Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 14.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Kansojen liigassa ja Brasilian Serie A:ssa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi käyttää itselle parhaalla tavalla.

Portugali – Ranska Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Portugali voittaa2,50Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Kansojen liigassa Portugali isännöi Ranskaa. Molemmat miehistöt ovat saaneet neljällä kierroksella kolme voittoa ja tasapelin. Kamppailussa pelataan lohkon ykkössijasta. Kotijoukkue nappasi viimeksi voiton kolmella maalilla Ruotsia vastaan, kun taas sinipaidat saivat voiton Kroatiaa vastaan. Isännät valmistautuivat viikonloppuun murskaamalla Andorran. Hallitseva maailmanmestari koki nöyryytyksen häviämällä Suomelle. Les Bleus ei saanut hallinnasta huolimatta yhtään osumaa ja muutenkin hyökkäyspäässä paras terävyys oli poissa. Ranskalle viikolla tullut tappio saattoi olla myös osittain hyvä asia, sillä vierasjoukkue on varmasti hyvin ärsytetty ja sinipaitojen tähdet haluavat todistaa olevansa yhä paikkansa arvoisia. Laatua ja leveyttä on hurjasti. Toki keskiviikkona kentällä oli myös vähemmän vastuuta saaneita pelaajia. Portugali ja Ranska kohtasivat syksyllä ja ottelu päättyi ilman maaleja. Ottelu oli erittäin tasainen, joten pistejako kuvasi iltaa hyvin. Isännille on tehty viimeiseen vuoteen yksi maali, mutta Les Bleusin loistava hyökkäys luo useita vaarallisia maalipaikkoja. Portugali saa olla noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Ykkönen on alipelattu, mutta risti otetaan isäntien kaveriksi.

Sveitsi – Espanja Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sveitsi voittaa4,40Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,55Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Kansojen liigassa Espanja matkustaa Sveitsin vieraaksi. Kotijoukkue on saanut kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat päässeet pisteiden makuun kahdesti Saksaa vastaan, mutta alppimaan ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Miehistön tilanne lohkossa on heikko, mutta punaiset voivat päästä vielä pois viimeiseltä paikalta. Toki se tarkoittaa, että kahdessa viimeisessä ottelussa on pärjättävä mainiosti. Sveitsi ei ole ollut lainkaan niin heikko mitä numerot antavat ymmärtää. Osaamisesta esimerkkejä on saatu kahdessa tasapelissä Saksaa vastaan. Niistä toisessa maalinteossa onnistuttiin itse kolmesti. Sveitsi pelasi viikolla valmistavassa ottelussa Belgiaa vastaan ja hävisi niukasti. Vastustaja käänsi ottelun toisella jaksolla. Vierasjoukkue on niukasti kärjessä ja on pelannut saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. La Roja hävisi yllättäen Ukrainalle. Se herätti kysymyksiä. Viikolla valmistava ottelu Hollantia vastaan päättyi tasapeliin. Espanjan puolustus on ollut mainio, mutta vieraiden hyökkäyskalusto on ollut yllättävän vaisu. Espanja voitti miehistöjen ensimmäisen ottelun maalilla. Jättiläinen on käytännössä 50 prosentin voittajasuosikki. Isosti ylipelattu La Roja on ohitettava.

Saksa – Ukraina Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 11)

VihjePitkävetokertoimetMene
Saksa voittaa1,31Aseta veto LeoVegasilla

Saksa pelaa Ukrainaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Kansojen liigassa. Kotijoukkue on pelannut saldolla voitto ja kolme tasapeliä. Isännät ovat päässeet voittojen makuun juuri vierasjoukkuetta vastaan, kun miehistöt kohtasivat viimeksi toisensa. Saksa pelasi edellisellä kierroksella Kansojen liigassa kuuden maalin tasapelin Sveitsiä vastaan. Viikolla valmistava ottelu Tshekkiä vastaan päättyi niukkaan voittoon. Isäntien alakerta on ollut yllättävän epävarma ja hankaluuksissa, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt lohkossa parhaiten. Saksa taistelee kärkisijasta yhdessä Espanjan ja Ukrainan kanssa. Miehistöt ovat pisteen sisällä. Vierasjoukkue on pelannut kahden voiton ja kahden tappion merkeissä. Miehistöllä oli aiemmin haasteita koronaviruksen kanssa, mutta nyt sinikeltaisten kokoonpano on selvästi parempi. Lisäksi ryhmä onnistui voittamaan viimeksi Kansojen liigassa jopa Espanjan. Toki se oli onnekas voitto. Viikolla tuli valmistavassa ottelussa tappio kahdella maalilla Puolaa vastaan. Matkalle mahtui esimerkiksi missattu rankkari. Saksa on noin 70 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa, mutta suursuosikki otetaan silti varmaksi.

Ruotsi – Kroatia Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,25Aseta veto Unibetillä
Kroatia voittaa2,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Kansojen liigassa Ruotsi saa vastaansa Kroatian. Keltasiniset ovat pelanneet neljällä kierroksella yhtä monen tappion merkeissä. Kotijoukkue ei ole saanut vielä yhtään pistettä ja varsinkin maalinteon kanssa on ollut tuskaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt yhden osuman muodossa. Kotijoukkue hävisi viimeksi Kansojen liigassa selvästi Portugalia vastaan. Tappio oli ansaittu, mutta numerot olivat vähän yläkanttiin. Omiin on mennyt kahdeksan palloa. Ruotsilla on yhä kaikki eväät päästä pois viimeiseltä paikalta, mutta kotijoukkueen on onnistuttava lopussa hyvin. Blågult pelasi viikolla valmistavassa ottelussa Tanskaa vastaan ja hävisi kahdella maalilla. Kamppailun maalit tehtiin tunnin jälkeen. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton ja kolme tappiota. Vatreni on päässyt voittojen makuun juuri Ruotsia vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi niukasti silloisen isännän eduksi. Kroatia pelasi viimeksi Kansojen liigassa pisteittä Ranskaa vastaan, mutta ottelu oli tasainen ja ratkaisu tuli noin kymppi ennen päätöstä. Viikolla tuli kuuden maalin hyvin vauhdikas tasapeli Turkin kanssa. Ilta on lähes tasabuukki. Ottelu on rastittu melkein oikein. Mennään siihen ristikakkosella.

Kypros – Luxemburg Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Luxemburg voittaa2,40Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Kansojen liigassa yhteen iskevät Kypros ja Luxemburg. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella kolme tappiota ja päässyt pisteille yhdessä tasapelissä. Isännät ovat pystyneet välttämään tappion vain Azerbaidzhania vastaan. Miehistö on pelannut muuten ilman pisteitä ja varsinkin maalinteko on ollut tuskaa. Siinä ei ole onnistuttu kertaakaan. Puolustuksen toiminta on ollut monesti voittavalla tasolla, mutta ratkaisuvoimaa löytyy heikolla tavalla. Kypros pelasi Kansojen liigassa edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin mainittua Azerbaidzhania vastaan. Sen jälkeen on pelattu viikolla valmistava ottelu Kreikkaa vastaan, jossa tuli niukka tappio. Kypros hävisi Luxemburgille aiemmin syksyllä kahdella maalilla. Tuolloin homma lähti nopeasti väärille raiteille. Sinipaidat ovat voittaneet vuoden 2019 jälkeen lähes pelkästään San Marinon. Vierasjoukkue on ollut lohkossa komeassa iskussa. Miehistö on pelannut saldolla kolme voittoa ja tappio. d’Roud Léiwen pelasi viimeksi Kansojen liigassa voitollisesti Montenegrosta. Viikolla tuli valmistavassa koitoksessa tappio Itävallalle. Luxemburg saa olla karvan yli 40 prosentin voittajasuosikki. Kakkonen on ylipelattu, mutta se on tolppa.

Azerbaidzhan – Montenegro Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 13)

VihjePitkävetokertoimetMene
Azerbaidzhan voittaa3,55Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,20Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Kansojen liigassa Azerbaidzhan kohtaa Montenegron. Isännät ovat saaneet neljällä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun Kyprosta vastaan. Miehistö on pelannut sen jälkeen Kansojen liigassa tappiollisesti juuri Montenegroa vastaan ja maalittoman kamppailun Kyprosta vastaan. Azerbaidzhan esiintyi viikolla valmistavassa ottelussa Sloveniaa vastaan ja taisto päättyi ilman maaleja. Kotijoukkueen puolustaminen on ollut laadukkaassa kunnossa, mutta maalinteko herättää eittämättä kysymyksiä. Ratkaisuvoimaa löytyy kovin vähän. Alakerran toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden taistella onnistumisista. Kansojen liigassa maalinteossa on onnistuttu kahdesti. Vierasjoukkue on pelannut lohkossa kolmen voiton ja yhden tappion merkeissä. Miehistö pelasi viimeksi Kansojen liigassa tappiollisesti Luxemburgia vastaan. Vastustaja sai toisen maalin lähellä illan päätöstä. Kansojen liigan jälkeen on tullut valmistavassa ottelussa maaliton Kazakstanin kanssa. Brave Falcons on vajaan 45 prosentin voittajasuosikki. Punapaidat ovat saaneet aivan liikaa kannatusta. Kolmesta voitosta huolimatta vieraat napataan sivuun.

Latvia – Färsaaret Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Latvia voittaa2,25Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Kansojen liigassa yhteen iskevät Latvia ja Färsaaret. Kotijoukkue on pelannut saldolla kolme tasapeliä ja yksi tappio. Isännät ovat jääneet pisteittä vain yhdellä kierroksella, mutta miehistölle voittaminen on tuottanut liian suuria vaikeuksia. Pelaaminen on muutenkin siinä pisteessä, että parannusta tarvitaan monella osa-alueella. Latvia pelasi viimeksi Kansojen liigassa niukasti tappiollisesti Maltaa vastaan. Ottelussa ainokainen tehtiin lisäajan lopulla. Kansojen liigassa tuli toiseksi edellisessä ottelussa tasapeli juuri Färsaarten kanssa. Molemmat miehistöt tekivät yhdet maalit. Latvialla olisi osaamista eittämättä parempaan. Sentään viikolla valmistavassa ottelussa tuli useita onnistumisia, mutta vastassa oli San Marino. Vierasjoukkue löytyy lohkosta ykkössijalta ja on saanut otteluistaan kolme voittoa ja tasapelin. Sinivalkoiset ovat pelanneet jopa yllättävän vahvasti ja kolmen voiton myötä itseluottamus on kunnossa. Viikolla valmistavassa ottelussa tuli kuitenkin tappio Liettualle. Färsaarten viimeisin ottelu Kansojen liigassa on ollut voitollinen Andorrasta. Latvia on kaikesta huolimatta lähes 45 pinnan voittajasuosikki. Ykkönen tulee rohkeasti tolpaksi, vaikka viininpunaisia on pelattu hieman liikaa.

Lugo – Albacete Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto Unibetillä
Albacete voittaa3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Espanjan LaLiga 2:sessa Lugo kohtaa Albaceten. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, tasapeli ja viisi tappiota. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina voitollisesti vähämaalisessa ottelussa Rayo Vallecanoa vastaan ja ilman pisteitä Espanyolia vastaan. Lugo nappasi toiseksi edellisellä kierroksella onnekkaan voiton, sillä tapahtumien valossa pistejako tai jopa tappio olisi kuvannut ottelua paremmin. Viime ottelussa vastustaja oli selvä voittajasuosikki, joten pisteittä jääminen ei ollut yllätys. Lugo oli alussa heikossa iskussa, sillä viiteen ensimmäiseen otteluun tuli neljä tappiota, mutta miehistö on ollut sen jälkeen paremmassa jamassa. Onnistumisia on tullut enemmän, vaikka alla on mainittu tappio Espanyolia vastaan. Isännät ovat tehneet ja päästäneet maaleja samassa tahdissa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja viisi tappiota. Miehistö on päässyt voittojen makuun Rayo Vallecanoa ja Sabadelliä vastaan. Ryhmä on pelannut marraskuussa vain maalittoman Leganesia vastaan. Pistejako oli varmasti onnistuminen. Tasoeroa ei juuri ole. Albivermellos voittaa aika tasan 40 prosentilla. Ykköstä on mahdotonta olla ohittamatta, sillä punavalkoisia on rastittu lähes 80 prosenttia.

Girona – Mallorca Vakio

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli2,60Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Espanjan La Liga 2:sessa yhteen iskevät Girona ja Mallorca. Kotijoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, kolme tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun esimerkiksi Cartagenaa ja Castellonia vastaan. Miehistö on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Marraskuussa on ehditty pelata kolme tasapeliä. Tuorein niistä on vähämaalinen kamppailu Las Palmasia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli vauhdikas tasapeli Zaragozaa vastaan. Gironan pelivire oli alussa epävarma ja siinä oli selviä haasteita, mutta sen jälkeen ei ole tullut tappioita. Pisteille on päästy hyvin vähintään tasapelien muodossa. Toki ratkaisuvoimaa saisi olla enemmän. Maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Puolustuksen työskentelyyn voi olla tyytyväinen. Vierasjoukkue on pelannut saldolla kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja tappio. Saarelaiset ovat esiintyneet vahvasti. Alla on marraskuulta maaliton Zaragozaa vastaan ja selvä voitto Ponferradinaa vastaan. Mallorcalla alakerta on ollut vahva. Tiedossa on hyvin tasainen ja vähämaalinen ilta. Girona on minisuosikki. Otetaan alipelatusta tasapelistä peräti tolppa. Marginaalit tulevat olemaan erittäin pienet.

NAC Breda – Telstar Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 19:45
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
NAC Breda voittaa1,60Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä toisensa kohtaavat NAC Breda ja Telstar. Kotijoukkue on napannut 11 kierroksella seitsemän voittoa ja neljä tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Maastrichtista ja ilman pisteitä Graafschapia vastaan. Viime ottelussa vastustajan ainokainen tuli juuri ennen taukoa. NAC Brada on ehtinyt menestyä edellisen kierroksen tapahtumista huolimatta hyvin ja myös jatkossa pitäisi olla tiedossa onnistumisia. Kotijoukkueen suunta on kuitenkin ollut laskussa, sillä alun loistavasta pelivireestä on menty heikompaan suuntaan. Onnistumisia on tullut vähemmän, mutta esimerkiksi kamppailu Nijmegenia vastaan sisälsi selvästi huonoa onnea. Pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Ratkaisuvoimaa on ollut eittämättä viime aikoina toivottua vähemmän. NAC Breda sai kuudella ensimmäisellä kierroksella kuusi voittoa. Vierasjoukkue on pelannut saldolla neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. Miehistö on esiintynyt marraskuussa tasapelin merkeissä Jong AZ:ta vastaan ja ilman pisteitä G.A. Eaglesia vastaan. Viimeisin voitto on tullut Helmondia vastaan. Keltamustat voittavat lähes 60 pinnalla. Hieman ylipelattu ykkönen kelpaa tolpaksi.

Santos – Internacional Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Internacional voittaa1,91Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa vastakkain asettuvat Santos ja Internacional. Kotijoukkue on saanut 20 kierroksella kahdeksan voittoa, seitsemän tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Bahiaa vastaan ja vähämaalisen tasapelin merkeissä Bragantinoa vastaan. Siinä välissä on ehtinyt tulla tappio Brasilian cupissa Cearaa vastaan. Santosin pelivire ei ole ollut viime aikoina kaksinen, mutta Bahiaa vastaan tullut voitto on tehnyt itseluottamukselle varmasti hyvää. Maalinteon kanssa on ollut eittämättä haasteita. Bahiaa vastaan maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa, mutta esimerkiksi kahdessa edellisessä kilpailullisessa taistossa on tehty yksi maali. Alvinegro oli viimeksi hyvin lähellä voittoa, sillä vastustaja pääsi tasoihin lopussa. Vierasjoukkue pitää majaansa kärjessä ja on pelannut hyvin. Onnistumisia on saatu laajasti. Internacional on pelannut viime aikoina pisteittä Corinthiansia vastaan ja neljän maalin tasapelin Coritibaa vastaan. Viime aikoina on pelattu myös Brasilian cupissa. Siellä on alla niukka puolivälierissä koettu tappio. Takana on vähän vaisumpi ajanjakso, mutta punavalkoiset voittavat melkein 50 prosentilla. Selvästi alipelattu kakkonen on tolppa.

Sport Recife – Vasco da Gama Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 21:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 17)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto LeoVegasilla
Vasco da Gama voittaa2,85Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Sport Recife isännöi Vasco da Gamaa. Isännät ovat voittaneet seitsemän kertaa, pelanneet neljästi tasapelejä ja jääneet pisteittä yhdeksän kertaa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Athletico-PR:ää vastaan ja maalittoman Cearaa vastaan. Miehistö on kärsinyt merkittävistä maalinteon vaikeuksista, mutta puolustaminen on ollut hyvässä kunnossa. Omiin on mennyt varsinkin viime aikoina vähän osumia, mutta hyökkäyksessä onnistumiset ovat jääneet pieniksi. Neljällä edellisellä kierroksella maalinteossa ei ole onnistuttu kolmesti. Viimeksi tappio ei olisi ollut väärin, sillä vastustaja oli parempi miehistö. Toiseksi edellisessä ottelussa pian toisen jakson alettua tuli ainokainen. Pistejako ei olisi kuvannut iltaa huonosti. Vierasjoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Miehistö on esiintynyt marraskuussa kolmessa kilpailullisessa ottelussa. Sarjassa on pelattu vähämaalinen tasapeli Goiasia vastaan ja pisteittä Palmeirasia vastaan. Viimeksi vastustajan maali tuli noin 20 minuuttia ennen loppua. Vasco da Gamalla on ollut yhtä lailla maalinteon tuskaa. Sport Recife on minisuosikki. Rajusti ylipelattu Leão on ohitettava.

Goias – Paranaense Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/11/2020 – 22:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Paranaense voittaa2,10Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Goias kohtaa Paranaensen. Kotijoukkue löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta ja on saanut otteluistaan vain kaksi voittoa ja kuusi tasapeliä. Isännät ovat hävinneet 10 kierroksella ja varsinkin miehistön puolustaminen on ollut sarjan heikointa laatua. Goias on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Vasco da Gaman kanssa ja tappiollisesti Sao Pauloa vastaan. Goias on voittanut viimeksi lähes tasan kaksi kuukautta sitten. Isännillä on ollut myös selviä maalinteon vaikeuksia. Viime aikoina maalinteko on ollut jälleen hyvin tukkoista. Viime ottelussa päästiin yllättäen maalin edelle, mutta homma kääntyi vastustajan eduksi ja taistossa oltiin myös isoja altavastaajia. Big Green on pystynyt vähän parantamaan puolustamisensa epävarmuutta, mutta siinä on edelleen selviä kehityksen paikkoja. Vierasjoukkue on pelannut myös vaisusti ja saanut viisi voittoa, neljä tasapeliä ja 10 tappiota. Miehistön kausi on mennyt sentään kaksikosta paremmin, vaikka onnistumiset ovat olleet niin ikään vähäisiä. Viimeksi tuli itseluottamukselle iso voitto Fortalezasta. Maalinteossa on onnistuttu vain 15 kertaa. Furacão voittaa vajaalla 45 prosentilla. Selvästi alipelattu kakkonen on tolppa.

Corinthians – Mineiro Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 15/11/2020 – 00:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Mineiro voittaa1,97Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa pisteistä taistelevat Corinthians ja Mineiro. Isännät ovat napanneet kuusi voittoa, seitsemän tasapeliä ja seitsemän tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti yllättäen Internacionalia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Atletico GO:ta vastaan. Miehistö on ehtinyt pelata marraskuussa myös Brasilian cupissa, jossa tuli uusi tasapeli America MG:tä vastaan. Corinthiansille maalinteko on ollut haastavaa, mutta puolustaminen on toiminut laadukkaasti. Varsinkin viime aikoina kotijoukkue on pelannut lähes järjestäen hyvin tasaisia ja pienten marginaalien taistoja. Maalintekoon pystyviä pelaajia tarvitaan eittämättä lisää, mutta varsinkin Internacionalin nollaaminen oli hieno juttu. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua silti huonosti. Isossa kuvassa Timão ei ole ollut niin vähämaalinen nippu. Vierasjoukkue on pelannut saldolla 11 voittoa, kaksi tasapeliä ja kuusi tappiota. Alla on selvä tappio Palmeirasille ja voitto neljällä maalilla Flamengosta. Alvinegro oli hetki sitten vaisumpi ajanjakso, mutta viimeksi tullut voitto toi taas muutosta tilanteelle. Numerot olivat tosin yläkanttiin. Mineiro voittaa lähes 50 pinnalla. Selvästi alipelattu kakkonen on piikki.

Gremio – Ceara Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 15/11/2020 – 00:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Gremio voittaa1,67Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,55Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa yhteen iskevät Gremio ja Ceara. Kotijoukkue on saanut otteluistaan seitsemän voittoa, yhdeksän pistejakoa ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet marraskuussa neljän kilpailullisen ottelun merkeissä ja saaneet niistä yhtä monta voittoa. Täysiä pistepotteja on napattu Bragantinoa ja Fluminensea vastaan. Niiden lisäksi onnistumisia on saatu Brasilian cupissa, jossa on tullut kaksi muuta voittoa. Gremio on ollut lähiaikoina hienossa iskussa ja onnistumisia on saatu laajalla rintamalla. Isännät ovat saaneet kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa yhtä monta voittoa. Puolustaminen on toiminut hyvin, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt tarpeeksi. Viimeksi tuli Brasilian cupissa jatkopaikka Cuiaba Esportea vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kuuden voiton, kuuden tasapelin ja seitsemän tappion merkeissä. Miehistö on esiintynyt marraskuussa yhdessä sarjassa käydyssä ottelussa ja kahdessa Brasilian cupin kamppailussa. Sarjassa uusin ottelu on ollut maaliton Sport Recifen kanssa. Viimeksi tuli Brasilian cupissa selvä tappio Palmeirasille. Vozãon alakerta ei ole ollut isäntien tasoa. Laadukas Gremio voittaa yli 55 prosentilla. Ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

Fortaleza – Sao Paulo Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 15/11/2020 – 00:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Fortaleza voittaa3,20Aseta veto Mobilebetillä
Tasapeli3,05Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Fortaleza isännöi Sao Pauloa. Isännät ovat keränneet otteluistaan kuusi voittoa, kuusi tasapeliä ja seitsemän tappiota. Kotijoukkue on esiintynyt marraskuussa kolmessa sarjassa käydyssä ottelussa ja niistä kaikissa on jääty ilman pisteitä. Ensimmäisessä ottelussa tuli tappio maalilla Fluminensea vastaan. Kahdessa muussa koitoksessa pisteittä pelattiin Athletico-PR:ää ja Bahiaa vastaan. Fortaleza on pelannut paljon hyvin tasaisia ja pienten marginaalien otteluita, mutta varsinkin viime aikoina ne ovat kääntyneet usein vastustajien eduksi. Esimerkiksi viimeksi pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Sarjassa viimeisin voitto on napattu Palmeirasia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut saldolla yhdeksän voittoa, kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Flamengoa vastaan ja täydellä pistepotilla Goiasia vastaan. Sen jälkeen on pelattu Brasilian cupissa voitollisesti mainittua Flamengoa vastaan. Sao Paulo on ollut hyvässä iskussa, mutta puolustuksen kanssa on välillä selvää haparointia. Viime aikoina ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Sao Paulo on päälle 40 pinnan ennakkosuosikki. Isosti ylipelattu Tricolor on hyvä ohittaa.

Palmeiras – Fluminense Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 15/11/2020 – 02:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 21)

VihjePitkävetokertoimetMene
Palmeiras voittaa1,77Aseta veto Mr Greenillä

Palmeiras kohtaa Fluminensen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Brasilian Serie A:ssa. Kotijoukkue on saanut otteluistaan kahdeksan voittoa, seitsemän tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Atletico-MG:tä ja Vasco da Gamaa vastaan. Miehistö on ollut myös muuten hyvässä pelivireessä. Brasilian cupissa tuli äsken selvä voitto Cearaa vastaan. Se oli ryhmien ensimmäinen taisto. Itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Neljään edelliseen kilpailulliseen otteluun omiin ei ole mennyt palloja. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu myös hyvin onnistumisia. Palmeiras oli myös edellisellä kierroksella selvä voittajasuosikki, joten täysi pistepotti ei tullut yllätyksenä. Tosin maalintekoon ei pystytty kuin vasta noin 20 minuuttia ennen päätöstä. Vierasjoukkue on pelannut saldolla yhdeksän voittoa, viisi tasapeliä ja kuusi tappiota. Miehistö on esiintynyt viime aikoina voitollisesti vähämaalisessa ottelussa Fortalezasta ja ilman pisteitä Gremiota vastaan. Fluminensen kaudessa on ollut Palmeirasiin nähden paljon samaa. Vierailla on vähän enemmän lepoa. Palmeiras on melkein 55 prosentin voittajasuosikki. Hieman alipelatut vihreäpaidat pääsevät tolpaksi.

Flamengo – Goianiense Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 15/11/2020 – 02:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 12/11 klo. 21)

VihjePitkävetokertoimetMene
Flamengo voittaa1,41Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa yhteen iskevät Flamengo ja Goianiense. Kotijoukkue on pelannut saldolla 10 voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet hyvin ja menestystä on saatu laadukkaalla tavalla. Miehistö on pelannut kuitenkin lähiaikoina tappiollisesti Sao Paoloa ja Atletico-MG:tä vastaan. Brasilian cupin avauksessa tuli tappio mainittua Sao Paoloa vastaan. Flamengo on varmasti näyttöhaluinen ja ärsytetty, sillä kotijoukkueella on osaamista selvästi parempaan. Sarjassa viimeisin voitto on napattu Corinthiansia vastaan. Rubro-Negro on kärsinyt viime aikoina puolustuksen haasteista, sillä esimerkiksi edellisellä kierroksella vastustaja osui neljästi. Numerot olivat kuitenkin yläkanttiin, sillä ilta oli selvästi lukemia tasaisempi. Viimeksi Brasilian cupissa tullut niukka tappio olisi ollut hyvin estettävissä. Vierasjoukkue on saanut viisi voittoa, kahdeksan tasapeliä ja seitsemän tappiota. Alla on marraskuulta niukka tappio Coritibaa vastaan ja pistejako Corinthiansin kanssa. Ratkaisuvoiman kanssa on haasteita. Sitä on muutenkin selvästi isäntiä vähemmän. Viimeiset kuusi kilpailullista ottelua on menty ilman voittoja. Flamengo voittaa melkein 70 prosentilla. Hieman ylipelattu ykkönen on varma.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
100 €EsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 2 jalkapallo 14.11.2020 | Tilastot

PortugaliRanska
Sarjataulukossa12
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-03-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit9-17-3
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-03-1-0
Maalipuntari 6 edellistä9-17-3
SveitsiEspanja
Sarjataulukossa41
Voitot-tasapelit-häviöt0-2-22-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-76-2
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-22-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-76-2
SaksaUkraina
Sarjataulukossa23
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-02-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit7-64-7
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-02-0-2
Maalipuntari 6 edellistä7-64-7
RuotsiKroatia
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-41-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit1-86-11
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-41-0-3
Maalipuntari 6 edellistä1-86-11
KyprosLuxemburg
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-33-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-56-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-33-0-1
Maalipuntari 6 edellistä0-56-3
AzerbaidzhanMontenegro
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-23-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-45-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-23-0-0
Maalipuntari 6 edellistä2-45-0
LatviaFärsaaret
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt0-3-12-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-35-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-12-1-0
Maalipuntari 6 edellistä2-35-3
LugoAlbacete
Sarjataulukossa1019
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-52-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit13-138-13
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä10-57-5
GironaMallorca
Sarjataulukossa122
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-36-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-1012-2
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-3-0
Maalipuntari 6 edellistä5-58-1
NAC BredaTelstar
Sarjataulukossa59
Voitot-tasapelit-häviöt7-0-44-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit22-1220-16
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-41-3-2
Maalipuntari 6 edellistä8-96-8
SantosInternacional
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-510-6-4
Tehdyt-päästetyt maalit28-2432-18
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä9-813-9
Sport RecifeVasco da Gama
Sarjataulukossa1018
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-95-4-9
Tehdyt-päästetyt maalit19-2620-26
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä5-93-11
GoiasParanaense
Sarjataulukossa2019
Voitot-tasapelit-häviöt2-6-105-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit21-3315-21
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-31-1-4
Maalipuntari 6 edellistä3-95-8
CorinthiansMineiro
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt6-7-711-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit23-2735-23
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä7-99-7
GremioCeara
Sarjataulukossa813
Voitot-tasapelit-häviöt7-9-36-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit22-1723-26
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-4-0
Maalipuntari 6 edellistä9-58-6
FortalezaSao Paulo
Sarjataulukossa124
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-79-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit18-1626-15
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-34-2-0
Maalipuntari 6 edellistä6-612-3
PalmeirasFluminense
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-49-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit26-2029-22
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä8-78-5
FlamencoGoianiense
Sarjataulukossa314
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-55-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit33-2918-26
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä11-135-7
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.