Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 2.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

West Bromwich – Arsenal Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Arsenal voittaa1,65Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Bromwich isännöi Arsenalia. Kotijoukkue on pelannut saldolla yksi voitto, viisi tasapeliä ja 10 tappiota. Isäntien loppuvuosi on mennyt vaikeasti ja onnistumisia on tullut niukasti, mutta sellaiset ovat tulleet Manchester Cityn ja Liverpoolin kaltaisia miehistöjä vastaan. Albion on pelannut viime aikoina pistejaot kahta Valioliigan jättiläistä vastaan. Baggies on onnistunut voittamaan vasta kerran ja alla on ruma tappio Leedsille, mutta raitapaidoilla on täysin realistinen sauma taistella sarjapaikkansa puolesta. Viikolla ottelu meni silti pahasti pieleen. Vierasjoukkue on ollut lähiaikoina hyvässä iskussa ja saanut kahdella edellisellä kierroksella voitot Chelseaa ja Brightonia vastaan. Tykkimiesten kausi on edennyt heikosti, mutta suunta on kohti parempaa ja maaliodottamien valossa sijoituksen pitäisi olla kympin joukossa. Gunnersilla on toki yhä selviä kehittämisen kohteita, mutta lontoolaisilla on yhä paljon laatua ja korkeaa osaamista, joten loputtomiin kurja tilanne ei voinut jatkua. Chelsealle tehtiin kolme maalia. Viimeksi maaliodottamat menivät lievästi vieraiden hyväksi. Sijoitustaan vahvempi Arsenal voittaa noin 60 prosentilla. Selvästi alipelattu Tykkimiehet on hyvä varma.

Brighton – Wolverhampton Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brighton voittaa2,70Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Wolverhampton. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin West Hamin kanssa ja tappiollisesti Arsenalia vastaan. Kotijoukkue on pelannut sijoitustaan paremmin, mutta onnistumisia on tullut heikosti ja varsinkin hyökkäyspäässä tulosta on tehty heikolla tavalla. Brighton on esiintynyt seitsemällä viime kierroksella ilman voittoja, mutta Lokeilla on aitoa osaamista ja kykyä muuttaa sijoitustaan paremmaksi. Sinivalkoiset ovat olleet loppuvuoden aikana myös epäonnekkaita, joten Albionin heikko tilanne antaa miehistöstä osittain väärän kuvan. Voittoihin on venytty silti vain kahdesti. Viimeksi maaliodottamat menivät niukasti vastustajan eduksi. Vierasjoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Sudet esiintyi viimeksi tappiollisesti Manchester Unitedille. Tappio oli ansaittu. Ottelua edelsi tasapeli Tottenhamin kanssa. Wanderers on voittanut viimeksi Chelsean. Oranssimustien otteluohjelma on ollut haastava. Wolverhamptonin on ollut vaikea saada irti vastaavaa menestystä kuin aiemmin ja sijoitus voisi olla jopa alempana. Lokit on minisuosikki. Napataan oikein pelattuun kohteeseen ykkösristi.

Crystal Palace – Sheffield United Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Crystal Palace voittaa2,05Aseta veto Mobilebetillä

Crystal Palace pelaa Sheffield Unitedia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja seitsemän tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Aston Villaa vastaan ja vähämaalisessa tasapelissä Leicesterin kanssa. Kotkien loppuvuosi on edennyt materiaaliin nähden odotetulla tavalla ja osaamista riittää taistella taas paikoista keskikastin tuntumassa. Crystal Palace hävisi Liverpoolille ja Aston Villalle siten, että omiin meni aivan liikaa palloja, mutta Leicesteriltä saatu pistejako oli onnistuminen. Jopa voitto ei ollut kaukana, mutta edes tappio ei olisi kuvannut ottelua heikosti, sillä lontoolaiset jäivät maaliodottamissa toiseksi. Vierasjoukkueen tuska jatkui viimeksi tappiollisesti Burnleylle. Blades ei meinaa saada edes pieniä ilonaiheita, vaan pettymyksiä tulee toisensa perään. Sentään Brightonista saatiin tasapeli, mutta myös sen olisi pitänyt mennä Lokeille. Sheffield United on yhä ilman voittoja. Ratkaisuvoimaa on vähän. Vastoinkäymisten kierrettä on vaikea katkaista, mutta sijoituksen ei pitäisi olla jumbona. Kotkat voittaa vähän yli 45 pinnalla. Alipelattu Eagles kelpaa tolpaksi.

