Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 27.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tavalla.

Liverpool – Cardiff 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Liverpool ja heikko Cardiff. Kotijoukkue on päässyt takaisin erinomaiseen pelivireeseen, sillä sarjassa alla on voitto Huddersfieldistä ja Mestarien liigassa vakuuttavasti Crvena Zvezdasta. Punapaidoilla oli ajanjakso, kun miehistö ei voittanut neljään kilpailulliseen otteluunsa lainkaan, mutta nyt pelaajiston itseluottamus on takaisin kunnossa ja homma raiteillaan. Vierasjoukkue on yksi sarjan suurimmista putoajasuosikeista, ja vaikka edellisellä kierroksella walesilaiset onnistuivat maalinteossa neljään otteeseen, muuten tekeminen on ollut kovin onnetonta. Varsinkin huippuryhmiä vastaan alakerta on ollut lähes jatkuvissa vaikeuksissa. Neljään matkaotteluunsa sarjanousija on tehnyt yhden maalin. Molemmilla ryhmillä on omat terveyshuolensa, mutta viikolla pelanneenakin isännät ovat jättisuosikin asemassa. Luvassa on yhteen maaliin pelaamista.

Brighton – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Brighton ja Wolverhampton. Isännät ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan, kun taas vierasjoukkueen hyvä pelivire koki viimeksi kolauksen tappiollisessa kamppailussa Watfordia vastaan. Albion kaatoi edellisellä kierroksella Newcastlen, mutta pelitapahtumien valossa loppulukemat olivat kyllä pieni vääryys. Harakat olivat jopa selvästi parempi osapuoli. Sinipaitojen kotikentällä voittoon on pystynyt vain Tottenham. Puolustuspelaaminen on ollut edellisillä kierroksilla hyvässä kunnossa. Susien alkukauden suurin onnistuminen oli maaliton tasapeli Manchester Cityn kanssa. Materiaaliltaan oranssimustat ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli, eikä heillä pitäisi olla myöskään mitään terveyshuolia. Kotijoukkueelta ainakin Pascal Grossin paluuta odotellaan. Vierailijoiden puolustuspelaaminen on ollut reissussa mainiota, sillä viiteen kilpailulliseen peliin vain kerran omissa verkot ovat soineet vähintään kahdesti. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista ja tiukimmista kohtaamisista, eikä lievänkään ennakkosuosikin metsästäminen ole näillä tiedoilla helppoa.

Watford – Huddersfield

Watford isännöi heikkoa Huddersfieldiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät palasivat viimeksi voittojen pariin, kun täysi pistepotti saatiin napattua Wolverhamptonin kustannuksella. Vaikka viime viikkoina onnistumiset ovat olleet harvassa, alkukausi on mennyt kokonaiskuvassa hyvin. Terveystilanne ei ole edelleenkään parhaassa kunnossa, sillä useampia poissaoloja löytyy. Vierasjoukkueen alkukaudesta ei voi sanoa juurikaan positiivista, sillä pienenkin menestymisen saaminen tuottaa tuskaa. Viimeksi hävittiin kotona Liverpoolia vastaan. Terries on yksi sarjan heikoimmista porukoista. Pienenä puolustuksena voi sanoa, että otteluohjelma on ollut melko vaikea. Lisäksi Liverpoolia vastaan pisteeseen venyminen ei olisi ollut suuri vääryys. Mikäli lisää maalintekovoimaa ei löydetä, sarjapaikan säilyttäminen on tällaisenaan kovin epätodennäköistä. Perustaso ei vain meinaa riittää, ja kun ratkaisuihin pystyvät pelaajat loistavat poissaolollaan, pelaajiston itseluottamuskin on mitä on. Terveystilannekaan ei ole toivotussa kunnossa, sillä loukkaantumisia on ollut ja on yhä riesana. Materiaaliltaan huomattavasti laadukkaampi kotijoukkue on ansaitusti lähellä jatkaa vierailijoiden tuskaa.

Fulham – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigan kamppailussa vastakkain asettuvat Fulham ja Bournemouth. Kotijoukkue hävisi edellisessä ottelussaan heikkoa Cardiffia vastaan. Kolmeen viimeiseen taistoon omissa verkot ovat soineet käsittämättömästi 12 kertaa. Pelaajiston itseluottamus on kaukana hyvästä. Jotta edes jonkinlaisesta menestymisestä voisi haaveilla, puolustuspelaaminen on saatava parempaan kuntoon. Nykyisellään vastustajat saavat aivan liikaa helppoja osumia. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta huomattavasti paremman alkukauden, vaikka viimeksi jäätiin yllättäen maalittomaan tasapeliin Southamptonin kanssa. Pelitapahtumien valossa täysi pistepottikin olisi ollut saatavilla. Cherries on voittanut neljästä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan kolme. Vaikka alkukausi on pitänyt sisällään ajoittain suuriakin ailahteluja, monella osa-alueella tekeminen on ollut Mökkiläisiä edellä. Kamppailusta on lupa odottaa viihdyttävää ja vauhdikasta, mutta vierailijat ovat ansaitusti lähempänä täyttä pistepottia.

Southampton – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Southampton ja Newcastle. Molempien seurojen lähtökohdat ovat onnettomat, sillä edes hetkellistä menestymistä ei meinaa tulla millään. Vierasjoukkue oli viimeksi Brightonia vastaan selvästi parempi osapuoli, mutta pelistä ei jäänyt käteen mitään. Edelleen ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään. Peliesityksissä on kuitenkin havaittavissa hyviä juttuja, sillä myös Manchester Unitedia vastaan olisi ollut täysi mahdollisuus päästä pisteille. Isännätkään eivät ole voittaneet yhtä cupin otteluaan lukuun ottamatta aikoihin. Kumpikin nippu on onnistunut maalinteossa ainoastaan kuusi kertaa, joten paremman ratkaisuvoiman löytyminen nopeasti olisi erittäin tärkeää. Vaikka vasta alkukautta mennään, pelaajiston itseluottamuksen kannalta olisi saatava nopeasti edes yksi kunnon onnistuminen. Perustasoltaan miehistöjen välille on vaikeaa löytää suurempaa tasoeroa, mutta Saints on kotietunsa vuoksi ennakkosuosikin asemassa. Heiltä todennäköisesti voi odottaa pelitapahtumien hallintaa, mutta kotonakin menestyminen on jäänyt aika lailla olemattomaksi. Mustavalkoiset eivät ole vieraissa voittaneet maaliskuun jälkeen. Näillä perusteluilla tasapelin todennäköisyyttä ei sovi aliarvioida.

Leicester – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham matkustaa Leicesterin vieraaksi. Sinipaidat hävisivät edellisellä kierroksella ansaitusti Arsenalia vastaan. Viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa Ketut ovat saalistaneet kolme voittoa, mutta sarjassa alla on kaksi tappiota putkeen. Vierasjoukkue on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan pienimmällä mahdollisella erolla, mutta pelitapahtumien valossa varsinkin Tottenhamin isäntänä olisi ollut enemmänkin otettavissa. Vajaa kuukausi sitten voitettiin kotona Manchester United ja hetkeä aiemmin pelattiin maaliton tasapeli Chelseaa vastaan. Ne olivat yhdet alkukauden parhaimmista onnistumisista ja näytteet lontoolaisten aidosta potentiaalista. Loukkaantumiset ovat hieman sotkemassa kuvioita, sillä terveystilanne ei ole edelleenkään parhaassa kunnossa. Isännillä on kaksikosta vähemmän lepoaikaa, mutta kotietu puolellaan. Hammers ei ole tässä kuussa vielä tehnyt maaliakaan, mutta kuten jo todettu, pelillisesti paljon hyvää on mahtunut mukaan. Näin tasaisessa kaksikossa materiaaliltaan isompaa tasoeroa on vaikeaa löytää. Lähtökohdat ovat kyllä erittäin tasaiset.

Norwich – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Norwich saa vastaansa Brentfordin. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Viimeksi Aston Villa joutui uhriksi. Kotona alla on neljään viimeiseen kotitaistoon kolme voittoa. Vierasjoukkue ei ole voittanut moneen viikkoon kertaakaan. Heillä on alkanut olemaan puolustuspelaamisensa kanssa suuria ongelmia, sillä esimerkiksi viimeksi Prestonia vastaan omissa verkot soivat neljästi. Kyseessä on tulivoimainen nippu, mutta pelaajiston huonon itseluottamuksen takia hyökkäyspelaaminenkin on ollut normaalia vaisumpaa. Seitsemään vierasotteluun alla ei ole voittoakaan. Isännillä huolta aiheuttavat loukkaantumiset, sillä Teemu Pukin johdolla terveysongelmia on edelleen. Kanarianlinnut saavat hieman lepoetua puolelleen. Tiedossa on yksi kierroksen vaikeimmin ennustettavista otteluista, johon kotiyleisön suosikit lähtevät korkeintaan pienenä voittajasuosikkina. Miehistöllä viime ajat ovat menneet lontoolaisiin nähden hyvin, mutta taitotasoltaan The Bees kestää vertailua. Vihreäkeltaisten terveystilanne on hyvä käydä tarkistamassa ennen pelipäätöstä.

Birmingham – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat loistavassa pelivireessä oleva Birmingham ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkueen mainio pelivire sai viimeksi jatkoa, kun Reading kaadettiin maalein 2-1. Isännät eivät ole hävinneet kymmeneen edelliseen otteluunsa. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Viimeisimmässä matkapelissään nippu kaatoi loppuhetkien osumallaan Stoken. Edelleen hyökkäyspelaamisen kanssa on toki parannettavaa, mutta monta kärkipään porukkaa on pidetty puolustuspäässä enintään yhdessä maalissa. Kotona edellinen tappio on tullut maaliskuussa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi selvästi QPR:ää vastaan, eikä viime aikoina onnistumisia ole tullut juuri lainkaan. Otteluohjelma on ollut kuitenkin vaikea, sillä lähiviikkoina vastustajina ovat olleet muun muassa Leeds ja West Bromwich. Loukkaantumiset eivät tee lähtökohdista helpompia, sillä useampi avainpelaajia on edelleen sivussa. Materiaaliltaan The Owls ei ole kaksikosta heikompi osapuoli, mutta loukkaantumiset ja heikompi pelivire yhdistettynä vieraissa pelaamiseen kääntävät vaa’an Bluesin eduksi.

West Bromwich – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat West Bromwich ja Blackburn. Kotijoukkue hävisi edellisessä ottelussaan rumin lukemin Derbyä vastaan, eikä viime aikoina pelivire ole ollut muutenkaan kummoinen. Neljään edelliseen otteluun ainoa voitto on tullut heikosta Readingista. Nyt nälkää ja näyttöhalua varmasti riittää. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Swanseaa vastaan, mutta sitä edelsi kaksi voittoa putkeen. Sarjanousijaksi Rovers on liikenteessä hyvällä materiaalilla. Tasoeroa Albionin eduksi on silti olemassa, sillä isännät kamppailevat todennäköisesti suorasta noususta. Kyseessä on yksi sarjan suurimmista voittajasuosikeista, mutta heidän peliesityksissään on vielä selvästi kehitettävää. Hyökkäyspelaamisessaan miehistö on ollut erinomainen, mutta alakertansa suhteen nippu kaipaa terävyyttä. Lanchashirelaisten hyökkäyspelaaminen ei ole ollut lähellekään Baggiesin tasoa. Mainion hyökkäyskalustonsa ja paremman perustasonsa turvin kotiyleisön suosikit ovat lähellä menestymistä.

Swansea – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, paremmuudestaan kamppailevat Swansea ja Reading. Isännät pääsivät takaisin voittojen pariin kaatamalla kotonaan Blackburnin. Neljästä edellisestä taistostaan Joutsenet ovat saalistaneet vain yhden voiton, mutta koko alkukautta ajatellen heillä on mennyt huomattavasti vierasjoukkuetta paremmin. The Royals on kärsinyt läpi alkukauden puolustuspelaamisen vaikeuksista, sillä omissa verkot ovat soineet 23 kertaa. Kotijoukkuetta vastaan maalinteossa on onnistuttu vain 11 kertaa. On hyvin mahdollista, että vierailijoiden valmennukseen tulee pian muutoksia. Jon Dadi Bodvarsson on viimeistellyt seuralleen kuusi maalia, mutta kokoonpanosta muita onnistujia on vaikeaa löytää. Bodvarssonkin on kärsinyt loukkaantumisista. The Wans on tehnyt kolmeen edelliseen kotiotteluunsa kahdeksan osumaa, mutta vastustajien taso ei ollut lainkaan kummoista luokkaa. Muutama pitkäaikaispotilas on yhä sivussa. Sinivalkoisilta sivussa ovat pitkään loukkaantuneina olleita pelaajia. Walesilaiset ovat kaksikosta laadukkaampi nippu ja kotonaan vahvoilla.

Sheffield United – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan matkustaa Sheffield Unitedin vieraaksi. Kotijoukkueen alkukausi on ollut mainio, vaikka kahdelta edelliseltä kierrokselta ei ole tullut voittoja. Viimeksi The Blades pelasi vähämaalisen tasapelin Stoken kanssa. Materiaaliltaan raitapaidat eivät ole ihan ihan sijoituksensa tasoinen nippu. Toisaalta pelitavan noudattaminen on muurautunut pelaajistoon kiitettävästi. Hyökkäyspelaamisessa varsinkin kokenut Billy Sharp on ollut loistavassa pelivireessä, sillä on hän viimeistellyt seitsemän osumaa. Vierasjoukkue on perustasoltaan huomattavasti isäntiä heikompi porukka, eikä Athletics ole saalistanut viiteen edelliseen otteluunsa kuin yhden voiton. Pelaajiston itseluottamus tuskin on kummoinen. Toisaalta edellisessä kotikamppailussa napattiin erinomainen voitto kärkisijoilla keikkuvan West Bromwichin kustannuksella. Se oli alkukauden parhaimpia onnistumisia. Viimeksi Millwallia vastaan tappio oli ansaittu. Poissaoloitta vierailijat tuskin ovat liikenteessä, sillä ainakin tärkeä Will Grigg on ollut loukkaantuneena. Laadukkaampi sheffieldiläisryhmä on vahva voittajasuosikki.

Bristol – Stoke

Bristol ja Stoke taistelevat paremmuudestaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta miehistö ehti pelaamaan aiemmin viisi kierrosta ilman ainuttakaan voittoa. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa isännät kaipaavat lisää ratkaisuvoimaa. Maalivahtiosastolta on löytynyt terveyshuolia. Vierasjoukkueen suunta on kohti parempaa, josta hyvä esimerkki saatiin viimeksi Sheffield Unitedia vastaan. Syyskuun jälkeen ainoa tappio on tullut niukasti Birminghamille. Seitsemään matkaotteluunsa nippu on napannut silti vain yhden voiton. Alakerta on alkanut toimimaan hyvin, sillä syyskuun jälkeen heille ei ole tehty kertaakaan yhtä maalia enempää. Materiaaliltaan Potters on nousukarsintoihin oikeuttavaa tasoa, mutta alkukausi on sisältänyt paljon alisuorittamista. Osaamista olisi paljon parempaan. Terveyshuoliakin löytyy Mame Dioufin johdolla. Todennäköisesti City on pelitapahtumien hallitsijana raitapaidat vetäytyessä ja iskiessä vastaan. Vähämaalisuutta lienee edessä.

Leeds – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat tasokas Leeds ja Nottingham. Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Kotijoukkue pääsi takaisin voittojen pariin kaatamalla kotonaan Ipswichin. Maalinteossa on onnistuttu jo 25 kertaa, mikä on sarjassa toiseksi parhain lukema. Kyseessä on yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista. Vierasjoukkue on hävinnyt syyskuun ensimmäisen päivän jälkeen vain kertaalleen. Viimeksi napattiin selvä voitto Boltonista. Forestia ei pidetä hyvänä vierasjoukkueena, mutta lähiaikoina tien päälläkin on tullut tulosta. Vaikka punapaidat ovat olleet viime viikkoina runsasmaalinen porukka, isommassa kuvassa tekemistä ohjaa vahvasti tiivis puolustuspelaaminen. Materiaaliltaan kyseessä ei ole isäntien tasoinen porukka. Kolmeen edelliseen keskinäiseen kohtaamiseen The Reds ei ole tehnyt maaliakaan. Vaikka viimeksi saatiin pidettyä oma maali puhtaana, nyt vastustajan taso on toista luokkaa aggressiivisen pelitavan kera. Paremman perustasonsa ja kotietunsa turvin United on ansaitusti lähellä täyttä pistepottia.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 27.10.2018 | Tilastot

LiverpoolCardiff
Sarjataulukossa217
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-01-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit16-38-19
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-0-5
Maalipuntari 6 edellistä9-38-17
Laukauksia/ottelu1412
Pallonhallinta54,00 %39,50 %
Syöttöprosentti84,80 %63,60 %
LoukkaantumisetOxlade-Chamberlain, Brewster, KeitaWard, Peltier, Mendez-Laing
PelikiellossaRalls
BrightonWolverhampton
Sarjataulukossa129
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-44-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-139-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-86-3
Laukauksia/ottelu8,213,3
Pallonhallinta39,40 %47,00 %
Syöttöprosentti71,70 %79,00 %
LoukkaantumisetPropper, Murray, Gross
Pelikiellossa
WatfordHuddersfield
Sarjataulukossa719
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-30-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit13-124-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-2-4
Maalipuntari 6 edellistä6-103-9
Laukauksia/ottelu12,210
Pallonhallinta45,90 %47,30 %
Syöttöprosentti73,10 %76,90 %
LoukkaantumisetPrödl, Janmaat, Cleverley, DeeneyKongolo, Smith, Sobhi
Pelikiellossa
FulhamBournemouth
Sarjataulukossa186
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-65-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit11-2516-12
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1810-9
Laukauksia/ottelu13,312
Pallonhallinta52,30 %49,60 %
Syöttöprosentti82,00 %78,10 %
LoukkaantumisetFosu-Mensah, Bryan
Pelikiellossa
SouthamptonNewcastle
Sarjataulukossa1620
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-50-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit6-146-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä4-104-10
Laukauksia/ottelu13,910,2
Pallonhallinta46,60 %41,10 %
Syöttöprosentti77,60 %68,90 %
LoukkaantumisetLeminaClark, Lejeune
Pelikiellossa
LeicesterWest Ham
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-52-1-6
Tehdyt-päästetyt maalit15-158-14
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-126-5
Laukauksia/ottelu1110,6
Pallonhallinta50,30 %46,90 %
Syöttöprosentti80,40 %79,90 %
LoukkaantumisetJames, MorganCarroll, Reid, Wilshere, Lanzini
Pelikiellossa
NorwichBrentford
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-44-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit19-1723-19
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-10-3-3
Maalipuntari 6 edellistä7-48-12
Laukauksia/ottelu13,514,4
Pallonhallinta53,80 %55,50 %
Syöttöprosentti78,20 %78,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamSheffield Wednesday
Sarjataulukossa1114
Voitot-tasapelit-häviöt4-8-25-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit16-1320-23
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-2-2
Maalipuntari 6 edellistä11-68-10
Laukauksia/ottelu12,911
Pallonhallinta42,10 %49,10 %
Syöttöprosentti60,80 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichBlackburn
Sarjataulukossa49
Voitot-tasapelit-häviöt7-3-45-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit32-2217-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-109-10
Laukauksia/ottelu13,811
Pallonhallinta54,00 %48,00 %
Syöttöprosentti79,00 %67,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaReading
Sarjataulukossa1022
Voitot-tasapelit-häviöt5-5-43-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit15-1119-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-510-10
Laukauksia/ottelu11,311,4
Pallonhallinta52,70 %48,00 %
Syöttöprosentti80,50 %73,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield UnitedWigan
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt8-2-46-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit23-1616-18
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-73-7
Laukauksia/ottelu12,912,8
Pallonhallinta52,00 %49,10 %
Syöttöprosentti77,50 %70,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolStoke
Sarjataulukossa817
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-44-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit18-1418-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-48-7
Laukauksia/ottelu13,312,1
Pallonhallinta51,70 %52,40 %
Syöttöprosentti72,20 %79,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsNottingham
Sarjataulukossa17
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-25-7-2
Tehdyt-päästetyt maalit25-1121-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-611-6
Laukauksia/ottelu14,912
Pallonhallinta58,30 %52,90 %
Syöttöprosentti78,50 %74,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.