Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 11.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Englannin Mestaruussarjassa, Espanjan La Ligassa ja Italian Serie A:ssa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun Tottenham – Arsenal. Lunasta kampanja tästä!

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun K. Usman – J. Masvidal. Lunasta kampanja tästä!

Liverpool – Burnley Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17.00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Liverpool voittaa 1,29 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Liverpool ja Burnley. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Aston Villaa ja Brightonia vastaan. Isännät ovat saaneet keskeytyksen jälkeen otteluistaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion jättiläisten kohtaamisessa Manchester Cityä vastaan. Punapaidat ansaitsivat napata viimeksi voiton, mutta se olisi voinut tulla hyvin maalin erolla. Ottelu ei ollut tulevan mestarin näytöstä, sillä ilta oli tasainen. Parhaan motivoitumisen löytäminen voi olla haastavaa, mutta Liverpool voi päästä vielä yli 100 pisteen. Matip on poissa, kun taas Milner ja Lovren ovat epävarmoja tapauksia. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Sheffield Unitedia vastaan ja voitollisesti West Hamia vastaan. Claretsille ei olisi ollut väärin jäädä viimeksi ilman voittoa, mutta laadukas alakerta antaa monesti mahdollisuudet hakea menestystä. Ratkaisuvoimaa ei ole saatavilla paljoa, mutta omiin menee vähän maaleja. Siitä hyvät osoitukset on nähty myös keskeytyksen jälkeen. Manchester Cityä vastaan käytyä ottelua lukuun ottamatta omiin on ehtinyt mennä vain yksi maali. Burnley pelaa vielä pääsystä Euroopan kentille, joten miehistön kausi on ollut laadukas. Cork, Barnes, Mee ja Lowton ovat sivussa. Liverpool voittaa noin 75 prosentilla. Burnley voi pitää kamppailun hyvin yllättävän tiukkana, mutta jättiläinen nousee varmaksi.

Sheffield United – Chelsea Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Chelsea voittaa 1,55 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Sheffield United ja Chelsea. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisessa tasapelissä Burnleyta vastaan ja komeassa maalin voitossa Wolverhamptonista. Bladesilla on hyvät mahdollisuudet pelata itsensä Euroopan kentille, joten sarjanousijan kausi on ollut hyvin onnistunut. Miehistö on saanut menestystä upeasti ja viimeisille kierroksille on yhä paljon pelattavaa. Raitapaidat ovat olleet kauden parhaita onnistujia ja heidän tekemistään on ollut hieno seurata. Viikolla pelattu maalin voitto oli taas mainio onnistuminen, mutta pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Aiemmin tässä kuussa oli tullut voitto kahdella maalilla Tottenhamia vastaan. Fleck ja Lundstram ovat sivussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Watfordista ja koko pistepotin merkeissä Crystal Palacesta. Viikolla tullut voitto oli ansaittu, joskin alakerran työskentely oli odotettua vähän vaisumpaa. Kahdessa edellisessä ottelussa maaleja on tehty itse kuudesti. Tässä kuussa hävittiin ihan alussa maalilla West Hamille. Chelsea on vahva ehdokas pääsemään Mestarien liigaan. Sinipaitojen tekeminen on hyvää ja laadukasta. Kante ja Kovacic ovat ehkä sivussa. Päivän enemmän levännyt Chelsea voittaa vähän yli 60 prosentilla. Tekisi mieli ottaa risti kaveriksi, mutta lontoolaisia on pelattu useita pinnoja liian niukasti. Kakkonen on tolppa.

Brighton – Manchester City Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Manchester City voittaa 1,35 Aseta veto LeoVegasilla

Brighton isännöi Manchester Cityä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Norwichia vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Liverpoolille. Albion pelasi edellisellä kierroksella tasaisen ottelun tulevaa mestaria vastaan, joten tappio olisi voinut tulla hyvin maalin erolla. Toiseksi edellisessä kamppailussa ensimmäisen jakson puolessa välissä tullut maali riitti koko pistepottiin. Brighton on vahva ehdokas pelaamaan itsensä kuiville, mutta kotijoukkueen on syytä saada vielä muutamia pisteitä. Isännät ovat sijoitustaan parempi miehistö. Alzaten pelaaminen on epävarmaa. Vierasjoukkue mätti viikolla viisi maalia kierroksella Newcastlea vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut yllättävä tappio maalilla Southamptonia vastaan. Taivaansiniset ovat pelanneet hyvin, vaikka parhaan motivoitumisen löytäminen voi olla vaikeaa. Siihen nähden peliesitykset ovat olleet hyvässä kunnossa. Kuluvan kuukauden aikana on ehditty kaataa myös Liverpool neljällä maalilla. Agüero ei ole mukana. Kummassakaan leirissä ei ole lepoetua. Tasoeroa on sen verran rajusti, että isosti parempi Manchester City on noin 70 prosentin ennakkosuosikki. Käytännössä kohdilleen pelattu kakkonen kelpaa varmaksi.

Middlesbrough – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Middlesbrough voittaa 2,08 Aseta veto Gutsilla
Tasapeli 3,40 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Bristol. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti QPR:ää vastaan ja voitollisesti tien päällä Millwallia vastaan. Isäntien kausi on ollut vaikea ja menestystä on tullut odotettua vaisummin, mutta viikolla napattu voitto teki itseluottamukselle varmasti hyvää ja voitto tuli myös ansaitusti. Middlesbrough taistelee putoamista vastaan, joten viimeisillä kierroksilla pisteiden tarve on merkittävä. Smoggies on materiaaliltaan varmasti sijoitustaan parempi miehistö, mutta ilonaiheet ovat jääneet yllättävän vähäisiksi. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Hullia vastaan, mutta illan tapahtumien valossa pistejako olisi ollut reilumpi lopputulos. City oli pitkään yksi Mestaruussarjan eniten ylisuorittaneista ja onnekkaista miehistöistä, mutta sen jälkeen tilanne on mennyt kohti normaalia. Bristol on valunut sarjataulukossa keskeytyksen jälkeen selvästi heikompaan suuntaan ja se on ollut oikeutettua. Viime ottelua oli edeltänyt tappio Cardiffille. Muutenkin tauon jälkeen on tullut suureksi osaksi vain pisteettömiä otteluita. Miehistöllä ei ole juuri pisteiden tarvetta, sillä kausi alkaa olla paketissa. Mäenpää on loukkaantunut ja Williams on pelikiellossa. Middlesbrough voittaa lähes 50 prosentilla. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa, joten mennään iltaan ykkösristillä.

QPR – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,35 Aseta veto Unibetillä
Sheffield Wednesday voittaa 2,80 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan. Ärrät on pelannut lähiaikoina voitollisesti maalilla Middlesbroughia vastaan ja tappiollisesti myös osuman erolla Wigania vastaan. Lontoolaisten viimeisin kotona pelattu ottelu on ollut tappiollinen Fulhamia vastaan. Keskeytyksen jälkeen kasassa on viideltä kierrokselta yksi voitto ja neljä tappiota. Viikolla tullut tappio Wigania vastaan oli ansaittu juttu. Ärrillä ei ole juuri pisteiden tarvetta, sillä kausi alkaa olla paketissa. Keskeytyksen jälkeen varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut hankaluuksia. Hugill on ehkä sivussa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Prestonia vastaan. Ottelu oli silti hyvin tasainen, joten pistejako ei olisi kuvannut illan kulkua heikosti. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka pettymys Swanseaa vastaan. Sheffield Wednesday on saanut tauon jälkeen yhden voiton, joten vierasjoukkueen tilanne on hyvin QPR:n kaltainen. Miehistöllä ei ole juuri pisteiden tarvetta. Keskeytyksen jälkeen alakerrassa on ollut epävarmuutta. Windass ei ole käytettävissä. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Materiaaliltaan vähän heikompi QPR on panoksettomassa ottelussa vain marginaalinen voittajasuosikki. Selvästi liikaa kannatettu ykkönen napataan ilolla sivuun.

