Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 11.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Saksan Bundesliigassa ja Italian Serie A:ssa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa hyödyntää haluamallaan tyylillä.

RB Leipzig – Bayern München

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät RB Leipzig ja Bayern München. Isännät ovat olleet jälleen mainiossa pelivireessä, sillä kasassa on kymmeneen viimeiseen kierrokseen seitsemän voittoa ja kolme tasapeliä. Edellisellä kierroksella miehistö jäi runsasmaaliseen tasapeliin Mainzin kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Tölkkiseura tulee olemaan kolmen joukossa, mutta heillä on mahdollisuus nousta vielä Dortmundin ohi. Se edellyttää kummastakin taistosta täyttä pistepottia ja keltamustien apuja. Heiltä sellaista tuskin tulee ainakaan tulevalla kierroksella. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hienossa pelivireessä. Onnistumisia on tullut onnistumisien perään. Münchenilaiset ovat hävinneet 20 edellisellä kierroksella vain kerran. Maaliskuun jälkeen ainoa pieni heikkous tuli tasapelissä FC Nürnbergia vastaan. Jättiläinen voi varmistaa sarjan mestaruuden, joten motivaatio ja tahtotila ovat kunnossa. Die Bullenille kauden viimeinen kotitaisto ja vieläpä sarjakärkeä vastaan on ilman muuta sytyttävä ottelu. Kotijoukkue on jäänyt korkeintaan maaliin maaliskuun 16. päivän jälkeen vain kerran. Sekään ei ollut sarjassa. Vauhdikasta koitosta on syytä odotella. Pelissä on kuitenkin yksi vahva voittajasuosikki. Tulivoimainen ja tasokkaampi Die Roten ei halua pitkittää mestaruuden ratkeamista.

Dortmund – Düsseldorf

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Dortmund pelaa Düsseldorfia vastaan. Kotijoukkue on kiinni vielä mestaruustaistelussa, mutta keltamustien tulee menestyä kahdella viimeisellä kierroksella hyvin ja toivottava pahimman kilpakumppaninsa apuja. Vierasjoukkueella ei ole enää pelattavaa, sillä sijoitus tulee olemaan keskikastissa. Isännät jäivät viimeksi tasapeliin Werder Bremenin kanssa, vaikka ensimmäisen jakson jälkeen tilanne näytti vahvalta. Kotona alla on niin ikään pettymys, kun Schalkea vastaan jäätiin pisteittä. Miehistö on tietysti tulivoimainen ja kokonaisvaltainen, mutta puolustuspelaaminen on ollut ajoittain turhan virheherkkää. Kahteen viimeiseen taistoon omiin on mennyt kuusi osumaa. Vähän aiemmin hävittiin Bayern Münchenille peräti viidellä maalilla. Kieltämättä myös ailahtelu on ollut haasteena. Nipun kotietu on kuitenkin erinomainen, motivaatio on korkealla ja varmasti myös näyttöhalut. Muutama poissaolo on taustalla, mutta punapaidoilla on yhtä lailla poissaoloja. Vierailijat ovat saaneet kuuteen edelliseen taistoonsa neljästi vähintään pistejaon, mutta kaikilla tavoilla heikompi ryhmä tuskin venyy pakkovoiton edessä olevaa sarjakakkosta vastaan.

FC Nürnberg – Mönchengladbach

FC Nürnberg saa vastaansa Mönchengladbachin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkueen tilanne on tukala, sillä miehistö ei voi päästä enää putoamisviivan paremmalle puolelle, mutta karsintapaikka on vielä mahdollinen. Se edellyttää kuitenkin kahdesta päätöspelistä täyttä pistepottia ja Stuttgartin jäämistä pettymykseen. Vierasjoukkueella on yhtä lailla paljon pelattavaa, sillä miehistö ei ole varmistanut paikkaansa Euroopan kentillä. Matka on viemässä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, jopa Mestarien liigaankin, mutta Hoffenheim on vain pisteen päässä. Siinä välissä on vielä Wolfsburg. Isännät ovat saalistaneet viimeiseen kymmeneen kamppailuunsa vain yhden voiton. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Miehistö on tehnyt marraskuun jälkeen kaikilla kerroilla yhtä lukuun ottamatta aina enintään maalin. Kotietukaan ei ole ollut hyvä. Toisaalta siellä pelattiin äskettäin vähämaalinen tasapeli Bayern Münchenin kanssa. Die Fohlenin pelivire ei ole ollut myöskään kummoinen, sillä maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen ainoa voitto on tullut Hannoverista. Hieman paremmalla onnella pisteitä olisi voinut tulla enemmän. Reissussa on hävitty kolmeen viimeiseen kierrokseen kahdesti, mutta siellä on muuten saatu läpi alkuvuoden vähintään pistejakoja. Laadukkaamman, tulivoimaisemman ja kokonaisuutena paremman Die Borussenin ehdottomasta ennakkosuosikin asemasta on syytä puhua.

Leverkusen – Schalke

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Leverkusen saa vieraakseen Schalken. Kotijoukkue on sarjataulukossa viidentenä, mutta Mestarien liigan sijoitukset ovat vielä hyvin saatavilla. Neljäntenä oleva Frankfurt on isäntien kanssa samoissa pisteissä. Toisaalta alapuolella on vielä useita seuroja, jotka ovat vain muutaman pisteen sisällä. Die Werkself on ollut mainiossa pelivireessä. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Frankfurtilta. Maalinteossa onnistuttiin peräti kuudesti. Sitä edelsi voitto FC Augsburgista. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin neljästi. Vierasjoukkue voitti toiseksi edellisellä kierroksella Dortmundin ja pelasi perään tasapelin FC Augsburgin kanssa, mutta kausi on sujunut sinivalkoisilta kokonaisuutena todella heikosti. Miehistö on hädin tuskin säilyttämässä paikkaansa maan pääsarjassa. Esimerkiksi kotona toiseksi edellisellä kerralla omiin meni viisi osumaa. Voitto Dortmundista teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää, mutta muuten pettymyksiä on tullut aivan liikaa. Terveystilannekaan ei ole parhaasta päästä, mutta ei se ole sitä toki myöskään mustapaidoilla. Vierailijoilla ei ole enää pelattavaa, joten paras motivoituminen lienee vaikeaa. Sentään putoamistaisteluun ei ole enää vaaraa joutua. Koitoksessa on vain yksi iso voittajaehdokas.

Hoffenheim – Werder Bremen

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, Hoffenheim pyrkii voittamaan Werder Bremenin. Isännät ovat pelanneet kaksi viimeistä kamppailuaan ilman voittoja, mutta niitä edelsi neljä peräkkäistä voittoa. Edellisellä kierroksella nippu pelasi viihdyttävän tasapelin Mönchengladbachin kanssa. Sitä edelsi melko rumasti tullut tappio kotona Wolfsburgille. Sinipaidat kamppailevat viimeisistä Euroopan kenttien sijoituksista, joten miehistöllä pisteiden tarve on merkittävä. Vierasjoukkue on pelannut viimeiset neljä otteluaan ilman voittoja, joten Euroopan kenttien sijoitukset ovat karkaamassa liian kauaksi. Yksi taistoista pelattiin Saksan Cupissa Bayern Münchenia vastaan. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi hyvän onnistumisen, kun Dortmundin kanssa pelattiin pistejako. Sitä edelsi kuitenkin selvä tappio Düsseldorfille. Pelivire on mennyt kokonaisuutena laskuun. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Paras motivoituminen saattaa olla vaikeaa. Die Kraichgauer on menestynyt kotonaan lähiaikoina hienosti. Heilläkään alakerta ei ole luotettavuudeltaan kärkipäätä, mutta kyseessä on tulivoimainen ja motivaation puolelleen saava nippu. Miehistö lähtee kotonaan otteluun jopa vahvana voittajasuosikkina. Ottelussa on aineksia viihdyttävään ja jopa runsasmaaliseen peliin.

Stuttgart – Wolfsburg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pisteistä taistelevat Stuttgart ja Wolfsburg. Kotijoukkueen kausi on mennyt pahasti penkin alle, sillä miehistö taistelee edelleen sarjapaikkansa puolesta. Punavalkoiset ovat menossa todennäköisesti kohti karsintoja. Alisuorittaneelle nipulle varsinkin hyökkäyspelaaminen on tuottanut vaikeuksia. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotona on tehty kuuteen viimeiseen koitokseen vain kerran enemmän kuin maali. Toisaalta puolustuspelaaminenkin on ollut myös ongelmissa. Alakerta on päästänyt eniten osumia yhdessä Hannoverin kanssa. Äskettäin taisto FC Augsburgia vastaan oli karmea esitys. Vierasjoukkue taistelee yhä viimeisistä Euroopan kenttien sijoituksista. Edellisellä kierroksella vihreäpaidat nappasivat voiton FC Nürnbergia vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Hoffenheimilta. Miehistö on ollut muutenkin paremmassa pelivireessä. Viimeisen 20 ottelun kuntopuntarissa sijoitus on viidentenä. Die Wölfella on yhä hieman terveyshuolia, mutta kyseessä on kaksikosta selvästi tasapainoisempi ja paremman itseluottamuksen omaava ryhmä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt aivan toisella tavalla, reissussa pisteitä on kerätty kuudenneksi parhaiten ja nipun fiilis on kyllä lähiaikojen onnistumisien valossa kunnossa.

FC Augsburg – Hertha Berlin

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat FC Augsburg ja Hertha Berlin. Kotijoukkue on varmistanut sarjapaikkansa, joten miehistöllä ei ole enää pelattavaa. Vierasjoukkueella asetelmat ovat samanlaiset, joten kamppailussa kohtaavat kaksi vapautunutta nippua. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman Schalken kanssa. Berliiniläisillä on alla voittoisa kamppailu Stuttgartia vastaan. Fuggerstädter on saanut neljään viimeiseen kamppailuunsa kolmesti vähintään tasapelin, ja varsinkin ottelu Stuttgartia vastaan oli yksi kauden parhaista koitoksista. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin peräti kuudesti. Vastapainoksi matkalle on mahtunut monia pettymyksiä. Kotona hävittiin viimeksi rumasti Leverkusenia vastaan. Vierailijat ovat hävinneet neljään viimeiseen peliinsä niin ikään kerran, mutta kausi on ollut muuten pettymys. Lähiaikoina alakerta on toiminut hyvin, mutta maalinteko on ollut monesti vaikeaa. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolmesti, mutta sitä edelsi kolme taistoa putkeen ilman osumia. Reissussa on jääty edellisellä viidellä kerralla neljästi maaleitta. Molemmilla nipuilla on rasitteenaan poissaoloja. Epätasaisemmin ja ailahdellen esiintyvät valkopaidat nousevat kotonaan lieväksi ennakkosuosikiksi, mutta kamppailu on kaikilla mittareilla erittäin tasaiselta vaikuttava koitos. Die Alte Damella paras motivoituminen saattaa olla vaikeaa, mutta varsinkin viimeksi vieraissa kärkipään Frankfurtin nollaaminen oli fiiliksen kannalta hyvä onnistuminen.

Hannover – SC Freiburg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Hannover ja SC Freiburg. Kotijoukkue on putoamassa ensi kaudeksi maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Teoriassa miehistö voisi päästä vielä tasapisteisiin karsijan paikalla olevan Stuttgartin kanssa. Vierasjoukkueella kausi on päättymässä alemman keskikastin sijoitukseen. Kummallakaan nipulla ei liene paljoa pelattavaa. Isännät ovat olleet jälleen vaatimattomassa pelivireessä, vaikka toiseksi edellisellä kierroksella irtosi vähämaalinen voitto Mainzista. Se on ollut ainoa sitten helmikuun yhdeksännen päivän. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut suuria ongelmia. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotonakin menestystä on tullut huonosti. Vierailijat ovat voittaneet tien päällä pari kertaa. Reissussa maalinteko on ollut erittäin tukkoista. Siellä on jääty syyskuun jälkeen yhtä kertaa lukuun ottamatta aina korkeintaan maaliin. Edellisellä kierroksella kotona pelattiin vähämaalinen tasapeli Düsseldorfin kanssa. Viiteen edelliseen kierrokseen heille on tehty kahdesti vähintään neljä osumaa. Hyvät onnistumiset ovat olleet harvassa. Molemmilla ryhmillä on poissaoloja. Die Rotenilla on kotietu, mutta kun ei sielläkään ole saatu oikein mitään aikaan, lähtökohdat ovat kaikilla tavoilla erittäin tasaiset. Toki näistä asetelmista viihdyttävä koitos ei yllättäisi, mutta molemmat niput ovat pelanneet niin kapealla pohjalla, että iltaan on vaikea nähdä pientäkään ennakkosuosikkia.

Cagliari – Lazio

Jalkapallon Italian Serie A:ta, Cagliari pelaa Laziota vastaan. Kotijoukkue on hävinnyt kahdella edellisellä kierroksella AS Romalle ja Napolille. Sardinialaisilla ei ole enää pelattavaa, sillä kausi tulee päättymään keskikastin sijoitukseen. Viiteen viimeiseen kierrokseen kasassa on kahden tappion vastapainoksi myös useampia onnistumisia, mutta suuressa kuvassa varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotona on voitettu kuitenkin kuuteen viimeiseen kertaan viidesti. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella Atalantalle, mutta sitä edelsi kuitenkin onnistuminen Sampdoriaa vastaan. Äskettäin Coppa Italiassa kaadettiin AC Milan. Taivaansinisillä on vielä paljon pelattavaa. Euroopan kentät ovat tähtäimessä, mutta se edellyttää hyvää loppukautta. Materiaaliltaan roomalaiset ovat isäntiä odotetusti edellä. Reissussa pisteitä on kerätty kuudenneksi parhaiten. Vierailijoilla on yhä pari poissaoloa, mutta motivaatio on kunnossa ja tahtotila voittaa. Pelivire ja fiilis halutaan pitää myös kunnossa ajatellen Coppa Italiaa. Rossoblu on ollut kotonaan vaikea vastustaja, mutta pääkaupungin ylpeys on ansaittu voittajasuosikki.

Fiorentina – AC Milan

Jalkapallon Italian Serie A:ta, Fiorentina isännöi AC Milania. Kotijoukkue on pelannut kohta edelliset kolme kuukautta ilman voittoja. Lilapaidat ovat sarjataulukossa turvallisesti keskikastissa, mutta miehistön pelivire on ollut pitkään hämmästyttävän heikko. Edellisellä kierroksella isännät kokivat tappion Empolille. Sitä edelsi tappio Sassuololle. Ryhmälle varsinkin maalinteko on tuottanut tuskaa. Maalinteossa on onnistuttu helmikuun jälkeen kerran vähintään kahdesti. Alakerta on ollut harvoin syy alisuorittamiseen, mutta tekeminen on kokonaisvaltaisesti jopa ponnetonta. Coppa Italiassakin koettiin pettymys, kun Atalantaa vastaan pudottiin finaalista. Kotona on voitettu sarjassa viimeksi joulukuussa. Vierasjoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin Bolognalta. Punamustat tavoittelevat Mestarien liigan sijoituksia. Matkaa sinne on kolme pistettä. Toisaalta alla AS Roma ja Torino ovat todella lähellä. Milanolaiset ovat voittaneet kuudesta edellisestä kilpailullisesta reissupelistään yhden, mutta miehistö on ollut kokonaisuutena virkeämpi ja parempi. Heikosti esiintyneiden firenzeläisten itseluottamus on mitä on, vierailijoilla on tahtotila voittaa ja myös monet muut tekijät puoltavat heille täyttä pistepottia.

Angers – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Angers ja PSG. Kotijoukkueen sijoitus tulee pysymään keskikastissa, kun taas vierasjoukkue on jo varmistanut sarjan mestaruuden. Kummallakaan nipulla ei ole enää juuri pelattavaa. Isännät ovat saalistaneet kymmeneen viimeiseen kamppailuunsa kahdeksan kertaa vähintään tasapelin. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi täyden pistepotin Bordeauxilta. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen tasapeli Reimsin kanssa. Ryhmä on hävinnyt kotonaan lokakuun jälkeen vain kerran. Pariisilaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen pistejaon Nicen kanssa, vaikka voittoon olisi ollut vielä lopussakin hyvä mahdollisuus. Jättiläinen on ollut sarjassa toki aivan omaa luokkaansa ja on onnistunut maalinteossa melkein 100 kertaa, mutta peliesitykset ovat olleet jo jonkin aikaa hapuilevia. Vieraissa on hävitty edellisellä kolmella kierroksella. Toki ajoittain taustalla on ollut merkittäviä poissaoloja, kuten niin oli esimerkiksi Nantes-pelissä. Coupe de Francen finaalissa johdettiin Rennesiä kahdella maalilla, mutta taisto hävittiin lopulta rangaistuspotkuilla. Nytkään poissaoloitta ei olla liikenteessä, mutta sama koskee Les Scoïstesia. Mustavalkoisille tiedossa on yksi kauden sytyttävimmistä koitoksista, vaikka panoksia ei enää ole. Olisi kuitenkin kierroksen suurimpia yllätyksiä, jos Les Parisiensin hurja tulivoima, rajusti parempi perustaso ja todennäköisesti isot näyttöhalut eivät tuottaisi täyttä pistepottia.

Amiens – Toulouse

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Amiens saa vastaansa Toulousen. Kotijoukkue on pelannut viimeiset seitsemän kamppailuaan ilman voittoja. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Montpellierin kanssa. Sitä edelsi niin ikään pistejako Strasbourgin kanssa. Miehistö on hävinnyt kymmeneen viimeiseen taistoonsa vain kerran, mutta tasapelejä on tullut peräti seitsemän kappaletta. Putoamistaistelussa ollaan vielä osallisena, sillä karsijan paikalla oleva Caen on neljä pistettä perässä. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta yhtä sijaa korkeammalta. Heillä kausi tulee päättymään alemmassa keskikastissa. Kasassa on viiteen viimeiseen peliin yksi voitto ja muutama tasapeli. Edellisellä kierroksella miehistö pelasi viihdyttävän tasapelin Rennesin kanssa. Sitä edelsi parin maalin tappio St-Etiennelle. Reissussa on voitettu edellisen kerran tammikuussa. Syyskuun alun jälkeen tien päällä on jääty kertaa lukuun ottamatta aina korkeintaan maaliin. Suuressa kuvassa maalinteko on ollut molemmille nipuille haastavaa. Pari poissaoloa saattaa löytyä. Tiukka, tasainen ja vähämaalinen koitos on edessä. Tasapelin mahdollisuus on hyvin varteenotettava ajatus. Les Licornesille pistejako olisi ennakkoon varsin sopiva lopputulos. Tärkeintä on nyt tappion välttäminen. Miehistölle voittaminen on vaikeaa, mutta kotonakin on oltu tammikuun jälkeen tappioitta.

Nice – Nantes

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sta, Nice pelaa Nantesia vastaan. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin PSG:tä vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti Guingampia vastaan. Nizzalaiset ovat pelanneet pääasiassa hyvän ja tasaisen kauden, mutta Euroopan kentät ovat jäämässä sivuun. Miehistön puolustuspelaaminen lukeutuu sarjan parhaimmistoon, mutta ratkaisuvoimaa on monesti turhan vähän. Kotona menestystä on tullut hyvin. Kotona on voitettu kahdeksaan viimeiseen kertaan kuudesti ja lähes aina jättäen vastustajat nollille. Vierasjoukkue on ollut lähiaikoina yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Viimeksi ryhmä nappasi voiton Dijonista. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Les Canaris omaa mainion itseluottamuksen, fiilis on hyvä ja onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Esimerkiksi voitto Marseillesta oli hieno suoritus. Hieman aiemmin voitettiin myös PSG, mutta jättiläiset olivat merkittävien poissaolojen kanssa. Keltapaidoilta on löytynyt enemmän ratkaisuvoimaa, mutta toisaalta heikompi alakerta. Lisäksi reissussa pelaaminen on ollut kotona esiintymistä haastavampaa. Tien päällä on jääty maaleitta seitsemään viimeiseen kilpailulliseen taistoon viidesti. Kummallakin nipulla on muutamia poissaoloja. Kyseessä on kaksi hyvin tasavahvaa nippua. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista koitoksista. Nizzalaiset nousevat kotonaan vain hyvin pieneksi ennakkosuosikiksi. Vierailijat ovat kyllä hyvässä iskussa, mutta Nizzassa vastustajien on aidosti todella vaikea pelata.

Caen – Reims

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Caen ja Reims. Kotijoukkue on napannut kolmeen viimeiseen kamppailuunsa kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Edellisellä kierroksella isännät pelasivat maalittoman Guingampin kanssa. Puolustuspelaaminen on ollut hyvää. Maalinteko on ollut melko hankalaa. Miehistö taistelee putoamisviivalla. Heillä pisteiden tarve on merkittävä. Tie olisi viemässä ehkä kohti karsintoja. Vierasjoukkueella on alla tasapeli Angersin kanssa ja selvä tappio Nimesille. Maalinteko on ollut tukkoista. Toisaalta miehistö on venynyt viiteen edelliseen kierrokseen esimerkiksi tasapeliin Lilleä vastaan. Voittoihin on venytty kuitenkin yhdeksään edelliseen peliin vain kerran. Suuressa kuvassa alakerta on ollut hyvä. Ratkaisuvoimaa on vain usein turhan vähän. Kyseessä on pääasiassa hyvin organisoitu ja vaikeasti murrettavissa oleva porukka, mutta reissussakin maalinteossa on onnistuttu vain 15 kertaa. Euroopan kentät ovat jäämässä toki väliin, mutta sijoitus kymmenen joukossa on hyvä juttu. Poissaoloja on rasitteena. SMC voitti viimeksi kotonaan Dijonin, mutta sitä edelsi useita kuukausia ilman kotona napattuja voittoja. Seitsemään viimeiseen kotona pelattuun peliin viidesti jäätiin itse osumitta. Tiukka ja vähämaalinen koitos on edessä, mutta motivoituneet sinipunaiset nousevat kiinnostavaksi peli-ideaksi. Tahtotila on korkealla ja kotona saatiin äsken iso voitto. Vierailijoiden kausi on ollut hyvä, mutta alla on kuusi kierrosta voitoitta.

Dijon – Strasbourg

Dijon kohtaa Strasbourgin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue on edelleen putoamistaistelussa, mutta karsijan paikalle ei ole kuitenkaan kahta pistettä enempää. Lisäksi putoamisviivan paremmalle puolelle on myös mahdollista päästä. Kausi on ollut kuitenkin vaikea ja varsinkin hyökkäyspelaamisen osalta hyvin tukkoinen. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Miehistö on jäänyt neljään viimeiseen kamppailuunsa kolmesti osumitta. Kahdella edellisellä kierroksella tappiot koettiin Caenille ja Nantesille. Niitä edelsi kuitenkin kolmen taiston putki, josta irtosi jokaisella kerralla pisteitä. Vierasjoukkue on voittanut kymmeneen viimeiseen kierrokseen vain kerran, mutta tasapelejä matkalle on tarttunut peräti seitsemän kappaletta. Suuressa kuvassa miehistön kausi on ollut selvästi parempi ja ratkaisuvoimaa on löytynyt paljon enemmän. Coupe de la Liguen myötä paikka on avautumassa Eurooppaan. Vieraissa ei ole voitettu neljää kertaa enempää, mutta sielläkin tappiot ovat olleet vähissä. Viiteen edelliseen taistoon kasassa on pistejako sekä Marseillea että PSG:tä vastaan. Miehistöä vastaan moni kärkipään nippu on ollut vaikeuksissa. Ainakin muutama poissaolo on taustalla, mutta ilman niitä The Mustardskaan ei voi pelata. Punapaidoille vähintään tasapeli on pakollista. Seuraavalla kierroksella pisteitä tuskin tulee. Heistä saa motivoituneina koitokseen lievän ennakkosuosikin, mutta ratkaisuvoiman johdolla selviä epävarmoja tekijöitä on niin ikään ilmassa. Odotettavissa on yksi kierroksen tiukimmista illoista.

Nimes – Monaco

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa yhteen iskevät Nimes ja Monaco. Kotijoukkue on saalistanut viiteen viimeiseen kamppailuunsa kolme voittoa. Edellisellä kierroksella tehtiin voittoisassa koitoksessa kolme maalia Reimsin verkkoon. Sitä edelsi kuitenkin ruma tappio Lillelle. Isäntien kausi on sujunut hyvin, sillä miehistön sijoitus tulee olemaan ylemmässä keskikastissa. Kotona on saatu tänä vuonna pisteitä kaikista otteluista paitsi pelistä Toulousea vastaan. Vierasjoukkueen kausi on ollut suuri pettymys. Piste-eroa karsijan paikalle on voiton verran. Edellisestä voitosta on aikaa jälleen useita viikkoja. Edelliseen kolmeen taistoon omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Toki vastassa on ollut PSG:n ja St-Etiennen kaltaisia nippuja, mutta menestyminen selvästi heikompia ryhmiä vastaan on ollut niin ikään heikkoa. Reissussa on voitettu joulukuun alun jälkeen yhdellä kierroksella. Materiaali ja osaaminen pitäisi edellyttää paljon parempaan. Onnistujat ovat olleet harvassa, mutta Radamel Falcao on tehnyt sentään 14 osumaa. Poissaoloja on yhä rasitteena. Nyt tärkein tehtävä on saada alakertaa takaisin aiemmin nähdylle tasolle. Se toimi vielä joitain viikkoja sitten varsin hyvin. Les Crocodilesilla on myös muutamia poissaoloja. Les Monégasques on motivaation kera lievä ennakkosuosikki, mutta heille tasapeli ei olisi mikään heikko juttu. Isäntien vieraana on ollut vaikea pelata. Viihdyttävä koitoskaan ei yllättäisi, mutta asetelmat puoltavat kuitenkin erittäin tasaista iltaa.

Derby – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan nousukarsinnoissa vastakkain asettuvat Derby ja Leeds. Kotijoukkue selvitti tiensä nousukarsintoihin viimeisenä miehistönä. Päätöskierroksella valkopaidat nappasivat täyden pistepotin West Bromwichilta. Lisäksi neljään viimeiseen taistoonsa Rams nappasi kolme voittoa, joten pelaajiston itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Miehistö on hävinnyt maaliskuun alun jälkeen vain kerran. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin, mutta lähiaikoina myös ratkaisuvoimaa on löytynyt. Kuuteen viimeiseen kamppailuun maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa vähintään kahdesti. Vierasjoukkue joutui lopulta nousukarsintoihin, vaikka suoraan nousuun oli hyvät edellytykset. United oli sarjassa voitoton neljällä viimeisellä kierroksella, mutta esimerkiksi Ipswichiä vastaan panoksia ei ollut. Toki paikkoja olisi ollut voittaa taisto vaikka useammalla maalilla, mutta ei siitä varmasti jäänyt hyvää fiilistä. Kotona viimeinen taisto tuotti vähämaalisen tasapelin Aston Villaa vastaan. Se muodostui suoran nousun haaveiden katkaisijaksi. Materiaaliltaan vierailijat ovat kyllä edellä, mutta isännät ovat menestyneet kotonaan hyvin. Vastustajille se on ollut aidosti vaikea paikka pelata. Pässit nousevat kotonaan kieltämättä kiinnostavaksi peli-ideaksi. Vierailijoiden todellinen iskukyky ei tokikaan erotu edellisistä taistoista, mutta useat tekijät puoltavat kuitenkin pientä yllätystä.

Sunderland – Portsmouth

Jalkapallon Englannin Ykkösliigan nousukarsinnoissa toisensa kohtaavat Sunderland ja Portsmouth. Isännät pelasivat sarjassa viimeiset neljä kamppailuaan ilman voittoja, mutta viimeksi Southendia vastaan ei ollut pelattavaa. The Black Catsilla olisi ollut mahdollisuus jopa suoraan nousuun, mutta Fleetwood-taisto katkaisi siihen liittyvät toiveet. Vierasjoukkueen päätöskierros sujui vähämaalisen tasapelin saattelemana. Vastassa oli panokseton Accrington. Pompey on pelannut viimeiset kolme kamppailuaan ilman voittoja, mutta heilläkin tilanne oli vastaava. Suoraan nousuun ei ollut mahdollisuutta. Peterborough-peli olisi pitänyt voittaa. Viimeiseen kymmeneen kierrokseen voittoja napattiin muuten kyllä seitsemästi. Vieraissa pisteitä kerättiin parhaiten. Punavalkoiset eivät hävinneet kotonaan kuin kerran. Ryhmät tekivät ja antoivat maaleja kaudella lähes identtisellä tavalla. Kyseessä on melkein kaikilla tavoilla hyvin tasainen kaksikko. Materiaalit ovat lähellä toisiaan ja muutkin tekijät puoltavat aidosti pienten marginaalien taistelua. Niput kohtasivat äskettäin ja se päättyi jopa melko odotetusti vähämaaliseen tasapeliin. Avausosassa virheitä vältetään. Kotijoukkueesta voi tulla vain hyvin lievä ennakkosuosikki.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 11.5.2019 | Tilastot

RB LeipzigBayern Munchen
Sarjataulukossa31
Voitot-tasapelit-häviöt19-8-523-5-4
Tehdyt-päästetyt maalit62-2783-31
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-2-0
Maalipuntari 6 edellistä18-715-4
Laukauksia/ottelu14,918,8
Pallonhallinta49,80 %62,30 %
Syöttöprosentti75,30 %87,70 %
LoukkaantumisetAdams, Laimer, Myogo, SabitzerNeuer, Rodriguez, Martinez
PelikiellossaKampl
DortmundDusseldorf
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt21-7-412-5-15
Tehdyt-päästetyt maalit76-4245-61
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä12-1212-11
Laukauksia/ottelu13,212,3
Pallonhallinta56,40 %44,30 %
Syöttöprosentti85,60 %77,00 %
LoukkaantumisetDiallo, SanchoUsami, Zimmer, Sobottka
PelikiellossaReus, Wolf
FC NürnbergMönchengladbach
Sarjataulukossa176
Voitot-tasapelit-häviöt3-10-1915-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit25-5951-40
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-21-2-3
Maalipuntari 6 edellistä6-76-9
Laukauksia/ottelu10,413,6
Pallonhallinta44,10 %52,90 %
Syöttöprosentti75,20 %84,20 %
LoukkaantumisetZrelak, Ewerton, Ilicevic, Pereira, ValentiniHermann, Raffael, Stindl
Pelikiellossa
LeverkusenSchalke
Sarjataulukossa515
Voitot-tasapelit-häviöt17-3-128-7-17
Tehdyt-päästetyt maalit63-5036-54
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-22-2-2
Maalipuntari 6 edellistä16-109-10
Laukauksia/ottelu15,212,4
Pallonhallinta57,30 %47,50 %
Syöttöprosentti84,10 %76,50 %
LoukkaantumisetBellarabi, Pohjanpalo, Bailey, BenderUth, Skrzybski, Sane, Fahrmann
Pelikiellossa
HoffenheimWerder Bremen
Sarjataulukossa89
Voitot-tasapelit-häviöt13-12-712-11-9
Tehdyt-päästetyt maalit68-4755-48
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-12-2-2
Maalipuntari 6 edellistä18-99-10
Laukauksia/ottelu17,914,2
Pallonhallinta52,80 %51,70 %
Syöttöprosentti82,00 %80,20 %
LoukkaantumisetGeiger, Hubner, JoelintonG. Selassie
PelikiellossaPoschKlaassen
StuttgartWolfsburg
Sarjataulukossa167
Voitot-tasapelit-häviöt6-6-2015-7-10
Tehdyt-päästetyt maalit29-7054-46
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-43-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-1410-7
Laukauksia/ottelu11,912,4
Pallonhallinta46,60 %52,20 %
Syöttöprosentti75,60 %78,50 %
LoukkaantumisetBeck, Maffeo, ZuberCasteels,  Camacho, Brooks
Pelikiellossa
FC AugsburgHertha Berlin
Sarjataulukossa1411
Voitot-tasapelit-häviöt8-8-1610-10-12
Tehdyt-päästetyt maalit47-5944-49
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä10-124-10
Laukauksia/ottelu13,711,6
Pallonhallinta47,00 %48,60 %
Syöttöprosentti74,50 %78,00 %
LoukkaantumisetFinnbogason, Cordova, Framberger, GotzeJarstein, Maier, Stark, Kalou,  Mittelstadt
Pelikiellossa
HannoverSC Freiburg
Sarjataulukossa1813
Voitot-tasapelit-häviöt4-6-227-12-13
Tehdyt-päästetyt maalit27-6941-57
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-40-2-4
Maalipuntari 6 edellistä3-84-15
Laukauksia/ottelu1112,6
Pallonhallinta47,10 %44,90 %
Syöttöprosentti76,20 %77,40 %
LoukkaantumisetFelipe, Elez, Schwegler, Weydandt, WoodGulde, Lienhart, Waldschmidt
PelikiellossaJonathas, WimmerHaberer
CagliariLazio
Sarjataulukossa128
Voitot-tasapelit-häviöt10-10-1516-7-12
Tehdyt-päästetyt maalit33-4950-39
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä5-98-9
Laukauksia/ottelu11,116,3
Pallonhallinta49,40 %50,60 %
Syöttöprosentti79,20 %82,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
FiorentinaAC Milan
Sarjataulukossa135
Voitot-tasapelit-häviöt8-16-1116-11-8
Tehdyt-päästetyt maalit47-4349-34
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä3-76-7
Laukauksia/ottelu15,715,4
Pallonhallinta50,00 %53,50 %
Syöttöprosentti78,60 %85,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
AngersPSG
Sarjataulukossa121
Voitot-tasapelit-häviöt10-15-1027-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit42-4198-31
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-811-13
Laukauksia/ottelu11,814,9
Pallonhallinta45,00 %60,40 %
Syöttöprosentti78,80 %88,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
AmiensToulouse
Sarjataulukossa1615
Voitot-tasapelit-häviöt8-10-178-13-14
Tehdyt-päästetyt maalit29-4932-50
Kuntopuntari 6 edellistä0-5-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä5-64-7
Laukauksia/ottelu9,711,3
Pallonhallinta47,10 %48,60 %
Syöttöprosentti76,00 %77,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NiceNantes
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt14-10-1113-7-15
Tehdyt-päästetyt maalit27-3146-45
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-14-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-212-8
Laukauksia/ottelu11,613,5
Pallonhallinta54,30 %50,20 %
Syöttöprosentti85,80 %76,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CaenReims
Sarjataulukossa189
Voitot-tasapelit-häviöt6-12-1711-16-8
Tehdyt-päästetyt maalit26-4733-38
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-3-3
Maalipuntari 6 edellistä3-32-11
Laukauksia/ottelu8,610,6
Pallonhallinta46,00 %45,20 %
Syöttöprosentti76,60 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DijonStrasbourg
Sarjataulukossa1910
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-2110-16-9
Tehdyt-päästetyt maalit27-5456-44
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-4-1
Maalipuntari 6 edellistä6-811-9
Laukauksia/ottelu11,910,3
Pallonhallinta48,70 %49,70 %
Syöttöprosentti78,30 %80,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
NimesMonaco
Sarjataulukossa817
Voitot-tasapelit-häviöt14-7-147-12-16
Tehdyt-päästetyt maalit52-5336-54
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-3-3
Maalipuntari 6 edellistä9-106-10
Laukauksia/ottelu13,412,4
Pallonhallinta46,80 %49,90 %
Syöttöprosentti74,10 %80,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyLeeds
Sarjataulukossa63
Voitot-tasapelit-häviöt20-14-1225-8-13
Tehdyt-päästetyt maalit69-5473-50
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä14-47-8
Laukauksia/ottelu13,517,2
Pallonhallinta53,70 %59,70 %
Syöttöprosentti77,30 %79,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SunderlandPortsmouth
Sarjataulukossa54
Voitot-tasapelit-häviöt22-19-525-13-8
Tehdyt-päästetyt maalit80-4783-51
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-1111-8
Laukauksia/ottelu
Pallonhallinta
Syöttöprosentti
Loukkaantumiset
Pelikiellossa


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.