Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 26.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Crystal Palace – Everton Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Everton voittaa2,15Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Crystal Palace ja Everton. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Southamptonia ja Manchester Unitedia vastaan. Kotkien ensimmäiset viikot ovat menneet mainiosti ja varsinkin voitto Manchester Unitedista oli itseluottamukselle loistava juttu. Molemmissa otteluissa maaliodottamat menivät niukasti Eaglesin eduksi. Crystal Palace pelaa simppeliä ja yksinkertaista jalkapalloa, jossa ei ole mitään hienouksia, mutta homma toimii omalla tavalla hyvin. Crystal Palacella on edelleen poissaoloja, sillä sivussa ovat muun muassa Tomkins, van Aanholt ja Cahill. Pelaajia on myös epävarmalla statuksella. Crystal Palace on taas alemman keskikastin miehistö. Sinipaidat ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla ja Englannin Liigacupissa on tullut myös kaksi voittoa. Valioliigassa voitot ovat tulleet Tottenhamia ja West Bromwichia vastaan. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Viikolla napattiin selvä voitto Fleetwoodista. Toffeesilla tulivoimaa on löytynyt hienosti. Vierailta poissa ovat Branthwaite, Gbamin, Lössl ja Holgate. Everton saa olla noin 45 pinnan voittajasuosikki. Selvästi alipelattu kakkonen on tolppa.

West Bromwich – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,40Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea matkustaa West Bromwichin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Leicesteriä ja Evertonia vastaan. Kotijoukkue nousi viime kauden jälkeen Valioliigaan ja ensimmäiset viikot ovat menneet Albionilta vaikeasti. Varsinkin puolustamisen kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Alussa omiin on mennyt kahdeksan maalia. West Bromwich on luonut maaliodottamaa vaisusti, joten alakerran ohella myös kentän toisessa päässä on riittänyt haasteita. Viikolla tuli Englannin Liigacupissa putoaminen Brentfordille. Gibbs on pelikiellossa ja Zohore on loukkaantunut. Muutamia pelaajia on epävarmalla statuksella. Vierasjoukkue on pelannut kahdella kierroksella voitollisesti Brightonia vastaan ja tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Viime ottelussa vastustajan voitto ei ollut vääryys, sillä Bluesin ei olisi kuulunut saada taistosta pisteitä. Ensimmäisellä kierroksella oltiin hieman vastustajaa edellä, mutta maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Christensen on pelikiellossa, kun taas Gilmour, van Ginkel ja Ziyech ovat sairastuvalla. Chelsea nappaa voiton lähes 70 prosentilla. Melkein oikein pelattu kakkonen on piikki.

Burnley – Southampton Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Southampton voittaa2,37Aseta veto Unibetillä

Burnley pelaa Southamptonia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Leicesteriä vastaan. Claretsin alakerta oli ensimmäisessä ottelussa ongelmissa, mutta maaliodottamissa marginaalit olivat hyvin pienet. Burnley oli viime kaudella kympin tuntumassa ja tällä sesongilla sijoituksen pitäisi löytyä taas helposti keskikastista. Isännät pelasivat Englannin Liigacupissa voitollisesti Millwallia vastaan. Kotijoukkueelta sivussa ovat Brady, Cork, Gudmundsson ja Mee. Lisäksi muutaman pelaajan tilanne selviää myöhemmin. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalin ottelussa Crystal Palacea vastaan ja pisteittä Tottenhamia vastaan. Viimeksi omiin meni viisi palloa ja alakerran toiminta jätti syytä huoleen. Numerot olivat kuitenkin yläkanttiin, sillä Saints loi maaliodottamaa hieman Spursia enemmän. Ensimmäisellä kierroksella pisteittä mennyt ottelu oli yllätys. Englannin Liigacupissa oli tullut tappio Brentfordia vastaan. Redmond on sivussa ja Salisun tilanne on epävarma. Levänneempi ja parempi Southampton on yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Pinnat ovat pielessä, joten Saints on tolppa.

Barnsley – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Barnsley voittaa2,25Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,30Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Barnsley ja Coventry. Isännät ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Lutonia ja Readingia vastaan. Kotijoukkue ei ole tehnyt alussa kahteen kierrokseen yhtään maalia, mutta viime ottelussa pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin ja ensimmäisellä kierroksella maaliodottamat menivät niukasti punavalkoisten eduksi. Barnsley hävisi Englannin Liigacupissa kuudella maalilla, mutta Chelseaa vastaan ei pitänyt olla ennakkoon mahdollisuuksia. Tykes on valmis pelaamaan tuloksellisesti viime kautta paremmin. Kotijoukkueelta löytyy potentiaalia nähtyä enemmän. Andersen ja Helik ovat pelikiellossa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Bristolia vastaan ja voitollisesti QPR:ää vastaan. Viime ottelussa maalinteossa onnistuttiin yhteensä viisi kertaa ja voittoon vienyt maali tehtiin lähellä päätöstä. Kahdessa ottelussa maaleja on tullut enemmän mitä tapahtumat olisivat antaneet syytä. Sky Blues on levännyt paremmin. Ryhmä on sarjanousija, joten tärkein tehtävä on sarjapaikka. Tykes voittaa karvan alle 45 prosentilla. Pinnat ovat oikein. Mennään iltaan ykkösristillä.

QPR – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto LeoVegasilla
Middlesbrough voittaa2,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR saa vastaansa Middlesbroughin. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Nottinghamia vastaan ja ilman pisteitä Coventrya vastaan. Viime ottelussa pistejako oli lähellä, mutta vastustaja onnistui maalinteossa vielä lähellä illan päätöstä. QPR haluaa pelata rohkeasti ja aktiivisesti, mutta varsinkin edellisessä kamppailussa alakerran työskentely jätti paljon parannettavaa. Toisaalta maaliodottamissa oltiin vain hieman perässä. QPR on myös tällä kaudella keskikastin miehistö. Vierasjoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti vähämaalisessa ottelussa Watfordia vastaan ja tasapelin merkeissä Bournemouthia vastaan. Boro on pelannut kahdella kierroksella Valioliigasta pudonneita miehistöjä vastaan. Punapaidoilla pitäisi olla piste nykyistä enemmän. Middlesbrough oli viime kaudella pettymys, mutta tällä sesongilla aineksia pitäisi olla parempiin sijoituksiin. Vieraat ovat varsinkin tien päällä defensiivisiä. QPR on materiaaliltaan vain vähän Middlesbroughia edellä ja marginaalit ovat hyvin pienet. Superhoops on minisuosikki. Ykkösen ohitus on selvä juttu, sillä Ärriä on kannatettu aivan liikaa.

Millwall – Brentford Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa2,25Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Millwall ja Brentford. Sinipaidat ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella maalittoman ottelun Stokea vastaan ja voitollisesti Rotherhamia vastaan. Kahteen ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu vain kerran, mutta omiin ei ole mennyt palloja. Kummassakaan ottelussa maaliodottamat eivät ole menneet toisaalta oman miehistön eduksi. Millwall pelasi viikolla Englannin Liigacupissa ja esiintyi siellä tappiollisesti Burnleyta vastaan. Tappio tuli viikolla ansaitusti. Leijonat kuuluu jopa lähelle nousukarsintoja. Lionsia on povattu yhdeksi mustaksi hevoseksi. Ensimmäisten otteluiden valossa tarvitaan kuitenkin parannusta. Vierasjoukkue on pelannut alussa yllättäen pisteittä Birminghamia vastaan ja selvästi voitollisesti Huddersfieldistä. Ensimmäisellä kierroksella olisi kuulunut tulla pistejako, joten vastustajan voitto oli tapahtumiin nähden vääryys. Bees on taas vahva ehdokas pärjäämään hienosti. Brentford on tulivoimainen ja hyvä nippu, joka on monesti myös vieraissa lähellä menestystä. Englannin Liigacupissa tuli voitto West Bromwichista. Vieraat voittavat noin 45 pinnalla. Selvästi alipelattu Bees on hyvä tolppa.

Derby – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Derby voittaa2,80Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Blackburn matkustaa Derbyn vieraaksi. Kotijoukkue on saanut kahdella ensimmäisellä kierroksella tappion kahdella maalilla Readingia vastaan ja ilman pisteitä menneen ottelun Lutonia vastaan. Rams on ollut Englannin Liigacupin ottelut mukaan lukien vaisussa pelivireessä. Siellä tuli tappio Readingia vastaan. Derby on ollut pettymys, sillä kotijoukkueen materiaalilla pitäisi taistella kauden mittaan ylemmässä keskikastissa. Ensimmäiset viikot ovat menneet alisuorittaen ja onnistumisia on saatu odotuksia vähemmän. Alakerran kanssa on ollut haasteita. Kahteen otteluun itse on tehty yksi osuma. Maaliodottamien valossa vastustajat ovat olleet hieman edellä. Esimerkiksi edellisestä kamppailusta piti olla ennakkoon hyvät puitteet napata pistejako. Vierasjoukkue on esiintynyt alussa tappiollisesti vauhdikkaassa ottelussa Bournemouthille ja selvästi voitollisesti Wycombesta. Viimeksi voitto tuli viidellä maalilla, mutta ilta oli myös vastustajan heikkoutta. Tulivoimaa on löytynyt silti hyvin. Rovers on ollut alussa pelillisesti laadukas. Ottelu on lähes tasabuukki. Tasapeliä on rastittu liian vähän. Tekisi mieli laittaa ottelu tukkoon, mutta napataan ykkösristi kupongille.

Preston – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Stoke voittaa3,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston kohtaa Stoken. Isännät ovat esiintyneet kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalin ottelussa Swanseaa vastaan ja neljän maalin tasapelissä Norwichia vastaan. North End on pelannut ensimmäiset viikot ilman voittoja, mutta kotijoukkue on ollut maaliodottamien valossa laadukas. Parempaa menestystä pitäisi olla tiedossa. Toisaalta edellisellä kierroksella napattu pistejako ei ollut lainkaan hassumpi juttu. Ottelussa oltiin selviä altavastaajia. Preston on valmis pelaamaan materiaalinsa puolesta ylemmässä keskikastissa. Englannin Liigacupissa tuli tappio Brightonille. Vierasjoukkue on pelannut ensimmäiset viikot maalittoman tasapelin muodossa Millwallin kanssa ja pisteittä Bristolia vastaan. Potters on ollut aiemmin alisuorittaja, mutta taas pitäisi olla hyvät puitteet pelata enemmän oikealla tasolla. Punavalkoisten materiaali oikeuttaa ylempään keskikastiin. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ansaittu. Ensimmäisessä ottelussa oltiin maaliodottamien valossa hieman edellä. Stoke voitti viikolla Englannin Liigacupissa Gillinghamin. Ryhmien välillä tasoeroa ei juuri ole. North End on minisuosikki. Paljon ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Watford – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Watford voittaa1,72Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton matkustaa Watfordin vieraaksi. Keltamustat ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalin ottelussa Middlesbroughia vastaan ja maalittoman kamppailun Sheffield Wednesdayta vastaan. Kahdella ensimmäisellä kierroksella on saatu neljä pistettä, mutta maaliodottamien valossa molemmista kamppailuista pistejaot olisivat olleet eniten oikeutettuja tuloksia. Hornets pelasi viime kaudella Valioliigassa, joten tavoite on päästä sinne ensi kaudeksi takaisin. Isännät ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Watford pelasi Englannin Liigacupissa Newportia vastaan ja koki yllättävän tappion kahdella maalilla. Vastustaja oli päässyt ensimmäisellä 30 minuutilla kaksi maalia edelle. Watfordilla on edelleen poissaoloja, mutta kotijoukkueen resursseilla pitäisi päästä takaisin menestyksen pariin. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa ottelussaan voitollisesti Barnsleysta ja vastaavalla tavalla Derbystä. Hatters on ollut hienossa iskussa. Sentään viikolla tuli Englannin Liigacupissa selvä tappio Manchester Unitedille. Lisäksi voitto Barnsleysta oli onnekas. Watford voittaa päälle 55 prosentilla. Melkein oikein pelattu ykkönen on tolppa.

Cardiff – Reading Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa2,15Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Cardiff ja Reading. Kotijoukkue on napannut alussa tappion Sheffield Wednesdayta vastaan ja koko pistepotin Nottinghamia vastaan. Isännät kuuluvat myös tällä kaudella hyväksi ehdokkaaksi ajatellen nousukarsintoja. Ensimmäisellä kierroksella tuli yllättävä tappio, mutta viimeksi saatiin itseluottamukselle tärkeä voitto. Edellisessä ottelussa pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti, sillä maaliodottamissa vastustaja oli hieman edellä. Walesilaisten pitäisi päästä myös pelillisesti parempaan suuntaan, mutta siihen on kaikki eväät. Miehistö oli viime kaudella nousukarsinnoissa ja sinne pitäisi olla siis taas hyvät puitteet. Vierasjoukkue on saanut voiton kahdella maalilla Derbystä ja saman onnistumisen Barnsleysta. Royalsille ensimmäiset viikot ovat menneet hyvin. Toisaalta viimeksi pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Fiilikselle vahva alku on tehnyt toki hyvää. Miehistö on alempaa keskikastia. Sarjapaikan kanssa ei pitäisi tulla ongelmia, mutta aineksia ei liene kympin tuntumaan. Kahteen otteluun omiin ei ole mennyt palloja. Nyt siihen tulee muutos. Parempi Cardiff voittaa noin 45 pinnalla. Ykköstä on pelattu liian vähän, joten siitä tulee piikki.

Birmingham – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä
Rotherham voittaa3,40Aseta veto Unibetillä

Birmingham pelaa Rotherhamia vastaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella kierroksella voitollisesti Brentfordia vastaan ja maalittomassa tasapelissä Swansean kanssa. Isännät nappasivat ensimmäisellä kierroksella mainion voiton, mutta pistejako tai jopa tappio olisi kuvannut ottelua paremmin. Kamppailussa oli hyvää onnea matkassa, mutta voitto vahvasta Beesistä oli toki itseluottamukselle hieno homma. Maaliodottamissa vastustaja oli selvästi edellä. Birmingham olisi voinut viimeksi kokea tappion, sillä vastustaja oli maaliodottamissa vähän edellä. Toisaalta kahteen ensimmäiseen taistoon omiin ei ole mennyt osumia. Vierasjoukkue on esiintynyt kauden alussa voitollisesti maalilla Wycombea vastaan ja ilman pisteitä Millwallia vastaan. Ensimmäisestä ottelusta tuli niukka voitto, kun taas viimeksi tuli niukka tappio. Rotherham on sarjanousija, joten heikolla materiaalilla ainoa tavoite on sarjapaikka. Nipun perustaso ei ole häävi. mutta kahteen otteluun on saatu jo ensimmäinen voitto. Wycombea vastaan oli myös hyvää onnea. Birmingham voittaa yli 40 prosentilla. Ykkösen ohitus on selvä juttu, sillä Brumia on rastittu isosti.

Sunderland – Peterborough Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,55Aseta veto LeoVegasilla
Peterborough voittaa3,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Sunderland ja Peterborough. Kotijoukkue on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Bristolin kanssa ja voitollisesti Oxfordia vastaan. Isännät kuuluvat materiaaliltaan yhdeksi Ykkösliigan parhaaksi miehistöksi ja siitä hyvä osoitus tuli viime kierroksen hienossa voitossa. Sunderlandin pitäisi pelata taitojensa puolesta Mestaruussarjassa, mutta menestystä on tultava ensin sarjaporrasta alempana. Sunderland oli viimeksi Oxfordia parempi ja sai ansaitusti koko pistepotin. Black Catsin pitäisi olla varsinkin kotonaan erittäin vaikea vastustaja. Vierasjoukkue kuuluu materiaaliltaan myös yhdeksi kärjen miehistöksi. Sinipaidat ovat pelanneet kahdella kierroksella tappiollisesti Accringtonia vastaan ja voitollisesti Fleetwoodin kustannuksella. Peterboroughin pitäisi taistella niin ikään sijoituksista kärjen tuntumassa. Ensimmäisellä kierroksella oltiin koettu yllättävä tappio, mutta viimeksi tuli isoksi osaksi ansaittu voitto. Sunderland on vain hieman Peterboroughia vahvempi miehistö. Asetelmia haetaan jo alun isossa ottelussa. Isännät ovat noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on ehditty pelata rajusti liikaa, joten Posh on selvä valinta.

Northampton – Hull Vakio

 • Ottelun aika: 26/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 24/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hull voittaa2,05Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Northampton kohtaa Hullin. Isännät ovat pelanneet kahdella kierroksella neljän maalin tasapelin Wimbledonin kanssa ja voitollisesti Shrewsburya vastaan. Kotijoukkue kuuluu materiaaliltaan keskikastiin ja on aloittanut urakkansa ilman tappioita, mutta matkassa on ollut myös hyvää onnea. Edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Lisäksi vastustajien taso ei ole ollut kovasta päästä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella kierroksella voitollisesti Gillinghamia ja Creweä vastaan. Tiikerit pelasi viime kaudella Mestaruussarjassa, mutta vauhtia on haettava sarjaporrasta alempaa. Oranssimustien pitäisi menestyä hyvin myös vieraissa, sillä kyseessä on Ykkösliigaan laadukas ja vahva miehistö. Hull esiintyi viikolla Englannin Liigacupissa ja hävisi selvästi West Hamille, mutta suuremmat otsikot tulivat koronaviruksen sotkusta. Tiikereiden vastustajalla oli koronavirusta, joskin ainakin osa sellaisista pelaajista jätettiin ulkopuolelle. Tigersin pelaajia altistui kuitenkin lähes varmasti koronavirukselle. Hull on silti selvästi Northamptonia vahvempi miehistö ja saa olla päälle 45 prosentin voittajasuosikki. Melkein kohdilleen pelattu kakkonen on tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 26.9.2020 | Tilastot

 Crystal PalaceEverton
Sarjataulukossa52
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-16-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-02-0-0
Maalipuntari 6 edellistä4-16-2
Laukauksia/ottelu9,516
Pallonhallinta34,30 %58,00 %
Syöttöprosentti56,40 %88,30 %
Loukkaantumiset Ferguson, Tomkins, Cahill, van Aanholt, Wickham, Benteke (?), Riedewald (?), Dann (?) Branthwaite, Holgate, Gbahim, Lössl, Delph (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 West BromwichChelsea
Sarjataulukossa2011
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-21-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-83-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-21-0-1
Maalipuntari 6 edellistä2-83-3
Laukauksia/ottelu6,57,5
Pallonhallinta36,60 %45,20 %
Syöttöprosentti77,20 %83,80 %
Loukkaantumiset Zohore, Grosicki (?), Hegazy (?) Gilmour, van Ginkel, Ziyech, Pulisic (?)
Pelikiellossa Gibbs Christensen 
   
   
   
 BurnleySouthampton
Sarjataulukossa1419
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit2-42-6
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-0-2
Maalipuntari 6 edellistä2-42-6
Laukauksia/ottelu1611,5
Pallonhallinta37,60 %57,70 %
Syöttöprosentti68,20 %78,10 %
Loukkaantumiset Brady, Cork, Gudmundsson, Mee, Tarkowski (?), Barnes (?) Redmond, Salisu (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 BarnsleyCoventry
Sarjataulukossa2013
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-21-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-34-4
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-21-0-1
Maalipuntari 6 edellistä0-34-4
Laukauksia/ottelu9,514
Pallonhallinta47,10 %45,50 %
Syöttöprosentti70,70 %74,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 QPRMiddlesbrough
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-10-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-31-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-10-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-31-2
Laukauksia/ottelu814,5
Pallonhallinta54,50 %50,70 %
Syöttöprosentti79,50 %62,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallBrentford
Sarjataulukossa611
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-01-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-03-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-01-0-1
Maalipuntari 6 edellistä1-03-1
Laukauksia/ottelu8,519,5
Pallonhallinta48,80 %51,20 %
Syöttöprosentti64,00 %79,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbyBlackburn
Sarjataulukossa1910
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-21-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-47-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-21-0-1
Maalipuntari 6 edellistä1-47-3
Laukauksia/ottelu11,518,5
Pallonhallinta57,80 %56,00 %
Syöttöprosentti83,80 %76,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PrestonStoke
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-10-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-30-2
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-10-1-1
Maalipuntari 6 edellistä2-30-2
Laukauksia/ottelu13,510,5
Pallonhallinta51,80 %51,80 %
Syöttöprosentti72,20 %73,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 WatfordLuton
Sarjataulukossa63
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-03-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-02-0-0
Maalipuntari 6 edellistä1-03-1
Laukauksia/ottelu96
Pallonhallinta50,40 %43,80 %
Syöttöprosentti66,90 %65,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 CardiffReading
Sarjataulukossa141
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-12-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-24-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-12-0-0
Maalipuntari 6 edellistä2-24-0
Laukauksia/ottelu87
Pallonhallinta50,60 %51,40 %
Syöttöprosentti67,90 %81,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BirminghamRotherham
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-01-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-01-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-01-0-1
Maalipuntari 6 edellistä1-01-1
Laukauksia/ottelu10,513
Pallonhallinta41,40 %51,00 %
Syöttöprosentti69,40 %57,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SunderlandPeterborough
Sarjataulukossa515
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-01-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-12-3
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-01-0-1
Maalipuntari 6 edellistä3-12-3
Laukauksia/ottelu21,516,5
Pallonhallinta58,50 %54,60 %
Syöttöprosentti73,10 %79,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorthamptonHull
Sarjataulukossa73
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-33-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-02-0-0
Maalipuntari 6 edellistä4-33-0
Laukauksia/ottelu12,514
Pallonhallinta45,20 %52,90 %
Syöttöprosentti51,10 %70,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.