Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 23.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, FA Cupissa ja Mestaruussarjassa, Italian Serie A:ssa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

Aston Villa – Newcastle Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Aston Villa voittaa1,55Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villa pelaa Newcastlea vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet hyvän kauden ja menestyneet odotuksia paremmin, mutta miehistö on kärsinyt myös merkittävästi koronan tuomista ongelmista. Birminghamilaiset eivät ole pelanneet tammikuun alun jälkeen yhtään ottelua. FA Cupissa tuli toki tappio Liverpoolia vastaan, mutta silloin kentällä oli aivan toinen ryhmä. Aston Villa pelaa viikolla Manchester Cityä vastaan. Kotijoukkue on ollut tositoimista sivussa viikkoja, mutta isännillä on hyvät edellytykset päättää viikko voitolla. Vierasjoukkue on saanut viisi voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Harakoilla on riittänyt viime viikkoina vaikeuksia ja varsinkin maalinteko on tuottanut mustavalkoisille isoja haasteita. Magpies on pelannut tammikuussa kolmella kierroksella ja hävinnyt niistä kaikki tekemällä yhden maalin. Tappio tuli jopa Sheffield Unitedille. Viimeksi hävittiin selvästi Arsenalia vastaan. Voittoihin on venytty viimeksi joulukuun ensimmäisessä ottelussa. Newcastlen pitäisi olla pari pykälää alempana. Aston Villa voittaa vähän yli 60 prosentilla. Alipelattu Lions on sopiva varma.

Cheltenham – Manchester City Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester City voittaa1,12Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa yhteen iskevät Cheltenham ja Manchester City. Isännät ovat pelanneet hyvän FA Cupin ja selvittäneet tiensä vaiheeseen, jossa mahdollisuudet taistella jatkopaikasta ovat jo olemattomat. Kotijoukkue voitti FA Cupin edellisellä kierroksella Mansfieldin. Ratkaisua haettiin ennakkoon hyvin tasaisessa ottelussa jatkoilta. Cheltenham on pelannut Kakkosliigassa saldolla 10 voittoa, seitsemän tasapeliä ja kuusi tappiota. Robins taistelee siellä paikoista kärjen välittömässä läheisyydessä. Kakkosliigassa edellisestä voitosta alkaa olla reilusti aikaa, mutta kotijoukkue on välttänyt hyvin myös tappioita. Viime aikoina on tullut vain tasapelejä. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeuksia, mutta alakerta on toiminut laadukkaasti. Punapaidat voivat lähestyä ottelua vapautuneesti, sillä kukaan ei odota isänniltä mitään. Vierasjoukkue on ollut mainiossa iskussa ja voittanut joulukuun puolen välin jälkeen kaikki kilpailulliset ottelunsa. Äärettömän laadukkaalle ja vahvalle taivaansinisille on tehty joulun jälkeen yksi maali. Valioliigassa tuli viimeksi helppo voitto Crystal Palacesta. Sky Blues pelaa viikolla Aston Villaa vastaan. Citizens voittaa noin 85 prosentilla. Vahvasti alipelattu jättiläinen on mainio piikki.

West Ham – Doncaster Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
West Ham voittaa1,31Aseta veto Gutsilla

West Ham kohtaa Doncasterin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin FA Cupissa. Kotijoukkue on pelannut vahvalla tavalla ja saanut hyvin menestystä. Isännät ovat olleet varsinkin viime aikoina komeassa pelivireessä. Hammers on pelannut tammikuussa neljä kilpailullista ottelua ja saanut niistä yhtä monta voittoa. Lontoolaiset voittivat FA Cupin edellisellä kierroksella Stockportin. Miehistö on pelannut sen jälkeen Valioliigassa voitollisesti Burnleyta ja West Bromwichia vastaan. West Ham on pelannut Valioliigassa eittämättä hyvin, mutta kotijoukkueen sijoitus on muutaman pykälän yläkanttiin. Vierasjoukkue pelasi viimeksi FA Cupissa Blackburnia vastaan ja nappasi mainion onnistumisen. Donnyn jatkopaikka oli hieno juttu ja miehistö on ollut sen jälkeen niin ikään vahva. Vieraat ovat saaneet viime aikoina voitot Ykkösliigassa Swindonia ja Rochdalea vastaan. Doncaster taistelee Ykkösliigassa paikoista heti kärjen alla ja omaa hyvät puitteet pelata myös jatkossa korkeista sijoituksista. Myös vieraiden itseluottamus on kunnossa. Doncaster on ollut iskussa ja Rovers omaa aidosti valmiudet toiseen yllätykseen, mutta West Ham voittaa päälle seitsemän kertaa kymmenestä. Alipelattu United on tolppa.

Brighton – Blackpool Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brighton voittaa1,43Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa vastakkain asettuvat Brighton ja Blackpool. Isännät nappasivat viimeksi Valioliigassa itseluottamukselle suuren voiton, kun Leeds kaatui Lokkien käsittelyssä. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa selvästi sijoitustaan paremmin, mutta sinivalkoisille onnistumisten saaminen on ollut kovin vaikeaa. Albionilla on kaikki eväät nostaa itsensä siellä huomattavasti paremmille sijoituksille. Leedsiä vastaan tullut voitto oli ansaittu. Brighton on pelannut tammikuussa neljä kilpailullista ottelua ja toinen voitto tuli FA Cupissa Newportia vastaan. Paikka jatkoon irtosi pitkän kaavan kautta. Ottelu Manchester Cityä vastaan meni jättiläiselle vain maalin erolla. Vierasjoukkue esiintyi viimeksi FA Cupissa voitollisesti West Bromwichista. Oranssipaidoille ilonaiheet FA Cupissa ovat tulleet hyvään saumaan, sillä Seasidersilla menestyminen on jäänyt yhtä lailla vaisuksi. Blackpool on pelannut viime aikoina Ykkösliigassa tappiollisesti Bristolia vastaan ja tasapelin Hullin kanssa. Vierasjoukkue on voittanut siellä viimeksi joulukuun puolessa välissä, mutta pistejako Hullia vastaan oli onnistuminen. Brighton voittaa karvan alle 70 prosentilla. Selvästi liian vähän rastittu Seagulls on piikki.

Sheffield United – Plymouth Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sheffield United voittaa1,40Aseta veto Betssonilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Plymouth matkustaa Sheffield Unitedin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi on ollut kauniisti sanottuna umpisurkea, mutta isännät ovat saaneet muutamia onnistumisia. Blades nappasi FA Cupissa voiton Bristolia vastaan ja Valioliigassa ensimmäisen voittonsa Newcastlea vastaan. Sheffield Unitedin kaudesta on vaikea löytää juuri hyvää sanottavaa, mutta kotijoukkue on saamassa vähän otetta ja itseluottamukselle voitot ovat tulleet enemmän kuin hyvään saumaan. Alla on kuitenkin tappio Tottenhamia vastaan, mutta tärkeintä on se, että Blades on onnistunut edes muutamassa ottelussa. Sheffield Unitedin tilanne Valioliigassa on yhä kurja, joten kotijoukkue haluaa varmasti saada FA Cupissa tulosta. Vierasjoukkue pelasi viimeksi FA Cupissa Huddersfieldiä vastaan ja nappasi voiton. Argylen voitto ei ollut kuitenkaan yllätys, sillä miehistö lähti otteluun lopulta lievänä ennakkosuosikkina. Vihreäpaidat pelasivat sen jälkeen Ykkösliigassa pistejaon Creweä vastaan ja voitollisesti Sunderlandista. Se oli hyvä onnistuminen. Plymouth taistelee Ykkösliigassa kympin tuntumassa. Sheffield United voittaa noin 65 prosentilla. Bladesia on rastittu alakanttiin ja siitä tulee taas yksi tolppa.

Barnsley – Norwich Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Nordicbetillä
Norwich voittaa2,50Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa yhteen iskevät Barnsley ja Norwich. Tykes on pelannut Mestaruussarjassa hyvän kauden ja vahvat peliesitykset saivat jatkoa FA Cupissa Tranmerea vastaan. Kotijoukkue on onnistunut Mestaruussarjassa hyvin ja taistelee siellä paikoista kympin tuntumassa. Punavalkoiset ovat pelanneet kuitenkin kahdella viime kierroksella tappiollisesti Swanseaa ja Watfordia vastaan. Vastustajien taso oli kovaa luokkaa ja sama tilanne jatkuu FA Cupin puolella. Vierasjoukkue majailee edelleen ykkösenä ja on pelannut viime aikoina vain voitollisia otteluita. Tammikuussa kaksi voittoa on saatu Mestaruussarjassa ja yksi FA Cupissa, kun paikka jatkoon irtosi Coventrya vastaan. Canaries ei pelannut parhaalla kokoonpanolla. Yellows on saanut läpi kauden laajasti onnistumisia ja vierailla on hyvä sauma jatkaa niitä myös FA Cupissa. Kanarialinnut pelasi joulukuun lopulla hetkellisesti vaisummin, mutta miehistö on päässyt sen jälkeen takaisin hyvään iskuun. Mestaruussarjassa tuli viimeksi voitto Cardiffia vastaan. Norwich pelaa keskiviikkona Bristolia vastaan. Kanarialinnut on aika tasan 40 prosentin ennakkosuosikki. Kohde on rastittu lähes oikein, joten mennään iltaan ristikakkosella.

Swansea – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Swansea voittaa2,15Aseta veto Nordicbetillä
Tasapeli3,50Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa toisensa kohtaavat Swansea ja Nottingham. Kotijoukkue on pelannut Mestaruussarjassa mainion kauden ja taistelee paikoista kärjen läheisyydessä. Isännät ovat saaneet paljon onnistumisia ja Joutsenet on ollut myös viime aikoina iskussa. Miehistö on pelannut tammikuussa voitollisesti Watfordia ja Barnsleyta vastaan. Viimeksi pistejako olisi kuvannut iltaa kuitenkin paremmin. Swansea on ollut eittämättä vahvassa iskussa, mutta kotijoukkueen sijoitus on yläkanttiin. FA Cupissa tuli viimeksi voitto Stevenagea vastaan. Kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluun viidesti omiin ei ole mennyt palloja. Viikon ottelu siirrettiin. Vierasjoukkue on yksi kauden alisuorittajista, mutta Forestin suunta on kohti parempaa. Punapaidat ovat pelanneet myös muuten sijoitustaan paremmin, mutta viime aikoina miehistö on alkanut saada myös tulosta. Nottingham on ollut tammikuussa vahva. Vierasjoukkue on FA Cup mukaan lukien kolmen ottelun voittoputkessa. FA Cupissa tuli voitto Cardiffista. Mestaruussarjassa voitot ovat irronneet Prestonista ja Millwallista. Nottingham kohtaa viikolla Middlesbroughin. Swansea voittaa noin 45 prosentilla. Lähdetään oikein pelattuun taistoon ykkösristillä.

Millwall – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,10Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,25Aseta veto Nordicbetillä

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Millwall pelaa Bristolia vastaan. Kotijoukkue taistelee Mestaruussarjassa paikoista alemmassa keskikastissa ja isäntien kausi on mennyt siellä alle odotusten. Leijonia odotettiin pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa, mutta sinipaitojen sesonki on mennyt pettymysten merkeissä. Millwall on voittanut viimeksi Mestaruussarjassa yli kuukausi sitten, mutta kotijoukkue pääsi voittojen makuun FA Cupissa Borehamista. Isäntien pitäisi olla Mestaruussarjassa nykyistä korkeammalla, sillä pelillisesti otteet ovat olleet sijoitusta parempia. Viimeksi tappio Nottinghamille oli silti ansaittu. Millwall pelaa viikolla Huddersfieldiä vastaan. Vierasjoukkue on yksi Mestaruussarjan ylisuorittajista. Punapaidat ovat pelanneet oleellisesti sijoitustaan heikommin. Robins voitti viimeksi FA Cupissa Portsmouthin. Sen jälkeen Mestaruussarjassa tuli parin maalin voitto Prestonista, mutta enintään maalin voitto olisi kuvannut ottelua paremmin. City pelaa viikolla Norwichia vastaan. Millwall on tauluaan parempi, mutta samaa ei voi sanoa Bristolista. Vieraiden pitäisi suunnata kohti laskua. Millwall voittaa noin 45 prosentilla. Viitisen pinnaa alipelattu Leijonat varmistetaan ristillä.

Bournemouth – Crawley Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa1,37Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin FA Cupissa Bournemouth isännöi Crawleyta. Kotijoukkue on pelannut Mestaruussarjassa hyvän kauden ja taistelee siellä paikoista kärjen välittömässä läheisyydessä. Isännät ovat pelanneet tammikuussa hyvän alun jälkeen voitottomia otteluita, mutta Cherriesin tilanne jatkuu edelleen hyvänä. Suunta on ollut kuitenkin laskussa ja Mestaruussarjassa on pelattu viime aikoina tappiollisesti Lutonia ja Derbyä vastaan. Molemmissa otteluissa maalinteossa ei onnistuttu lainkaan. Kummassakin ottelussa olisi Kirsikoiden kuulunut päästä pisteille. Bournemouth pelasi viimeksi FA Cupissa voitollisesti Oldhamia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin neljästi. Kotijoukkueella on kaikki eväät nostaa itsensä hieman vaisummasta pelivireestä ja palata hyvään iskuun. Lähiaikoina maalinteon kanssa on ollut vaikeuksia, mutta Cherriesin tulivoima on yhä hyvällä mallilla. Vierasjoukkue järjesti viimeksi FA Cupissa komean yllätyksen, kun miehistö sai jatkopaikan Leedsistä. Kyseessä oli myös yksi kilpailun parhaista voitoista. Crawley taistelee Kakkosliigassa paikoista kympin lähellä. Vieraat ovat pelanneet siellä pitkään tappioitta. Bournemouth voittaa lähes 70 pinnalla. Alipelattu Cherries on piikki.

QPR – Derby Vakio

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
QPR voittaa2,50Aseta veto Mr Greenillä
Derby voittaa3,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat QPR ja Derby. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, yhdeksän tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet tammikuussa tappiollisesti FA Cupissa Fulhamia vastaan ja Mestaruussarjassa voitollisesti Lutonia vastaan. Ärrät ehti pelata pitkään ilman voittoja, mutta viimeksi tullut voitto kuvasi ottelua hyvin. QPR haluaa pelata kotonaan aktiivisesti ja aloitteellisesti, mutta isäntien kausi on mennyt vaikeasti ja onnistumisia on saatu vähän. Superhoops on pelannut silti tauluaan paremmin, sillä lontoolaisten kuuluisi olla poissa putoamisviivan välittömästä läheisyydestä. Keskiviikkona on ottelu Cardiffia vastaan. Vierasjoukkue on yksi alisuorittajista ja myös viime aikoina Pässeillä on riittänyt haasteita. Rams on pelannut tammikuussa neljä kilpailullista ottelua ja hävinnyt niistä kaikki paitsi viimeksi Bournemouthia vastaan. Voitto vahvasta miehistöstä oli hyvä juttu, mutta pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Derbyllä on osaamista parempaan, mutta Rams ei pelaa tasollaan. Tosin myös vieraiden pitäisi olla hieman ylempänä. Ärrät voittaa noin kaksi kertaa viidestä. Risti on hieman ylipelattu, joten ilta merkataan ykköskakkosella.

AC Milan – Atalanta Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
AC Milan voittaa2,80Aseta veto Gutsilla
Atalanta voittaa2,30Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät AC Milan ja Atalanta. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla 13 voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Isännät ovat pelanneet mainion kauden ja saaneet paljon onnistumisia. Milanolaiset ovat pelanneet tammikuussa viisi kilpailullista ottelua ja saaneet niistä neljä voittoa. Serie A:ssa on alla voitot Torinoa ja Cagliaria vastaan. Punamustat ovat kärsineet poissaoloista, mutta Milanon ylpeys on pelannut silti hienosti. AC Milan on ollut pelillisesti Serie A:n toiseksi paras miehistö, joten kotijoukkue on hieman ylisuorittanut. Isännät ovat pystyneet menestymään kuitenkin laajalla rintamalla ja saaneet onnistumisia hyvin kattavalla tavalla. Tammikuussa omiin on mennyt palloja vain Juventusta vastaan. Vierasjoukkueen suunta on ollut nousussa, vaikka bergamolaiset ovat pelanneet viime aikoina pistejaot Genoaa ja Udineseä vastaan. Sinimustat olivat varsinkin Genoaa vastaan suuria ennakkosuosikkeja. Udineseä vastaan olisi kuulunut tulla voitto. Atalanta haluaa pelata myös vieraissa hyvin aktiivista jalkapalloa. Bergamolaisten nykyinen sijoitus kuvastaa hyvin vieraiden otteita. Atalanta voittaa karvan yli 40 prosentilla. La Dea on alipelattu, mutta Rossoneri tulee kaveriksi.

Udinese – Inter Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli4,00Aseta veto LeoVegasilla
Inter voittaa1,66Aseta veto Nordicbetillä

Udinese isännöi Interiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla neljä voittoa, viisi pistejakoa ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet sijoitustaan paremmin, mutta miehistölle menestyminen on tuottanut isoja vaikeuksia. Udinesen pitäisi olla selvästi korkeammalla, sillä kotijoukkue on ollut pelillisesti kympin sakkiin kuuluva miehistö. Isännät ovat pelanneet tammikuussa viidellä kierroksella ja jäänyt niistä kaikissa ilman voittoja. Miehistö on pelannut viime aikoina tappiollisesti Sampdoriaa vastaan ja tasapelin Atalantan kanssa. Se oli sentään onnistuminen, mutta tappio ei olisi kuvannut iltaa heikosti. Udineselle on mennyt maaliodottamien valossa liikaa maaleja. Toisaalta vastoinkäymisten kierrettä on vaikea katkaista. Vierasjoukkue on pelannut hyvän kauden ja saanut paljon ilonaiheita. Milanolaiset saivat viimeksi voiton Juventuksesta. Voitto jättiläisestä tuli ansaitusti. Sinimustat pelasivat koitosta aiemmin tasapelin AS Roman kanssa. Voitto ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Inter on ylisuorittanut, mutta vieraat ovat taas vahvoilla. Nerazzurri voittaa lähes 60 pinnalla. Kohde on pelattu lähes oikein. Napataan risti sinimustien kaveriksi.

Alaves – Real Madrid Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 23/01/2021 – 22:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 20/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Real Madrid voittaa1,44Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Real Madrid matkustaa Alavesin vieraaksi. Isännät ovat saaneet neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Cadizia ja Sevillaa vastaan. Miehistö on venynyt viimeksi voittoon joulun alla Eibaria vastaan. Alaves on pelannut tammikuussa viisi kilpailullista ottelua. Tappio Sevillaa vastaan olisi pitänyt jäädä tulematta, sillä kentällä oltiin vastustajaa parempia. Cadizia vastaan käyty ottelu päättyi ansaitusti ilman pisteitä. Samalla valmennukseen tehtiin muutoksia. Alaves taistelee paikoista putoamisviivan lähellä, mutta kotijoukkue on pelannut sijoitustaan paremmin. Isäntien pitäisi olla viitisen sijaa korkeammalla. Vierasjoukkue aloitti vuotensa voitolla, mutta Los Blancos on pelannut sen jälkeen kaksi kilpailullista ottelua ilman voittoja. La Ligassa tuli maaliton Osasunaa vastaan ja Espanjan Supercupissa tappio Athletic Bilbaolle. Viimeksi tullut pistejako kuvasi ottelua hyvin, mutta se pelattiin heikoissa olosuhteissa. Real Madrid on luonnollisesti yksi parhaista ehdokkaista taistelemaan mestaruudesta, mutta sijoitus on vähän yläkanttiin. Los Blancos voittaa noin 65 pinnalla. Alipelattu jättiläinen on tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 23.1.2021 | Tilastot

 Aston VillaNewcastle
Sarjataulukossa1115
Voitot-tasapelit-häviöt8-2-65-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit29-1818-30
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä9-32-9
Laukauksia/ottelu15,68,6
Pallonhallinta49,30 %41,10 %
Syöttöprosentti77,80 %75,10 %
Loukkaantumiset Trezeguet  Fernandez (?), Saint-Maximin (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 CheltenhamManchester City
Sarjataulukossa62
Voitot-tasapelit-häviöt10-7-611-5-2
Tehdyt-päästetyt maalit32-2331-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä5-712-2
Laukauksia/ottelu12,516,2
Pallonhallinta51,70 %60,50 %
Syöttöprosentti69,90 %88,50 %
Loukkaantumiset  Garcia, Agüero, Ake (?)
Pelikiellossa  
   
   
   
 West HamDoncaster
Sarjataulukossa74
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-512-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit27-2235-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-15-0-1
Maalipuntari 6 edellistä6-68-4
Laukauksia/ottelu12,112,9
Pallonhallinta44,10 %52,50 %
Syöttöprosentti77,50 %79,80 %
Loukkaantumiset Masuaku 
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrightonBlackpool
Sarjataulukossa1616
Voitot-tasapelit-häviöt3-8-88-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit22-2921-24
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-88-8
Laukauksia/ottelu1212,2
Pallonhallinta51,00 %50,40 %
Syöttöprosentti80,90 %71,60 %
Loukkaantumiset Lallana, Lamptey, Connolly, Jahanbakhsh, Welbeck 
Pelikiellossa  
   
   
   
 Sheffield UnitedPlymouth
Sarjataulukossa2011
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-168-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit10-3231-39
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-811-9
Laukauksia/ottelu9,213,3
Pallonhallinta43,50 %49,50 %
Syöttöprosentti76,70 %75,80 %
Loukkaantumiset Berge, McBurnie (?), Osborn (?) 
Pelikiellossa  
   
   
   
 BarnsleyNorwich
Sarjataulukossa111
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-1116-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit27-3235-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-88-3
Laukauksia/ottelu11,216,2
Pallonhallinta46,90 %58,00 %
Syöttöprosentti63,00 %82,40 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SwanseaNottingham
Sarjataulukossa220
Voitot-tasapelit-häviöt13-7-46-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit29-1320-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-37-5
Laukauksia/ottelu10,711,6
Pallonhallinta50,30 %50,10 %
Syöttöprosentti73,50 %75,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 MillwallBristol
Sarjataulukossa169
Voitot-tasapelit-häviöt6-11-711-3-10
Tehdyt-päästetyt maalit21-2425-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-0-4
Maalipuntari 6 edellistä7-75-8
Laukauksia/ottelu11,59,2
Pallonhallinta47,00 %48,80 %
Syöttöprosentti71,80 %72,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BournemouthCrawley
   
 PERUTTU 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 QPRDerby
Sarjataulukossa1721
Voitot-tasapelit-häviöt6-9-95-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit23-3015-25
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä5-47-3
Laukauksia/ottelu1111
Pallonhallinta51,30 %51,60 %
Syöttöprosentti75,50 %77,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 AC MilanAtalanta
Sarjataulukossa16
Voitot-tasapelit-häviöt13-4-19-6-3
Tehdyt-päästetyt maalit39-1941-23
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-14-2-0
Maalipuntari 6 edellistä12-618-5
Laukauksia/ottelu15,316,9
Pallonhallinta50,90 %53,10 %
Syöttöprosentti83,20 %83,90 %
Loukkaantumiset Esim. Hernandez, Calhanoglu, Gabbia, Kjaer, Krunic, Rebic Pasalic
Pelikiellossa Romagnoli, Saelemakers 
   
   
   
 UdineseInter
Sarjataulukossa152
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-912-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit20-2845-23
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä6-1315-8
Laukauksia/ottelu12,415,7
Pallonhallinta47,00 %52,80 %
Syöttöprosentti82,40 %86,50 %
Loukkaantumiset Pussetto, Forestieri D’Ambrosio
Pelikiellossa  
   
   
   
 AlavesReal Madrid
Sarjataulukossa172
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-911-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit17-2530-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-44-2-0
Maalipuntari 6 edellistä6-1111-3
Laukauksia/ottelu8,613,6
Pallonhallinta44,00 %57,80 %
Syöttöprosentti72,00 %87,80 %
Loukkaantumiset Ely Carvajal, Ramos, Rodrigo
Pelikiellossa 
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö