Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 21.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Aston Villa – Brighton Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/11 klo. 21)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Aston Villa voittaa 2,25 Aseta veto Unibetillä
Brighton voittaa 3,20 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villa isännöi Brightonia. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa ja kaksi tappiota. Isännät ovat esiintyneet mainiosti ja onnistumisia on saatu selvästi odotettua paremmin. Birminghamilaiset ovat saaneet varsinkin ratkaisuvoimaa vahvasti ja viimeksi Arsenal kaadettiin vieraissa kolmella maalilla. Aston Villa on ollut eittämättä syksyn parhaita onnistujia, mutta jatkossa suunnan pitäisi olla kohti laskua. Todellinen perustaso on kuitenkin alemmassa keskikastissa. Maajoukkuetauolle mentiin toki korkealla itseluottamuksella. Vierasjoukkue on saanut yhden voiton, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Lokit on pelannut tuloksiaan paremmin, mutta sinivalkoisille voittaminen on tuottanut kovasti tuskaa. Ainoa voitto on napattu lähes alussa Newcastlea vastaan. Brighton on yksi eniten alisuorittaneista miehistöistä, sillä vierasjoukkueella on osaamista selvästi nähtyä enemmän. Maajoukkuetauolle lähdettiin maalittomassa Burnleyn kanssa. Molemmissa leireissä pitäisi olla ainakin hyökkäyspäässä poissaoloja. Ottelussa on silti kaikki eväät viihdyttävään iltaan. Aston Villa on karvan yli 40 prosentin ennakkosuosikki. Napataan oikein pelattuun koitokseen ykköskakkonen.

Tottenham – Manchester City Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/11 klo. 21)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Manchester City voittaa 1,83 Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenham kohtaa Manchester Cityn. Isännät ovat pelanneet hyvän syksyn ja napanneet kahdeksalla kierroksella viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Lontoolaiset ovat esiintyneet mainiolla tavalla ja onnistumisia on saatu laajalla rintamalla. Valkopaidat lähtivät maajoukkuetauolle voittamalla West Bromwichin. Ratkaisuvoimaa on saatu hyvin, vaikka viimeksi maalinteko oli heikkoa ryhmää vastaan yllättävän tukkoista. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, kolme tasapeliä ja tappio. Manchesterilaiset lähtivät maajoukkuetauolle pelaamalla vähämaalisen tasapelin Liverpoolin kanssa. Citizensin pitäisi taistella taas pelkästään mestaruudesta, mutta syksy on alkanut kaikkea muuta kuin mainiosti. Manchester Cityllä pitäisi olla kasassa piste nykyistä enemmän. Sijoitus ei kerro myöskään koko totuutta, sillä alla on yksi ottelu monia muita vähemmän. Hyökkäyksessä on ollut yllättävän suuria haasteita. Taivaansinisille tauko otteluista on tullut luultavasti hyvään saumaan. Alisuorittamisesta huolimatta selvästi laadukkaamman Manchester Cityn tulee olla käytännössä 50 prosentin voittajasuosikki. Selvästi alipelattu Sky Blues kellotetaan varmaksi.

Manchester United – West Bromwich Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/11 klo. 21)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Manchester United voittaa 1,33 Aseta veto Gutsilla

Manchester United saa vastaansa West Bromwichin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle saamalla seitsemällä kierroksella kolme voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Punapaidat kaatoivat edellisellä kierroksella Evertonin ja sai varmasti lisää itseluottamusta. Red Devilsin syksy ei ole mennyt häävisti, mutta viime otteluissa on nähty viitteitä paremmasta. Manchester Unitedin kausi alkoi surkeasti, mutta sen jälkeen on menty parempaan suuntaan. Varsinkin puolustus on ollut maaliodottamien valossa epäonninen. Taustalla pitäisi olla useampia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Baggies ei ole päässyt vielä voittojen makuun ja raitapaitojen pelaaminen on ollut eittämättä heikkoa. Sarjanousijan tekeminen on ollut Valioliigan heikointa antia. Onnistumisia on tullut ansaitusti kovin niukasti. Ongelmia pitäisi tulla myös jatkossa. Varsinkin puolustaminen on usein ongelmissa. Maajoukkuetauolle lähdettiin tappiolla Tottenhamia vastaan. Albionilla on myös poissaoloja. Tasoero on odotetusti suuri. Valtavasti parempi Manchester United voittaa vajaalla 75 prosentilla. Alipelattu Red Devils otetaan ilolla varmaksi.

Middlesbrough – Norwich Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 9)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,30 Aseta veto Unibetillä
Norwich voittaa 2,60 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Norwich. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja yksi tappio. Isännät ovat olleet yksi syksyn parhaista onnistujista ja miehistö on jäänyt pisteittä vain yhdellä kierroksella. Punapaidat ovat puolustaneet mainiolla tavalla ja kyseessä on myös muuten vahvasti puolustuksen kautta pelaamista operoiva miehistö. Omiin on mennyt viisi osumaa. Middlesbrough on maaliodottamien valossa sarjataulukossa oikeassa paikassa. Maajoukkuetauon alla pelattiin maaliton taisto Brentfordin vieraana. Sitä edelsi toinen maaliton ottelu Blackburnia vastaan. Vierasjoukkue on saanut kuusi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Kanarialinnut on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen takana. Maajoukkuetauolle mentiin voittamalla Swansea ja tasaamalla pisteet Millwallin kanssa. Norwichilla voisi olla kasassa kaksi pistettä nykyistä enemmän. Vieraiden terveystilanne on kaksikosta vähän heikompi. Tiedossa on erittäin tasainen ja vahvasti vähämaalisuuteen kallistuva ottelu, jossa laadukkaampi Yellows on minisuosikki. Kohde on pelattu melkein oikein. Mennään iltaan ristikakkosella.

QPR – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 9)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Watford voittaa 2,30 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat QPR ja Watford. Ärrät on napannut 11 kierroksella kolme voittoa, neljä tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Kotijoukkue löytyy sarjataulukossa alemmasta keskikastista ja maaliodottamien valossa nykyinen sijoitus kuvastaa hyvin Ärrien tilannetta. Superhoops pelasi ennen maajoukkuetaukoa voitollisesti Derbyä vastaan ja ilman pisteitä Blackburnia vastaan. QPR haluaa pelata varsinkin kotonaan hyvin aktiivista ja rohkeaa jalkapalloa, mutta puolustuksen kanssa on tehtävä parannusta. Siitä hyvä esimerkki tuli viimeksi Blackburnia vastaan, kun omiin meni kolme osumaa. Vierasjoukkue lähti maajoukkuetauolle nappaamalla voitot Stokea ja Coventrya vastaan. Hornets on saanut otteluistaan myös neljä voittoa, kolme voittoa ja kaksi tappiota. Keltamustat tekivät kahdella edellisellä kierroksella kuusi maalia. Watford on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen takana. Monien papereissa kyseessä on vahva ehdokas taistelemaan noususta Valioliigaan. Vieraiden tulisi olla tosin maaliodottamien valossa nykyistä vähän alempana. Watford on parempana ryhmänä vajaan 45 prosentin voittajasuosikki. Hieman alipelattu Hornets napataan tolpaksi.

Barnsley – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 9)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,30 Aseta veto Unibetillä
Nottingham voittaa 2,75 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley isännöi Nottinghamia. Kotijoukkue on saanut 11 kierroksella kolme voittoa, neljä tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Tykes pelasi maajoukkuetauon alla tappiollisesti Cardiffia vastaan ja voitollisesti Derbyä vastaan. Barnsleyn sijoitus sarjataulukossa kuvastaa hyvin miehistön tilannetta. Matkassa on ollut silti pientä alisuorittamista. Kotijoukkueelle maajoukkuetauko ei tullut varmasti toivottuun saumaan, sillä onnistumisia alkoi tulla hyvin. Ottelu Cardiffia vastaan meni pieleen, mutta seitsemään edelliseen taistoon pisteittä on jääty vain kerran. Taustalla on useampia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Forest on ollut yksi syksyn pettymyksistä. Miehistön pitäisi taistella paikoista kympin tuntumassa. Nottingham pelasi viimeksi voitollisesti Wycombea vastaan ja sitä edelsi koko pistepotti Coventrya vastaan. Vierasjoukkue sai ennen maajoukkuetaukoa itseluottamukselle kaksi isoa voittoa. Nottingham on sijoitustaan parempi miehistö ja maaliodottamien valossa pisteitä tulisi olla selvästi nykyistä enemmän. Ottelu on käytännössä tasabuukki. Forest on alipelattu, mutta risti pääsee kaveriksi.

Wycombe – Brentford Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Brentford voittaa 1,56 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wycombe kohtaa Brentfordin. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja kahdeksan tappiota. Kotijoukkue on ollut vaikeuksissa ja onnistumisia on saatu vain heikossa mittakaavassa. Sinipaidat ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan vaisummista miehistöistä, joten sarjanousijan vaikeudet eivät ole tulleet uutisena. Wycombe pelasi ennen maajoukkuetaukoa yllättäen voitollisesti Birminghamista ja tappiollisesti Nottinghamia vastaan. Ongelmista huolimatta Wycomben tilanne on mennyt parempaan suuntaan. Maajoukkuetaukoa edelsi ajanjakso, jolloin tuli myös ilonaiheita. Puolustusta on saatu parempaan jamaan. Maalinteko on edelleen vaikeaa. Siinä on onnistuttu kuudesti. Vierasjoukkue on saanut neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Bees on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja ainoa tavoite löytyy sijoituksista kärjen joukossa. Punavalkoiset pelasivat ennen maajoukkuetaukoa vähämaalisen tasapelin Swansean kanssa ja maaleitta Middlesbroughin kanssa. Brentfordin pitäisi menestyä nykyistä paremmin. Miehistö on maaliodottamien valossa ykkönen. Brentford voittaa yli 60 prosentilla. Selvästi alipelattu Bees on varma.

Millwall – Cardiff Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Millwall voittaa 2,55 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,20 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Millwall ja Cardiff. Kotijoukkue on saanut alussa neljä voittoa, viisi tasapeliä ja kaksi tappiota. Leijonat on pelannut odotuksiin nähden laadukkaan syksyn, mutta maajoukkuetaukoa edelsi kolme kierrosta siten, että voittoja ei napattu. Isäntien pitäisi taistella sijoituksista kympin tuntumassa, mutta maalinteon vaikeudet ovat eittämättä haasteina. Miehistö ei ole tehnyt kolmella edellisellä kierroksella maalia. Millwall on fyysinen ja hyvin inhottava vastustaja, joka osaa myös organisoitua vahvasti. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Walesilaiset kärsivät maajoukkuetauon alla tappion Bristolille, mutta sitä edelsi koko pistepotti Barnsleysta. Cardiffin pitäisi olla sarjataulukossa nykyistä korkeammalla, sillä vierasjoukkue on alisuorittanut maaliodottamien valossa selvästi. Kasassa voisi olla kahdeksan pinnaa enemmän. Suunnan pitäisi olla nousussa. Cardiffin pelaamisessa on Leijoniin nähden paljon samoja asioita. Marginaalit ovat pienet. Luvassa on erittäin tasainen ja vahvasti vähämaalisuuteen kallistuva taisto, jossa Millwall saa olla minisuosikki. Ottelu on pelattu lähes oikein. Mennään siihen ykkösristillä.

Stoke – Huddersfield Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Stoke voittaa 2,05 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke saa vastaansa Huddersfieldin. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, kolme tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Isännät ovat pelanneet hyvän syksyn ja taistelevat lähes varmasti paikoista kympin joukossa. Potters oli viime kaudella maaliodottamien valossa vahvasti alisuorittanut miehistö, mutta tällä kaudella homma on kääntynyt niin, että sijoitus ylemmässä keskikastissa kuvaa tekemistä hyvin. Stoke on hyvä ja vahva miehistö, jolla on kaikki eväät pelata menestyksestä. Punavalkoiset voittivat maajoukkuetauon alla Readingin vieraissa kolmella maalilla. Ratkaisuvoimaa on alkanut löytyä hyvin. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Vierasjoukkue on pelannut neljän voiton, kahden tasapelin ja viiden tappion merkeissä. Terriers on Mestaruussarjassa alempaa keskikastia ja edelliseen viiteen otteluun ainoa voitto on saatu Millwallia vastaan. Vaikeuksista huolimatta peliesitykset ovat olleet enemmän keskikastin tasolla. Town pelasi maajoukkuetauon alla vähämaalisen tasapelin Lutonin kanssa. Pistejako oli oikeutettu. Stoke on parempana ryhmänä karvan yli 45 prosentin ennakkosuosikki. Hieman alipelattu Potters saa olla tolppa.

Swansea – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 11)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Swansea voittaa 1,73 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Swansea ja Rotherham. Joutsenet on pelannut syksyllä saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue kuuluu materiaaliltaan yhdeksi hyväksi ehdokkaaksi pelaamaan paikoista nousukarsinnoissa. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle tasaamalla pisteet Brentfordin kanssa ja kärsimällä niukan tappion Norwichia vastaan. Swansea on pelannut alussa hyvin, mutta kotijoukkue on ollut lievästi ylisuorittaja. Varsinkin puolustuksessa on ollut hyvää onnea. Lisäksi hyökkäyksessä maaleja on viimeistelty kovalla prosentilla. Kahdella edellisellä kierroksella on jääty yhteen maaliin, mutta vastustajien taso oli myös kovaa luokkaa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Millers lähti maajoukkuetauolle nappaamalla voiton Prestonia vastaan. Rotherham on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä, joten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Millersin ainoa tavoite löytyy sarjapaikasta. Vierailla on ollut varsinkin alakerrassa hyvää onnea. Omiin olisi pitänyt mennä enemmän palloja. Swansea voittaa noin 55 prosentilla. Vähän alipelattu Joutsenet on hyvä piikki.

Bristol – Derby Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Bristol voittaa 2,30 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Bristol ja Derby. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat esiintyneet syksyllä komealla tavalla, mutta City on ollut myös vahvasti ylisuorittanut miehistö. Punavalkoiset ovat menestyneet eittämättä hienosti, mutta otteiden valossa sijoituksen pitäisi olla kympin heikommalla puolella. Bristol pelasi ennen maajoukkuetaukoa voitollisesti Huddersfieldiä ja Cardiffia vastaan. Isännät ovat maaliodottamien valossa vasta alemmassa keskikastissa, mutta hyvin tasaisia otteluita on voitettu isolla prosentilla. Vastaava homma ei voi jatkua pitkään, mutta Ramsia vastaan tulee vielä hyvä sauma voittaa. Vierasjoukkue on pelannut surkeasti ja onnistumiset ovat olleet lähes täysin sivussa. Miehistö on saanut otteluistaan voiton, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Derby on yksi syksyn suurimmista pettymyksistä. Vierasjoukkueen osaamisella pitäisi taistella paikoista ainakin keskikastissa. Miehistö on saanut voittoja silti vain kerran ja itseluottamus ei ole kunnossa. Maajoukkuetauolle mentiin tappiolla Barnsleylle. Pässit on ollut heikko. Bristol voittaa noin 45 pinnalla. Oikein pelattu Robins saa olla tolppa.

Luton – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,40 Aseta veto LeoVegasilla
Blackburn voittaa 2,25 Aseta veto Unibetillä

Luton isännöi Blackburnia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Hatters on pelannut hyvän syksyn ja napannut otteluistaan viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle voittamalla Rotherhamin ja vähämaalisen tasapelin merkeissä Huddersfieldiä vastaan. Luton on ollut lievästi ylisuorittaja, mutta viime kauteen nähden varsinkin puolustamista on saatu parempaan suuntaan. Viime kaudella liian rohkea pelaaminen kostautui liikaa. Oranssipaidat ovat puolustaneet silti yhä odotuksia paremmin, joskin ottelussa Brentfordia vastaan paremmuudesta ei ollut kahta sanaa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Rovers on yksi Mestaruussarjan viihdyttävimmistä miehistöistä. Ryhmän otteluissa tapahtuu. Blackburn on ehtinyt tehdä yli 20 maalia, mutta vieraiden alakerta on turhan usein ongelmissa. Rovers pelasi ennen maajoukkuetaukoa voitollisesti QPR:ää vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa tuli pistejako Middlesbroughin kanssa. Blackburnilla on vähän heikompi terveystilanne, mutta vahvemman Roversin tulee olla karvan alle 45 prosentin ennakkosuosikki. Alipelattu kakkonen tarvitsee varmistusta.

Preston – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 21/11/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Preston voittaa 2,30 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,25 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday matkustaa Prestonin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 14 ja on saanut otteluistaan neljä voittoa, tasapelin ja kuusi tappiota. North End pelasi ennen maajoukkuetaukoa selvästi voitollisesti Readingia vastaan ja pisteittä Rotherhamia vastaan. Preston ei ole pelannut aivan viime kauden veroisesti, mutta kotijoukkueella on kaikki eväät taistella paikoista kympin tuntumassa. Toisaalta maaliodottamien valossa isännät voisivat olla jopa vähän nykyistä alempana. Varsinkin puolustamisen kanssa on ollut ajoittain yllättävän isoja haasteita. Lisäksi viimeksi pisteittä jääminen oli varmasti pettymys. Taustalla on useampia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kolme voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Owls lähti liikkeelle miinuksilta ja siihen nähden syksy on mennyt kelvollisesti. Pöllöt on silti ylisuorittanut lievästi. Maalinteko tuottaa tuskaa. Puolustaminen on vahvasti keskiössä. Sheffieldiläiset pelasivat ennen maajoukkuetaukoa voitollisesti Bournemouthista ja maalittoman ottelun Millwallin kanssa. Maalit ovat varmasti vähissä. Preston voittaa karvan alle 45 prosentilla. Napataan oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 4x Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Riskitön veto Ilmaisvedon voitot X 1 Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 21.11.2020 | Tilastot

  Aston Villa Brighton
Sarjataulukossa 6 16
Voitot-tasapelit-häviöt 5-0-2 1-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit 18-9 11-14
Kuntopuntari 6 edellistä 4-0-2 0-3-3
Maalipuntari 6 edellistä 17-9 7-11
Laukauksia/ottelu 14,9 13,1
Pallonhallinta 47,40 % 53,90 %
Syöttöprosentti 76,50 % 82,40 %
Loukkaantumiset Wesley, Traore Trossard (?), Connolly (?), March
Pelikiellossa    Dunk
     
     
     
  Tottenham Manchester City
Sarjataulukossa 2 10
Voitot-tasapelit-häviöt 5-2-1 3-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit 19-9 10-9
Kuntopuntari 6 edellistä 4-2-0 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 14-6 7-8
Laukauksia/ottelu 13,9 14,7
Pallonhallinta 54,30 % 59,00 %
Syöttöprosentti 82,90 % 87,60 %
Loukkaantumiset  Doherty, Lamela
Agüero, Fernandinho, Ake, Mendy (?)
Pelikiellossa    
     
     
     
  Manchester United West Bromwich
Sarjataulukossa 14 18
Voitot-tasapelit-häviöt 3-1-3 0-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit 12-14 6-17
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 0-3-3
Maalipuntari 6 edellistä 11-11 4-9
Laukauksia/ottelu 13,1 8,9
Pallonhallinta 52,20 % 43,90 %
Syöttöprosentti 84,30 % 75,30 %
Loukkaantumiset Bertrand, Shaw, Martial (?), Lingard (?), Rashford (?), Greenwood (?)
 Field, Ivanovic, Robson-Kanu, Pereira
Pelikiellossa    
     
     
     
  Middlesbrough Norwich
Sarjataulukossa 7 3
Voitot-tasapelit-häviöt 4-6-1 6-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit 9-5 13-8
Kuntopuntari 6 edellistä 3-3-0 4-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 5-1 8-3
Laukauksia/ottelu 12 18,6
Pallonhallinta 46,80 % 58,40 %
Syöttöprosentti 64,20 % 83,90 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  QPR Watford
Sarjataulukossa 18 2
Voitot-tasapelit-häviöt 3-4-4 6-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit 11-15 14-9
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-10 11-8
Laukauksia/ottelu 10,3 10,4
Pallonhallinta 51,40 % 51,60 %
Syöttöprosentti 74,80 % 77,10 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Barnsley Nottingham
Sarjataulukossa 16 20
Voitot-tasapelit-häviöt 3-4-4 3-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit 12-13 9-12
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-6 7-5
Laukauksia/ottelu 11,3 12,8
Pallonhallinta 47,60 % 51,60 %
Syöttöprosentti 69,70 % 75,30 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Wycombe Brentford
Sarjataulukossa 22 11
Voitot-tasapelit-häviöt 2-1-8 4-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit 6-19 17-12
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-7 9-6
Laukauksia/ottelu 9,9 12,6
Pallonhallinta 40,40 % 52,80 %
Syöttöprosentti 54,10 % 79,90 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Millwall Cardiff
Sarjataulukossa 9 15
Voitot-tasapelit-häviöt 4-5-2 3-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit 10-8 12-11
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 1-3-2
Maalipuntari 6 edellistä 5-4 8-7
Laukauksia/ottelu 11,7 12,7
Pallonhallinta 47,60 % 49,70 %
Syöttöprosentti 72,00 % 70,70 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Stoke Huddersfield
Sarjataulukossa 8 13
Voitot-tasapelit-häviöt 5-3-3 4-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit 15-12 12-13
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 11-9 8-7
Laukauksia/ottelu 8,7 11,9
Pallonhallinta 48,40 % 56,30 %
Syöttöprosentti 72,80 % 80,10 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Swansea Rotherham
Sarjataulukossa 6 19
Voitot-tasapelit-häviöt 5-4-2 3-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit 13-7 10-12
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 7-4 6-7
Laukauksia/ottelu 12,6 10,9
Pallonhallinta 49,60 % 48,80 %
Syöttöprosentti 75,20 % 63,30 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Bristol Derby
Sarjataulukossa 5 24
Voitot-tasapelit-häviöt 6-2-3 1-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit 15-11 5-16
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 0-3-3
Maalipuntari 6 edellistä 5-7 3-7
Laukauksia/ottelu 10 11
Pallonhallinta 49,50 % 50,40 %
Syöttöprosentti 72,50 % 78,50 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Luton Blackburn
Sarjataulukossa 10 12
Voitot-tasapelit-häviöt 5-2-4 4-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit 9-11 21-14
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 4-7 10-10
Laukauksia/ottelu 8,5 15,6
Pallonhallinta 48,80 % 55,40 %
Syöttöprosentti 73,60 % 80,00 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Preston Sheffield Wednesday
Sarjataulukossa 14 23
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-6 3-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit 15-14 6-10
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 9-7 2-7
Laukauksia/ottelu 10,8 10,5
Pallonhallinta 50,20 % 48,50 %
Syöttöprosentti 71,40 % 70,70 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa  
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö