Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 29.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Suomessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

SJK – RoPS Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
SJK voittaa1,53Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Veikkausliigassa SJK pelaa RoPSia vastaan. Kotijoukkueen vaikeudet ovat jatkuneet kahdella edellisellä kierroksella FC Honkaa ja HJK:ta vastaan. Seinäjokelaiset ovat saaneet otteluistaan vain yhden voiton ja menestyminen on ollut isännille erittäin vaikeaa. SJK:lla on aitoa osaamista ja kykyjä selvästi nähtyä parempaan, mutta ongelmat ovat vain kasvaneet ja pettymyksiä tulee toistensa perään. SJK on sijoitustaan selvästi parempi porukka, mutta yhden onnistumisen olisi tultava nopeasti. Kotijoukkueen materiaalilla menestystä pitäisi tulla aivan toisella tavalla. Varsinkin maalinteko on edelleen tuskaa. Ratkaisuvoimaa on aivan liian vähän. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti niukasti HJK:ta vastaan ja ilman mahdollisuuksia IFK Mariehamnia vastaan. Viimeksi omiin meni neljä osumaa, joskin numerot olivat yläkanttiin. Rovaniemeläisten tilanne on niin ikään kurja. Onnistumisia ei ole tullut ja esimerkiksi HJK:ta vastaan pistejako menetettiin lopussa huonon onnen vuoksi. Toki tappio oli tapahtumiin nähden oikeutettu. Ratkaisuvoimaa on onnettomasti. Laadukkaampi SJK voittaa yli 60 prosentilla. Viitisen prosenttia alipelattu ykkönen merkataan tolpaksi.

KuPS – TPS Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 18:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
KuPS voittaa1,33Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Veikkausliigassa KuPS kohtaa TPS:n. Kuopiolaiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Hakaa ja IFK Mariehamnia vastaan. Keltamustat pelasivat viime viikolla myös Mestarien liigan karsinnoissa, mutta siellä homma meni täysin pieleen. Kukkojengillä oli hieman aiemmin vaisumpi ajanjakso, mutta sen jälkeen on päästy Norjan reissua lukuun ottamatta takaisin hyvään iskuun. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse neljästi ja viimeksi tullut voitto oli niin ikään ansaittu. Voitto oli myös heikon Norjan ottelun takia itseluottamukselle hyvä juttu. KuPS on valmis pelaamaan paikoista kärjen joukossa, vaikka kotijoukkue on saanut muutamilla kerroilla jopa vahvaa kritiikkiä. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan voitollisesti FC Interistä ja HIFK:sta. Varsinkin voitto FC Interistä oli mainio juttu, vaikka pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa, mutta kahdessa edellisessä ottelussa vastustajat on nollattu. TPS:lle isot onnistumiset ovat myös jatkoa ajatellen suuressa roolissa. Menestyminen Kuopiossa on silti hyvin vaikeaa. KuPS voittaa päälle 70 prosentilla. Ylipelattu ykkönen pääsee varmaksi.

Arsenal – Liverpool Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 18:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Liverpool voittaa1,68Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Community Shieldissä vastakkain pelaavat Arsenal ja Liverpool. Tykkimiesten kesäloma oli lyhyt, sillä Gunners pelasi aiemmin elokuussa FA Cupin finaalissa menestyksellisesti Chelseaa vastaan. Lontoolaiset palasivat harjoituksiin tämän viikon aikana. Arsenal pelasi viikolla valmistavan ottelun MK Donsia vastaan ja voitti numeroin 4-1. Kentällä nähtiin laadukas kokoonpano ja hyökkäyksen toiminta oli hyvä, joskin vastustajan taso oli heikko. Valioliigan mestari leireili Itävallassa ja siellä pelattiin valmistavat ottelut RB Salzburgia ja Stuttgartia vastaan. Toisesta ottelusta tuli voitto kolmella maalilla, kun taas toisessa ottelussa molemmat miehistöt iskivät kahdesti. Liverpool oli RB Salzburgia vastaan yllättävän heikko. Stuttgartia vastaan tekeminen oli laadukasta. Kentällä nähtiin hyvä kokoonpano. Ottelussa on aineksia hyvin vauhdikkaaseen ja viihdyttävään kamppailuun. Virheiltä ei varmasti vältytä ja kumpikin ryhmä haluaa prässätä aktiivisesti. Liverpoolilla on hieman parempi pelituntuma ja vahvempana miehistönä kyseessä on karvan alle 60 prosentin ennakkosuosikki. Kakkosta on pelattu noin 15 prosenttia liian vähän, joten Valioliigan kuningas tulee pidemmittä puheitta varmaksi.

MuSa – KPV Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,80Aseta veto Unibetillä
KPV voittaa2,05Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon miesten Ykkösessä MuSa pelaa KPV:tä vastaan. Kotijoukkue oli vielä hetki sitten hienossa voittoputkessa, mutta sen jälkeen on ollut haastavampaa. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta selvät tappiot AC Oulua ja FF Jaroa vastaan. Kahdessa edellisessä kamppailussa omiin on mennyt kahdeksan palloa. Salama voitti vähän aikaa sitten putkeen viidellä kierroksella ja onnistumisia tuli hienolla tavalla. MuSan kesä on mennyt laadukkaasti, vaikka alla on muutamia heikkoja otteluita. Niissä varsinkin alakerran työskentely jätti selvästi kehitettävää. Toisaalta esimerkiksi viimeksi maalinteossa onnistuttiin myös itse enemmän kuin kerran. MuSa on saanut kotonaan viideltä kierrokselta kolme voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkueen kesä on pitänyt sisällään paljon tapahtumia. Sekoilujen jälkeen vihreäpaidat ovat pääsemässä hyvään pelivireeseen. Päävalmentajan muutokset ovat varmasti nyt takana ja keskittyminen on olennaisessa. KPV teki viimeksi kuusi maalia Gnistania vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto vieraissa AC Kajaanista. KPV on yhä materiaaliltaan Ykkösen paras miehistö ja ainoa tavoite on Veikkausliigassa. KPV voittaa päälle 45 prosentilla. Lähdetään otteluun ristikakkosella.

Reipas – MiPK Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 28/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Reipas voittaa2,15Aseta veto ComeOnilla
Tasapeli3,90Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon miesten Kakkosessa MiPK matkustaa Reippaan vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti juuri mikkeliläisiä vastaan ja ilman pisteitä FC Kultsua vastaan. Lahtelaiset ovat saaneet yhdeksällä kierroksella kolme voittoa ja kuusi tappiota. Isännät ovat napanneet viidestä edellisestä ottelustaan kaksi voittoa, jotka ovat irronneet PEPO:a ja mainittua FC Kultsua vastaan. Reipas on pelannut yksittäisiä laadukkaita otteluita, mutta peliesitykset ovat heittelehtineet liikaa ja otteet tarvitsevat selvästi lisää tasaisuutta. Esimerkiksi edellisellä kierroksella piti olla ennakkoon hyvä mahdollisuus venyä pistejakoon. Reipas on pelannut viime aikoina kahdesti MiPKiä vastaan ja hävinnyt molemmilla kerroilla. Vierasjoukkue on saanut kuusi voittoa ja kolme tappiota. Mikkeliläiset pelasivat viimeksi voitollisesti PEPO:sta. Punapaidat ovat olleet viime aikoina hyvässä pelivireessä. Onnistumisia on tullut vahvasti. MiPK pelasi hieman aiemmin huonosti PK-35:sta vastaan, mutta sen jälkeen homma on toiminut hyvin. Viimeksi voittoon vienyt maali tehtiin noin 25 minuuttia ennen loppua. Reipas voittaa yli 40 prosentilla. Ykkösristi on selvä juttu, sillä MiPK on rajusti ylipelattu.

FC Espoo – Atlantis Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 28/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Atlantis voittaa1,87Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Espoo pelaa Atlantista vastaan. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kuusi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti juuri helsinkiläisiä vastaan ja vauhdikkaan tasapelin GrIFKin kanssa. FC Espoo omasi viimeksi hyvän mahdollisuuden napata koko pistepotti, mutta vastustaja tuli toisella puoliajalla takaa kiinni pistejakoon. Molemmat miehistöt onnistuivat viimeksi maalinteossa kahdesti. FC Espoolla varsinkin alakerran työskentely on ollut läpi kesän epävarmalla pohjalla. FC Espoo on saanut kotonaan kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Kotijoukkue sai viimeksi kierroksella Atlantista vastaan surkean alun, sillä vastustaja pääsi heti maalin edelle. Vierasjoukkue on saanut neljä voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Helsinkiläiset pelasivat viimeksi tappiollisesti neljän osuman illassa Klubi 04:lle. Ottelussa ei jäänyt paremmuudesta kahta sanaa, joskin kolme maalia tehtiin viimeisellä vartilla. Atlantis on omannut enemmän ratkaisuvoimaa ja materiaaliltaan vierasjoukkue on kaksikosta edellä. Helsinkiläisten otteet ailahtelevat, mutta kakkonen tulee melkein 50 prosentilla. Selvästi alipelattu kakkonen on tolppa.

JIPPO – FCV Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 28/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
JIPPO voittaa1,28Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät JIPPO ja FCV. Joensuulaiset ovat pelanneet loistavan kesän ja saaneet menestystä kiitettävällä tavalla. Kotijoukkue on napannut yhdeksältä kierrokselta kuusi voittoa ja kolme tasapeliä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti juuri vaajakoskelaisia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin RoPS 2:sen kanssa. JIPPO on ollut C-lohkossa paras miehistö ja kyseessä on erittäin hyvin organisoitu ja vahva ryhmä. Joensuulaisia vastaan maalinteossa on onnistuttu vain viisi kertaa. Kotijoukkueelta on löytynyt myös ratkaisuvoimaa, vaikka keskiössä on mainio puolustuksen työskentely. Tosin viimeksi ilman voittoa mennyt ottelu oli isäntien kannalta pettymys. Ottelussa oltiin suuria ennakkosuosikkeja. Vastustajan tasoitus tuli viitisen minuuttia ennen päätöstä. Vierasjoukkue on saanut neljä voittoa, yhden tasapelin ja neljä tappiota. Vaajakoskelaiset eivät ole pelanneet elokuun puolen välin jälkeen yhtään ottelua. Viimeisin kamppailu on ollut vieraille mainittu tappio JIPPO:lle. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu neljän maalin tasapeli KuFun kanssa. Vahva JIPPO nousee aika tarkkaan 70 prosentin voittajasuosikiksi. Hieman ylipelattu ykkönen on varma.

ÅU N – JyPK N Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
ÅU voittaa1,06Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa JyPK N matkustaa ÅU N:n vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti TiPS N:ää ja TPS:ää vastaan. Ahvenanmaalaisten kesä on mennyt hienolla tavalla ja menestystä on tullut laajalla rintamalla. Emännät ovat saaneet 11 kierroksella kahdeksan voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Kolmella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt palloja, mutta viimeksi TPS N kaatui vasta lopussa tulleen maalin avulla. Ottelu oli vahvasti ÅU N:n hallinnassa, mutta maalinteko oli vaikeaa. Lopussa maalinteossa onnistuttiin ja voitto tuli täysin ansaitusti. ÅU N on saanut kotonaan viideltä kierrokselta kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Jyväskyläläiset ovat saaneet otteluistaan kaksi voittoa, tasapelin ja kahdeksan tappiota. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kahdeksan maalin pistejaon PK-35 Vantaa N:ää vastaan ja tappiollisesti kolmella maalilla KuPS N:ää vastaan. JyPK N on ollut heikko ja menestystä on tullut vaatimattomasti. Varsinkin alakerran työskentely on huonoa. Kahteen edelliseen otteluun omiin on mennyt kahdeksan palloa. ÅU N voittaa vajaalla 85 pinnalla. Hieman ylipelattu ykkönen on selvä varma.

Rennes – Montpellier Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä
Montpellier voittaa3,85Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa yhteen iskevät Rennes ja Montpellier. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Lillen kanssa. Ottelussa jouduttiin tappiolle hieman ennen puoliaikaa, mutta noin 20 minuuttia ennen kamppailun loppua päästiin kiinni pistejakoon. Molemmat miehistöt saivat ensimmäisellä kierroksella punaiset kortit. Pistejakoon pääseminen ei ollut Rennesin näkökulmasta ainakaan vääryys, sillä ottelun maaliodottamat menivät omaksi eduksi. Vastustaja oli ensimmäisessä ottelussa käytännössä kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. Rennes on materiaalinsa puolesta valmis pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa. Viime kaudella oltiin komeasti kolmantena, mutta kausi jätettiin lopulta kesken. Vierasjoukkue ei ole pelannut vielä ensimmäistä otteluaan, joten miehistön edelliset kamppailut ovat olleet valmistavia otteluita Rodezia ja Metziä vastaan. Kausi jätettiin kesken kokemalla tappio viidellä maalilla juuri Rennesiä vastaan. Montpellier on materiaaliltaan Rennesin kanssa hyvin samaa luokkaa. Toki pelituntuma on La Pailladella kaksikosta heikompi. Punamustien voitto tulee noin 45 pinnalla. Paljon ylipelattu ykkönen on ohitettava.

Stevenage – Portsmouth Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Portsmouth voittaa1,75Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Stevenage haastaa Portsmouthin. Kotijoukkue sijoittui viime kaudella Englannin Kakkosliigassa niukasti putoamisviivan paremmalle puolelle. Isännät kärsivät varsinkin merkittävistä maalinteon vaikeuksista, sillä maalinteossa onnistuttiin vain 24 kertaa. Stevenagelle edellisen kauden päättyminen ei tullut varmasti huonoon saumaan, sillä kotijoukkueelle voittaminen ja edes pistejakoihin pääseminen oli pitkään niin vaikeaa. Onnistumisia tuli vaatimattomalla tavalla. Stevenage on päässyt valmistautumaan Englannin Liigacupiin rauhassa, joskaan pelituntuma ei ole varmasti hyvä. Vierasjoukkue pelasi itsensä viime kaudella Englannin Ykkösliigan nousukarsintoihin. Siellä tuli vastaan Oxford, joka selvitti tiensä jatkoon. Homma ratkesi vasta rankkareiden päätteeksi. Portsmouth oli ollut Englannin Ykkösliigan runkosarjassa viidentenä. Portsmouth pelasi nousukarsinnat heinäkuussa. Vierasjoukkueelle voittaminen oli keväällä yhtä lailla vaikeaa. Portsmouthilla pitäisi olla hyvät puitteet pelata taas paikoista oman sarjansa ylemmässä keskikastissa. Pompey on sen verran vahvempi miehistö, että kakkonen tulee päälle 55 prosentilla. Pikkuisen ylipelattu kakkonen on tolppa.

Blackburn – Doncaster Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa1,65Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,95Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Liigacupissa paremmuudestaan taistelevat Blackburn ja Doncaster. Kotijoukkue sijoittui viime kaudella Englannin Mestaruussarjassa hieman kympin heikommalle puolelle. Isännillä oli vähän aiemmin hyvä mahdollisuus taistella jopa paikoista nousukarsintoihin. Miehistö saalisti kuitenkin neljällä viimeisellä kierroksella vain yhden voiton, joten heikot viimeiset ottelut pudottivat ryhmän pois vahvoilta sijoituksilta. Blackburn on pelannut kauden jälkeen muutamia valmistavia otteluita. Viimeisin on ollut voitollinen Blackpoolia vastaan. Toisessa kamppailussa oltiin pelattu voitollinen ilta Fleetwoodia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kilpailullisesti viimeksi helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa. Miehistö oli viime kaudella Englannin Ykkösliigassa vähän kympin paremmalla puolella. Doncaster voitti kaksi viimeisintä otteluaan, kun koko pistepotti napattiin ensin Wycombelta ja sitten MK Donsilta. Doncasterilla on realistinen mahdollisuus venyä Blackburnia vastaan yllätykseen, mutta laadukkaampi kotijoukkue on kaksikosta selvästi vahvempi ryhmä ja karvan alle 60 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on ehditty kannattaa reippaat 15 prosenttia liian paljon. Suunnataan kamppailuun ykkösristin muodossa.

Preston – Mansfield Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa1,50Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Preston saa vastaansa Mansfieldin. Isännät sijoittuivat päättyneellä kaudella Englannin Mestaruussarjassa hieman kympin paremmalle puolelle. Kotijoukkueen tavoitteet olivat kuitenkin paikoissa nousukarsinnoissa. North End pelasi neljällä viimeisellä kierroksella voitollisesti vain kerran, joten kausi päättyi pettymykseen. Preston on pelannut muutamia valmistavia otteluita, kun ensin kamppailu Salfordia vastaan päättyi voittoon kahdella maalilla ja sen jälkeen pelattiin vähämaalinen tasapeli Tranmeren kanssa. Prestonilla on käytössä taas laadukas ja hyvä miehistö, jolla pitäisi olla kaikki eväät pelata vahva uusi kausi. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella Englannin Kakkosliigassa ja sijoittui siellä alempaan keskikastiin. Miehistö onnistui voittamaan vajaat 10 kertaa, joten kaudesta muodostui vaikea. Mansfield on pelannut kilpailullisesti viimeksi helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa. Silloin viimeiset ottelut sujuivat kuitenkin laadukkaasti. Mansfield on pelannut pari valmistavaa ottelua, joista napattiin ensin voitto kahdella maalilla Nottingham U23:sesta ja perään pelattiin tappiollisesti Rotherhamille. Preston voittaa noin 65 prosentilla. Ylipelattu ykkönen on varma.

Stoke – Blackpool Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stoke voittaa1,58Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Stoke pelaa Blackpoolia vastaan. Punavalkoisten päättynyt kausi meni Englannin Mestaruussarjassa penkin alle, sillä kotijoukkue pääsi hädin tuskin keskikastin tuntumaan. Isännät olivat viime kaudella sijalla 15. Pottersin materiaalilla sijoituksen olisi pitänyt olla selvästi parempi, mutta onnistumiset jäivät heikoiksi. Toisaalta miehistö oli myös yksi Englannin Mestaruussarjan eniten huonosta onnesta kärsinyt ryhmä. Stoke on pelannut muutamia valmistavia otteluita, joista ensimmäisessä Linfield kaatui maalin kamppailussa ja toisessa ottelussa koettiin tappio maalilla Burton Albionia vastaan. Stoke on liikenteessä taas laadukkaalla kokoonpanolla, jolla pitäisi tulla aiempaa parempaa menestystä. Kotijoukkue on Englannin Mestaruussarjassa ylemmän keskikastin miehistö. Vierasjoukkue oli päättyneellä kaudella Englannin Ykkösliigan 13. Oranssipaidat pelasivat viimeiset ottelunsa helmikuun lopulla ja maaliskuun alussa. Miehistö on pelannut sen jälkeen useita valmistavia otteluita. Viimeiseksi jääneessä ottelussa tuli tappio kahdella maalilla Blackburnia vastaan. Stoke on päälle 60 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta Potters otetaan varmaksi.

Kilmarnock – Dundee United Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Kilmarnock voittaa2,30Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,45Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa yhteen iskevät Kilmarnock ja Dundee United. Kotijoukkue on saanut viidellä kierroksella kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti niukasti St Johnstonea vastaan ja odotetusti tappioon päättyneen ottelun Rangersia vastaan. Kilmarnock on saanut pisteitä otteluistaan Celticiä ja Ross Countya vastaan. Kotijoukkueelle pistejako Celticiä vastaan oli mainio onnistuminen. Ensimmäinen voitto on kuitenkin tulematta. Edellisellä kierroksella tasokas vastustaja pidettiin vähän yli puoliaika ilman osumia, mutta sen jälkeen alkoi tulla ongelmia. Kilmarnock oli lähellä saada pisteitä ottelustaan St Johnstonea vastaan, mutta ottelu kääntyi lähellä illan päätöstä. Vastustaja teki toisen jakson lopussa kaksi osumaa. Ottelussa oltiin puoli tuntia alivoimalla. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Miehistö esiintyi viimeksi niukasti tappiollisesti Celticille. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut koko pistepotti Ross Countysta. Dundee Unitedin ensimmäiset viikot ovat sisältäneet useita hyviä juttuja. Kilmarnock on silti yli 40 prosentin voittajasuosikki. Ykkösristi on selvä homma, sillä kakkosta on pelattu aivan liikaa.

Livingston – Ross County Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Livingston voittaa2,10Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Livingston ja Ross County. Isännät ovat keränneet viideltä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Rangersin kanssa ja tappiollisesti niukasti Aberdeeniä vastaan. Livingston on pystynyt pelaamaan yksittäisiä laadukkaita otteluita, joista paras esimerkki on ollut kamppailu Rangersia vastaan. Tasokkaan vastustajan pitäminen ilman voittoa oli itseluottamukselle hyvä juttu. Vastustaja oli toki hyvin lähellä napata koko pistepotti, sillä kentällä oltiin selvästi kaveria perässä. Ensimmäinen voitto on myös yhä tulematta. Viiteen otteluun maalinteossa on onnistuttu itse neljä kertaa. Edellisellä kierroksella vastustajan kaksi maalia olivat lähes heti tauon jälkeen pahoja kolauksia. Ottelussa tultiin vielä mukaan, mutta se riittänyt. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Miehistö on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Dundee Unitedille ja vähämaalisen tasapelin St Mirrenin kanssa. Alun jälkeen on menty voitoitta. Keltapaidat voittavat noin 45 prosentilla. Ykkösristi on selvä homma, sillä kakkonen on isosti ylipelattu.

St Johnstone – St Mirren Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
St Johnstone voittaa2,15Aseta veto Gutsilla
St Mirren voittaa3,45Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa St Johnstone saa vastaansa St Mirrenin. Isännät ovat saaneet viidellä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdessa edellisessä kamppailussaan tappiollisesti maalin otteluissa Aberdeeniä ja Hiberniania vastaan. St Johnstonen ainoa voitto on napattu hieman aiemmin vieraissa Kilmarnockia vastaan. Tuolloin homma käännettiin viimeisellä kympillä. Sen jälkeen kahdessa ottelussa on jääty itse maaleitta. Viime ottelussa oltiin lähellä päätyä pistejakoon, mutta vastustaja onnistui maalinteossa vähän ennen taiston päätöstä. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Aberdeeniä vastaan vastustaja teki maalin niin ikään lähellä loppua. Siinäkin olisi ollut kaikki ainekset pistejakoon. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Miehistö on esiintynyt kahdessa edellisessä kamppailussaan voitollisesti Hamiltonista ja vähämaalisessa pistejaossa Ross Countya vastaan. Viimeksi oltiin puolisen tuntia vajaalla. Vastustaja tuli onnekkaasti pistejakoon. Hieman aiemmin oli tullut selvä tappio Rangersille. Saints on alle 45 prosentin voittajasuosikki. Napataan illalle ykköskakkonen, sillä ristiä on pelattu liikaa.

Hamilton – Rangers Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Rangers voittaa1,17Aseta veto Gutsilla

Hamilton pelaa Rangersia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Skotlannin Valioliigassa. Kotijoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti St. Mirreniä vastaan ja koko pistepotin arvoisesti maalin ottelussa Motherwelliä vastaan. Viime ottelussa lähellä kamppailun päätöstä tullut maali tarkoitti koko pistepottia. Tasapeli ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Hamilton oli pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kuuden maalin illassa Celticiä vastaan ja ilman pisteitä vähämaalisesti Ross Countya vastaan. Hamiltonin kaudesta povattiin vaikeaa ja sellainen siitä on muodostumassa, vaikka alla on vasta neljä kierrosta. Varsinkin alakerran työskentely on luultavasti myös jatkossa ongelmissa. Toisaalta viimeksi omiin ei mennyt palloja. Sitä edelsi kaksi ottelua, joissa itse ei tehty osumia. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa ja yhden tasapelin. Sinipaidat ovat pelanneet viime aikoina voitollisesti Kilmarnockia vastaan ja maalittoman kamppailun Livingstonia vastaan. Pistejakoon päätyminen oli pettymys. Rangers voittaa noin 80 prosentilla. Melkein oikein pelattu Rangers on varma.

Haugesund – Vålerenga Vakio

 • Ottelun aika: 29/08/2020 – 19:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 27/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Haugesund voittaa2,45Aseta veto Gutsilla
Vålerenga voittaa2,95Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä yhteen iskevät Haugesund ja Vålerenga. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Aalesundia vastaan ja pettymyksen merkeissä Strömsgodsetia vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa homma alkoi heikosti, mutta lopussa tultiin onnekkaasti kiinni pistejakoon. Vastustaja onnistui tekemään vielä kolmannen maalin. Ottelussa oltiin käytännössä kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Viime ottelussa vastustaja pääsi taas nopeasti maalin edelle, mutta siitä toivuttiin hyvin ja tunnin kohdalla tullut kolmas maali ratkaisi ottelun. Haugesund on pelannut kotonaan kahdeksan kertaa ja saanut siellä menestystä kolmesta voitosta ja tasapelistä. Seagullsin materiaalilla pitäisi pystyä pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkue on saanut viime aikoina tappion Startille ja voiton Sandefjordista. Viimeksi oltiin pitkään kiinni tappiossa, mutta homma käännettiin viimeisellä kympillä. Illassa oltiin selviä ennakkosuosikkeja. Oslolaiset ovat saaneet vieraissa menestystä kolmesta voitosta ja parista tasapelistä. Angels voittaa noin 40 prosentilla. Ristiä on pelattu liikaa, joten illalle tulee ykköskakkonen.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 2 jalkapallo 29.8.2020 | Tilastot

SJKRoPS
Sarjataulukossa1012
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-50-2-10
Tehdyt-päästetyt maalit6-128-25
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-20-0-6
Maalipuntari 6 edellistä2-62-14
KuPSTPS
Sarjataulukossa39
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-13-0-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-117-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä10-105-7
ArsenalLiverpool
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä13-615-9
MuSaKPV
Sarjataulukossa46
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-34-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit18-1417-14
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä15-1112-10
ReipasMiPK
Sarjataulukossa93
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-66-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-1617-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä8-1111-10
FC EspooAtlantis
Sarjataulukossa105
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-64-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit13-2020-22
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-0-4
Maalipuntari 6 edellistä9-1412-17
JIPPOFCV
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt6-3-04-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit17-516-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-410-13
ÅU NJyPK N
Sarjataulukossa19
Voitot-tasapelit-häviöt8-1-22-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit18-614-31
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-310-16
RennesMontpellier
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-10-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-00-0-0
Maalipuntari 6 edellistä1-10-0
StevenagePortsmouth
Sarjataulukossa235
Voitot-tasapelit-häviöt3-13-2017-9-9
Tehdyt-päästetyt maalit24-5053-36
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-61-2-3
Maalipuntari 6 edellistä3-147-9
BlackburnDoncaster
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt17-12-1715-9-10
Tehdyt-päästetyt maalit66-6351-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä15-108-6
PrestonMansfield
Sarjataulukossa921
Voitot-tasapelit-häviöt18-12-169-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit59-5448-55
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä8-56-7
StokeBlackpool
Sarjataulukossa1513
Voitot-tasapelit-häviöt16-8-2211-12-12
Tehdyt-päästetyt maalit62-6844-43
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-39-10
KilmarnockDundee United
Sarjataulukossa115
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-32-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-94-4
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-32-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-94-4
LivingstonRoss County
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-32-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-96-5
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-32-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-96-5
St JohnstoneSt Mirren
Sarjataulukossa86
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-32-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-73-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-32-1-1
Maalipuntari 6 edellistä3-73-4
HamiltonRangers
Sarjataulukossa91
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-34-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-79-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-34-1-0
Maalipuntari 6 edellistä2-79-0
HaugesundVålerenga
Sarjataulukossa95
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-77-5-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-2221-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-610-10
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.