Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 12.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Liverpool – Leeds Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Liverpool voittaa1,29Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool pelaa Leedsiä vastaan. Kotijoukkue lähtee alkavaan kauteen Manchester Cityn suurimpana haastajana ja Valioliigan hallitsevana mestarina. Punapaidat pelaavat viime kaudesta lähes identtisellä kokoonpanolla, joten isäntien pitäisi taistella jälleen Valioliigan mestaruudesta. Kovaa kilpailua käydään varmasti juuri Manchester Cityn kanssa. Liverpoolin materiaali ei ole erityisen leveä, mutta kaikille pelipaikoille löytyy toki edelleen valtavasti laatua ja loistavia pelaajia. Menestystä pitäisi tulla kaikilla osa-alueilla, joskin viime kaudella oli myös ylisuorittamista. Pieni puhallus ulos on täysin mahdollinen. Vierasjoukkue menestyi viime kaudella Mestaruussarjassa mainiosti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Leeds haluaa prässätä korkealta ja on hyvinkin valmis pelaamaan paikoista jopa keskikastissa. Unitedilla ei pitäisi olla sarjapaikkansa kanssa ongelmia. Aineksia on yhteen kierroksen vauhdikkaimpaan otteluun. Leedsia ei pidä todellakaan aliarvioida, mutta Liverpool voittaa aika tasan kolme kertaa neljästä. Kohdilleen rastittu Reds on varma.

West Ham – Newcastle Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
West Ham voittaa2,20Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,55Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät West Ham ja Newcastle. Isännät kuuluvat uuden kauden kynnyksellä alempaan keskikastiin ja ovat pelanneet jo pidempään alisuorittaen. Hammersin materiaalilla sijoituksen pitäisi mennä viime kaudesta kohti parempaa, mutta varsinkin alakerran kanssa on tehtävä parannusta. Lontoolaisten kyvyt ja osaaminen riittävät varmasti edellistä kautta parempiin suorituksiin, mutta alle oman tason suorittaminen on ollut jo kroonista. Vierasjoukkue oli viime kaudella yksi Valioliigan onnekkaimmista miehistöistä, sillä Harakat oli maaliodottamien valossa sarjan peräpäätä, mutta tulokset olivat muuta. Edellisen sesongin kaltainen ylisuorittaminen ei voi jatkua pitkään. Newcastle kärsii uuden kauden kynnyksellä lukuisista poissaoloista. Harakat pelaa viiden miehen alakerralla ja haluaa puolustaa tiiviisti ja alhaalta, joten pelivälineen hallinta on West Hamin heiniä. Magpiesin viimeisin valmistava ottelu päättyi heikosti. West Ham on materiaaliltaan sen verran edellä, että ykkönen tulee vajaalla 50 pinnalla. Ykköstä on pelattu vähän liikaa, joten risti tulee kaveriksi.

Crystal Palace – Southampton Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Southampton voittaa2,47Aseta veto LeoVegasilla

Crystal Palace saa vastaansa Southamptonin, kun ottelut alkavat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotkat sijoittui viime kaudella alempaan keskikastiin ja pelaa kaudesta toiseen hyvin simppeliä ja yksinkertaista jalkapalloa. Kotijoukkueen pelaaminen ei ole kaunista tai upeaa katsottavaa, mutta isännät tietävät omat vahvuutensa ja toimivat niiden mukaisesti. Eagles menestyy omilla aseillaan ja sijoitusta odotetaan taas alempaan keskikastiin. Tiedossa on kahdeksas peräkkäinen kausi Valioliigassa, joten lontoolaiset ovat hoitaneet ruutunsa hienosti. Resurssit eivät ole kummoiset, joten työhön seurassa on syytä olla tyytyväisiä. Pelaaminen tapahtuu vahvasti alakerran kautta. Crystal Palacella on mahdollisesti useita poissaoloja. Vierasjoukkue oli päättyneellä kaudella hieman kympin alla ja koronatauon jälkeen maaliodottamissa Valioliigan neljänneksi paras miehistö. Saints on vahva ehdokas pelaamaan itsensä kympin sakkiin. Pyhimykset on pelillisesti aiempaa valmiimpi. Aineksia on jopa Euroopan kentille. Soton on noin 45 pinnan voittajasuosikki. Hieman alipelattu kakkonen tulee tolpaksi.

Huddersfield – Norwich Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa2,20Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Huddersfield ja Norwich. Kotijoukkue pelasi viime kaudella Mestaruussarjassa heikosti ja säilytti sarjapaikkansa vasta viimeisillä kierroksilla. Isäntien edellinen kausi oli vaikea ja taistelua sarjapaikasta jouduttiin tekemään yllättävän vaikealla kaavalla. Terriers ehti hävitä Englannin Liigacupissa kotonaan Rochdalea vastaan. Huddersfieldin pitäisi parantaa viime kaudesta, sillä kotijoukkue kuuluu taitojensa puolesta pois putoamisen lähettyviltä. Toisaalta mistään hyvästä kaudesta on vaikea puhua, sillä Huddersfieldillä on myös pelaamisensa kanssa selviä haasteita. Vierasjoukkue esiintyi viime kaudella Valioliigassa, mutta siellä homma ei toiminut, joten vauhtia haetaan uudelleen Mestaruussarjan puolelta. Kanarialinnut on materiaaliltaan kärjen suurimpia haastajia, mutta suoraan nousuun pitäisi tulla loistava onnistuminen. Nousukarsinnat ovat täysin tehtävissä ja sinne pitäisi myös päästä. Norwich on pitänyt runkonsa hyvin kasassa. Tasossa tuskin tulee isoa muutosta. Laadukas Norwich voittaa noin 45 prosentilla. Alipelattu kakkonen pääsee tolpaksi.

Barnsley – Luton Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto Unibetillä
Luton voittaa3,60Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton matkustaa Barnsleyn vieraaksi. Kotijoukkue selvitti tiensä Mestaruussarjassa viime kauden putoamistaistelusta viimeisellä hetkellä, kun Tykes nappasi loistavan voiton Brentfordista. Isännät olivat hyvin lähellä pudota Ykkösliigaan, mutta punavalkoiset onnistuivat välttämään tippumisen. Se on tehnyt koko organisaatiolle hyvää ja maaliodottamien valossa viime kaudella puhuttiin keskikastista. Barnsley on nyt luultavasti edellistä sesonkia korkeammalla. Englannin Liigacupissa tuli voitto Nottinghamista. Vierasjoukkue oli viime kauden lopulla niin ikään hienossa iskussa. Hatters selvitti tiensä pois putoamisen uhasta ja pelaa myös uudella kaudella Mestaruussarjassa. Luton operoi aktiivisesti ja aloitteellisesti. Vierasjoukkueen ongelmat löytyvät alakerrasta. Epävarma puolustus on liian usein ongelmissa, sillä pelitapa on ajoittain liian rohkea. Lutonin pitäisi säilyttää sarjapaikkansa, mutta taistelua ei taideta käydä juuri viime kaudesta korkeammalla. Äsken tuli voitto Norwichista. Barnsley voittaa vajaalla 45 pinnalla. Liikaa ylipelattu Tykes menee sivuun.

QPR – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 10/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Nottingham voittaa2,45Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät QPR ja Nottingham. Kotijoukkue oli päättyneellä kaudella yksi Mestaruussarjan positiivisista yllättäjistä. Isännät menestyivät odotettua paremmin, mutta alkavalla kaudella Ärrien sijoituksen pitäisi olla laskussa. Eze siirtyi Crystal Palaceen, joten QPR on menettänyt merkittävästi maalinteon osaamista. Kotijoukkueella ei pitäisi olla haasteita sarjapaikkansa säilyttämisessä, mutta Superhoopsilla on kaikki eväät joutua pelaamaan vaikean kauden merkeissä. QPR haluaa pelata aktiivisesti ja aloitteellisesti, mutta haasteita pitäisi olla. Vierasjoukkue oli viime kaudella Mestaruussarjassa niukasti playoffs-paikkojen ulkopuolella. Forest oli lähellä päästä sinne, mutta matka tyssäsi viimeisille kierroksille. Punapaidat olivat lopussa heikossa pelivireessä. Laadukas kausi suli lopussa rajusti. Yhdenkin voiton saaminen oli lopulta vaikeaa. Maaliodottaman valossa Nottingham toki ylisuoritti, mutta vierasjoukkue on taas valmis pelaamaan paikoista nousukarsinnoissa. Nottingham on lievä ennakkosuosikki. Alipelattu Forest on rohkea ja arvokas tolppa.

Bournemouth – Blackburn Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 00.30)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa2,02Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bournemouth kohtaa Blackburnin. Isännät pelasivat viime kaudella Valioliigassa, mutta siellä homma ei toiminut, joten vauhtia haetaan Mestaruussarjan puolelta. Kotijoukkue on liikkeellä uuden päävalmentajan alaisuudessa. Putoamisen vuoksi tärkeitä pelaajia on vaihtanut maisemaa, mutta Kirsikoiden pitäisi tavoitella paikkaa nousukarsinnoista. Suoraan nousuun on vaikea uskoa, mutta Cherriers on Mestaruussarjaan laadukas ja hyvä miehistö. Toki muutoksen vieminen läpi ottaa aikansa. Valmistavassa ottelussa tehtiin viisi maalia West Hamille. Vierasjoukkue on kokenut viime kaudesta useita muutoksia. Rovers oli viime kaudella Mestaruussarjassa hieman kympin alla. Maaliodottaman mukaan sijoituksen olisi pitänyt olla neljä sijaa heikompi. Tällä kaudella sijoitusta on syytä odotella alemmasta keskikastista. Blackburn pelasi Englannin Liigacupissa voitollisesti Doncasteria vastaan. Laadukas ja Mestaruussarjaan hyvä Bournemouth on sen verran edellä, että ykköseen päädytään karvan alle kerran kahdesta. Ykköstä on kannatettu liiikaa, joten risti tulee rinnalle.

Cardiff – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 00.30)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa2,10Aseta veto Gutsilla
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Cardiff saa vastaansa Sheffield Wednesdayn. Walesilaiset pelasivat itsensä viime kaudella Mestaruussarjan nousukarsintoihin, mutta siellä matka päättyi tappiollisesti Fulhamia vastaan. Kotijoukkueen pitäisi taistella myös alkavalla kaudella paikoista nousukarsinnoissa. Cardiffin urakka käynnistyi kuitenkin Englannin Liigacupissa heikosti, sillä siellä tuli tappio kolmella maalilla Northamptonille. Cardiff on silti valmis menestymään myös Mestaruussarjan parhaita miehistöjä vastaan, mutta kyseessä ei ole yksi parhaista ryhmistä. Vierasjoukkue sijoittui viime kaudella Mestaruussarjassa alempaan keskikastiin. Pöllöt on menettänyt viime kauden jälkeen useita tärkeitä pelaajia. Korvaavaa laatua ei ole juuri saatu. Uutta kautta lähestytään myös miinuspisteillä. Alkavaa kautta käynnisteltiin Englannin Liigacupissa niukasti voitollisesti Walsallista. Sheffield Wednesday saattaa hyvin joutua putoamistaisteluun. Viime kaudesta on jäänyt useita haasteita. Pöllöt puolustaa silti hyvin. Cardiff voittaa aika tasan 45 pinnalla. Ylipelattu ykkönen on hyvä varmistaa ristillä.

Bristol – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 00.30)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,40Aseta veto LeoVegasilla
Coventry voittaa3,55Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Coventry matkustaa Bristolin vieraaksi. Kotijoukkue oli päättyneellä kaudella yksi Mestaruussarjan onnekkaimmista ja eniten ylisuorittaneista miehistöistä. Isäntien olisi kuulunut olla viime kaudella Mestaruussarjassa taistelemassa putoamista vastaan, mutta punapaidat olivat pitkään kiinni jopa nousukarsintojen paikoissa. Maaliodottamien valossa Bristol oli yksi viime kauden heikoimmista miehistöistä. Lopulta sijoitus meni kympin heikommalle puolelle. Bristol saattaa hyvin pudota viime kaudesta heikommille sijoille. Varsinkin maalinteon kanssa voi hyvin tulla vaikeuksia. Vierasjoukkue pelasi itsensä viime kaudella mukaan tälle sesongille Mestaruussarjan puolelle. Sky Blues oli viime kaudella Ykkösliigassa hienossa pelivireessä. Nousu tuli ansaitusti. Coventry kuuluu Mestaruussarjaan. Vierasjoukkueen tärkein homma on sarjapaikka. Se on täysin tehtävissä, mutta alempaa keskikastia korkeammalle ei pitäisi olla asiaa. Molemmat miehistöt voittivat äsken Englannin Liigacupissa. Bristol on noin 45 prosentin voittajasuosikki. Liikaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Derby – Reading Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 01)

VihjePitkävetokertoimetMene
Derby voittaa2,10Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby kohtaa Readingin. Kotijoukkue oli viime kaudella Mestaruussarjassa kympin tuntumassa ja se oli Ramsin materiaalilla varmasti pettymys. Isäntien suurin haaste oli viime kaudella merkittävä ailahtelevaisuus ja epätasaisuus. Valkopaidat pystyivät pelaamaan hyviä ja selvästi heikompia otteluita, joissa otteet heittelehtivät liikaa. Derbyllä hyvän ja huonon pelaamisen ero oli liian suuri. Kotijoukkueen pitäisi pystyä esiintymään siten, että jopa paikka nousukarsinnoissa on täysin tehtävissä. Pässit kuuluu Mestaruussarjan parempaan puoliskoon. Viime kaudesta on toki selvästi kehitettävää. Englannin Liigacupissa tuli voitto jatkoilla Barrowia vastaan. Vierasjoukkue oli viime kaudella alemmassa keskikastissa. Materiaali ei ole muuttunut viime kaudesta juuri lainkaan. Royals on taas jälleen alemman keskikastin miehistö. Paikka putoamistaistelusta ei olisi yllätys. Reading ehti pelata Englannin Liigacupissa voitollisesti Colchesterista. Derby on sen verran edellä, että Rams voittaa vähän alle 50 prosentilla. Ykköstä on pelattu hieman liikaa, mutta se on tolppa.

Preston – Swansea Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 01)

VihjePitkävetokertoimetMene
Preston voittaa2,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Preston ja Swansea. Isännät olivat viime kaudella Mestaruussarjassa kympin paremmalla puolella ja tällä kaudella kehitystä pitäisi olla tiedossa. Kotijoukkueella on kaikki mahdollisuudet taistella entistä paremmin paikoista nousukarsinnoissa. Maaliodottamassa oltiin viime kaudella kahdeksantena, joten myös sen valossa taistelua pitäisi käydä nousukarsintojen tuntumassa. Preston voitti hetki sitten Englannin Liigacupissa ottelunsa neljällä maalilla. Vierasjoukkue oli viime kaudella Mestaruussarjassa nousukarsinnoissa. Siellä matka päättyi tappiollisesti Brentfordia vastaan. Joutsenet oli voittanut ensimmäisen kohtaamisen, mutta jälkimmäisessä ottelussa tuli tappio kahdella maalilla. Swansea on pysynyt viime kaudesta hyvin kasassa. Vierasjoukkue taistelee taas paikoista nousukarsinnoissa. Englannin Liigacupissa ehdittiin kokea yllättävä putoaminen. Preston ja Swansea ovat materiaaliltaan hyvin samaa tasoa. North End on noin 40 prosentin voittajasuosikki. Otetaan ykkösestä rohkea tolppa, mutta ottelua voi lähestyä myös ristin kera.

Millwall – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 01)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,60Aseta veto Rizkillä
Tasapeli3,10Aseta veto LeoVegasilla

Millwall pelaa Stokea vastaan, kun ottelut alkavat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue oli viime kaudella Mestaruussarjassa komeasti kahdeksas. Isännät ovat pysyneet viime kauden jälkeen hyvin kasassa. Lions saattaa hyvin menestyä taas laadukkaasti, jos maalinteon kanssa tulee kehitystä. Millwall on kurinalainen ja hyvin puolustava miehistö, jota vastaan voittaminen on vaikeaa. Viime kaudella playoffs-paikat jäivät vain parin pisteen päähän. Maaliodottamissa oli vain pientä ylisuorittamista. Englannin Liigacupissa tuli voitto kahdella maalilla. Vierasjoukkue oli viime kaudella Mestaruussarjassa alemmassa keskikastissa, mutta Pottersin materiaalilla sijoituksen pitäisi olla taas muualla. Punavalkoiset ovat materiaalinsa puolesta nousukarsintojen miehistöjä, mutta taas viime kaudella menestyminen jäi oudon heikoksi. Maaliodottamat kertoivat kuitenkin Stoken pelaamisesta sen, että tekeminen oli lukemia parempaa. Stoke voitti Englannin Liigacupissa jatkojen päätteeksi. Millwall on marginaalinen ennakkosuosikki. Ottelu on rastittu lähes oikein. Mennään siihen ykkösristillä.

Sunderland – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 12/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 11/09 klo. 01.30)

VihjePitkävetokertoimetMene
Sunderland voittaa1,76Aseta veto Rizkillä
Tasapeli3,70Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Sunderland saa vastaansa Bristolin. Kotijoukkue lähtee alkavaan Ykkösliigan kauteen suurimpana mestarisuosikkina. Isäntien ainoa tavoite on päästä pelaamaan tulevan sesongin jälkeen Mestaruussarjan puolelle, sillä Black Cats on Ykkösliigaan liian vahva miehistö. Sunderlandin materiaalilla voisi hyvin kilpailla jopa Mestaruussarjan alemman keskikastin tuntumassa. Kotijoukkue on saanut viime kauden jälkeen vahvistusta. Maalinteon kanssa saattaa olla ongelmia, mutta Sunderlandin osaamisella sijoituksen pitäisi olla kaikissa tapauksissa korkealla. Vierasjoukkue oli viime kaudella Ykkösliigassa sijalla 14. Alkavalla kaudella sijoituksen pitäisi löytyä taas keskikastista. Sijoitus voi olla hieman viime kautta korkeammalla. Bristol omaa vähän nähtyä enemmän potentiaalia. Merirosvoille on varmasti hyvä asia kohdata Ykkösliigan suurin mestarisuosikki heti sarjan alussa. Kummatkin ryhmät hävisivät Englannin Liigacupissa. Sunderland on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, joten risti pääsee kaveriksi.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 12.9.2020 | Tilastot

 LiverpoolLeeds
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-16-0-0
Maalipuntari 6 edellistä15-817-2
LoukkaantumisetOxlade-Chamberlain, Henderson (?),  Tsimikas (?) Berardi, Phillips (?)
Pelikiellot  
   
   
 West HamNewcastle
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-10-2-4
Maalipuntari 6 edellistä11-65-15
LoukkaantumisetSoucek (?), Lanzini (?) Dubravka, Clark, Gayle, Schär, Dummett, Longstaff 
Pelikiellot  
   
   
 Crystal PalaceSouthampton
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-3-0
Maalipuntari 6 edellistä3-1310-5
Loukkaantumiset Eze (?), Cahil (?), Sakho (?), Tomkins (?), Ferguson (?), van Aanholt (?) 
Pelikiellot  
   
   
 HuddersfieldNorwich
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-0-6
Maalipuntari 6 edellistä3-71-15
   
   
 BarnsleyLuton
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-2-1
Maalipuntari 6 edellistä4-78-9
   
   
 QPRNottingham
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-20-3-3
Maalipuntari 6 edellistä8-105-10
   
   
 BournemouthBlackburn
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä10-1111-13
   
   
 CardiffSheffield Wednesday
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-21-1-4
Maalipuntari 6 edellistä11-79-12
   
   
 BristolCoventry
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä7-69-2
   
   
 DerbyReading
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-1211-10
   
   
 PrestonSwansea
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-14-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-412-6
   
   
 MillwallStoke
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä10-712-7
   
   
 SunderlandBristol
Sarjataulukossa00
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-00-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-34-11
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.