Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 16.1.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

Leeds – Brighton Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leeds voittaa2,04Aseta veto Unibetillä
Brighton voittaa3,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Leeds kohtaa Brightonin. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Isännät kuuluvat Valioliigan viihdyttävimpien miehistöjen joukkoon ja rohkeaa pelitapaa tuodaan vahvasti esille myös tulevissa otteluissa. Leeds on pelannut viime aikoina selvästi voitollisesti West Bromwichista ja pisteittä Tottenhamia vastaan. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, mutta toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin viidesti ja onnistumisia olisi voinut tulla myös isossa kuvassa enemmän. Sarjanousija olisi ansainnut viisi pistettä enemmän. FA Cupissa tuli silti yllättävä tappio Crawleylle. Vierasjoukkue on yksi alisuorittajista ja huonon onnen miehistöistä. Lokkien pitäisi olla selvästi paremmissa asemissa. Sinivalkoiset ovat pelanneet oleellisesti sijoitustaan paremmin, mutta onnistumisia on tullut vähän. Albion on eittämättä suurin alisuorittaja, sillä Seagullsilla on osaamista selvästi parempaan. Viimeksi ottelu Wolverhamptonia vastaan päättyi kuuden maalin tasuriin, mutta maalin voitto ei olisi kuvannut iltaa heikosti. FA Cupissa tuli niukasti paikka jatkossa. Lokit pelaa viikolla Manchester Cityä vastaan. Leeds voittaa vähän alle kerran kahdesta. Ristiä on pelattu liikaa, joten mennään iltaan ykköskakkosella.

West Ham – Burnley Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
West Ham voittaa1,90Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät West Ham ja Burnley. Isännät ovat pelanneet seitsemän voiton, viiden tasapelin ja viiden tappion merkeissä. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittomassa ottelussa Southamptonia vastaan ja voitollisesti Evertonista. Hammers nappasi FA Cupissa paikan jatkosta, kun Stockport kaatui maalilla. West Ham kaatoi viimeksi Evertonin ja voitto tuli ansaitusti. Kotijoukkue on pelannut hyvin sijoituksensa mukaisella tasolla. Lontoolaisille ei ole tehty kolmeen edelliseen kilpailulliseen otteluun maaleja. Valioliigassa on tullut viidestä edellisestä ottelusta yksi voitto, mutta myös tappiot ovat olleet vähissä. Hammers on pelannut kotonaan viimeksi neljän maalin tasapelin Brightonin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Claretsin kausi lähti liikkeelle heikosti, mutta miehistö on ollut sen jälkeen paremmassa iskussa. Viikolla tuli tappio Manchester Unitedille, mutta marraskuun jälkeen on jääty muuten pisteittä kerran. Ottelu Manchester Unitedia vastaan päättyi ansaitusti pisteittä. Vuosi päätettiin voitolla Sheffield Unitedista. FA Cupissa tuli tulosta MK Donsista. Maalinteko on yhä Claretsille hankalaa. West Ham voittaa päälle 50 prosentilla. Alipelattu Hammers saa olla tolppa.

Fulham – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,48Aseta veto LeoVegasilla

Fulham haastaa Chelseaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kaksi voittoa, viisi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Mökkiläiset on pelannut hieman sijoitustaan paremmin, mutta voittaminen ja maalinteko ovat tuottaneet valkopaidoille jatkuvasti vaikeuksia. Isännät ovat kärsineet lukuisista koronan poissaoloista ja siksi Valioliigassa viimeisin ottelu on tapaninpäivältä. Tuolloin kamppailu Southamptonia vastaan päättyi ilman maaleja. Niukka voitto ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Cottagersilla on kaikki eväät taistella sarjapaikkansa puolesta, mutta varsinkin ratkaisuvoiman löytäminen on selvästi epävarmaa. Valioliigassa on tullut kuudella viime kierroksella yksi tappio, mutta hyökkäyspään kehnous on vesittänyt voitot. FA Cupissa tuli sentään voitto QPR:stä. Fulham pelaa viikolla Tottenhamia vastaan. Vierasjoukkue on ollut pelillisesti yksi parhaista miehistöistä, vaikka sinipaidat eivät majaile kärjen joukossa. Blues on otteisiinsa nähden yllättäen vain vähän kympin sakissa, mutta vieraat ovat olleet selvästi tauluaan parempia. Chelsealla on alla tasapeli Aston Villan kanssa ja tappio Manchester Cityä vastaan. Aston Villasta olisi pitänyt irrota voitto. FA Cupissa tuli helppo voitto. Chelsea voittaa noin 65 prosentilla. Alipelattu Blues on hyvä varma.

Leicester – Southampton Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leicester voittaa1,89Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton matkustaa Leicesterin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet mainion kauden ja keränneet otteluistaan 10 voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat saaneet laajasti onnistumisia ja Valioliigassa myös vuosi lähti liikkeelle voiton merkeissä. Koko pistepotti irtosi Newcastlea vastaan. Ketut sai voiton myös FA Cupissa, kun paikka jatkoon tuli Stokea vastaan. Leicester on lievästi ylisuorittanut miehistö, mutta kotijoukkueella on kaikki eväät taistella myös jatkossa paikoista heti kärjen takana. Sinipaidat pystyvät käyttämään maalipaikkoja hyvin hyödyksi ja itseluottamus on varmasti kunnossa. Joulun aikaan tuli muutamia voitottomia otteluita, mutta toinen niistä oli tasuri Manchester Unitedin kanssa ja Crystal Palacea vastaan voitto ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla kahdeksan voittoa, viisi tasapeliä ja neljä tappiota. Saints on pelannut Kettujen tavoin hyvän kauden, mutta Pyhimykset on ylisuorittanut selvästi. Nykyinen sijoitus on monta pykälää liian korkealla. Punavalkoisten peliesitykset eivät ole olleet sarjataulukon tasolla. Vuosi alkoi silti komealla voitolla Liverpoolista, mutta se oli onnekas pistepotti. Iltaa edelsi kolme kierrosta ilman tehtyä maalia. Leicester voittaa vähän alle 55 prosentilla. Alipelatut Ketut on hyvä piikki.

Cardiff – Norwich Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,40Aseta veto Unibetillä
Norwich voittaa2,25Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff isännöi Norwichia. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kahdeksan voittoa, viisi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet sijoitustaan paremmin, mutta walesilaisten onnistumiset ovat jääneet heikoiksi. Bluebirds on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Brentfordia vastaan ja ilman pisteitä Wycombelle. FA Cupissa tuli myös pettymys, kun ilta Nottinghamia vastaan päättyi tappioon. Viimeksi pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin, mutta taisto Brentfordia vastaan päättyi ansaitusti tappioon. Cardiff pelaa edelleen tasolla, jolla on mahdollista menestyä paremmin, mutta haasteita on yllättävän paljon. Walesilaisten taidoilla sijoituksen pitäisi olla kympin joukossa. Pelillisesti sijoitus voisi myös olla lähellä sitä. Vierasjoukkue on kärjessä ja on pelannut mainiosti. Kanarialinnut on saanut paljon onnistumisia ja napannut menestystä myös viime aikoina. Keltavihreät ovat pelanneet äskettäin tasapelin QPR:n kanssa ja voitollisesti Barnsleysta. FA Cupissa tuli voitto Coventrysta. Norwichilla oli hetki sitten vähän vaisumpi ajanjakso, mutta Yellowsin tilanne jatkuu yhä vahvana. Canaries on silti lievä ylisuorittaja, sillä miehistön ei pitäisi olla kärjessä. Norwich voittaa karvan yli 40 prosentilla. Oikein pelattu koitos merkataan ristikakkosella.

Barnsley – Swansea Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto Mr Greenillä
Swansea voittaa2,70Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Barnsley ja Swansea. Tykes on esiintynyt saldolla 10 voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kotijoukkue on pelannut materiaaliinsa nähden hyvän kauden ja taistelee paikoista kympin tuntumassa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Rotherhamia vastaan ja ilman pisteitä Norwichille. Punavalkoiset ovat lievästi ylisuorittaneet, mutta miehistö on saanut hyvin onnistumisia ja on valmis pelaamaan myös jatkossa paikoista vähintään keskikastissa. FA Cupissa tuli kahden maalin voitto Tranmeresta, mutta viimeisin tappio sarjassa Norwichille ei ollut vääryys. Maaliodottamat menivät kärjen eduksi. Vierasjoukkue on saanut 12 voittoa, seitsemän tasapeliä ja neljä tappiota. Joutsenten kausi on mennyt mainiosti. Miehistö on saanut paljon onnistumisia ja myös viime aikoina on tullut tulosta. Swansea kaatoi edellisellä kierroksella Watfordin. Vierasjoukkue pelasi sen jälkeen FA Cupissa ja meni jatkoon Stevenagea vastaan. Ottelu Watfordia vastaan olisi pitänyt mennä pistejakona. Joutsenet on silti erityisesti puolustanut loistavalla tavalla. Omiin on mennyt vähän palloja. Miehistö on kuitenkin ylisuorittanut ja alakerta ollut onnekas. Laadukkaampi Swansea on minisuosikki. Mennään oikein pelatussa kohteessa ristikakkosella.

Bournemouth – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa1,58Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bournemouth kohtaa Lutonin. Kotijoukkue on saanut 11 voittoa, yhdeksän tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet mainion kauden ja saaneet paljon onnistumisia. Cherries on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja myös viime aikoina tulosta on saatu hyvin. Kirsikat on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stokea vastaan ja pistejaon Millwallin kanssa. FA Cupissa tuli selvä voitto Oldhamia vastaan. Bournemouth on tehnyt eniten maaleja, mutta hyökkäys ei ole toiminut puolustuksen kustannuksella. Alakerta on toiminut yhtä lailla vahvasti. Bournemouth on valmis pelaamaan myös jatkossa paikoista korkealla. Tosin ottelu Millwallia vastaan oli pettymys ja jopa vieraiden maalin voitto ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla kahdeksan voittoa, kuusi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Hatters on pelannut viime aikoina voitollisesti Bristolia vastaan ja ilman pisteitä QPR:lle. Tappio ei tullut vääryytenä. Siinä välissä FA Cupin ottelu Readingia vastaan päättyi maalin voittoon. Luton on esiintynyt taitoihinsa nähden sopivalla tavalla. Oranssipaidoilla on ollut vieraissa vaikeuksia. Luton joutuu kovaan testiin ja menestyminen tulee olemaan selvä haaste. Bournemouth voittaa karvan yli 60 prosentilla. Alipelattu Cherries on hyvä varma.

Blackburn – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa2,08Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Blackburn ja Stoke. Kotijoukkue on pelannut saldolla yhdeksän voittoa, viisi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pisteittä Huddersfieldiä vastaan ja voitollisesti Birminghamista. Rovers majailee kympin alla, mutta kotijoukkue on pelannut sijoitustaan paremmin. Miehistö on ollut pelillisesti yksi Mestaruussarjan parhaista ryhmistä. Blackburn pelasi FA Cupissa tappiollisesti Doncasteria vastaan, mutta kotijoukkueella on kaikki eväät nousta sarjassa pelaamaan paikoista korkealla. Rovers haluaa pelata aktiivista ja rohkeaa jalkapalloa ja maaliodottamien valossa olisi yllätys, jos tällaisella tahdilla ei tule parempaa menestystä. Vierasjoukkue on esiintynyt saldolla yhdeksän voittoa, kahdeksan tasapeliä ja kuusi tappiota. Potters on menestynyt hyvin, mutta miehistö on myös ylisuorittanut. Punavalkoiset ovat pelanneet viime aikoina vähämaalisen tasapelin Nottinghamia vastaan ja tappiollisesti Bournemouthia vastaan. FA Cupissa tuli selvä tappio Leicesterille, mutta ottelu Bournemouthia vastaan oli maaliodottamissa hyvin tasainen. Stoke on kieltämättä hiipumassa ja sarjataulukko on edelleen otteisiin nähden yläkanttiin. Blackburn voittaa lähes kerran kahdesta. Alipelattu Rovers saa olla tolppa.

Coventry – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto LeoVegasilla
Sheffield Wednesday voittaa3,50Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Coventry kohtaa Sheffield Wednesdayn. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kuusi voittoa, kahdeksan tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Prestonia vastaan ja voitollisesti Millwallista. Sky Blues pelasi FA Cupissa Norwichia vastaan ja kärsi tappion kahdella maalilla. Coventry on saanut kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa yhden voiton ja varsinkin maalinteon kanssa on riittänyt haasteita. Kotijoukkueella on kuitenkin kaikki eväät taistella sarjapaikkansa puolesta, mutta isännät ovat olleet pelillisesti yksi Mestaruussarjan heikoimmista nipuista. Sijoituksen pitäisi olla viimeisten joukossa. Vierasjoukkueen suunta on kääntynyt ja Owls on ollut mainiossa iskussa. Pöllöt on saanut useita voittoja. Koko pistepotteja on napattu esimerkiksi Derbyä ja Middlesbroughia vastaan. FA Cupissa tuli voitto Exeteristä, vaikka ongelmia riitti varsinkin koronan vuoksi. Sheffield Wednesdayn tilanne on yhä haastava, mutta Owlsilla on nyt toinen ääni kellossa. Itseluottamukselle voitot ovat tulleet mainioon saumaan. Sheffield Wednesday on ollut Coventryn tavoin pelillisesti vaisu, mutta vierailla on hyvä sauma nostaa itsensä kuiville. Sky Blues voittaa 40 prosentilla. Oikein pelattu koitos merkataan ristikakkosella.

Nottingham – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Nottingham voittaa2,40Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham yrittää kaataa Millwallin. Kotijoukkue on yksi Mestaruussarjan alisuorittajista ja saanut otteluistaan viisi voittoa, seitsemän tasapeliä ja 11 tappiota. Isännät ovat pelanneet selvästi sijoitustaan paremmin, mutta punapaidoille menestyminen on ollut kovin vaikeaa. Forestilla on osaamista taistella paikoista kympin tuntumassa, mutta kausi on mennyt heikosti ja onnistumisia on tullut vähän. Nottingham on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Stoken kanssa ja voitollisesti Prestonia vastaan. Lisäksi FA Cupissa tuli paikka jatkoon Cardiffista. Isännät ovat pelanneet kuusi tappiotonta ottelua putkeen ja varsinkin alakerta on ollut hyvässä iskussa. Maalinteon kanssa on edelleen selvästi parannettavaa, mutta Forestin suunta on parantumassa ja aineksia jatkaa hyvässä iskussa. Miehistön ottelut ovat monesti hyvin pienten marginaalien koitoksia. Vierasjoukkue majailee keskikastissa ja on pelannut viime aikoina pisteittä Coventrya vastaan ja tasapelin Bournemouthin kanssa. Siinä välissä tuli FA Cupissa voitto Borehamista. Millwall voisi olla eittämättä vähän ylempänä. Lisäksi Leijonat loi viimeksi enemmän maaliodottamaa. Levänneempi Nottingham voittaa vähän yli 40 prosentilla. Hieman alipelattu Forest on rohkeasti tolppa.

Bristol – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto Mr Greenillä
Preston voittaa2,90Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Bristol ja Preston. Kotijoukkue on pelannut saldolla 10 voittoa, kolme pistejakoa ja yhdeksän tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Wycombesta ja ilman pisteitä Lutonia vastaan. Robins pelasi FA Cupissa Portsmouthia vastaan ja nappasi siellä paikan jatkoon. Bristol majailee kympin sakissa, mutta kotijoukkue on pelannut sijoitustaan heikommin. Isäntien pitäisi olla selvästi alempana, sillä paikka vain vähän putoamisviivan lähellä ei kuvastaisi heikosti punapaitojen otteita. Puolustuksena voi todeta, että viime kierroksella Bristol loi vähän Lutonia enemmän maaliodottamaa. Wycombea vastaan käyty ottelu olisi voinut päättyä parhaiten pistejakoon. Taustalla on useita poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan 10 voittoa, kaksi tasapeliä ja 11 tappiota. North End on pelannut viime aikoina voitollisesti Coventrysta ja ilman pisteitä Nottinghamia vastaan. Miehistö pelasi FA Cupissa Wycombea vastaan ja kärsi yllättävän selvän tappion. Preston on materiaaliltaan Bristolia parempi porukka, mutta vierasjoukkueen ei pitäisi olla nykyistä paremmissa asemissa. Lilywhites on ollut vähintään lievä pettymys. City saa olla marginaalinen ennakkosuosikki. Mennään oikein rastittuun iltaan ristikakkosella.

Watford – Huddersfield Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
Watford voittaa1,70Aseta veto Gutsilla

Watford pelaa Huddersfieldiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä ja taistelee paikoista kärjen lähellä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Norwichia vastaan ja ilman pisteitä Swansealle. Hornets esiintyi FA Cupissa Manchester Unitedia vastaan ja kärsi tappion, mutta paluu voittojen pariin on heti hyvin tehtävissä. Keltamustien materiaalilla menestystä pitäisi tulla myös jatkossa, vaikka taustalla on viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta vain yksi voitto. Watford oli Norwichia vastaan parempi miehistö ja myös viime ottelussa pistejako olisi kuvannut taistoa parhaiten. Ottelu alkoi hyvin, mutta Swansea käänsi sen kahdella maalilla. Watfordin pitäisi olla vähintään pykälän nykyistä korkeammalla.  Vierasjoukkue on pelannut viime aikoina voitollisesti Blackburnia vastaan ja ilman pisteitä Readingille. Terriers esiintyi FA Cupissa tappiollisesti Plymouthia vastaan. Huddersfieldin kausi on mennyt hyvin, vaikka FA Cup meni penkin alle. Town on silti ylisuorittanut, sillä miehistön pitäisi olla alempana. Isännillä on jokunen poissaolo, mutta vierailla niitä on yhtä lailla ja Terriersin materiaalista ne syövät enemmän iskukykyä. Vahva Hornets voittaa päälle 55 prosentilla. Alipelattu ykkönen on piikki.

Derby – Rotherham Vakio

 • Ottelun aika: 16/01/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/01 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
Derby voittaa1,95Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Derby ja Rotherham. Isännät ovat pelanneet saldolla neljä voittoa, seitsemän tasapeliä ja 11 tappiota. Kotijoukkue on yksi alisuorittajista, sillä Pässien materiaalilla pitäisi taistella paikoista kympin tuntumassa. Rams on pelannut sijoitustaan paremmin, mutta valkopaitojen onnistumiset ovat jääneet heikoiksi. Derby on pelannut viime aikoina selvästi voitollisesti Birminghamia vastaan ja tappiollisesti Sheffield Wednesdaylle. Pistejako olisi kuvannut ottelua kuitenkin paremmin. FA Cupissa tuli tappio Chorleyta vastaan, mutta kentällä käytettiin heikkoa kokoonpanoa. Derbyllä on osaamista selvästi nähtyä parempaan, mutta kotijoukkue on ollut yllättävän vaisu ja merkittävissä ongelmissa. Rams pystyy pelaamaan itsensä keskikastin tuntumaan, mutta kolmella edellisellä kierroksella on jääty kahdesti ilman maaleja. Vierasjoukkue on yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä ja taistelee ansaitusti putoamista vastaan. Millers on pelannut viime aikoina tappiollisesti Blackburnia vastaan ja ilman pisteitä Barnsleyta vastaan. Vieraat pelasivat FA Cupissa Evertonin kanssa ja joutuivat taipumaan vasta jatkoilla. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Derby voittaa lähes 50 prosentilla. Pässit on vähän alipelattu, mutta merkataan risti kaveriksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
100 % 200 €4 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,80 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
Riskitön vetoIlmaisvedon voitot X 1EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 16.1.2021 | Tilastot

LeedsBrighton
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-82-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit30-3321-28
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-4-2
Maalipuntari 6 edellistä14-136-10
Laukauksia/ottelu15,212,7
Pallonhallinta57,60 %52,60 %
Syöttöprosentti82,80 %81,50 %
LoukkaantumisetKochLallana, Welbeck Lamptey, Alzate (?), Jahanbakhsh (?)
PelikiellossaPhillipsBissouma
West HamBurnley
Sarjataulukossa1016
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-54-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit24-219-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä6-75-3
Laukauksia/ottelu11,89,2
Pallonhallinta43,10 %42,70 %
Syöttöprosentti77,40 %71,50 %
LoukkaantumisetFabianski (?)
Pelikiellossa
FulhamChelsea
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt2-5-87-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-2332-21
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä4-57-10
Laukauksia/ottelu11,513,7
Pallonhallinta48,50 %56,90 %
Syöttöprosentti81,80 %86,10 %
Loukkaantumiset
PelikiellossaKante
LeicesterSouthampton
Sarjataulukossa37
Voitot-tasapelit-häviöt10-2-58-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit31-2126-19
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä10-65-2
Laukauksia/ottelu11,610,2
Pallonhallinta53,20 %53,00 %
Syöttöprosentti82,10 %79,30 %
LoukkaantumisetVardy (?), Praet (?), Maddison (?)Vestergaard, Romeu (?), Che Adams (?), Djenepo (?), McCarthy (?)
Pelikiellossa
CardiffNorwich
Sarjataulukossa151
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-914-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit29-2531-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-128-4
Laukauksia/ottelu11,816,3
Pallonhallinta48,20 %58,00 %
Syöttöprosentti71,00 %82,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleySwansea
Sarjataulukossa92
Voitot-tasapelit-häviöt10-4-912-7-4
Tehdyt-päästetyt maalit27-2927-13
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-78-3
Laukauksia/ottelu11,110,9
Pallonhallinta46,70 %50,50 %
Syöttöprosentti63,30 %74,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BournemouthLuton
Sarjataulukossa314
Voitot-tasapelit-häviöt11-9-38-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit38-1920-26
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-36-6
Laukauksia/ottelu13,19,4
Pallonhallinta55,40 %49,10 %
Syöttöprosentti79,10 %72,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnStoke
Sarjataulukossa118
Voitot-tasapelit-häviöt9-5-99-8-6
Tehdyt-päästetyt maalit38-2726-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä7-72-2
Laukauksia/ottelu15,29,2
Pallonhallinta55,90 %48,50 %
Syöttöprosentti79,40 %71,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CoventrySheffield Wednesday
Sarjataulukossa1721
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-96-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit22-3115-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä4-56-6
Laukauksia/ottelu9,98,4
Pallonhallinta47,60 %44,10 %
Syöttöprosentti73,10 %68,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NottinghamMillwall
Sarjataulukossa2016
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-115-11-6
Tehdyt-päästetyt maalit16-2619-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä6-56-8
Laukauksia/ottelu11,711,7
Pallonhallinta49,90 %47,30 %
Syöttöprosentti75,40 %71,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolPreston
Sarjataulukossa1012
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-910-2-11
Tehdyt-päästetyt maalit23-2430-31
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-0-3
Maalipuntari 6 edellistä4-85-6
Laukauksia/ottelu9,310
Pallonhallinta49,30 %50,20 %
Syöttöprosentti72,20 %71,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WatfordHuddersfield
Sarjataulukossa613
Voitot-tasapelit-häviöt10-7-59-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit25-1728-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-56-10
Laukauksia/ottelu11,111
Pallonhallinta52,50 %55,90 %
Syöttöprosentti78,90 %79,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyRotherham
Sarjataulukossa2223
Voitot-tasapelit-häviöt4-7-114-4-12
Tehdyt-päästetyt maalit14-2419-29
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-21-0-5
Maalipuntari 6 edellistä6-25-11
Laukauksia/ottelu11,111,2
Pallonhallinta51,70 %46,90 %
Syöttöprosentti77,60 %61,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö