Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 27.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin FA Cupissa, Englannin Mestaruussarjassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa ja miesten Ykkösessä. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on saa pelata itselle sopivalla tavalla.

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun Chelsea – Manchester City. Lunasta tarjous tästä!

Norwich – Manchester United Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 19.30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa1,52Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon FA Cupissa Norwich pelaa Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen Valioliigassa kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Southamptonia ja Evertonia vastaan. Kanarialintujen tilanne Valioliigassa on erittäin vaikea, sillä isäntien tulisi menestyä viimeisten kierrosten aikana isolla prosentilla, jotta sarjapaikka voisi olla vielä pelastettavissa. Norwichilla on ainoa mahdollisuus saada menestystä juuri FA Cupin puolella. Vaikeasta kaudesta huolimatta Norwich on pystynyt nappaamaan yksittäisillä kierroksilla komeita onnistumisia. Paras esimerkki oli voitto Manchester Citystä. Toki ilonaiheet ovat olleet muuten liian vähissä. Hanley, Zimmermann, Byram ja Stipermann ovat poissa vahvuudesta. Vierasjoukkue on pelannut tauon jälkeen Valioliigassa vähämaalisen tasapelin Tottenhamin kanssa ja selvästi voitollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolmesti ja juuri ennen puoliaikaa tullut toinen maali oli jo osittain ratkaiseva osuma. Manchester Unitedilla paikka Euroopan kentillä on lähellä, joten vierailla on hyvä motivaatio ajatellen FA Cupia. Tuanzebe on sivussa ja ehkä myös Jones. Punapaidat ovat vahvasti parempia ja nousevat karvan yli 60 prosentin voittajasuosikeiksi. Oikein pelattu kakkonen on hyvä piikki.

Leeds – Fulham Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leeds voittaa1,75Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,90Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Leeds ja Fulham. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden ja taistelee ansaitusti Mestaruussarjan voitosta ja suorasta noususta Valioliigaan. Isännät ovat olleet otteidensa valossa Mestaruussarjan paras miehistö, joten hienossa kaudessa ei ole ollut mitään yllättävää. Leeds pelasi keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Cardiffia vastaan, mutta ottelussa luotiin taas riittävästi maalipaikkoja ja puitteet saada pistejako. Tappio oli toki yksi kierroksen yllätyksistä. Leeds voitti ennen keskeytystä viidellä kierroksella putkeen siten, että omiin ei mennyt yhtään palloa. Casilla on pelikiellossa, kun taas Forshaw on loukkaantunut. Lisäksi Hernandez ja Roberts ovat epävarmalla statuksella. Vierasjoukkue pelasi keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Brentfordia vastaan. Se oli nousukamppailussa selvä pettymys, vaikka illassa jäätiin ansaitusti ilman pisteitä. Tosin ottelussa molemmat maalit tehtiin lähellä taiston päätöstä. Cottagersin alakerta on ollut kauden mittaan onnekas, sillä omissa olisi pitänyt soida useammin. Mökkiläisillä on kuitenkin hyvä mahdollisuus pelata niin ikään ensi kaudella Valioliigassa. Ottelussa on aineksia yhteen kierroksen vauhdikkaimpaan kamppailuun. Leeds on noin 55 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on kannatettu viitisen prosenttia liikaa, joten otetaan risti kaveriksi.

Birmingham – Hull Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17.00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,85Aseta veto LeoVegasilla
Hull voittaa4,75Aseta veto LeoVegasilla

Birmingham isännöi Hullia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella maalittoman pistejaon West Bromwichin kanssa ja se oli laadukas onnistuminen. Tappio ei olisi ollut kuitenkaan vääryys, sillä kentällä oltiin vastustajaa heikompi osapuoli. Brum on pelannut taitoihinsa nähden kelvollisen kauden ja taistelee sarjataulukossa sijoituksista keskikastissa. Miehistöllä on pieni mahdollisuus vielä jopa nousukarsintoihin. Sijoitukset kympin tuntumassa ovat silti enemmän realistisia. Pedersen, Roberts ja Sunjic ovat sivussa. Vierasjoukkue taistelee sarjapaikkansa puolesta ja esiintyi keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Charltonia vastaan. Viimeksi ottelussa ainokainen tehtiin ensimmäisellä 20 minuutilla. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin. Tiikerit on sarjataulukossa putoamisviivan alla, mutta oranssimustat ovat samoissa pisteissä Middlesbroughin kanssa. Heikosta kaudesta huolimatta Hull ei ole ollut otteidensa valossa juuri Birminghamia perässä. Tigers on ollut kokonaisuutena tuloksiaan parempi nippu, mutta nyt olisi tultava onnistumisia myös pisteiden muodossa. Tauko tuskin tuli pahaan saumaan, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien viimeisin voitto on tammikuulta. Birmingham on vajaat 50 pinnan voittajasuosikki. Selvästi liikaa pelattu ykkönen ohitetaan.

