Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 18.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tavalla.

EIF – MYPA 

Jalkapallon miesten Ykkösessä MYPA matkustaa EIF:in vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut kolmeen ensimmäiseen kamppailuunsa vain yhden tasapelin, mutta myllykoskelaiset eivät ole saaneet vielä yhtään pistettä. Vierasjoukkue on tehnyt kolmeen ensimmäiseen otteluunsa vain yhden osuman. Isännät kärsivät viimeksi tappion KTP:tä vastaan, kun taas punavalkoisilla on alla pettymys AC Kajaania vastaan. Kamppailun ratkaisu syntyi 10 minuuttia ennen loppua. Toiseksi edellisellä kierroksella miehistö koki selvän tappion FF Jarolle. Kummallekin ryhmälle on tehty kuusi osumaa, mutta ensimmäisten viikkojen perusteella vierailijoiden alakerta vaikuttaa enemmän virhealttiilta. Materiaaliltaan tammisaarelaiset ovat selvästi parempi nippu. Vihreävalkoiset tunnetaan myös kotonaan vahvana ryhmänä. Kyseessä on koitoksen ehdoton ennakkosuosikki, vaikka viime kaudesta ollaan vähän heikennetty. Kummatkin miehistöt ovat näyttöhaluisia janoten ensimmäistä voittoaan, mutta Tammisaaressa isännät hallitsevat pelin kulkua.

JIPPO – Klubi 04

Jalkapallon miesten Kakkosessa JIPPO saa vastaansa Klubi 04:sen. Joensuulaiset ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella maalittomat tasapelit. Viimeksi pistejako FC Kiffenin kanssa oli ehdottomasti pettymys. Sitä edelsi samanlainen koitos VJS:n kanssa. Avauskierroksenkin peli olisi ollut ennakkoon hyvin voitettavissa. Hieman paremmalla onnella toisesta taistosta olisi ollut voitto saatavilla. Vierasjoukkue on ollut ensimmäisillä kierroksilla hyökkäyssuuntaan hyvässä iskussa, sillä kasassa on jo 11 osumaa. Helsinkiläiset ovat pelanneet kaikki kamppailunsa kotonaan, joten nyt luvassa on ensimmäinen koitos tien päällä. Viimeksi tullut voitto PEPO:sta oli hyvä suoritus, sillä taistoon lähdettiin pienenä altavastaajana. Nuorelle ryhmälle varsinkin ensimmäiset kierrokset ovat vielä paikoitellen merkittävää ailahtelua. Isännillä on muutamia poissaoloja. Kotijoukkueella materiaali edellyttää keskikastiin. Miehistö lähestyy ottelua jälleen alakerran kautta. Sen osalta lähtökohdat ovat kunnossa. Sinivalkoiset ovat laadukkaampia ja haluavat olla myös vieraissa aktiivisella otteella. Asetelmat ovat kuitenkin erittäin tasaiset. Otteluun on vaikea nähdä pientäkään ennakkosuosikkia.

Sudet – FC Viikingit

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat Sudet ja FC Viikingit. Isäntien ensimmäinen kamppailu päättyi selvään tappioon PEPO:lle, mutta viimeksi saatiin sentään pistetili avattua tasapelin muodossa. Vastassa oli tuolloin MiPK. Vierasjoukkueella on alla ruma viiden maalin erolla tullut tappio Klubi 04:selle ja niin ikään pettymys MP:tä vastaan. Jälkimmäisessä koitoksessa puolustuspelaaminen toimi sentään paremmin. Helsinkiläisten kokoonpano on pysynyt viime kaudesta hyvin kasassa. Miehistö on kaksikosta ehdottomasti parempi osapuoli. Kotijoukkue taistelee todennäköisesti putoamista vastaan. Materiaali ei ole hyvä ja alla ei ole vielä yhtään tehtyä osumaa. Lisäksi totuttelua Kakkosen tempoon ja olosuhteisiin voi olla myös pienenä kompastuskivenä. Vierailijat ovat tehneet kuitenkin maalin sekä ensimmäisellä että toisella kierroksella. Heiltä löytyy myös ennakkoon enemmän potentiaalia. Materiaali pitäisi riittää kyllä keskikastiin. Lisäksi talvi sujui varsin hyvin. Kouvolalaisten kotiedusta huolimatta pelissä on yksi peräti ehdoton ennakkosuosikki.

JäPS – VJS

Jalkapallon miesten Kakkosta, VJS matkustaa JäPSin vieraaksi. Isännät ovat saalistaneet ensimmäisestä kahdesta ottelustaan pisteen, kun viimeksi NJS:n kanssa pelattiin vähämaalinen tasapeli. Ensimmäisellä kierroksella järvenpääläiset kokivat tappion Lahden Reippaalle. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kolme ottelua saalistaen niistä jokaisesta vähintään pisteen. Tarkemmin sanottuna alla on voitto Klubi 04:sesta, tasapeli JIPPOn kanssa ja vauhdikkaampi pistejako Lahden Reippaan kanssa. Miehistö on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa. Kotijoukkueen vaikeudet löytyvät alakerrasta, sillä se voi muodostua jälleen virheherkäksi. Toisaalta materiaaliltaan ryhmä on kaksikosta ilman muuta edellä. Nyt päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa omien kannattajien edessä. Terveystilanne ei ole ollut parhaasta päästä. Viimeksi voitotta jääminen oli kyllä pettymys. Vierailijoiden kausi on käynnistynyt yli odotusten. Perustaso on sinällään melko tasokas, mutta kyllä nousijaryhmälläkin alakertaan liittyy kysymysmerkkejä. Kamppailussa on aineksia hyvinkin viihdyttävään iltaan. Vierailijoiden itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa, mutta tasokkaampien ja niin ikään tulivoimaisten sinipaitojen ehdottomasta voittajaehdokkaan asemasta on lähdettävä liikkeelle.

Tampere United – P-Iirot

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät Tampere United ja P-Iirot. Kotijoukkueen ensimmäinen kamppailu päättyi niukkaan tappioon EPS:lle, mutta sitä seurasi täysi pistepotti GrIFKiä vastaan. Vierasjoukkueella on alla voitto KäPasta ja tappio Honka Akatemiaa vastaan. Tamperelaisten valmistautuminen kauteen ei ollut helppoa. Siinä mielessä voitto GrIFKistä oli itseluottamuksenkin kannalta hieno juttu. Täysi pistepotti oli yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä. Raumalaiset ovat materiaaliltaan alempaa keskikastia, mutta pelaamista halutaan viedä kuitenkin pelaavaan suuntaan. Voitto KäPasta oli hyvä onnistuminen, mutta viimeksi tullut tappio ei ollut yllätys. Ensimmäisellä kierroksella päästiin pelaamaan pitkään ylivoimalla. Kauden alla puolustuspelaamisen kanssa oli hankalaa. Esimerkiksi yhdessä taistossa omiin meni seitsemän maalia. Nousijaryhmälle Kakkoseen tottuminen voi ottaa aikaa. Toisaalta sinipaidat olivat isojen muutosten vuoksi yksi kauden alun suurimmista kysymysmerkeistä. Miehistöillä juuri tasoeroa ei ole. Isännät lähtevät koitokseen pienenä ennakkosuosikkina. Monen muun kamppailun ohella asetelmat vaikuttavat kaikkiaan hyvin tasaisilta.

EPS – SalPa

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat EPS ja SalPa. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäiseen kahteen kamppailuunsa voiton ja tappion. Ensimmäisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Tampere Unitedia vastaan. Sitä seurasi kuitenkin pettymys FC Espoota vastaan. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli GrIFKin kanssa ja voitto KäPaa vastaan. Isännät nousivat viime kauden jälkeen Kakkoseen, mutta perustaso on kuitenkin sen verran heikko, että putoamisen mahdollisuus on hyvin realistinen. Ensimmäisten kierrosten aikana tottuminen Kakkosen rytmiin on ollut haastavaa. Joutsenet ovat materiaaliltaan selvästi tasokkaampia ja ovat tottuneet Kakkosen rytmiin paremmin. Liikenteessä ollaan kuitenkin uudella valmennuksella. Viimeksi nähtiin jo hyvä osoitus salolaisten vahvuudesta ja siitä, että menestystä on odotettavissa. Taidot ja osaaminen ovat kokonaisuutena vahvalla pohjalla. Koitosta halutaan lähestyä aktiivisesti ja ottaen nopeaa hallintaa. Nousijaryhmä saa pelata nyt kotonaan, mutta vierailijat ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja.

KaaPo – FC Espoo

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat KaaPo ja FC Espoo. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäiseen kahteen kierrokseen voiton ja tasapelin. Viimeksi kaarinalaiset nappasivat täyden pistepotin laadukkaalta Gnistanilta. Sitä edelsi maaliton tasapeli Honka Akatemiaa vastaan. Ensimmäisten kierrosten aikana puolustuspelaaminen on toiminut hyvin. Kyseessä on muutenkin hyvin organisoitu nippu, mutta pelaavuuteen ja aktiivisuuteen halutaan silti pyrkiä. Heidän kotietunsa on normaalisti laadukas. Viimeksi voitto Gnistania vastaan toi varmasti itseluottamusta. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti sekä Ilves 2:sta että EPS:ää vastaan. Edellisellä kerralla kamppailu ratkaistiin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Espoolaiset haluavat olla myös pelaavia ja aktiivisia. Nuori nippu on saanut jälleen lisää kokemusta ja pelituntumaa Kakkosesta. Vaikka kausi on alkanut lupaavasti ja itseluottamusta löytyy, vastustajien taso ei ole ollut kummoinen. Perustasoltaan vierailijat ovat heikompia. Illan ennakkosuosikki voittaa ottelun yli kerran kahdesta.

FC Jazz – GrIFK

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Jazz saa vieraakseen GrIFKin. Porilaisille ensimmäiset ottelut ovat olleet vaikeita, sillä alla on kolme selvää tappiota. Edellisellä kierroksella kotijoukkue kärsi selvän tappion Ilves 2:sta vastaan. Sitä edelsi niin ikään monen maalin erolla tullut pettymys Gnistania vastaan. Isäntien kokoonpano on pysynyt viime kauden hyvin kasassa, mutta ensimmäiset viikot ovat olleet siitä huolimatta hyvinkin hapuilevia. Toki pitää sanoa, että peliesitykset eivät ole olleet ihan niin surkeita mitä voisi olettaa. Vierasjoukkue ei ole avannut vielä voittotiliään, sillä alla on vähämaalinen tasapeli SalPan kanssa ja tappio Tampere Unitedille. Molemmista koitoksista miehistö olisi hyvin voinut saada pisteitä. Materiaaliltaan vihreäpaidat ovat laadukkaampia ja monipuolisempia. Viime kauden jälkeen kokoonpanoon tuli muutamia muutoksia, mutta sekin on pysynyt muuten melko hyvin kasassa. Fiilis on myös todennäköisesti parempi, vaikka ensimmäiset pelit, varsinkin jälkimmäinen, ovat olleet pieniä pettymyksiä. Vierailijat tulevat laittamaan punapaitojen virhealttiin alakerran isoon testiin. Kotiedusta huolimatta tasokkaampi ja parempi Grani nousee ansaituksi ennakkosuosikiksi.

KäPa – Ilves 2

Jalkapallon miesten Kakkosen ottelussa KäPa pyrkii kaatamaan Ilves 2:sen. Kotijoukkueen ensimmäiset pelit ovat sujuneet tappioiden merkeissä. Ensimmäisellä kierroksella isännät pettyivät P-Iiroja vastaan. Sitä seurasi tappio SalPaa vastaan. Miehistö ei ole onnistunut vielä maalinteossa. Viimeksi SalPaa vastaan alakerran kanssa oli merkittäviä ongelmia. Edellisellä kaudella maalinteon kanssa oli yhtä lailla vaikeuksia. Ainakin ykköstorjuja on pelikiellon takia sivussa. Vierasjoukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella FC Espoolle, mutta sen jälkeen tamperelaiset ovat voittaneet molemmat ottelunsa. Ensin kaatui FC Jazz ja siihen perään Honka Akatemia. Pelaajiston itseluottamukselle onnistumiset ovat tehneet hyvää. Kahteen edelliseen peliin omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Liikenteessä ollaan nuorella kokoonpanolla. Nousijaryhmä joutuu otteluun heikommin valmistautuneena, sillä viimeisin peli käytiin keskiviikkona. Vaikka se oli voitokas, rasitusta kuitenkin on. Vierailijoita arvostettiin kauden alla kaksikosta hieman paremmaksi ryhmäksi. Asetelmat vaikuttavat käpyläläisten kotiedun vuoksi erittäin tasaisilta. Iltaan on vaikea nähdä ennakkosuosikkia.

FCV – PK-37

Jalkapallon miesten Kakkosta, FCV pelaa PK-37:sta vastaan. Vaajakoskelaiset ovat hävinneet ensimmäiset kaksi kamppailuaan siten, että omissa verkot ovat soineet kymmenen kertaa. Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi rumasti JBK:ta vastaan. Vierasjoukkueella on alla niin ikään kaksi tappiota. Toinen niistä tuli kolmella maalilla GBK:lle ja toinen neljällä maalilla SJK Akatemiaa vastaan. Kotijoukkueen kaudesta ennakoitiin vaikeaa ja sellainen siitä on ensimmäisten pelien perusteella tulossa. Varsinkin alakerta tulee olemaan ongelmissa. Materiaali ja resurssit ylipäätänsä ovat heikolla pohjalla. Loukkaantumisia on ollut myös huolena ja niitä on edelleen. Nyt päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa omien kannattajien edessä. Iisalmelaisilla ensimmäinen osuma odotuttaa vielä itseään, mutta vastassa on ollut toisaalta ennakkoon tasokkaita nippuja. Viime kaudella syksyn mittaan maalinteko oli vaikeaa. Perustasoltaan vierailijoita on pidettävä parempana. Toki fiilis ei ole varmasti hyvä. Asetelmat ovat kaiken kaikkiaan tasaiset. Koitokseen on vaikea nähdä ennakkosuosikkia. Vaikka ollaan kauden alussa, häntäpäätä ajatellen varsin isoista pisteistä on kyse.

VIFK – OLS

Jalkapallon miesten Kakkosen kamppailussa paremmuudestaan taistelevat VIFK ja OLS. Vaasalaisten ensimmäinen ottelu päättyi voittoon FCV:tä vastaan, mutta viimeksi tuli ruma tappio RoPSin toiselle ryhmälle. Kotijoukkue on liikenteessä kokeneella ja ehkä siten myös henkisesti vahvalla porukalla, mutta materiaali ei ole mikään kummoinen. Kabinettipäätöksen myötä Kakkoseen päästiin alkaneelle kaudelle mukaan. Vierasjoukkueella on alla kaksi niukkaa tappiota, kun sekä JBK että SJK:n toinen ryhmä venyivät niukkoihin voittoihin. AC Oululta saadaan kauden mittaan jonkin verran pelaajia, mutta materiaali on muuten varsin ohut. Resurssit ovat erittäin rajalliset. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Vierailijat ovat ehkä vähän paremmin organisoituja. Toisaalta vielä ensimmäinen maali hyökkäyspäässä on tekemättä. Tutut ongelmat ovat olleet esillä. Viime kaudellakin varsinkin murtautumisen suhteen oli haastavaa. Isännät lähtevät koitokseen Vaasassa enintään pikkuisena ennakkosuosikkina. Tiukka, tasainen ja vähämaalinen ilta on edessä.

JS Hercules – RoPS 2

JS Hercules saa vastaansa RoPS 2:sen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Isännät voittivat edellisellä kierroksella VPS:n toisen miehistön. Sitä edelsi vähämaalinen tasapeli GBK:n kanssa ja selvä tappio avauksesta SJK Akatemiaa vastaan. Liikkeellä ollaan uudella valmennuksella. Viime kauden jälkeen tulivoimaa on kyllä menetetty. Edellisellä kierroksella hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin ensimmäisellä jaksolla laadukasta. Vierasjoukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella KuFu 98:selle, mutta sitä seurasi täysi pistepotti VIFK:ta vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin peräti viidesti. Se oli myös vastustajan heikkoutta. Rovaniemeläiset ovat liikenteessä nuorella porukalla, isännät toki ovat myös. Vierailijoiden materiaalilla putoamisen uhkaa ei pitäisi olla. Tulivoimaa pitäisi löytyä yllättävän hyvin. Miehistö on kaksikosta silti heikompi. Oululaiset olivat vieläpä Suomen Cupissa komeasti neljännesvälierissä. Matkan päätti FC Inter. Lisäksi viimeksi tullut voitto oli kyllä ansaittu. Koitoksessa on aineksia viihdyttävään ja jopa runsasmaaliseen iltaan. Haastava ottelu on luvassa, mutta kotonaan pelaavat punamustat on nostettava vähintään lieväksi ennakkosuosikiksi.

KajHa – JBK

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät KajHa ja JBK. Kotijoukkueen ensimmäiset kamppailut ovat olleet vaikeita. Ensimmäiseen kahteen kierrokseen omissa verkot ovat soineet yhdeksän kertaa. Kajaanilaisten nousu Kakkoseen selvisi varsin myöhään, joten ensimmäisten viikkojen hankaluudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Nippua rakennettiin Kolmoseen. Edellisellä kierroksella vastustaja onnistui maalinteossa kuudesti. Miehistö on materiaaliltaan heikko ja vahva ehdokas putoamaan kauden päätteeksi. Pietarsaarelaiset ovat voittaneet kummatkin koitoksensa, kun ensin täysi pistepotti saatiin OLS:ia vastaan ja sitten FCV:tä vastaan. Maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Materiaaliltaan vierasjoukkue on selvästi tasokkaampi. Pelaajiston itseluottamus on myös parempi. Liikenteessä ollaan toki nuorella ryhmällä, mutta pelaamista halutaan viedä myös tien päällä aktiiviseen suuntaan. Valmennukseen tuli kylläkin talvella muutoksia, eikä talous ole ollut myöskään hyvällä mallilla, mutta pidemmittä puheitta vierailijoilla on hyvä mahdollisuus jatkaa vahvoja peliesityksiään. FF Jarolta tullaan saamaan kauden mittaan vahvistuksia, ja ensimmäisten kierrosten valossa miehistö on jopa selvästi vahvempi osapuoli.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 18.5.2019 | Tilastot

EIFMYPA
Sarjataulukossa910
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-20-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit3-61-6
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-118-9
JIPPOKlubi 04
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-02-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-011-7
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä8-516-15
SudetFC Viikingit
Sarjataulukossa1012
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-10-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit0-42-8
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-98-14
JäPSVJS
Sarjataulukossa83
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-11-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-47-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-1
Maalipuntari 6 edellistä13-187-8
Tampere UnitedP-Iirot
Sarjataulukossa78
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-11-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-32-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-1121-5
EPSSalPa
Sarjataulukossa94
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-11-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit3-44-1
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-911-8
KaaPoFC Espoo
Sarjataulukossa52
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-02-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-14-1
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-412-8
FC JazzGrIFK
Sarjataulukossa1210
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-30-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-92-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1112-10
KäPaIlves 2
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-22-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-44-1
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-0-3
Maalipuntari 6 edellistä6-76-7
FCVPK-37
Sarjataulukossa1110
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-20-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit2-100-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä12-173-17
VIFKOLS
Sarjataulukossa89
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-10-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit3-60-2
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-10-1-5
Maalipuntari 6 edellistä16-113-11
JS HerculesRoPS 2
Sarjataulukossa56
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-11-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-65-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-1
Maalipuntari 6 edellistä8-125-2
KajHaJBK
Sarjataulukossa123
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-22-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-98-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-0-3
Maalipuntari 6 edellistä6-2210-15


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.