Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 13.6.

Lauantaina ja sunnuntaina jalkapalloa pelataan Saksan Bundesliigassa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on saa pelata itselle sopivalla tavalla. Lue Bundesliiga live streamista täällä.

Katso myös korotetut kertoimet viikonlopun otteluihin Bayern München – Mönchengladbach ja Mallorca – Barcelona. Voit lyödä vetoa tästä ja tästä!

Paderborn – Werder Bremen Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 10/06 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Werder Bremen voittaa2,20Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Paderborn pelaa Werder Bremeniä vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt keskeytyksen jälkeen viidellä ensimmäisellä kierroksella neljästi pistejakojen merkeissä ja tappiollisesti viidellä maalilla Dortmundia vastaan. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella mainion onnistumisen, kun ottelu RB Leipzigiä vastaan päättyi vähämaalisena pistejakona. Paderbornin tilanne sarjataulukossa on kurja, joten vaikka edellisessä ottelussa saatiin itseluottamukselle hienoa tehnyt pistejako, putoaminen alkaa olla lähes varmaa. Lisäksi edellisessä kamppailussa saatiin olla pitkään miehen ylivoimalla, mutta keskeytyksen jälkeen on pelattu ilman voittoja ja niitä olisi pakko tulla ripeästi. Voittoja on pakko hakea myös riskillä. Killian on edelleen sivussa. Mamba ja toppari Hünemeier ovat myös poissa pelikieltojen vuoksi. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Frankfurtia ja Wolfsburgia vastaan. Edellisessä ottelussa vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin lähellä illan päätöstä. Toukokuussa pelattiin kolme viimeistä ottelua siten, että niistä tuli aina pisteitä. Werder Bremenin alakerta on ollut aiempaa parempi, vaikka alla on tappioita. Vieraille kyseessä on myös iso ottelu. Sahin on varmasti poissa ja mahdollisesti myös Pizarro, Toprak, Rashica ja Füllkrug. Werder Bremen voittaa noin 45 prosentilla. Kymmenisen pinnaa alakanttiin pelattu kakkonen on tolppa.

Düsseldorf – Dortmund Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 10/06 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Dortmund voittaa1,37Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Düsseldorf ja Dortmund. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti viidellä maalilla Bayern Münchenia vastaan ja vauhdikkaan tasapelin Hoffenheimia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella mahdollisuuksia venyä pisteille ei käytännössä ollut, mutta viikko sitten tilanne oli täysin toinen. Punapaitojen pelaaminen on ollut aivan kelvollisella tasolla, vaikka viimeksi oli varmasti pettymys, kun lähes koko ottelun ollutta miehen ylivoimaa ei saatu muutettua voitoksi. Kyseessä oli ennakkoon lähes tasabuukin asetelma. Düsseldorf taistelee sarjapaikkansa puolesta ja matkaa kuiville on voiton verran. Steffen, Tekpetey ja Sobottka ovat sairastuvalla, kun taas Bodzek on pelikiellossa. Vierasjoukkue on napannut kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot viidellä maalilla Paderbornia vastaan ja maalilla Hertha Berlinistä. Edellisellä kierroksella illan ainokainen tehtiin tunnin kohdalla. Sijoitukset Mestarien liigaan ovat hyvin haarukassa, mutta Bundesliigan mestaruutta ei voi enää saavuttaa. Dortmundilla Dahoud, Schulz, Zagadou ja Reus ovat sivussa. Lisäksi Haalandin pelaaminen on epävarmaa. Die Borussen on suuresti parempana miehistönä lähes 70 prosentin voittajasuosikki. Lähes oikein pelatut keltamustat otetaan hyväksi piikiksi.

Hertha Berlin – Frankfurt Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 10/06 klo. 22)

VihjePitkävetokertoimetMene
Hertha Berlin voittaa2,08Aseta veto Rizkillä
Tasapeli3,75Aseta veto LeoVegasilla

Hertha Berlin saa vastaansa Frankfurtin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkueen urakka keskeytyksen jälkeen on sujunut mainiosti, vaikka edellisellä kierroksella jäätiin pisteittä maalin tappiossa Dortmundille. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kahdella maalilla Augsburgista. Miehistö ei ole pelannut aivan niin hyvin mitä hienot numerot ovat antaneet ymmärtää, mutta pelaajiston itseluottamukselle menestyminen on tehnyt hyvää ja onnistumiset ovat ruokkineet uusia vastaavia. Viimeksi tappio oli ansaittu, vaikka Dortmundin pitäminen vain osumassa oli jo sellaisenaan hyvä juttu. Maalinteon kanssa on saatu keskeytyksen jälkeen hienosti ilonaiheita. Tauon jälkeen viidellä ensimmäisellä kierroksella neljästi maalinteossa on onnistuttu ainakin kahdesti. Hertha Berliniltä sivussa ovat Dilrosun, Wolf, Cunha, Kalou ja Ascacibar. Plattenhardt on ehkä ulkona. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Werder Bremenistä ja tappiollisesti Mainzille. Alla on myös tappio cupissa Bayern Münchenille. Se oli toisaalta yllättävän tiukka ottelu ja ratkaisu tuli maalilla. Mainzia vastaan näkyi rasitus ottelusta Werder Bremeniä vastaan. Paciencia, Fernandes ja Rode ovat sivussa. Hertha Berlin voittaa noin 45 prosentilla. Ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa, mutta ykköstä ei tee mieli ottaa kokonaan pois. Ykkösristi on hyvä juttu.

Wolfsburg – Freiburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolfsburg voittaa1,72Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Wolfsburg isännöi Freiburgia. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä Frankfurtia vastaan ja voitollisesti viimeksi Werder Bremeniä vastaan. Edellisellä kierroksella lähellä illan päätöstä tullut maali tarkoitti koko pistepottia. Viimeksi tullut voitto oli ansaittu juttu, mutta Wolkkareilla on ailahtelua. Frankfurtia vastaan vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin niin ikään lähellä loppua. Taistelua käydään pääsystä Euroopan kentille. Vihreäpaidat ovat olleet kokonaisuutena sen verran hyviä, että miehistön kuuluisi päästä sinne. William on yhä sivussa. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdessa edellisessä ottelussaan tappiollisesti Leverkusenille ja yllättäen koko pistepotin merkeissä Mönchengladbachista. Se oli itseluottamukselle mainio onnistuminen. Saumat on vielä mukaan Euroopan kentille. Miehistö on hyvin organisoitu ja varsinkin tiivis alakerta on jättänyt itsestään hyvän vaikutelman. Poikkeus oli toki kuuden maalin ottelu Frankfurtia vastaan, mutta siitäkin saatiin tuliaisiksi piste. Viimeksi maalin jälkeen oltiin hetken päästä miehen ylivoimalla. Freiburg on voittanut vieraissa neljä kertaa. Gulde on sivussa. Ottelussa on isot panokset. Wolfsburg voittaa aika tarkkaan 55 prosentilla. Hieman alipelattu ykkönen napataan piikiksi.

FC Köln – Union Berlin Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,45Aseta veto Rizkillä
 Union Berlin voittaa3,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pisteistä taistelevat FC Köln ja Union Berlin. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla RB Leipzigiä vastaan ja vähämaalisena tasapelinä Augsburgia vastaan. Edellisellä kierroksella kamppailun molemmat maalit viimeisteltiin viimeisten hetkien aikana. Miehistö on pelannut keskeytyksen jälkeen ilman yhtäkään voittoa ja varsinkin alakerran kanssa on ollut haasteita. Omiin on mennyt keskeytyksen jälkeen neljässä ottelussa vähintään kaksi maalia. Kotona on saatu tauon jälkeen kolmesta ottelusta kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Skhiri ja Terodde ovat sivussa. Vierasjoukkue on pelannut tauon jälkeen yhtä lailla ilman voittoja. Miehistö esiintyi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin merkeissä Schalken kanssa. Koko pistepotti ei olisi tullut vääryytenä. Ottelussa päästiin nopeasti maalin edelle, mutta tauolla oltiin kiinni pistejaossa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio kolmella maalilla Mönchengladbachia vastaan, mutta se olisi voinut olla hyvin selvästi siedettävämpi ilta. Ailahtelu on kuitenkin haaste. Becker, Ryerson ja Andrich ovat sivussa. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Perustasoltaan FC Köln ei ole juuri edellä. Ykkönen tulee aika tarkkaan 45 pinnalla. Liikaa ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Bayern München – Mönchengladbach Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bayern München voittaa1,36Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mönchengladbach matkustaa Bayern Münchenin vieraaksi. Kotijoukkueen mainio menestyminen on jatkunut kahdella edellisellä kierroksella viiden maalin voitossa Düsseldorfia vastaan ja kahden maalin voitossa Leverkusenista. Punapaidat nappasivat voiton myös viikolla cupissa Frankfurtia vastaan. Münchenilaiset tulevat voittamaan Bundesliigan mestaruuden ja ovat kaikilla mittareilla äärettömän vaikeasti kaadettavissa oleva miehistö. Dortmundia vastaan pelattu voitokas ottelu ratkaisi käytännössä mestaruuden, mutta kaikkiin sen jälkeen käytyihin otteluihin on sytytty hyvin. Ratkaisuvoimaa on löytynyt taas kiitettävällä tavalla. Edellisellä kierroksella ottelu alkoi vaikeasti, mutta se oli vain hetkellistä. Cupissa oli yllättävän vaikeaa, mutta sielläkin homma käännettiin omaksi eduksi. Coutinho ja Tolisso ovat sivussa ja sama tilanne on kaksikolla Lewandowski ja Müller. Vierasjoukkue sai toiseksi edellisellä kierroksella voiton kolmella maalilla Union Berliniä vastaan, mutta edellisessä kamppailussa koettiin yllättävä tappio Freiburgia vastaan. Pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin, mutta miehistön otteet kaipaavat tasaisuutta ja varmuutta. Mönchengladbach pelaa pääsystä Mestarien liigaan. Vierailta Plea, Zakaria, Johnson, Embolo ja Strobl ovat sivussa. Bayern München voittaa aika tasan seitsemän kertaa kymmenestä. Ykkönen on vähän ylipelattu, mutta se on hyvä varma.

Bayern Münchenin ja Mönchengladbachin otteluun luvassa hyvä uusien pelaajien tarjous. Lue siitä tästä!

Mainz – Augsburg Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/06/2020 – 16:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Mainz voittaa2,33Aseta veto Unibetillä
Augsburg voittaa3,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Mainz ja Augsburg. Isännät ovat esiintyneet edellisellä kahdella kierroksella tappiollisesti maalilla Hoffenheimia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti kahdella maalilla Frankfurtia vastaan. Edellisellä kierroksella napattu tärkeä voitto tuli ansaitusti ja se oli säilymisen kannalta iso juttu. Kamppailussa päästiin juuri ennen puoliaikaa maalin edelle. Keskeytyksen jälkeen neljä ensimmäistä ottelua pelattiin ilman voittoja. Hoffenheimia vastaan vastustajan juuri ennen taukoa tullut maali tarkoitti pisteetöntä kamppailua. Eroa karsijan paikalle on voiton verran. Zentner on yhä sivussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin FC Kölnin kanssa. Viimeksi voitto ei olisi ollut vääryys. Ottelussa molemmat maalit tehtiin lähellä illan päätöstä. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin pelattu tappiollisesti kahdella maalilla Hertha Berliniä vastaan. Kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu itse yhteensä kerran. Viimeksi ennen taukoa rankkari oli tulokseton. Tien päällä on voitettu kolmesti. Augsburgilta sivussa ovat Hahn, Baier, Iago ja Cordoba. Vierasjoukkue taistelee myös lähellä karsinnan sijoitusta. Materiaaliltaan niput ovat lähellä toisiaan. Mainz voittaa vähän yli 40 prosentilla. Ristiä on ehditty pelata liikaa, joten illalle otetaan ykköskakkonen.

Schalke – Leverkusen Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/06/2020 – 19:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leverkusen voittaa1,55Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Schalke ja Leverkusen. Kotijoukkueen tilanne jatkuu vaikeana, sillä isännät ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen ilman yhtäkään voittoa. Sinipaidat ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Werder Bremeniä vastaan ja vähämaalisena tasapelinä Union Berliniä vastaan. Miehistö on ollut pelillisesti yksi Bundesliigan heikoimmista ryhmistä. Onnistumiset ovat olleet keskeytyksen jälkeen lähes nollissa ja pelaajiston itseluottamus ei ole selvästi kunnossa. Edellisessä ottelussa vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle, mutta kamppailussa päästiin ennen taukoa kiinni pistejakoon. Alakerta on ollut muutamissa otteluissa ongelmissa, mutta puolustuksessa on menty sentään muuten kelvollisella pohjalla. Pallollinen tekeminen on vaikeaa. Matondo, Serdar, Mascarell, Nastasic, Todibo, Stambouli ja Harit ovat sivussa. Vierasjoukkue eteni viikolla Saksan cupissa finaaliin, kun voitto tuli upeasti cupissa esiintyneestä Saarbruckenista. Bundesliigassa viimeisin ottelu meni tappiollisesti kahdella maalilla Bayern Münchenia vastaan, joskin kamppailu aloitettiin hyvin. Havertz, Bender ja ehkä Sinkgraven puuttuvat vieraiden vahvuudesta. Leverkusen saattaa hyvin käyttää rotaatiota, mutta Mestarien liigan sijoitukset ovat kiikarissa. Vierasjoukkue voittaa hieman yli 60 prosentilla. Pikkuisen alipelattu kakkonen otetaan hyväksi piikiksi.

Celta Vigo – Villarreal Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä
Villarreal voittaa2,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Celta Vigo pelaa Villarrealia vastaan. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta niukasti putoamisviivan paremmalta puolelta, mutta isäntien kuuluisi olla otteidensa valossa keskikastin tuntumassa. Miehistön kausi on mennyt kokonaisuutena alisuorittaen. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut hankaluuksia. Ennen keskeytystä kahteen otteluun napattiin maalittomat Granadaa ja Getafea vastaan. Vaikeasta kaudesta huolimatta tauolle lähdettiin pelaamalla viidellä kierroksella siten, että kaikista otteluista saatiin vähintään pistejako. Kotona menestystä on tullut neljästä voitosta ja viidestä tasapelistä. Vierasjoukkue majailee sarjataulukossa hieman kympin paremmalla puolella. Keltapaitojen kuuluisi olla otteidensa valossa paremmin taistelussa Mestarien liigan sijoituksista. Tauolle lähdettiin kuitenkin kärsimällä tappiot Athletic Bilbaota ja Leganesia vastaan. Viimeksi ottelu alkoi hyvin, mutta ilta päättyi pettymykseen. Mori ja Peña ovat sivussa. Lisäksi päävalmentaja Calleja on poissa, koska hänellä on toimitsijakielto. Villarreal on voittanut tien päällä viisi kertaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta selvästi paremmin. Ottelu on hyvin lähellä tasabuukkia, mutta El Submarino Amarillolle voi antaa jopa minitason voittajasuosikin aseman. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta ristin kera se on hyvä valinta.

Leganes – Valladolid Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,05Aseta veto Unibetillä
Valladolid voittaa3,50Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Leganes ja Valladolid. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea ja sarjataulukossa ollaan viimeisten joukossa, mutta isännät ovat olleet otteidensa valossa numeroita parempi miehistö. Sijoituksen kuuluisi olla alemmassa keskikastissa ja poissa putoamisviivan heikommalta puolelta. Toisaalta varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita, sillä maalinteossa on onnistuttu vain noin 20 kertaa. Lisäksi hyökkäyspäästä on ehditty hankkiutua kahdesta pelaajasta eroon. Maalintekoon pystyvien pelaajien määrä on selvä huolenaihe. Ennen taukoa napattiin sentään tien päällä hieno voitto Villarrealia vastaan, vaikka ottelun alussa vastustaja pääsi heti edelle. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Alavesin kanssa. Vierasjoukkue on putoamisviivaa neljä pinnaa edellä, mutta miehistö on ollut otteidensa valossa heikoin ryhmä. Ennen keskeytystä pelattiin tappiollisesti Real Sociedadia ja Athletic Bilbaota vastaan. Maalinteon kanssa on ollut myös Valladolidilla murheita. Tien päällä voittoja on saatu kolmesti. Viimeisin voitto on helmikuulta Espanyolista. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Kummassakaan leirissä ei tällaista ottelua haluta hävitä. Leganes voittaa aika tasan 40 prosentilla. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa, joten otetaan ykkönen sivuun.

Mallorca – Barcelona Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 13/06/2020 – 23:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Barcelona voittaa1,29Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Barcelona matkustaa Mallorcan vieraaksi. Kotijoukkue majailee keskeytyksen jälkeen sarjataulukossa viimeisten joukossa ja on ollut kokonaisuutena toiseksi heikoin miehistö. Saarelaiset tunnetaan kotiriippuvaisena ryhmänä ja homma on jatkunut niin myös tällä kaudella. On kiinnostavaa nähdä, miten yleisön puuttuminen vaikuttaa isäntien pelaamiseen? Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Mallorca ehti pelata maaliskuun aikana tappiollisesti maalilla Getafea vastaan ja voitollisesti Eibaria vastaan. Matkaa kuiville on pisteen verran, joten hankaluuksista pois pääseminen on täysin tehtävissä. Maalinteossa on onnistuttu aika tasan keskimäärin kerran ottelussa. Vierasjoukkue johtaa Espanjan La Ligaa ja lähti tauolle voittamalla kotonaan Real Sociedadin. Katalonialaisten pitäisi olla kuitenkin sarjataulukossa toisena. Etenkin hyökkäyspäässä on ollut ylisuorittamista. Toisena oleva Real Madrid löytyy vain kahden pisteen päästä. Jättiläiseltä sivussa ovat Lenglet ja Dembele. Ottelusta on lupa odottaa vahvasti yhteen maaliin pelaamista. Tasoero on kauniisti sanottuna julmalla pohjalla. Barcelona on kaikilla mittareilla valtavasti edellä ja nousee karvan alle 75 prosentin voittajasuosikiksi. Kohdilleen pelattu kakkonen on hyvä tolppa.

Mallorcan ja Barcelonan otteluun luvassa hieno uusien pelaajien tarjous. Lue siitä tästä!

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/06/2020 – 15:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,00Aseta veto Unibetillä
Atletico Madrid voittaa2,25Aseta veto Rizkillä

Athletic Bilbao isännöi Atletico Madridia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta kympin tuntumasta ja miehistö on esiintynyt myös sijoitukseensa nähden ansaitulla tavalla. Isännät esiintyivät ennen keskeytystä voitollisesti Villarrealia vastaan ja menestyen hyvin Valladolidia vastaan. Jälkimmäisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue majailee sarjataulukossa kuudentena, mutta miehistön kuuluisi olla muutamia sijoja ylempänä. Espanjan La Ligassa tuli ennen taukoa kahdella kierroksella vauhdikas pistejako Sevillan kanssa ja vähämaalinen tasapeli ja varmasti pettymys Espanyolin kanssa. Mestarien liigassa saatiin upea onnistuminen Liverpoolia vastaan. Toki ottelua ei olisi pitänyt pelata kaikkien tietämästä syystä. Paikka Mestarien liigaan on hyvin saatavilla. Hyökkäyspäässä on ollut tosin tahmeutta. Tien päällä menestystä on tullut kolmesta voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Felix on pelikiellossa ja Correa on loukkaantunut. Luvassa on vähämaalinen ja tarkkaa puolustamista sisältävä ottelu. Laadukkaampi Atletico Madrid on hippasen yli 40 prosentin voittajasuosikki. Ilta on rastittu hyvin kohdilleen. Suunnataan otteluun ristikakkosella.

Real Madrid – Eibar Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 14/06/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 11/06 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Real Madrid voittaa1,25Aseta veto Unibetilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Real Madrid ja Eibar. Los Blancos on sarjataulukossa kaksi pistettä Barcelonan takana, mutta isäntien pitäisi olla suurinta kilpailijaansa edellä. Valkopaidoilla ratkaisuvoimaa ei ole löytynyt samalla tavalla, mutta alakerta on ollut Espanjan La Ligan huippua. Omiin on mennyt alle 20 palloa. Ennen keskeytystä kahdella viimeisellä kierroksella saatiin koko pistepotti juuri Barcelonasta ja yllättävä tappio Real Betisiä vastaan. Mestarien liiga mukaan lukien ennen taukoa neljään otteluun tuli kolme tappiota. Jovic ei ole käytettävissä. Vierasjoukkue majailee ansaitusti sarjataulukon alemmassa keskikastissa ja esiintyi ennen taukoa kahdella kierroksella tappiollisesti Mallorcaa ja Real Sociedadia vastaan. Molemmissa otteluissa vastustajat voittivat baskimaalaisten kotona pelatut taistot maalilla. Eibar taistelee putoamista vastaan, sillä matkaa viivan heikommalle puolelle on vain muutamia pisteitä. Miehistö on onnistunut maalinteossa keskimäärin kerran ottelussa. Etenkin reissussa maalinteko ja laadukkaille maalipaikoille pääseminen on ollut vaikeaa. Escalante, Oliveira ja Ramis eivät ole mukana. Illassa mennään vahvasti yhteen maaliin. Tasoero on Real Madridille valtava. Jättiläinen voittaa noin 75 prosentilla. Lähes kohdilleen pelattu ykkönen tulee hyväksi varmaksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 13.6.2020 | Tilastot

PaderbornWerder Bremen
Sarjataulukossa1817
Voitot-tasapelit-häviöt4-8-186-7-17
Tehdyt-päästetyt maalit33-6230-63
Kuntopuntari 6 edellistä0-4-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä4-105-7
Laukauksia/ottelu12,412,4
Pallonhallinta46,60 %48,70 %
Syöttöprosentti77,60 %78,50 %
LoukkaantumisetKillianSahin, Pizarro (?), Rashica (?), Füllkrug (?), Toprak (?)
PelikiellossaMamba, Hünemeier
DüsseldorfDortmund
Sarjataulukossa162
Voitot-tasapelit-häviöt6-10-1419-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit33-6081-35
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-15-0-1
Maalipuntari 6 edellistä7-1115-3
Laukauksia/ottelu12,513,5
Pallonhallinta46,50 %58,40 %
Syöttöprosentti77,40 %86,70 %
LoukkaantumisetSteffen, Tekpetey, SobottkaDahoud, Schulz, Reus, Zagadou, Haaland (?)
PelikiellossaBodzek
Hertha BerlinFrankfurt
Sarjataulukossa911
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-1210-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit43-5149-55
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä13-58-18
Laukauksia/ottelu10,814,9
Pallonhallinta46,90 %49,00 %
Syöttöprosentti77,50 %75,50 %
LoukkaantumisetDilrosun, Cunha, Kalou, Wolf, Ascacibar,  Plattenhardt (?)Paciencia,  Fernandes
PelikiellossaRode
WolfsburgFreiburg
Sarjataulukossa68
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-911-8-11
Tehdyt-päästetyt maalit42-3639-41
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-68-7
Laukauksia/ottelu1413,1
Pallonhallinta48,80 %48,10 %
Syöttöprosentti75,70 %78,00 %
LoukkaantumisetWilliamGulde
Pelikiellossa
FC KölnUnion Berlin
Sarjataulukossa1214
Voitot-tasapelit-häviöt10-5-159-5-16
Tehdyt-päästetyt maalit47-5735-53
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-2-4
Maalipuntari 6 edellistä10-134-15
Laukauksia/ottelu1312,1
Pallonhallinta47,60 %43,80 %
Syöttöprosentti76,50 %70,30 %
LoukkaantumisetSkhiri, TeroddeBecker, Ryerson
PelikiellossaAndrich
Bayern MünchenMönchengladbach
Sarjataulukossa14
Voitot-tasapelit-häviöt22-4-417-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit90-3057-36
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä19-49-8
Laukauksia/ottelu18,413,9
Pallonhallinta62,20 %51,80 %
Syöttöprosentti87,10 %81,40 %
LoukkaantumisetCoutinho, TolissoZakaria, Embolo, Strobl, Johnson
PelikiellossaLewandowski, MüllerPlea
MainzAugsburg
Sarjataulukossa1513
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-178-8-14
Tehdyt-päästetyt maalit39-6241-57
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-105-7
Laukauksia/ottelu13,310,9
Pallonhallinta44,90 %41,10 %
Syöttöprosentti75,10 %69,70 %
LoukkaantumisetZentnerHahn, Iago, Baier, Cordoba
Pelikiellossa
SchalkeLeverkusen
Sarjataulukossa105
Voitot-tasapelit-häviöt9-11-1017-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit35-4756-40
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-44-0-2
Maalipuntari 6 edellistä3-1215-10
Laukauksia/ottelu11,314,7
Pallonhallinta50,50 %59,60 %
Syöttöprosentti77,70 %84,90 %
LoukkaantumisetSerdar, Matondo, Todibo, Mascarell, Nastasic, Harit, StambouliHavertz, Bender,  Sinkgraven (?)
Pelikiellossa
CeltaVillarreal
Sarjataulukossa178
Voitot-tasapelit-häviöt5-11-1111-5-11
Tehdyt-päästetyt maalit22-3444-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-48-9
Laukauksia/ottelu9,614,1
Pallonhallinta51,70 %53,00 %
Syöttöprosentti80,60 %82,10 %
LoukkaantumisetMori
PelikiellossaPeña
LeganesValladolid
Sarjataulukossa1915
Voitot-tasapelit-häviöt5-8-146-11-10
Tehdyt-päästetyt maalit21-3923-33
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-66-9
Laukauksia/ottelu11,39,9
Pallonhallinta44,90 %47,30 %
Syöttöprosentti71,50 %75,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MallorcaBarcelona
Sarjataulukossa181
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-1618-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit28-4463-31
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä6-713-6
Laukauksia/ottelu10,312,7
Pallonhallinta46,00 %62,10 %
Syöttöprosentti76,20 %88,40 %
LoukkaantumisetDembele
PelikiellossaLenglet
Athletic BilbaoAtletico Madrid
Sarjataulukossa106
Voitot-tasapelit-häviöt9-10-811-12-4
Tehdyt-päästetyt maalit29-2331-21
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-42-3-1
Maalipuntari 6 edellistä7-89-7
Laukauksia/ottelu11,112,1
Pallonhallinta49,40 %48,60 %
Syöttöprosentti76,00 %78,20 %
LoukkaantumisetCorrea
PelikiellossaFelix
Real MadridEibar
Sarjataulukossa216
Voitot-tasapelit-häviöt16-8-37-6-14
Tehdyt-päästetyt maalit49-1927-41
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-67-12
Laukauksia/ottelu16,111,3
Pallonhallinta56,40 %47,70 %
Syöttöprosentti86,50 %70,60 %
LoukkaantumisetJovicRamis
PelikiellossaEscalante, Oliveira
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.