Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 16.3.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi hyödyntää haluamallaan tyylillä.

Bournemouth – Newcastle 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Bournemouth ja Newcastle. Kirsikat pääsivät viimeksi takaisin voittojen makuun, kun täysi pistepotti napattiin heikolta Huddersfieldiltä. Se oli ensimmäinen laatuaan edelliseen kuuteen otteluun. Kotona hävittiin viimeksi Manchester Citylle maalilla, mutta lopputulos olisi voinut olla paljon rumempi. Isännät ovat kärsineet useista loukkaantumisista, mutta terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan. Pelaajiston itseluottamukselle voitto Huddersfieldistä teki hyvää, vaikka vastustaja olikin sarjajumbo. Vierasjoukkue on voittanut edelliseen neljään kierrokseen kolmesti ja viimeksi voitto irtosi kotona Evertonista. Harakat ovat olleet kotonaan hyvässä iskussa, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Tien päällä sarjassa on pelattu kuusi viimeistä peliä ilman voittoja. Reissussa maalinteko on vaikeaa. Mustavalkoisillakin on poissaoloja. Perustasoltaan Cherriers on hieman edellä. Heiltä on löytynyt enemmän maalintekovoimaa. Kotonaan miehistö on kerännyt pisteitä selvästi reissuotteluitaan varmemmin. Puolitoista kuukautta sitten tehtiin kotona Chelsealle neljä maalia. Melko hankalasti ennakoitava ilta on edessä, mutta kotonaan punamustat ovat vähän niskan päällä.

Burnley – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley ja Leicester taistelevat paremmuudestaan. Kotijoukkue on pelannut edelliset kolme kierrosta voitoitta, mutta viimeksi Liverpoolin vieraana kamppailun alku oli positiivinen. Loppulukemat eivät olleet kuitenkaan vääryys. Isäntien puolustuspelaaminen on ollut lähiaikoina vaikeuksissa. Lancashirelaiset ovat jääneet silti kotonaan pisteittä tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Kotona alla on tappio Crystal Palacelle, mutta se olisi ollut vältettävissä. Putoamistaistelun kannalta pisteiden tarvetta löytyy. Vierasjoukkue nappasi viimeksi odotetun voiton Fulhamista, kun taas tien päällä alla on niukka tappio Watfordille. Kettujen pelivire on matkalla kohti parempaa, mutta reissupeleihin uuden ratkaisuvoiman saaminen ei olisi pahitteeksi. Vieraissa maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti syyskuun jälkeen vain kerran. Nykyisellä valmennuksella tien päällä ollaan aiempaa rohkeampia. Claretsilla on muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijoilla lienee niitä myös vähän. Materiaaliltaan Foxes on laadukkaampi, mutta nyt miehistö joutunee ottamaan pelivälineen hallintaa. Aineksia löytyy yhteen kierroksen tiukimpaan koitokseen.

West Ham – Huddersfield

West Ham pelaa Huddersfieldia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Lontoolaiset hävisivät viimeksi Cardiffille pelaten pääasiassa heikon ottelun. Tuolloin selvästä pallonhallinnasta huolimatta hyökkäyspäässä hyvät maalintekopaikat olivat vähissä. Alkuvuodesta kotonaan Hammers on ollut kuitenkin vahvassa pelivireessä. Vierasjoukkue hävisi Bournemouthille ja on matkalla kohti Mestaruussarjaa. Enää sarjapaikan säilyttäminen ei tule kysymykseen. Miehistö on onnistunut maalinteossa 15 kertaa, joten hyökkäyspelaaminen on ollut läpi kauden aivan liian kapealla pohjalla. Etenkin reissupeleissä maalinteko on ollut täyttä tuskaa. Tien päällä on voitettu vain kerran. Townin sijoitus kuvastaa hyvin heikkoa materiaalia. Yksittäiset onnistumiset ovat jääneet kovin pieneksi iloksi. Kotijoukkueen tulivoima on tietysti toista, vaikka miehistöllä on edelleenkin  loukkaantumisia. Niitä on ollut pitkin kautta. Terriersillä on niin ikään terveyshuolia. Toisaalta nyt voidaan pelata melko vapautuneesti. Tasoero ja kotietu tekevät isännistä merkittävän voittajasuosikin.

Swansea – Manchester City

Jalkapallon FA Cupissa Swansea isännöi Manchester Cityä. Joutsenet hävisivät viimeksi selvin lukemin West Bromwichille ja sitä ennen Norwichille, mutta kotona on voitettu kuudesta edellisestä kilpailullisesta taistosta viisi. Kotona menestymistä on tullut reissupelejä paremmin, mutta erityisesti alakerta kaipaisi lisää tasaisuutta. Manchesterilaiset jatkoivat huimaa pelivirettään murskaamalla Mestarien liigassa Schalken. Kahteen peliin tehtiin kohtalaisen tylyt kymmenen maalia. Vierasjoukkue on voittanut tapaninpäivän jälkeen kaikki kilpailulliset ottelunsa lukuun ottamatta Newcastlen luona vierailua. Taivaansinisten tilanne on yksinkertaisesti se, että heidän pysäyttämiseksi tarvitaan jotain spesiaalia. Voittoja tulee voittojen perään, pelaajiston itseluottamus on taivaissa, tien päälläkin menestyminen on kiitettävää ja vaikka terveystilanne ei ole parhaimmillaan, materiaalin heikkenemisestä ei ole kysymys. Rotaatiota voi olla luvassa, mutta tasoero Sky Bluesin eduksi on silti julma. Walesilaisille on luvassa yksi kauden sytyttävimmistä otteluista, mutta realistisesti mikään ei puolla heidän yllätystään. Nyt alakerta joutuu hurjaan myllytykseen. Vierailijat saavat päivän lepoedun. Halutessaan suursuosikki voi ratkaista ottelun jo hyvissä ajoin. Yksipuolista taistoa on helppo odotella.

Wolverhampton – Manchester United

Jalkapallon FA Cupissa Wolverhampton kohtaa Manchester Unitedin. Sudet nappasivat viimeksi vähämaalisen pistejaon Chelsealta, joten vahva menestyminen huippuseuroja vastaan sai jatkoa. Kotijoukkueen vahvuutena on organisoitu pelitapa ja tiivis alakerta. Kotona on voitettu kuuteen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun viidesti. Punapaidat hävisivät ensimmäisen kerran sarjassa nykyisen valmennuksensa alaisuudessa, kun Arsenalin kanssa jäätiin pisteittä. Pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut iso vääryys. Ennen Lontoon vierailua voitettiin kolme ottelua, joista yksi oli itseluottamukselle hyvää tehnyt jatkopaikka PSG:stä. Materiaaliltaan vierasjoukkue on toki selvästi edellä, mutta kuten jo todettu, oranssimustat ovat menestyneet hienosti selvästi vahvempiaan vastaan. Lisäksi tammikuun puolen välin jälkeen vain kerran ei ole venytty vähintään tasapeliin. Red Devilsillä on ollut otteluruuhkaa, eikä terveystilanne ole myös läheskään ihanteellinen. Nippu on pitänyt alkuvuonna vieraissa silti muun muassa PSG:n, Chelsean ja Tottenhamin korkeintaan maalissa. United on kyllä lievä ennakkosuosikki, mutta monet tekijät puoltavat tiukkaa ja tasaista iltaa.

Rotherham – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Rotherham ja Norwich. Kotijoukkue voitti viimeksi loppuhetkillä tulleella osumalla QPR:n ja se oli edelliseen kahdeksaan otteluun seitsemäs pisteille pääseminen. Moneen viikkoon ainoa tappio on tullut Sheffield Unitedille. Kotonakin voitettiin viimeksi pitkästä aikaa, kun Blackburn kaadettiin viihdyttävän illan päätteeksi. United on silti edelleen yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Ei tiukkojen pelien kääntäminen omaksi eduksi ole helppoa. Vierasjoukkue taistelee yhä sarjan mestaruudesta yhdessä muutaman muun nipun kanssa, eikä edellisten viikkojen pelivire ole heikentänyt tavoitteen täyttämistä. Alla on viiteen viimeiseen peliin yhtä monta voittoa. Kanarianlinnut ovat sarjan tulivoimaisin porukka. Reissussakin halutaan menestyä aktiivisuudella ja rohkeudella. Viimeksi kotona voitettiin ansaitusti Hull. Ajoittain alakerrassa on edelleen tiivistämisen varaa. Materiaaliltaan sarjakärki on useamman pykälän parempi nippu. Isännillä on edelleen muutamia poissaoloja. Nyt erityisesti Millersin alakerta joutuu pahaan paikkaan. Ryhmän parantuneesta tekemisestä huolimatta ottelussa on yksi selvä ennakkosuosikki.

Aston Villa – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Aston Villa ja Middlesbrough pelaavat vastakkain. Birminghamilaiset ovat pääsemässä hyvään pelivireeseen, sillä alla on kolme voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi hyvin jo pidempään pelanneen Nottinghamin vieraana. Kotijoukkue on tehnyt viimeiseen kolmeen kierrokseen kahdesti vähintään kolme osumaa. Tulivoimainen nippu on saanut myös hyökkäyspelaamisensa suhteen tärkeitä onnistumisia. Itseluottamus on selvästi kohentumassa. Yhtä lailla alakerta on mennyt parempaan suuntaan. Loukkaantumisia on yhä rasitteena. Vierasjoukkue on pelannut viimeiset kolme kierrosta ilman voittoja, mutta hieman paremmalla onnella enemmän olisi ollut saatavilla. Viimeksi Boro hävisi kotonaan mainiossa iskussa olevalle Prestonille. Toisesta jaksosta osa oltiin vajaalla. Maalintekovoimaa ei ole samalla tavalla kuin monella kärkinipulla, mutta alakerta on sarjan kärkipäätä. Toisaalta neljään edelliseen vierailuun kolmesti on jääty itse maaleitta. Yksi niistä oli FA Cupissa. Varsinaista tasoeroa miehistöillä ei ole. Itseluottamuksensa takaisin saanut rohkea ja aktiivinen kotijoukkue lähtee otteluun ansaitusti lievänä ennakkosuosikkina.

Hull – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR matkustaa Hullin vieraaksi. Kotijoukkue on hävinnyt viimeiset kaksi kamppailuaan, ja vaikka jälkimmäinen niistä tapahtui Norwichille vain maalilla, loppulukemat olisivat voineet olla isommat. Kotonaan Tiikerit ovat menestyneet selvästi vieraspelejään paremmin. Kotona kuuteen edelliseen peliin neljästi omiin ei ole mennyt maaliakaan. Ärrien heikot peliesitykset jatkuivat viimeksi tappiollisesti Rotherhamia vastaan. Vierasjoukkue on voittanut sarjassa tapaninpäivän jälkeen kerran. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain selviäkin haasteita. Reissussa on voitettu lokakuun jälkeen kerran. Etenkin tien päällä maalinteko on vaikeaa. Enemmän kuin maalin tekeminen on siellä onnistunut viimeksi tammikuun alussa. Miehistön sarjapaikka ei ole nykyisellään kirkossa kuulutettu. Isännillä on edelleen hieman loukkaantumisia, mutta lontoolaiset eivät ole myöskään poissaoloitta. Materiaaleissa ei ole merkittäviä eroja. Tasaista ja tiukkaa ottelua odotellaan, mutta oranssimustat ovat näillä perusteluilla ansaitusti pikkuisen edellä.

Stoke – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke saa vastaansa Readingin. Potters pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Derbyn kanssa, mutta tappion kokeminen ei olisi ollut väärin. Kotijoukkue ei ole hävinnyt edelliseen kuuteen kierrokseen, mutta tiukkojen pelien kääntäminen omaksi eduksi jatkuu vaikeana. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on yhä kapealla pohjalla. Alakerta antaa mahdollisuuden voittaa lähes jokaisella kerralla, mutta maalintekoon pystyviä pelaajia on vähän. Tammikuun 19. päivän jälkeen vain Nottinghamille on tehty enemmän kuin maali. Kolmeen viimeiseen otteluun omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Perustaso riittäisi hyvin nousukarsintoihin. Royals hävisi viimeksi selvästi Leedsille, mutta sitä edelsi voitot Wiganista ja heikosta Ipswichistä. Kummallakin kerralla voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Loukkaantumisia on rasitteena. Lisäksi vieraissa pelaaminen tuottaa yhä tuskaa. Tien päällä on voitettu syyskuun jälkeen vain viimeksi mainittu Ipswich. Maalinteko on reissussa niin ikään kapealla pohjalla. Alakerrassa on ollut myös jälleen vaikeuksia. Vierailijoilla on päivän pidempi lepoaika. Materiaaliltaan isännät ovat selvästi edellä. Punavalkoiset lähtevät iltaan ansaittuina ennakkosuosikkeina, mutta niukalla ratkaisuvoimalla tukkoinen ja hankala ilta ei yllättäisi.

Sheffield Wednesday – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Sheffield Wednesday ja Blackburn. Isäntien mainio pelivire jatkui viimeksi heikkoa Boltonia vastaan. Owls on pelannut sarjassa viimeiset 11 kierrosta ilman tappioita. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa, sillä onnistumisia tulee onnistumisien perään. Puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on alkanut löytymään. Viiteen viimeiseen peliin kahdesti on jääty korkeintaan maaliin. Kotona viiteen edelliseen taistoon omiin on mennyt yhteensä yksi osuma. Kotijoukkueella on edelleen pieni mahdollisuus nousukarsintoihin. Rovers nappasi viimeksi selvän voiton Wiganista, mutta muuten onnistumiset ovat olleet vähissä. Loppulukemat olivat viimeksi jopa vähän kovat suhteessa pelitilanteisiin. Hyvän alkukauden jälkeen pelivire on ollut laskusuunnassa. Alakerrassa on ollut hankaluuksia. Reissussa ei ole voitettu lokakuun jälkeen kuin kerran. Sheffieldiläisillä on yhä hieman loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät ole terveyshuolitta. Materiaaliltaan Riversiders on heikompi osapuoli, eikä näillä lähtökohdilla Pöllöjen voittajaehdokkaan asemasta ole epäselvyyttä.

Brentford – West Bromwich

Brentford pyrkii kaatamaan West Bromwichin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella Sheffield Unitedille, mutta viimeiseen viiteen otteluun alla on myös kolme voittoa. Sheffield Unitedia vastaan matkalla oli myös huonoa onnea. Kotona on voitettu edelliset seitsemän kilpailullista kamppailua. Siellä maalinteossa onnistutaan useasti kolmesti tai enemmänkin. Siellä kahteen edelliseen peliin maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Albion antoi äskettäin potkut päävalmentajalleen, mutta pientä herättelyä oli myös tilauksessa. Viimeksi voitettiin selvästi Swansea, mutta loppulukemat olivat pelitilanteisiin nähden yläkanttiin. Vierasjoukkue on Beesin tavoin tulivoimainen ja aktiivinen nippu, joka on isossa kuvassa sarjan parhaimpia reissussa pärjääjiä. Alakerta on ollut ajoittain selvissäkin ongelmissa. Siitä esimerkki saatiin edellisessä matkaottelussa Leedsissä. Äskettäin kotona jäätiin pettymykseen Ipswichiä vastaan. Alakerrassa lienee yhä vähän terveyshuolia. Viihdyttävä ja vauhdikas ilta on edessä. Isännillä nousukarsintoihin on vielä pieni mahdollisuus, mutta nyt on voitettava isolla prosentilla. Heillä on päivän pidempi lepoaika ja kyllä kyseessä on ansaitusti lievä ennakkosuosikki.

Ipswich – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Ipswich isännöi Nottinghamia. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen neljästi pistejakoja, mutta voittoihin ei ole pystytty joulukuun puolen välin jälkeen kuin kerran. Viimeksi Town nappasi itseluottamukselle hyvää tehneen tasapelin Bristolista, mutta tiukkojen pelien kääntäminen omaksi eduksi on tuskaa. Erityisesti hyökkäyspelaaminen on ollut vaatimatonta. Alakerta on toiminut jo pidempään varsin hyvin. Loukkaantumisia on rasitteena. Vierasjoukkue hävisi viimeksi tasaisen ottelun Aston Villalle, mutta sitä edelsi kuuteen kamppailuun pisteittä jääminen vain kerran. Materiaaliltaan Forest on selvästi laadukkaampi, mutta reissussa on ollut vaikeaa. Siellä maalinteko on ollut alkuvuodesta tukkoista. Nousukarsintoihin on yhä mahdollisuus. Loukkaantumisia on ollut niin ikään huolena. Vierailijoilla on pienempi lepoaika. Sinivalkoisten kotietu on ollut heikko, mutta varsinkin Bristolin ja West Bromwichin pitäminen yhdessä osumassa on tuonut uskoa. Tricky Trees on lievä ennakkosuosikki, mutta vähämaalisessa illassa isännillä on hyvä mahdollisuus olla yllättävänkin inhottavasti kaadettavissa.

Preston – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston saa vastaansa Birminghamin. Isäntien vahvat peliesitykset jatkuivat viimeksi voitollisessa kamppailussa Middlesbroughista. Kotijoukkue on edelleen yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Pelaajiston itseluottamus on korkealla, sillä sarjassa on hävitty edellisen kerran tammikuun ensimmäisenä päivänä. Erityisesti puolustuspelaaminen on toiminut mainiosti. Kotona on hävitty sarjassa edellisen kerran tapaninpäivänä ja siellä on pidetty monta tasokasta nippua enintään maalissa. Vierasjoukkue on voittanut viimeiseen viiteen kierrokseen kerran, joten pelivire on matkalla laskuun. Viimeksi Brum hävisi kotonaan hieman yllättävästi Millwallille. Lähiaikoina maalinteko on ollut vaikeaa. Hieman paremmalla onnella muutamasta pelistä olisi ollut enemmänkin tarjolla. Alkuvuodesta tien päällä alakerrassa on ollut ajoittain selviä haasteita. Materiaaliltaan North End on parempi ja on näillä perusteluilla kotonaan jopa selvä ennakkosuosikki.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 16.3.2019 | Tilastot

BournemouthNewcastle
Sarjataulukossa1213
Voitot-tasapelit-häviöt11-4-159-7-14
Tehdyt-päästetyt maalit41-5429-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-128-6
Laukauksia/ottelu11,511,7
Pallonhallinta46,70 %43,00 %
Syöttöprosentti77,70 %72,60 %
LoukkaantumisetL. Cook, S. Cook Stanislas, Francis, GoslingClark, Elliot, Longstaff
PelikiellossaSchär
BurnleyLeicester
Sarjataulukossa1710
Voitot-tasapelit-häviöt8-6-1611-5-14
Tehdyt-päästetyt maalit34-5738-42
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-0-4
Maalipuntari 6 edellistä9-128-12
Laukauksia/ottelu9,713,6
Pallonhallinta43,50 %50,20 %
Syöttöprosentti70,40 %78,20 %
LoukkaantumisetDefour, Lennon, WaltersAlbrighton, Amartey
Pelikiellossa
West HamHuddersfield
Sarjataulukossa920
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-133-5-22
Tehdyt-päästetyt maalit37-4315-53
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä7-62-12
Laukauksia/ottelu11,210,6
Pallonhallinta48,40 %48,50 %
Syöttöprosentti78,10 %76,40 %
LoukkaantumisetReid, Sanchez, Wilshere, YarmolenkoDiakhaby, Mbenza, Williams,  Depoitre, Hogg
Pelikiellossa
SwanseaManchester City
Sarjataulukossa151
Voitot-tasapelit-häviöt13-8-1524-2-4
Tehdyt-päästetyt maalit45-4679-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-46-0-0
Maalipuntari 6 edellistä5-916-2
Laukauksia/ottelu1317,5
Pallonhallinta54,80 %64,00 %
Syöttöprosentti83,20 %89,00 %
LoukkaantumisetBravo, De Bruyne, Mendy, Fernandinho
Pelikiellossa
WolverhamptonManchester United
Sarjataulukossa75
Voitot-tasapelit-häviöt12-8-1017-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit38-3658-40
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-510-5
Laukauksia/ottelu12,413,7
Pallonhallinta46,70 %53,70 %
Syöttöprosentti77,70 %82,50 %
LoukkaantumisetMata, Lingard, Sanchez, Valencia
Pelikiellossa
RotherhamNorwich
Sarjataulukossa221
Voitot-tasapelit-häviöt7-15-1522-9-6
Tehdyt-päästetyt maalit39-5975-47
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-15-0-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1015-8
Laukauksia/ottelu13,414,7
Pallonhallinta43,90 %54,90 %
Syöttöprosentti60,90 %78,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Aston VillaMiddlesbrough
Sarjataulukossa85
Voitot-tasapelit-häviöt13-15-915-13-8
Tehdyt-päästetyt maalit65-5440-28
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-55-5
Laukauksia/ottelu13,713,8
Pallonhallinta53,30 %46,10 %
Syöttöprosentti79,40 %70,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullQPR
Sarjataulukossa1318
Voitot-tasapelit-häviöt14-8-1512-7-18
Tehdyt-päästetyt maalit52-5443-57
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä9-143-9
Laukauksia/ottelu10,713
Pallonhallinta46,70 %46,20 %
Syöttöprosentti68,40 %69,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeReading
Sarjataulukossa1720
Voitot-tasapelit-häviöt10-16-118-12-17
Tehdyt-päästetyt maalit37-4240-56
Kuntopuntari 6 edellistä1-5-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-28-12
Laukauksia/ottelu10,911,4
Pallonhallinta50,80 %50,50 %
Syöttöprosentti76,60 %76,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayBlackburn
Sarjataulukossa1116
Voitot-tasapelit-häviöt13-13-1112-11-14
Tehdyt-päästetyt maalit44-4950-56
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä8-48-9
Laukauksia/ottelu11,811,6
Pallonhallinta48,90 %49,90 %
Syöttöprosentti73,10 %69,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordWest Bromwich
Sarjataulukossa144
Voitot-tasapelit-häviöt13-10-1318-10-9
Tehdyt-päästetyt maalit60-4971-48
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä11-69-8
Laukauksia/ottelu15,314
Pallonhallinta56,40 %51,90 %
Syöttöprosentti79,80 %77,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
IpswichNottingham
Sarjataulukossa2410
Voitot-tasapelit-häviöt3-14-2013-14-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-6151-43
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-77-7
Laukauksia/ottelu9,711,9
Pallonhallinta49,30 %50,10 %
Syöttöprosentti67,10 %73,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonBirmingham
Sarjataulukossa912
Voitot-tasapelit-häviöt14-12-1112-14-11
Tehdyt-päästetyt maalit57-5053-48
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-44-9
Laukauksia/ottelu1312,4
Pallonhallinta50,80 %43,60 %
Syöttöprosentti70,20 %62,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.