Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 23.2.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tavalla.

Bournemouth – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Bournemouth ja Wolverhampton. Isännät ovat hävinneet kaksi edellistä kamppailuaan, mutta niitä edelsivät täydet pistepotit Chelseasta ja West Hamista. Kirsikoiden ongelmana on ollut ailahtelevaisuus ja loistavan alkukauden jälkeen laskussa ollut pelivire. Cardiffissa vierailu oli ehdottomasti pettymys. Miehistö on menestynyt kotonaan selvästi paremmin kuin tien päällä. Sudet voittivat FA Cupissa Bristolin ja etenivät kuudentoista joukkoon. Oranssimustat ovat pelanneet hyvän kauden ja ovat perustasoltaan yksi kuluvan vuosikymmenen parhaimmista sarjanousijoista. Selvä vahvuus löytyy vahvasta organisoinnista. Reissussa pisteitä on kerätty kuudenneksi parhaiten. Esimerkiksi Tottenhamin, Arsenalin ja Manchester Unitedin vieraana on venytty vähintään pistejakoon. Kotijoukkue kärsii useammasta loukkaantumisesta, kun taas vierailijat ovat käytännössä täysin terveinä. Cherriers joutunee kuskin paikalle, mutta se ei ole heille mieluinen pelin lähestymistapa. Edellisestä ottelusta on aikaa, joten pelituntuma ei ole terävimmillään. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista koitoksista. Näillä tiedoilla otteluun ei ole helppoa löytää pientäkään ennakkosuosikkia.

Newcastle – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle saa vastaansa Huddersfieldin. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella itseluottamukselle hyvää tehneen pistejaon Wolverhamptonin kanssa, kun taas vierasjoukkueella on alla jälleen yksi uusi pettymys Arsenalia vastaan. Terriers on edelleen yksi suurimmista ehdokkaista putoamaan. Onnistumisia tulee aivan liian harvoin, pelaajiston itseluottamus on maassa, eikä varsinkaan hyökkäyspelaaminen tuota tehoja juuri millään tavalla. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut viimeksi noin kolme kuukautta sitten. Alakerta on ollut myös ajoittain suurissa vaikeuksissa. Muutama tärkeä poissaolo ei tee tilanteesta helpompaa. Tien päällä kasassa on yksi voitto. Harakatkin ovat edelleen putoamistaistelussa, mutta heidän tilanteensa näyttää monella tavalla paremmalta. Vajaa kuukausi sitten napattiin kotona voitto Manchester Citystä. Juurikaan terveyshuolia ei ole. Viime viikolla haettiin hyvää fiilistä Espanjan leiriltä. Laadukkaampi materiaali, kotietu ja korkeampi itseluottamus nostavat Magpiesin selväksi ennakkosuosikiksi. Mustavalkoisten on voitettava tällaiset taistot, sillä muuten sarjapaikan säilyttäminen saattaa muodostua hankalaksi.

Leicester – Crystal Palace

Leicester isännöi Crystal Palacea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kettujen edellinen kamppailu päättyi odotettuun tappioon Tottenhamille, mutta peliesitys ei ollut missään tapauksessa huono. Edellisen kerran voittoon on pystytty tammikuun alussa. Lähiaikojen otteluohjelma on ollut vaikea, sillä vastassa on ollut monta kärkipään nippua. Liverpool ja Manchester United pidettiin kummatkin yhdessä maalissa. Heikoista tuloksista huolimatta peliesitykset ovat olleet useissa taistoissa vähintään kelvollisia. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut kuitenkin tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Vierasjoukkue jatkoi nousuvireistä tekemistään voittamalla FA Cupissa Doncasterin ja sarjassa pelaamalla pistejaon West Hamin kanssa. Tuolloin voitto olisi ollut hyvin saatavilla. Kotkat ovat pelanneet viimeiset viisi kilpailullista otteluaan tappioitta. Yksi suurimmista syistä kehittyneelle pelivireelle on parempi alakerta. Tien päälläkin on alkanut tulemaan onnistumisia. Molemmat niput perustavat vahvuuksiaan enemmän vastaiskuille. Vierailijoiden pelituntuma on parempi. Lähtökohdat viittaavat vähämaaliseen ja yhteen kierroksen tiukimpaan iltaan.

Norwich – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Norwich ja Bristol. Kanarianlinnut ovat voittaneet sarjassa neljästä edellisestä taistostaan kolme, mutta viimeksi täysi pistepotti irtosi vain onnettomasta Boltonista. Vierasjoukkue jatkaa mainiossa pelivireessä, vaikka FA Cupissa tie tuli päätökseen Wolverhamptonia vastaan. Kotijoukkue on vahva ehdokas nousemaan suoraan Valioliigaan, mutta perustasoltaan nippu ei ole niin hyvä mitä sarjataulukko osoittaa. Puolustuspelaamisessa on yhä välillä haasteita. Maalintekovoimaa on kiitettävästi. Terveystilanne ei ole ihanteellinen. Robins on pelannut jo siis pidemmän aikaa vahvasti, sillä kyseessä on sarjataulukossakin selvää nousua tekevä miehistö. Hyvän itseluottamuksen omaavat vierailijat puolustavat laadukkaasti. Heille tehdään harvoin maalia enempää. Lisäksi FA Cupissa peliesitys oli hyvä, vaikka tulosta ei tullut. Tien päällä on pelattu marraskuun jälkeen tappioitta. Kierroksen mielenkiintoisimpaan peliin on aidosti vaikeaa löytää ennakkosuosikkia. Kotijoukkue on pelannut paremman kauden ja omaa enemmän ratkaisuvoimaa, mutta monella muulla osa-alueella vierailijoilla on jopa pieni etulyöntiasema. Heidän alakertaansa on hankalaa murtaa jopa sarjakärjen kohdalla.

Birmingham – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham pyrkii kaatamaan Blackburnin. Kotijoukkue kärsi viimeksi yllättävästi niukan tappion Boltonille, mutta sitä edelsivät täydet pistepotit QPR:stä ja Nottinghamista. Viimeksi voitto ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkueen pelivireen lasku sai viimeksi jatkoa Middlesbroughia vastaan. Miehistö on pelannut tappiollisesti edelliset neljä kierrosta. Middlesbroughia vastaan toinen puoliaika jouduttiin pelaamaan alivoimalla. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Kolmeen edelliseen taistoon maalinteossa on onnistuttu kerran. Alkuvuoden hyvä pelivire on kääntynyt aivan toiseen suuntaan. Tien päällä on edelleen vaikeaa. Siellä lokakuun alun jälkeen on voitettu kerran. Alakerrassa on poissaoloja rasitteena. Isännille on tehty marraskuun puolen välin jälkeen kotona vain kerran enemmän kuin maali. Lähiaikoina alakerrassa on ollut hankaluuksia, mutta suuressa kuvassa se ei ole heikkous. Bolton-ottelua edelsi useita otteluita, jolloin hyökkäyspelaamisen kanssa saatiin ilahduttavasti onnistumisia. Miehistöillä ei ole isompaa tasoeroa. Tiukkuuteen ja vähämaalisuuteen kallistuvassa ottelussa Blues on kotonaan pikkuisen niskan päällä.

Middlesbrough – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat Middlesbrough ja QPR. Ärrät pelasivat viimeksi neljännen tappiollisen taistonsa putkeen, kun West Bromwichia vastaan menetettiin pistejako aivan viimeisillä hetkillä. FA Cupissa pudottiin äskettäin Watfordille. Selvät ongelmat löytyvät puolustuspelaamisesta, sillä se on virheherkkä. Kotijoukkue voitti viimeksi Blackburnin, mutta sitä aiempi taisto päättyi niukkaan tappioon Sheffield Unitedille. Blackburnin kaadossa peliesitys oli vahva ja tasapainoinen, mutta osittain se johtui myös vastustajan miehen vajauksesta. Punapaidoilla puolustuspelaaminen toimii kyllä vahvasti, mutta maalinteko on edelleen turhaa vaikeaa. Siihen kaivattaisiin lisää ratkaisuvoimaa. Alakerta ohjaa muutenkin liikaa hyökkäyspelaamisen toteuttamista. Kyseessä on kuitenkin yksi ehdokkaista nousemaan Valioliigaan. Kotona viimeisin tappio on koettu tapaninpäivänä. Vierasjoukkue on voittanut tammikuun kuudennen päivän jälkeen vain kerran ja silloinkaan se ei ollut sarjassa. Materiaaliltaan nippu on heikompi ja saa vähemmän valmistautumisaikaa. West Bromwich -taisto pelattiin viikolla, kun taas Boro on levännyt vajaan viikon. Sinivalkoiset ovat voittaneet vieraissa lokakuun jälkeen kerran. Suurta muutosta ei ole odotettavissa.

Stoke – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Stoke ja Aston Villa. Pottersin vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella, kun heikon Ipswichin kanssa jäätiin vähämaaliseen tasapeliin. Toiseksi edellisellä kierroksella ei voitettu myöskään Wigania. Tällaisella menolla kaudesta on tulossa suuri epäonnistuminen. Todellinen taso olisi nousukarsintojen tuntumassa, mutta osaamista hyödynnetään aivan liian heikolla tavalla. Hyökkäyspelaamisen kanssa on taas vaikeaa. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut sarjassa joulukuun puolen välin jälkeen kerran. Alakerta toimii usein pääasiassa aivan kelvollisesti. Birminghamilaiset ovat pelanneet neljä edellistä kierrosta voitoitta, mutta Sheffield Unitedia vastaan noustiin lähes mahdottomasta paikasta kiinni pistejakoon. Sen jälkeen vierasjoukkue hävisi maalilla Brentfordille ja parilla maalilla West Bromwichille. Vaikka alla on kaksi taistoa ilman osumia, isossa kuvassa tulivoimaa löytyy. Alakerrassa on välillä selvääkin haavoittuvaisuutta, mutta suunta on matkalla kohti parempaa. Lukuisia loukkaantumisia on rasitteena. Tien päällä on voitettu viimeksi tapaninpäivänä. Siellä on jääty neljään viimeiseen peliin kolmesti maaleitta. Itseluottamus ei ole kummallakaan nipulla hyvä. Lähtökohdat ovat monella tavalla erittäin tiukat ja tasaiset. Iltaan on vaikeaa saada lievääkään ennakkosuosikkia.

Reading  – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading saa vastaansa Rotherhamin. Kotijoukkue hävisi viimeksi selvästi Sheffield Unitedille, mutta se oli ensimmäinen tappio sitten tammikuun 19. päivän. Erittäin tiukkojen otteluiden kääntäminen omiin nimiin on ollut tuskaa. Blackburnia vastaan onnistuttiin maalinteossa kahdesti, mutta muuten maalintekoon kaivataan kipeästi lisää ratkaisuvoimaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin noin kerran ottelua kohden. Vierasjoukkueella on alla vauhdikas pistejako Sheffield Wednesdayn kanssa, joten jälleen matkalle tarttui yksi peli ilman voittoa. Miehistö on voittanut viimeksi tammikuun alussa. Toki useampi pistejako on tuonut vähän edes itseluottamusta, mutta voittoihin yltäminen ei vain onnistu. Tosin materiaali ja osaaminen ovat muutenkin heikolla pohjalla. Yhtä lailla maalinteko on heillekin vaikeaa. Kasassa ei ole ainuttakaan vierasvoittoa. Royalsilla on muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät ole poissaoloitta. Hyökkäyspäästä on porukkaa sivussa. Laadukkaimmilla sinivalkoisilla on parempi mahdollisuus päästä kuiville, mutta ei kotietukaan ole ollut hyvä. Heikoista nipuista heitä pidetään hieman edellä.

Leeds – Bolton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bolton matkustaa Leedsin vieraaksi. Wanderersilla on alla ruma tappio Norwichille, eikä miehistön tilanne suuremmassakaan kuvassa ole muuttunut yhtään sen ruusuisemmaksi. Kyseessä on edelleen yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Varsinkin maalinteko on ollut läpi kauden tuskaa, mutta monesti myös alakerran kanssa on ollut vaikeuksia. Birmingham yllätettiin vastoin pelitapahtumia. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden ja taistelee suorasta noususta Valioliigaan. Heiltä on löytynyt luonnollisesti ratkaisuvoimaa ja muitakin vahvuuksia aivan toisella tavalla, vaikka viime aikojen pelivire ei ole ollut paras mahdollinen. Viimeksi toki voitettiin Swansea. Alakerrassa on ollut hieman epävarmuutta, mutta tällaisessa kamppailussa vastustajalle ei montaa hyvää maalintekopaikkaa ole tiedossa. Vierailijat kärsivät myös terveyshuolista, mutta Unitedkaan ei ole liikenteessä poissaoloitta. Whitesin komennossa ottelua edetään. Kyseessä on kierroksen todennäköisin voittaja. Kaikki tekijät ovat kotonaan hyvin aktiivisten valkopaitojen puolella.

Millwall – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, vastakkain asettuvat Millwall ja Preston. Kotijoukkue nappasi viikolla hyvän voiton yllättämällä Derbyn. Kotona on alla maaliton tasapeli Sheffield Wednesdayn kanssa. Derbyä vastaan olisi ollut oikein jäädä voitotta. Vierasjoukkue on ollut pitkään hyvässä pelivireessä, vaikka miehistö jäi viimeksi maalittomaan Nottinghamin kanssa. Voittoon yltäminen ei olisi ollut vääryys. Molemmat niput omaavat vahvan puolustuspelaamisen, mutta varsinkin Leijonat tarvitsevat lisää maalintekovoimaa. Enemmän kuin maali on tehty sarjassa viimeksi tammikuun alussa heikolle Ipswichille. Vierailijoilla on edelleen realistinen mahdollisuus päästä nousukarsintoihin, mikäli pelivire jatkuu hyvänä myös jatkossa. Heidän perustasollaan sinne pääseminen ei olisi mikään uutinen. Aitoa ja osaamista on ihan toisella tavalla, jota alkukaudella ei päästy hyödyntämään. Äskettäin tehtiin kolme maalia sarjakärki Norwichin verkkoon. Ainakin isännillä on muutamia loukkaantumisia. Vähämaalinen koitos on edessä, mutta monella osa-alueella North Endillä on etulyöntiasema. Heillä on parempi itseluottamus, parempi perustaso ja enemmän ratkaisuvoimaa. Valmistautumisaikaa on myös hyvin, sillä viimeisin kamppailu on viime lauantailta.

Brentford – Hull

Brentford isännöi Hullia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Lontoolaiset ovat olleet hyvässä pelivireessä, vaikka viimeksi FA Cupissakin tuli melko ruma tappio Swansealle. Bees on voittanut sarjassa viiteen edelliseen kierrokseen neljästi. Heidän alkukautensa oli vaikea, mutta sittemmin tekemistä ja tulivoimaa on saatu esille aivan toisella tavalla. Sarjassa on alla ansaittu voitto Aston Villasta. Hieman aiemmin hävittiin tien päällä pelitilanteiden vastaisesti Nottinghamille. Vierasjoukkue on voittanut viiteen viimeiseen taistoonsa kerran. Viimeksi jäätiin kotona pistejakoon Rotherhamin kanssa. Tien päällä on alla ansaittu tappio Derbylle. Reissussa on pelattu neljä edellistä kilpailullista ottelua voitoitta. Puolustuspelaamisessa on ollut ajoittain selviäkin haasteita. Suuressa kuvassa Tiikereillä on ollut onneakin matkassaan. Terveystilanne ei ole ihanteellinen. Punavalkoiset ovat olleet etenkin kotonaan loistoiskussa. Siellä on tullut alkuvuosi voittoja voittojen perään, joten pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Nyt omia vahvuuksia hyödynnetään mainiosti. Oranssimustilla on enemmän lepoaikaa, mutta muut tekijät ovat kotijoukkueen puolella. Laadukkaammat isännät ottavat pelin hallintaansa ja ovat yksi illan todennäköisimmistä voittajista. 

Sheffield Wednesday – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield Wednesday ja Swansea. Kotijoukkue pelasi viimeksi dramaattisen pistejaon Rotherhamin kanssa, kun taas vierasjoukkueella alla on FA Cupissa tullut voitto Brentfordista ja sarjasta niukka tappio Leedsille. Sarjassa isännät eivät ole hävinneet edelliseen viiteen kierrokseen, mutta ainakin Rotherhamia ja Readingia vastaan olisi ollut syytä saada parempaa menestymistä. Viimeksi pistejakoon noustiin lisäajalla. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin, mutta maalintekoon kaivataan ratkaisuvoimaa. Kotona omiin on mennyt jo pitkään järjestäen enintään yhtä osumaa. Joutsenet pelasivat FA Cupissa Brentfordia vastaan vahvasti, mutta pelivire ei ole muuten kummoinen. Alakerran kanssa on ollut epävarmuutta. Matkalle on mahtunut myös epäonnea. Nippu on tehnyt edelliseen kolme reissupeliinsä kaikilla kerroilla korkeintaan maalin. Loukkaantumisia on rasitteena, mutta Owls ei ole myöskään liikenteessä poissaoloitta. Molemmat niput saivat huilata viikolla. Tiukka ja vähämaalinen kohtaaminen on luvassa.

West Bromwich – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät West Bromwich ja Sheffield United. Kotijoukkue on ollut hyvässä pelivireessä, sillä sarjassa alla on neljään edelliseen kamppailuun kolme voittoa. Viimeksi Albion nappasi hieman onnekkaasti tulleen voiton QPR:stä. Vierasjoukkue on myös hyvässä pelivireessä, mutta viimeksi tullut neljän maalin voitto Readingista ei ollut niin selvä mitä lukemat kertoivat. Isännät ovat yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista, mutta alakerran kanssa on edelleen epävarmuutta. Kotona on alla vauhdikas pistejako Nottinghamin kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä sauma. Bladesilla on enemmän valmistautumisaikaa. Heillä ei ole alla viiteen viimeiseen matkaotteluun voittoa enempää, mutta Aston Villalle ja Norwichille tehtiin yhteensä viisi osumaa. Aston Villaa vastaan menetettiin kolmen maalin johto viimeisten hetkien aikana. Sheffieldiläiset eivät ole aivan niin tulivoimaisia, mutta heillä omaa pelitapaa noudatetaan hyvin ja tekeminen on muutenkin organisoidulla pohjalla. Aktiivisuus on kuitenkin se, jolla nytkin iltaa halutaan lähestyä. Sarjassa kymmeneen viimeiseen peliin ainoa tappio on tullut Swansealle. Taistossa löytyy aineksia jopa yhteen kierroksen runsasmaalisimpaan peliin. Ympäripyöreässä illassa Baggies on kotonaan pikkuisen niskan päällä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 23.2.2019 | Tilastot

BournemouthWolverhampton
Sarjataulukossa117
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-1311-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit37-4734-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-1011-10
Laukauksia/ottelu1213,1
Pallonhallinta47,90 %46,60 %
Syöttöprosentti78,40 %78,00 %
LoukkaantumisetBrooks, Cook, Francis, Wilson
Pelikiellossa
NewcastleHuddersfield
Sarjataulukossa1620
Voitot-tasapelit-häviöt6-7-132-5-19
Tehdyt-päästetyt maalit22-3414-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä7-72-13
Laukauksia/ottelu10,511
Pallonhallinta42,00 %48,30 %
Syöttöprosentti71,70 %76,20 %
LoukkaantumisetElliot, ShelveyMbenza, Williams, Lowe, Sabiri
Pelikiellossa
LeicesterCrystal Palace
Sarjataulukossa1213
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-127-6-13
Tehdyt-päästetyt maalit31-3427-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-1110-8
Laukauksia/ottelu12,713,4
Pallonhallinta49,50 %47,20 %
Syöttöprosentti77,10 %77,60 %
LoukkaantumisetAlbrighton, AmarteySouare, Speroni
Pelikiellossa
NorwichBristol
Sarjataulukossa16
Voitot-tasapelit-häviöt18-9-615-8-8
Tehdyt-päästetyt maalit65-4240-30
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-16-0-0
Maalipuntari 6 edellistä16-710-2
Laukauksia/ottelu14,713,2
Pallonhallinta54,90 %51,10 %
Syöttöprosentti78,80 %72,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamBlackburn
Sarjataulukossa914
Voitot-tasapelit-häviöt11-13-811-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit49-4043-50
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä11-128-9
Laukauksia/ottelu12,211,2
Pallonhallinta42,90 %49,80 %
Syöttöprosentti61,80 %69,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughQPR
Sarjataulukossa518
Voitot-tasapelit-häviöt14-12-611-6-15
Tehdyt-päästetyt maalit36-2441-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-0-6
Maalipuntari 6 edellistä8-68-16
Laukauksia/ottelu13,513,3
Pallonhallinta46,10 %45,70 %
Syöttöprosentti70,30 %68,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeAston Villa
Sarjataulukossa1710
Voitot-tasapelit-häviöt9-13-1110-14-9
Tehdyt-päästetyt maalit34-4156-52
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä3-77-9
Laukauksia/ottelu11,414,1
Pallonhallinta51,50 %53,20 %
Syöttöprosentti77,40 %79,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingRotherham
Sarjataulukossa2122
Voitot-tasapelit-häviöt6-11-165-14-14
Tehdyt-päästetyt maalit34-4933-53
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-4-2
Maalipuntari 6 edellistä4-88-11
Laukauksia/ottelu11,413,8
Pallonhallinta50,50 %44,00 %
Syöttöprosentti77,10 %60,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsBolton
Sarjataulukossa323
Voitot-tasapelit-häviöt18-7-76-8-19
Tehdyt-päästetyt maalit53-3621-51
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-83-11
Laukauksia/ottelu16,19,6
Pallonhallinta59,70 %43,30 %
Syöttöprosentti79,60 %66,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MillwallPreston
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt8-10-1411-11-11
Tehdyt-päästetyt maalit35-4550-47
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-2-0
Maalipuntari 6 edellistä2-411-3
Laukauksia/ottelu11,713
Pallonhallinta45,00 %50,80 %
Syöttöprosentti63,70 %70,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordHull
Sarjataulukossa1612
Voitot-tasapelit-häviöt10-10-1112-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit50-4345-42
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä15-89-9
Laukauksia/ottelu1510,9
Pallonhallinta56,10 %46,50 %
Syöttöprosentti79,30 %68,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdaySwansea
Sarjataulukossa1513
Voitot-tasapelit-häviöt10-11-1112-8-12
Tehdyt-päästetyt maalit36-4742-39
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-57-8
Laukauksia/ottelu11,712,5
Pallonhallinta49,10 %53,80 %
Syöttöprosentti73,10 %82,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichSheffield United
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt17-9-718-7-8
Tehdyt-päästetyt maalit67-4258-34
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä12-712-6
Laukauksia/ottelu13,913,1
Pallonhallinta52,60 %51,30 %
Syöttöprosentti78,40 %75,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.