Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 24.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Liverpool – Sheffield United Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 09)

VihjePitkävetokertoimetMene
Liverpool voittaa1,28Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Liverpool ja Sheffield United. Kotijoukkue on saanut viidellä kierroksella kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Leedsiä, Chelseaa ja Arsenalia vastaan. Valioliigan hallitseva mestari pelasi edellisellä kierroksella neljän maalin pistejaon Evertonia vastaan, kun taas viikolla tuli voitokas reissu Mestarien liigassa Ajaxin luokse. Vastustajan epäonninen maali tarkoitti Redsille täyttä pistepottia. Tärkeistä pelaajista van Dijk ja Alisson kärsivät terveyshuolista. Kaksikon puuttuminen voi olla hyvin Liverpoolille iso takaisku, mutta kotijoukkueen materiaali on toki yhä korkealla tasolla. Alakerrassa on silti haasteita. Vierasjoukkue on saanut tasapelin ja neljä tappiota. Blades ei ole saanut vielä voittoja, mutta sheffieldiläisten urakka ei ole mennyt pelillisesti näin huonosti. Raitapaidat ovat jääneet pisteittä useilla hyvin tasaisilla kierroksilla. Maalinteko on toki ollut haastavaa. Maalinteossa on onnistuttu vasta kahdesti. Viimeksi tuli edes pistejako Fulhamin kanssa. Liverpool voittaa karvan yli 75 prosentilla. Alipelattu ykkönen on hyvä varma.

Manchester United – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 09)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa2,50Aseta veto ComeOnilla
Chelsea voittaa2,80Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United pelaa Chelseaa vastaan. Isännät ovat pelanneet saldolla kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on napannut täysiä pistepotteja Brightonia ja Newcastlea vastaan. Punapaidat pelasivat viikolla Mestarien liigassa PSG:tä vastaan ja saivat komean voiton. Se oli itseluottamukselle varmasti tärkeä juttu, sillä Red Devilsin pelaaminen on ollut kaikkea muuta kuin korkealla tasolla. Siitä karuin esimerkki tuli Tottenhamia vastaan. Suunta on silti kohti parempaa. Viimeksi Valioliigassa maalinteossa onnistuttiin neljästi. Viikolla kiitosta piti antaa varsinkin taktiselle osaamiselle. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Sinipaidat ovat päässeet voittojen makuun Brightonia ja Crystal Palacea vastaan. Lontoolaiset pelasivat Mestarien liigassa kiikarit Sevillan kanssa. Viimeksi Valioliigassa tuli kuuden maalin tasapeli Southamptonin kanssa. Bluesilla on ollut puolustamisessa haasteita, mutta Mestarien liigassa ongelmat löytyivät hyökkäyksestä. Red Devils saa juhlia noin 40 prosentilla. Ilta on rastittu lähes oikein. Mennään otteluun ykköskakkosella.

Fulham – Crystal Palace Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 09)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Crystal Palace voittaa2,75Aseta veto Mobilebetillä

Fulham isännöi Crystal Palacea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät ovat saaneet alussa tasapelin ja neljä tappiota. Kotijoukkue on päässyt pisteille vähämaalisessa tasapelissä Sheffield Unitedia vastaan. Mökkiläisille viime ottelun tapahtumat jättivät kuitenkin huonon maun, sillä vastustaja tuli tasoihin lähellä loppua. Fulham nousi kesällä takaisin Valioliigaan, joten tärkein ja samalla ainoa tehtävä on sarjapaikan säilyttäminen. Kotijoukkue ei ole ollut silti niin heikko mitä numerot antavat ymmärtää. Maalintekoon olisi voinut pystyä kahdesti enemmän. Lisäksi omissa olisi voinut soida kolmesti vähemmän. Fiilikselle voiton puuttuminen on toki selvä haitta. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Eagles on saanut voittoja Southamptonia ja Manchester Unitedia vastaan. Kotkat aloitti kautensa hyvin, mutta vierailla on ollut sen jälkeen vaikeaa. Viime otteluissa on hävitty aina myös maaliodottamat. Crystal Palace kärsii poissaoloista. Tiedossa on hyvin tasainen ja vähämaalinen paikallinen. Kotkat on minisuosikki. Ilta on rastittu oikein. Mennään siihen ristikakkosella.

Norwich – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa1,30Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Norwich kohtaa Wycomben. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Kanarialinnut on päässyt voittojen makuun Rotherhamia ja Birminghamia vastaan. Canariesin kausi käynnistyi heikosti, mutta isännät ovat saaneet kahdella edellisellä kierroksella kuusi pistettä. Norwich on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten kotijoukkueen onnistumisille pitäisi tulla jatkoa myös tulevilla kierroksilla. Hyökkäyspäässä tuhlataan edelleen liikaa hyviä maalipaikkoja, mutta suunta on myös siellä kohti parempaa. Vierasjoukkue on saanut vain tappioita. Wanderers nousi viime kauden jälkeen Mestaruussarjaan ja on tätä menoa joutumassa nopeasti pahaan jamaan. Sinipaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Millwallia ja Readingia vastaan. Hyökkäyspäässä ilonaiheet ovat vähissä. Kuuteen otteluun maalinteossa on onnistuttu kerran. Wycombe tulee olemaan taas ongelmissa. Materiaali on huono. Norwich voittaa noin 75 prosentilla. Alipelattu Yellows on selvä varma.

Millwall – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,10Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Millwall ja Barnsley. Leijonat on saanut otteluistaan kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Kotijoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella täydet pistepotit Wycombea ja Lutonia vastaan. Isäntien kausi lähti liikkeelle hieman vaisulla pelivireellä, mutta Lions on ollut viime aikoina hienossa pelivireessä. Millwall on valmis pelaamaan jopa paikoista nousukarsinnoissa. Monien papereissa sinipaidoilla on täydet mahdollisuudet olla yksi kauden parhaista onnistujista. Millwallilla vahvuudet löytyvät erityisesti fyysisyydestä ja laadukkaista erikoistilanteista. Leijonat teki kahdella edellisellä kierroksella neljä osumaa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Tykes ei ole ehtinyt saada vielä voittoja, mutta miehistöllä on osaamista parempaan. Punavalkoisten kausi ei ole alkanut hyvin, mutta nippu on pelannut tuloksiaan paremmin. Toki ensimmäisen voiton puuttuminen on syönyt fiilistä. Viime otteluissa alakerta on ollut ongelmissa. Millwall voittaa karvan alle 50 pinnalla. Lähes oikein rastittu Lions on sopiva tolppa.

Stoke – Brentford Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa2,42Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke yrittää kaataa Brentfordin. Kotijoukkue on saanut kuudella kierroksella kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Prestonia ja Lutonia vastaan. Potters on materiaaliltaan kaudesta toiseen laadukas miehistö, jonka pitäisi taistella paikoista kympin sakissa. Viime kaudella homma ei toiminut, mutta syksy on alkanut lupaavasti. Varsinkin alakerran toiminta on ollut hyvällä tasolla. Maaliodottamien valossa pisteitä voisi olla vähän paremmin. Stokella on alla pistejako Barnsleyta vastaan. Kahteen edelliseen taistoon on tehty itse neljä osumaa. Stokella on haasteita poissaolojen kanssa. Vierasjoukkue on pelannut alussa saldolla kolme voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Bees on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten ryhmän pitäisi taistella paikoista kärjen joukossa. Brentford ei ole ollut aivan odotetulla tasolla, mutta tekemisestä on löytynyt paljon hyviä asioita. Viime otteluista on saatu voitot Coventrysta ja Sheffield Wednesdaysta. Brentford voittaa karvan yli 40 prosentilla. Viitisen pinnaa alipelattu Bees tulee tolpaksi.

Reading – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Reading voittaa2,10Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham matkustaa Readingin vieraaksi. Kotijoukkue on ollut yksi ensimmäisten kierrosten parhaista onnistujista. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla viisi voittoa ja tasapeli. Royals on päässyt juhlimaan täysiä pistepotteja muun muassa Cardiffia ja Watfordia vastaan. Reading on ollut eittämättä hienossa pelivireessä, mutta kotijoukkueella on ollut matkassa myös hyvää onnea. Reading on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa, mutta maaliodottamien valossa osumia pitäisi olla useampi vähemmän. Toisaalta itseluottamukselle lukuisat onnistumiset ovat tehneet varmasti hyvää. Omiin on mennyt vain yksi osuma. Alakerran toiminta on ollut vahvaa. Alla on voitto Wycombesta. Vierasjoukkue on saanut voiton, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Millers nousi viime kauden jälkeen Mestaruussarjaan, joten miehistön ainoa tavoite löytyy sarjapaikasta. Rotherham on ollut alussa yllättävän hyvässä iskussa. Miehistön kaataminen ei ole ollut helppoa. Alla on pistejako Nottinghamia vastaan. Reading voittaa vajaalla 50 pinnalla. Ylipelattu ykkönen tarvitsee kaveriksi ristin.

Coventry – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa2,30Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Coventry ja Blackburn. Kotijoukkue on saanut kuudella kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isäntien ainoa voitto on tullut QPR:ää vastaan ja Sky Blues on pelannut sen jälkeen neljästi ilman voittoja. Coventry pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Swansean kanssa ja oli maaliodottamien valossa hieman parempi miehistö. Kuuteen otteluun yksi voitto ei ole kuitenkaan tehnyt itseluottamukselle hyvää. Vastassa on ollut toki useita vahvoja miehistöjä, joten kovia ryhmiä vastaan vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Coventryn materiaalilla pitäisi taistella jopa paikoista keskikastissa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja kolme tappiota. Rovers on päässyt voittojen makuun Wycombea ja Derbyä vastaan. Blackburn oli alussa iskussa, mutta sen jälkeen on ollut ongelmia. Vierasjoukkue hävisi viimeksi parilla maalilla Watfordille. Sitä edelsi niukka tappio Nottinghamille. Ryhmä on keskikastia. Rovers nappaa voiton yli 40 prosentilla. Oikein pelattu kakkonen otetaan tolpaksi.

Bristol – Swansea Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla
Swansea voittaa2,80Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bristol isännöi Swanseaa. Kotijoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, tasapelin ja tappion. Isännät ovat päässeet voittojen makuun esimerkiksi Stokea ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Bristolin kausi on alkanut eittämättä hyvin, mutta maaliodottamien valossa isännät ovat ylisuorittaneet. Pisteitä tulisi olla kasassa nykyistä vähemmän. Bristol pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Middlesbroughia vastaan. Robins esiintyi ottelua edeltäneellä kierroksella neljän maalin tasapelissä Barnsleyn kanssa. Neljän voiton jälkeen on tullut siis kaksi voitotonta kamppailua. Punapaidat ovat materiaalinsa puolesta keskikastia. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio. Joutsenet esiintyi viimeksi vähämaalisen tasapelin merkeissä Coventrya vastaan. Ottelua edelsi niukka tappio Huddersfieldille. Viimeisin voitto on saatu Millwallista. Swansean pitäisi taistella paikoista nousukarsinnoissa. Materiaaliltaan nippu ei ole ainakaan Bristolia perässä. Robins on minisuosikki. Ykköstä on pelattu liikaa, joten ohitus on hieno juttu.

Sheffield Wednesday – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sheffield Wednesday voittaa1,90Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday kohtaa Lutonin. Kotijoukkue on saanut kuudella kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Cardiffia ja Birminghamia vastaan. Pöllöt joutui aloittamaan kautensa 12 pisteen miinuksella, joten siihen nähden Owlsin tekeminen on näyttänyt jopa odotettua paremmalta. Sheffield Wednesday kuuluu materiaalinsa puolesta keskikastiin, joten kotijoukkueella on kaikki eväät päästä pois viimeisten ryhmien joukosta. Sheffield Wednesdaylla pelaamisessa tärkein asia löytyy puolustamisesta. Sitä toteutetaan ajoittain myös hyökkäyksen kustannuksella. Taustalla on yhä hieman murheita poissaoloista. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa ja kolme tappiota. Hatters on saanut voittoja Barnsleyta, Readingia ja Wycombea vastaan. Oranssipaidat ovat pelanneet kahdella tuoreella kierroksella pisteittä. Niissä itse ei tehty maaleja. Alla on tappio Millwallille. Luton pelaa myös vieraissa aktiivisesti. Materiaali on silti vain alempaa keskikastia. Pöllöt voittaa noin kerran kahdesta. Oikein rastittu ykkönen on tolppa.

Huddersfield – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla
Preston voittaa2,60Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield isännöi Prestonia. Kotijoukkue on napannut kuudella kierroksella kolme voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Nottinghamia, Swanseaa ja Derbyä vastaan. Huddersfield on ollut ensimmäisten viikkojen aikana odotettua paremmassa iskussa, sillä kotijoukkueen materiaalilla pitäisi taistella paikoista alemmassa keskikastissa. Kuuteen otteluun neljästi pääseminen pisteille on tehnyt varmasti itseluottamukselle hyvää. Huddersfield on saanut kuitenkin myös hyvää onnea, sillä maaliodottamien valossa Terriersillä pitäisi olla pisteitä nykyistä vähemmän. Hyvin tasaisia otteluita on käännetty omaksi eduksi kovalla prosentilla. Vierasjoukkue on pelannut kahden voiton, tasapelin ja kolmen tappion muodossa. North End esiintyi viimeksi voitollisesti QPR:stä. Preston on materiaaliltaan kympin sakkiin kuuluva nippu, joten kausi on lähtenyt liikkeelle yskähdellen. Osaamista on selvästi parempaan. Varsinkin hyökkäyspäässä on ollut tukkoista. Preston saa olla pikkusuosikki. Ottelu on rastittu oikein. Lähdetään siihen ristikakkosella.

QPR – Birmingham Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
QPR voittaa2,45Aseta veto ComeOnilla

QPR pelaa Birminghamia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on saanut kuudella kierroksella yhden voiton, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Ärrät on päässyt juhlimaan voittoa Nottinghamia vastaan. Superhoops on pelannut sen jälkeen viidellä kierroksella ilman voittoja, mutta maaliodottamien valossa pisteitä voisi olla hyvin nykyistä enemmän. Lontoolaiset ovat jääneet monesti ilman voittoja, vaikka tapahtumien valossa niihin olisi ollut täysi mahdollisuus. QPR:llä on hyvät puitteet päästä pian voittojen pariin, sillä moni tekijä puoltaa sitä. Toisaalta itseluottamus ei ole varmasti erikoinen, sillä ainoasta voitosta on aikaa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan myös voiton, kolme tasapeliä ja pari tappiota. Brum on ollut maaliodottamien valossa yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Kuuteen otteluun ainoa voitto on saatu Brentfordista. Birmingham koki tappion viimeksi Norwichia vastaan. Vierailla on ollut tuskaa varsinkin maalinteossa. Osumia on tehty kolmesti. QPR voittaa yli 40 pinnalla. Otetaan oikein pelatusta ykkösestä arvokas piikki.

Cardiff – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 24/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/10 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa2,45Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,30Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff saa vastaansa Middlesbroughin. Walesilaiset ovat saaneet kuudella kierroksella kaksi voittoa, kaksi pistejakoa ja yhtä monta tappiota. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun Nottinghamia ja Prestonia vastaan. Sinipaidat ovat materiaaliltaan nousukarsintoihin kuuluva miehistö, joten ensimmäiset viikot ovat menneet hieman yskähdellen. Varsinkin alakerrassa on ollut yllättäviä ongelmia. Toisaalta kuuteen otteluun neljästi on päästy pisteille. Cardiff tulee lähes varmasti parantamaan. Kotijoukkueella on osaamista taistella taas paikoista korkealla. Otteiden parantumisesta tuli esimerkki Prestonia vastaan. Perään pelattiin vähämaalinen tasapeli Bournemouthin kanssa. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Boro on napannut voittoja Barnsleyta ja Bristolia vastaan. Punapaidat ovat keskikastia. Middlesbrough haluaa pelata tiiviisti ja varsinkin vieraissa vahvasti alakerran kautta. Borolla on pieni lepoetu. Cardiff voittaa yli 40 pinnalla. Ottelu on pelattu oikein. Mennään taistoon ykkösristillä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 24.10.2020 | Tilastot

LiverpoolSheffield United
Sarjataulukossa319
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-10-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit13-132-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-10-1-4
Maalipuntari 6 edellistä13-132-7
Laukauksia/ottelu19,48,6
Pallonhallinta57,90 %41,40 %
Syöttöprosentti85,40 %75,90 %
Loukkaantumisetvan Dijk, Alisson, Oxlade-ChamberlainFleck, Mousset, O’Connell
Pelikiellossa
Manchester UnitedChelsea
Sarjataulukossa158
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-22-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-1213-9
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-22-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-1213-9
Laukauksia/ottelu14,313
Pallonhallinta54,10 %55,70 %
Syöttöprosentti85,10 %86,20 %
LoukkaantumisetLingard, Jones, Bailly, MaguireArrizabalaga (?)
PelikiellossaMartial
FulhamCrystal Palace
Sarjataulukossa2014
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-42-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit4-126-8
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-42-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-126-8
Laukauksia/ottelu126,4
Pallonhallinta53,10 %36,90 %
Syöttöprosentti85,50 %67,70 %
LoukkaantumisetAndersen, TeteAyew, Cahill, Hennessey, McCarthy, Wickham, Ferguson
Pelikiellossa
NorwichWycombe
Sarjataulukossa823
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-20-0-6
Tehdyt-päästetyt maalit6-51-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-0-6
Maalipuntari 6 edellistä6-51-13
Laukauksia/ottelu16,78,5
Pallonhallinta58,70 %41,60 %
Syöttöprosentti83,40 %54,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallBarnsley
Sarjataulukossa521
Voitot-tasapelit-häviöt3-2-10-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit7-45-9
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-3-3
Maalipuntari 6 edellistä7-45-9
Laukauksia/ottelu12,812,5
Pallonhallinta48,70 %49,90 %
Syöttöprosentti70,40 %71,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeBrentford
Sarjataulukossa107
Voitot-tasapelit-häviöt2-3-13-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-510-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-510-7
Laukauksia/ottelu10,515,2
Pallonhallinta54,10 %51,60 %
Syöttöprosentti76,40 %79,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingRotherham
Sarjataulukossa117
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-01-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-15-6
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-01-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-15-6
Laukauksia/ottelu7,310,2
Pallonhallinta53,50 %45,10 %
Syöttöprosentti79,70 %59,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CoventryBlackburn
Sarjataulukossa1914
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-32-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-1012-7
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-1012-7
Laukauksia/ottelu10,316,8
Pallonhallinta46,20 %54,90 %
Syöttöprosentti73,90 %78,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolSwansea
Sarjataulukossa25
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-13-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit10-57-4
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-57-4
Laukauksia/ottelu10,711,3
Pallonhallinta51,40 %53,00 %
Syöttöprosentti72,10 %76,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayLuton
Sarjataulukossa2412
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-23-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit5-55-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä5-55-6
Laukauksia/ottelu910
Pallonhallinta45,20 %50,30 %
Syöttöprosentti67,30 %73,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldPreston
Sarjataulukossa915
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-22-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit5-68-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-68-7
Laukauksia/ottelu12,211,3
Pallonhallinta53,50 %49,30 %
Syöttöprosentti78,20 %71,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRBirmingham
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-21-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-73-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-73-4
Laukauksia/ottelu8,59
Pallonhallinta52,90 %44,00 %
Syöttöprosentti75,30 %71,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CardiffMiddlesbrough
Sarjataulukossa1311
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-22-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-55-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä5-55-4
Laukauksia/ottelu11,211
Pallonhallinta46,70 %46,20 %
Syöttöprosentti68,40 %62,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.