Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 10.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Kansojen Liigassa ja Englannin Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Espanja – Sveitsi Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 08/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Espanja voittaa1,41Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Kansojen Liigassa Espanja pelaa Sveitsiä vastaan. Kotijoukkue on saanut kahdella ensimmäisellä kierroksella voiton Ukrainaa vastaan ja vähämaalisen tasapelin Saksan kanssa. Isännät pelasivat viikolla valmistavan ottelun Portugalia vastaan, jossa kumpikaan miehistö ei onnistunut maalinteossa. Espanja on eittämättä yhä korkean profiilin miehistö, jonka pitäisi menestyä kotona ja vieraissa vahvasti. La Roja teki Kansojen Liigassa toisella kierroksella Ukrainan verkkoon komeat neljä maalia, mutta viikolla Portugalia vastaan tappion kokeminen ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa taistossaan yhden pistejaon ja tappion merkeissä. Alppimaa on venynyt pistejakoon Saksaa vastaan ja kärsinyt tappion maalilla Ukrainaa vastaan. Saksan kanssa pelattu pistejako oli onnistuminen. Sveitsi pelasi viikolla valmistavan ottelun Kroatiaa vastaan ja hävisi niukasti. Vierailla on ollut hieman ongelmia koronaviruksen kanssa. Monella mittarilla parempi Espanja on melkein 70 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on rastittu liikaa, mutta isännät merkataan silti varmaksi.

Ukraina – Saksa Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 21:45
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 08/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Saksa voittaa1,42Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Kansojen Liigassa yhteen iskevät Ukraina ja Saksa. Sinikeltaiset ovat pelanneet kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Sveitsiä vastaan ja ilman pisteitä Espanjaa vastaan. Kotijoukkueen ensimmäinen ottelu päättyi omaksi eduksi maalein 2-1, kun taas edellinen kohtaaminen meni täysin pieleen. Siinä vastustaja onnistui maalinteossa neljä kertaa. Ukraina pelasi viikolla valmistavan ottelun, jossa ilta Ranskaa vastaan päättyi heikosti. Patonkimaa oli isosti vahvempi miehistö. Ukrainan alakerta oli viikolla suurissa ongelmissa. Omiin meni seitsemän palloa. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun alakerran työskentely jättää selvästi parannettavaa. Toisaalta EM-karsinnoissa urakka meni hyvin. Siellä tuli lohkon voitto. Taustalla on ongelmia koronaviruksen kanssa. Vierasjoukkue on saanut alussa kaksi tasapeliä. Jättiläinen on pelannut pistejaot Sveitsin ja Espanjan kanssa. Avauksessa molemmat miehistöt osuivat kerran. Sama juttu oli toisella kierroksella. Saksa pelasi viikolla vauhdikkaan tasapelin Turkin kanssa. Saksa voittaa noin 70 prosentilla. Ylipelattu kakkonen on pitkin hampain tolppa.

Blackpool – Ipswich Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 08/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackpool voittaa2,50Aseta veto ComeOnilla
Tasapeli3,05Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Blackpool ja Ipswich. Kotijoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton ja kolme tappiota. Isännät ovat napanneet voiton kahdella maalilla Swindonia vastaan. Tuolloin pelattiin toisen kierroksen ottelua ja voittoon vieneet osumat tehtiin juuri ennen taukoa ja heti sen jälkeen. Ilman pisteitä on pelattu Plymouthia, Gillinghamia ja Lincolnia vastaan. Blackpool esiintyi edellisellä kierroksella Lincolnia vastaan siten, että ottelussa oltiin lähellä jopa mennä voittoon saakka, mutta ilta kääntyi lopussa. Seasiders sai punaisen kortin ja vastustaja teki sen jälkeen kaksi osumaa. Oranssipaidoilla on ollut myös huonoa onnea. Siitä esimerkki saatiin ensimmäisellä kierroksella. Blackpool ehti pelata viikolla cupissa Accringtonia vastaan ja hävisi jatkoilla. Vierasjoukkue on ollut kauden alussa vahva. Miehistö on pelannut saldolla kolme voittoa ja tasapeli. Voittoja on napattu Wiganin, Bristolin ja Rochdalen kustannuksella. Alakerta on ollut hyvä. Blackpool saa olla silti minisuosikki. Ykkösristi on selvä juttu, sillä Tractor Boys on aivan liikaa ylipelattu.

Lincoln – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 08/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla
Bristol voittaa4,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Lincoln kohtaa Bristolin. Kotijoukkue on pelannut kauden alussa neljän voiton merkeissä. Isännät ovat olleet hienossa pelivireessä ja neljään otteluun napatut voitot ovat mahdollistaneet korkean itseluottamuksen ja onnistumisten jatkumisen. Punapaidat ovat saaneet voittoja muun muassa Blackpoolin ja Charltonin kustannuksella. Lincoln pelasi edellisellä kierroksella Blackpoolia vastaan ja nappasi voiton viiden maalin illan päätteeksi. Vastustaja oli lähellä mennä voittoon saakka, mutta punapaidat käänsivät ottelun lähellä loppua. Viimeiset hetket saatiin olla myös ylivoimalla. Matkassa on ollut myös hyvää onnea. Imps voitti viikolla alasarjojen cupissa Mansfieldin kahdella maalilla. Vierasjoukkue on pelannut alussa saldolla yksi voitto, tasapeli ja kaksi tappiota. Rovers pelasi viimeksi voitollisesti Northamptonia vastaan. Pelaaminen näytti laadukkaalta. Ottelua edelsi selvä tappio Doncasterille. Viikolla tuli tappio cupissa jatkoilla Oxfordille. Ylisuorittanut Lincoln voittaa karvan yli 50 prosentilla. Imps on ollut toki vahvassa pelivireessä, mutta rajusti ylipelattu ykkönen on ohitettava.

Plymouth – Burton Albion Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Burton Albion voittaa3,45Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Plymouth isännöi Burton Albionia. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla yksi voitto, kaksi tasapeliä ja tappio. Isännät ovat napanneet voiton Blackpoolia vastaan ja pisteille on päästy myös otteluissa Wimbledonia ja Shrewsburya vastaan. Vihreäpaidat ovat pelanneet kuitenkin viimeiset viisi kilpailullista otteluaan voitoitta. Plymouthin uusin sarjassa pelattu ottelu on ollut tappiollinen vähämaalisesti Hullia vastaan. Viikolla tuli tappio cupissa kahdella maalilla Cheltenhamia vastaan. Plymouth on luonut maaliodottamaa seitsemänneksi parhaiten. Vierasjoukkue on pelannut alussa yhden voiton ja kolmen tappion merkeissä. Keltapaidat ovat päässeet voittojen makuun Accringtonia vastaan. Muuten miehistön kausi on alkanut heikosti. Alakerran kanssa on ollut haasteita. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kahdeksan maalia. Viikolla tuli tappio cupissa Cambridgelle. Maaliodottamaa on luotu neljänneksi vähiten. Plymouth ja Burton Albion ovat hyvin samaa luokkaa. Isännät voittavat noin 45 prosentilla. Rajusti ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa.

Swindon – Wimbledon Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Swindon voittaa1,96Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Swindon pelaa Wimbledonia vastaan. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun Rochdalea ja Burton Albionia vastaan, kun taas pisteittä on pelattu Blackpoolia ja Peterboroughia vastaan. Swindon esiintyi viimeksi tappiollisesti Peterboroughia vastaan ja homma alkoi hyvin, mutta vastustaja onnistui toisella jaksolla maalinteossa kolmesti. Robinsin luoma maaliodottama on sijalla 12. Isännät pelasivat viikolla cupissa tappiollisesti Exeterille. Maalinteossa onnistuttiin itse kyllä kolmesti, mutta omiin meni neljä palloa. Alakerran työskentely kaipaa parannusta. Vierasjoukkue on saanut voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Miehistön voitto on napattu Fleetwoodista. Sen jälkeen on pelattu tappiollisesti Accringtonille. Viikolla tuli myös tappio cupissa, kun pettymys koettiin Leyton Orientia vastaan. Wimbledon on tehnyt Swindonin tavoin kahdeksan maalia ja omiin mennyt myös kahdeksan osumaa. Maaliodottamassa sijoitus on vähän parempi. Swindon voittaa noin kerran kahdesta. Lähes oikein pelattu Robins on tolppa.

Portsmouth – MK Dons Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,85Aseta veto Unibetillä
MK Dons voittaa5,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Portsmouth pelaa MK Donsia vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt kauden alussa yhden voiton, kahden tasapelin ja tappion merkeissä. Isännät ovat napanneet voiton Burton Albionia vastaan. Pisteille on päästy myös otteluissa Shrewsburya ja Rochdalea vastaan. Sinipaidat tekivät edellisellä kierroksella neljä maalia. Kausi on lähtenyt liikkeelle haparoiden, mutta viimeksi tulleet lukuisat onnistumiset olivat itseluottamukselle tärkeitä asioita. Maaliodottamaa on luotu itse hyvin. Tosin alakerran kanssa on myös omat haasteensa. Kotona on alla tappio Wigania vastaan. Portsmouth pelasi viikolla cupissa voitollisesti Southendia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut alussa kahden tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Miehistö on päässyt pisteille Doncasteria ja Ipswichiä vastaan. MK Dons pelasi viikolla cupissa voitollisesti Stevenagea vastaan. MK Dons on pelannut sijoitustaan paremmin. Portsmouth on materiaaliltaan MK Donsia parempi miehistö, mutta Pompey ei ole noin 55 prosenttia isompi voittajasuosikki. Kovasti ylipelattu ykkönen on napattava pois.

Crewe – Wigan Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Crewe voittaa2,25Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Wigan matkustaa Crewen vieraaksi. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla yksi voitto ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on venynyt voittoon MK Donsia vastaan, kun taas ilman pisteitä on pelattu Charltonia ja Hullia vastaan. Alexandran edellisen kierroksen ottelu sisälsi kaksi maalia ja voitto tuli kahdella nopeassa tahdissa tulleella osumalla. Maalit viimeisteltiin ensimmäisellä 20 minuutilla. Crewe pelasi toissa viikolla cupissa ja voitti siellä Newcastle U21:sen. Sen jälkeen ei ole pelattu, joten otteluun tullaan hyvin levänneenä. Crewe on luonut maaliodottamaa alemman keskikastin tasolla. Vierasjoukkue on saanut alussa otteluistaan kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Latics on saanut voittoja Portsmouthia ja Doncasteria vastaan. Miehistö pelasi viikolla cupissa ja hävisi kahdella maalilla Port Valelle. Wigan pelasi viime kaudella Mestaruussarjassa, mutta vauhtia on haettava nyt alempaa. Latics on Ykkösliigaan laadukas miehistö, mutta alussa on ollut haasteita. Maaliodottamaa on luotu yllättävän vähän. Crewe on noin 40 pinnan voittajasuosikki. Selvästi alipelattu ykkönen on peräti tolppa.

Doncaster – Shrewsbury Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin -/- klo. -)

VihjePitkävetokertoimetMene

Siirretty

Accrington – Rochdale Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,45Aseta veto LeoVegasilla
Rochdale voittaa3,85Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Accrington ja Rochdale. Kotijoukkue on pelannut alussa kahden voiton ja kahden tappion merkeissä. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Peterboroughia ja Wimbledonia vastaan, kun taas ilman pisteitä on pelattu Burton Albionia ja Oxfordia vastaan. Accrington käänsi viimeksi ottelun edukseen kahdella juuri taukoa edeltäneellä osumalla. Isännät pelasivat viikolla cupissa voitollisesti Blackpoolia vastaan. Stanleyn luoma maaliodottama on alempaa keskikastia. Vierasjoukkue on pelannut alussa saldolla yhden voiton, tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Miehistö on saanut voiton Fleetwoodia vastaan. Kyseessä oli ryhmän uusin kamppailu. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio kahdella maalilla Ipswichiä vastaan. Rochdale ei pelannut viikolla cupissa. Siellä oltiin pelattu viimeksi syyskuun lopulla. Maaliodottamaa on luotu hieman Accringtonia paremmin. Accrington ja Rochdale ovat materiaaliltaan hyvin samaa luokkaa. Stanley on noin 45 prosentin voittajasuosikki. Ohitus on selvä juttu, sillä ykköstä on pelattu isosti liikaa.

Northampton – Peterborough Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Peterborough voittaa1,80Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Northampton ja Peterborough. Kotijoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Shrewsburya vastaan ja napanneet pisteitä myös Wimbledonia vastaan. Northampton pelasi edellisellä kierroksella Bristolia vastaan ja hävisi kahdella maalilla, mutta perään tuli viikolla pelattu voitollinen cupin kamppailu Southampton U21:sta vastaan. Voitto napattiin viidellä maalilla. Kotona on alla pisteetön taisto Hullia vastaan. Sarjassa kahteen edelliseen otteluun itse ei ole tehty osumia. Northampton on luonut maaliodottamaa alemman keskikastin tasolla. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Sinipaidat ovat napanneet voittoja Fleetwoodin ja Swindonin kustannuksella. Miehistö pelasi myös viikolla cupissa voitollisesti Fulham U21:sesta. Poshilla on alla vieraista niukka tappio, mutta se oli Sunderlandille. Peterborough on vahva miehistö, joten myös vieraissa pitäisi tulla tulosta. Siniset voittavat lähes 55 prosentilla. Melkein oikein pelattu Posh on varma.

Cambridge – Newport Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Newport voittaa2,75Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa vastakkain asettuvat Cambridge ja Newport. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Isännät ovat napanneet voittoja Carlislea ja Morecambea vastaan. Miehistö on päässyt pisteille myös Tranmerea vastaan. Ottelussa ei nähty yhtään osumaa. Cambridge on pelannut hyvät ensimmäiset kierrokset ja itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Toisaalta kahdella edellisellä kierroksella ei ole tehty itse osumia. Viimeisin kamppailu sarjassa on tappiollinen Exeteriä vastaan. Tappion kokeminen ei ollut ennakkoon yllätys. Kotijoukkue esiintyi viikolla cupissa voitollisesti Burton Albionia vastaan. Vierasjoukkue on ollut hienossa pelivireessä ja neljältä kierrokselta on saatu kolme voittoa ja tasapeli. Miehistö pelasi viimeksi voitollisesti Mansfieldiä vastaan. Ottelua edelsi voitto Boltonista. Newport pelasi viikolla cupissa, jossa tuli selvä tappio Norwich U21:selle, mutta vieraiden tilanne on sarjassa mainio. Cupissakin on osoitettu potentiaalia esimerkiksi Newcastlea vastaan. Ottelu on käytännössä tasabuukki. Oikein pelattu Exiles on rohkea ja hieno tolppa.

Oldham – Morecambe Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Oldham voittaa2,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa Oldham pelaa Morecambea vastaan. Isännät ovat saaneet neljällä kierroksella yhden tasapelin ja kolme tappiota. Kotijoukkue on saanut pisteitä kuuden maalin tasapelissä Colchesteria vastaan. Miehistö on pelannut tappiollisesti Leyton Orientia, Stevenagea ja Crawleyta vastaan. Oldhamille teki varmasti hyvää saada viikolla voitto cupissa Doncasteria vastaan. Voitto napattiin kahdella maalilla. Sarjassa on ollut varsinkin alakerran kanssa ongelmia. Kahdella edellisellä kierroksella vastustajat ovat tehneet kuusi maalia. Toisaalta suunnan pitäisi olla ainakin hyökkäyspään osalta kohti parempaa. Viime aikoina on alettu löytää maalinteon osalta tulosta. Oldham on myös sijoitustaan parempi miehistö. Vierasjoukkue on ollut alussa vahva ja saanut kolme voittoa ja tappion. Miehistö on pelannut lähiaikoina voitollisesti Southendista ja vastaavalla menestyksellä Port Valesta. Ainoa tappio on tullut selvästi Cambridgelle. Morecambe on ylisuorittanut. Latics voittaa yli 40 pinnalla. Merkataan ykkösestä rohkea tolppa. Kakkonen on rajusti ylipelattu. Halutessaan voi mennä ykkösristillä.

Bolton – Grimsby Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Grimsby voittaa3,85Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa Bolton isännöi Grimsbyä. Wanderers on pelannut alussa saldolla yksi voitto ja kolme tappiota. Kotijoukkue on saanut koko pistepotin Harrogatea vastaan, kun taas ilman pisteitä on pelattu Forest Greeniä, Colchesteriä ja Newportia vastaan. Bolton pelasi kolme ensimmäistä kierrosta siten, että miehistö ei tehnyt itse yhtään maalia. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin sentään kaksi kertaa. Voitto teki fiilikselle varmasti hyvää. Toisaalta pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Boltonin ja Newportin ottelussa homma oli vielä tauolta palatessa kunnossa, mutta vastustaja osui sen jälkeen pian kahdesti. Boltonin tilanne on ollut myös isossa kuvassa heikko, sillä parhaista vuosista on menty kovasti heikompaan suuntaan. Bolton pelasi viikolla cupissa ja hävisi Shrewsburylle. Vierasjoukkue on pelannut kahden tappion merkeissä. Miehistö on ehtinyt pelata vasta kaksi ottelua, joista on tullut tappiot Walsallia ja Salfordia vastaan. Viimeksi ilta oli numeroita tasaisempi. Lepoaikaa on hyvin. Bolton voittaa alle 50 pinnalla. Rajusti ylipelattu ykkönen on ohitettava.

Cheltenham – Crawley Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Crawley voittaa4,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa yhteen iskevät Cheltenham ja Crawley. Kotijoukkue on saanut kolmella ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa ja tappion. Isännät ovat napanneet täysiä pistepotteja Tranmerea ja Leyton Orientia vastaan, kun taas ilman pisteitä on pelattu Morecambea vastaan. Cheltenham pelasi viikolla cupissa ja sai siellä menestystä kahdella maalilla Plymouthia vastaan. Miehistö on voittanut edelliset kolme kilpailullista otteluaan. Niissä maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Lisäksi vastustajat eivät ole tehneet yhtään osumaa. Cheltenham sai viimeksi myös hyvää onnea, sillä ottelussa Leyton Orientia vastaan ensimmäinen maali tuli vastustajan pelaajasta. Vierasjoukkue on saanut alussa kaksi voittoa, tasapelin ja tappion. Miehistö on ehtinyt pelata ottelun Cheltenhamia enemmän. Crawley on saanut voittoja Scunthorpea ja Oldhamia vastaan. Sen jälkeen on pelattu vähämaalinen tasapeli Southendin kanssa. Crawley ei pelannut viikolla, joten valmistautumiseen on ollut aikaa. Robins on noin kerran kahdesta voittava miehistö. Isosti ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Port Vale – Carlisle Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 15)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Carlisle voittaa3,55Aseta veto LeoVegasilla

Port Vale kohtaa Carlislen, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Kakkosliigassa. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella kaksi voittoa, tasapelin ja tappion. Isännät ovat napanneet voittoja Crawleyta ja Exeteriä vastaan. Miehistö on päässyt pisteille myös Harrogatea vastaan, kun molemmat miehistöt jäivät ilman osumia. Port Valen uusin ottelu sarjassa on ollut tappiollinen vähämaalisesti Morecambea vastaan. Viimeksi vastustajan yksi osuma riitti koko pistepottiin. Pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Mustavalkoisilla vahvuus on löytynyt varsinkin alussa laadukkaasta alakerrasta. Omiin on mennyt neljässä ottelussa yksi osuma. Valiants pelasi kolme ensimmäistä taistoaan siten, että omiin ei mennyt palloja. Port Vale pelasi viikolla cupissa ja nappasi voiton kahdella maalilla Wigania vastaan. Vierasjoukkue on saanut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Miehistö on napannut voittoja Southendia ja Barrowia vastaan. Ryhmä esiintyi viikolla myös cupissa ja siellä tuli tappio kahdeksan maalin illassa Sunderlandille. Port Vale saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Isosti ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Salford – Tranmere Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,55Aseta veto Unibetillä
Tranmere voittaa3,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa yhteen iskevät Salford ja Tranmere. Isännät ovat saaneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Kotijoukkue on saanut täysiä pistepotteja Grimsbyä ja Stevenagea vastaan. Miehistö voitti hieman aiemmin cupissa myös Morecamben, joten alla on neljästä edellisestä kilpailullisesta ottelusta kolme voittoa. Salfordille ei ole tehty useaan edelliseen kamppailuun yhtään osumaa, mutta myös itselle maalinteko on ollut nihkeää. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin heti alussa ja se riitti voittoon. Toiseksi edellisellä kierroksella kumpikaan miehistö ei onnistunut maalinteossa. Salford ei pelannut viikolla cupissa, joten isännät ovat päässeet valmistautumaan hyvin. Vierasjoukkue on saanut voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Ryhmä pelasi viimeksi voitollisesti Scunthorpesta. Voitto tuli kahdella maalilla. Ottelua oli edeltänyt maaliton Cambridgen kanssa. Tranmere voitti viimeksi cupissa Liverpool U21:sen. Lepoaikaa on silti hyvin, sillä taistosta on jo vähän aikaa. Ammies voittaa noin 45 prosentilla. Paljon ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Walsall – Colchester Vakio

 • Ottelun aika: 10/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 09/10 klo. 16)

VihjePitkävetokertoimetMene
Colchester voittaa3,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa Walsall pelaa Colchesteria vastaan. Kotijoukkue on saanut kolmelta kierrokselta yhden voiton ja kaksi tasapeliä. Isännät ovat napanneet voiton Grimsbyä vastaan, kun taas pistejakoihin on päädytty Harrogatea ja Forest Greeniä vastaan. Walsall on tehnyt kolmella kierroksella neljä osumaa. Miehistö pelasi edellisessä taistossaan vähämaalisen tasapelin mainitun Forest Greenin kanssa. Molemmat miehistöt onnistuivat maalinteossa kerran. Ottelu aloitettiin hyvin, sillä maalinteossa onnistuttiin itse ensimmäisellä vartilla. Walsall ei pelannut viikolla cupissa, joten valmistautumiseen on jäänyt aikaa. Cupissa oli tullut tappio viime viikolla Chelsea U21:selle. Walsall oli viime kaudella hieman kympin alla ja paljon vastaavaa odotetaan myös tällä kaudella. Vierasjoukkue on saanut voiton ja kolme tasapeliä. Miehistö on kaatanut Boltonin. Alla on vauhdikas pistejako Oldhamia vastaan, jossa maaleja tuli kuudesti. Colchester ei pelannut myöskään arkena cupissa. Saddlers voittaa noin 40 prosentilla. Varsinkin tasapeliä on kannatettu liikaa. Otetaan kakkosesta vähän yllättävä tolppa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 2 jalkapallo 10.10.2020 | Tilastot

 EspanjaSveitsi 
Sarjataulukossa14 
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-00-1-1 
Tehdyt-päästetyt maalit5-12-3 
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-03-1-2 
Maalipuntari 6 edellistä18-212-5 
    
    
 UkrainaSaksa 
Sarjataulukossa23 
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-10-2-0 
Tehdyt-päästetyt maalit2-52-2 
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-23-3-0 
Maalipuntari 6 edellistä8-1818-6 
    
    
 BlackpoolIpswich 
Sarjataulukossa213 
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-33-1-0 
Tehdyt-päästetyt maalit4-67-1 
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-33-1-0 
Maalipuntari 6 edellistä4-67-1 
    
    
 LincolnBristol 
Sarjataulukossa115 
Voitot-tasapelit-häviöt4-0-01-1-2 
Tehdyt-päästetyt maalit9-34-7 
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-01-1-2 
Maalipuntari 6 edellistä9-34-7 
    
    
 PlymouthBurton Albion 
Sarjataulukossa1323 
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-11-0-3 
Tehdyt-päästetyt maalit6-67-11 
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-11-0-3 
Maalipuntari 6 edellistä6-67-11 
    
    
 SwindonWimbledon 
Sarjataulukossa712 
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-21-2-1 
Tehdyt-päästetyt maalit8-88-8 
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-21-2-1 
Maalipuntari 6 edellistä8-88-8 
    
    
 PortsmouthMK Dons 
Sarjataulukossa1124 
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-10-2-2 
Tehdyt-päästetyt maalit5-43-6 
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-10-2-2 
Maalipuntari 6 edellistä5-43-6 
    
    
 CreweWigan 
Sarjataulukossa2010 
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-22-0-2 
Tehdyt-päästetyt maalit2-35-6 
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-22-0-2 
Maalipuntari 6 edellistä2-35-6 
    
    
 DoncasterShrewsbury 
Sarjataulukossa519 
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-10-3-1 
Tehdyt-päästetyt maalit8-43-4 
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-10-3-1 
Maalipuntari 6 edellistä8-43-4 
    
    
 AccringtonRochdale 
Sarjataulukossa917 
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-21-1-2 
Tehdyt-päästetyt maalit6-73-6 
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-21-1-2 
Maalipuntari 6 edellistä6-73-6 
    
    
 NorthamptonPeterborough 
Sarjataulukossa158 
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-22-0-2 
Tehdyt-päästetyt maalit4-75-5 
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-22-0-2 
Maalipuntari 6 edellistä4-75-5 
    
    
 CambridgeNewport 
Sarjataulukossa41 
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-13-1-0 
Tehdyt-päästetyt maalit8-27-3 
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-13-1-0 
Maalipuntari 6 edellistä8-27-3 
    
    
 OldhamMorecambe 
Sarjataulukossa222 
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-33-0-1 
Tehdyt-päästetyt maalit5-105-7 
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-33-0-1 
Maalipuntari 6 edellistä5-105-7 
    
    
 BoltonGrimsby 
Sarjataulukossa1924 
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-30-0-2 
Tehdyt-päästetyt maalit2-60-5 
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-30-0-2 
Maalipuntari 6 edellistä2-60-5 
    
    
 CheltenhamCrawley 
Sarjataulukossa87 
Voitot-tasapelit-häviöt2-0-12-1-1 
Tehdyt-päästetyt maalit6-25-5 
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-12-1-1 
Maalipuntari 6 edellistä6-25-5 
    
    
 Port ValeCarlisle 
Sarjataulukossa511 
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-12-0-2 
Tehdyt-päästetyt maalit4-13-4 
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-12-0-2 
Maalipuntari 6 edellistä4-13-4 
    
    
 SalfordTranmere 
Sarjataulukossa315 
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-01-2-1 
Tehdyt-päästetyt maalit7-22-3 
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-01-2-1 
Maalipuntari 6 edellistä7-22-3 
    
    
 WalsallColchester 
Sarjataulukossa139 
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-01-3-0 
Tehdyt-päästetyt maalit4-36-4 
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-01-3-0 
Maalipuntari 6 edellistä4-36-4
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.