Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 23.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Saksan Bundesliigassa, Saksan 2. Bundesliigassa ja Valko-Venäjän Valioliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista pelata itselle sopivalla tavalla. Lue Bundesliiga live streamista täällä.

Mönchengladbach – Leverkusen Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Mönchengladbach voittaa2,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Mönchengladbach ja Leverkusen. Kotijoukkueen laadukkaat peliesitykset jatkuivat koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeisellä ensimmäisellä kierroksella Frankfurtia vastaan. Isännät onnistuivat viikko sitten maalinteossa kolme kertaa ja ansaitsivat napata koko pistepotin. Ottelulle saatiin edellisellä kierroksella hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin aikaisessa vaiheessa. Ensimmäisellä kympillä päästiin jopa kaksi maalia edelle. Mönchengladbach pelaa aktiivista ja rohkeaa jalkapalloa ja se on ollut viihdyttävää seurata. Zakaria on vielä sivussa kentiltä. Vierasjoukkue on pelannut myös hyvän kauden ja taistelee sijoituksista parhaiden ryhmien alla. Miehistö voitti viime maanantaina Werder Bremenin tien päällä numeroin 1-4. Tunnin kohdalla tullut kolmas maali oli osittain ratkaiseva osuma. Die Werkself oli viimeksi toki parempi, mutta numerot olivat yläkanttiin. Leverkusen pelaa Mönchengladbachin tavoin aktiivisesti ja rohkeasti. Vierailta ainakin Bender on sivussa ja Vollandin pelaaminen on epävarmaa. Luvassa on yksi kierroksen vauhdikkaimmista otteluista. Kamppailusta on lupa odottaa erittäin viihdyttävää iltaa. Ykkönen tulee päälle 40 pinnalla. Napataan hieman alipelattu ykkönen peräti piikiksi.

Wolfsburg – Dortmund Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Dortmund voittaa1,75Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Wolfsburg ja Dortmund. Isännät pelasivat viikko sitten koko pistepotin arvoisesti Augsburgia vastaan. Ottelu oli vielä lisäajan alussa vähämaalisen pistejaon tilanteessa, mutta vihreäpaidat onnistuivat maalinteossa toisen kerran. Pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia paremmin, mutta voitto teki itseluottamukselle varmasti hyvää. Kotijoukkue taistelee sijoituksista viimeisten Euroopan kenttien sijoitusten paikkeilla. Wolkkarit on sen verran hyvä miehistö, että pelaaminen Euroopan kentillä olisi oikeutettu juttu. Wolfsburgilta Guilavogui ja William ovat sivussa. Lisäksi Camacho ja Gerhardt eivät ole terveinä. Vierasjoukkue mätti viikko sitten neljä osumaa Schalkea vastaan. Kamppailu oli kovin yhteen maaliin pelaamista, vaikka vastustaja omasi myös mahdollisuuksia vähän parempaan. Ottelu oli silti tauolla jo osittain ratkennut. Keltapaitojen pelaaminen näytti kokonaisuutena oikein hyvältä. Witsel, Can, Reus, Schulz ja Zagadou puuttuvat Dortmundin vahvuudesta. Tulivoimainen ja mestaruudesta pelaava vierasjoukkue on materiaaliltaan vahvasti isäntiä edellä, joten jättiläinen voittaa noin 55 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu kakkonen tulee varmaksi.

Freiburg – Werder Bremen Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,65Aseta veto ComeOnilla
Werder Bremen voittaa3,20Aseta veto ComeOnilla

Freiburg isännöi Werder Bremeniä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkue pelasi viikko sitten vähämaalisen pistejaon RB Leipzigin kanssa, kun taas vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat selvässä tappiollisessa kamppailussa Leverkusenia vastaan. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella hienon onnistumisen, sillä vastassa oli yksi sarjan parhaista miehistöistä. Viimeisillä hetkillä pallo saatiin jopa punavalkoisten maaliin, mutta tilanne oli paitsio. Pistejako oli silti jo sellaisenaan hieno juttu, mutta se oli myös onnekkaasti saatu. Vastustaja oli paikoitellen erittäin vahvasti niskan päällä. Terveyshuolia ei pitäisi olla. Werder Bremen on ollut heikko ja siitä uusin osoitus tuli siis viime maanantaina, kun omiin meni neljä palloa. Ottelu oli numeroita tasaisempi, mutta paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Varsinkin alakerran kanssa on ollut vaikeuksia. Ensimmäiseksi puolustusta olisi saatava kuntoon. Die Werderaner taistelee sarjapaikkansa puolesta. Pizarro on ainakin sivussa, kun taas Augustinsson ja Toprak ovat epävarmoja tapauksia. Raitapaidat voittavat vähän alle kerran kahdesta. Otetaan selvästi liikaa kannatusta saaneesta ykkösestä ohitus. Werder Bremen ei voi olla koko ajan näin heikko. Hyvää luottoa vierasjoukkueeseen ei löydy, mutta ristikakkonen lienee silti kelvollinen peli-idea.

Paderborn – Hoffenheim Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hoffenheim voittaa2,08Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat Paderborn ja Hoffenheim. Isännät pelasivat viikko sitten maalittoman Düsseldorfin kanssa ja se oli ottelun tapahtumiin nähden sopiva lopputulos. Kotijoukkueen tilanne sarjataulukossa viimeisten joukossa on edelleen vaikea, mutta sentään viimeksi saatiin siis tärkeä pistejako. Toki voitto olisi tullut mainioon saumaan, sillä niitä on pakko alkaa tulla pian. Edellisestä voitosta on reippaasti aikaa. Se on tullut tammikuussa. Karsintojen sijoitukselle on matkaa muutaman voiton verran. Kilian jatkaa sivussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla Hertha Berliniä vastaan. Kamppailu oli kuitenkin numeroita selvästi tasaisempi. Pistejako olisi ollut illalle parempi lopputulos. Ottelussa ensimmäinen maali tehtiin ikävästi omasta pelaajasta. Adamyan, Dabbur, Kramaric ja Belfodil ovat loukkaantuneina, joten hyökkäyspään kanssa on haastavaa. Hoffenheim taistelee viimeisistä sijoituksista Euroopan kentille. Vierasjoukkue on varsinkin pelin kääntämisen kannalta hyviä. Miehistö on myös perustasoltaan sen verran parempi, että kakkoselle annetaan noin 45 prosenttia. Pikkuisen liian niukasti kannatettu kakkonen otetaan kelvolliseksi piikiksi.

Bayern München – Frankfurt Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bayern München voittaa1,19Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Frankfurt matkustaa Bayern Münchenin vieraaksi. Kotijoukkueen laadukas menestyminen jatkui edellisellä kierroksella voitollisesti Union Berliniä vastaan. Isännät onnistuivat tekemään ensimmäisen maalinsa vähän ennen puoliaikaa ja se oli vastustajalle varmasti ikävä henkinen kolaus. Ottelu ratkaistiin kymmenisen minuuttia ennen kamppailun päätöstä. Rajusti heikompi vastustaja pelasi odotuksiin nähden kelvollisesti, mutta münchenilaisilla olisi ollut hyvä sauma tehdä vielä maali tai pari lisää. Punapaidat löytyvät yhä sarjataulukon kärjestä ja ovat vahvoilla ajatellen Bundesliigan mestaruutta. Bayern Münchenilta Tolisso, Coutinho ja Süle ovat sivussa, kun taas Javi Martinez on epävarma osallistuja. Vierasjoukkue pelasi viikko sitten tappiollisesti kahdella maalilla Mönchengladbachia vastaan. Ottelu alkoi kurjasti, sillä vastustaja oli nopeasti kaksi maalia edellä. Kunnon kiri jäi kokonaan tekemättä. Tappion kokeminen oli oikeutettu juttu. Kotkien kausi on ollut kokonaisuutena pettymys. Sarjataulukossa ollaan edelleen kympin alla. Frankfurtilta ainakin Paciencia on sivussa terveysmurheiden takia ja Kohr on poissa pelikiellon takia. Tasoeroa löytyy jälleen isosti. Bayern München voittaa aika tasan 80 prosentilla. Hieman alipelattu jättiläinen on mainio varma.

Schalke – Augsburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Schalke voittaa2,00Aseta veto Unibetilla
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Schalke isännöi Augsburgia. Kotijoukkueen urakka käynnistyi tauon jälkeen selvästi tappiollisesti Dortmundia vastaan. Isännät olivat kaikessa vastustajaansa perässä, joten neljän maalin tappiosta ei jäänyt seliteltävää. Sinipaidoilla onnistumiset olivat vähissä, eikä myöskään miehistön maalivahdin pelaaminen ollut kummoista. Schalke taistelee sijoituksista viimeisille Euroopan kenttien sijoituksille. Edellisestä kaudesta on tehty selvää parannusta, mutta viime ottelun jälkeen onnistuminen tulisi hyvään saumaan. Voitoista on aikaa. Schalkella puolustajat Stambouli ja Todibo ovat sivussa. Sama tilanne on keskikentän Mascarellilla. Lisäksi Kabakin pelaaminen on epävarmaa. Vierasjoukkue esiintyi viikko sitten niukasti tappiollisesti Wolfsburgia vastaan. Kamppailussa pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia hyvin. Vastustaja teki toisen maalinsa aivan ottelun lopussa. Kautta jatketaan alemman keskikastin tuntumassa. Helmikuun alun jälkeen on menty voitoitta. Augsburg on saanut vieraissa voiton kaksi kertaa. Vierailla on edessä nyt enemmän puolustamista. Pallollisena varsinkin virhealttiuden kanssa on huolia. Taustalla ei ole juuri poissaoloja. Laadukkaampi Schalke on noin 50 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on ehditty pelata vähän liikaa, joten ottelulle tulee ykkösristi.

Mainz – RB Leipzig Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
RB Leipzig voittaa1,43Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Mainz ja RB Leipzig. Kotijoukkue pelasi viikko sitten vauhdikkaan pistejaon FC Kölnin kanssa ja se oli ennakkoon aivan hyvä onnistuminen. Kamppailussa molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kahdesti. Toisella puoliajalla oltiin kaksi maalia takana, mutta itseluottamukselle tärkeällä tavalla tultiin vielä kiinni pistejakoon. Ottelussa saatiin heikko alku, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. Isäntien kausi on ollut haastava, sillä taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Vähintään ykköstorjuja Zentner on sivussa. Vierasjoukkue hallitsi viimeksi selvästi otteluaan Freiburgia vastaan, mutta kamppailu päättyi vähämaalisen tasapelin merkeissä. Vastustaja iski lopussa toistamiseen, mutta se oli paitsio. Viimeistelyn kanssa jäi selvästi syytä huoleen. Taistelussa mestaruudesta viimeksi jääminen ilman voittoa oli merkittävä pettymys. Paikkoja olisi ollut moneen maaliin. Forsberg on epävarma tapaus ja sama tilanne on Ampadulla. Tasokas ja tulivoimainen RB Leipzig saa olla noin 65 prosentin voittajasuosikki. Vahvaa vierasjoukkueen hallintaa on tiedossa. Kakkosta on pelattu kymmenisen prosenttia liian niukasti. Kakkosesta otetaan näin ollen hieno tolppa.

FC Köln – Düsseldorf Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Köln voittaa1,78Aseta veto Unibetilla
Düsseldorf voittaa4,10Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa kohtaavat FC Köln ja Düsseldorf. Billy Goats pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin Mainzin kanssa, vaikka toisella puoliajalla oltiin kaksi maalia edellä. Ensimmäisellä puoliajalla vastustaja oli kuitenkin kentällä hieman parempi. Kotijoukkueen peliesitys oli enintään välttävää tasoa. Matkaa Euroopan kenttien sijoituksille on kuuden pisteen verran. FC Köln on erikoistilanteissa yleensä vahva miehistö. Toppari Czichos on sivussa ja sama tilanne on kaksikolla Jakobs ja Hauptmann. Vierasjoukkue esiintyi viikko sitten maalittoman merkeissä Paderbornin kanssa. Pistejako kuvasi illan tapahtumia sopivasti. Tilastojen valossa Düsseldorf on ollut sarjan heikointa laatua. Taistelua käydään ansaitusti putoamista vastaan. Matkaa karsintojen paremmalle puolelle on neljä pistettä. Düsseldorfilta Ayhan on sivussa pelikiellon vuoksi, Steffen loukkaantuneena ja Kownacki, Tekpetey ja Fink epävarmoja tapauksia. Ottelua edetään FC Kölnin komennossa, joka haluaa varmasti prässätä korkealta. Kotijoukkueen juhliin päädytään vajaalla 55 prosentilla. Ykköstä on pelattu sen verran reippaasti, että vain vähän rastittu kakkonen tulee mukaan. Sitä on pelattu päälle 10 prosenttia.

Karlsruher – Bochum Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Karlsruher voittaa2,45Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa Karlsruher pelaa Bochumia vastaan. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton kahdella maalilla Darmstadtia vastaan. Edellisellä kierroksella molemmat maalit viimeisteltiin toisella puoliajalla 66. minuutilla ja lisäajalla. Koko pistepotti tuli ansaitusti, sillä kentällä oltiin vastustajaa edellä. Tosin voitto maalin erolla olisi ollut ehkä hippasen kahta maalia oikeutetumpi voitto. Itseluottamukselle voitto teki kuitenkin hyvää, sillä taistelua käydään sarjapaikan puolesta. Ben-Hatira on pelikiellossa, kun taas Camoglu ja Choi ovat sivussa loukkaantumisten takia. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton kolmella maalilla FC Heidenheimiä vastaan. Miehistön pelaaminen oli laadukasta, mutta numerot olivat yläkanttiin. Voitto olisi voinut tulla enemmänkin kahdella osumalla. Fiilikselle hyvä alku tauon jälkeen on silti aina paikallaan. Decarli on sivussa yhdessä Blumin kanssa. Bochumin sijoitus löytyy tasaisesta keskikastista. Karlsruher voittaa noin 40 prosentilla. Ykköstä on pelattu yli viisi prosenttia liian vähän. Poimitaan ykkösestä rohkeasti piikki. Kakkonen mukaan ei olisi myöskään huono poiminta, sillä Bochumin suunta on vähän nousussa.

Kiel – Stuttgart Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stuttgart voittaa2,02Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa Stuttgart matkustaa Kielin vieraaksi. Die Störche aloitti urakkansa tauon jälkeen pelaamalla vauhdikkaan tasapelin Regensburgin kanssa. Molemmat miehistöt viimeistelivät viimeksi kaksi osumaa. Kotijoukkueelle jääminen ilman voittoa oli pieni pettymys, sillä kamppailussa oltiin ennakkoon lieviä voittajasuosikkeja ja taistossa oltiin kaksi maalia edellä. Vastustaja tuli toisella jaksolla kiinni pistejakoon. Ottelu ei ollut kuitenkaan kaukana tasabuukista, mutta Holstein sai itselleen siis pienen voittajasuosikin roolin. Ottelun tapahtumien valossa voitto olisi ollut vähintään kohtalaisen ansaittu. Kiel on perustasoltaan sarjan keskikastia. Janni Serra on isänniltä poissa ja se on maalinteon kannalta ikävä juttu. Vierasjoukkueen ottelut alkoivat tauon jälkeen yllättävän heikosti, sillä miehistö hävisi tien päällä Wiesbadenille. Ottelussa ratkaisu tuli viimeisten hetkien aikana. Vastustaja sai rankkarin lisäajan seitsemännellä minuutilla. Pistejako olisi ollut reilumpi lopputulos, mutta tasokkaan ryhmän olisi pitänyt muutenkin pystyä menestymään. Sosa on loukkaantuneena. Die Roten on materiaaliltaan sen verran edellä, että kakkonen tulee päälle 45 prosentilla. Oikein pelattu kakkonen on kelvollinen tolppa. Toki pitää muistaa, että Reds ei ole ollut vieraissa vahva ja se tuo hippasen huolta.

HSV – Bielefeld Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 24/05/2020 – 14:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 21/05 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
HSV voittaa2,02Aseta veto LeoVegasilla

HSV pelaa Bielefeldiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Greuther Fürthia vastaan. Molemmat miehistöt tekivät edellisellä kierroksella kaksi maalia, mutta hampurilaisten jääminen ilman voittoa oli heille varmasti pettymys. Vastustajan toinen maali tehtiin viimeisten hetkien aikana. Kamppailussa oltiin ansaitusti ennakkosuosikin asemassa. Joel Pohjanpalo ehti tehdä heti tauon jälkeen ensimmäisen osumansa. HSV on tasokas ja hyvä miehistö, joka on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella parhaan Bundesliigan puolella. Isäntien avauksesta Jung on poissa kentältä. Vierasjoukkue esiintyi tauon jälkeen vähämaalisen tasapelin merkeissä Osnabruckia vastaan. Ilman voittoa mennyt ottelu oli ryhmälle pettymys, mutta heidän kautensa on mennyt muuten hienosti. Sarjan kärjen nippu on onnistunut kuluvalla kaudella mainiosti. Viimeksi voitto oli lähellä, mutta vastustaja iski lopussa. Bielefeldin alakerta on vahva ja laadukas. Vierailla Edmundsson on loukkaantunut, kun taas Brunnerin pelaaminen ei onnistu pelikiellon takia. Luvassa on varmasti kierroksen eniten odotettu ottelu. Tulivoimainen HSV on kotonaan käytännössä 50 prosentin ennakkosuosikki. Kohdilleen pelattu ykkönen pääsee aivan sopivaksi tolpaksi.

Slutsk – Rukh Brest Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto LeoVegasilla
Rukh Brest voittaa2,70Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Slutsk isännöi Rukh Brestiä. Kotijoukkue on pelannut mainiosti, mutta isäntien suunta on ollut laskussa ja matkalla on ollut myös kokonaisuutena selvästi hyvää onnea. Isännät ovat pelanneet lähiaikoina voitottomia otteluita, joista uusin osoitus tuli viimeksi selvässä tappiossa BATE Borisovia vastaan. Toki vastustajan taso oli tuolloin kovinta mahdollista luokkaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty tappio maalilla Energetik-BGU:ta vastaan. Slutsk on ylisuorittanut selvällä tavalla, mutta nyt tilanne on menossa siis kohti todellista tekemisen tasoa. Kyseessä on keskikastin miehistö. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman Smolevichin kanssa. Voitottomuus oli ainakin lievä pettymys. Kamppailussa oltiin ennakkoon parempi porukka. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin tehty neljä maalia ja napattu voitto Neman Grodnoa vastaan. Viimeiset kuusi ottelua on pelattu ilman tappioita. Sarjanousijan alakerta toimii hienolla tavalla. Omiin menee vähän palloja. Ratkaisuvoimaa tulisi vain olla itsellä lisää. Perustasoltaan Rukh Brest on hyvin samaa luokkaa Slutskin kanssa, joten sarjataulukko ei anna ryhmien tilanteista oikeaa kuvaa. Ilta lienee hyvin vähämaalinen. Ykkönen tulee noin 40 prosentilla. Vahvasti ylipelattu ykkönen menee mielellään sivuun.

Isloch Minsk – Energetik-BGU Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/05/2020 – 18:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/05 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Isloch Minsk voittaa2,45Aseta veto LeoVegasilla
Energetik-BGU voittaa2,88Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät Isloch Minsk ja Energetik-BGU. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Belshinaa vastaan ja pettymyksen merkeissä Dinamo Minskiä vastaan. Isännät jäivät viimeksi ilman pisteitä, mutta pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys ja sitä saatiin hakea toisella jaksolla myös miehen ylivoimalla. Kamppailussa ainokainen tehtiin puolisen tuntia ennen ottelun päätöstä. Isloch Minsk on ollut kotonaan hyvässä pelivireessä ja pelaa siellä aktiivisesti. Kotona menestystä on tullut viiden voiton merkeissä. Peliesitykset ovat olleet muuten ajoittain selvästi ailahtelevaisia. Omiin meni hieman aiemmin neljä maalia Shakhtar Soligorskia vastaan. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hienon voiton sarjan hallitsevasta mestarista Dinamo Brestistä. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti. Edellisellä kierroksella heti puoliajan jälkeen oltiin kaksi maalia edellä. Pistejako ei olisi ollut illan tapahtumien valossa väärin, mutta tasainen ottelu meni nyt nousussa olevalle ryhmälle. Kumpikaan miehistö ei ole pelannut vielä yhtään tasapeliä. Kyseessä on Minskin paikallinen, johon lähdetään Isloch Minskin noin 40 prosentin ennakkosuosikin asemasta. Ykköstä on ehditty kannattaa viitisen prosenttia liikaa. Otetaan kamppailuun ykköskakkonen.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 23.5.2020 | Tilastot

MönchengladbachLeverkusen
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt16-4-615-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit52-3149-31
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä14-818-7
Laukauksia/ottelu13,715,4
Pallonhallinta51,40 %59,90 %
Syöttöprosentti80,80 %84,90 %
LoukkaantumisetZakariaBender, Volland (?)
Pelikiellossa
WolfsburgDortmund
Sarjataulukossa62
Voitot-tasapelit-häviöt10-9-716-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit36-3172-33
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-05-0-1
Maalipuntari 6 edellistä12-616-5
Laukauksia/ottelu1413,7
Pallonhallinta49,50 %58,40 %
Syöttöprosentti75,80 %86,60 %
LoukkaantumisetGuilavogui, William,  Camacho, GerhardtCan, Witsel, Schulz, Reus, Zagadou
Pelikiellossa
FreiburgWerder Bremen
Sarjataulukossa717
Voitot-tasapelit-häviöt10-7-94-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit35-3628-59
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä6-64-15
Laukauksia/ottelu13,112,8
Pallonhallinta48,70 %48,70 %
Syöttöprosentti78,00 %78,80 %
LoukkaantumisetPizarro, Augustinsson (?), Toprak (?)
Pelikiellossa
PaderbornHoffenheim
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-1710-5-11
Tehdyt-päästetyt maalit30-5435-46
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä5-104-15
Laukauksia/ottelu12,312,8
Pallonhallinta47,00 %52,00 %
Syöttöprosentti77,50 %81,80 %
LoukkaantumisetKilianKramaric, Adamyan, Dabbur, Belfodil
Pelikiellossa
Bayern MunchenFrankfurt
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt18-4-48-4-13
Tehdyt-päästetyt maalit75-2639-44
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä17-38-14
Laukauksia/ottelu18,514,9
Pallonhallinta63,20 %48,60 %
Syöttöprosentti87,30 %75,20 %
LoukkaantumisetCoutinho, Süle, TolissoPaciencia
PelikiellossaKohr
SchalkeAugsburg
Sarjataulukossa814
Voitot-tasapelit-häviöt9-10-77-6-13
Tehdyt-päästetyt maalit33-4037-54
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä2-144-15
Laukauksia/ottelu11,610,8
Pallonhallinta50,50 %40,20 %
Syöttöprosentti78,30 %69,50 %
LoukkaantumisetStambouli, Todibo, Mascarell, Kabak (?)
Pelikiellossa
MainzRB Leipzig
Sarjataulukossa154
Voitot-tasapelit-häviöt8-3-1514-9-3
Tehdyt-päästetyt maalit36-5563-27
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä8-810-2
Laukauksia/ottelu13,516,5
Pallonhallinta44,80 %53,60 %
Syöttöprosentti74,90 %82,20 %
LoukkaantumisetZentnerForsberg (?), Ampadu (?)
Pelikiellossa
FC KölnDusseldorf
Sarjataulukossa1016
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-135-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit41-4727-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-4-1
Maalipuntari 6 edellistä14-98-9
Laukauksia/ottelu13,112,3
Pallonhallinta46,90 %46,00 %
Syöttöprosentti76,10 %77,20 %
LoukkaantumisetCzichos, Jakobs, HauptmannSteffen, Kownacki (?),  Tekpetey (?), Fink (?)
PelikiellossaAyhan
KarlsruherBochum
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt6-9-117-10-9
Tehdyt-päästetyt maalit35-4643-45
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-710-6
Laukauksia/ottelu14,813,3
Pallonhallinta44,90 %51,00 %
Syöttöprosentti69,90 %76,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
KielStuttgart
Sarjataulukossa83
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-913-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit40-4042-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-98-5
Laukauksia/ottelu14,617,5
Pallonhallinta54,50 %61,10 %
Syöttöprosentti80,10 %85,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HSVBielefeld
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-514-10-2
Tehdyt-päästetyt maalit50-3051-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä7-914-4
Laukauksia/ottelu16,113,8
Pallonhallinta56,70 %55,10 %
Syöttöprosentti83,30 %82,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SlutskRukh Brest
Sarjataulukossa47
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-33-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-147-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-4-0
Maalipuntari 6 edellistä9-106-3
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Isloch MinskEnergetik-BGU
Sarjataulukossa63
Voitot-tasapelit-häviöt5-0-46-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit11-1312-9
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä7-106-8
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö