Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 28.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Manchester City – Burnley Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/11 klo. 21)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester City voittaa1,19Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City isännöi Burnleyta. Kotijoukkue on saanut kahdeksalla kierroksella kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat menestyneet Mestarien liigassa hienosti, mutta samaa ei voi sanoa Valioliigasta, sillä taivaansiniset ovat olleet yllättävän heikkoja. Jättiläinen pelasi viimeksi sarjassa tappiollisesti Tottenhamia vastaan. Maajoukkuetauolle mentiin vähämaalisen tasapelin merkeissä, kun vastassa oli hallitseva mestari Liverpool. Manchester City pelasi viikolla Mestarien liigassa Olympiakosta vastaan ja nappasi sentään odotetusti voiton. Kotijoukkue on ollut sarjassa eittämättä myös epäonninen, mutta otteissa on varsinkin hyökkäyspään osalta selvästi parannettavaa. Neljällä edellisellä kierroksella on voitettu vain kerran, mutta maaliodottamat eivät ole menneet kertaakaan vastustajille. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla voitto, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Alla on itseluottamukselle tärkeä voitto Crystal Palacesta. Maalinteko on ollut Claretsille myrkkyä. Puolustukseen on voinut olla tyytyväinen, mutta tulivoimaa on edelleen vähän. Manchester City voittaa käytännössä 80 prosentilla. Alipelattu Citizens on hyvä varma.

Everton – Leeds Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/11 klo. 21)

VihjePitkävetokertoimetMene
Everton voittaa2,00Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Everton ja Leeds. Isännät ovat pelanneet saldolla viisi voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Kotijoukkue nappasi viimeksi voiton Fulhamista ja onnistui maalinteossa kolme kertaa. Sinipaidat olivat hetki sitten tappioputkessa, mutta Toffees pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin. Everton oli alussa lievästi ylisuorittaja, mutta kotijoukkueen peliesitykset ovat menneet jälleen hyvään suuntaan. Puolustus kaipaa kuitenkin tiivistystä. Marraskuussa omiin on mennyt seitsemän palloa. Isännillä on kaikki eväät taistella paikoista kympin sakissa. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Whites on saanut kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen yhden voiton, mutta alla on pistejako Arsenalin kanssa ja sarjanousija on heittämällä keskikastia. United haluaa olla myös vieraissa aktiivinen ja luottaa omaan pelitapaansa. Maaliodottamat ovat silti monesti ylisuorittamista. Siitä parhaita esimerkkejä saatiin alussa. Viimeksi olisi ollut kuitenkin oikein saada voitto. Omiin meni Leicesteriä ja Crystal Palacea vastaan yhteensä kahdeksan palloa. Everton on viihdyttävässä ottelussa käytännössä 50 prosentin voittajasuosikki. Selvästi alipelattu Toffees on tolppa.

West Bromwich – Sheffield United Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/11 klo. 21)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Sheffield United voittaa3,00Aseta veto Mr Greenillä

West Bromwich kohtaa Sheffield Unitedin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on päässyt pisteille vain kolmessa tasapelissä. Albion pelasi viimeksi tappiollisesti Manchester Unitedia vastaan, mutta hyvänä asiana jättiläinen pidettiin yhdessä osumassa. Baggiesilla on ollut ratkaisuvoimaa aivan liian vähän ja puolustuksen kanssa on monesti selviä haasteita. West Bromwich on ollut heikoin miehistö, joten huonot tulokset eivät ole tulleet vääryytenä. Toisaalta viime aikoina on pelattu myös Tottenhamia vastaan. Aiemmin marraskuussa tuli tappio Fulhamille. Sellaisista otteluista on pakko saada jatkossa ilonaiheita. Vierasjoukkue on ollut myös onneton. Blades on viimeisenä ja hävinnyt kaikki paitsi yhden ottelunsa. Alla on maalin tappio West Hamille. Sitä edelsi selkäsauna Chelsealta. Sheffield United on pelannut neljään viime kierrokseen kolmesti loistavia miehistöjä vastaan, mutta onnistumisia ei ole tullut edes muissa otteluissa. Molemmissa leireissä yksi voitto tulisi enemmän kuin hyvään saumaan. Nyt on paikka kääntää kurssi ja panokset ovat suuret. Tulosta on tultava. West Bromwich on minisuosikki. Otetaan lähes oikein pelattuun iltaan ristikakkonen.

Norwich – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa1,60Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Norwich saa vastaansa Coventryn. Isännät ovat pelanneet hienon syksyn ja pitävät majaansa sarjataulukossa kärjessä. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Kanarialinnut on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Middlesbroughia ja Stokea vastaan. Keltavihreät ovat pelanneet lähes kymmenkunta ottelua putkeen ilman tappioita. Norwich on valmis pelaamaan paikoista kärjen joukossa ja monien papereissa kyseessä on vahva ehdokas nousemaan ensi kaudeksi takaisin Valioliigaan. Yellowsin puolustus on toiminut mainiosti, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt yhtä lailla hyvin. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton Cardiffia vastaan, mutta sarjanousijalla on ollut muuten selviä vaikeuksia. Miehistö on esiintynyt saldolla kolme voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Varsinkin puolustuksen kanssa on tehtävä parannusta. Omiin on mennyt sarjassa eniten palloja. Maaliodottamien valossa nykyinen sijoitus kuvastaa hyvin Sky Bluesin tilannetta. Paremmin levännyt Norwich on melkein 60 prosentin ennakkosuosikki. Oikein pelattu Yellows on tolppa.

Blackburn – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa2,00Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,50Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley matkustaa Blackburnin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on kolmesta edellisestä ottelusta kaksi voittoa ja tasapeli. Rovers pelasi viimeksi voitollisesti Prestonia vastaan. Miehistö on onnistunut maalinteossa komeat 25 kertaa, mutta ryhmän puolustaminen kaipaa monesti parannusta. Tosin viime aikoina myös alakerta on mennyt parempaan suuntaan. Blackburn on yksi Mestaruussarjan viihdyttävimmistä miehistöistä. Kotijoukkueen tulivoima on korkealla tasolla ja viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, mutta hommaa helpotti vastustajan punainen kortti. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotin Nottinghamista ja tappion Brentfordille. Tykes on keskikastin miehistö, joka on pelannut hyvin materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Viikolla selvästi paremman vastustajan pitäminen tiukoilla oli hyvä juttu. Tappio oli silti ansaittu. Kahdessa aiemmassa ottelussa vastustajat pidettiin ilman maaleja. Laadukkaampi Blackburn voittaa noin 50 prosentilla. Ykkönen on alipelattu, mutta risti pääsee kaveriksi.

Watford – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Watford voittaa2,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Watford ja Preston. Kotijoukkue on pelannut hyvän syksyn ja taistelee sijoituksista heti kärjen alla. Isännät ovat jääneet kahdella edellisellä kierroksella yllättäen ilman voittoja, mutta Hornetsilla on kaikki eväät pelata itsensä ensi kaudeksi Valioliigaan. Varsinkin toiseksi edellisessä ottelussa tullut vähämaalinen pistejako oli varmasti yllätys. Watford on tehnyt kahdella edellisellä kotona pelatulla kierroksella kuusi maalia, mutta vieraissa maalinteko on ollut vaikeampaa. Hornetsin pelaaminen kotona on muutenkin aktiivista ja tulivoimassa on edelleen lunastamatonta potentiaalia. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla viisi voittoa, tasapeli ja seitsemän tappiota. North End on ollut pettymys, sillä miehistön pitäisi taistella paikoista kympin sakissa. Preston on pelannut viime aikoina voitollisesti Sheffield Wednesdaysta ja ilman pisteitä Blackburnille. Viimeksi tuli selvä tappio ja ei jäänyt sijaa selittelyille. Tosin toinen jakso oltiin vajaalla. Preston on menestynyt vieraissa kotona pelaamista paremmin. Puolustuksessa on poissaoloja, joskin myös pieni lepoetu. Watford voittaa melkein kerran kahdesta. Viitisen prosenttia alipelattu Hornets saa olla tolppa.

Rotherham – Bournemouth Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa1,85Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham isännöi Bournemouthia. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Swanseaa ja QPR:ää vastaan. Isännät ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä, joten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Millers on esiintynyt kuitenkin vähän odotuksia paremmin ja ryhmällä on kaikki eväät taistella hyvin sarjapaikkansa puolesta. Ainoa tavoite löytyy sarjapaikasta, mutta maaliodottamien valossa tilanne ei ole kuitenkaan hyvä. Viiteen edelliseen kamppailuun ainoa voitto on saatu kotona Prestonia vastaan. Viikolla tulleessa tappiossa vastustaja teki juuri ennen taukoa kaksi maalia ja ne olivat Rotherhamin itseluottamukselle kovia iskuja. Kasassa on muista otteluista kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut saldolla seitsemän voittoa, viisi tasapeliä ja tappio. Cherries on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Kirsikat on pelannut viime aikoina voitollisesti Readingia ja Nottinghamia vastaan. Niitä edeltäneet ottelut menivät myös hyvin. Hyökkäyksessä on saatu lisää kaivattuja tehoja. Laadukas Bournemouth voittaa päälle kerran kahdesta. Alipelattu Cherries on varma.

Sheffield Wednesday – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetillä
Stoke voittaa2,80Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield Wednesday ja Stoke. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kuusi tappiota. Isännät lähtivät kauteen takamatkalta ja varsinkin maalinteon kanssa on ollut isoja haasteita. Pöllöjen puolustaminen on voittavalla tasolla, mutta ratkaisuvoimaa löytyy kovin vähän. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu tappiollisesti Prestonia vastaan ja vähämaalinen tasapeli Swansean kanssa. Owls on saanut viidennen kierroksen jälkeen vain yhden voiton ja tätä menoa myös jatkossa pitäisi tulla haasteita. Yhden voiton saaminen tekisi itseluottamukselle hyvää. Sheffield Wednesdayn materiaali oikeuttaisi helposti pois säilymistaistelusta, mutta kotijoukkueen on saatava monelle osa-alueelle parannusta. Vierasjoukkue on saanut kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Potters on pelannut viime aikoina voitollisesti Huddersfieldistä ja ilman pisteitä Norwichille. Tekeminen oli silti hyvää. Punavalkoiset ovat valmiita pelaamaan paikoista nousukarsinnoissa. Miehistö on pelannut pitkästä aikaa taitojensa edellyttämällä tasolla. Vahvempi Stoke on minisuosikki. Kohde on pelattu oikein, joten mennään siihen ristikakkosella.

Huddersfield – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto Unibetillä
Middlesbrough voittaa2,50Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield saa vieraakseen Middlesbroughin. Isännät ovat saaneet otteluistaan neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Stokea vastaan ja maalittomassa kamppailussa Wycomben kanssa. Town on voittanut viimeksi lokakuussa ja otteissa on ollut varsinkin viime aikoina selvää ailahtelua. Siitä hyvä esimerkki tuli Stokea vastaan. Maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti, mutta omiin meni neljä palloa. Huddersfield on alemman keskikastin miehistö, joten nykyinen sijoitus on odotettu. Vierasjoukkue on ollut yksi syksyn onnistujista. Punapaidat ovat pelanneet saldolla viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö on puolustanut laadukkaasti ja Boron alakerta on muutenkin sarjan parhaasta päästä. Omiin on mennyt vain kuusi palloa. Middlesbrough on pelannut viime aikoina pisteittä Norwichia vastaan ja voitollisesti Derbystä. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Punaisten sapluunaa on vaikea murtaa ja taustalla on hyökkäyspään onnistumisia. Nyt maalit ovat vähissä. Paremmat vieraat ovat minitason voittajasuosikkeja. Ilta on rastittu oikein. Otetaan siihen ristikakkonen.

Birmingham – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,05Aseta veto LeoVegasilla
Millwall voittaa2,65Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham isännöi Millwallia. Kotijoukkue on pelannut kolmen voiton, kuuden tasapelin ja neljän tappion merkeissä. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella maalittomassa kamppailussa Coventrya vastaan ja vähämaalisessa pistejaossa Lutonin kanssa. Brum on pelannut viime aikoina myös muuten ilman voittoja, mutta puolustuksen toiminta on ollut voittavalla tasolla. Tosin aiemmin alakerrassa oli selviä haasteita. Esimerkiksi Bournemouthia vastaan omiin meni kolme palloa. Ratkaisuvoimaa on ollut kovin vähän. Heikko viimeistely on maksanut voittoja, mutta viimeksi voitto ei olisi ollut edes ansaittu. Voittaminen tuottaa Birminghamille sen verran isoja haasteita, että itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla neljä voittoa, seitsemän tasapeliä ja kaksi tappiota. Leijonat on pelannut viime aikoina tasapelit Cardiffin ja Readingin kanssa. Miehistölle voittaminen on ollut niin ikään vaikeaa. Lions on taidoiltaan pykälän Brumia edellä, joskin on myös poissaoloja. Tiedossa on taas yksi erittäin tasainen ottelu, jossa Millwall saa olla minisuosikki. Ottelu on pelattu lähes oikein. Napataan siihen ristikakkonen.

Cardiff – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa1,76Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Cardiff ja Luton. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin merkeissä Millwallia vastaan ja ilman pisteitä Coventrya vastaan. Walesilaiset ovat olleet yksi syksyn pettymyksistä, mutta matkassa on ollut myös selvästi huonoa onnea. Sijoituksen pitäisi olla useita pykäliä parempi. Cardiffille voittaminen on ollut vaikeaa, mutta kotijoukkueella on osaamista selvästi nähtyä parempaan. Bluebirds on ollut sen verran epäonninen, että suunnan on käännyttävä. Kotijoukkue voisi taistella materiaalinsa puolesta paikoista nousukarsinnoissa. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Hatters on pelannut viime aikoina pistejakoja Blackburnia ja Birminghamia vastaan. Oranssipaidat ovat saaneet varsinkin puolustamista parempaan kuntoon. Pelaaminen on muutenkin edellistä kautta vertaillessa järkevämpää. Luton on ollut kuitenkin ylisuorittaja ja todellinen iskukyky on vähän nykyistä alempana. Sarjataulukon ei pidä antaa hämätä, sillä Cardiff voittaa melkein 55 prosentilla. Alipelattu Bluebirds on laadukas tolppa.

Derby – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Derby voittaa1,83Aseta veto Gutsilla

Derby kohtaa Wycomben, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on ollut yksi Mestaruussarjan suurimmista pettymyksistä ja isäntien tekeminen on muututtava pikaisesti parempaan suuntaan. Rams on esiintynyt voiton, kolmen tasapelin ja yhdeksän tappion merkeissä. Miehistö on ollut isosti epäonnistuja, sillä ryhmän materiaalilla pitäisi taistella paikoista kympin tuntumassa. Derby pelasi viikolla tappiollisesti Middlesbroughia vastaan ja omiin meni kolme palloa. Jos isäntien kurssi halutaan muuttaa, niin se on tehtävä nyt. Muuten voi olla hyvin niin, että kaudesta on tulossa täysi pannukakku. Derbyllä on osaamista paljon nähtyä parempaan, mutta itseluottamus on nollissa. Onnistumisia ei vain tule. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin pisteittä Bristolia vastaan. Ratkaisuvoimaa tarvitaan nopeasti lisää. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Wanderers esiintyi viikolla maalittomassa ottelussa Huddersfieldiä vastaan. Sinipaidat ovat yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Alakerta toimii silti odotettua paremmin. Maalinteko on tuskaa. Derby voittaa lähes 55 pinnalla. Alipelattu Rams on otettava tolpaksi.

Ipswich – Charlton Vakio

 • Ottelun aika: 28/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 26/11 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Ipswich voittaa2,50Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Ipswich ja Charlton. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kahdeksan voittoa, tasapeli ja neljä tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Shrewsburya vastaan ja ilman pisteitä Hullia vastaan. Miehistö pelasi viimeksi yhden kauden pahimman ottelunsa, mutta toki vastassa oli Ykkösliigaa johtava Tiikerit. Vastustaja nappasi voiton kolmella maalilla. Ottelu oli silti selvästi numeroita tasaisempi. Ipswichia ennakoitiin kauden alla nousukarsintoihin ja syksy on mennyt odotetulla tavalla. Kotijoukkue on valmis pelaamaan heti kärjen alla, mutta viimeksi tulleet puolustuksen haasteet herättävät toki huolta. Ipswich on ollut viime aikoina ailahteleva, mutta Traktorit on ollut pelillisesti hyvässä iskussa. Vierasjoukkue on saanut seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Miehistö on pelannut viime aikoina vähämaalisen tasapelin Gillinghamia vastaan ja ilman pisteitä Burton Albionia vastaan. Addicksin alakerta oli Ipswichin tavoin viime ottelussa vaikeuksissa. Molemmissa leireissä pitäisi olla useita poissaoloja. Tasoeroa ei ryhmillä ole, joten Ipswich voittaa vähän yli 40 prosentilla. Mennään oikein pelattuun iltaan ykkösristillä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 28.11.2020 | Tilastot

Manchester CityBurnley
Sarjataulukossa1317
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-21-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit10-114-12
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-52-7
Laukauksia/ottelu15,69,3
Pallonhallinta59,30 %44,30 %
Syöttöprosentti87,70 %72,60 %
LoukkaantumisetAkeBrady, Cork
Pelikiellossa
EvertonLeeds
Sarjataulukossa614
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-33-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit19-1614-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä11-136-10
Laukauksia/ottelu11,214,4
Pallonhallinta51,80 %57,00 %
Syöttöprosentti84,80 %81,80 %
LoukkaantumisetColeman, GbaminHernandez (?), Shackleton (?)
Pelikiellossa
West BromwichSheffield United
Sarjataulukossa1920
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-60-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit6-184-15
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-40-1-5
Maalipuntari 6 edellistä1-74-11
Laukauksia/ottelu8,78,2
Pallonhallinta43,50 %40,80 %
Syöttöprosentti75,60 %76,20 %
LoukkaantumisetField, Gibbs, Livermore Stevens (?)
Pelikiellossa
NorwichCoventry
Sarjataulukossa121
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-23-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit17-1013-23
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-47-9
Laukauksia/ottelu17,19,8
Pallonhallinta57,80 %46,40 %
Syöttöprosentti82,60 %74,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnBarnsley
Sarjataulukossa1214
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-54-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit25-1514-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä9-88-4
Laukauksia/ottelu15,710,8
Pallonhallinta56,50 %46,50 %
Syöttöprosentti80,60 %68,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WatfordPreston
Sarjataulukossa515
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-25-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit15-1016-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä8-76-9
Laukauksia/ottelu10,110,2
Pallonhallinta51,80 %50,10 %
Syöttöprosentti77,30 %72,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
RotherhamBournemouth
Sarjataulukossa192
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-77-5-1
Tehdyt-päästetyt maalit12-1621-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-711-5
Laukauksia/ottelu10,813,2
Pallonhallinta48,70 %55,10 %
Syöttöprosentti63,20 %80,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayStoke
Sarjataulukossa238
Voitot-tasapelit-häviöt3-4-66-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit7-1221-18
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä2-612-11
Laukauksia/ottelu9,510,3
Pallonhallinta46,50 %47,70 %
Syöttöprosentti70,30 %72,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldMiddlesbrough
Sarjataulukossa167
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-65-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1712-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-96-1
Laukauksia/ottelu11,511,6
Pallonhallinta57,10 %46,00 %
Syöttöprosentti79,80 %64,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamMillwall
Sarjataulukossa1710
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-44-7-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-1212-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä7-84-5
Laukauksia/ottelu11,311,5
Pallonhallinta43,30 %47,50 %
Syöttöprosentti69,10 %73,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffLuton
Sarjataulukossa1811
Voitot-tasapelit-häviöt3-5-55-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit13-1311-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä7-75-7
Laukauksia/ottelu12,59,5
Pallonhallinta50,20 %49,00 %
Syöttöprosentti71,70 %74,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyWycombe
Sarjataulukossa2422
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-92-3-8
Tehdyt-päästetyt maalit5-206-19
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä2-94-4
Laukauksia/ottelu11,19,9
Pallonhallinta51,80 %40,40 %
Syöttöprosentti79,30 %53,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
IpswichCharlton
Sarjataulukossa56
Voitot-tasapelit-häviöt8-1-47-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit19-1317-12
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-712-7
Laukauksia/ottelu10,910,5
Pallonhallinta53,70 %51,70 %
Syöttöprosentti78,70 %74,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

 

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö