Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 3.8.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää vapaasti.

VPS – FC Honka

Jalkapallon Veikkausliigassa VPS pyrkii kaatamaan FC Hongan. Vaasalaiset nappasivat viimeksi vähämaalisen pistejaon HJK:ta vastaan, kun taas espoolaiset pelasivat äskettäin niukasti tappiollisesti Ilvestä vastaan. Kotijoukkue ei ole saanut vieläkään edes yhtä voittoa, mutta kahdella edellisellä kierroksella on menty pistejakojen muodossa ja SJK:ta vastaan vastustaja teki ainokaisensa lisäajan lopussa. On kuitenkin selvää, että voittamisen vaikeus on korostunut karulla tavalla. Ensimmäisen voiton saaminen on jo poikkeuksellisen vaikeaa. Ensimmäinen voitto tekisi itseluottamukselle enemmän kuin hyvää. Vaikka sijoitus on viimeisenä, tappioita on tullut vähemmän kuin esimerkiksi KPV:lle. Tasapelejä on jo yhdeksän. Pari pelaajaa on sivussa. Vierasjoukkue on voittanut edellisellä viidellä kierroksella kerran, mutta sijoitus on yhä kärkikahinoissa. Ratkaisuvoimaa on selvästi enemmän. Tappio viimeksi oli toki kova kolaus. Tasoeroa keltamustille on sen verran paljon, että kakkonen tulee hieman yli 50 pinnalla. Kakkosta on pelattu liian vähän, joten siitä lähdetään liikkeelle.

FC Haka – AC Kajaani

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Kajaani matkustaa FC Hakan vieraaksi. Kotijoukkueen mainiot peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella EIFiä vastaan. Valkeakoskelaiset ovat ehtineet kulkea paria tasapeliä lukuun ottamatta vain voitosta voittoon. Nytkin alla on yhdeksän peräkkäistä voittoa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu paljon onnistumisia, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Omiin on mennyt vain 12 osumaa. Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla, itseluottamus on huipussaan ja isäntien ympärillä on muutenkin mainio fiilis. Tulevalla kaudella koitokset jatkuvat Veikkausliigassa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti sekä KTP:tä että TPV:tä vastaan. Kajaanilaiset ovat voittaneet kolmella edellisellä kierroksella, joten heilläkin ilonaiheita on alkanut tulla. Kolmesta koitoksesta yhdeksän pistettä on ollut sekä sarjataulukolle että itseluottamukselle tärkeä juttu. Mainituissa peleissä vastustajille ei annettu yhtään osumaa. Tosin esimerkiksi KTP-ottelussa olisi voitu mennä hyvin pistejakona. Onnea oli myös viimeksi TPV:tä vastaan. Tasoero on isännille vierailijoiden onnistumisista huolimatta hyvinkin merkittävä. Ykkönen tulee noin 75 prosentilla. Kannatus on hyvin kohdallaan, joten ykkönen on laadukasta varman ainesta.

 • FC Haka voittaa – ?

EIF – MuSa

EIF isännöi MuSaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti sekä FC Hakaa että AC Kajaania vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti sekä Oulussa että KTP:n kustannuksella. Porilaiset ovat olleet yksi kauden parhaista onnistujista. Nytkin alla on kolme voittoa. Kyseessä on jopa koko sarjan paras nippu ajatellen erikoistilanteita. Japanilaiset vahvistukset kantavat suurta vastuuta. Salama haluaa pelata myös tien päällä aktiivisesti, mutta esimerkiksi viimeksi tien päällä tullut voitto Oulussa oli myös vastustajan omaa heikkoutta. KTP kaatui, vaikka vastustaja oli tauolla maalin edellä. Tammisaarelaisten perustaso on parempi mitä lukemat kertovat, mutta erityisesti alakerta kaipaa tiiviyttä ja tekeminen lisää tasaisuutta. Ailahtelu on selvä haaste. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Vaikeuksista huolimatta kotijoukkue saa olla vähän yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Vierailijoita on pelattu aivan liikaa, joten toista ajatusta ei ole kuin ohittaa selvästi ylipelattu kakkonen.

 • EIF voittaa – ?

GBK – RoPS 2

Jalkapallon miesten Kakkosessa RoPS 2 matkustaa GBK:n vieraaksi. Kokkolalaiset mättivät viimeksi kahdeksan maalia VPS Akatemiaa vastaan. Sitä edelsi voitto FCV:stä ja yllättävä pistejako PK-37:sen kanssa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Herculesia vastaan ja maalittoman tasapelin merkeissä. Tuolloin vastassa oli VIFK. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin viisi kertaa. Vastustaja oli huomattavasti vaikeampi kuin isäntien kohtaama VPS Akatemia. Rovaniemeläiset ovat onnistuneet maalinteossa yli kolmen osuman keskiarvolla, joten tulivoimaa on löytynyt hienosti. Kausi on mennyt nipulta muutenkin vahvasti. Pientä ylisuorittamisen makua on ollut silti ilmassa. Pari poissaoloa on taustalla. Isännät ovat olleet Kokkolassa vaikeasti kaadettavissa, sillä siellä kasassa on neljä voittoa ja kaksi pistejakoa. Vastassa ei ole ollut tosin juurikaan tasokkaita nippuja. Punavalkoisilla osaamista riittää korkealle. Luvassa on jopa koko kierroksen viihdyttävimpiä koitoksia. Ykköseen päädytään noin 45 prosentilla, joten kannatus on viisi pinnaa liian pieni. Sen verran vierailijat ovat olleet kuitenkin mainioita, että suoraa ykköstä ei uskalla merkata. Risti otetaan mukaan.

 • GBK voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

Hercules – OLS

Jalkapallon miesten Kakkosessa pisteistä kamppailevat Hercules ja OLS. Punamustien vahvat peliesitykset loppuivat ainakin hetkellisesti, kun Rovaniemellä koettiin ruma tappio. Se oli kuitenkin vasta toinen laatuaan. Isännät ovat voittaneet neljällä edellisellä kierroksella kolmesti, joten yhdestä heikosta koitoksesta huolimatta tilanne näyttää hyvältä. Peliesitykset ovat olleet monilla kerroilla hyviä. Kotona tehtiin viimeksi viisi maalia heikolle VPS Akatemialle. Keltasiniset ovat olleet lähiaikoina niin ikään hyvässä iskussa. Siitä yhtenä osoituksena maaliton tasapeli mainion SJK Akatemian kanssa. Perään tuli maaliton pistejako VIFK:n kanssa. Kesäkuun alun jälkeen tappioita on tullut kerran. Viidellä edellisellä kierroksella on ehditty pelata sijoilla yhdestä kolmeen olevia nippuja vastaan. Luistinseura on aidosti hyvin yhtenäinen ja vahvasti yhdessä töitä tekevä tiivis porukka. Monissa otteluissa maalinteko on silti itselle haastavaa. Kyseessä on varsin odotettu Oulun paikallinen. Ykköseen päädytään noin 45 prosentilla, joten kannatusta on tullut 10 prosenttia liikaa. Ohituskaista siis kutsuu.

 • Tasapeli – ?
 • OLS voittaa – ?

PK-37 – JBK

Jalkapallon miesten Kakkosessa PK-37 kohtaa JBK:n. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella FCV:tä vastaan. Isäntien peliesitys ei jättänyt itsestään hyvää kuvaa. Kahdeksalla edellisellä kierroksella ainoa voitto on napattu VIFK:sta. Putoamistaistelun kanssa tulee vielä vaikeuksia. Viimeksi olisi ollut tosi tärkeää saada edes pistejako. Toisaalta tien päällä äskettäin pelattu pistejako GBK:n kanssa oli hyvä juttu. Vierasjoukkueella on alla yllättävä tappio KajHaa vastaan. Kyseessä oli moneen viikkoon yksi Kakkosen isoimmista yllätyksistä. Ärsytetty ja näyttöhaluinen nippu on varmasti luvassa. Pietarsaarelaiset ovat voittaneet kuitenkin viidellä edellisellä kierroksella sekä FCV:n että GBK:n. Ainakin Jusa Ihalainen on sivussa. Perustasoltaan Jeppisläiset ovat jopa selvästi parempi porukka. Ratkaisuvoimaa löytyy huomattavasti enemmän. Maalinteossa on onnistuttu yli 30 kertaa. Alakerta on ollut myös tuloksellisesti vahvempi. Ailahteluista huolimatta kyseessä on 50 pinnan ennakkosuosikki. Kannatusta on pikkuisen liikaa, mutta kakkonen on sopivaa rungon ainesta.

 • JBK voittaa – ?

Reipas – FC Viikingit

Jalkapallon miesten Kakkosessa Reipas pelaa FC Viikinkejä vastaan. Lahtelaiset ovat voittaneet lähiaikoina sekä VJS:n että MiPKin. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kotijoukkue on pelannut kesäkuun 9. päivän jälkeen ilman tappioita. Kausi on ollut kokonaisuutena onnistunut. Toisaalta esimerkiksi viimeksi koitos oli tasaisempi mitä numerot antoivat ymmärtää. Pari tärkeää pelaajaa on sivussa. Ratkaisuvoimaa on nyt poissa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina pistejaon merkeissä MP:tä vastaan ja voitollisesti Susia vastaan. Viimeksi voitto heikosta vastustajasta oli tietysti selvä homma, vaikka alku oli tahmea. Toista jaksoa pelattiin pitkään miehen ylivoimalla. Sijoitus on edelleen heti MP:n alla. Tappioita ei ole tullut sitten kahden ensimmäisen kierroksen. Tien päälläkin menestystä on saatu hyvin. Esimerkiksi tasapeli MP:tä vastaan oli hyvä onnistuminen. Tosin eivät isännätkään ole hävinneet Lahdessa kuin kerran. Vähän on jo ylisuoritettu. Perustasoltaan helsinkiläiset ovat parempi porukka ja ansaitsevat reissussakin marginaalisen ennakkosuosikin roolin. Ykköselle ja ristille on tullut liikaa pinnoja, kakkoselle liian vähän. Napataan kakkosesta rohkea tolppa.

 • FC Viikingit voittaa – ?

Sudet – FC Kiffen

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät Sudet ja FC Kiffen. Isännät ovat pelanneet lähiaikoina tappiollisesti sekä MiPKiä että FC Viikinkejä vastaan. Vierasjoukkueella on alla tappio JIPPOa ja MP:tä vastaan. Viimeiset kuusi koitosta on menty ilman voittoja. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea, mutta materiaalikin on yksi Kakkosen heikoimmista. Kasassa on yhä vain yksi voitto. Helsinkiläiset ovat ehtineet voittaa kolme kertaa, mutta kyllä heilläkin vaikeuksia on riittänyt. Viimeisin ottelu pelattiin viikolla, joten lepoaikaa ei ole jäänyt kummoisesti. Viimeksi ottelu ratkesi käytännössä noin tunnin kohdalla. Mustat Hurmurit kärsii useista poissaoloista. Kummatkin niput tarvitsevat laadukkaampaa puolustuspelaamista. Nykyisellään molemmissa ryhmissä tekeminen on varsinkin alakertojen osalta aivan liian virheherkkää ja epävarmaa. Maalintekokin on vaikeaa. Kyseessä on varsinkin kouvolalaisten kannalta yksi kauden isoimmista otteluista. Nyt jos koska olisi syytä onnistua. Ykkönen tulee karvan yli 40 prosentilla, joten pinnat ovat kohdallaan. Lähdetään haastavaan iltaan ykkösristillä.

 • Sudet voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

NJS – Klubi 04

Jalkapallon miesten Kakkosta, toisensa kohtaavat NJS ja Klubi 04. Kotijoukkue on voittanut viidellä edellisellä kierroksella kerran. Viimeksi kotona tuli kahden maalin tappio PEPO:lle. Sitä edelsi viiden maalin ruma tappio Järvenpäässä. Vaikeuksista huolimatta peliesitykset ovat olleet myös lähiaikoina aivan kelvollisia. Viimeksi pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Hyökkäyspelaamisen kanssa tarvitaan kuitenkin uutta potkua. Maalinteossa on onnistuttu vain 10 kertaa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Lappeenrannassa ja vähämaalisen pistejaon merkeissä JIPPOn isäntänä. Toukokuun jälkeen voittoja on ehditty saada vain FC Kiffeniä vastaan. Tappioita on alla vain kaksi kappaletta, mutta monia erittäin tasaisia koitoksia on ollut vaikea voittaa. Esimerkiksi viimeksi tullut pistejako oli jo kauden seitsemäs tasapeli. Viimeistelyyn kaivataan terävyyttä. Nollanelonen on perustasoltaan ilman muuta edellä ja pelaavampi porukka. Helsinkiläiset saavat olla vieraissakin noin 45 pinnan ennakkosuosikkeja. Kakkonen on karvan verran ylipelattu, mutta sen voi ottaa tolpaksi asti.

 • Klubi 04 voittaa – ?

JäPS – MiPK

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät JäPS ja MiPK. Sinipaidat ovat olleet pitkään yksi Kakkosen kovakuntoisimmista nipuista. Viimeksi täysi pistepotti irtosi VJS:ää vastaan. Edellisellä viidellä kierroksella kasassa on vain voittoja lukuun ottamatta yhtä tasapeliä. Silloinkin voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kotona alla on peräti viisi maalia NJS:n verkkoon. Järvenpääläiset ovat saaneet varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa paljon onnistumisia. Kotona kolmella edellisellä kerralla on tehty kaikkiaan 13 osumaa. Vierasjoukkue on mennyt lähiaikoina tappiollisesti Reipasta vastaan ja voitollisesti Susien kustannuksella. Viimeksi vastustaja oli puolen tunnin kohdalla jo kaksi maalia edellä. Puolustuspelaamisen kanssa olisi ehdottomasti parannettavaa. Neljällä edellisellä kierroksella omiin on mennyt kahdesti vähintään kolme osumaa. Peliesitykset ovat olleet kuitenkin parempia mitä numerot osoittavat. Isäntien suoraviivainen pelitapa tulee olemaan kuitenkin mikkeliläisille vaikeasti pysäytettävissä. Ykköseen päädytään karvan yli 50 prosentilla. Ykköstä on ehditty pelata liikaa, mutta suoraa ohitusta ei tehdä. Vain noin 15 prosentin risti otetaan silti mukaan.

 • JäPS voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

P-Iirot – GrIFK

Jalkapallon miesten Kakkosessa P-Iirot haastaa GrIFKin. Kotijoukkue nappasi viimeksi itseluottamukselle tärkeän voiton, kun täysi pistepotti irtosi Tampere Unitedia vastaan. Vaikka vastustajan taso oli mitä oli, ensimmäinen voitto moneen viikkoon toi lisää ryhtiä ja hyvää fiilistä. Kotona on menty monesta voitottomuudesta huolimatta neljällä edellisellä kerralla ilman tappioita. Maalinteon kanssa on ollut kuitenkin vaikeaa. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin sentään enemmän kuin kerran. Vierasjoukkue on ollut ehkä koko kauden pahin epäonnistuja. Harva osasi ennakoida, että kauniaiset taistelisivat putoamista vastaan. Viimeksi miehistö sai niin ikään tärkeän onnistumisen, kun voitto irtosi FC Jazzia vastaan. Ratkaiseva osuma syntyi viimeisten hetkien aikana. Pitkästä aikaa maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kerran. Tien päällä kuudesta koitoksesta alla on voitto, tasapeli ja neljä tappiota. Reissussa pelattiin viimeksi pistejako Tampereella. Terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan. Raumalaiset pääsevät iltaan paremmin levänneinä, mutta ei ykköselle voi noin 45 pinnaa enempää antaa. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa, joten matka vie ohituskaistalle.

 • Tasapeli – ?
 • GrIFK voittaa – ?

EPS – Ilves 2

EPS pelaa Ilves 2:sta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon SalPaa vastaan. Tuolloin molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kahteen otteeseen. Sitä edelsi maaliton tasapeli FC Espoon kanssa. Viiteen edelliseen otteluun kasassa on neljä tasapeliä, mutta voittoihin ei ole venytty toukokuun 25. päivän jälkeen kuin kerran. Kotona kolmella edellisellä kerralla itse ei ole tehty yhtään osumaa. Vierasjoukkue pelasi viikolla vahvasti voittaen KäPan maalein 4-0. Pelitilanteiden valossa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Toiseksi edellisellä kierroksella selvä voitto irtosi FC Jazzia vastaan. Tuolloinkin itse tehtiin neljä osumaa. Tamperelaiset ovat tehneet kolmella edellisellä kierroksella kaikkiaan 11 maalia. Ratkaisuvoimaa on löytynyt muutenkin espoolaisia paremmin. Perustasoltaan hyvän pelivireen vierailijat ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee karvan alle 50 pinnalla. Kotijoukkue on pitänyt parempiaan hyvin tiukoilla, mutta voittaminen on heille vaikeaa. Kakkosen voi ottaa varmaksi saakka.

 • Ilves 2 voittaa – ?

KäPa – FC Jazz

Jalkapallon miesten Kakkosessa KäPa isännöi FC Jazzia. Kotijoukkue kärsi viikolla selvän tappion Ilves 2:sta vastaan, mutta isännät ovat olleet muuten vahvassa pelivireessä. Viiteen edelliseen otteluun kasassa on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Lähiaikoina kotona on ehditty voittaa sekä FC Espoo että SalPa. Niissä itse maalinteossa onnistuttiin viisi kertaa. Kesäkuun lopussa pelattiin myös mainio viihdyttävä pistejako Gnistanin kanssa. Esimerkiksi juuri tasapeli Gnistanin kanssa oli onnekas, mutta suunta on mennyt kauttaaltaan kohti parempaa. Kotona neljään viimeiseen peliin alla on kolme voittoa. Ratkaisuvoimaa on saatu aiempaa paremmin. Vierasjoukkue pelasi viikolla tappiollisesti GrIFKiä vastaan. Pistejako oli erittäin lähellä, mutta kauniaiset tekivät toisen maalinsa aivan illan lopussa. Edellisellä viidellä kierroksella matkalle on tarttunut parin tappion ohella yksi voitto ja pari pistejakoa. Alakerran kanssa on ollut vaikeuksia. Koko kautta ajatellen ratkaisuvoimaa on löytynyt käpyläläisiä paremmin, mutta alakerran ongelmien ohella tasaisuuttakin tulisi saada lisää. Isännät saavat olla Helsingissä marginaalisia ennakkosuosikkeja. Lähdetään liikkeelle yhdistelmällä yksiristi.

 • KäPa voittaa – ?
 • Tasapeli – ?

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 3.8.2019 | Tilastot

VPSFC Honka
Sarjataulukossa124
Voitot-tasapelit-häviöt0-9-88-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit14-2225-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-89-9
FC HakaAC Kajaani
Sarjataulukossa17
Voitot-tasapelit-häviöt14-2-04-5-7
Tehdyt-päästetyt maalit43-1219-20
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-03-2-1
Maalipuntari 6 edellistä19-611-5
EIFMuSa
Sarjataulukossa84
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-108-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit24-3626-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-1713-10
GBKRoPS 2
Sarjataulukossa53
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-48-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit37-1840-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä16-819-10
JS HerculesOLS
Sarjataulukossa67
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-24-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit25-2116-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä13-910-8
PK-37JBK
Sarjataulukossa104
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-87-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit11-2831-19
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-119-11
ReipasFC Viikingit
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-27-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit23-1623-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-3-0
Maalipuntari 6 edellistä12-413-6
SudetFC Kiffen
Sarjataulukossa1210
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-93-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit10-329-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-1-5
Maalipuntari 6 edellistä6-164-14
NJSKlubi 04
Sarjataulukossa96
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-64-7-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-1821-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä6-97-9
JäPSMiPK
Sarjataulukossa58
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-44-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit25-1921-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä18-69-11
P-IirotGrIFK
Sarjataulukossa611
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-42-4-7
Tehdyt-päästetyt maalit16-2016-29
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-136-14
EPSIlves 2
Sarjataulukossa103
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-67-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit15-2129-16
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä5-820-8
KäPaFC Jazz
Sarjataulukossa98
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-65-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit14-2324-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-1114-12

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.