Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 12.1.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Brighton – Liverpool | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Brightonin vieraaksi. Kotijoukkue nappasi viimeksi FA Cupissa jatkopaikan Bournemouthia vastaan, kun taas sarjassa alla on runsasmaalinen tasapeli West Hamin kanssa. Vaikka viimeksi Bournemouthin verkkoon tehtiin kolme osumaa, pelitilanteiden valossa taisto oli tasainen. Vierasjoukkue hävisi FA Cupissa Wolverhamptonille, mutta moni avauksen pelaaja oli sivussa. Monta tärkeää pelaajaa on nyt tuoreena jatkamaan tärkeimpien pelien parissa. Muutamia loukkaantumisia on taustalla, mutta Lokitkaan eivät ole liikenteessä poissaoloitta. Punapaidat ovat materiaaliltaan monta luokkaa sinivalkoisia parempi nippu, mutta sarjakärjen paineet ovat valtavat. Syyskuun jälkeen isännät ovat jääneet kaikissa kilpailullisissa peleissään maaleitta vain kahdesti. Edelliset viikot ovat tuottaneet lukuisia onnistumisia myös tasokkaita nippuja vastaan, sillä Everton voitettiin ja Arsenalin kanssa pelattiin tasan. Luultavasti vauhdikkaaseen iltaan The Reds lähtee silti suurena voittajaehdokkaana.

Leicester – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Leicester ja Southampton. Kotijoukkue on voittanut sarjassa neljästä edellisestä kamppailustaan jokaisen lukuun ottamatta niukkaa tappiota Cardiffille. Sinipaidat ovat olleet jo pidempään mainiossa pelivireessä, sillä menestymistä on tullut myös jopa Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan. FA Cupissa tuli yllättävä tappio Newportille, mutta moni avauksen pelaaja oli sivussa. Vierasjoukkuekin on ollut piristymään päin, sillä surkean alkukauden jälkeen valmennukseen tehtiin muutoksia, ja joulukuun puolessa välissä tullut voitto Arsenalista oli pelaajiston itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Lisäksi Chelsean vieraana venyttiin pistejakoon. FA Cupissa johdettiin Derbyä vieraissa parilla maalilla, mutta jäätiin lopulta tasapeliin. Tärkeintä on kuitenkin se, että jo pidemmän aikaa peliesitykset ovat olleet nousussa. Viimeiseen kolmeen kilpailulliseen vierailuunsa The Saints on tehnyt kahdesti vähintään kaksi maalia, mutta nyt vastustajan taso on jo selvästi haastavampi. Kyllä sarjapaikankin säilyttämisessä voi olla vielä paljon tekemistä. Isäntien vahvaa alakertaa on vaikeaa murtaa, eikä heille ole tehty sarjassa vähintään kahta maalia lokakuun jälkeen kuin Tottenham-taistossa. Kotonaan Ketut ansaitsee olla ennakkosuosikki.

Crystal Palace – Watford

Crystal Palace isännöi Watfordia, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotkat ovat olleet jo pidemmän aikaa hyvässä pelivireessä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien kuuteen viimeiseen taistoon ainoa tappio on tullut maalilla Chelsealle. Isännät voittivat viimeksi FA Cupissa alasarjoissa pelaavan Grimsbyn ja sarjassa Wolverhamptonin. Kotijoukkueen alakerta on toiminut vahvasti, sillä neljään edelliseen kilpailulliseen peliin omiin on mennyt yksi osuma. Kotona heille on mennyt viimeksi enemmän kuin maali lokakuussa. Ennen joulua napattiin itseluottamukselle mainiota tehnyt voitto Manchester Citystä. Vierasjoukkue on ollut myös kelvollisessa pelivireessä, vaikka viimeksi FA Cupissa saatiin poikki kolmen pelin voitoton putki. Tappioita ei ole tullut missään kilpailussa joulukuun neljännen päivän jälkeen kuin niukasti Chelsealle. Sarjassa on alla runsasmaalinen tasapeli Bournemouthin kanssa. Tuolloin tappio ei olisi ollut väärin. Materiaaliltaan Hornets on kaksikosta laadukkaampi nippu, ja kun kyseessä on hieman paikallispelin tuntua, kotietu ei ole ihan normaali. Keltamustilla lienee muutama poissaolo. Todennäköisesti vähämaalisesta kamppailusta on kysymys, ja näillä tiedoilla taistoon on vaikeaa löytää lievääkään ennakkosuosikkia.

Cardiff – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa vastakkain asettuvat Cardiff ja Huddersfield. Isännät voittivat vähän ennen vuodenvaihdetta Leicesterin, mutta muuten sarjanousijan pelivire on ollut edelleen vaatimaton. Viimeksi FA Cupissa hävittiin Gillinghamille. Rotaatiota tosin käytettiin. Sarjassa on alla selvä tappio Tottenhamille. Kahteen edelliseen kotitaistoon omiin on mennyt kahdeksan maalia, mutta toki vastassa olivat kaksi tasokasta miehistöä. Vierasjoukkueen tilanne on entistäkin kurjempi, sillä viimeinen paikka on heidän hallussaan, ja kaikki kilpailut mukaan lukien alla on yhdeksään viimeiseen otteluun yhdeksän tappiota. Viimeksi pisteille on venytty marraskuussa. Terriersin asetelmat ovat kaikilla tavoilla hälyyttävät, sillä pallollinen tekeminen on vaisua, maalintekovoimaa on liian vähän, pelaajiston itseluottamus on huonoa, eikä edes samoista sijoista kamppailevilta porukoilta meinata saada pisteitä. Sarjassa kahteen edelliseen kierrokseen alla on tappiot häntäpään Burnleylle ja Fulhamille. Muutamia poissaolojakin on rasitteena. Nyt pelataan taas putoamistaistelun kannalta isoista pisteistä. Molemmat niput ovat vahvoja ehdokkaita putoamaan, jos muutosta ei tapahdu. Materiaaliltaan ryhmät ovat lähellä toisiaan, ja isojen panosten illassa kallistutaan vähämaalisuuteen. Vaikeaa kummastakaan miehistöstä on saada ennakkosuosikkia.

Burnley – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Burnley pyrkii kaatamaan Fulhamin. Kotijoukkue on ollut vahvassa pelivireessä, sillä alla on kolmeen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun yhtä monta voittoa. Itseluottamukselle voitot ovat tulleet tarpeeseen. FA Cupissa voitettiin Barnsley. Toisaalta peliesitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, sillä Barnsleylla olisi ollut hyvä mahdollisuus venyä yllätykseen. Edelleen alakerrassa on ollut vaikeuksia, mutta tärkeintä on se, että muutamat onnistumiset ovat nostaneet miehistön uskoa omaan tekemiseen ja sitä kautta onnistumiset voivat tuoda mukanaan uusia hyviä tuloksia. Vierasjoukkueella alla on FA Cupin yllättävä tappio Oldhamille, kun taas sarjassa hävittiin rumin lukemin Arsenalille. FA Cupiin ei tehty suurta panostusta, sillä keskittyminen on sarjapaikassa. Alakerta ei ole ollut pääasiassa lähiaikojen ongelmana, vaikka Oldhamia ja Arsenalia vastaan omiin meni kuusi maalia. Toki isossa kuvassa puolustuspelaaminen on ollut vaikeuksissa. Hyökkäyspäässä enemmän kuin yhden osuman tekeminen ei meinaa sujua millään. Varsinkin vieraissa tehoja kaivataan. Materiaaleissa ei ole merkittävää eroa. Molemmilla nipuilla lienee muutamia poissaolijoita. Tasainen ja tiukka ilta on luvassa, ja säilymisen kannalta panoksia riittää.

Chelsea – Newcastle | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea ja Newcastle iskevät yhteen. Lontoolaiset hävisivät viimeksi Englannin Liigacupissa Tottenhamille, kun taas sarjassa on alla maaliton tasapeli Southamptonin kanssa. Siinä välissä pelattiin vielä voittoisa taisto FA Cupissa Nottinghamista. Sinipaitojen puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa olisi syytä löytää uutta vaihdetta. Esimerkiksi Crystal Palacen ja Southamptonin kanssa jäätiin yhteensä yhteen osumaan. Vierasjoukkue lähtee otteluun vaikeista asetelmista, sillä alla on jälleen useita pettymyksiä. Viimeksi FA Cupissa jäätiin vähämaaliseen tasapeliin Blackburnin kanssa. Sarjassa viimeksi tuli tappio Manchester Unitedille, mutta pelitilanteiden valossa ilta ei ollut mitään dominointia. Harakoiden hyökkäyspelaaminen on kapeaa, mutta alakerta on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti. Pelaajiston itseluottamus ei ole kuitenkaan hyvä, joten valmiiksi heikosta materiaalista ei saada revittyä sitä mitä voisi. Muutama poissaolo ei tee tilanteesta helpompaa. Kotonaan monta pykälää tasokkaammat isännät ovat suuria ennakkosuosikeita, mutta hyökkäyspelaamisen olisi päästävä takaisin tasolleen. Kotonakin neljään edelliseen kilpailulliseen kamppailuun vain kerran on tehty enemmän kuin maali.

West Bromwich – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelussa paremmuudestaan kamppailevat tasokkaat West Bromwich ja Norwich. Luvassa on kierroksen mielenkiintoisin välienselvittely. Kotijoukkue voitti viimeksi FA Cupissa Wiganin, mutta sarjassa alla on kaksi edellistä kierrosta ilman voittoja. Edellisessä sarjan taistossaan Albion hävisi yllättäen Blackburnille. Tappio tuli hieman pelitilanteiden vastaisesti. Pari poissaoloa on rasitteena. Vierasjoukkue on menossa laskusuuntaan, sillä erinomaisen alkukauden jälkeen menestymistä ei ole tullut yhtä tasaisella tahdilla. FA Cupissa koettiin loppuhetkillä tullut tappio Portsmouthille. Sarjassa kolmeen viimeiseen kierrokseen alla ei ole voittoja. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun ainoa voitto on tullut Blackburnista. Pelaajiston itseluottamus ei ole niin hyvä mitä se oli aiemmin. Isommassa kuvassa vierailijoilla on ollut onnea matkassaan. Kanarianlinnut ovat materiaaliltaan toki laadukas nippu, mutta ei niin hyvä mitä sarjataulukko kertoo. Portsmouthia vastaan vaikeuksia aiheutti aikainen punainen kortti, joten vastustaja pääsi pelaamaan pitkään miehen ylivoimalla. Terveystilanteen kanssa on vaikeuksia, sillä useampi tärkeä pelaaja voi olla sivussa. Perustasoltaan hieman laadukkaammat raitapaidat eivät ole hävinneet kotikentällään aikoihin, ja näillä tiedoilla The Baggiesin voinee nostaa ennakkosuosikiksi.

Reading – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Reading isännöi Nottinghamia. Royalsilla on alla parin maalin tappio FA Cupissa Manchester Unitedia vastaan. Sarjassa isännät kokivat viimeksi ruman tappion Swanseaa vastaan. Tätä menoa kotijoukkue on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Miehistö on venynyt voittoon viimeksi marraskuun alkupuolella. Materiaalista ei saada nykyisellään irti oikein mitään. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti pohjalla. Paperilla kyseessä ei ole suinkaan näin heikko porukka, mutta kentällä tilanne on toinen. Vierasjoukkue hävisi viimeksi FA Cupissa Chelseaa vastaan, mutta Forest voitti viimeksi sarjassa Leedsin onnistuen maalinteossa neljästi. Puolustuspelaaminen pitäisi olla vahvuutena, mutta edellisten viikkojen aikana alakerran kanssa on ollut epävarmuutta. Materiaaliltaan vierailijat ovat kaksikosta laadukkaampi porukka. Heillä on myös parempi itseluottamus ja onnistumisia varsinkin hyökkäyspelaamisen suhteen. Poissaoloja on tosin rasitteena. Nyt olisi hyvä tilaisuus laittaa alakertaa takaisin normaalille tasolleen, sillä sinivalkoiset eivät ole tehneet edelliseen kolmeen kotikamppailuunsa maalia enempää.

Wigan – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan pyrkii yllättämään Aston Villan. Isännät hävisivät FA Cupin merkeissä West Bromwichille, kun taas sarjassa on alla selvästi tullut tappio Sheffield Unitedille. Miehistö on voittanut viimeksi marraskuussa, joten pelaajiston itseluottamus ei ole kunnossa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut monesti vaikeuksia, mutta toisaalta hyökkäyspelaaminenkaan ei ole ollut kummoista. Ryhmä on tehnyt marraskuun jälkeen kerran enemmän kuin yhden maalin. Vierasjoukkueella on alla FA Cupissa yllättävänkin rumin lukemin tullut tappio Swansealle. Pelissä oltiin tosin rotaatiota käyttäen. Seitsemään edelliseen kilpailulliseen otteluun alla ei ole yhtä voittoa enempää. Birminghamilaiset ovat olleet siis laskusuunnassa. Kyseessä on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista, mutta edellisten viikkojen aikana hyökkäyspelaaminen ei ole ollut aiemmalla tasolla. Alakerrassakin on ollut virhealttiutta, josta osoituksena kahteen viimeiseen kilpailulliseen peliin omiin on mennyt viisi osumaa. Taidot riittävät taisteluun Valioliigaan pääsemisestä. Molemmilla miehistöillä lienee pari poissaoloa. Athletic on tehnyt kotonaan maalin viimeksi marraskuussa. Siellä omiin on mennyt kahteen viimeiseen kertaan kuusi maalia. Tasoeroa vierailijoille löytyy, ja alisuorittamisesta huolimatta The Villans on ennakkosuosikki.

Sheffield United – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan pelissä vastakkain asettuvat Sheffield United ja QPR. Kotijoukkue hävisi FA Cupissa yllättäen heikkoa Barnettia vastaan, mutta isännät ovat olleet muuten vahvassa pelivireessä. Sarjassa on alla kolmeen viimeiseen kierrokseen yhtä monta voittoa. Kausi on mennyt muutenkin mainiosti, sillä sarjataulukon kolmas paikka on nipun hallussa. FA Cupissa käytettiin huomattavaa rotaatiota, joten monta avainpelaajaa on saanut huiliaikaa. Vierasjoukkue nappasi FA Cupissa lievästi yllättävän voiton Leedsiä vastaan, kun taas sarjassa on alla runsasmaalinen tasapeli Aston Villan kanssa. Ärrät ovat pelanneet pitkään ilman tappioita, sillä viimeisin tappio on tullut joulukuun alkupuolella juuri Leedsiä vastaan. Lontoolaisilla on ollut onnea matkassaan, sillä pienestä ylisuorittamisesta on ollut kysymys. Materiaaliltaan miehistö ei ole niin hyvä mitä pelivire osoittaa. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa. Toisaalta lokakuun jälkeen vieraissa voittoja on tullut ainoastaan kertaalleen. Loukkaantumisia on rasitteena. Viihdyttävä ja vauhdikas ottelu lienee luvassa. The Blades on selvästi tasokkaampi ryhmä ja kotonaan vahvoilla.

Birmingham – Middlesbrough

Middlesbrough matkustaa Birminghamin vieraaksi, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on pelannut sarjassa viisi edellistä kierrosta ilman tappioita, mutta FA Cupissa matka päättyi West Hamia vastaan. Vierasjoukkue murskasi FA Cupissa Peterboroughin peräti viidellä maalilla, mutta sarjassa kolmeen edelliseen kierrokseen alla ei ole yhtä voittoa enempää. Punapaitojen puolustuspelaaminen on toiminut edelleen vahvasti, mutta maalinteon kanssa olisi FA Cupia lukuun ottamatta paljon parannettavaa. Sarjassa maalinteko on onnistunut marraskuun jälkeen vähintään kahdesti vain onnetonta Ipswichiä vastaan. Sinipaidoille on tehty kotona neljään edelliseen kierrokseen vain yksi osuma. Kotona ainoa tappio on tullut Bristolia vastaan. Alla on kuitenkin kolme kilpailullista peliä onnistuen maalinteossa itse vain kertaalleen. West Hamia vastaan luotiin kyllä maalintekopaikkoja, mutta kamppailu eteni muuten lontoolaisten komennossa. Brumilla on todennäköisesti muutamia poissaoloja. Kamppailusta on lupa odottaa erittäin tasaista ja vähämaalista.

Hull – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat Hull ja Sheffield Wednesday. Tiikerit ovat olleet mainiossa pelivireessä, vaikka viimeksi FA Cupissa matka tuli päätökseensä Millwallia vastaan. Oranssimustat ovat voittaneet edellisestä kahdeksasta kilpailullisesta pelistään kuusi. Sarjassa viimeisin tappio on tullut marraskuussa. Sarjassa on alla peräti kuuden maalin tekeminen Boltonille, mutta se oli myös vastustajan surkeutta. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu muutenkin onnistumisia. Esimerkiksi Leedsin vieraana venyttiin yllätykseen. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Kotona tappioita ei ole tullut vajaaseen kahteen kuukauteen. Toisaalta Millwallille tullut FA Cupin tappio oli melko ansaittu. Materiaali on alempaa keskikastia, joten hyvästä pelivireestä huolimatta todellinen taso ei ole kummoinen. Vierasjoukkue jäi viimeksi FA Cupissa maalittomaan tasapeliin Lutonin kanssa, kun taas sarjassa alla on neljä tappiotonta kamppailua. Puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti, mutta maalintekoon olisi saatava lisää tehoja. Enemmän kuin maalin tekeminen tuottaa tuskaa. Lokakuun jälkeen vieraissa voittoja ei ole yhtä enempää. Sheffieldiläiset kärsivät pitkään loukkaantumisista, mutta sittemmin terveystilanne on mennyt parempaan päin. Isännillä lienee muutama paha poissaolo. Lähtökohtia voidaan pitää hyvin tasaisina.

Preston – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Preston ja Swansea. Kotijoukkue hävisi viimeksi FA Cupissa Doncasterille, kun taas sarjassa on alla niukka tappio Rotherhamille. Miehistö on pelannut kaikkiaan viisi edellistä peliä ilman voittoja. Materiaaliltaan North End on sarjataulukon sijoitustaan parempi porukka, sillä todellinen osaaminen olisi jopa ylemmässä keskikastissa. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen kotitaistoon ainoa voitto on tullut Millwallista. Maalinteossa on onnistuttu viimeksi enemmän kuin kerran noin kuukausi sitten. Vierasjoukkue on voittanut kaksi edellistä kilpailullista kamppailuaan, ja viimeksi FA Cupissa Joutsenet mättivät kolme maalia Aston Villan verkkoon. Sitä edelsi niin ikään selvin lukemin tullut voitto Readingista. Kummassakaan taistossa selvästä hallinnasta ei ollut kuitenkaan kysymys, sillä varsinkin Readingia vastaan loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Ryhmillä suurin eroavaisuus on löytynyt puolustuspelaamisesta, sillä vierailijoiden alakerta on toiminut tasapainoisemmin. Yksi isäntien kompastuskivistä on ollut liian epävarma puolustuspelaaminen. Nykyisellään materiaalista saadaan irti selvästi vähemmän mitä pitäisi. Ainakin vierailijoilla on todennäköisesti pari poissaoloa. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista taistoista, johon pientäkään ennakkosuosikkia ei liene löydettävissä.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 12.1.2019 | Tilastot

BrightonLiverpool
Sarjataulukossa131
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-917-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit24-2949-10
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä5-819-4
Laukauksia/ottelu9,315,3
Pallonhallinta43,40 %56,70 %
Syöttöprosentti73,60 %84,30 %
Loukkaantumiset(Jahanbakhsh ja Ryan maajoukkuekomennus), Bernardo, IzquierdoGomez, Lovren, Matip, Lallana, Henderson
Pelikiellossa
LeicesterSouthampton
Sarjataulukossa718
Voitot-tasapelit-häviöt9-4-83-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit25-2321-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-58-9
Laukauksia/ottelu11,813,6
Pallonhallinta49,70 %45,50 %
Syöttöprosentti77,40 %75,90 %
LoukkaantumisetAmarteyBertrand, Obafemi, Ings
PelikiellossaHojbjerg
Crystal PalaceWatford
Sarjataulukossa148
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-118-5-8
Tehdyt-päästetyt maalit19-2630-31
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-612-10
Laukauksia/ottelu12,712
Pallonhallinta47,50 %47,90 %
Syöttöprosentti78,00 %75,20 %
LoukkaantumisetSouare, BentekeGray, Kabasele, Prodl
Pelikiellossa
CardiffHuddersfield
Sarjataulukossa1720
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-132-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit19-4113-37
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-0-6
Maalipuntari 6 edellistä5-113-11
Laukauksia/ottelu1111,3
Pallonhallinta39,80 %48,30 %
Syöttöprosentti64,90 %76,10 %
LoukkaantumisetZohore, Harris, WardMooy, Sabiri, Williams, Smith
PelikiellossaSchindler
BurnleyFulham
Sarjataulukossa1619
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-133-5-13
Tehdyt-päästetyt maalit21-4219-47
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-104-11
Laukauksia/ottelu9,212,1
Pallonhallinta43,60 %47,90 %
Syöttöprosentti72,10 %78,30 %
LoukkaantumisetBardsley, Lennon,  GudmundssonMawson, Zambo
PelikiellossaBrady
ChelseaNewcastle
Sarjataulukossa415
Voitot-tasapelit-häviöt13-5-34-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit38-1615-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä7-33-9
Laukauksia/ottelu1610,7
Pallonhallinta61,90 %42,50 %
Syöttöprosentti88,10 %71,60 %
LoukkaantumisetLoftus-Cheek, MorataMuto, Diame, Fernandez, Shelvey
Pelikiellossa
West BromwichNorwich
Sarjataulukossa42
Voitot-tasapelit-häviöt13-7-614-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit54-3448-34
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä12-613-12
Laukauksia/ottelu14,214,8
Pallonhallinta52,60 %55,00 %
Syöttöprosentti78,50 %78,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingNottingham
Sarjataulukossa237
Voitot-tasapelit-häviöt4-8-149-12-5
Tehdyt-päästetyt maalit28-4139-29
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-41-2-3
Maalipuntari 6 edellistä2-97-8
Laukauksia/ottelu11,511,7
Pallonhallinta49,40 %51,70 %
Syöttöprosentti75,60 %75,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WiganAston Villa
Sarjataulukossa2010
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-149-11-6
Tehdyt-päästetyt maalit25-4049-40
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-51-4-1
Maalipuntari 6 edellistä2-1210-10
Laukauksia/ottelu12,714,5
Pallonhallinta48,60 %54,00 %
Syöttöprosentti70,00 %79,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield UQPR
Sarjataulukossa39
Voitot-tasapelit-häviöt14-5-711-6-9
Tehdyt-päästetyt maalit45-2833-34
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä13-49-5
Laukauksia/ottelu13,113
Pallonhallinta51,70 %45,30 %
Syöttöprosentti75,70 %68,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamMiddlesbrough
Sarjataulukossa85
Voitot-tasapelit-häviöt9-12-511-10-5
Tehdyt-päästetyt maalit38-2828-18
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä8-46-5
Laukauksia/ottelu12,213,4
Pallonhallinta42,20 %46,20 %
Syöttöprosentti60,40 %71,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HullSheffield W
Sarjataulukossa1316
Voitot-tasapelit-häviöt10-6-108-8-10
Tehdyt-päästetyt maalit36-3332-42
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä17-57-6
Laukauksia/ottelu11,311,3
Pallonhallinta46,40 %48,50 %
Syöttöprosentti68,10 %74,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
PrestonSwansea
Sarjataulukossa1712
Voitot-tasapelit-häviöt7-8-1110-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit38-4335-31
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-813-10
Laukauksia/ottelu12,912,5
Pallonhallinta50,60 %53,30 %
Syöttöprosentti69,60 %81,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.