Barnsley – Wigan Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Barnsley voittaa 2,50 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,35 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Barnsley ja Wigan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Lutonia vastaan ja tappiollisesti neljällä maalilla Stokea vastaan. Sarjanousijan kausi on ollut vaikea ja onnistumisia on tullut vaatimattomalla tavalla, mutta isännillä on edelleen realistinen mahdollisuus pelata itsensä pois putoamisviivalta. Tykes pelasi edellisellä kierroksella sen verran hyvin, että miehistö olisi voinut napata jopa voiton. Toisaalta tappiokaan ei ollut kaukana, joten pistejako ei voinut olla merkittävä pettymys. Stokea vastaan homma lähti nopeasti pieleen, joten myös siinä mielessä oli tärkeää saada viikolta mukaan pisteitä. Kotona viimeisin käyty ottelu on ollut voitollinen kahdella maalilla Blackburnista. Dunkley ei ole mukana, kun taas Jacobs on ehkä poissa. Vierasjoukkue on ollut keskeytyksen jälkeen hienossa iskussa ja siitä uusin osoitus tuli viimeksi voitossa QPR:stä. Miehistö oli hävinnyt toiseksi edellisellä kierroksella selvästi Brentfordille, mutta ryhmä on esiintynyt kokonaisuutena hyvin edukseen. Tilanne kentän ulkopuolella on silti vaikea ja vähennykset pisteissä voivat tarkoittaa putoamista. Vaikeudet kentän ulkopuolella huomioiden Wigan on ollut mainio. Ongelmat eivät ole juuri vaikuttaneet otteisiin. Barnsley on levännyt päivän enemmän. Tykes voittaa karvan yli 40 prosentilla. Lähdetään oikein rastittuun iltaan ykkösristillä.

Hull – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
 Millwall voittaa 2,40 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pelaa Millwallia vastaan. Tiikerit on ollut taas keskeytyksen jälkeen kurjassa pelivireessä ja tauon jälkeen kasassa on lähes pelkkiä pettymyksiä. Oranssimustat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti West Bromwichille ja Bristolille. Kotijoukkueen alakerta on ollut myös keskeytyksen jälkeen kovin epävarma ja omiin menee liikaa palloja. Sentään viimeisin kotona pelattu ottelu on ollut voitollinen maalilla Middlesbroughia vastaan. Lisäksi viikolla pelattu ottelu olisi voinut päättyä hyvin myös pistejakoon. Kentällä oltiin hieman vastustajaa parempi osapuoli. Middlesbroughia vastaan tullut voitto oli ensimmäinen voitto aikoihin. Tauon jälkeen kahdessa ottelussa omiin on mennyt vähintään kolme maalia. Tigers pelaa ansaitusti putoamista vastaan ja pisteiden tarve on iso. Kane on sivussa, kun taas Elderin pelaaminen selviää myöhemmin. Vierasjoukkueella on vielä pieni mahdollisuus saada pelata paikoista nousukarsinnoissa. Leijonat on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Charltonista ja pettymyksen merkeissä Middlesbroughia vastaan. Viikolla peliesitys oli odotettua vaisumpi ja tappio ei ollut siten vääryys. Bennett ja Bödvarsson ovat loukkaantuneina, kun taas O’Brien on epävarmalla statuksella. Millwall voittaa noin 40 prosentilla. Vajaat 10 pinnaa liian vähän kannatettu kakkonen on peräti tolppa.

Preston – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
 Preston voittaa 2,60 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston yrittää menestyä Nottinghamia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman ottelun Huddersfieldiä vastaan ja voitollisesti kahdella maalilla Sheffield Wednesdayta vastaan. Isännät ehtivät pelata seitsemän kierrosta putkeen ilman voittoja, joten edellisellä kierroksella napattu koko pistepotti teki itseluottamukselle varmasti hyvää. Ottelu oli kuitenkin hyvin tasainen, joten voitto kahdella maalilla ei kuvannut illan tapahtumia hyvällä tavalla. Preston taistelee viimeisistä paikoista nousukarsintoihin, joten kotijoukkueella on vielä paljon pelattavaa. North Endin motivaatio on korkealla ja viimeksi tullut voitto nosti takuulla fiilistä. Viimeisin kotona pelattu ottelu on ollut niukka tappio Derbyä vastaan. Huntington ei ole mukana. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisessa tasapelissä Derbyn kanssa ja tappiollisesti maalilla Fulhamia vastaan. Viimeksi käyty ottelu oli hieman huonon onnen sävyttämä ja se olisi voinut mennä hyvin pistejakona. Forest taistelee niin ikään paikoista nousukarsinnoissa. Nottingham tulee iltaan päivän paremmin levänneenä. Tiedossa on hyvin tasainen ja luultavasti vähämaalinen ottelu, johon Preston lähtee pienenä ennakkosuosikkina. Prosentit ovat aivan päin mäntyä. Ykkönen on palkitseva ja arvokas tolppa, joskaan tasapeli kaveriksi ei olisi yhtään huono lisäys.

Blackburn – West Bromwich Vakio

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
 West Bromwich voittaa 1,78 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja West Bromwich. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion voiton, kun viiden maalin illassa tuli koko pistepotti Cardiffia vastaan. Rovers pelasi toiseksi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Leedsiä vastaan. Edellisessä ottelussa saatu voitto ei ollut väärin ja se tuli kahdesti maalin takaa. Itseluottamukselle viikolla saatu voitto oli hieno juttu. Keskeytyksen jälkeen viidellä kierroksella on tullut yhteensä kaksi voittoa ja kolme pisteetöntä kamppailua. Blackburn on viisi pistettä viimeisestä nousukarsintojen paikasta, joten kotijoukkueella on vielä pienet mahdollisuudet päästä sinne. Sivussa ovat Dack, Bell, Evans ja ehkä myös Williams. Vierasjoukkue on voittanut kolmella edellisellä kierroksella. Albion on esiintynyt kahdessa edellisessä ottelussaan voitollisesti Hullia ja Derbyä vastaan. Baggies on ollut peliesitystensä valossa yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten kausi on menossa ansaitusti mainiolla tavalla. Viikolla peliesitys jätti itsestään taas hyvän vaikutelman ja voitto tuli ansaitusti. Tien päällä viimeisin ottelu on ollut voitollinen kolmella maalilla Sheffield Wednesdaysta. West Bromwich on vahva ehdokas nousemaan Valioliigaan. West Bromwichilta sivussa ovat Leko ja Gibbs. Lepoaikaa jää hieman vähemmän. Albion voittaa vähän päälle 55 pinnalla. Lähes oikein pelattu Baggies on sopiva piikki.

Juventus – Atalanta Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 22:45
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,65 Aseta veto Gutsilla
Atalanta voittaa 3,40 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Atalanta matkustaa Juventuksen vieraaksi. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Torinoa vastaan ja tappiollisesti johdosta huolimatta AC Milania vastaan. Vanha Rouva oli viimeksi toisella puoliajalla kaksi maalia edellä, mutta vastustaja onnistui maalinteossa vielä neljä kertaa. Mustavalkoiset ovat pelanneet muuten jälleen hyvin ja ovat vahvoilla ajatellen Serie A:n mestaruutta. Kiitos kuului myös Lazion oudolle tappiolle Leccelle. Juventus on saanut keskeytyksen jälkeen viideltä kierrokselta neljä voittoa. Mustavalkoiset eivät ole olleet kuitenkaan otteidensa valossa niin hyviä mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Khedira ja de Sciglio ovat ulkona vahvuudesta. Vierasjoukkue on ollut jälleen mainiossa pelivireessä. Miehistö on saanut keskeytyksen jälkeen kuudelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Onnistumisia on tullut hienolla tavalla. Bergamolaiset ovat tehneet maaleja loistavalla tavalla. Tulivoimaa löytyy ryhmältä Serie A:ssa parhaalla tavalla. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot Sampdoriaa ja Cagliaria vastaan. Atalanta voisi olla otteidensa valossa jopa sarjataulukon kärjessä. Juventus tulee iltaan päivän enemmän levänneenä, mutta Atalanta pystyy varmasti antamaan mainion haasteen ja esiintymään myös Torinossa omalla hienolla pelaamisellaan. Vanha Rouva voittaa noin 45 prosentilla. Paljon ylipelattu ykkönen otetaan pois.

Lazio – Sassuolo Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 18:15
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
 Lazio voittaa 1,58 Aseta veto Rizkillä

Lazio pelaa Sassuoloa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkueella oli viimeksi hyvä mahdollisuus päästä mukaan mestaruustaistoon voittamalla Lecce ja AC Milanin noustessa voittoon Juventusta vastaan. Isännät pilasivat kuitenkin mahdollisuutensa ja kokivat oudon tappion. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio AC Milania vastaan, joten taivaansinisten urakka ajatellen Juventuksen tavoittamista alkaa olla mahdottoman tehtävän takana. Toisaalta viikolla tullut yllättävä tappio ei ollut edes vääryys. Viimeisille kierroksille voi olla vaikea motivoitua, mutta suoritusten varmuus on ollut hyvää tasoa. Tilanne olisi toki toinen, jos viikolla ei olisi jääty kurjaan lopputulokseen. Lazion kausi on ollut kuitenkin mainio ja menestystä on tullut hienolla tavalla. Sarjataulukossa toisena on varmasti hieno suoritus. Lulic, Correa, Patric ja Marusic ovat ulkona vahvuudesta. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Leccestä ja Bolognasta. Miehistö on voittanut putkeen kolmella kierroksella, sillä hieman aiemmin oli tullut voitto Fiorentinasta. Sassuolo on omannut tulivoimaa hyvin, mutta alakerta on virheherkkä. Viimeksi pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Obiang ja Romagna eivät ole mukana. Päivän enemmän levännyt Lazio voittaa noin 60 pinnalla. Tekisi mieli merkata ykkösristi, mutta otetaan vähän ylipelattu ykkönen piikiksi.

Osasuna – Celta Vigo Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 18:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,10 Aseta veto Unibetillä
Celta Vigo voittaa 2,60 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Osasuna ja Celta Vigo. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Getafea vastaan ja tappiollisesti kolmella maalilla Real Betisiä vastaan. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vaisun ottelun, mutta miehistö on ollut keskeytyksen jälkeen muuten laadukkaassa pelivireessä. Onnistumisia on tullut mukavalla tahdilla, mutta viimeisille kierroksille ei ole juuri pisteiden tarvetta. Kausi alkaa olla paketissa. Siihen nähden otteet ovat olleet hyviä, vaikka viimeksi paremmuudesta ei jäänyt siis kahta sanaa. Avila on sivussa, kun taas Gallego, Garcia, Cardona ja Ibañez ovat mahdollisesti poissa vahvuudesta. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaaliset tasapelit Real Betisiä ja Atletico Madridia vastaan. Miehistö sai viimeksi hyvän onnistumisen, mutta se oli myös onnekas. Tappio ei olisi ollut vääryys. Celta Vigo on lähellä sarjapaikkansa uusimista, mutta se ei ole vielä varma juttu. Viimeisille kierroksille on pelattavaa. Tappio neljällä maalilla Mallorcalle oli oudon huono suoritus, mutta sen jälkeen on saatu molemmista taistoista pisteitä. Suarez on sivussa. Celta Vigo on levännyt paremmin. Ottelu on melkein tasabuukki. Celta Vigo on peräti minitason voittajasuosikki. Ykkösen ohitus on selvä juttu, sillä se on liikaa ylipelattu.

Valladolid – Barcelona Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 11/07/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 9/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Barcelona voittaa 1,35 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Valladolid haastaa Barcelonan. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella koko pistepotin arvoisesti Alavesia vastaan ja tappiollisesti niukasti Valencialle. Viikolla pelattua ottelua oli edeltänyt neljä kierrosta putkeen siten, että niistä tuli aina vähintään tasapeli. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut edelleen vaikeaa, mutta alakerran toiminta on jättänyt itsestään hyvän vaikutelman. Isännillä ei ole silti enää paljoa pelattavaa, sillä kausi on päättymässä sijoitukseen alemmassa keskikastissa. Maalinteossa on onnistuttu vajaat 30 kertaa, joten laadukas alakerran työskentely on ollut sarjapaikan kannalta isossa roolissa. Michel ja Porro ovat poissa kentältä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Villarrealia ja Espanyolia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella katalonialaiset onnistuivat maalinteossa neljästi, mutta viimeksi oli taas yllättävän vaikeaa. Yksi osuma tuli sentään ja se riitti voittoon. Peliesitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Barcelona pelaa vielä La Ligan mestaruudesta, mutta vierasjoukkueen tilanne on siinä vaikea. Piste-eroa Real Madridiin ei ole kuin piste, mutta valkopaidat ovat pelanneet kerran vähemmän. Blaugranalta sivussa ovat Umtiti, de Jong ja Dembele. Barcelona tulee otteluun päivän heikommin levänneenä, mutta tasoero on toki valtava ja jättiläinen on yli 70 pinnan voittajasuosikki. Melkein oikein pelattu kakkonen on varma.

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Betsson logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 11.7.2020 | Tilastot

  Liverpool Burnley
Sarjataulukossa 1 9
Voitot-tasapelit-häviöt 30-2-2 14-7-13
Tehdyt-päästetyt maalit 75-26 38-46
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 11-6 5-7
Laukauksia/ottelu 15,3 9,9
Pallonhallinta 59,20 % 43,50 %
Syöttöprosentti 84,20 % 69,40 %
Loukkaantumiset  Matip,  Milner (?), Lovren (?)  Cork, Mee Barnes, Lowton
Pelikiellossa    
     
     
     
  Sheffield United Chelsea
Sarjataulukossa 7 3
Voitot-tasapelit-häviöt 13-12-9 18-6-10
Tehdyt-päästetyt maalit 35-33 63-46
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 5-0-1
Maalipuntari 6 edellistä 6-8 16-7
Laukauksia/ottelu 9,6 16,7
Pallonhallinta 45,00 % 57,50 %
Syöttöprosentti 74,60 % 85,00 %
Loukkaantumiset   Fleck, Lundstram  Kante (?), Kovacic (?) 
Pelikiellossa    
     
     
     
  Brighton Manchester City
Sarjataulukossa 15 2
Voitot-tasapelit-häviöt 8-12-14 22-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit 36-47 86-34
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 3-0-3
Maalipuntari 6 edellistä 4-7 15-5
Laukauksia/ottelu 12,4 19,3
Pallonhallinta 52,60 % 61,90 %
Syöttöprosentti 81,30 % 89,20 %
Loukkaantumiset  Alzate (?)  Agüero (?)
Pelikiellossa    
     
     
     
  Middlesbrough Bristol
Sarjataulukossa 18 12
Voitot-tasapelit-häviöt 11-14-17 16-10-16
Tehdyt-päästetyt maalit 43-53 55-61
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 6-6 5-9
Laukauksia/ottelu 12,4 10
Pallonhallinta 47,50 % 48,10 %
Syöttöprosentti 71,50 % 72,60 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  QPR Sheffield Wednesday
Sarjataulukossa 14 16
Voitot-tasapelit-häviöt 15-8-19 14-10-18
Tehdyt-päästetyt maalit 60-67 51-59
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 5-6 5-15
Laukauksia/ottelu 12 13
Pallonhallinta 53,10 % 48,20 %
Syöttöprosentti 78,00 % 71,50 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Barnsley Wigan
Sarjataulukossa 23 15
Voitot-tasapelit-häviöt 10-12-20 14-11-17
Tehdyt-päästetyt maalit 46-67 46-53
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 4-7 8-3
Laukauksia/ottelu 13,9 11,6
Pallonhallinta 51,50 % 48,10 %
Syöttöprosentti 68,60 % 72,50 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Hull Millwall
Sarjataulukossa 22 11
Voitot-tasapelit-häviöt 12-9-21 14-17-11
Tehdyt-päästetyt maalit 57-74 48-46
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 9-16 7-6
Laukauksia/ottelu 12,4 11,4
Pallonhallinta 45,60 % 44,60 %
Syöttöprosentti 70,20 % 67,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Preston Nottingham
Sarjataulukossa 8 5
Voitot-tasapelit-häviöt 17-10-15 18-14-10
Tehdyt-päästetyt maalit 55-51 54-42
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-3 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 6-9 6-7
Laukauksia/ottelu 11,5 13,1
Pallonhallinta 51,30 % 47,30 %
Syöttöprosentti 71,40 % 75,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Blackburn West Bromwich
Sarjataulukossa 10 1
Voitot-tasapelit-häviöt 16-11-15 22-14-6
Tehdyt-päästetyt maalit 59-55 73-40
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-13 9-3
Laukauksia/ottelu 11,5 14,7
Pallonhallinta 50,90 % 53,80 %
Syöttöprosentti 74,80 % 79,40 %
Loukkaantumiset    
Pelikiellossa    
     
     
     
  Juventus Atalanta
Sarjataulukossa 1 3
Voitot-tasapelit-häviöt 24-3-4 20-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit 65-30 85-39
Kuntopuntari 6 edellistä 5-0-1 6-0-0
Maalipuntari 6 edellistä 17-6 18-6
Laukauksia/ottelu 17,7 19,4
Pallonhallinta 56,80 % 55,80 %
Syöttöprosentti 87,80 % 83,90 %
Loukkaantumiset  Khedira, de Sciglio  
Pelikiellossa    
     
     
     
  Lazio Sassuolo
Sarjataulukossa 2 8
Voitot-tasapelit-häviöt 21-5-5 12-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit 67-33 57-53
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 4-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 9-10 18-10
Laukauksia/ottelu 15,3 14,3
Pallonhallinta 50,10 % 55,70 %
Syöttöprosentti 84,10 % 86,40 %
Loukkaantumiset   Lulic, Correa, Patric, Marusic  Romagna, Obiang
Pelikiellossa    
     
     
     
  Osasuna Celta Vigo
Sarjataulukossa 11 15
Voitot-tasapelit-häviöt 11-12-12 7-15-13
Tehdyt-päästetyt maalit 40-50 34-44
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-6 12-9
Laukauksia/ottelu 12,2 9,4
Pallonhallinta 48,40 % 51,30 %
Syöttöprosentti 70,40 % 80,80 %
Loukkaantumiset  Avila, Gallego (?), Cardona (?), Garcia (?), Ibañez (?)  Suarez
Pelikiellossa    
     
     
     
  Valladolid Barcelona
Sarjataulukossa 14 2
Voitot-tasapelit-häviöt 8-15-12 23-7-5
Tehdyt-päästetyt maalit 29-39 79-36
Kuntopuntari 6 edellistä 1-3-2 3-3-0
Maalipuntari 6 edellistä 4-5 10-5
Laukauksia/ottelu 9,5 12,9
Pallonhallinta 46,40 % 62,90 %
Syöttöprosentti 74,30 % 88,80 %
Loukkaantumiset  Michel, Porro  Umtiti, de Jong, Dembele
Pelikiellossa  
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö