Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 20.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Manchester City – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley matkustaa Manchester Cityn vieraaksi. Ottelun lähtökohdat eivät voisi olla paljoa epätasaisemmat, sillä kotijoukkue on kaikilla osa-alueilla valtavasti vierailijoita edellä. Isännät ottavat varmasti heti pelitapahtumien hallinnan itselleen, kun taas The Claretsin pienet mahdollisuudet lepäävät puolustuspelaamisen täydellisessä onnistumisessa, muutamissa vastaiskupaikoissa ja erikoistilanteissa. Tasoero miehistöjen välillä on lyhyesti sanottuna karmea, mutta eivät taivaansiniset ole olleet kuluvalla kaudella ylivoimaisen häikäiseviä. Ennen maajoukkuetaukoa pelattiin maaliton tasapeli Liverpoolin kanssa. Kotietu on edelleen äärimmäisen vahva, vaikka Mestarien liigassa koettiin erikoinen tappio Lyonia vastaan. Loukkaantumisiakin on edelleen, mutta ne pystytään korvaamaan ongelmitta, sillä materiaali on niin kokonaisvaltainen ja kilpailu pelipaikoista poikkeuksellisen kovaa. Lancashirelaisillakin on omat terveyshuolensa, eikä miehistö ole voittanut vieraissa kuin vasta kertaalleen. Viimeksi Huddersfieldiä vastaan peliesitys oli pettymys. Ryhmien edellinen kohtaaminen päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta nyt isäntien jäämistä ilman voittoa ei voi pitää uskottavana ajatuksena. Loppulukemat voivat muodostua rumiksi.

West Ham – Tottenham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisistaan mittaa ottavat lontoolaiset West Ham ja Tottenham. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle vähämaalisen tappion saattelemana, mutta lähiaikoina isännät ovat onnistuneet kaatamaan Manchester Unitedin ja Englannin Liigacupissa Macclesfieldin peräti kahdeksalla maalilla. Puolustuspelaaminen on alettu saamaan hyvään kuntoon. Pelaajiston itseluottamus on myös kunnossa, ja surkeiden ensimmäisten kierrosten jälkeen matkalle on tarttunut myös maaliton tasapeli Chelseaa vastaan. Vierasjoukkue voitti viimeksi niukasti Cardiffin, mutta sitä edelsi heikko peliesitys Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan. Maajoukkuetauko tuskin tuli huonoon saumaan, sillä valkopaidat ovat olleet mukana myös Englannin Liigacupissa. Molemmilla lontoolaisnipuilla terveyshuolet ovat olleet esillä, ja muun muassa Christian Eriksen on ehkä sivussa Spursin vahvuudesta. Tasoeroa miehistöjen välillä toki on, vaikka ennen kautta isäntiä povattiin taisteluun ylemmän keskikastin paikoista. Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista, kun liiallisesta epätasaisuudesta tunnettu The Hammers on alkanut saamaan useita hyviä onnistumisia. Toisaalta kaksikosta heidän materiaalillaan jatkuvat loukkaantumishuolet näkyvät ennemmin tai myöhemmin. Niukasta vierailijoiden voitosta lienee syytä lähteä liikenteeseen.

Wolverhampton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Wolverhampton ja Watford. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle kahden voiton saattelemana, kun taas vierasjoukkueen edelliset kamppailut menivät penkin alle. Varsinkaan Bournemouthia vastaan peliesitys ei ollut mistään kotoisin. Sudet ovat hävinneet vasta kertaalleen, ja etenkin hyvin organisoitu pelitapa on ollut vahvuutena. Hyökkäyspelaaminen kaipaa vielä lisää ratkaisuvoimaa, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut mainiossa kunnossa. Omiin menee harvoin yhtä maalia enempää. Kotona on pelattu parhaimmillaan tasapeli Manchester Cityä vastaan. The Hornetsin alkukausi oli ylisuorittamista, mutta nyt on palattu takaisin enemmän omalle tasolle. Loukkaantumiset eivät tee illasta helpompaa, sillä ainakin puolustuspelaaminen joutuu tulemaan toimeen ilman useampaa nimeä. Keltamustat ovat varmasti näyttöhaluisia edellisen kierroksen tapahtumien takia, mutta sarjanousija on kotonaan ansaitusti voittajasuosikin roolissa. Vierailijoilla on mennyt pitkään huonosti, alakerran vuotaminen heijastuu selvästi muuhun tekemiseen, ja nyt kun poissaolojakin on, pisteittä jääminen on todennäköistä.

Bournemouth – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouth isännöi Southamptonia. Isännät ovat yksi alkukauden suurimmista onnistujista, ja ennen maajoukkuetaukoa Watford sai tien päällä kyytiä peräti neljällä maalilla. Pelaajiston itseluottamus on selvästi korkealla. Alla on lyhyen ajan sisään monta voittoa. Otteluohjelma ei ole ollut haastavimmasta päästä, eikä pientä ailahtelua voi myöskään olla mainitsematta. Siitäkin huolimatta The Cherriesin lähtökohdat ovat mainiot. Onnistumiset ovat ruokkineet hienoja uusia onnistumisia. Samaa ei voi sanoa vierasjoukkueen asetelmista, sillä peliesitykset ovat edelleen kaukana hohdokkaasta. Ennen maajoukkuetaukoa hävittiin rumasti Chelseaa vastaan. Voittoja on irronnut vasta kertaalleen, eikä hyökkäyspelaaminen tunnu toimivan vieläkään. Ratkaisuvoimaa tarvitaan nopeasti lisää. The Saintsin yksi ongelmista löytyy myös valmennusosastolta. Nipulla olisi kyllä osaamista ja potentiaalia nähtyä parempaan, mutta muutoksia tarvitaan monella eri osa-alueella. Näillä tiedoilla kotiyleisön suosikit ovat lähellä täyttä pistepottia.

Newcastle – Brighton

Newcastle kohtaa Brightonin, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on edelleen ilman ainuttakaan voittoa, vaikka ennen maajoukkuetaukoa olisi Manchester Unitedin vieraana voitu napata vaikka täysikin pistepotti. Vastustaja nousi lopulta voittoon saakka viimeisien minuuttien aikana. Maalinteossa on onnistuttu vasta kuuteen otteeseen. Kotonakin on menty vain tappioiden merkeissä, mutta paljon on tullut niukkoja maalin tappioita. Pienenä puolustuksena voi sanoa, että otteluohjelma on ollut melko haastava. Loukkaantumisia on ollut ja on edelleen. Vierasjoukkue voitti viime kierroksella West Hamin, ja aiempiin kausiin nähden Albion pelaa hieman aktiivisemmin. Kokoonpanon kanssa lienee pieniä haasteita. Vieraissa ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Neljään reissuun kolmesti on jääty maaleitta, joten tien päällä maalinteko sakkaa. Hyvin tasaiselta vaikuttavaan otteluun lievänkin ennakkosuosikin löytäminen on vaikeaa. Mustavalkoiset todennäköisesti hallitsevat pelitapahtumia, mutta hyökkäysvoiman löytäminen kotonakin on vaikeaa. Pelaajiston itseluottamuskaan ei ole kunnossa. Paineet saada ensimmäinen voitto ovat korkealla, mutta vaikeaa näillä tiedoilla isäntiin on antaa suurempaa luottoa. Tasapelin todennäköisyys korostuu.

Cardiff – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, yhteen iskevät Cardiff ja Fulham. Walesilaiset hävisivät edellisessä kamppailussaan Tottenhamia vastaan, joten edelleen ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään. Materiaaliltaan kotijoukkue on yksi sarjan heikoimmista nipuista. Maalintekouhan luominen tuottaa jatkuvasti tuskaa, mutta eivät pelin muutkaan osa-alueet toimi. Poissaolojakin on jälleen. Putoaminen on näillä tiedoilla todennäköisesti luvassa, kun kotonakin tekeminen on kaukana edes kelvollisesta. Vierasjoukkue on liikenteessä kaksikosta paremmalla kokoonpanolla, mutta kahdella edellisellä kierroksella puolustuspelaamisen kanssa on ollut yllättävän suuria ongelmia. Viimeksi omissa verkot soivat viidesti. Mökkiläisten alkukausi on ollut ilman muuta pettymys. Potentiaalia olisi selvästi nähtyä parempaan. Isäntien kotietu tekee lähtökohdista tasaiset, mutta lontoolaiset ovat myös tien päällä hyvä ottaa tarkempaan mietintään. Sinipaitojen taitotaso ei tunnu vain riittävän tälle sarjatasolle, ja kun nipun itseluottamus on mitä on, vaikeuksia lienee taas luvassa.

Huddersfield – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Huddersfieldin vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuvat entisestään, sillä alla ei ole vielä ainuttakaan voittoa. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista, joten hankaluudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Tällä menolla sarjapaikan säilyttäminen tuskin onnistuu. Hyökkäyspelaaminen on ollut aika lailla jatkuvasti kovin onnetonta. Kotietukin on ollut liian mitätön. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkuetaukoa maalittoman tasapelin sarjan suurinta mestarisuosikkia Manchester Cityä vastaan. Neljään edelliseen peliinsä punapaidat ovat jääneet kaikilla kerroilla enintään yhteen maaliin, mutta vastassa ovat olleet muun muassa Mestarien liigassa Napoli ja Englannin Liigacupissa Chelsea. Otteluohjelma on ollut siis haastava. Tasoero ryhmien välillä on karmea, eikä vieraissakaan ennakkosuosikista ole mitään epäselvyyttä. The Terriesin kokoonpano-ongelmat eivät tee heidän urakastaan yhtään helpompaa. Jättiläiselläkin on muutamia poissaoloja, mutta lähtökohdiltaan selväkin vierasvoitto on mahdollinen.

Brentford – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat laadukas Brentford ja Bristol. Kotijoukkue on pelannut monta kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta edellisessä taistossaan miehistö venyi kuitenkin pistejakoon Leedsiä vastaan. Äskettäin valmennukseen on tullut muutoksia. Uuden valmennuksen alaisuudessa aktiiviseen ja rohkeaan pelitapaan tuskin lähdetään tekemään juurikaan muutoksia. Kyseessä on tulivoimainen nippu, vaikka edellisillä kierroksilla hyökkäyspelaamisesta ei ole saatu tehoja toivotulla tavalla. Heillä kotietu on ollut pitkään hyvä. Vaikka edellisestä voitosta on aikaa, tappiot ovat olleet harvassa. Vierasjoukkue on pelannut yhtä lailla monta kierrosta putkeen ilman voittoja, ja peliesitysten kanssa on jäänyt kokonaisvaltaisesti paljon parannettavaa. Esimerkiksi heikon Rotherhamin kanssa jäätiin maalittomaan tasapeliin. Heillä ei ole löytynyt myöskään selvää ykköshyökkääjää, kun taas The Beesin paras maalintekijä on tehnyt jo kymmenen osumaa. Historian valossa lontoolaiset ovat olleet vierailijoille vaikeasti voitettavissa. Materiaaliltaan laadukkaammat isännät ovat lähellä täyttä pistepottia ja paluuta voittojen pariin.

Nottingham – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham isännöi Norwichia. Isännät nappasivat ennen maajoukkuetaukoa täyden pistepotin Middlesbroughia vastaan, mikä oli pelaajiston itseluottamukselle erinomainen onnistuminen. Alkukausi on mennyt muutenkin hyvin, sillä sarjataulukossa ollaan ylemmässä keskikastissa. Kaikki kilpailulliset pelit mukaan lukien viiteen edelliseen taistoon vain kertaalleen ollaan jääty korkeintaan yhteen maaliin. Hyökkäyspelaamisessakin on silti kehitettävää. Vierasjoukkue lukeutuu niin ikään alkukauden onnistujiin, mutta ennen maajoukkuetaukoa tuli niukka tappio Stokea vastaan. Teemu Pukki on pelannut mainiosti, mutta kolmeen edelliseen otteluunsa Kanarianlinnut ovat jääneet kaikilla kerroilla enintään yhteen maaliin. Suomalaishyökkääjä on sivussa kokoonpanosta, mikä heikentää ilman muuta vierailijoiden hyökkäyspelaamista. Stokea vastaan pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen olisi ollut täysin mahdollista. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista, mutta Forest on kotietunsa vuoksi pienen ennakkosuosikin asemassa.

Stoke – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Stoke saa vieraakseen Birminghamin. Kotijoukkue on ollut yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä. Vaikka miehistö onkin voittanut kaksi edellistä kamppailuaan, tekemisen taso on kaukana siitä mitä heiltä voisi odottaa. Kyseessä on vaikeuksista huolimatta yksi ehdokas tekemään nopea paluu maan korkeimmalle sarjatasolle. Juuri maajoukkuetauon alla puolustuspelaamista saatiin parempaan kuntoon. Ennen sitä alakerran kanssa oli pahimmillaan suuria vaikeuksia. Vierasjoukkueen materiaalilla isompaan menestymiseen ei ole edellytyksiä, mutta sinipaitojen itseluottamus on kunnossa. Nippu on pelannut melkein kaksi kuukautta putkeen ilman tappioita. Matkalle on tarttunut jo kahdeksan tasapeliä, joten ei lähiaikoina montaa voittoa ole kuitenkaan tullut. Vieraissa kaikista kilpailullisista otteluista on irronnut vain yksi voitto. The Potters on menestynyt kotonaan hyvin, sillä viidestä edellisestä kilpailullisesta kotiottelustaan punavalkoiset ovat saalistaneet neljä voittoa. Nyt olisi päästävä kokonaisvaltaisesti omalle tasolle, sillä silloin tasoeroa birminghamilaisiin kyllä löytyy. Kummallakin seuralla on todennäköisesti omat huolensa terveystilanteen suhteen, mutta omien kannattajiensa edessä isännät ovat lähellä voittoa.

Wigan – West Bromwich

Wigan ja West Bromwich iskevät yhteen, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät hävisivät ennen maajoukkuetaukoa rumasti Prestonia vastaan. Kolmeen edelliseen kierrokseen kotijoukkue ei ole tehnyt maaliakaan. Puolustuspelaaminen on ollut vahvuus, sillä yli kuukauteen vain kerran heille on tehty vähintään kaksi osumaa. Poissalojen kanssa lienee hankaluuksia. Vierasjoukkue on pelannut erinomaisen alkukauden, ja juuri maajoukkuetauon alla napattiin täysi pistepotti Readingin kustannuksella. Epävarmuudet liittyvät puolustuspelaamiseen, sillä alakerran kanssa olisi parannettavaa. Toisaalta hyökkäyspelaamisessaan Albion on ollut mainio, sillä maalinteossa on onnistuttu 31 kertaa. Tasoero Athleticsiin on selvä, mutta kotiyleisön suosikit eivät ole hävinneet kotonaan moneen kuukauteen. Viimeisin tappio siellä on tullut maaliskuussa Englannin Liigacupissa Southamptonille. Selvästi paremman perustasonsa ja ison maalintekovoimansa turvin The Baggies on vieraissakin vahvoilla. Heidän ainoana tavoitteenaan on nousta keväällä takaisin maan pääsarjan puolelle, joten tämän tyyppisistä vierailuista olisi tultava isolla prosentilla voittoja.

Aston Villa – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Aston Villa saa vastaansa Swansean. Birminghamilaiset hävisivät ennen maajoukkuetaukoa Millwallia vastaan, joten isäntien vaikeudet jatkuvat entisestään. Materiaaliltaan kotijoukkueen pitäisi taistella sarjataulukon kärjen tuntumassa, mutta alisuorittaminen ei meinaa loppua millään. Osaamista ja taitoa olisi menestyä aivan toisella tavalla, mutta pelaajiston itseluottamus ei ole selvästi kunnossa. Viiteen edelliseen kotipeliinsä miehistö on saalistanut voiton ainoastaan onnetonta Rotherhamia vastaan. Puolustuspelaamisen kanssa olisi paljon parannettavaa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Ipswichiä vastaan, eikä viisi edellistä kierrosta ole tuonut heille muutenkaan kuin yhden voiton. Joutsenten ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta, sillä maalinteossa on onnistuttu vasta 12 kertaa. Kolmeen viimeiseen matkataistoonsa valkopaidat eivät ole tehneet maaliakaan. Molemmilla seuroilla on todennäköisesti yhä pieniä loukkaantumishuolia, mutta The Villansia on pidettävä kotonaan ansaittuna voittajasuosikkina. Tien päällä vierailijoiden hyökkäyspelaaminen on ollut pitkään niin heikkoa, että edes yksittäisten onnistumisien saaminen on tuskaa. Vahvasti vähämaalisuuteen ollaan kyllä kallistumassa, mutta kotivoitto lienee siis lähellä.

Derby – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield United matkustaa Derbyn vieraaksi. Kotijoukkue ei ole voittanut kolmeen edelliseen otteluunsa, joten maajoukkuetauko tuli heille hyvään saumaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa oli ennen maajoukkuetaukoa vaikeuksia, sillä QPR:ää ja Boltonia vastaan jäätiin yhteensä kahteen osumaan. Puolustuspelaaminen on ollut hyvässä kunnossa, sillä elokuun 18. päivän jälkeen heille vähintään kaksi maalia on tehnyt vain Englannin Liigacupissa Manchester United. Edelleen on myös pieniä huolia terveystilanteen suhteen. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut erittäin hyvä, mutta heille maajoukkuetauko ei tullut parhaimpaan saumaan. Edellisillä kierroksilla The Blades oli komeassa voittoputkessa, joten samanlaisen pelivireen säilyttäminen myös huilin jälkeen voi olla pieni kysymysmerkki. Sheffieldiläisillä ei pitäisi olla juurikaan terveyshuolia. Materiaaliltaan vastakkain ovat kaksi nousukarsintoihin kuuluvaa nippua, joten punavalkoisten alkukausi on ollut kieltämättä pientä ylisuorittamista. Lisäksi on sanottava, että vieraissa lähiviikkojen vastustajat ovat olleet kaukana sarjan parhaimmistosta. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista, sillä Pässien kotiedun vuoksi lievänkin ennakkosuosikin metsästäminen on hankalaa. Pistejako on hyvä ottaa harkintaan.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 20.10.2018 | Tilastot

Manchester CityBurnley
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt6-2-02-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit21-310-12
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä13-29-9
Laukauksia/ottelu21,89,1
Pallonhallinta65,30 %45,60 %
Syöttöprosentti89,80 %71,80 %
LoukkaantumisetDe Bruyne, Bravo, Silva, GündoganTarkowski, Gibson, Pope
Pelikiellossa
West HamTottenham
Sarjataulukossa155
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-56-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit8-1315-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-710-5
Laukauksia/ottelu10,314,5
Pallonhallinta47,10 %57,40 %
Syöttöprosentti79,80 %81,90 %
LoukkaantumisetArnautovic, Carroll, Wilshere, Silva, Makasi, LanziniRose, Dembele, Alli, Janssen, Eriksen
Pelikiellossa
WolverhamptonWatford
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-14-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit9-611-12
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-26-11
Laukauksia/ottelu13,812,6
Pallonhallinta47,20 %44,70 %
Syöttöprosentti79,20 %70,90 %
LoukkaantumisetJanmaat, Cleverley
PelikiellossaHolebas, Kabasele
BournemouthSouthampton
Sarjataulukossa616
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-21-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit16-126-14
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä12-115-12
Laukauksia/ottelu12,414,6
Pallonhallinta48,80 %46,90 %
Syöttöprosentti78,30 %78,20 %
LoukkaantumisetFraserArmstrong
Pelikiellossa
NewcastleBrighton
Sarjataulukossa1913
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-62-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit6-139-13
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-116-9
Laukauksia/ottelu8,18,3
Pallonhallinta38,60 %39,40 %
Syöttöprosentti66,00 %72,70 %
LoukkaantumisetLejeune, Clark, Rondon, DummettGross, Bong
Pelikiellossa
CardiffFulham
Sarjataulukossa2017
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-61-2-5
Tehdyt-päästetyt maalit4-179-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-2-3
Maalipuntari 6 edellistä4-158-16
Laukauksia/ottelu10,813,9
Pallonhallinta38,90 %51,90 %
Syöttöprosentti63,50 %82,60 %
LoukkaantumisetMendez-Laing, Peltier, WardFosu-Mensah, Cairney, Bryan
PelikiellossaRalls
HuddersfieldLiverpool
Sarjataulukossa183
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-56-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-1715-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-34-2-0
Maalipuntari 6 edellistä3-89-3
Laukauksia/ottelu9,614,4
Pallonhallinta47,20 %54,20 %
Syöttöprosentti76,30 %85,20 %
LoukkaantumisetKongolo, Billing, Sobhi, Sabiri, WilliamsMane, Milner, Keita, Salah
Pelikiellossa
BrentfordBristol
Sarjataulukossa713
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-24-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit20-1416-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-85-8
Laukauksia/ottelu14,613,1
Pallonhallinta55,90 %51,40 %
Syöttöprosentti79,10 %71,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamNorwich
Sarjataulukossa59
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-15-3-4
Tehdyt-päästetyt maalit17-1315-15
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-04-1-1
Maalipuntari 6 edellistä9-56-3
Laukauksia/ottelu12,413,3
Pallonhallinta53,10 %54,20 %
Syöttöprosentti74,90 %78,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeBirmigham
Sarjataulukossa1417
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-42-8-2
Tehdyt-päästetyt maalit17-1813-12
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä10-79-6
Laukauksia/ottelu11,812,8
Pallonhallinta51,80 %43,00 %
Syöttöprosentti78,70 %60,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganWest Bromwich
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-57-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit14-1631-17
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-2-0
Maalipuntari 6 edellistä3-816-8
Laukauksia/ottelu13,314,2
Pallonhallinta49,20 %54,30 %
Syöttöprosentti70,00 %79,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Aston VillaSwansea
Sarjataulukossa1511
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-34-5-3
Tehdyt-päästetyt maalit20-2012-9
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä9-95-4
Laukauksia/ottelu13,310,6
Pallonhallinta53,60 %52,60 %
Syöttöprosentti77,60 %80,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbySheffield U
Sarjataulukossa81
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-48-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit15-1321-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-59-5
Laukauksia/ottelu13,812,2
Pallonhallinta55,30 %52,20 %
Syöttöprosentti77,10 %77,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa

 

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.