Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 15.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Suomessa, Skotlannissa ja Mestarien liigan pudotuspeleissä. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

MESTARIEN LIIGA TARJOUS

Mestarien liigan tarjous

Lunasta uusille asiakkaille korotetut kertoimet täältä!
18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

Manchester City – Lyon Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/08 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester City voittaa1,26Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Mestarien liigassa Manchester City pelaa Lyonia vastaan. Taivaansiniset pelasivat Mestarien liigan edellisellä kierroksella Real Madridia vastaan ja etenivät lopulta ansaitusti jatkoon. Englantilaiset ovat Mestarien liigan suurimpia mestarisuosikkeja ja menestystä pitäisi tulla kiitettävällä tavalla. Ranskalaiset pelasivat viimeksi Juventusta vastaan ja selvisivät komealla tavalla jatkoon, vaikka maaliodottamat menivät vastustajan eduksi. Jatkoon mentiin vierasmaalin takia. Lyonin pelaaminen oli Juventusta vastaan odotettua rohkeampaa ja aktiivisempaa. Paikka jatkossa oli Juventusta vastaan varmasti mainio piristysruiske, mutta Manchester Cityä vastaan mahdollisuudet ovat selvästi heikommat. Ottelun kulku on vahvasti taivaansinisten komennossa. Ranskalaiset voivat keskittyä nopeisiin vastaiskuihin. Tasoero on englantilaisten eduksi raju. Jättiläiseltä Agüero ei ole mukana. Äärimmäisen vahva Manchester City voittaa päälle 75 pinnalla. Lähes oikein pelattu ykkönen on varma.

HJK – FC Honka Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/08 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
HJK voittaa1,65Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,70Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK isännöi FC Honkaa. Kotijoukkue on saanut kahdelta edelliseltä kierrokselta vähämaalisen tasapelin FC Lahtea vastaan ja voiton KuPSia vastaan. Helsinkiläisten kesä on mennyt laadukkaasti ja onnistumisia on tullut hyvässä tahdissa, mutta matkalle on mahtunut myös yksittäisiä heikkoja otteluita. Niistä hyvä esimerkki tuli viimeksi kotona FC Lahtea vastaan. HJK on muuten erittäin vaikeasti kaadettavissa ja sinivalkoiset ovat Veikkausliigan huippua. KuPSia vastaan päästiin takaisin onnistumisen pariin. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, mutta numerot olivat yläkanttiin. Klubi on saanut pisteitä kaikilta paitsi yhdeltä kierrokselta. Vierasjoukkue on esiintynyt viime aikoina pistejaossa SJK:n kanssa ja voitossa kahdella maalilla TPS:stä. Espoolaiset voivat taistella materiaalinsa puolesta paikoista heti kärjen alla. FC Hongalle maalinteko on ollut vaikeaa, mutta alakerta on ollut vahvassa iskussa. HJK voittaa noin 57 pinnalla. Risti tulee aivan liikaa pelatun ykkösen kaveriksi.

Ilves – SJK Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/08 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,45Aseta veto Gutsilla
SJK voittaa4,30Aseta veto Unibetillä

Ilves pelaa jalkapallon Veikkausliigassa SJK:ta vastaan. Tamperelaiset ovat saaneet otteluistaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti RoPSia vastaan ja tappiollisesti FC Lahdelle. Tupsukorville kesä on ollut yllättävän vaikea, sillä kotijoukkueen pitäisi pystyä menestymään paremmalla tavalla. Alakerran kanssa on ollut odotettua suurempia vaikeuksia. Siitä hyvä esimerkki nähtiin viimeksi FC Lahtea vastaan. Viimeksi oltiin tunnin kohdalla kolme maalia takana, mutta sieltä tultiin vielä maalin päähän. RoPSia vastaan saatiin sentään voitto, vaikka sekin tuli nihkeästi. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Seinäjokelaiset ovat pelanneet viime aikoina pistejaot hyviä KuPSia ja FC Honkaa vastaan. Voittaminen on ollut SJK:lle tuskaa. Siihen on pystytty vain kerran. Vierasjoukkueella on osaamista toki parempaan. Ilves voittaa päälle 50 pinnalla. Paljon ylipelattu ykkönen on syytä ohittaa.

KTP – VPS Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/08 klo. 19)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,85Aseta veto Unibetillä
VPS voittaa3,95Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät KTP ja VPS. Kotkalaiset ovat napanneet otteluistaan neljä voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti MyPaa vastaan ja maalittoman AC Oulun kanssa. Vihreävalkoisten kesä on mennyt hienolla tavalla ja onnistumisia on saatu jopa kiitettävästi. Hieman aiemmin oli vaisumpi ottelu MP:tä vastaan, mutta sen jälkeen on päästy taas menestymisen pariin. Viimeksi tuli hyvä pistejako AC Oulua vastaan. Muutamassa ottelussa alakerran työskentely on jättänyt syytä huoleen, mutta tilanne näyttää muuten hyvältä. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Vaasalaiset ovat pelanneet viime aikoina tappiollisesti viidellä maalilla FF Jarolle ja vähämaalisen tasapelin AC Kajaanin kanssa. Siinä päästiin sentään pisteille, sillä ottelu FF Jaroa vastaan oli karmea. KPV:lle tehtiin neljä osumaa. KTP voittaa päälle 50 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen on ohitettava.

MuSa – AC Oulu Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 13/08 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
AC Oulu voittaa1,94Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Oulu matkustaa MuSan vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut loistavasti ja on napannut myös viime aikoina useita onnistumisia. Porilaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti EIF:iä ja MyPaa vastaan. Isännät löytyvät sarjataulukosta upeasti toiselta sijalta ja menestystä on tullut mainiosti. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella, sillä alakerta on toiminut niin ikään laadukkaasti. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse neljästi. MuSa ei ole hienosta tekemisestään huolimatta näin vahva miehistö, joten pudotusta pitäisi olla tulossa. Itseluottamus on toki korkealla. Vierasjoukkue on yhä kärjessä ja kahdeksaan otteluun on tullut kahta tasapeliä lukuun ottamatta vain voittoja. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta pistejaot AC Kajaanin ja KTP:n kanssa. Vierailijat ovat olleet aiemmin alisuorittajia, mutta nyt kesä on ollut mainio. Vahvempi AC Oulu voittaa päälle 45 prosentilla. Viitisen pinnaa alipelattu kakkonen on kelvollinen piikki.

JäPS – PK-35 Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
PK-35 voittaa2,30Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa JäPS pelaa PK-35:sta vastaan. Järvenpääläiset ovat saaneet kahdeksalla kierroksella viisi voittoa, yhden tasapelin ja muutaman tappion. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti NJS:ää vastaan ja selvästi voitollisesti PKKU:ta vastaan. Isännät ovat yksi Kakkosen A-lohkon tulivoimaisimpia miehistöjä, mutta otteet ovat olleet varsinkin viime aikoina ailahtelevaisia. Viimeksi tuli selvä voitto, mutta vastassa oli heikko ryhmä. Toiseksi edellisellä kierroksella jäätiin yllättäen ilman tulosta. Vierasjoukkue on ollut mainiossa pelivireessä ja menestystä on tullut hienolla tavalla. Alla on viime kierroksilta voitot PKKU:ta ja NJS:ää vastaan. Viimeksi voitto tuli yllättävän nihkeästi. Tulivoimainen PK-35 on saanut kuusi voittoa, tasapelin ja tappion. PK-35 voitti edellisen kohtaamisen viidellä maalilla. Toki numerot olivat yläkanttiin, sillä voiton olisi kuulunut olla kahdella tai kolmella osumalla. PK-35 on minisuosikki. Hieman alipelattu kakkonen on rohkeasti tolppa.

EPS – FC Kiffen Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Tasapeli3,50Aseta veto Unibetillä
FC Kiffen voittaa2,75Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa EPS kohtaa FC Kiffenin. Espoolaiset ovat pelanneet kahdeksalla ensimmäisellä kierroksella voitollisesti neljä kertaa ja pistejakoja neljä kertaa. Kotijoukkue on ollut yksi Kakkosen A-lohkon parhaista onnistujista. Isännät ovat pystyneet pelaamaan ilman ensimmäistä tappiota ja varsinkin laadukas alakerran työskentely on toiminut hyvin. Siitä vahvoja osoituksia on saatu myös edellisillä kierroksilla. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta selvä voitto FC Viikingeistä ja maaliton Honka Akatemian kanssa. EPS on saanut kotonaan menestystä kahdesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Viime aikoina ratkaisuvoimaa on ollut hyvin rajallisesti. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa, neljä tasapeliä ja tappion. Helsinkiläiset ovat pelanneet viime aikoina vähämaalisen tasapelin Honka Akatemian kanssa ja neljän maalin pistejaon FC Viikinkien kanssa. FC Kiffenin alakerta on ollut niin ikään hyvässä kunnossa. EPS voittaa noin 40 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen menee sivuun.

PKKU – NJS Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
NJS voittaa2,35Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa PKKU saa vastaansa NJS:n. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti PK-35:sta ja JäPSia vastaan ja isäntien materiaalilla vaikeudet eivät ole tulleet uutisena. Kotijoukkue on yksi Kakkosen A-lohkon heikoimmista miehistöistä ja varsinkin alakerrassa on ollut merkittäviä ongelmia. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi palloa. Tosin vastassa on ollut kaksi hyvää nippua. PKKU:lle voi povata ongelmia myös jatkossa. Peliesitykset heittelehtivät selvästi ja tekemisessä on myös useita muita kehityksen kohteita. Ainoa voitto on napattu Reippaasta. Omiin on mennyt päälle 20 maalia ja se on ensimmäinen korjauksen paikka. Viimeksi JäPSia vastaan homma ratkesi aika lailla toisen jakson alussa. Vierasjoukkue sai mainion voiton JäPSista, mutta sitä seurasi tappio PK-35:lle. NJS:llä etenkin alakerta on PKKU:ta parempi. Miehistöjen edellinen taisto päättyi pistejakoon. Vahvempi NJS voittaa lähes 45 prosentilla. Vähän pelattu kakkonen on hyvä tolppa.

P-Iirot – KaaPo Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
KaaPo voittaa1,57Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa KaaPo matkustaa P-Iirojen vieraaksi. Kotijoukkue on saanut otteluistaan voiton, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalittoman FC Jazzia vastaan ja tappiollisesti PIFille. Raumalaisten kesä on sujunut ikävästi ja onnistumisia on tullut niukasti. Ainoa voitto on saatu TPV:tä vastaan. P-Iiroilla maalinteko on ollut vaikeaa, mutta esimerkiksi viimeksi myös alakerrassa oli vaikeaa. FC Jazzia vastaan saatu tasapeli oli onnistuminen, sillä ottelussa pelattiin lähes alusta saakka alivoimalla. P-Iirot ei ole näin vaatimaton miehistö, mutta itseluottamus ei ole kunnossa ja yksi hyvä onnistuminen tulisi tärkeään paikkaan. Vierasjoukkue on pelannut paremman kesän ja alla on kahdesta edellisestä ottelusta voitto SalPasta ja tappio PIFille. KaaPolla on ratkaisuvoimaa isäntiä paremmin. Tasokkaammat kaarinalaiset ovat myös muuten sen verran edellä, että kakkonen tulee yli 55 pinnalla. Lähes oikein pelattu kakkonen on tolppa.

FC Espoo – GrIFK Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
 GrIFK voittaa2,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat FC Espoo ja GrIFK. Espoolaiset ovat napanneet kahdeksalla kierroksella kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt viime aikoina tappiollisesti kahdella maalilla Klubi 04:sta ja Atlantista vastaan. Kotijoukkueen menestyminen on jäänyt kesällä vaatimattomaksi ja varsinkin alakerran kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi osumaa. Hieman aiemmin oli tullut sentään voitto kotona HJS:ää vastaan. FC Espoon peliesitykset tarvitsevat varsinkin tasaisuutta ja varmuutta, sillä otteet ovat hyvin ailahtelevaisia. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, tasapelin ja viisi tappiota. Vihreäpaidat tekivät viisi maalia Atlantikselle, mutta sen jälkeen tuli pettymys Klubi 04:sta vastaan. GrIFKin alakerta on ollut vieläkin FC Espoota heikompi. Peliesitykset heittelehtivät aivan liikaa. Kauniaiset ovat noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Selvästi alipelattu kakkonen on palkitseva tolppa.

Hercules – RFA Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Hercules voittaa1,45Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa Hercules pelaa RFA:ta vastaan. Kotijoukkue on pelannut kesällä mainiolla otteella ja menestystä on tullut hienosti. Isännät ovat keränneet otteluistaan viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Oululaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti OLSia ja Kemi Cityä vastaan. Hercules on tehnyt kahdella edellisellä kierroksella seitsemän maalia. Ratkaisuvoimaa on löytynyt muutenkin hyvin. Neljään viimeiseen taistoon kolmesti maalinteossa on onnistuttu vähintään kolme kertaa. Itseluottamus on varmasti kunnossa. Hercules on pystynyt pelaamaan materiaaliinsa nähden aivan ylärajoilla. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Rovaniemeläiset ovat pelanneet viime aikoina menestyen Kemi Citystä ja tappiollisesti OLSille. Alakerrassa on ongelmia. Kemi Cityä vastaan oltiin tappiolla kahdella maalilla, mutta ottelu päättyi hienosti. Hercules voittaa aika tasan 60 prosentilla. Ylipelattu ykkönen on pitkin hampain varma.

Kemi City – OLS Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/08 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Kemi City voittaa2,30Aseta veto Mobilebetillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa OLS matkustaa Kemi Cityn vieraaksi. Isännät ovat saaneet kahdeksalla kierroksella kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti RoPS 2:sta ja Herculesia vastaan. Kemiläisillä on ollut varsinkin alakertansa kanssa merkittäviä ongelmia. Kolmeen edelliseen otteluun omiin on mennyt kymmenisen osumaa ja pelaaminen on muutenkin epätasaista ja ailahtelevaa. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Kotona on saatu sentään muutamia voittoja. Kemi Cityllä on ollut kuitenkin sen verran ratkaisuvoimaa, että otteissa on ollut myös hyviä juttuja. Alakerta tulee laittaa silti kuntoon, sillä nykyisin puolustuksen työskentely ei riitä. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Oululaiset ovat pelanneet viime aikoina tappiollisesti Herculesille ja menestyen RoPS 2:sta vastaan. Pahimpia alakerran ongelmia on korjattu. Kemi City voittaa noin 40 prosentilla. Vähän rastittu ykkönen on palkitseva tolppa.

FC Honka N – TPS N Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 15:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
FC Honka N voittaa1,18Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa toisensa kohtavat FC Honka N ja TPS N. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, tasapelin ja neljä tappiota. Espoolaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä HJK N:ää ja ÅU N:ää vastaan. FC Honka on napannut voiton viimeksi heikkoa JyPK N:ää vastaan. Sen jälkeen on pelattu kolme ottelua putkeen saamatta yhtään pistettä. Kolmeen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu itse yhteensä kerran. Toisaalta alakerran työskentely on ollut viime aikoina voittavalla tasolla. Viimeksi ottelu ÅU N:ää vastaan alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. HJK N pidettiin vain yhdessä maalissa. FC Honka N:llä on osaamista varmasti parempaan menestykseen. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan tasapelin ja seitsemän tappiota. Menestystä ei ole tullut lainkaan ja varsinkin maalinteko on ollut tuskaa. Alla on sentään pistejako PK-35 Vantaa N:ää vastaan. FC Honka N voittaa noin 75 pinnalla. Ylipelattu ykkönen on varma.

JyPK N – PK-35 N Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
PK-35 N voittaa1,56Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa JyPK N pelaa PK-35 N:ää vastaan. Jyväskyläläiset ovat napanneet otteluistaan kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt viime aikoina tappiollisesti Ilves N:ää vastaan ja yllättäen menestyksellisesti HJK N:ää vastaan. Voitto edellisen kierroksen ottelusta oli mainio onnistuminen. Kamppailussa oltiin ansaitusti suuren altavastaajan asemassa. Matkassa oli toki myös hyvää onnea, mutta itseluottamukselle koko pistepotti tuli hienoon paikkaan. Onnistumisia on tullut muuten vaisusti. JyPK N on myös muuten heikko ryhmä, joten jatkoon voi povata yhdestä hyvästä voitosta huolimatta ongelmia. Alakertaa tulee laittaa parempaan kuntoon. Omiin on mennyt sarjassa eniten maaleja. Vierasjoukkue on saanut neljä voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta maaliton KuPS N:n kanssa ja voitto Ilves N:stä. Alakerta on toiminut vahvasti. PK-35 N voittaa alle 60 prosentilla. Kakkosta on pelattu liikaa, mutta se on piikki.

KuPS N – ÅU N Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 18:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
KuPS N voittaa2,48Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,55Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon naisten Kansallisessa liigassa KuPS N saa vastaansa ÅU N:n. Kuopiolaiset ovat saaneet kahdeksalla kierroksella neljä voittoa, tasapelin ja kolme tappiota. Keltamustat ovat pelanneet kahdessa edellisessä ottelussaan maalittoman PK-35 N:ää vastaan ja tappiollisesti TiPS N:lle. KuPS N on napannut voiton viimeksi PK-35 Vantaa N:ää vastaan. Sen jälkeen on pelattu yhteensä kolme kilpailullista ottelua ja pudottu jatkosta Suomen Cupissa juuri ÅU N:ää vastaan. KuPS N:llä on ollut ratkaisuvoimaa hyvällä tavalla, sillä maalinteossa on onnistuttu 20 kertaa. Se on sarjassa paras lukema, mutta viime aikoina on ollut tahmeampaa. Kotijoukkueen alakerta ei ole ollut yksi sarjan parhaista. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan viisi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Ahvenanmaalaiset ovat saaneet kahdelta edelliseltä kierrokselta tappion maalilla PK-35 Vantaa N:lle ja voiton FC Honka N:stä. ÅU N:n kesä on mennyt hienosti. KuPS N voittaa noin 40 prosentilla. Ykkönen on hippasen alipelattu, mutta risti pääsee mukaan.

Kilmarnock – St Johnstone Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,20Aseta veto Mr Greenillä
St Johnstone voittaa3,00Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa yhteen iskevät Kilmarnock ja St Johnstone. Kotijoukkue on saanut kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät pelasivat ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Hiberniania vastaan. Sen jälkeen on saatu kahdesta ottelusta vähämaalinen tasapeli Celticin kanssa ja vauhdikas pistejako Ross Countya vastaan. Kilmarnockille tasapeli Celticiä vastaan oli mainio juttu. Matkassa oli myös hyvää onnea, mutta pistejako heti jättiläistä vastaan toi varmasti paljon itseluottamusta. Viimeksi molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kahdesti. Ottelussa oltiin ennakkosuosikkeja ja voittokaan ei ollut kuin noin kympin päässä. Kilmarnock kuuluu keskikastiin. Vierasjoukkue on saanut alussa tasapelin ja tappion. Alla on vain kaksi taistoa. Tasapeli tuli Dundee Unitedilta ja selvä tappio Rangersia vastaan. St Johnstone on Kilmarnockia vähän heikompi ryhmä, mutta isännät voivat olla vain pikkusuosikkeja. Paljon ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Ross County – Dundee United Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Mr Greenillä
Dundee United voittaa2,80Aseta veto Mr Greenillä

Ross County saa vastaansa Dundee Unitedin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Skotlannin Valioliigassa. Isännät ovat saaneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tasapelin. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalin ottelussa Motherwelliä vastaan. Sen jälkeen tuli toisessa ottelussa niin ikään onnistuminen Hamiltonia vastaan. Edellisessä ottelussa pelattiin neljän maalin tasapeli Kilmarnockia vastaan. Ottelussa oltiin altavastaajan asemassa ja tappiokaan ei ollut kaukana. Pistejakoon tultiin reilut kymppi ennen ottelun päätöstä. Ross Countylla alakerran työskentely oli varsinkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa hyvää. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, tasapelin ja tappion. Ensimmäisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen tasapeli St Johnstonen kanssa ja perään napattiin voitto maalilla Motherwellistä. Viimeksi tuli tappio niukasti Hibernianille. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua huonosti. Ross County saa olla minisuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Hibernian – Motherwell Vakio

 • Ottelun aika: 15/08/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,45Aseta veto Mr Greenillä
Motherwell voittaa3,60Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa yhteen iskevät Hibernian ja Motherwell. Kotijoukkue on saanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Isännät ovat pelanneet kolmella ensimmäisellä kierroksella menestyksellisesti Kilmarnockia, Livingstonia ja Dundee Unitedia vastaan. Hibernianin kausi on alkanut hienolla tavalla ja varsinkin ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Kolmeen otteluun maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Niistä yhdessä maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelu oli taukoon mennessä ratkennut. Hibernian on valmis pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkue on saanut tasapelin ja kaksi tappiota. Miehistö on pelannut pistejaon Livingstonia vastaan ja kokenut tappiot Dundee Unitedia ja Ross Countya vastaan. Molemmissa otteluissa nähtiin vain yhdet osumat. Hibees on ryhmistä laadukkaampi, mutta Steelmen ei ole selvästi perässä. Hibernian voittaa vähän alle 50 prosentilla. Rajusti ylipelattu ykkönen on ohitettava.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 15.8.2020 | Tilastot

Manchester CityLyon
Sarjataulukossa27
Voitot-tasapelit-häviöt26-3-911-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit102-3542-27
Kuntopuntari 6 edellistä5-0-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä21-27-6
HJKFC Honka
Sarjataulukossa25
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-13-6-0
Tehdyt-päästetyt maalit17-59-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä10-45-2
IlvesSJK
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt3-3-31-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit12-166-8
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä7-135-8
KTPVPS
Sarjataulukossa46
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-13-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit13-611-11
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä9-510-10
MuSaAC Oulu
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-16-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit15-610-3
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-2-0
Maalipuntari 6 edellistä14-36-2
JäPSPK-35
Sarjataulukossa21
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-26-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit19-1022-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-818-3
EPSFC Kiffen
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-03-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit12-612-6
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-410-4
PKKUNJS
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-52-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit11-218-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-177-9
P-IirotKaaPo
Sarjataulukossa126
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-52-3-3
Tehdyt-päästetyt maalit6-1614-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä6-1510-10
FC EspooGrIFK
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-62-1-5
Tehdyt-päästetyt maalit11-1814-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-1211-19
HerculesRFA
Sarjataulukossa28
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-13-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit18-714-16
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä15-69-14
Kemi CityOLS
Sarjataulukossa119
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-63-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit13-1711-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-52-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-158-12
FC Honka NTPS N
Sarjataulukossa710
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-40-1-7
Tehdyt-päästetyt maalit10-112-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä8-72-13
JyPK NPK-35 N
Sarjataulukossa93
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-64-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit9-2210-4
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-157-3
KuPS NÅU N
Sarjataulukossa52
Voitot-tasapelit-häviöt4-1-35-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit20-1013-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-1012-6
KilmarnockSt Johnstone
Sarjataulukossa79
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-10-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-51-4
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-10-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-51-4
Ross CountyDundee United
Sarjataulukossa35
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-01-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit4-22-2
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-01-1-1
Maalipuntari 6 edellistä4-22-2
HibernianMotherwell
Sarjataulukossa28
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-00-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit7-22-4
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-00-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-22-4
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.