Norwich – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa1,85Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Norwich kohtaa Barnsleyn. Kotijoukkue on saanut 13 voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat pelanneet mainion loppuvuoden ja taistelevat vahvasti kärjen joukossa. Kanarialinnut on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pisteittä Watfordia vastaan ja tasapelissä QPR:n kanssa. Canaries ei ole ollut viime aikoina aivan odotetussa pelivireessä, mutta keltavihreiden tilanne jatkuu vahvana. Norwichin tappio Watfordille ei ollut vääryys, sillä maaliodottamat menivät vastustajan eduksi, mutta viikolla voitto ei olisi ollut vääryys. Tosin maaliodottamat eivät olleet selvästi Yellowsille. Norwich on monista onnistumisistaan huolimatta lievästi ylisuorittanut ja sijoituksen pitäisi olla alempana. Vierasjoukkue on pelannut saldolla 10 voittoa, neljä tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Tykes on esiintynyt viime aikoina voitollisesti Huddersfieldistä ja Rotherhamista. Ryhmä on pelannut hienon loppuvuoden. Punavalkoiset ovat ylittäneet itsensä ja olleet hyviä onnistujia. Ratkaisuvoimaa on saatu yllättävän hyvin. Sijoituksen pitäisi olla silti alempana. Norwich voittaa karvan yli 50 prosentilla. Alipelattu Kanarialinnut on tolppa, vaikka Tykes on ollut hyvä.

Luton – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Luton voittaa2,35Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Luton ja QPR. Isännät ovat esiintyneet saldolla kahdeksan voittoa, kuusi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Readingia vastaan ja voitollisesti Bristolia vastaan. Hatters on pelannut taitoihinsa nähden hyvän loppuvuoden ja löytyy keskikastista. Oranssipaidat ovat saaneet varsinkin alakertansa aiempaa parempaan kuntoon ja sijoitus voisi olla nykyistä vähän korkeammalla. Viimeksi maaliodottamat menivät kuitenkin lievästi vastustajan eduksi. Toiseksi edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut ottelua parhaiten. Vierasjoukkue on pelannut neljän voiton, yhdeksän tasapelin ja yhdeksän tappion muodossa. Ärrät on saanut viime aikoina tappion Swansealle ja tasapelin Norwichia vastaan. Pistejako ykkösenä olevalta ryhmältä oli hyvä juttu. Superhoops on ollut vähän sijoitustaan parempi porukka, mutta maalinteko tuottaa vieraille haasteita. Viiteen edelliseen otteluun kolmesti ei ole tehty maalia. Swanseaa vastaan pistejako ei olisi ollut kuitenkaan vääryys. Perustasoltaan ryhmät ovat lähellä toisiaan. Luton voittaa noin kaksi kertaa viidestä. Otetaan oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Brentford – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa1,71Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford isännöi Bristolia. Kotijoukkue on kerännyt 10 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet viime aikoina voitollisesti Readingia ja Cardiffia vastaan. Bees on ollut pelillisesti Mestaruussarjan paras miehistö. Lontoolaisten pelivire on myös hienossa jamassa ja onnistumisia on saatu laajalla rintamalla. Sellainen tuli myös Englannin Liigacupissa. Brentford on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella kuusi maalia. Viimeksi omiin meni kaksi palloa, mutta voitto ei ollut maaliodottamien valossa vääryys. Tauolle mentiin kuitenkin tappiolla. Readingia vastaan voitto maalilla olisi ollut sopivin lopputulos. Brentfordin pitäisi taistella hyvin myös jatkossa kärjen joukossa. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla 10 voittoa, kolme tasapeliä ja yhdeksän tappiota. City on pelannut viime aikoina voitollisesti Wycombesta ja pisteittä Lutonia vastaan. Robins on ylisuorittanut ja vieraiden pitäisi olla lähellä putoamisviivaa. Miehistö on ollut onnekas ja ei ole yllätys, että suunta on laskussa. Tosin viimeksi pistejako ei olisi ollut vääryys. Maalinteko on ollut muuten vaikeaa ja poissaoloja riittää. Brentford voittaa päälle 55 prosentilla. Alipelattu Bees on varma.

Swansea – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto Mr Greenillä
Watford voittaa2,80Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Swansea ja Watford. Kotijoukkue on saanut 11 voittoa, kuusi tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Barnsleyta ja QPR:ää vastaan. Joutsenten loppuvuosi on mennyt hienosti ja onnistumisia on saatu laajalla rintamalla. Miehistö on ylisuorittanut kuitenkin sen verran paljon, että sijoituksen pitäisi olla niukasti kympin sakissa. Esimerkiksi QPR:ää vastaan pistejako ei olisi kuvannut tapahtumia heikosti. Swansea on puolustanut hyvin, mutta ollut varsinkin alakertansa kanssa onnekas. Omiin olisi pitänyt mennä enemmän palloja. Kuudella edellisellä kierroksella viidesti omiin ei ole tehty maaleja, joten itseluottamus on kunnossa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla 10 voittoa, seitsemän tasapeliä ja neljä tappiota. Hornets on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella pisteittä Huddersfieldille ja koko pistepotin muodossa Norwichia vastaan. Voitto oli viimeksi ansaittu. Watfordin pitäisi olla hieman nykyistä korkeammalla. Vierasjoukkue on valmis pelaamaan kärjen joukossa. Ryhmä pääsee otteluun paremmin levänneenä. Koitos on aika lailla tasabuukki. Mennään oikein pelattuun iltaan ristikakkosella.

Rotherham – Cardiff Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa2,30Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham isännöi Cardiffia. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Blackburnia ja Barnsleyta vastaan. Isännät kuuluvat Mestaruussarjassa heikoimpien miehistöjen joukkoon, joten lukuisat vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Millers on voittanut viimeksi Bristolin. Onnistumiset ovat olleet muuten vähissä. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on riittänyt haasteita. Monessa ottelussa myös puolustaminen on ollut haparoivaa. Rotherham tarvitsee monelle osa-alueelle parannusta, jos kotijoukkue haluaa taistella tosissaan sarjapaikkansa puolesta. Vierasjoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella pisteittä. Walesilaiset ovat alisuorittaneet ja myös viime aikoina tulosta on tullut heikosti. Miehistöllä on osaamista olla kympin sakissa, mutta ongelmia on ollut yllättävän paljon. Cardiff on pelannut viime aikoina tappiollisesti Brentfordia ja Wycombea vastaan. Tappio Brentfordille ei ollut yllätys tai vääryys, mutta viimeksi olisi pitänyt pystyä venymään pisteille. Maaliodottamat menivät niukasti omaksi eduksi. Viime aikoina alakerta on ollut haparoiva. Cardiff voittaa noin 45 pinnalla. Alipelattu Bluebirds on tolppa.

Huddersfield – Reading Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Huddersfield voittaa2,60Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading matkustaa Huddersfieldin vieraaksi. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla yhdeksän voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet viime aikoina pisteittä Barnsleyta vastaan ja voitollisesti Blackburnia vastaan. Terriersin loppuvuosi on mennyt odotetusti ja sijoituksia metsästetään keskikastissa. Miehistö on ollut kotonaan yllättävän hyvässä iskussa ja siellä on tullut viidestä edellisestä koitoksesta yhtä monta voittoa. Huddersfield on lievästi ylisuorittanut, sillä kotijoukkueen pitäisi olla jokusen pykälän alempana. Toisaalta varsinkin kotona tulleet onnistumiset ovat kasvattaneet itseluottamusta. Vierasjoukkue on kerännyt 11 voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Royals on pelannut viime kierroksilla pisteittä Brentfordia vastaan ja voitollisesti Lutonista. Reading on yksi sesongin onnistujista, mutta vierasjoukkue on ylisuorittanut. Varsinkin hyökkäyksessä on riittänyt onnea. Viimeksi pistejako olisi kuvannut ottelua parhaiten. Brentfordille tullut tappio oli kahdella maalilla, mutta ero maalilla olisi ollut sopivin lopputulos. Vierailta on tulivoimaa sivussa. Levänneempi Terriers on minisuosikki. Otetaan oikein pelattuun iltaan ykkösristi.

Birmingham – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa2,20Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham pelaa Blackburnia vastaan. Isännät ovat esiintyneet saldolla viisi voittoa, kahdeksan tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Nottinghamia vastaan ja tappiollisesti neljällä maalilla Derbyä vastaan. Sinipaidat ovat pelanneet heikosti ja nykyisen sijoituksen pitäisi olla putoamisviivan heikommalla puolella. Brumilla on tulossa myös jatkossa vaikeuksia ja parannusta tarvitaan monella osa-alueella, jos sesongin kulkua aiotaan tosissaan muuttaa. Birmingham on kärsinyt varsinkin merkittävistä alakerran haasteista. Hyökkäyspäässä homma ei toimi ja onnistumisia ei meinaa tulla. Vierasjoukkue on saanut kahdeksan voittoa, viisi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Rovers on esiintynyt viime aikoina tasapelissä Sheffield Wednesdayta vastaan ja pisteittä Huddersfieldille. Blackburn ei ole ollut äskettäin hyvässä iskussa, mutta vierasjoukkue omaa hyvin tulivoimaa ja Roversilla on potentiaalia myös isäntiä parempiin suorituksiin. Lisäksi viime otteluissa maaliodottamat ovat menneet omaksi eduksi, joten myös viimeksi pistejako olisi ollut oikein. Blackburn voittaa reippaalla 45 pinnalla. Alipelattu Rovers on tolppa.

Wycombe – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Middlesbrough voittaa1,95Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Wycombe ja Middlesbrough. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Bristolia vastaan ja voitollisesti Cardiffia vastaan. Viimeksi tullut voitto oli Wanderersille tärkeä onnistuminen, mutta muuten ilonaiheet ovat olleet vähissä ja haasteita on riittänyt monella osa-alueella. Viimeksi maaliodottamat menivät niukasti vastustajan eduksi. Wycombe on Mestaruussarjassa viimeisenä, mutta kotijoukkue on pelannut vähän sijoitustaan paremmin ja sen pitäisi olla neljä pykälää parempi. Vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti Sheffield Wednesdayta vastaan. Tappio oli yllätys, mutta Boron sesonki on mennyt silti hyvin. Pistejako olisi ollut viimeksi sopivin lopputulos. Punapaidat ovat voittaneet viimeksi Birminghamin. Sitä edelsi myös kaksi muuta voittoa. Middlesbrough voisi olla hyvin vielä nykyistä korkeammalla ja onnistumisia on saatu kattavalla rintamalla. Toiseksi edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Borolla on kaikki eväät taistella pysyvästi paikoista ylemmässä keskikastissa. Vahva Boro voittaa käytännössä kerran kahdesta. Alipelatut punapaidat pääsevät piikiksi.

Preston – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa2,55Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,20Aseta veto Unibetillä

Preston kohtaa Nottinghamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut saldolla 10 voittoa, kaksi tasapeliä ja 10 tappiota. Isännät ovat esiintyneet viime aikoina voitollisesti Derbyä ja Coventrya vastaan. North End on tekemässä nousua ja alla on kolmesta edellisestä taistosta yhtä monta voittoa. Preston on yhä yksi alisuorittajista, mutta kotijoukkueen suunta näyttää hyvältä ja itseluottamukselle onnistumiset ovat tehneet hyvää. Voitokkaissa otteluissa omiin ei ole mennyt palloja. Preston on pelannut vähän sijoitustaan heikommin, joten kotijoukkueen kuuluisi olla jokusen pykälän alempana. Isännät ovat kuitenkin taidoiltaan valmiita pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkue on pelannut viime aikoina maalittoman Birminghamia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Stoken kanssa. Forest ei ole hävinnyt neljään kierrokseen, mutta voittaminen tuottaa vieraille yhä tuskaa. Punapaidat ovat alisuorittaneet pahasti. Miehistön pitäisi olla kympin lähellä. Matkassa on ollut myös huonoa onnea. Viimeksi maaliodottamat menivät omaksi eduksi. Preston voittaa noin 40 prosentilla. Otetaan oikein pelattuun taistoon ykkösristi.

Millwall – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 02/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/12 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,05Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall yrittää kaataa Coventryn. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, 10 tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Bristolia vastaan ja vähämaalisessa tasapelissä Nottinghamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto teki varmasti Leijonien itseluottamukselle hyvää, sillä voittaminen on ollut sinipaidoille vaikeaa. Hyökkäyspäässä on riittänyt haasteita. Hyviä maalipaikkoja on ollut vaikea luoda riittävästi. Tasapelejä on tullut Mestaruussarjassa eniten. Millwall ei ole pelannut koronan takia hetkeen, joten kotijoukkue on päässyt lepäämään hyvin. Toisaalta tuntuma pelaamisesta ei ole parhaalla tasolla. Vierasjoukkue on esiintynyt viiden voiton, kahdeksan tasapelin ja yhdeksän tappion merkeissä. Sky Bluesilla on alla maaliton Stokea vastaan ja tappio kahdella maalilla Prestonia vastaan. Sarjanousija ei ole tehnyt neljällä edellisellä kierroksella yhtään maalia. Vieraiden alakerta on toiminut kelvollisesti, mutta maalinteko tuottaa tuskaa. Coventryn pitäisi olla nykyistä alempana ja haasteita löytyy monelta rintamalta. Vahvempi Millwall voittaa vajaalla 50 pinnalla. Oikein pelattu koitos merkataan ykkösristillä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 2.1.2021 | Tilastot

West BromwichArsenal
Sarjataulukossa1913
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-106-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit11-3516-19
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-176-7
Laukauksia/ottelu8,310,8
Pallonhallinta41,80 %51,20 %
Syöttöprosentti75,00 %84,30 %
LoukkaantumisetTownsend, Bartley, Gibbs (?)Luiz (?), Willian (?), Saka (?)
PelikiellossaLivermore
BrightonWolverhampton
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt2-7-76-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit18-2515-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä4-94-10
Laukauksia/ottelu12,712,2
Pallonhallinta52,60 %49,00 %
Syöttöprosentti81,10 %82,50 %
LoukkaantumisetWellbeck (?), Lallana (?), Lamptey (?)Boly (?), Dendocker (?)
Pelikiellossa
Crystal PalaceSheffield United
Sarjataulukossa1420
Voitot-tasapelit-häviöt5-4-70-2-14
Tehdyt-päästetyt maalit20-298-27
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä8-144-11
Laukauksia/ottelu9,98,5
Pallonhallinta44,10 %41,80 %
Syöttöprosentti77,10 %75,40 %
LoukkaantumisetKelly, Wickham, Cahill, Ferguson, HennesseyLundstram, Berge, McBurnie (?)
Pelikiellossa
NorwichBarnsley
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt13-5-410-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit30-2027-28
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-0-1
Maalipuntari 6 edellistä9-510-7
Laukauksia/ottelu16,511,2
Pallonhallinta57,90 %47,10 %
Syöttöprosentti82,90 %63,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonQPR
Sarjataulukossa1319
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-84-9-9
Tehdyt-päästetyt maalit20-2420-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-4-2
Maalipuntari 6 edellistä6-43-6
Laukauksia/ottelu9,511
Pallonhallinta49,20 %51,40 %
Syöttöprosentti73,00 %75,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordBristol
Sarjataulukossa410
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-310-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit34-2023-24
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-0-4
Maalipuntari 6 edellistä12-74-8
Laukauksia/ottelu12,59,3
Pallonhallinta54,00 %49,30 %
Syöttöprosentti79,90 %72,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaWatford
Sarjataulukossa25
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-410-7-4
Tehdyt-päästetyt maalit25-1224-15
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-25-4
Laukauksia/ottelu10,811,1
Pallonhallinta50,10 %52,80 %
Syöttöprosentti73,60 %78,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
RotherhamCardiff
Sarjataulukossa2315
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-128-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit19-2929-25
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-0-4
Maalipuntari 6 edellistä5-118-12
Laukauksia/ottelu11,211,8
Pallonhallinta46,90 %48,20 %
Syöttöprosentti61,10 %71,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldReading
Sarjataulukossa126
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-911-3-7
Tehdyt-päästetyt maalit27-3032-27
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-0-3
Maalipuntari 6 edellistä7-88-8
Laukauksia/ottelu11,210,5
Pallonhallinta56,20 %52,50 %
Syöttöprosentti79,40 %80,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamBlackburn
Sarjataulukossa1814
Voitot-tasapelit-häviöt5-8-98-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit17-2736-27
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-41-1-4
Maalipuntari 6 edellistä5-135-8
Laukauksia/ottelu10,215,4
Pallonhallinta45,30 %56,30 %
Syöttöprosentti67,10 %79,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WycombeMiddlesbrough
Sarjataulukossa249
Voitot-tasapelit-häviöt3-6-139-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit15-3225-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä6-99-7
Laukauksia/ottelu10,411,5
Pallonhallinta42,00 %46,50 %
Syöttöprosentti54,40 %63,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonNottingham
Sarjataulukossa1121
Voitot-tasapelit-häviöt10-2-104-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit30-3015-26
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-56-7
Laukauksia/ottelu9,911,8
Pallonhallinta50,20 %49,80 %
Syöttöprosentti71,20 %75,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa