Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 20.6.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on saa pelata itselle sopivalla tavalla.

Uusille asiakkaille korotettu kerroin otteluun Schalke vs Wolfsburg. Osallistu tarjoukseen tästä!

Uusille asiakkaille korotettu kerroin otteluun Sevilla vs Barcelona. Lunasta tarjous tästä!

Uusille pelaajille korotettu kerroin otteluun Lecce vs AC Milan. Osallistu tarjoukseen tästä!

Uusille pelaajille korotettu kerroin otteluun Tottenham vs Manchester United. Lunasta tarjous tästä!

Brighton – Arsenal Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17.00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Arsenal voittaa2,30Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Brightonin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta muutaman pisteen putoamisviivan paremmalta puolelta, mutta isännät ovat esiintyneet kokonaisuutena sen verran paremmin, että Lokkien kuuluisi olla keskikastin tuntumassa. Sinivalkoisilla pisteitä kuuluisi olla noin yhdeksän kappaletta nykyistä enemmän. Brightonilla on vielä paljon pelattavaa, sillä kotijoukkue taistelee siis putoamista vastaan. Kotijoukkue on häntäpäässä monen muun miehistön kanssa toisistaan parin pisteen säteellä. Albion ehti pelata ennen keskeytystä 10 kilpailullista ottelua putkeen ilman voittoja ja etenkin ratkaisuvoiman kanssa oli vaikeaa. Izquierdo ja Alzate ovat sivussa. Vierasjoukkue pelasi viikolla Manchester Cityä vastaan ja koki tappion ansaitusti numeroin 3-0. Toisen puoliajan alussa tullut vastustajan maali ja Gunnersin punainen kortti olivat liikaa. Arsenalin kausi on ollut kaukana loistavasta, mutta vierasjoukkueen kuuluisi olla jopa vielä nykyistä sijoitustaan alempana. Punavalkoiset ovat tehneet maaleja odotettua heikommin. Lisäksi peliesitykset ovat olleet liian virheherkkiä ja ailahtelevaisia. Chambers, Mari, Xhaka ja Luiz ovat sivussa. Arsenal voittaa karvan yli 40 prosentilla. Kakkosta on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa. Otteluun mennään ristikakkosella.

West Ham – Wolverhampton Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 19:30
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolverhampton voittaa2,18Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät West Ham ja Wolverhampton. Isännät majailevat keskeytyksen jälkeen sarjataulukossa niukasti putoamisviivan paremmalla puolella, joten kotijoukkueen kausi on ollut vaikea. Hammersin peliesitykset eivät ole olleet kuitenkaan laadukkaita, sillä miehistön kuuluu olla otteidensa valossa taistelemassa putoamista vastaan. West Ham on ollut jopa hieman onnekas, sillä kotijoukkueella voisi olla hyvin muutamia pisteitä nykyistä vähemmän. Miehistö saa olla iloinen siitä, että sijoitus ei ole putoamisviivan alla. Etenkin alakerran kanssa tulee tehdä parannusta. Lontoolaisten pelaaminen on myös muuten ailahtelevaa ja epävarmaa. Pelaaminen on liian vuoristoratamaista. Ogbonna on sivussa. Vierasjoukkueen kausi on sujunut hyvin ja Susilla on täydet mahdollisuudet päästä mukaan Euroopan kentille. Oranssimustat ovat olleet otteidensa valossa hyviä ja ansaitsevat olla ylemmässä keskikastissa. Organisoitu miehistö on vaikeasti kaadettavissa. Tien päällä menestystä on tullut viidenneksi parhaiten. Terveystilanne on hyvässä kunnossa. Wolverhampton voittaa karvan alle 50 prosentilla. Viitisen pinnaa liian vähän pelattu kakkonen on hyvää tolpan ainesta.

Bournemouth – Crystal Palace Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 21.45
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto LeoVegasilla
Crystal Palace voittaa3,00Aseta veto LeoVegasilla

Bournemouth isännöi Crystal Palacea, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkueen kausi on mennyt vaikeasti, sillä isännät taistelevat putoamista vastaan, mutta kyseessä on sijoitustaan parempi miehistö. Kirsikat on ollut epäonninen ja kärsinyt etenkin monista loukkaantumisista. Toisaalta otteidensa valossa Bournemouth on ansaitusti taistelemassa häntäpäässä. Pisteitä pitäisi olla silti muutamia kappaleita nykyistä enemmän. Cherries on viimeistellyt eniten erikoistilanteiden maaleja. Billing on sivussa, kun taas Daniels on epävarma tapaus. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta läheltä kympin tuntumaa, mutta Kotkien tekeminen on ollut ylisuorittamista ja osittain onnekasta. Etenkin alakerran kanssa on ollut hyvää onnea. Sijoituksen kuuluisi olla alemmassa keskikastissa. Pisteitä voisi olla hyvin jopa vajaat 10 nykyistä vähemmän. Crystal Palace on vastustajana inhottava ja fyysinen, vaikka pelitapa onkin monien mielestä ärsyttävä. Vieraita ei kuitenkaan kaadeta helposti. Eagles on saanut vieraissa menestystä neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Viimeisillä kierroksilla jatkuvasti tärkeistä pisteistä pelaava Bournemouth on ottelussa vain minitason voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa, joten isäntien ohitus on sopiva pelivalinta.

West Bromwich – Birmingham Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
West Bromwich voittaa1,67Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich saa vastaansa Birminghamin. Kotijoukkue on ollut peliesitystensä valossa yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Isännillä on hyvä mahdollisuus edetä suoraan Valioliigaan, mutta Baggies on menossa vähintään nousukarsintoihin. Keskeytys ei tullut West Bromwichille kuitenkaan kurjaan saumaan, sillä kotijoukkue oli kärsinyt muutamia pettymyksiä. Ei ole silti syytä miettiä, että Albionin vahvat peliesitykset kokisivat tauon jälkeen merkittävästi laskua. Ratkaisuvoimaa on löytynyt eniten yhdessä Brentfordin kanssa. Ferguson on epävarmalla statuksella. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista ja se kuvastaa Brumin tekemistä sopivalla tavalla. Miehistöllä ei ole enää paljoa pelattavaa. Putoamisen uhkaa ei käytännössä ole, mutta pääseminen nousukarsintoihin ei ole myöskään tehtävissä. Birmingham pelaa vieraissa monesti defensiivisesti, joten miehistön ottelut ovat usein tien päällä kallistuneita vähämaalisuuteen. McEachran on sivussa, kun taas Maghoman pelaaminen selviää myöhemmin. Materiaaliltaan selvästi parempi ja vahvempi West Bromwich voittaa ottelun hippasen alle 60 prosentilla. Ykköstä on kannatettu kymmenisen prosenttia liikaa, mutta napataan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä silti tolpaksi.

Sheffield Wednesday – Nottingham Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sheffield Wednesday voittaa2,70Aseta veto Unibetillä
 Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Sheffield Wednesday ja Nottingham. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta viisi sijoitusta kympin alapuolelta, mutta isäntien kuuluisi olla otteidensa valossa useita pykäliä sijoitustaan edellä. Pöllöt on ollut yksi Mestaruussarjan eniten huonoa onnea kärsineistä miehistöistä. Pisteiden saldo voisi olla noin 10 pistettä parempi. Sheffield Wednesdaylla on selvästi potentiaalia ja osaamista nähtyä parempaan, mutta matkalla on ollut myös alisuorittamista sekä hyökkäyspäässä että alakerran kanssa. Etenkin kotona ratkaisuvoimaa on ollut yllättävän vähän. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut hyvän kauden ja taistelee sijoituksista nousukarsinnoissa, mutta Forest on ollut myös yksi Mestaruussarjan onnekkaimmista miehistöistä. Punapaidoilla pisteitä kuuluisi olla reippaat 10 kappaletta nykyistä vähemmän. Varsinkin alakerrassa on ollut hyvää onnea. Nottingham ei ole ollut pelillisesti Sheffield Wednesdayn veroinen nippu, vaikka sarjataulukko osoittaa muuta. Vierailta Sow ja Darikwa ovat ehkä sivussa. Owls on aika tarkkaan 40 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liian vähän, mutta tolpaksi ykköstä ei uskalla merkata. Risti napataan rinnalle.

Luton – Preston Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa2,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Luton ja Preston. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea, mutta isännät ovat ansaitusti sarjataulukossa viimeisten joukossa. Miehistö on ollut peliesitystensä valossa yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Ansaitusta heikosta tilanteesta huolimatta sijoitus voisi olla yhden pykälän nykyistä parempi. Taistelua käydään kuitenkin loppuun saakka putoamista vastaan. Varsinkin alakerran kanssa on ollut vaikeaa. Omiin on mennyt yli 70 maalia ja se on Mestaruussarjassa suurin lukema. Hatters on materiaaliltaan heikoimpien joukossa olevia porukoita, joten ongelmat eivät ole tulleet yllätyksenä. Matkaa kuiville on kuusi pistettä. O’Kane ja Galloway ovat sivussa, kun taas Potts on epävarma tapaus. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta kuudennelta sijalta ja on pelannut kokonaisuutena laadukkaan kauden. North End on ollut lievästi ylisuorittaja, mutta miehistöllä on hyvä mahdollisuus pelata itsensä nousukarsintoihin. Tosin tien päällä menestyminen on ollut hieman haastavampaa. Moult on ainakin sivussa ja epävarmoja tapauksia ovat Bayliss, Boldin ja Stockley. Aineksia löytyy yhteen kierroksen viihdyttävimpään otteluun. Selvästi laadukkaampi Preston on vajaat 50 prosentin voittajasuosikki. Oikein pelattu kakkonen on hyvä tolppa.

Blackburn – Bristol Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa2,15Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja Bristol. Kotijoukkue majailee sarjataulukossa kympin tuntumassa, mutta isännillä pisteitä kuuluisi olla kuusi pistettä nykyistä vähemmän. Ennen keskeytystä pelattiin neljällä kierroksella putkeen ilman voittoja. Miehistö on ollut kotonaan hyvässä pelivireessä. Blackburnilla on yhä hyvä mahdollisuus päästä mukaan nousukarsintoihin. Cunningham ja Grayson ovat ehkä sivussa. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta ensimmäiseltä ei nousukarsintoihin oikeuttavalta sijoitukselta. Miehistö on ollut yksi Mestaruussarjan eniten ylisuorittaneista ryhmistä. Cityn kuuluisi olla sarjataulukossa alemmassa keskikastissa. Hyvää onnea ja ylisuorittamista on ollut merkittävällä tavalla. Hyvin tasaisia otteluita on käännetty kovalla prosentilla omaksi eduksi. Esimerkiksi omiin on mennyt lähes 10 maalia liian vähän. Robins oli ennen keskeytystä heikossa pelivireessä ja onnistumiset olivat selvästi laskussa. Juuri yllätyksestä ei ole voinut kuitenkaan puhua, sillä otteiden valossa sarjataulukko antaa selvästi harhaan vievän käsityksen. Tauko tuli punavalkoisille varmasti hyvään saumaan. Nagyn pelaaminen on epävarmaa. Blackburn on noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on kannatettu viitisen prosenttia liikaa, joten napataan risti mukaan.

Hull – Charlton Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hull voittaa2,35Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,25Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan taistelevat Hull ja Charlton. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta läheltä putoamisviivaa, joten isännillä on viimeisille kierroksille paljon pelattavaa. Oranssimustat ovat olleet peliesitystensä valossa pikkuisen sijoitustaan parempi ryhmä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kuitenkin enemmän kuin monella muulla häntäpään miehistöllä. Leko on sivussa, kun taas Sarr on mahdollisesti poissa. Vierasjoukkue majailee lähellä Hullia, mutta miehistö on ollut otteidensa valossa Mestaruussarjan heikoin ryhmä. Addicks taistelee yhtä lailla putoamista vastaan, joten kyseessä on molemmissa leireissä erittäin tärkeä ottelu. Tällaista kamppailua ei kummassakaan ryhmässä haluta hävitä. Charltonin säilyminen olisi kieltämättä yllätys. Tien päällä menestyminen on ollut heille vaikeaa. Siellä voittoihin on ehditty venyä kolme kertaa. Oranssimustat eivät ole olleet kotonaan toki kummoisia. Hull oli ennen taukoa kurjassa pelivireessä, mutta Charltonin tilanne oli ennen keskeytystä yhtä lailla heikossa jamassa. Materiaaliltaan Hull on punavalkoisia noin yhden pykälän edellä. Tigers on aika tasan 45 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liikaa, joten napataan risti kylkeen.