Wigan – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wigan voittaa2,70Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Wigan ja Blackburn. Kotijoukkue jatkoi keskeytyksen jälkeen laadukkaassa pelivireessä nappaamalla koko pistepotin vieraissa Huddersfieldiä vastaan. Latics on ollut yksi Mestaruussarjan kovakuntoisimmista miehistöistä, sillä alla on taukoa edeltäneet kierrokset mukaan lukien seitsemän ottelua tappioitta. Viiteen viimeiseen otteluun omissa ei ole soinut kertaakaan, joten varsinkin mainio alakerran työskentely on antanut hyvät puitteet tavoitella menestystä. Wigan on kolme pistettä putoamisviivan paremmalla puolella, joten kotijoukkue taistelee edelleen sarjapaikkansa puolesta. Otteidensa valossa Latics on kuitenkin vahva ehdokas lunastamaan tavoitteensa sarjapaikan suhteen. Edellisellä kierroksella saatu voitto oli myös ansaittu. Dunkley ei ole käytettävissä. Vierasjoukkue omaa mahdollisuudet päästä mukaan nousukarsintoihin ja esiintyi tauon jälkeen ensimmäisessä kamppailussaan voitollisesti kahdella maalilla Bristolia vastaan. Viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Rovers on pelannut kokonaisuutena lievästi ylisuorittaen, sillä miehistön kuuluisi olla yksittäisiä sijoituksia alempana. Buckley on pelikiellossa, kun taas Bellin ja Williamsin pelaaminen selviää myöhemmin. Ottelu on hyvin lähellä tasabuukkia, mutta Wiganille annetaan minitason voittajasuosikin asema. Napataan lähes oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Charlton – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 14:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
QPR voittaa2,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat Charlton ja QPR. Kotijoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella putoamistaistelun kannalta tärkeässä ottelussa niukasti voitollisesti Hullista. Isäntien kausi on ollut vaikea, mutta miehistö on ehtinyt päästä hieman putoamisviivan paremmalle puolelle. Charlton on ollut peliesitystensä valossa Mestaruussarjan heikoin miehistö, mutta tauon jälkeen saatu voitto oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Viimeksi ottelussa ainokainen viimeisteltiin ensimmäisellä 20 minuutilla. Taistelua käydään silti ansaitusti putoamista vastaan. Piste-eroa putoamisviivalle on vain vähän. Pratley on ulkona vahvuudesta. Vierasjoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan niukasti tappiollisesti Barnsleyta vastaan. Ärrien kausi on mennyt kuitenkin hyvin ja miehistöllä on pieni mahdollisuus vielä jopa nousukarsintoihin. Viimeksi illan ainokainen tuli lähes heti taiston alussa. Owens on ehkä sivussa. QPR:ltä löytyy kaksikosta enemmän ratkaisuvoimaa ja vierasjoukkue on myös muuten laadukkaampi miehistö. Superhoops haluaa pelata myös vieraissa aktiivisesti ja rohkeasti. QPR voittaa noin 45 prosentilla. Kohde on pelattu päin mäntyä, sillä yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä on rastitettu ennakkosuosikiksi. Kakkonen on sopiva piikki.

Stoke – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,10Aseta veto LeoVegasilla
Middlesbrough voittaa3,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke isännöi Middlesbroughia. Kotijoukkue pelasi tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Readingin kanssa. Pottersin kuuluisi olla sarjataulukossa ylemmässä keskikastissa, mutta miehistön kausi on mennyt taas selvästi alle odotusten ja taistelua käydään jopa putoamista vastaan. Stoke on pelannut selvästi sijoitustaan paremmin, mutta onnistumiset ovat olleet taas yllättävän vähissä ja menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi. Miehistö on sijoitustaan paljon potentiaalisempi ja parempi ryhmä, mutta vaikeudet eivät ota loppuakseen. Stoke pelasi viimeksi hyvin iltaa kuvaavan pistejaon, joten se oli oikeutettu juttu. Allen on sivussa, kun taas Shawcross ja Cousins ovat epävarmoja tapauksia. Vierasjoukkue on pelannut yhtä lailla alle odotusten ja taistelee sarjapaikkansa puolesta. Miehistö esiintyi tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussaan tappiollisesti kolmella maalilla Swanseaa vastaan. Middlesbrough on tehnyt muutoksia valmennukseensa ja tilalle on tullut Neil Warnock. Boro on onnistunut maalinteossa Mestaruussarjassa heikoimmalla tahdilla. Tosin nyt tärkein tehtävä on laittaa alakerta kuntoon. Sen haasteet nähtiin hyvin viimeksi Swanseaa vastaan. Ayala lienee yhä sivussa. Middlesbrough on Stoken tavoin sijoitustaan parempi porukka. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Selvästi liian paljon pelattu ykkönen on pakko ohittaa.

Celta Vigo – Barcelona Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Barcelona voittaa1,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Celta Vigo ja Barcelona. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Real Sociedadia ja Alavesia vastaan. Isännät viimeistelivät toiseksi edellisellä kierroksella peräti kuusi maalia, mutta viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Kamppailussa ainokainen tehtiin rankkarista. Celta Vigo on sijoitustaan parempi miehistö ja on esiintynyt pelillisesti aivan hyvin. Kotijoukkue on sarjataulukossa seitsemän pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Kahdella edellisellä kierroksella napatut voitot ovat mahdollistaneet taistelussa putoamista vastaan tärkeitä onnistumisia. Yokuslu on poissa vahvuudesta. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Athletic Bilbaota vastaan ja maalittoman Sevillan kanssa. Katalonialaiset ovat pelanneet hyvän kauden ja taistelevat La Ligan mestaruudesta Real Madridin kanssa, mutta jättiläinen ei ole ollut mitenkään vakuuttava. Alakerta on ollut tosin hyvä. Omiin ei ole mennyt keskeytyksen jälkeen yhtään osumaa. Viimeksi ainokainen tehtiin noin 20 minuuttia ennen loppua. Barcelonalla ja Real Madridilla on sama määrä pisteitä, mutta valkoisilla on pieni etulyöntiasema. Busquets on pelikiellossa, kun taas de Jong ja Dembele ovat loukkaantuneina. Roberto on ehkä myös. Blaugranalla on lepoetu. Barcelona voittaa noin 60 prosentilla. Kakkosta on pelattu liikaa ja tekisi mieli ottaa risti kaveriksi, mutta kakkonen on ihan kelvollinen varma.

Osasuna – Leganes Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,00Aseta veto LeoVegasilla
Leganes voittaa3,65Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Osasuna pelaa Leganesia vastaan. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Valenciaa vastaan ja niukasti voitollisesti Alavesista. Miehistö sai edellisen kierroksen myötä lisää itseluottamusta, mutta pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Viimeksi illan ainokainen viimeisteltiin noin puoli tuntia ennen koitoksen päätöstä. Hieman aiemmin oli tullut tappio viidellä maalilla Atletico Madridia vastaan. Osasunan otteet ovat menneet muutenkin tauon jälkeen hieman heikompaan suuntaan. Viimeisille kierroksille ei ole paljoa pelattavaa. Kausi alkaa olla suureksi osaksi paketissa. Vidal on sivussa vahvuudesta. Lisäksi Garcialla ja Oierilla on pelikieltoja. Vierasjoukkue taistelee putoamista vastaan ja on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Mallorcan kanssa ja ilman maaleja mennessä ottelussa Granadan kanssa. Leganes on saanut keskeytyksen jälkeen neljällä kierroksella kaksi tappiota ja mainitut kaksi tasapeliä. Leganesilla on ollut varsinkin maalinteon kanssa haasteita, mutta esimerkiksi kahteen edelliseen otteluun omiin ei ole mennyt maalia enempää. Niistä olisi voitu saada jopa voittoja. Carrillo ei ole käytettävissä. Vierailijat pääsevät iltaan paremmin levänneenä. Osasuna voittaa karvan yli 40 prosentilla. Selvästi liikaa pelattu ykkönen napataan sivuun.

Brescia – Genoa Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 18:15
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Genoa voittaa2,45Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Italian Serie A:ssa vastakkain asettuvat Brescia ja Genoa. Isännät pelasivat keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Fiorentinan kanssa. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea, joten miehistö taistelee ansaitusti sarjapaikkansa puolesta. Sinipaitojen tilanne on sarjataulukossa jo niin vaikea, että menestystä olisi pakko tulla hyvällä prosentilla. Brescia olisi ansainnut kokea viimeksi tappion, mutta pistejako selvästi parempaa vastustajaa vastaan oli itseluottamukselle hyvä juttu. Tosin vastustajan punainen kortti helpotti toisella puoliajalla pelaamista. Brescia on pelannut yli 10 kierrosta putkeen ilman voittoja. Chancellor ja Bisoli ovat sivussa ja Cistanan pelaaminen selviää myöhemmin. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta hieman putoamisviivan paremmalta puolelta, mutta miehistö on sijoitustaan potentiaalisempi ja parempi ryhmä. Genoa esiintyi edellisellä kierroksella tappiollisessa ottelussa Parmaa vastaan. Tuolloin omiin meni neljä osumaa, mutta numerot olisivat voineet hyvin olla selvästi tasaisemmat. Genoalla motivaatio on varmasti korkealla ja näyttöhalut edellisen kierroksen jälkeen kunnossa. Sarjataulukko ei kerro lainkaan koko totuutta vierasjoukkueen tekemisestä. Tasoeroa on enemmän mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Radovanovic ei ole käytettävissä. Genoa voittaa karvan yli 40 prosentilla. Vähän alipelattu kakkonen tulee sopivaksi piikiksi.

Cagliari – Torino Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä
Torino voittaa2,90Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Cagliari pelaa Torinoa vastaan. Isännät ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti maalilla Hellas Veronalle ja niukasti voitollisesti loppuhetkien maalilla SPALista. Sardinialaisten kausi on mennyt hieman ylisuorittaen, mutta kotijoukkueella on mahdollisuus taistella vielä jopa paikoista Euroopan kentille. Varsinkin hyökkäyspäässä on ollut matkassa hyvää onnea. Toiseksi edellisellä kierroksella pistejako ei olisi kuvannut iltaa heikosti, kun taas viimeksi taisto oli lähellä loppua vielä maaleitta, mutta sen jälkeen saatiin vapauttava osuma. Cagliarin kausi on mennyt kokonaisuutena vuoristoradan tyyppisesti. Nainggolan, Oliva ja Farago ovat sivussa vahvuudesta. Vierasjoukkue on pelannut tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Parman kanssa ja voitollisesti maalilla Udineseä vastaan. Miehistö on kuusi pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Torino on sijoitustaan potentiaalisempi nippu, mutta vierasjoukkueen kausi on ollut haastava. Onnistumisia on tullut yllättävän vähäisesti. Tosin esimerkiksi Parmaa vastaan olisi ollut hyvä paikka voittaa. Lisäksi tauon jälkeen alakerta on näyttänyt aiempaa tiiviimmältä. Tosin havaittavissa on ollut vähän väsymystä. Verdi ja Baselli ovat sivussa. Cagliari on vain marginaalinen voittajasuosikki. Viitisen pinnaa ylipelattu ykkönen tulee sivuun.

AC Oulu – Gnistan Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
AC Oulu voittaa1,67Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä Gnistan matkustaa AC Oulun vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut viimeisten kausien aikana tarpeeksi alisuorittamisen merkeissä, joten oululaisilta odotetaan vihdoin pelaamista omalla todellisella tasolla ja pääsemistä mukaan taisteluun jopa paikoista Veikkausliigassa. AC Oulu on viime kaudesta vahvistunut ja nyt olisi taas yksi hyvä mahdollisuus päästä mukaan parhaiden miehistöjen joukkoon. Kotijoukkue on materiaaliltaan jälleen laadukas ja vahva, mutta saattaa hyvin olla, että edellisten kausien ongelmat ovat edelleen kummittelemassa. Miehistö on valitettavan monesti yksi Ykkösen suurimmista alisuorittajista. Osaamista ja potentiaalia löytyy aivan toisiin suorituksiin. Suomen Cupissa pelattiin hyvin. Vierasjoukkueen edellinen visiitti Ykkösessä päättyi nopeassa tahdissa. Miehistö palasi viime kauden jälkeen takaisin Ykköseen ja taistelee sarjapaikkansa puolesta. Gnistanin edellinen kausi sujui kokonaisuutena hienosti ja viime kauden jälkeen vahvistusta on saatu järkevästi. Gnistan on aidosti yllätysvalmis ja kokeneilla pelaajilla on taustalla nuoria hyvin lupaavia pelaajia. Kipinä on pelaava ja aloitteellinen nippu, mutta vierasjoukkue ei ole alempaa keskikastia parempi porukka. Sarjapaikka on täysin tehtävissä, mutta se vaatii hyvää kautta. AC Oulu on laadukkaampana ja muutenkin parempana nippuna karvan päälle 60 prosentin voittajasuosikki. Melkein oikein kannatettu ykkönen kelpaa tolpaksi.

KPV – KTP Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
 KPV voittaa1,52Aseta veto Gutsilla

KPV isännöi KTP:tä, kun ottelut alkavat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kotijoukkue lähtee alkavaan Ykkösen kauteen yhtenä sarjan suurimpana mestarisuosikkina. Isännät putosivat edellisen kauden päätteeksi Veikkausliigasta, mutta miehistö omaa materiaalinsa puolesta hyvät mahdollisuudet päästä sinne ensi kaudeksi takaisin. KPV:n perustasolla menestystä pitäisi tulla hyvällä tavalla. Edellisen kauden jälkeen ovet ovat kuitenkin käyneet ahkerasti molempiin suuntiin. Isännät olivat mukan Suomen Cupin neljännesvälierissä, mutta siellä urakka päättyi odotetusti tappioon kahdella maalilla HJK:ta vastaan. Vierasjoukkue kuuluu materiaalinsa puolesta ylempään keskikastiin, joten kotkalaiset voivat taistella hyvin sijoituksista parhaiden miehistöjen alla. Hyökkäyspäästä on menetetty kuitenkin ratkaisuvoimaa, joten sen korvaaminen saattaa olla yksi miehistön ongelmista. Lisäksi fyysinen puoli saattaa olla varsinkin uuden kauden alussa yksi haasteista. KTP pelasi Suomen Cupissa itsensä neljännesvälieriin, jossa matka päättyi tappioon neljällä maalilla Ilvestä vastaan. Tasoeroa on kyllä olemassa. Ensimmäisillä kierroksilla yllätysten mahdollisuus on normaalia suurempi, mutta KPV on kokonaisuutena sen verran reippaasti edellä, että ykkönen tulee lähes 65 pinnalla. Melkein oikein pelattu ykkönen otetaan varmaksi.

AC Kajaani – FF Jaro Vakio

 • Ottelun aika: 27/06/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 25/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,40Aseta veto Gutsilla
FF Jaro voittaa2,35Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat AC Kajaani ja FF Jaro. Kotijoukkue kuuluu materiaalinsa puolesta Ykkösen keskikastiin ja on muuttunut viime kauden jälkeen taas reippaalla kädellä. Kajaanilaisilta löytyy laatua ja aidosti taitavia pelaajia, mutta varsinkin ensimmäisten kierrosten aikana esillä saattaa olla useita haasteita. Miehistö on kieltämättä taas yksi Ykkösen hankalimmin ennakoitavista ryhmistä, sillä todellisen tason määrittäminen ei ole heidän osaltaan helppoa. AC Kajaanin säilyminen yhä Ykkösessä on varmasti joidenkin mielestä yllätys. Vierasjoukkue kuuluu perustasoltaan yhdeksi Ykkösen parhaaksi miehistöksi. Pietarsaarelaiset eivät ole yllä mainitun KPV:n tasoinen porukka, mutta punaiset voivat taistella hyvin noususta ensi kaudeksi Veikkausliigaan. FF Jaro pelasi viime kaudella hyvin ja oli kolmas. FF Jaro on muuttunut viime kauden jälkeen niin ikään selvällä tavalla. Vierasjoukkue on menettänyt varsinkin maalintekovoimaa. Sen korvaaminen saattaa olla yksi haasteista, mutta laatua miehistössä kyllä riittää. FF Jaro haluaa pelata aktiivisesti ja rohkeasti sekä ottaa tapahtumat kontrolliinsa, joten parempi vierasjoukkue saa olla noin 40 prosentin voittajasuosikki. Ottelu on rastittu lähes oikein. Jopa suoraa kakkosta voisi harkita, mutta lähdetään iltaan ristikakkosella.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 27.6.2020 | Tilastot

 NorwichManchester United
Sarjataulukossa205
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-2013-10-8
Tehdyt-päästetyt maalit25-5648-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-54-2-0
Maalipuntari 6 edellistä1-912-3
Laukauksia/ottelu11,414,7
Pallonhallinta50,50 %53,90 %
Syöttöprosentti80,30 %82,80 %
Loukkaantumiset Hanley, Zimmermann, Byram, Stipermann  Tuanzebe, Jones (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 LeedsFulham
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt21-8-918-10-10
Tehdyt-päästetyt maalit56-3252-40
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-25-7
Laukauksia/ottelu16,413,7
Pallonhallinta60,20 %58,50 %
Syöttöprosentti80,30 %83,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BirminghamHull
Sarjataulukossa1622
Voitot-tasapelit-häviöt12-12-1411-8-19
Tehdyt-päästetyt maalit48-5749-64
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä7-96-17
Laukauksia/ottelu12,612,3
Pallonhallinta46,60 %45,70 %
Syöttöprosentti69,50 %7070,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WiganBlackburn
Sarjataulukossa178
Voitot-tasapelit-häviöt11-11-1615-11-12
Tehdyt-päästetyt maalit40-5055-46
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-29-8
Laukauksia/ottelu11,611,4
Pallonhallinta48,10 %50,90 %
Syöttöprosentti72,00 %74,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 CharltonQPR
Sarjataulukossa1913
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-1814-8-16
Tehdyt-päästetyt maalit45-5458-63
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-911-7
Laukauksia/ottelu912,4
Pallonhallinta46,80 %52,80 %
Syöttöprosentti72,00 %77,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 StokeMiddlesbrough
Sarjataulukossa1821
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-199-14-15
Tehdyt-päästetyt maalit50-5637-50
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä11-73-8
Laukauksia/ottelu12,112,6
Pallonhallinta48,60 %47,90 %
Syöttöprosentti73,20 %72,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 Celta VigoBarcelona
Sarjataulukossa162
Voitot-tasapelit-häviöt7-12-1221-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit29-3570-31
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-18-2
Laukauksia/ottelu9,512,7
Pallonhallinta51,80 %62,50 %
Syöttöprosentti80,80 %88,40 %
Loukkaantumiset Yokuslu   de Jong, Dembele, Roberto (?)
Pelikiellossa  Busquets
   
   
   
 OsasunaLeganes
Sarjataulukossa1119
Voitot-tasapelit-häviöt9-11-115-10-16
Tehdyt-päästetyt maalit36-4623-44
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-115-7
Laukauksia/ottelu12,811,2
Pallonhallinta48,50 %45,70 %
Syöttöprosentti71,40 %72,50 %
Loukkaantumiset Vidal Carrillo
Pelikiellossa Garcia, Oier 
   
   
   
 BresciaGenoa
Sarjataulukossa2017
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-186-7-14
Tehdyt-päästetyt maalit23-5032-51
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-1111-10
Laukauksia/ottelu10,512
Pallonhallinta42,30 %50,30 %
Syöttöprosentti74,30 %81,60 %
Loukkaantumiset  Chancellor, Bisoli, Cistana (?) Radovanovic
Pelikiellossa  
   
   
   
 CagliariTorino
Sarjataulukossa1014
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-109-4-14
Tehdyt-päästetyt maalit43-4230-46
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-104-11
Laukauksia/ottelu12,311,1
Pallonhallinta48,30 %48,40 %
Syöttöprosentti80,90 %78,30 %
LoukkaantumisetNainggolan, Oliva, Farago Verdi, Baselli
Pelikiellossa  
   
   
   
 AC OuluGnistan
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-00-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-00-0
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 KPVKTP
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-00-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-00-0
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 AC Kajaani FF Jaro
Sarjataulukossa11
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-00-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-00-0
Laukauksia/ottelu  
Pallonhallinta  
Syöttöprosentti  
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.