikkeja. Vierasjoukkueen suunta on ollut nousussa. Pietarsaarelaisten kausi alkoi haastavasti, mutta punapaidat ovat olleet sen jälkeen hyvässä pelivireessä. Vieraat ovat saaneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon SJK Akatemiaa vastaan ja voiton MP:stä. Uusin voitto tuli ansaitusti. Jeppisläisten rosteri on vahva ja kuuluu aivan kärjen lähelle. TPS voittaa karvan yli 50 prosentilla. Lievästi ylipelatut isännät nostetaan piikiksi.

KPV – PEPO 1 Vakio 

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 11)

Parhaat kertoimet 888 Sport Bethard STS Bet
KPV voittaa 1.90* 1.80* 1.90*
Tasapeli 3.50* 3.20* 3.60*
PEPO voittaa 3.80* 3.45* 4.00*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivuilla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

KPV haastaa PEPO:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kokkolalaiset ovat pelanneet hienon kauden ja esiintyneet komeasti edukseen. Isännät ovat pystyneet pelaamaan vähintään materiaalinsa mukaisesti ja olleet odotettua paremmassa pelivireessä. Vihreävalkoiset ovat saaneet menestystä kuudesta voitosta ja viidestä pistejaosta. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti PIFiä vastaan ja vähämaalisessa pistejaossa SJK Akatemian kanssa. KPV ei kuulu enää materiaaliltaan Ykkösen kärkipäähän, mutta kotijoukkue on pystynyt pelaamaan siitä huolimatta hienosti ja saamaan onnistumisia laajalla rintamalla. Isännillä on kaikki eväät pitää paikkansa kuuden sakissa. Vierasjoukkueen kausi on edennyt odotetun haastavasti. Lappeenrantalaiset nousivat kabinetin kautta Ykköseen ja ovat todistaneet kuuluvansa oikeutetusti viimeisten sakkiin. Vieraat ovat napanneet yksittäisiä onnistumisia ja esiintyivät esimerkiksi äsken hienossa tasurissa TPS:ää vastaan, mutta lilapaitojen otteet eivät ole muuten riittäneet juuri mihinkään. Varsinkin voittojen saaminen on ollut suurta tuskaa. KPV on vähän yli 50 prosentin ennakkosuosikki. Hieman ylipelatut isännät otetaan piikiksi.

JäPS – PIF 1 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 12)

Parhaat kertoimet Veikkaus 888 Sport STS Bet
JäPS voittaa 1.77* 1.95* 1.91*
Tasapeli 3.85* 3.55* 3.85*
PIF voittaa 3.90* 3.55* 3.75*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.v

Jalkapallon miesten Ykkösessä JäPS testaa PIFin pelivireen. Sinipaidat ovat pelanneet onnistuneen kauden ja olleet enemmän kuin materiaalinsa mukaisessa pelivireessä. Kotijoukkue on saanut menestystä kuudesta voitosta ja neljästä pistejaosta. Isännät ovat esiintyneet viimeksi voitollisesti EIFistä ja tappiollisesti KTP:tä vastaan. Järvenpääläiset eivät yltäneet viimeksi pisteille, mutta iltaa edelsi komea onnistuminen ja ansaittu voitto. Vähän aiemmin irtosi voitto myös Gnistanista. JäPS kuuluisi materiaaliltaan hieman putoamisviivan paremmalle puolelle, joten kotijoukkue voi olla kauteensa enemmän kuin tyytyväinen. Isänniltä on lupa odottaa lähes saman tason otteita myös jatkossa. Vierasjoukkueen sesonki on edennyt odotetun vaikeasti ja sisältänyt runsaasti vaikeuksia kentän molemmissa päissä. Punapaidat ovat saaneet muutamia onnistumisia ja yksittäisiä ilonaiheita, mutta vieraiden tilanne ei ole isossa kuvassa juuri muuttunut. Alla on silti komea voitto Gnistanista. Pargas on paperilla heikko ryhmä ja ansaitusti lähes pakan pohjalla, ja vieraille on helppo luvata nopeaa paluuta tappioiden pariin. JäPS voittaa karvan yli 50 prosentilla. Lähes oikein pelatut siniset otetaan piikiksi.

EIF – KTP 12 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 12)

Parhaat kertoimet Veikkaus 888 Sport STS Bet
EIF voittaa 2.78* 2.80* 2.90*
Tasapeli 3.60* 3.45* 3.65*
KTP voittaa 2.26* 2.30* 2.30*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Ykkösessä KTP matkustaa EIFin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat olleet viime aikoina heikossa pelivireessä ja esiintyneet kaikkea muuta kuin edukseen. Tammisaarelaiset olivat vielä vähän aikaa sitten hyvässä pelivireessä, mutta sen jälkeen suunta on mennyt vahvasti laskuun. EIF on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti JäPSia ja PK-35:sta vastaan. Kotijoukkue hävisi vähän aiemmin myös Gnistania vastaan, mutta siinä välissä tuli sentään runsasmaalinen pistejako FF Jaron kanssa. Isännät kuuluvat materiaaliltaan helposti kuuden sakkiin, joten tammisaarelaisten pitäisi palata pian onnistumisten pariin. Viime aikoina haasteita on riittänyt varsinkin puolustuksessa. Ratkaisuvoimaa on ollut myös vaikea löytää. Vierasjoukkue on pelannut komean kauden ja esiintynyt hienosti edukseen. Kotkalaiset kuuluvat materiaaliltaan hieman kärjen taakse ja voivat olla sesonkiinsa hyvin tyytyväisiä. Vieraat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pisteittä Gnistania vastaan ja voitollisesti JäPSista. Viimeksi tullut voitto oli ansaittu. KTP on minitason ennakkosuosikki. Lähes oikein pelattu kohde merkataan ykköskakkosella.

SalPa – Klubi 04 12 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 12)

Parhaat kertoimet Bethard Bet365 Jetbull
SalPa voittaa 2.15* 2.15* 2.14*
Tasapeli 3.50* 3.80* 3.60*
Klubi 04 voittaa 2.35* 2.50* 2.58*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa pisteistä taistelevat SalPa ja Klubi 04. Joutsenet on esiintynyt saldolla seitsemän voittoa, tasapeli ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on pelannut odotuksia heikomman kauden, sillä isäntien tulisi pelata materiaalinsa mukaisesti lohkon kärkipäässä. Salolaiset eivät ole pystyneet esiintymään yhä rosterinsa näkökulmasta odotetun vahvasti, vaikka lintuparvi on pelannut toki ajoittain todella hyvin. Siitä uusin osoitus tuli viimeksi hienosti menneessä ottelussa Tampere Unitedia vastaan. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Iltaa edelsi vähämaalinen tasapeli Ilves-Kissoja vastaan. SalPa pystyisi pelaamaan selkeästi vielä paremmin ja saada laajemmin onnistumisia kentän molemmissa päissä. Kotijoukkueella on osaamista nostaa itsensä yhä lohkossa korkealle. Vierasjoukkueen kausi on edennyt odotetun vahvasti ja sisältänyt paljon ilonaiheita. Helsinkiläiset ovat olleet oikeutetusti lähes yksi koko sarjatason parhaista miehistöistä. Vieraat ovat saaneet menestystä seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Klubin kakkonen pelasi viimeksi runsasmaalisen pistejaon Ilves-Kissoja vastaan. Iltaa edelsi ruma tappio HJS:lle. Ottelu on lähes tasabuukki. Lähes oikein pelattu kohde merkataan ykköskakkosella.

EPS – Ilves 2 X2 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 12)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
EPS voittaa 2.25* 2.36* 2.37*
Tasapeli 3.40* 3.50* 3.60*
Ilves 2 voittaa 2.30* 2.40* 2.37*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat EPS ja Ilves 2. Espoolaiset ovat pelanneet haastavan kauden ja kärsineet edelleen varsinkin hyökkäyspään tuskasta. Kotijoukkue on pystynyt puolustamaan laadukkaasti ja pitämään ottelut lähes jatkuvasti hyvin tiukkoina ja pienten marginaalien taistoina, mutta punapaitojen ratkaisuvoima on jäänyt yhä heikoksi. Isännät ovat pelanneet parilla viime kierroksella tappiollisesti VJS:ää vastaan ja voitollisesti KaaPosta. Viimeksi tullut voitto oli toki hyvä juttu, mutta se oli myös vastustajan heikkoutta. EPS kuuluu materiaaliltaan alempaan keskikastiin, joten kotijoukkue on pelannut kaikesta huolimatta lähes materiaalinsa mukaisesti. Isäntiä vastaan on vaikea tehdä maaleja ja luoda useita hyviä maalipaikkoja, mutta punapaitojen olisi saatava jotain aikaan myös kentän toisessa päässä. Vierasjoukkue on yhä yksi koko sarjatason epäonnistujista. Tamperelaiset ovat edelleen putoamisviivan tuntumassa. Vieraiden laadukas rosteri oikeuttaisi lohkossa ylempään keskikastiin. Sentään viimeksi tullut voitto VJS:stä nosti varmasti paljon tauluaan potentiaalisempien Tupsukorvien itseluottamusta. Koitos on melkein tasabuukki. Selvästi ylipelatut isännät on ohitettava.

Atlantis – JIPPO X2 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 13)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
Atlantis voittaa 2.55* 2.73* x
Tasapeli 3.50* 3.60* x
JIPPO voittaa 2.05* 2.09* x

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa JIPPO matkustaa Atlantiksen vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut odotuksia heikomman kauden ja esiintynyt yllättävän vaisusti. Isännät eivät ole päässeet vielä lainkaan materiaalinsa tasolle ja olleet oudon heikossa pelivireessä. Helsinkiläisten pitäisi pystyä pelaamaan rosterinsa näkökulmasta paikoista lähes kärjen tuntumassa. Punasiniset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella maalittomassa PeKan kanssa ja ilman pisteitä KäPaa vastaan. Atlantis on ollut myös viime aikoina vaisussa pelivireessä ja kärsinyt haasteista varsinkin hyökkäyspäässä. Toki viimeksi vastustaja pääsi pelaamaan pitkään ylivoimalla. Kotijoukkue on kaikesta huolimatta tasokas miehistö ja omaa potentiaalia paljon parempaan. Isäntien tulisi palata pian taas onnistumisten pariin. Vierasjoukkue on pelannut odotetusti mainion kauden ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla. Joensuulaiset pelaavat vahvalla rosterilla ja kuuluvat taidoiltaan ansaitusti lohkon kärkipäähän. Punapaidat ovat saaneet parilla viime kierroksella maalittoman KäPaa vastaan ja voiton KuPS Akatemista. Vieraiden alakerta on jatkanut hienossa iskussa. JIPPO voittaa noin 45 pinnalla. Oikein pelattu kohde merkataan ristikakkosella.

KuPS Akatemia – PKKU X2 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 13)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
KuPS Akatemia voittaa 2.30* 2.50* x
Tasapeli 3.70* 3.70* x
PKKU voittaa 2.15* 2.30* x

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa paremmuudestaan taistelevat KuPS Akatemia ja PKKU. Kuopiolaiset ovat pelanneet onnettoman kauden ja olleet yksi koko sarjatason suurista epäonnistujista. Kotijoukkue ei ole päässyt pelaamaan lainkaan materiaalinsa mukaisesti ja juuttunut edelleen lohkossa viimeisten joukkoon. Isännät ovat olleet yllättävän heikossa pelivireessä lähes ottelusta toiseen ja esiintyneet kaikkea muuta kuin kaksisesti. Keltamustat ovat saaneet parilla viime kierroksella tappiot Reipasta ja JIPPOa vastaan. KuPS Akatemialla olisi materiaalinsa puolesta saumat menestyä nähtyä paremmin. Kotijoukkue on paperilla lohkon keskikastia, mutta keltamustille yhdenkin voiton saaminen on vaikeaa. Tosin isännät ovat joutuneet pelaamaan lähiaikoina kovia ryhmiä vastaan. Vierasjoukkue on saanut menestystä kuudesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Keravalaiset ovat pelanneet komean kauden ja esiintyneet hienosti edukseen. Vieraat ovat olleet yksi koko sarjatason onnistujista. PKKU on pelannut lähiaikoina vähämaalisen pistejaon FC Kiffenin kanssa ja runsasmaalisen tasurin Reipasta vastaan. Vierailla on hyvät puitteet palata pian voittoihin. PKKU on minisuosikki. Oikein pelattu kohde merkataan ristikakkosella.

FC Futura – KäPa 2 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 13)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
FC Futura voittaa 3.20* 3.50* x
Tasapeli 3.65* 3.80* x
KäPa voittaa 1.71* 1.71* x

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

FC Futura haastaa KäPaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Isännät ovat pelanneet onnistuneen kauden ja pelanneet vähintään materiaalinsa mukaisesti. Kotijoukkue on saanut menestystä neljästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Porvoolaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon PPJ:n kanssa ja voitollisesti PeKaa vastaan. Sarjanousija on ollut jopa hieman odotuksia paremmassa pelivireessä ja saanut myös lähiaikoina hyvin tulosta varsinkin hyökkäyspäässä. Tosin vähän aiemmin oli tullut selkeä tappio NJS:ää vastaan. Vierasjoukkueen kausi on mennyt mainiosti ja sisältänyt paljon onnistumisia kentän molemmissa päissä. Helsinkiläiset ovat tehneet hienoa jälkeä ja edenneet ansaitusti lohkossa kärjen tuntumaan. Käpyläläiset ovat saaneet tulosta seitsemästä voitosta ja tasurista. KäPa on esiintynyt parilla viime kierroksella maalittomassa JIPPOa vastaan ja voitollisesti pitkään vajaalla olleesta Atlantiksesta. Vierasjoukkue on pelannut myös lähiaikoina komeasti. Käpyläläiset saivat äsken muun muassa tasurin jopa lohkon ykköstä vastaan. Vieraat tekivät viimeksi taas hyvää jälkeä. KäPa voittaa noin 50 pinnalla. Isosti alipelatut vieraat otetaan tolpaksi.

Reipas – NJS 1 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 13)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
Reipas voittaa 1.26* 1.28* x
Tasapeli 4.95* 4.75* x
NJS voittaa 6.75* 6.50* x

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa Reipas isännöi NJS:ää. Kotijoukkue on pelannut lähes odotetun vahvan kauden ja saanut menestystä laajalla rintamalla. Isännät lähtivät kauteen pelaamaan paikoista lohkon kärjessä ja ovat tehneet hyvää työtä kentän molemmissa päissä. Lahtelaiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti KuPS Akatemiaa vastaan ja runsasmaalisessa pistejaossa PKKU:n kanssa. Mustaoranssit pelasivat viimeksi hyvin tapahtumarikkaan ottelun, jossa molemmat ryhmät onnistuivat maalinteossa neljästi. Reipas on tehnyt heinäkuun alkua lukuun ottamatta myös viime aikoina hyökkäyspäässä kovaa jälkeä, vaikka isäntien alakerta ei ole ollut yhtä vakuuttavassa iskussa. Siitä esimerkki saatiin juuri edellisessä ottelussa. Lahtelaisten rosterilla pitäisi silti palata pian voittoihin. Vierasjoukkue on saanut menestystä kuudesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Palokärjet on pelannut onnistuneen kauden ja esiintynyt hyvin materiaalinsa mukaisesti. Nurmijärveläiset ovat saaneet lähiaikoina voiton surkeasta FC LaPasta ja tasurin FC Kiffeniltä. Vieraille on luvassa nyt monella rintamalla vaikea ilta. Tasokas Reipas voittaa noin 60 prosentilla. Oikein pelatut isännät otetaan piikiksi.

OLS – Närpes Kraft 12 Vakio

 • Ottelun aika: 30/07/2022 – 18:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/07 klo. 13)

Parhaat kertoimet Bethard Jetbull Bet365
OLS voittaa 1.74* 1.76* 1.75*
Tasapeli 3.75* 4.00* 4.20*
Närpes Kraft voittaa 3.10* 3.28* 3.30*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivulla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kakkosessa OLS pelaa Närpes Kraftia vastaan. Isännät ovat esiintyneet saldolla kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti OTP:tä vastaan ja vähämaalisessa pistejaossa VIFK:n kanssa. Luistinseura nappasi vähän aiemmin voiton JS Herculesia vastaan. Viimeksi voitto karkasi taiston lopussa, sillä vastustaja onnistui maalinteossa lisäajan kynnyksellä. Oululaiset ovat pelanneet kuitenkin onnistuneen kauden ja esiintyneet hyvin edukseen. Toki matkalle on mahtunut myös selkeitä pettymyksiä, joista hyvä esimerkki oli tappio Komeettoja vastaan. Vierasjoukkue on pelannut mainion kauden ja ollut yksi koko sarjatason parhaista onnistujista. Närpiöläiset ovat saaneet hienosti menestystä ja olleet yllättävän vahvassa pelivireessä. Enemmän kuin materiaalinsa mukaisesti esiintyneet vieraat ovat keränneet pisteitä kuudesta voitosta ja neljästä tasurista. Närpes Kraft on pelannut parilla viime kierroksella pisteittä JJK:ta vastaan ja voitollisesti Komeetoista. Vierasjoukkue palasi Jyväskylän reissulta nopeasti täysien pistepottien pariin. OLS on lähes 50 prosentin ennakkosuosikki. Melkein oikein pelattu kohde merkataan ykköskakkosella.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vakio 1 jalkapallo 30.7.2022 | Tilastot

HJK IFK Mariehamn
Sarjataulukossa 2 10
Voitot-tasapelit-häviöt 10-3-3 3-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit 24-15 16-23
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-6 10-10
FC Honka VPS
Sarjataulukossa 3 9
Voitot-tasapelit-häviöt 9-3-3 5-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit 28-13 32-24
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 12-4 16-11
TPS FF Jaro
Sarjataulukossa 1 3
Voitot-tasapelit-häviöt 10-4-2 7-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit 26-10 29-17
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 4-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 8-5 16-5
KPV PEPO
Sarjataulukossa 5 12
Voitot-tasapelit-häviöt 6-5-5 2-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit 16-25 17-31
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 0-4-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-7 9-13
JäPS PIF
Sarjataulukossa 6 11
Voitot-tasapelit-häviöt 6-4-6 4-1-11
Tehdyt-päästetyt maalit 19-29 19-29
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 7-10 8-10
EIF KTP
Sarjataulukossa 8 2
Voitot-tasapelit-häviöt 5-6-5 9-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit 26-27 34-13
Kuntopuntari 6 edellistä 0-3-3 5-0-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-14 18-5
SalPa Klubi 04
Sarjataulukossa 6 2
Voitot-tasapelit-häviöt 7-1-6 7-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit 24-23 32-23
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 3-1-2
Maalipuntari 6 edellistä 11-9 15-13
EPS Ilves 2
Sarjataulukossa 10 12
Voitot-tasapelit-häviöt 4-4-5 4-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit 12-14 19-24
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 6-10 9-9
Atlantis JIPPO
Sarjataulukossa 7 1
Voitot-tasapelit-häviöt 5-1-6 9-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit 16-20 28-7
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 8-10 9-3
KuPS Akatemia PKKU
Sarjataulukossa 10 4
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-7 6-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit 12-22 28-19
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-3 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-8 12-11
FC Futura KäPa
Sarjataulukossa 9 3
Voitot-tasapelit-häviöt 4-3-5 7-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit 16-24 22-15
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 5-1-0
Maalipuntari 6 edellistä 8-13 14-8
Reipas NJS
Sarjataulukossa 2 6
Voitot-tasapelit-häviöt 7-1-4 6-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit 32-16 22-20
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 3-1-2
Maalipuntari 6 edellistä 20-7 14-10
OLS Närpes Kraft
Sarjataulukossa 5 3
Voitot-tasapelit-häviöt 6-2-4 6-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit 22-15 18-11
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 4-0-2
Maalipuntari 6 edellistä 12-7 10-6
Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö