Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 30.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Liverpool – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool isännöi Brightonia. Kotijoukkue jäi Mestarien liigassa vähämaaliseen pistejakoon Napolin kanssa, mutta punapaidat ovat olleet muuten mainiossa pelivireessä. Onnistumisia on tullut kovalla tahdilla, vaikka osassa otteluista peliesitysten taso ei ole ollut mitään loistavaa mallia. Valioliigassa edelliset voitot ovat tulleet Manchester Citystä ja Crystal Palacesta. Sarjassa on piste-eroa toisena olevaan Leicesteriin kahdeksan pistettä, joten tilanne näyttää Redsin osalta erittäin hyvältä. Kotona on tullut kuudella kierroksella yhtä monta voittoa. Viikolla jääminen ilman voittoa oli yllätys, mutta Mestarien liigassa paikka pudotuspeleissä on myös lähellä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Manchester Unitedia ja Leicesteriä vastaan. Viimeksi tappio oli ansaittu. Lokit ehti voittaa lokakuun lopussa ja marraskuun alussa kahdella kierroksella, mutta niiden jälkeen on ollut vaisumpaa. Kotona on tullut sentään tulosta. Tien päällä on yhä selvästi vaikeaa. Kahteen viimeiseen otteluun omiin on mennyt viisi osumaa. Jättiläinen on aika tasan 80 prosentin ennakkosuosikki. Ykkönen tulee hieman ylipelatusta merkistä huolimatta varmaksi.

Chelsea – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Chelsea ja West Ham. Sinipaidat pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Manchester Cityä vastaan, mutta isäntien peliesityksestä löytyi aidosti paljon hyviä ominaisuuksia. Kotijoukkue pelasi Mestarien liigassa viikolla vauhdikkaan pistejaon Valenciassa. Voittokaan ei ollut kymmentä minuuttia kauempana. Viimeiselle kierrokselle on paljon panoksia. Bluesin menestys Valioliigassa on ollut hyvää, sillä sarjataulukossa ollaan Liverpoolin alla taistelemassa sijoituksista heti kärjen alla. Sarjassa kotona on pelattu edellisen kerran voitollisesti Crystal Palacea vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Tottenhamia vastaan, mutta toisella jaksolla noustiin vielä kolmen maalin takaa maalin päähän. Tappio ei ollut kuitenkaan vääryys. Alla on kuuteen viimeiseen otteluun viisi tappiota. Varsinkin alakerran kanssa on selvästi kehitettävää. Viimeisin voitto on ehditty saada vähän ennen syyskuun päätöstä Manchester Unitedia vastaan. Peliesitykset kaipaavat kokonaisuutena ehdottomasti tasaisuutta ja varmuutta. Isännät saavat olla noin 75 pinnan ennakkosuosikkeja. Rasituksesta huolimatta oikein pelattu ykkönen on sopiva tolppa.

Tottenham – Bournemouth

Tottenham pelaa Bournemouthia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkueen hyvään suuntaan menevät peliesitykset jatkuivat Mestarien liigassa Olympiakosta vastaan. Isännät ovat ehtineet pelata pari kertaa Jose Mourinhon johdolla, eikä uuden päävalmentajan alaisuudessa ole tullut vielä pisteiden menetystä. Toki Mourinhon johdolla on ehditty pelata vasta vähän aikaa, mutta oli tiedossa jo valmiiksi, että uuden päävalmentajan johdolla pelaamiseen tulee monella mittarilla uutta potkua ja fiilikselle tärkeitä onnistumisia. Kahteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun itse on tehty seitsemän osumaa, mutta varsinkin alakerran kanssa on syytä tehdä tiivistystä. Siitä esimerkki nähtiin myös Mestarien liigassa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Wolverhamptonille. Syyskuun 20. päivän jälkeen ainoa voitto on saatu kotona Manchester Unitedista. Viimeksi tauolla oltiin kaksi maalia takana ja toinen jakso oltiin vajaalla. Tien päällä on tehty kolmeen edelliseen kierrokseen yksi maali. Kummallakin ryhmällä on yhä poissaoloja. Lontoolaiset ovat myös rasittuneina vähän yli 65 prosentin voittajasuosikkeja. Merkataan oikein pelatusta ykkösestä tolppa.

Burnley – Crystal Palace

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley kohtaa Crystal Palacen. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella kahden voiton merkeissä. Täydet pistepotit on ehditty saada West Hamia ja Watfordia vastaan. Molemmissa otteluissa voitot tulivat oikealle nipulle. Clarets on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella kuusi maalia, mutta yhtä lailla on ollut tärkeä juttu saada alakertaa takaisin raiteilleen. Hieman aiemmin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita. Ashley Westwood on pelikiellossa ja pari pelaajaa lienee sairastuvalla. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Chelseaa ja Liverpoolia vastaan. Kotkien pelivire on ollut kurja, mutta vastustajien taso on ollut kovaa luokkaa. Viiteen edelliseen kamppailuun vastassa on ollut myös esimerkiksi Manchester Cityn ja Leicesterin kaltaisia nippuja. Kovista vastustajista huolimatta vähäinen määrä pisteitä ei ole ollut väärin. Peliesitykset eivät ole olleet mitään laadukkaita. Joel Ward taitaa olla sivussa. Vieraat antavat pelivälineen hallinnan isännille, mutta heille tällainen asetelma ei ole ominaisinta tekemistä. Ykkönen tulee vähämaalisessa illassa vähän yli 40 prosentilla. Hieman ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

Southampton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton pelaa Watfordia vastaan. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Arsenalia vastaan, mutta täysi pistepotti ei ollut kuin hetken päässä. Punavalkoiset ovat ehtineet pelata kahdeksan edellistä kierrosta ilman voittoja. Kotona on pelattu neljä edellistä ottelua tappioiden merkeissä ja kärsien merkittävistä alakerran haasteista. Sentään viimeksi Arsenalia vastaan maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kerran. Ratkaisuvoimaa tulisi olla ilman muuta enemmän. Yksi voitto tekisi itseluottamukselle enemmän kuin hyvää, sillä onnistumisia ei ole juuri saatu. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Norwichista ja selvästi tappiollisesti Burnleyta vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tullut sarjan ensimmäinen voitto oli kaikilla mittareilla iso juttu, mutta viimeksi kärsitty selvä tappio ei ollut mikään vääryys. Maalintekoon on pystytty sarjassa vähiten, mutta kuten jo todettu, sentään yksi voitto on ehditty hankkia. Ainakin vierailla on jälleen useampia poissaoloja. Taidoiltaan niput ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Ykkönen tulee aika tarkkaan 40 prosentilla. Reilut viisi prosenttia liikaa kannatettu ykkönen on parempi laittaa sivuun.

Bristol – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bristol pyrkii menestymään Huddersfieldiä vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Nottinghamia vastaan ja selvästi tappiollisesti West Bromwichia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni neljä osumaa, mutta numerot eivät ole mitenkään vääryys. Peliesitys oli Cityn osalta kaikkea muuta kuin hyvä. Kausi on mennyt kokonaisuutena ylisuorittaen, sillä varsinkin osassa otteluista on saatu peliesityksiin nähden liikaa pisteitä. Vierasjoukkue pelasi viikolla vähämaalisen pistejaon Swansean kanssa. Terriers on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Miehistön suunta on ollut silti huonojen ensimmäisten viikkojen jälkeen kohti parempaa. Kymmeneen viimeiseen otteluun alla on yksi tappio. Viimeksi ottelu oli ennakkoon erittäin tasainen, joten pistejako ei tullut juuri yllätyksenä. Voittokaan ei olisi ollut silti väärin. Iltaan tullaan vähän paremmin levänneinä. Kummassakin leireissä lienee muutamia poissaoloja. Robins on kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen on aika lailla pakko ohittaa.

Nottingham – Cardiff

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff matkustaa Nottinghamin vieraaksi. Punapaidat tekivät edellisellä kierroksella neljä maalia QPR:ää vastaan, mutta ottelu oli numeroita huomattavasti tasaisempi. Koitoksessa kolme maalia tehtiin viimeisen noin kympin aikana. Kotijoukkue on ehtinyt pelata lähiaikoina myös maalittoman Bristolin kanssa. Alla on neljä edellistä kierrosta ilman tappioita. Kotona on tullut neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Kolmeen viimeiseen otteluun vastustajat eivät ole tehneet heille yhtään osumaa. Forestin kausi on mennyt kokonaisuutena hieman ylisuorittaen. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Charltonin kanssa ja niukasti voitollisesti Stokea vastaan. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli ansaittu. Tien päällä ensimmäinen voitto on yhä saamatta. Tosin toiseksi edellisellä kierroksella noustiin kahden maalin takaa kiinni pistejakoon. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Ykkönen tulee pikkuisen yli 40 prosentilla, mutta kannatusta on tullut noin 15 prosenttia liikaa. Ohitusta on vaikea olla tekemättä.

Wigan – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Wigan ja Reading. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Millwallin kanssa, mutta pelaaminen oli sen verran laadukasta, että koko pistepotti ei olisi ollut vääryys. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin niukasti tappiollisesti Stokea vastaan. Kuuteen viimeiseen otteluun on menty ilman voittoja. Itseluottamus on ollut varmasti koetuksella, mutta peliesitysten valossa tilanne ei näytä niin huonolta. Toki varsinkin alakerran kanssa on syytä tehdä tiivistystä. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina maalin tappiollisesti Leedsiä ja Brentfordia vastaan. Kahdesta tappiosta huolimatta Royalsin suunta on ilman muuta kohti parempaa. Edellisellä kierroksella oltiin lähellä pitää Leeds ilman osumia. Tosin tappion kokeminen ei ollut vääryys, sillä vastustaja oli ansaitusti parempi porukka. Tien päällä on ehditty saada yksi voitto. Reissussa pelataan melko defensiivisellä otteella. Vieraissa ratkaisuvoimaa löytyy hyvin rajallisella tavalla. Molemmissa leireissä lienee muutamia poissaoloja. Lepoajoissa ei ole eroja. Luvassa on kierroksen tasaisimpia vääntöjä. Ottelu on aika lailla tasabuukki. Lähdetään oikein rastittuun taistoon ykkösristillä.

Birmingham – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham pelaa Millwallia vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisia pistejakoja Huddersfieldin ja Sheffield Wednesdayn kanssa. Brum on ehtinyt saada kolme pistettä edellisen kerran vähän yli kuukausi sitten Lutonia vastaan. Miehistö on menestynyt kotonaan selvästi paremmin kuin taistot vieraissa. Viimeksi oltiin Sheffield Wednesdayta vastaan ehdottomia altavastaajia, joten pistejakoon venyminen oli aivan hyvä onnistuminen. Tosin jopa voittokaan ei ollut kaukana. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti voitollisesti Swanseasta ja viihdyttävän pistejaon Wiganin kanssa. Leijonat on esiintynyt sen verran hyvin, että alla on lokakuun 19. päivän jälkeen tappioita vain yhdestä ottelusta. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu yllättävän hyvin onnistumisia. Tien päällä on silti vaikeaa. Lions on fyysinen nippu, mutta taidoiltaan kaksikosta perässä. Kausi on mennyt pikkuisen ylisuorittaen. Otteluun tullaan vähän paremmin levänneinä. Molemmissa leireissä on 2-3 poissaoloa. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Otetaan oikein pelatusta ykkösestä tolppa.

Derby – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Derby ja QPR. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Fulhamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut odotuksiin nähden hieman alisuorittaen, mutta Rams on menestynyt kotonaan hyvin. Vieraissa on ollut selvästi vaikeampaa. Siitä hyvä osoitus saatiin Fulhamia vastaan. Viimeksi tauolla oltiin kaksi maalia takana. Kotona on alla täysi pistepotti Prestonia vastaan. Otteet kaipaavat ehdottomasti tasaisuutta. Vierasjoukkue pelasi viikolla neljän maalin tappioon päättyneen ottelun Nottinghamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli niukka tappio Fulhamia vastaan. Viimeksi tullut tappio oli toki ansaittu, mutta numerot olivat yläkanttiin. Ärrät on pelannut edellisen kerran voitollisesti lokakuun puolen välin jälkeen. Alla on kuusi kierrosta putkeen ilman voittoja. Otteluun tullaan päivän lyhyemmällä lepoajalla. Molemmissa leireissä on yhä poissaoloja. Perustasoissa ei ole isoja eroja. Pässien voitto toteutuu aika tasan 40 prosentilla. Suoraa ohitusta ei tekisi mieli tehdä, mutta juuri vaihtoehtoja ei ole. Ykköstä on rastittu lähes 20 pinnaa liikaa.

Brentford – Luton

Brentford pelaa Lutonia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Blackburnia vastaan, mutta punavalkoiset ovat voittaneet seitsemään viimeiseen kamppailuunsa viisi kertaa. Edellisellä kierroksella olisi ollut hyvä paikka menestyä, mutta oikeasti tulivoimainen nippu on yhä ajoittain hyvinkin tehoton. Siitä saatiin esimerkki juuri viikon kierroksella. Kotona napattiin viikko sitten koko pistepotti Readingia vastaan. Vierasjoukkue voitti viikolla Charltonin, mutta sarjanousijan pelivire on ollut muuten huono. Menestystä ei ole viimeisten viikkojen osalta muuten tullut. Alla on kuuteen viimeiseen koitokseen viisi tappiota. Varsinkin alakerrassa on yhä selviä kehittämisen kohteita. Itseluottamukselle viimeksi tullut voitto teki silti hyvää. Kyse on pelaavasta ja aloitteellisesta ryhmästä, mutta pelaamista pitäisi saada tasaisempaan ja varmempaan suuntaan. Lepoaikaa on päivän enemmän. Terveystilanne on kaksikosta parempi. Ykkönen tulee vähän yli 60 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen kaipaa hieman pelatun ristin kylkeen.

Leeds – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds isännöi Middlesbroughia. Isäntien mainio pelivire sai jatkoa viikolla Readingia vastaan. Kotijoukkue on voittanut edellisellä neljällä kierroksella ja on pelannut muutenkin vahvan kauden. Whites on sarjan ehdotonta parhaimmistoa ja peliesitysten perusteella sijoitus sarjataulukon toisena ei ole väärin. Nipun alakerta toimii erittäin hyvin, mutta ajoittain ratkaisuvoimassa saisi olla pikkuisen terävyyttä. Tulivoimaa Unitedilta silti löytyy. Vierasjoukkue on pelannut kovin vaatimattoman kauden ja ei ole onnistunut nappaamaan kuin yksittäisiä onnistumisia. Voitot ovat jääneet vain kolmeen kertaan. Alla on viikolta niukka voitto Barnsleyta vastaan. Ottelu oli hyvin tasainen, joten pistejako ei olisi ollut väärin. Tulivoimaa kaivataan lisää, eikä neljään viimeiseen otteluun kuin kerran omiin ole mennyt alle kahta osumaa. Taustalla on yhä poissaoloja, mutta valkopaidoilla on niitä myös vähän. Selvästi heikommat vieraat tulevat iltaan päivän lyhyemmällä lepoajalla. Ykkönen tulee aika tasan 70 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Barnsley – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Barnsley ja Hull. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella neljä kertaa ilman pisteitä. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Middlesbroughia vastaan. Tykes on saanut edellisen ja samalla ainoan kerran koko pistepotin elokuussa Fulhamia vastaan. Yksi voitto tekisi sarjanousijan itseluottamukselle enemmän kuin hyvää. Punavalkoisten perustasolla ei olla kuitenkaan häntäpäätä parempia. Alakerta on kovin epävarmaa luokkaa. Osaamista on silti nähtyä parempaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina viihdyttävän pistejaon Middlesbroughin kanssa ja voitollisesti Prestonia vastaan. Edellisellä kierroksella itse tehtiin neljä maalia. Tiikereiden kausi on sujunut kaikilla mittareilla kaksikosta paremmin. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu selvästi enemmän onnistumisia, mutta myöskään alakerta ei ole ollut huono. Toki yhä esimerkiksi tasaisuuden kanssa on syytä olla teräviä. Lisäksi vieraiden perustaso ei ole niin hyvä mitä sarjataulukko osoittaa. Taustalla on yhä hieman poissaoloja. Tigers on miniluokan voittajasuosikki. Kakkonen on sen verran ylipelattu, että otetaan pienen kannatuksen ykkönen mukaan.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 30.11.2019 | Tilastot

 LiverpoolBrighton
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt12-1-04-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit30-1115-19
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä12-610-9
Laukauksia/ottelu16,212
Pallonhallinta57,50 %53,40 %
Syöttöprosentti82,40 %82,00 %
Loukkaantumiset Clyne, Matip  Izquierdo, Bernardo (?), Connolly (?)
Pelikiellossa Fabinho 
   
   
   
 ChelseaWest Ham
Sarjataulukossa417
Voitot-tasapelit-häviöt8-2-33-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit28-1916-23
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä14-66-14
Laukauksia/ottelu16,511,4
Pallonhallinta56,40 %50,70 %
Syöttöprosentti85,00 %79,30 %
Loukkaantumiset Loftus-Cheek, Rüdiger, Hudson-Odoi (?), Barkley (?) Fabianski, Lanzini, Silva, Wilshere (?)
Pelikiellossa  Diop
   
   
   
 TottenhamBournemouth
Sarjataulukossa1011
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-44-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit21-1916-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-103-5
Laukauksia/ottelu12,711,5
Pallonhallinta53,80 %47,10 %
Syöttöprosentti83,70 %76,50 %
Loukkaantumiset Lamela, Lloris, Davies (?) King, Daniels, Stanislas, Brooks
Pelikiellossa   Billing, Francis
   
   
   
 BurnleyCrystal Palace
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-54-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit20-1811-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-95-11
Laukauksia/ottelu11,110,2
Pallonhallinta42,80 %44,50 %
Syöttöprosentti67,20 %76,80 %
Loukkaantumiset Gudmundsson (?), Vydra (?) Ward (?)
Pelikiellossa Westwood 
   
   
   
 SouthamptonWatford
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-81-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit13-318-26
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-204-6
Laukauksia/ottelu11,912,8
Pallonhallinta46,10 %46,50 %
Syöttöprosentti73,00 %78,00 %
Loukkaantumiset  Pereyra, Prödl, Cleverley, Quina
Pelikiellossa  
   
   
   
 BristolHuddersfield
Sarjataulukossa719
Voitot-tasapelit-häviöt7-8-34-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit26-2520-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-96-6
Laukauksia/ottelu11,19,6
Pallonhallinta48,70 %51,00 %
Syöttöprosentti73,40 %76,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NottinghamCardiff
Sarjataulukossa411
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-36-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit24-1326-25
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-49-8
Laukauksia/ottelu12,813,7
Pallonhallinta45,10 %43,40 %
Syöttöprosentti75,30 %62,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WiganReading
Sarjataulukossa2218
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-105-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit16-2819-22
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-128-5
Laukauksia/ottelu11,412,8
Pallonhallinta46,00 %47,80 %
Syöttöprosentti68,60 %77,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BirminghamMillwall
Sarjataulukossa1512
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-86-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit18-2322-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-810-7
Laukauksia/ottelu1310,8
Pallonhallinta46,20 %42,40 %
Syöttöprosentti72,40 %65,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbyQPR
Sarjataulukossa1416
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-67-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-2427-36
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä4-66-15
Laukauksia/ottelu11,213,3
Pallonhallinta52,30 %53,80 %
Syöttöprosentti79,50 %78,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrentfordLuton
Sarjataulukossa821
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-75-2-11
Tehdyt-päästetyt maalit22-1425-33
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä10-37-13
Laukauksia/ottelu13,410,6
Pallonhallinta54,50 %49,20 %
Syöttöprosentti78,70 %76,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 LeedsMiddlesbrough
Sarjataulukossa220
Voitot-tasapelit-häviöt11-4-33-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit24-1016-23
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-4-1
Maalipuntari 6 edellistä8-35-6
Laukauksia/ottelu16,612,3
Pallonhallinta59,70 %48,20 %
Syöttöprosentti80,90 %72,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BarnsleyHull
Sarjataulukossa249
Voitot-tasapelit-häviöt1-6-117-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit18-3729-23
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-1413-4
Laukauksia/ottelu13,813,6
Pallonhallinta50,30 %45,30 %
Syöttöprosentti69,10 %72,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.