QPR – Barnsley Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,60Aseta veto Unibetillä
Barnsley voittaa3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Barnsleyta vastaan. Isännät löytyvät sarjataulukosta hieman kympin alta ja kotijoukkueen kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti. Sinivalkoiset ovat olleet yksi Mestaruussarjan yllättäjistä. Miehistö voisi olla hyvin sarjataulukossa jopa kympin joukossa. QPR pelaa kotonaan aktiivisesti ja vahvasti sekä on siellä menestynyt myös muuten hyvällä tavalla. QPR:lle keskeytys ei tullut hyvään saumaan, sillä kotijoukkue oli laadukkaassa pelivireessä. Owens on mahdollisesti sivussa. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta, mutta se ei kerro Tykesin pelaamisesta lainkaan koko totuutta. Miehistöllä pisteitä voisi olla hyvin yli 10 pistettä nykyistä enemmän. Sijoituksen pitäisi olla lähellä keskikastia. Viimeiset kierrokset pelataan kuitenkin putoamista vastaan. Tien päällä menestystä on tullut kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä, joten vieraissa on ollut vaikeaa. Ennen keskeytystä ehdittiin kärsiä kahdella kierroksella tappiot, mutta niitä olivat edeltäneet useat onnistumiset ja toiveet sarjapaikan säilyttämisestä. Menestystä on tultava nopeasti, jotta sarjapaikka on vielä pelastettavissa. Ärrät on aika tasan 45 prosentin voittajaehdokas. Ykköstä on pelattu rajusti liian paljon. Kyseessä on tasokas ohituksen paikka.

Reading – Stoke Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stoke voittaa2,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading yrittää menestyä Stokea vastaan. Isännät löytyvät sarjataulukosta sijalta 14., mutta kotijoukkueen kuuluisi olla otteidensa valossa mukana jopa putoamiskamppailussa. Royalsilla pisteitä tulisi olla viisi pistettä nykyistä vähemmän. Tippuminen putoamistaistoon ei tulisi viimeisten kierrosten aikana yllätyksenä. Ennen keskeytystä saatiin kuitenkin muutamia voittoja ja sijoitusta toistaiseksi turvaan häntäpäästä. Reading on saanut kotonaan menestystä seitsemästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Joao, Ejaria ja Rinomhota ovat mahdollisesti sivussa. Vierasjoukkue on pelannut taas tutusti selvästi alle oman tasonsa ja majailee alemmassa keskikastissa. Potters on yhä sijoitustaan selvästi potentiaalisempi ja parempi miehistö, mutta onnistumiset ovat olleet suuren tuskan takana. Stokella pisteitä tulisi olla noin 20 kappaletta nykyistä enemmän. Miehistö voisi olla hyvin nousukarsintojen paikkeilla. Vierasjoukkue on ollut Mestaruussarjan epäonnisin miehistö. Allen on sivussa ja mahdollisesti niin ovat myös Vokes, Cousins ja Verlinden. Materiaaliltaan laadukkaampi ja siis selvästi sijoitustaan parempi Stoke on aika tasan 40 prosentin voittajasuosikki. Vakion ystävät ovat jättäneet taas Stoken pienille prosenteille. Siitä tulee hieno tolppa.

Huddersfield – Wigan Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 17:00
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Wigan voittaa3,35Aseta veto Unibetillä

Huddersfield pelaa Wigania vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta neljä pykälää putoamisviivan paremmalta puolelta, mutta isäntien kuuluisi olla peliesitystensä valossa mukana tiukemmin putoamistaiston pyörteissä. Terriers on ylisuorittanut varsinkin alakertansa kanssa. Huddersfield on saanut kotonaan menestystä seitsemästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Isännät lähtivät tauolle voittamalla kolmella kierroksella kaksi kertaa. Miehistölle pelaaminen kotona on keskimääräistä tärkeämpää. Elphick on yhä sivussa. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta niin ikään viimeisten joukosta, mutta se ei kerro lainkaan totuutta miehistön tilanteesta. Latics on pelannut selvästi sijoitustaan paremmin, sillä ryhmän kuuluisi olla otteidensa valossa keskikastin tuntumassa. Jos Wigan pystyy pelaamaan samalla tasolla, vierasjoukkue tuskin joutuu taistelemaan loppuun saakka putoamista vastaan. Kyseessä on siis sijoitustaan potentiaalisempi ja parempi miehistö, vaikka onnistumisten saaminen on ollut vaikeaa. Dunkley on sivussa, kun taas epävarmoja tapauksia ovat Roberts, Fox ja Robinson. Luvassa on tärkeä kuuden pisteen ottelu, johon Huddersfield lähtee marginaalisena voittajasuosikkina. Selvästi ylipelattu ykkönen otetaan ilolla sivuun.

Middlesbrough – Swansea Vakio

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 14:30
  • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Middlesbrough voittaa2,55Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Swansea. Punapaidat löytyvät sarjataulukosta hieman putoamisviivan paremmalta puolelta, joten isäntien kausi on ollut kokonaisuutena haastava. Kotijoukkueen kuuluisi olla peliesitystensä valossa sarjataulukossa keskikastin tuntumassa. Miehistö on ollut yksi Mestaruussarjan eniten alisuorittaneista ryhmistä. Ennen keskeytystä saatiin tien päällä voitto Charltonista, mutta tauko ei tullut Middlesbroughille varmasti pahaan saumaan, sillä onnistumiset olivat aiemmin taas tiukassa. Vaikeasta tilanteesta huolimatta Middlesbrough on perustasoltaan sen verran hyvä, että kotijoukkueella ei pitäisi olla merkittävää putoamisen uhkaa. Vierasjoukkue löytyy kympin tuntumasta ja on esiintynyt hieman Middlesbroughia paremmalla tavalla. Joutsenet on perustasoltaan juuri noin kympin tuntumaan kuuluva miehistö. Tien päällä menestystä on tullut viidestä voitosta ja yhdeksästä tasapelistä. Tauko tuskin tuli Swansealle myöskään heikkoon saumaan, sillä voittaminen oli aiemmin mustavalkoisille vaikeaa. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Middlesbrough saa olla marginaalinen voittajasuosikki. Kohdilleen pelattu ykkönen jätetään rohkeasti tolpaksi, vaikka tasapeli olisi kaveriksi yhtä lailla laadukas peli-idea.

Athletic Bilbao – Real Betis Vakio & Live Stream

  • Ottelun aika: 20/06/2020 – 18:00
  • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 18/06 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Real Betis voittaa3,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Athletic Bilbao ja Real Betis. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin merkeissä Atletico Madridia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin muodossa Eibarin kanssa. Isännät olisivat voineet kärsiä viimeksi tappion maalilla, sillä kentällä oltiin vastustajaa heikompi osapuoli. Athletic Bilbao on viisi pistettä viimeisestä Euroopan kenttien sijoituksesta, joten kotijoukkueella on vielä selvästi pelattavaa. Athletic Bilbao on saanut kotonaan menestystä seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Villalibre voi olla poissa. Vierasjoukkue pelasi keskeytyksen jälkeen ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Sevillaa vastaan. Tuolloin paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Miehistö esiintyi edellisellä kierroksella neljän maalin tasapelissä Granadaa vastaan. Viimeksi voitto oli vain hetken päässä, sillä se menetettiin lisäajalla. Voitto ei olisi ollut vääryys, vaikka ottelussa oltiin itse 85 minuuttia ilman osumia. Garcia, Juanmi ja Sidnei ovat sivussa, kun taas epävarmoja tapauksia ovat Joaquin ja Carvalho. Real Betis pääsee iltaan paremmin levänneenä. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Athletic Bilbao on aika tasan 45 prosentin ennakkosuosikki. Rajusti liikaa kannatettu ykkönen on syytä napata ilolla sivuun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 20.6.2020 | Tilastot

BrightonArsenal
Sarjataulukossa159
Voitot-tasapelit-häviöt6-11-129-13-7
Tehdyt-päästetyt maalit32-4040-39
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-910-7
Laukauksia/ottelu1310,9
Pallonhallinta54,20 %53,60 %
Syöttöprosentti81,50 %83,80 %
LoukkaantumisetIzquierdo, AlzateChambers, Mari, Xhaka
PelikiellossaLuiz
West HamWolverhampton
Sarjataulukossa167
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-1610-13-6
Tehdyt-päästetyt maalit35-5041-34
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä9-147-4
Laukauksia/ottelu10,412,8
Pallonhallinta45,50 %47,60 %
Syöttöprosentti75,90 %78,60 %
LoukkaantumisetOgbonna
Pelikiellossa
BournemouthCrystal Palace
Sarjataulukossa1811
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-1610-9-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-4726-32
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-0-3
Maalipuntari 6 edellistä9-114-6
Laukauksia/ottelu10,29,9
Pallonhallinta46,30 %46,40 %
Syöttöprosentti75,90 %75,90 %
LoukkaantumisetBilling
PelikiellossaDaniels
West BromwichBirmingham
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt19-13-512-11-14
Tehdyt-päästetyt maalit64-3748-57
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-4-1
Maalipuntari 6 edellistä9-48-9
Laukauksia/ottelu14,512,8
Pallonhallinta54,10 %46,80 %
Syöttöprosentti79,30 %69,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayNottingham
Sarjataulukossa155
Voitot-tasapelit-häviöt13-9-1516-12-9
Tehdyt-päästetyt maalit46-4948-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-155-8
Laukauksia/ottelu13,113,4
Pallonhallinta47,80 %47,80 %
Syöttöprosentti71,20 %75,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonPreston
Sarjataulukossa236
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-2216-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit43-7150-45
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-55-9
Laukauksia/ottelu9,611,5
Pallonhallinta48,40 %51,30 %
Syöttöprosentti73,30 %70,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnBristol
Sarjataulukossa107
Voitot-tasapelit-häviöt14-11-1215-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit52-4551-53
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-76-10
Laukauksia/ottelu11,510,2
Pallonhallinta51,00 %47,50 %
Syöttöprosentti75,10 %72,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullCharlton
Sarjataulukossa2122
Voitot-tasapelit-häviöt11-8-1810-9-18
Tehdyt-päästetyt maalit49-6344-54
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-52-0-4
Maalipuntari 6 edellistä6-194-9
Laukauksia/ottelu12,38,9
Pallonhallinta45,40 %46,90 %
Syöttöprosentti70,50 %72,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
QPRBarnsley
Sarjataulukossa1324
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-158-10-19
Tehdyt-päästetyt maalit58-6442-62
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-0-3
Maalipuntari 6 edellistä11-65-5
Laukauksia/ottelu12,514,1
Pallonhallinta52,70 %51,70 %
Syöttöprosentti78,00 %68,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingStoke
Sarjataulukossa1417
Voitot-tasapelit-häviöt13-9-1512-6-19
Tehdyt-päästetyt maalit46-4249-55
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-2-2
Maalipuntari 6 edellistä9-710-8
Laukauksia/ottelu12,212,2
Pallonhallinta47,80 %48,30 %
Syöttöprosentti75,40 %73,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldWigan
Sarjataulukossa1820
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-1710-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit45-5838-50
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä8-109-4
Laukauksia/ottelu10,711,7
Pallonhallinta50,40 %48,40 %
Syöttöprosentti75,60 %72,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughSwansea
Sarjataulukossa1911
Voitot-tasapelit-häviöt9-14-1413-14-10
Tehdyt-päästetyt maalit37-4746-45
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä5-79-8
Laukauksia/ottelu12,512,9
Pallonhallinta47,80 %51,60 %
Syöttöprosentti72,40 %78,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Athletic BilbaoReal Betis
Sarjataulukossa1013
Voitot-tasapelit-häviöt9-12-88-10-11
Tehdyt-päästetyt maalit32-2640-47
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-78-10
Laukauksia/ottelu10,912,5
Pallonhallinta49,60 %54,80 %
Syöttöprosentti75,70 %83,00 %
LoukkaantumisetVillalibreGarcia, Juanmi, Sidnei, Joaquin (?), Carvalho (?)
Pelikiellossa
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.