Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

EM 2021 vihjeet

EM 2021 vihjeet ovat nyt kaikkien Vihjemedian lukijoiden ulottuvilla. Kisoja on odotettu tovi ja vihdoin päästään itse asiaan!

Betsaajille on tiedossa makeaa mahan täydeltä, sillä tarjolla on runsaasti bonuksia, pelikohteita ja asiantuntevat EM-kisojen vetovihjeet.

Hyödynnä uudet vedonlyöntivihjeet ja tarjoukset joka päivä

Listaamme tänne vihjeet kaikkiin EM-kisoissa pelattaviin otteluihin. Lisäksi parhaat tarjoukset!

Mr green logo

Italia vs. Englanti: korotettu kerroin

Kampanja on päättynyt. Kuukauden pyörineet EM-kisat 2021 pelataan päätökseen sunnuntaina 11.7. kello 22.00 alkaen. Finaalissa kohtaavat Italia ja Englanti – molemmat lukeutuivat ennakkosuosikkeihin jo turnauksen alusta alkaen. Englanti lähtee kertoimien...

888sport logo

Parhaat kertoimet finaaliin

Kampanja on päättynyt. EM-kisat on melkein taputeltu – enää 1 ottelu jäljellä. Ja tottakai finaali potkaistaan käyntiin asianmukaisesti korotetuilla kertoimilla! Ottelu pelataan sunnuntaina 11.7. kello 22.00 alkaen. 888sport tarjoaa parhaat...

Mr green logo

EM-finaali: Vakuuta vetosi VAR-päätösten varalta

Kampanja on päättynyt. EM-kisoissa 2021 on jäljellä enää yksi ottelu! Finaalissa sunnuntaina 11.7. kello 22.00 kohtaavat Italia ja Englanti. Kisoissa on ensimmäistä kertaa arvokisatasolla ollut käytössä VAR-tuomarointi, josta monella lienee...

Jalkapallon EM-kisat 2021 - Vihjemedia.com

EM 2021 otteluohjelma ja vihjeet 11.7.

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan sunnuntaina 11.7. ottelu Italia – Englanti. Nappaa talteen vedonlyöntivihjeet päivän otteluun ja lunasta halutessasi uusien pelaajien bonukset. Italia vs. Englanti Ajankohta: 11.7.2021 klo 22.00 Vihje otteluun: Tasapeli...

888sport logo

Parhaat kertoimet välieriin

Kampanja on päättynyt. Jalkapallon EM-kisoissa on edetty välieriin. Tiistaina 6.7. finaalipaikasta ottelevat Italia ja Espanja. Toisen finaalipaikan ratkovat Englanti ja Tanska keskiviikkona 7.7. Molemmat ottelut alkavat kello 22.00 Suomen aikaa. 888sport...

Jalkapallon EM-kisat on urheilun suurjuhla ja turnauksesta tullaan lyömään vetoa hurjilla summilla. Ennen kuin täytä vetolappusi erilaisilla turnauskohteilla, muista lukea tarjolla olevat EM 2021 vihjeet.

Unibet tervetuliaistarjous banneri

EM-kisat saavat varmasti Suomessakin betsaajat liikkeelle, sillä Suomi on ensimmäistä kertaa mukana jalkapallon arvoturnauksessa. Suomi pelaa Belgian, Tanskan ja Venäjän kanssa lohkossa B.

Nappaa kisabonukset talteen

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Nopeampi logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
60 sekunnin rajattomat ilmaiskierrokset! PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 25x
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
Jopa 1 000 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Mr green logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti + 200 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 6x
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
150 € bonusta kolmella ensitalletuksella PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 30x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
Jopa 1 000 € bonus + 25 käteiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
50 % ilmaisveto 50 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Betinia logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 5x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 200 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

FansBet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
2 x 20 € ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Mistä löytyy luotettavat EM 2021 vihjeet?

Vihjemedian luotettavat EM 2021 vihjeet löydät kisojen ajan mm. vakiovihjeet sivultamme. Käymme vihjeissä läpi kaikki Suomen ottelut ja muut mielenkiintoa herättävät matsit alkulohkon otteluista aina finaaliin saakka.

888sport tervetuliaistarjous banneri

Jalkapallon EM-kisojen vedonlyöntivihjeitä löytyy helposti pienellä vaivannäöllä. Toki kannattaa aina pitää mielessä, että kaikilla sivustoilla asiaan ei välttämättä ole panostettu vaadittavalla työmäärällä. Kannattaakin aina hieman vertailla eri sivustoilta löytyviä vihjeitä ennen kuin asettaa vetoja.

Vihjemedia on jo useamman vuoden ajan tarjonnut viikoittain vakiovihjeet Englannin Valioliigaan ja alemman tason Mestaruussarjaan (EFL Championship). Samalla asiantuntevalla otteella käymme läpi myös kesän 2021 EM-kisojen tärkeimmät ottelut.

Mistä hyvät EM 2021 vihjeet koostuvat?

Hyvät vedonlyöntivihjeet kertovat kaiken oleellisen vedonlyönnin kohteesta. Miksi kyseessä on hyvä vetokohde, millä kertoimella sitä kannattaa pelata, onko jotain poikkeavuuksia, joita kannattaa huomioida ja niin edelleen. Hyvät vedonlyöntivihjeet tai uusien asiakkaiden parhaat vedonlyöntibonukset eivät takaa voittoja, mutta ei niistä myöskään haittaa ole.

Bethard tervetuliaistarjous banneri

Päinvastoin bonukset kasvattavat pelikassaa ja vihjeistä on usein apua, mikäli ei itse ole jaksanut etsiä tietoa kovin syvällisesti. Varsinkin uudet asiakkaat voivat saada lisää pelirahaa sadoilla euroilla ja hyödyntämällä hyvät vedonlyöntivihjeet, on pelaaja askeleen muita edellä.

Vedonlyönti kertoimet ja panosten asettaminen

Jalkapallon EM-kisojen vedonlyöntivihjeissä kannattaa muistaa aina itselle sopiva panostus ja pelata muutenkin siten, että se on omalle lompakolle sopivaa. EM-kisoissa mukana on yhteensä 24 joukkuetta, joten otteluiden kattaus ei lopu aivan heti kesken.

Jos löydät itsellesi hyvän EM 2021 vihjeen, mutta kyseisessä vetokohteessa esimerkiksi kerroin on ehtinyt pudota, voit odottaa seuraavaan päivään tai tulevaan otteluun.

Osa pelaajista suosii vain sellaisia vedonlyöntivihjeitä, joista täytyy maksaa. Ja mikä siinä, tokikaan maksullisuus ei ole tae tasokkaasta vihjeestä eikä maksuttomuus huonosta vihjeestä. Minkä ikinä lähteen vetovihjeille valitsetkaan, muista aina oma vastuullisuus ja pelaa itselle sopivilla panoksilla.

Viime hetken muutokset kertoimissa

Jalkapallon EM-kisoissa varsinkin parhaissa vedonlyöntivihjeissä kertoimet voivat ennen otteluiden alkua muuttua, joten muista tarkistaa kertoimet aina suoraan peliyhtiöiltä. Jos haluamasi vetokohteessa on tarjolla vain huonoja kertoimia, jätä kohde väliin ja valitse jotain muuta pelattavaa.

Useat kesän 2021 kisojen pelikohteista on sellaisia, että niihin kohdistuu paljon mielenkiintoa ja samalla se voi lisätä kertoimien pudotuksen mahdollisuutta. Harvemmin pelatuissa kohteissa voi siten löytyä hyödyllisiä ylikertoimia, jotka suurin osa ei-ammattilais betsaajista on sivuuttanut.

Käytä hyödyksi EM 2021 vihjeet

Jalkapallon EM-kisat ja vedonlyönti kulkevat koko turnauksen ajan vahvasti käsikkäin. EM-kisoihin tulee löytymään suuri määrä vihjeitä ja kaikkea muuta betsaukseen liittyvää turnausmateriaalia, kuten otteluennakoita ja pelaaja-analyyseja.

EM-kisat 2021 on myös kaikille peliyhtiöille yksi vuoden parhaista kuukausista, ja Suomessakin vedonlyönti kisojen ympärillä tulee olemaan ennätys vilkasta.

Käytännössä kaikki peliyhtiöt haluavat olla mukana jalkapallon EM-kisojen tapahtumissa. Osalle suomalaisista kyse on enemmän itse otteluiden seuraamisesta, mutta aika moni meistä haluaa lisäjännitystä laittamalla muutaman vedon sisään.

Suosituimpia kohteita betsaajien pelilapuilla ovat esimerkiksi ottelun voittaja, maalitekijät, ensimmäisen maalin syntyaika ja mahdolliset VAR-ratkaisut. Ja tässä kohtaa EM 2021 vihjeet ovat paikallaan.

Jalkapallon EM-kisat 2021 on vedonlyönnissä niin iso juttu, että monet vedonlyöjät ovat odottaneet sitä vuosia – erityisesti kisojen siirryttyä vuodella. Edellisistä kisoista on nimittäin aikaa jo 5 vuotta.

Valitse parhaat EM 2021 vedonlyöntivihjeet

Jalkapallon EM-kisoihin on mahdollista löytää runsaasti vedonlyöntivihjeitä, joita kannattaa käyttää omien ajatusten tukena. Parhaat vedonlyöntivihjeet ovat aidosti arvokkaita ja sellaisten lukeminen ja hyödyntäminen on järkevää, mutta heikkojen ja epäluotettavien vedonlyöntivihjeiden kohdalla tilanne on toinen.

Joskus hyvien ja huonojen vedonlyöntivihjeiden erottaminen voi olla vaikeaa, mutta yleensä on kyllä varsin vaivatonta nähdä, että missä vihjeissä on järkeä ja onko niiden kirjoittamiseen panostettu kunnolla. Netistä on löydettävissä erilaisia vedonlyöntisivustoja, joissa tarjotaan vihjeitä jokaiseen turnauksen otteluun.

Vihjemediassa keskitytään erityisesti Huuhkajien edesottamuksiin ja arvioidaan myös eniten mielenkiintoa herättävät ottelut. Suomen pelaaminen jalkapallon EM-kisoissa 2021 on myös vedonlyönnin näkökulmasta spesiaali juttu. Jos suunnitelmissa on lyödä vetoa Huuhkajien matseissa, kannattaa lukea tarjolla olevat EM 2021 vedonlyöntivihjeet.

Paljon muutakin kuin vetovihjeitä

Jotta lukijamme saavat parhaan mahdollisen startin kesän kisoihin, puhtaasti vedonlyöntivihjeiden lisäksi tarjolla on joukkue- ja otteluennakoita, pelaaja-arvioita, vedonlyöntikertoimia ja tietenkin kaikkien rakastamia vedonlyöntibonuksia.

Vedonvälittäjät muuttavat kohteiden kertoimia usein viimeiseen hetkeen saakka – varsinkin, jos tiedossa on merkittäviä muutoksia joukkueiden kokoonpanojen suhteen. Muista yleissääntö, että vain hyviä kertoimia kannattaa pelata. Jos sellaisia ei ole tarjolla, vertaa toisen vedonvälittäjän tarjontaa tai odota hetki ennen kuin lyöt vetolapun sisään. Ei kannata pelata heikkoja kertoimia tai sellaisia vetokohteita, joissa voitto on hyvin epätodennäköistä.

Kokemuksemme perusteella vetokohteiden tarjonnasta ei suurissa turnauksissa ole pulaa. Sinun tulee vain nähdä hieman vaivaa metsästäessäsi hyviä kertoimia ja tarjouksia.

Erikoistapahtumat, jalkapallon EM-kisat mukaan lukien, ovat loistava tapahtuma varsinkin kaikille niille betsaajille, jotka voivat reagoida asioihin nopeasti. Esimerkiksi napata kiinni hyviin kertoimiin heti, kun ne tulevat tarjolle.

EM 2021 vihjeet suomeksi ja englanniksi

Jos kielivalikoimasi ei rajoitu pelkästään suomen kieleen, kannattaa lukea vihjeitä laajemmalla skaalalla. Varsinkin englanninkielisiä sivustoja on internetissä pilvin pimein. Hyvät vedonlyöntivihjeet jalkapallon EM-kisoihin löytyy suurimmilta toimijoilta suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja ranskaksi.

Jos sinulta löytyy esimerkiksi ruotsin tai saksan kielen taitoa, niin sitä kannattaa hyödyntää kesän kisoissa vihjeiden lukemisessa. Monesti tosin varsinkin aloittelijoille on tärkeä juttu, että vedonlyöntivihjeet ovat luettavissa suomeksi ja suosittelemmekin tätä vaihtoehtoa, mikäli oma kielitaito ei ole kovin hyvä.

Vedonlyöntibonuksia moneen makuun

PELISIVUSTO Info Talletusbonus Rekisteröidy
Nopeampi logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
60 sekunnin rajattomat ilmaiskierrokset! PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 25x
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
Jopa 1 000 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Mr green logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti + 200 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 6x
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
150 € bonusta kolmella ensitalletuksella PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 30x
Maksimipanos: 5 €
Ilman talletusta:
Jopa 1 000 € bonus + 25 käteiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
50 % ilmaisveto 50 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Betinia logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 5x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 200 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

FansBet logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus:
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
2 x 20 € ilmaisveto PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät


Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 35x
Maksimipanos: 50 €
Ilman talletusta:
100 % bonus 500 € asti + 200 ilmaiskierrosta PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

888sport logo
Lue esittely
Kierrätysvaatimus: 7x (2x talletus, 5x bonus)
Maksimipanos:
Ilman talletusta:
100 % bonus 100 € asti PELAAMAAN

18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

Vihjemedian kautta pääset lunastamaan runsaasti erilaisia vedonlyöntibonuksia, joita löytyy muun muassa tämän sivun taulukoista. Vedonvälittäjät tarjoavat laidasta laitaan etuja: bonusrahaa, ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, käteispalautusta.

Bonuksia irtoaa niin uusille kuin tilin jo aiemmin avanneille pelaajille.  Vedonlyöntibonusten avulla betsaaminen myös jalkapallon EM-kisoissa on varmasti monille peliyhtiöiden asiakkaille kannattavaa.

Vihjemedian bonustaulukoiden lukeminen on helppoa. Taulukossa kerrotaan kaikki oleellinen mitä pelaajan tulee tietää peliyhtiön tarjoamasta vedonlyöntibonuksesta: bonuksen muoto, suuruus ja ehdot. Lisäksi siinä on linkki varsinaiseen arvosteluun ja linkki suoraan peliyhtiön tarjoukseen.

Osa peliyhtiöistä tarjoaa mahdollisuuden lunastaa vedonlyöntibonuksia kätevästi myös ilman rekisteröintiä. Toki jalkapallon EM-kisoissa myös vanhat pelaajat pidetään tyytyväisenä, joten aiemmin rekisteröityneille asiakkaille on tarjolla pilvin pimein erilaisia vedonlyöntitarjouksia.

Voiko EM-kisoja striimata?

Jalkapallon EM-kisat näytetään Ylen kanavilla. Turnauksen kaikki ottelut näytetään televisiossa tai Yle Areenassa. Itse otteluiden lisäksi luvassa on totuttuun tapaan paljon asiantuntijoita ja laadukkaita studioanalyyseja. Fokus on tietenkin Suomen matseissa, mutta toki kaikki kisojen ottelut käydään läpi asiantuntijoiden johdolla.

Aiemmissa kisoissa muun muassa NordicBet ja Unibet ovat olleet ajan hermolla ja näyttäneet osan otteluista Live Stream -palveluissaan. EM-kisojen 2021 osalta tietoa ei vielä ole, joten jää nähtäväksi pääseekö kisoja katsomaan suoraan vedonvälittäjien sivuilta.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö