Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 13.2.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle sopivalla tavalla.

Manchester City – Tottenham Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Manchester City voittaa 1,35 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City isännöi Tottenhamia. Kotijoukkue on ollut loistavassa pelivireessä ja taivaansinisten voittokulku on jatkunut ottelusta toiseen. Isäntien pelivire on tuottanut onnistumisia hurjassa tahdissa ja Citizens on saanut menestystä hyvin laajalla rintamalla. Manchester City on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Burnleyta ja Liverpoolia vastaan. Taivaansiniset onnistuivat maalinteossa Liverpoolia vastaan peräti neljä kertaa, mutta apuja saatiin myös toiselta puolelta kenttää. Manchester City on käytännössä kaikkea sitä, mitä timanttisen hyvältä miehistöltä voi odottaa. Kotijoukkuetta vastaan menestyminen on äärettömän vaikeaa. Vierasjoukkue nappasi odotetun voiton West Bromwichista, mutta Spurs on ollut muuten yllättävän hengetön ja vaisu. Lontoolaiset hävisivät putkeen Liverpoolia, Brightonia ja Chelseaa vastaan. Vieraiden pitäisi olla muutaman pykälän alempana. Tottenhamin on pelattava kauden paras ottelunsa, jos Lilywhites aikoo pysyä isäntien kyydissä. Vieraiden tekeminen ja otteet eivät lupaa hyvää. Harry Kane teki sentään paluun. Molemmat miehistöt esiintyvät keskiviikkona FA Cupissa. Manchester City on käytännössä 70 prosentin ennakkosuosikki. Selvästi alipelattu loistovireinen Sky Blues on mainio varma.

Brighton – Aston Villa Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,55 Aseta veto LeoVegasilla
Aston Villa voittaa 2,60 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Aston Villa. Isännät ovat pelanneet saldolla viisi voittoa, 10 tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Kotijoukkueen kausi on ollut tuloksellisesti vaikea, mutta Lokit on pelannut selvästi sijoitustaan paremmin. Sinivalkoisten kuuluisi olla kympin lähellä, mutta Albion on saanut menestystä kovin heikosti ja onnistumiset ovat jääneet myös muuten vähäisiksi. Brighton on pelannut viime aikoina voitollisesti Liverpoolista ja pistejaon Burnleyn kanssa. Niitä edelsi koko pistepotti Tottenhamista. Kotijoukkueen suunta alkaa olla myös pisteiden valossa nousussa. Lokkien alakerta on toiminut viime viikkoina hienosti, mutta Seagulls olisi ansainnut kokea viimeksi tappion. Maaliodottamat menivät selvästi vastustajalle. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden ja miehistö nappasi viimeksi voiton Arsenalista. Birminghamilaiset ovat olleet yksi sesongin onnistujista. Viimeksi voitto ei ollut vääryys, mutta maaliodottamissa erot olivat pienet. Ottelua edelsi ansaittu tappio West Hamille. Jack Grealish on Aston Villalle valtavan tärkeä yksittäinen pelaaja. Brighton pelaa keskiviikkona FA Cupissa, kun taas vieraat saavat levätä. Aston Villa on karvan alle 40 prosentin voittajasuosikki. Lions on viitisen prosenttia alipelattu, mutta kohde tarvitsee ristin kaveriksi.

Crystal Palace – Burnley Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Crystal Palace voittaa 2,40 Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetillä

Crystal Palace kohtaa Burnleyn, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on kerännyt kahdeksan voittoa, viisi tasapeliä ja 10 tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Newcastlesta ja ilman pisteitä Leedsiä vastaan. Kotkien kausi on mennyt odotuksiin nähden hyvin ja Eagles taistelee paikoista alemmassa keskikastissa. Crystal Palace oli kierroksella Newcastlea vastaan onnekas, sillä Kotkien ei olisi pitänyt saada pisteitä ja tappio Leedsille tuli myös ansaitusti. Viimeisin kotona pelattu ottelu on ollut voitollinen Wolverhamptonista ja tuolloin koko pistepotti tuli ansaitusti. Vierasjoukkueen pieni nousuvire on ehtinyt laskea ja Clarets on ollut jälleen heikossa pelivireessä. Miehistö on pelannut viime aikoina pisteittä Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan ja pistejaon Brightonin kanssa. Otteluista Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan ei toki oltu varmasti budjetoitu menestystä, mutta viime kierroksella voitto olisi tullut ansaitusti. Kentällä oltiin parempi miehistö. Ratkaisuvoima on yhä isossa kuvassa suuri haaste. Clarets pelasi tiistaina FA Cupissa Bournemouthia vastaan ja kärsi tappion. Crystal Palace on perustasoltaan vähän Burnleyta edellä. Kotkat voittaa hieman yli 40 prosentilla. Käytännössä oikein kannatettu ottelu merkataan ykkösristillä.

Norwich – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Norwich voittaa 1,85 Aseta veto Betssonilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Norwich ja Stoke. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella maalittomassa pistejaossa Millwallin kanssa ja tappiollisesti Swanseaa vastaan. Kanarialinnut on pelannut mainion kauden, mutta isäntien suunta on ollut laskussa. Keltavihreät ovat päässeet viimeksi voittojen makuun kolmisen viikkoa sitten, kun voitto tuli Bristolista. Canaries on pelannut sen jälkeen Mestaruussarjassa myös tasapelin Middlesbroughin kanssa. Norwich on jäänyt kolmella edellisellä kierroksella ilman maaleja, mutta viimeksi tullut kahden maalin tappio oli yläkanttiin. Maaliodottamat olivat tasoissa. Kanarialinnut on edelleen yksi parhaista ehdokkaista nousemaan Valioliigaan, mutta kotijoukkueen on päästävä pikaisesti onnistumisten pariin. Vierasjoukkueen suunta on ollut jo pidempään laskussa. Potters majailee yhä kympin tuntumassa, mutta punavalkoiset eivät ole voittaneet pitkään aikaan. Miehistö on saanut viimeksi koko pistepotin vähän ennen joulua. Raitapaidat ovat esiintyneet sen jälkeen 10 kilpailullisessa ottelussa voitoitta. Stoke pelasi pienenä puolustuksena viimeksi ansaitun tasapelin Readingin kanssa ja maaliodottamat menivät sitä ennen lievästi Pottersille. Tasokas Norwich voittaa vähän alle 55 prosentilla. Alipelattu Yellows on piikki.

Reading – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Reading voittaa 2,25 Aseta veto Nordicbetillä
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading isännöi Millwallia. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden ja Royals on ollut yksi Mestaruussarjan parhaista onnistujista. Isännät ovat saaneet paljon onnistumisia ja miehistö on pelannut joulua edeltäneen kierroksen jälkeen ilman tappioita. Reading on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Bournemouthia vastaan ja maalittomassa tasapelissä Stoken kanssa. Viimeksi tullut pistejako kuvasi iltaa hyvin. Toiseksi edellisessä koitoksessa napattu voitto oli myös oikein. Readingin sijoitus on vähän yläkanttiin, mutta kotijoukkueen tilanne jatkuu vahvana. Ilonaiheita on saatu laajalla rintamalla. Kotona on tehty kahteen edelliseen taistoon kuusi maalia, mutta yhtä lailla alakerta on ollut iskussa. Isännät esiintyvät keskiviikkona Brentfordia vastaan. Vierasjoukkue on yksi kauden alisuorittajista. Leijonilta odotettiin alussa enemmän. Lionsilla olisi taitojensa puolesta osaamista majailla ylemmässä keskikastissa, mutta vieraiden kausi on mennyt pettymysten parissa. Pistejakoja on tullut runsaasti, mutta voitot ovat olleet vähissä. Millwall on esiintynyt viime aikoina tasurissa Norwichin kanssa ja voitollisesti Sheffield Wednesdaysta. Viimeksi saatiin useita onnistumisia. Royals voittaa päälle 40 pinnalla. Oikein pelattu kohde kaipaa varmistuksen.

Watford – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Watford voittaa 1,65 Aseta veto Nordicbetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Watford ja Bristol. Kotijoukkue on pelannut saldolla 13 voittoa, yhdeksän tasapeliä ja kuusi tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti QPR:ää vastaan ja maalittomassa pistejaossa Coventrya vastaan. Hornetsin kausi on mennyt hyvin, mutta keltamustien suunta on ollut laskussa. Miehistö on jäänyt viime aikoina kolmesti ilman voittoja. Yksi otteluista oli nollat Millwallin kanssa. Voittojen makuun on päästy viimeksi Stokea vastaan. Watford on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten kotijoukkueella on kaikki eväät nostaa itsensä takaisin hyvään pelivireeseen. Lisäksi tappiollinen ottelu QPR:ää vastaan olisi pitänyt mennä pistejakona. Viimeksi tullut tasapeli kuvasi ottelua hyvin, sillä vastustaja oli maaliodottamissa vain vähän edellä. Vierasjoukkue on yksi kauden ylisuorittajista ja onnekkaista miehistöistä, sillä Robinsin pitäisi olla lähellä putoamisviivaa. Punavalkoiset ovat pelanneet selvästi sijoitustaan heikommin. City on esiintynyt viime aikoina pisteittä Brentfordia ja Cardiffia vastaan. Niissä tappiot tulivat ansaitusti. Bristol on kaatanut viimeksi Huddersfieldin, mutta se oli vääryys. Viikolla on FA Cupia. Watford voittaa lähes 60 prosentilla. Selvästi alipelattu Hornets on piikki.

Rotherham – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Rotherham voittaa 2,65 Aseta veto Unibetillä
QPR voittaa 2,85 Aseta veto Nordicbetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR matkustaa Rotherhamin vieraaksi. Molemmat miehistöt ovat olleet viime aikoina mainiossa pelivireessä. Kotijoukkue on esiintynyt viime aikoina voitollisesti Derbystä ja Prestonista ja pisteittä Cardiffia vastaan. Millersin olisi pitänyt päästä pisteille aiemmin Swanseaa vastaan ja viime ottelussa maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Toisaalta ottelu Prestonia vastaan olisi pitänyt mennä pistejakona. Rotherham on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä, joten kotijoukkue on esiintynyt odotuksiin nähden hyvin. Ratkaisuvoiman kanssa on alettu saada onnistumisia. Siitä tuli hyvä osoitus voitossa Derbystä, mutta numerot olivat yläkanttiin. Isännillä on kaikki eväät pärjätä taistelussa sarjapaikkansa puolesta. Vierasjoukkue on esiintynyt viime aikoina voitollisesti Watfordista ja Blackburnista. Ärrät on saanut viiteen kierrokseen neljä voittoa. Watfordista tullut voitto ratkesi lopussa. Pistejako olisi ollut oikein, mutta Superhoops on saanut hyvin onnistumisia. Tasapeli olisi ollut silti myös viimeksi reilu lopputulos. QPR on pelannut vieraissa joulukuun alun jälkeen tappioitta. Siellä on tullut kolmesta edellisestä taistosta täydet pisteet. Ottelu on käytännössä tasabuukki. Risti on hieman ylipelattu, joten kohde merkataan ykköskakkosella.

Birmingham – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 15)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Birmingham voittaa 2,65 Aseta veto Betssonilla
Tasapeli 3,20 Aseta veto Betssonilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pisteistä taistelevat Birmingham ja Luton. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kuusi voittoa, 10 tasapeliä ja 12 tappiota. Isäntien kausi on mennyt huonosti ja sinipaidat taistelevat ansaitusti putoamista vastaan. Brum on ollut pelillisesti yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Birmingham on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Wycomben kanssa ja tappiollisesti Bournemouthia vastaan. Kotijoukkueen otteissa on nähty merkkejä paremmasta, mutta isäntien tekemisessä on edelleen paljon parannettavaa. Wycombea vastaan olisi pitänyt tulla silti koko pistepotti ja sama tilanne oli Coventrya vastaan. Viimeksi saatu tappio olisi myös pitänyt jäädä tulematta, sillä maaliodottamat olivat niukasti Brumille. Vierasjoukkue on ollut heikossa iskussa. Oranssipaitojen kausi on mennyt odotuksiin nähden hyvin, mutta Hatters on pelannut viime aikoina ilman voittoja. Miehistö on esiintynyt tappiollisesti Blackburnia vastaan ja tasapelissä Huddersfieldin kanssa. Vieraat ovat päässeet viimeksi voittojen makuun noin kuukausi sitten. Sen jälkeen kolmeen otteluun on tehty yksi maali, mutta viimeksi olisi pitänyt tulla voitto. Luton on hieman parempi miehistö, joten Birmingham on minisuosikki. Mennään oikein pelatussa kohteessa ykkösristillä.

Cardiff – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Cardiff voittaa 2,05 Aseta veto Nordicbetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Cardiff ja Coventry. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Bristolia ja Rotherhamia vastaan. Isäntien kausi on mennyt alakanttiin, mutta walesilaisten suunta on kohti parempaa. Bluebirds on saanut kolmella kierroksella kaksi voittoa ja tasapelin. Cardiffin kuuluisi olla otteidensa ja taitojensa puolesta kympin paremmalla puolella, mutta kotijoukkue on vasta nyt nousemassa lähelle sitä. Walesilaisten voitto tuli toisella kierroksella ansaitusti, mutta viikolla pelattu ottelu oli maaliodottamissa hyvin tasainen ja sen olisi pitänyt päättyä pistejakoon. Vierasjoukkue on pelannut viime aikoina tappiollisesti Nottinghamia vastaan ja maalittoman tasapelin Watfordin kanssa. Sky Blues taistelee sarjapaikkansa puolesta ja miehistö on päässyt viimeksi voittojen makuun tammikuun lopulla Sheffield Wednesdaysta. Lisäksi viimeksi tullut pistejako oli onnistuminen. Coventryn pitäisi olla putoamisviivan heikommalla puolella, sillä vierasjoukkueen sijoitus on yläkanttiin. Sarjanousijan otteet ovat olleet heikkoja, vaikka tuloksellisesti kausi on mennyt kelvollisesti. Coventry on levännyt paremmin, mutta walesilaiset ovat perustasoltaan edellä. Cardiff voittaa vähän yli 45 prosentilla. Oikein rastittu Bluebirds otetaan tolpaksi.

Derby – Middlesbrough Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Derby voittaa 2,75 Aseta veto Nordicbetillä
Tasapeli 3,15 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby isännöi Middlesbroughia. Kotijoukkue on noussut hienoon pelivireeseen ja isännät ovat saaneet neljällä kierroksella kolme voittoa. Ramsin kausi on mennyt vaikeasti, mutta Pässien suunta on ollut selvässä nousussa. Miehistö on pelannut viime aikoina voitollisesti Bristolista ja ilman pisteitä Rotherhamia vastaan. Valkopaidat kärsivät viimeksi selvän tappion, mutta maaliodottamat olivat omaksi eduksi. Derby on selvästi sijoitustaan parempi miehistö ja kotijoukkue on pelannut myös vähän tauluaan paremmin. Siitä huolimatta isäntien kausi on ollut vahva pettymys. Tilanne on kuitenkin muuttumassa ja onnistumisia on alkanut tulla hyvin. Neljään edelliseen otteluun kolmesti omiin ei ole mennyt palloja. Vierasjoukkue on pelannut hyvän kauden, mutta Boron suunta on ollut laskussa. Punapaidat kärsivät viimeksi selvän tappion Brentfordille, mutta numerot olivat yläkanttiin. Maaliodottamat olivat lähes tasoissa. Ottelua edelsi maaliton Norwichin kanssa. Middlesbrough on pelannut neljä kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta se on ollut myös huonoa onnea. Vierasjoukkue on päässyt viimeksi voittojen makuun Nottinghamista. Ottelu on käytännössä tasabuukki. Hyvävireinen Rams on sen verran vahvassa iskussa, että mennään oikein pelattuun taistoon ykkösristillä.

Sheffield Wednesday – Swansea Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Swansea voittaa 2,10 Aseta veto Nordicbetillä

Sheffield Wednesday pelaa Swanseaa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat keränneet yhdeksän voittoa, seitsemän pistejakoa ja 12 tappiota. Kotijoukkueen kausi on ollut vaikea ja onnistumisia on saatu heikosti, mutta Pöllöjen suunta on ollut kohti parempaa. Owls on pelannut viime aikoina tappiollisesti Millwallia vastaan ja voitollisesti Wycombesta. Miehistön tilanne on edelleen vaikea, mutta voitot ovat tulleet itseluottamuksen kannalta mainioon paikkaan. Neljään edelliseen taistoon on saatu kolme voittoa. Sheffield Wednesday oli toiseksi edellisellä kierroksella heikko, mutta tiistaina tullut voitto saatiin ansaitusti. Vierasjoukkueen mainio pelivire jatkui viimeksi hyvin tasaisessa ottelussa Norwichia vastaan. Joutsenten kausi on mennyt hienosti ja valkopaidat ovat saaneet paljon onnistumisia. Swansea on pelannut viidellä edellisellä kierroksella saldolla neljä voittoa ja tasapeli. Vierasjoukkue on ollut silti myös onnekas, sillä miehistön ei pitäisi olla kärjen välittömässä läheisyydessä. Varsinkin omiin on mennyt liian vähän palloja. Lisäksi ottelu Rotherhamia vastaan päättyi kahden maalin voittoon, vaikka kentällä ei oltu parempi miehistö. Joutsenet pelaa viikolla FA Cupissa. Swansea voittaa vähän yli 45 pinnalla. Alipelattu kakkonen on piikki.

Huddersfield – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Huddersfield voittaa 1,72 Aseta veto Betssonilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Huddersfield ja Wycombe. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla yhdeksän voittoa, kuusi pistejakoa ja 13 tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tasapelit Stokea ja Lutonia vastaan. Terriers on päässyt viimeksi voittojen makuun vuoden viimeisellä kierroksella, joten Town on pelannut sen jälkeen monta ottelua ilman voittoja. Miehistön olisi pitänyt kokea viimeksi tappio, sillä Luton oli parempi osapuoli. Huddersfieldin otteissa on ollut selvästi parannettavaa, mutta esimerkiksi ottelu Bristolia vastaan päättyi vastoin tapahtumia. Townin olisi pitänyt voittaa. Toiseksi edellisellä kierroksella maaliodottamat menivät lievästi Stoken eduksi. Viime aikoina on ollut terveyshuolia. Vierasjoukkue on Mestaruussarjan heikoimpia miehistöjä ja pelaaminen on ollut sen mukaista. Wanderersin materiaalilla onnistumiset ovat odotetusti vähissä. Miehistö on pelannut viime aikoina tappiollisesti Nottinghamia ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Sarjanousija hävisi aiemmin rumasti Brentfordille siten, että omiin meni seitsemän palloa. Wycombe yrittää repiä heikoista taidoistaan irti kaiken mahdollisen, mutta vieraiden pitäisi olla Ykkösliigassa. Levännyt Huddersfield voittaa karvan yli 55 prosentilla. Alipelattu Terriers pääsee piikiksi.

Sunderland – Doncaster Vakio

 • Ottelun aika: 13/02/2021 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/02 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Sunderland voittaa 2,00 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Doncaster matkustaa Sunderlandin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet saldolla 10 voittoa, 11 tasapeliä ja viisi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon MK Donsin kanssa ja tappiollisesti Shrewsburya vastaan. Black Catsin kausi on mennyt kelvollisesti, mutta raitapaidat ovat olleet viime aikoina vaisussa pelivireessä. Alakerran kanssa on ollut yllättävän paljon haasteita. Kolmeen otteluun omiin on mennyt kuusi palloa. Viimeksi pistejako olisi kuvannut ottelua silti hyvin. Sunderlandilla on kaikki eväät nostaa itsensä takaisin hyvään pelivireeseen, mutta kotijoukkueen pelaamisessa on myös aiempaa enemmän kysymysmerkkejä. Vierasjoukkue on esiintynyt hienosti ja miehistö on taistelemassa paikoista kärjen läheisyydessä. Donny on pelannut viime aikoina voitollisesti Oxfordista ja pisteittä Fleetwoodia vastaan. Rovers on yksi kauden parhaista onnistujista, vaikka voittoputki päättyi viimeksi ennakkoon hyvin tasaisessa ottelussa. Vieraat olivat voittaneet putkeen viidellä kierroksella. Matkassa on ollut selvää ylisuorittamista ja hyvää onnea. Sunderland on sen verran parempi miehistö, että isäntien kuuluu olla vähän alle 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Donny on ollut iskussa, mutta alipelattu Black Cats on piikki.

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Betsson logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 13.2.2021 | Tilastot

  Manchester City Tottenham
Sarjataulukossa 1 8
Voitot-tasapelit-häviöt 15-5-2 10-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit 43-14 35-22
Kuntopuntari 6 edellistä 6-0-0 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 17-1 9-6
Laukauksia/ottelu 15,5 11
Pallonhallinta 61,30 % 49,80 %
Syöttöprosentti 88,80 % 80,90 %
Loukkaantumiset Aguero, Ake, de Bruyne  Lo Celso, Reguilon, Alli (?), Aurier (?)
Pelikiellossa    
     
     
     
  Brighton Aston Villa
Sarjataulukossa 15 9
Voitot-tasapelit-häviöt 5-10-8 11-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit 25-30 36-24
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 4-2 7-9
Laukauksia/ottelu 12,3 14,8
Pallonhallinta 50,00 % 49,70 %
Syöttöprosentti 80,10 % 78,40 %
Loukkaantumiset March, Jahanbakhsh  
Pelikiellossa    
     
     
     
  Crystal Palace Burnley
Sarjataulukossa 13 17
Voitot-tasapelit-häviöt 8-5-10 6-5-11
Tehdyt-päästetyt maalit 27-39 14-29
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 5-10 5-8
Laukauksia/ottelu 9,2 8,9
Pallonhallinta 43,60 % 42,20 %
Syöttöprosentti 77,30 % 71,30 %
Loukkaantumiset  Zaha, Schlupp, Tomkins, Sakho, Ward (?), McCarthy (?), McArthur (?)  Taylor (?), Wood (?), Brady (?), Brownhill (?)
Pelikiellossa    
     
     
     
  Norwich Stoke
Sarjataulukossa 2 9
Voitot-tasapelit-häviöt 16-7-5 9-12-7
Tehdyt-päästetyt maalit 35-23 32-29
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 0-4-2
Maalipuntari 6 edellistä 5-3 6-8
Laukauksia/ottelu 15,9 9,6
Pallonhallinta 58,20 % 48,60 %
Syöttöprosentti 82,40 % 72,10 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Reading Millwall
Sarjataulukossa 5 14
Voitot-tasapelit-häviöt 14-6-8 7-14-7
Tehdyt-päästetyt maalit 41-32 26-26
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 9-5 8-7
Laukauksia/ottelu 10,5 11,5
Pallonhallinta 51,30 % 46,70 %
Syöttöprosentti 79,80 % 71,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Watford Bristol
Sarjataulukossa 4 10
Voitot-tasapelit-häviöt 13-9-6 12-3-13
Tehdyt-päästetyt maalit 31-20 29-33
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 2-0-4
Maalipuntari 6 edellistä 7-5 6-9
Laukauksia/ottelu 10,9 8,7
Pallonhallinta 52,00 % 48,60 %
Syöttöprosentti 78,00 % 72,30 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Rotherham QPR
Sarjataulukossa 20 16
Voitot-tasapelit-häviöt 8-5-14 8-9-10
Tehdyt-päästetyt maalit 33-38 26-32
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-11 7-3
Laukauksia/ottelu 11,5 11,2
Pallonhallinta 46,10 % 51,40 %
Syöttöprosentti 60,40 % 75,60 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Birmingham Luton
Sarjataulukossa 23 15
Voitot-tasapelit-häviöt 6-10-12 9-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit 21-34 22-29
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-3 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 4-7 4-6
Laukauksia/ottelu 10,4 9,4
Pallonhallinta 46,60 % 48,60 %
Syöttöprosentti 66,30 % 72,20 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Cardiff Coventry
Sarjataulukossa 11 18
Voitot-tasapelit-häviöt 10-7-11 7-10-11
Tehdyt-päästetyt maalit 37-32 26-37
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 8-7 6-7
Laukauksia/ottelu 11,9 10,3
Pallonhallinta 48,40 % 48,60 %
Syöttöprosentti 69,50 % 73,20 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Derby Middlesbrough
Sarjataulukossa 22 7
Voitot-tasapelit-häviöt 7-7-13 11-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit 17-28 31-28
Kuntopuntari 6 edellistä 4-0-2 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 7-2 6-8
Laukauksia/ottelu 10,9 12
Pallonhallinta 51,60 % 46,80 %
Syöttöprosentti 77,30 % 63,70 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Sheffield Wednesday Swansea
Sarjataulukossa 21 3
Voitot-tasapelit-häviöt 9-7-12 15-8-4
Tehdyt-päästetyt maalit 21-30 35-15
Kuntopuntari 6 edellistä 4-0-2 4-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 7-7 10-3
Laukauksia/ottelu 8,7 10,1
Pallonhallinta 44,50 % 49,50 %
Syöttöprosentti 68,30 % 73,20 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Huddersfield Wycombe
Sarjataulukossa 17 24
Voitot-tasapelit-häviöt 9-6-13 3-7-17
Tehdyt-päästetyt maalit 31-39 18-47
Kuntopuntari 6 edellistä 0-2-4 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 4-9 5-16
Laukauksia/ottelu 11,3 10,1
Pallonhallinta 56,50 % 42,60 %
Syöttöprosentti 80,20 % 54,10 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Sunderland Doncaster
Sarjataulukossa 7 5
Voitot-tasapelit-häviöt 10-11-5 15-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit 35-23 42-26
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 5-0-1
Maalipuntari 6 edellistä 10-6 10-6
Laukauksia/ottelu 13,9 12,2
Pallonhallinta 55,50 % 51,70 %
Syöttöprosentti 77,20 % 78,90 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa  
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö