Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 26.1.

Lauantaina pelataan jalkapalloa FA Cupissa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Manchester City – Burnley 

Jalkapallon FA Cupissa Burnley matkustaa Manchester Cityn vieraaksi. Kotijoukkue on ollut jälleen erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien seitsemän voittoa putkeen. Sarjassa voitettiin viimeksi Huddersfield, kun taas viikolla Englannin Liigacupissa pelattiin pois alta aiemmin ratkaistu taisto Burton Albionia vastaan. Tuolloin liikenteessä oltiin rotaatiolla. Vierasjoukkue on alkanut olemaan myös hyvässä pelivireessä, sillä viimeisimmästä tappiosta on aikaa kuukausi. Onnea on ollut kieltämättä matkassa, sillä peliesitykset eivät ole olleet niin hyviä mitä jotkin lopputulokset ovat kertoneet. Materiaaliltaan lancashirelaiset ovat tietysti valtavasti manchesterilaisia heikompi nippu ja vieraissa jättimäinen altavastaaja. Heillä on toisaalta vain voitettavaa, sillä kukaan ei odota nipulta realistisesti mitään. Vieraissa maalinteossa on onnistuttu marraskuun alun jälkeen vähintään kahdesti vain Huddersfieldille. Valioliigassa operoidaan vahvasti putoamistaistelussa, joten FA Cupia tärkeämpiä taistoja on pian taas tulossa. Muutamia loukkaantumisia on ollut rasitteena. Taivaansiniset kontrolloivat kamppailua mielin määrin, eikä Claretsin kehittyneestä pelivireestä huolimatta mitkään tekijät puolla heidän mahdollisuuksiaan. Loistovireinen Citizens voi hyvin takoa loppulukemat rumiksi.

Newcastle – Watford

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Newcastle ja Watford. Harakat voittivat viimeksi sarjassa Cardiffin, jonka ohella FA Cupissa napattiin edellisellä kierroksella jatkopaikka Blackburnista. Varsinkin voitto Cardiffista oli Valioliigan putoamistaistelun kannalta tärkeä onnistuminen. Tilanne on muuten haastava, sillä menestyminen on kovin vaatimatonta. Vierasjoukkue on pelannut viisi edellistä kilpailullista kamppailuaan tappioitta, mutta viimeksi maaliton tasapeli Burnleyn kanssa oli pettymys. Materiaaliltaan keltamustat ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja omaavat varmasti paremman itseluottamuksen, vaikka isännillä onkin alla pieniä valonpilkahduksia. Mustavalkoisten kotietu on ollut kaukana edes kelvollisesta. Hornetsilta on löytynyt myös heitä enemmän maalintekovoimaa. Magpies on tehnyt kotonaan vähintään kaksi maalia vain kerran sitten marraskuun 10. päivän. Edelleen poissaoloista kärsivän kotijoukkueen alakerta on todennäköisesti ongelmissa vierailijoiden aktiivisuuden kanssa. Nippu on menestynyt vieraissa pitkään hyvin, josta osoituksena marraskuun alun jälkeen ainoa tappio on tullut Leicesterille. Hertfordshirelaiset ovat kyllä lieviä voittajaehdokkaita.

Brighton – West Bromwich

Brighton isännöi West Bromwichia, kun taistot jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Kotijoukkue on hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan Liverpoolille ja Manchester Unitedille. Niitä edelsivät kuitenkin neljä tappiotonta ottelua, jotka pitivät sisällään muun muassa tasapelin Arsenalin kanssa. FA Cupissa voitettiin Bournemouth onnistuen maalinteossa kolmesti. Vierasjoukkue nappasi viimeksi sarjassa voiton Boltonista ja FA Cupissa Wiganista. Siinä välissä pelattiin vähämaalinen tasapeli Norwichin kanssa. Boltonia vastaan voitto oli ansaittu, mutta peliesitys oli kaukana vakuuttavasta. Miehistö on materiaaliltaan vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Lokit kuuluvat sarjan keskikastiin. Kotonaan nippu pyrkii aktiivisuuteen, ja viimeksi Liverpool-taisto oli kotona ensimmäinen sitten elokuun, kun maalinteossa ei onnistuttu. Vaikka vierailijat ovat tulivoimainen nippu, Bolton-taistoa edelsi neljä peliä siten, että maalinteossa onnistuttiin enintään kerran. Kuuteen viimeiseen matkapeliin alla on toisaalta viisi voittoa. Siellä korkeintaan yhteen maaliin on jääty vain kerran sitten marraskuun alun. Molemmilla miehistöillä lienee edelleen muutamia loukkaantumisia. Aineksia löytyy viihdyttävään kamppailuun. Iltaan laadukkaampi Seagulls lähtee kotonaan lievänä ennakkosuosikkina.

Shrewsbury – Wolverhampton

Jalkapallon FA Cupin ottelutarjontaa, toisistaan mittaa ottavat Shrewsbury ja Wolverhampton. Isännillä alla on sarjasta maaliton tasapeli Blackpoolin kanssa, kun taas Sudet nappasivat viimeksi vauhdikkaasti tulleen voiton Leicesteristä. Kotijoukkue ei ole voittanut sarjassa edelliseen viiteen kierrokseen, eikä kyseessä ole muutenkaan alempaa keskikastia kummoisempi nippu. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Laadukkaille maalintekopaikoille pääseminen tuottaa usein tuskaa. Poikkeuksena oli toki viimeisin FA Cupin taisto, kun Stoken vieraana venyttiin yllätykseen. Tosin se tuli pelitilanteiden vastaisesti. Vierasjoukkueella on täysi mahdollisuus taistella Valioliigassa sijoituksista kymmenen parhaan joukossa, sillä kyseessä on yksi kuluvan vuosikymmenen parhaimmista sarjanousijoista. Oranssimustat ovat menestyneet hyvin jopa montaa Valioliigan suurseuraakin vastaan, mutta vastapainona on tullut odottamattomia pettymyksiä. Esimerkiksi vuodenvaihteen alla napattiin täysi pistepotti Tottenhamilta. Tasoero nippujen välillä on suuri, vaikka kyseessä on isännille monella tapaa merkityksellinen kamppailu. Salopilla on ainakin hyökkäyspäässään poissaoloja. Ennakkosuosikin asemasta ei ole näillä perusteluilla epäselvyyttä.

Portsmouth – QPR

Jalkapallon FA Cupissa vastakkain asettuvat Portsmouth ja QPR. Kotijoukkue hävisi sarjassa kaksi viimeisintä kamppailuaan, mutta viikolla päästiin rotaationkin kanssa takaisin voittojen pariin Englannin EFL Cupissa Peterboroughia vastaan. Sarjassa kärkipaikka on edelleen miehistön hallussa, vaikka alla onkin muutama yllättävä epäonnistuminen. Hyökkäyspelaamiseen kaivataan lisää maalintekovoimaa, sillä varsinkin alkuvuonna maalinteon kanssa on ollut haastavaa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi rumasti Prestonille, eikä pelivire ole hieman isommassakaan kuvassa ollut kummoinen. Tammikuun alkupuolella voitettiin kuitenkin Leeds, mutta silloinkaan voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys. Ärrät olivat aiemmin yksi kauden suurimmista yllättäjistä, joten pelivireen heikkeneminen ei ole ollut odottamatonta. Lokakuun jälkeen vieraissa voittoihin on pystytty vain kerran. Materiaaliltaan lontoolaiset ovat toki isäntiä parempi nippu, mutta tasoero ei ole iso. Lisäksi vierailijoilla on rasitteenaan useampia loukkaantumisia. Pompey on voittanut lokakuun jälkeen kotonaan kaikki taistonsa lukuun ottamatta niukkoja tappioita Charltonille ja Blackpoolille. Kotona vain Charlton on tehnyt heille enemmän kuin maalin sitten marraskuun puolen välin. Tiukka ja tasainen koitos on luvassa, eikä näillä perusteluilla lievänkään voittajaehdokkaan löytäminen ole helppoa.

Millwall – Everton

Jalkapallon FA Cupissa Everton matkustaa Millwallin vieraaksi. Isännillä on alla vähämaalinen tasapeli Middlesbroughin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa jopa täyteen pistepottiin oli hyvä mahdollisuus. Viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuun saaliina on kaikkiaan kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Southamptonille, mutta sitä edeltäneet kaksi taistoa menivät voittoisassa merkeissä. Toinen niistä tuli toisaalta FA Cupissa Lincolnista. Southamptonin vieraana pallonhallinta oli selvästi Toffeesin eduksi, mutta laadukkaille maalintekopaikoille pääseminen oli vaikeaa. Lokakuun kuudennen päivän jälkeen maalinteossa on vieraissa onnistuttu enemmän kuin kerran vain yhdessä taistossa. Muutenkin hyökkäyspelaamiseen kaivataan lisää maalintekovoimaa. Tien päällä voittoihin on pystytty vain kahdesti, mutta esimerkiksi loppuvuonna Liverpoolin ja Chelsean vieraana vastustajat jätettiin yhteensä yhteen osumaan. Vastapainona matkalle on mahtunut suuria epäonnistumisia, joista pahimpana Tottenhamia vastaan omiin meni kuusi maalia. Materiaaliltaan liverpoolilaiset ovat selvästi laadukkaampi osapuoli, mutta etenkin kotonaan Leijonien fyysinen pelitapa saattaa olla hankalasti murrettavissa. Vierailijat ovat silti selviä ennakkosuosikeita.

Wimbledon – West Ham

Jalkapallon FA Cupissa Wimbledon pyrkii yllättämään West Hamin. Kotijoukkue on saalistanut tapaninpäivän jälkeen kaikista kilpailullista kamppailuistaan vain yhden voiton. Isännät ovat kärsineet merkittävistä puolustuspelaamisen vaikeuksista. Sarjassa on ollut tuskaa, sillä sijoitus on edelleen viimeisenä. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti hääppöinen, eikä kotonakaan voittoihin ole pystytty marraskuun jälkeen kuin kertaalleen. Hyökkäyspelaaminenkin on ollut kovin kapealla pohjalla. Valmistautumisaikaa ei ole jäänyt toivotunlaisesti, sillä viikolla oltiin viimeksi tositoimissa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi sarjassa Bournemouthille, mutta sitä edeltäneet kaksi peliä menivät voittoisassa merkeissä. Toinen niistä tuli vieläpä Arsenalia vastaan. Bournemouthia vastaan menestyminen ei olisi ollut vääryys. Ennen vuodenvaihdetta tien päällä putkeen napattiin kolme voittoa. Materiaaliltaan Hammers on monta pykälää laadukkaampi nippu, sillä heillä on hyvä mahdollisuus taistella Valioliigassa ylemmän keskikastin sijoituksista. Loukkaantumisia on toki ollut rasitteena. Donsille luvassa on varmasti sytyttävä tapahtuma, mutta paikallispelissä kotietukaan ei ole normaalia luokkaa, ja monet muut tekijät ovat Unitedin eduksi. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä.

Stoke – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston matkustaa Stoken vieraaksi. Kotijoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin, kun Leeds saatiin kaadettua. Muuten punavalkoiset ovat olleet alavireisiä, sillä alla ei ole seitsemään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun muita voittoja. Alkuvuonna varsinkin alakerrassa on ollut vaikeuksia. Esimerkiksi FA Cupissa johdettiin Shrewsburya kahdella maalilla ja hävittiin se. Itseluottamukselle edellisen kierroksen voitto tuli kuitenkin tarpeeseen. Vierasjoukkue voitti viimeksi QPR:n onnistuen maalinteossa neljästi, mutta North End on edelleen yksi kauden pahimmista pettymyksistä. Materiaaliltaan nippu voisi taistella sijoituksista kymmenen parhaan joukossa. Materiaalista irti voisi siis saada irti selvästi enemmän. Hyvänä osoituksena tammikuun alussa hävittiin Rotherhamille ja FA Cupissa Doncasterille. Ennen edellistä kierrosta hyökkäyspelaaminen oli monesti vaisua. Viimeksi ottelu oli loppulukemia tasaisempi, mutta pitkästä aikaa maalinteon kanssa saatiin useampia onnistumisia. Potters on voittanut kuudesta edellisestä kilpailullisesta kotiottelustaan neljä, mutta materiaaliltaan miehistöillä ei ole suurempaa tasoeroa. Lisäksi eivät isännätkään ole pelanneet kuin hetkittäin materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Vierailijat kaipaavat varsinkin tien päälle lisää maalintekovoimaa, sillä siellä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Lähtökohdat viittaavat yhteen kierroksen tasaisimpaan taistoon.

Norwich – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Norwich kohtaa Sheffield Unitedin. Kanarianlinnut pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin, kun Birmingham saatiin kaadettua. Kotijoukkueen pelivire on ollut muuten laskusuunnassa, sillä edellisen kierroksen voitto on laatuaan ainoa viimeiseen reiluun kuukauteen. Birminghamia vastaan maalinteon kanssa saatiin jälleen useita onnistumisia. Sheffieldiläiset voittivat viimeksi kotonaan QPR:n, mutta hävisivät vieraissa Swansealle. Blades on voittanut sarjassa viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Isäntien alkukausi oli ylisuorittamista, sillä todellinen taso ei ole sarjataulukon kärkipaikoilla. Ryhmä on viimeistellyt toisaalta sarjassa edelliseen kuuteen kotiotteluunsa aina vähintään kolme maalia. Raitapaidoilla on ollut alkuvuodesta maalinteon kanssa hieman vaikeuksia. QPR:n ja Swansean kanssa jäätiin yhteensä maaliin. Ihan alkuvuodesta Wiganille tehtiin kolme maalia. Omiin ei ole mennyt kerralla maalia enempää sitten joulukuun puolen välin. Kevään kannalta isoja panoksia riittää, sillä vierailijat ovat sarjataulukossa neljäntenä, mutta kakkospaikalle matkaa on vain voiton verran. Materiaaliltaan molemmat miehistöt kuuluvat taisteluun nousukarsintasijoituksista. Viihdyttävä kamppailu lienee luvassa, sillä vastakkain ovat kaksi rohkeaa ja aktiivisen pelitavan ryhmää. Ympäripyöreässä ottelussa Yellows on kotonaan lievä ennakkosuosikki.

Rotherham – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan kamppailevat Rotherham ja Leeds. Kotijoukkue hävisi edellisessä ottelussaan Brentfordille, eikä marraskuun alun jälkeen ole tullut kaikki kilpailut mukaan lukien kuin yksi voitto. Sekin tuli Prestonista pelitilanteiden vastaisesti. Brentfordia vastaan alakerran kanssa oli vaikeaa, mutta taisto oli tasaisempi mitä loppulukemat kertoivat. Vierasjoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan Stokelle, eikä heidänkään pelivireensä ole ollut totutun vahva. Toiseksi edellisellä kierroksella voitettiin kuitenkin Derby. Stokeakaan vastaan menestyminen ei olisi ollut väärin. Materiaaliltaan miehistö on yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Isännät ovat vielä putoamisviivan yläpuolella, mutta tätä menoa ei kauaa. Monella osa-alueella tarvitaan parannusta. Kyseessä on muutenkin yksi sarjan heikoimmista nipuista. Whites on kärsinyt ajoittain puolustuspelaamisen vaikeuksista, mutta sarjakärki on aktiivisen ja rohkean pelitavan omaava nippu. Kuluvana vuonna heille on tehty kerran korkeintaan yksi maali. Nyt vastustajan taso on kevyestä päästä. Eihän pelaajiston itseluottamus ole toki parhaimmillaan, mutta kyseessä on myös vieraspelien osalta yksi sarjan menestyksekkäimmistä ryhmistä. Viimeisten viikkojen hankaluuksista huolimatta heidän komennossaan kamppailua edetään.

Nottingham – Wigan

Nottingham isännöi Wigania, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Forest on saalistanut joulukuun alun jälkeen kaikista kilpailullisista otteluistaan vain yhden voiton. Viimeksi punapaidat kärsivät tappion Bristolille. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä vaikeuksia. Päävalmentaja sai äskettäin lähteä, mutta ei uusikaan valmennus saanut työlleen kummoista starttia. Pelitilanteiden valossa Bristolilta olisi tosin voitu napata piste. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Sheffield Wednesdaylle, eikä heilläkään pelivire ole ollut pitkään aikaan kummoinen. Marraskuun lopun jälkeen ainoa voitto on tullut Aston Villasta. Esimerkiksi Sheffield Wednesdayta vastaan peliesitys oli kaukana hyvästä. Viiteen edelliseen kilpailulliseen matkaotteluun yhdessä maalinteossa on onnistuttu edes kerran. Monesti puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia, mutta viimeiset pelit ovat menneet alakerran suhteen paremmin. On kotijoukkueellakin ollut omassa päässään epävarmuutta. Miehistö on kärsinyt myös loukkaantumisista, mutta myöskään Ahtletic ei ole liikenteessä poissaoloitta. Materiaaliltaan isännät ovat laadukkaampi osapuoli ja kotonaan ennakkosuosikki, mutta kummankaan nipun tekemiseen ei nyt löydy suurta luottoa. Sarjanousija on ollut reissussa niin vaatimaton, että Redsille avautuu kotonaan hyvä sauma palata voittojen makuun.

Blackburn – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Blackburn ja Hull. Isännät nappasivat viimeksi voiton Ipswichistä, ja sarjassa kolmeen edelliseen kamppailuun alla on yhtä monta voittoa. FA Cupissa pudottiin kuitenkin jatkosta Newcastlea vastaan. Ipswichin kaadossa voitto oli ansaittu, mutta vastassa oli sarjan pohjasakkia. Rovers on jäänyt korkeintaan yhteen maaliin kuluvan vuoden aikana vain avaustaistossa Newcastlea vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi runsasmaalisen tasapelin Aston Villan kanssa, mutta vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus napata täysi pistepotti. Tiikerit ovat olleet muuten edelleen hyvässä pelivireessä. Kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen taistoon alla on seitsemän voittoa. Onnea on ollut matkassa, sillä peliesitykset eivät ole olleet niin hyviä mitä monet lopputulokset ovat kertoneet. Oranssimustat ovat saaneet toki hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, sillä marraskuun jälkeen vain kerran on jääty korkeintaan maaliin. Sarjassa neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti omiin ei ole mennyt yhtään maalia. Pelaajiston itseluottamus on korkealla. Molemmilla miehistöillä lienee poissaoloja. Hankalasti ennustettava ilta on edessä, eikä näillä tiedoilla otteluun ole helppoa saada juuri ennakkosuosikkia.

Aston Villa – Ipswich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Aston Villa ja Ipswich. Kotijoukkue on ollut useamman viikon heikossa pelivireessä, sillä alla on kaikkiaan viisi voitotonta kamppailua. Birminghamilaiset jäivät viimeksi runsasmaaliseen tasapeliin Hullin kanssa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeuksia, ja vaikka kyseessä on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista, hyökkäyspelaaminenkaan ei ole ollut totutun vahvalla tasolla. Toisaalta esimerkiksi Hullia vastaan täyden pistepotin nappaaminen ei olisi ollut vääryys. Selvänä ongelmana on ollut ailahtelu ja epätasaisuus. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Blackburnille, eikä Townin tilanne ole muutenkaan oikein mistään kotoisin. Edes hetkellistä menestymistä ei meinaa tulla. Varsinkin maalinteko on onnetonta, eikä pelaajiston itseluottamuskaan ole sellainen, että omaan tekemiseen löytyy juurikaan luottoa. Tilanne on ollut pitkään niin heikko ja negatiivinen, että tällaisenaan mitkään tekijät eivät puolla sarjapaikan säilyttämistä. Jotain vieraissa pelaamisesta kertoo se, että lokakuun kuudennen päivän jälkeen maalinteossa on onnistuttu yhdessä ottelussa. Villans ei ole voittanut kotonaan marraskuun lopun jälkeen, mutta mikäli nyt paluuta voittojen pariin ei tule, se olisi kierroksen suurimpia yllätyksiä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 26.1.2019 | Tilastot

 Manchester CityBurnley
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt18-2-36-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit62-1723-43
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä14-78-10
Laukauksia/ottelu17,59,4
Pallonhallinta63,90 %43,70 %
Syöttöprosentti88,90 %71,50 %
LoukkaantumisetKompanyGudmundsson, Lennon
Pelikiellossa  
   
   
   
 NewcastleWatford
Sarjataulukossa177
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-129-6-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-3132-32
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-99-7
Laukauksia/ottelu10,812
Pallonhallinta42,70 %48,10 %
Syöttöprosentti71,90 %75,30 %
LoukkaantumisetFernandez, Ki, Shelvey, Dummett, DiameProdl, Hughes, Cathcart
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrightonWest Bromwich
Sarjataulukossa133
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-1114-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit25-3257-35
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-811-4
Laukauksia/ottelu9,114,1
Pallonhallinta43,10 %52,40 %
Syöttöprosentti73,70 %78,30 %
Loukkaantumiset Izquierdo, Bernardo,  Bissouma 
Pelikiellossa  
   
   
   
 ShrewsburyWolverhampton
Sarjataulukossa188
Voitot-tasapelit-häviöt7-10-119-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit29-3527-31
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä3-68-12
Laukauksia/ottelu 12,6
Pallonhallinta 46,10 %
Syöttöprosentti 78,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 PortsmouthQPR
Sarjataulukossa114
Voitot-tasapelit-häviöt17-6-511-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit47-2734-39
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä11-97-7
Laukauksia/ottelu 12,8
Pallonhallinta 45,30 %
Syöttöprosentti 68,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallEverton
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt7-8-138-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit34-4434-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-610-11
Laukauksia/ottelu12,113
Pallonhallinta45,10 %51,20 %
Syöttöprosentti63,60 %77,50 %
Loukkaantumiset Jagielka
Pelikiellossa  
   
   
   
 WimbledonWest Ham
Sarjataulukossa2410
Voitot-tasapelit-häviöt6-5-189-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit22-4530-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-115-9
Laukauksia/ottelu 11,7
Pallonhallinta 48,80 %
Syöttöprosentti 78,30 %
Loukkaantumiset Wilshere, Fredericks, Yarmolenko, Reid, Lanzini, Sanchez
Pelikiellossa  
   
   
   
 StokePreston
Sarjataulukossa1518
Voitot-tasapelit-häviöt9-11-88-9-11
Tehdyt-päästetyt maalit33-3543-45
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-88-8
Laukauksia/ottelu11,512,8
Pallonhallinta51,50 %50,50 %
Syöttöprosentti77,60 %69,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichSheffield United
Sarjataulukossa24
Voitot-tasapelit-häviöt15-8-515-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit52-3646-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä12-1011-3
Laukauksia/ottelu14,512,9
Pallonhallinta55,20 %51,60 %
Syöttöprosentti78,80 %75,90 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 RotherhamLeeds
Sarjataulukossa211
Voitot-tasapelit-häviöt5-10-1316-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit27-4647-30
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-53-0-3
Maalipuntari 6 edellistä5-1311-12
Laukauksia/ottelu13,815,8
Pallonhallinta43,90 %59,70 %
Syöttöprosentti61,50 %79,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NottinghamWigan
Sarjataulukossa1220
Voitot-tasapelit-häviöt9-12-78-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit39-3228-41
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä7-105-11
Laukauksia/ottelu11,712,6
Pallonhallinta51,50 %48,70 %
Syöttöprosentti75,10 %70,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnHull
Sarjataulukossa108
Voitot-tasapelit-häviöt10-10-811-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit37-4141-35
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-35-1-0
Maalipuntari 6 edellistä8-818-5
Laukauksia/ottelu11,311,5
Pallonhallinta49,80 %46,40 %
Syöttöprosentti69,50 %68,20 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 Aston VillaIpswich
Sarjataulukossa1324
Voitot-tasapelit-häviöt9-12-73-9-16
Tehdyt-päästetyt maalit51-4522-48
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-114-11
Laukauksia/ottelu14,38,8
Pallonhallinta54,00 %49,40 %
Syöttöprosentti79,80 %66,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.