NHL vedonlyönti

NHL eli National Hockey League on Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattava jääkiekkosarja, jossa 32 joukkuetta taistelee voittopokaali Stanley Cupista. NHL-kausi lähtee liikkeelle aina normaalisti syksyllä ja huipentuu kesän kynnyksellä. NHL vedonlyönti on jälleen taas täydessä vauhdissa, kun maailman arvostetuin ja paras jääkiekkosarja käynnistyi 12. lokakuuta.

Kyseessä on NHL:n historian 105. kausi. Änärin hallitseva mestari on Tampa Bay Lightning, joka on voittanut peräti kaksi edellistä Stanley Cupia.

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

NHL vedonlyönti ja parhaat vedonlyöntibonukset

Vihjemedia on myös kuluvalla NHL-kaudella mukana jääkiekkosarjan tapahtumissa ja tarjoaa parhaat NHL vetokohteet loistavilla kertoimilla. NHL on valtavan suosittua ja sitä seurataan laajasti läpi myös käynnissä olevan kauden. Nappaa talteen myös nettisivustot, joilla pyörii ilmainen NHL Live Stream.

Lue tämä NHL vedonlyönti -artikkelimme, niin olet kärryillä tämän kauden tapahtumista ja voittajasuosikeista. NHL vedonlyönti on järkevä aloittaa hyödyntämällä parhaat vedonlyöntibonukset.

NHL maailman paras jääkiekkosarja

NHL on jääkiekossa suosituin ja arvostetuin jääkiekon ammattilaissarja, jonka voittaminen on urheilulajin suurin saavutus. Änäri nauttii ympäri maailman suurta suosiota ja siellä pelaaminen on jokaisen jääkiekkoilijan haaveissa. Jääkiekkosarjassa esiintyy vuosittain myös monia suomalaisia pelaajia.

NHL:ää on pelattu vuodesta 1917 alkaen, jolloin sitä oli luomassa viisi joukkuetta. Sen ensimmäisen kauden vei Toronto Arenas. Änäri on kasvanut historiansa saatossa upeaksi lätkäliigaksi.

Suurin kunnia kiekkoilijalle

Jääkiekossa Stanley Cupin voittamista pidetään yleisesti pelaajien keskuudessa suurempana asiana kuin maailmanmestaruutta. Arvostus Änäriä kohtaan on myös fanien mittapuulla äärettömän korkealla. NHL on jääkiekkosarja, joka on kiinnostavuudeltaan omalla mittapuulla.

NHL:ssä pelaaminen on valtavan kova temppu ja jokaiselta sinne pääsevältä pelaajalta upea asia. NHL:n vaatimustaso on aivan mielettömän valtava. Siellä menestyminen on keneltä tahansa huippuluokan pelaajalta myös vaikeaa.

Uusi tiimi NHL:n

NHL-perhe sai osakseen uuden tulokkaan, mikä on nostanut entisestään Änärin valtavaa mielenkiintoa myös Suomessa. NHL:ssä pelasi vielä viime kaudella 31 joukkuetta, mutta Seattle Kraken on liittynyt kuluvasta kaudesta lähtien osaksi maailman parasta ja arvostetuinta kiekkoliigaa.

NHL vedonlyönti on vuosittain yksi vedonlyöntimaailman keskipisteistä, ja myös Euroopassa NHL vedonlyönti kerää betsaamisen ystäviä seuraamaan kiekkosarjaa.

Milloin NHL-kausi 2021-2022 käynnistyy?

NHL on palannut koronapandemian jäljiltä hiljalleen normaaliin aikatauluun, ja uusin NHL-kausi 2021-2022 alkoi lokakuussa. NHL:n runkosarja on tarkoitus saada pakettiin huhtikuussa. Änäriä pelataan kuluvalla kaudella olosuhteet huomioiden jo melko tavallisella kaavalla ja aikataululla.

On kuitenkin huomioitava edelleen nykyinen maailmantilanne, joten lukuisat muutokset ovat yhä mahdollisia. Matkustaminen USA:n ja Kanadan välillä voi olla vielä rajoitettua. Runkosarja käsittää taas 82 kierrosta.

NHL-kausi 2021-2022

NHL-kausi 2021-2022 lähti liikkeelle 12. lokakuuta. Kyseessä on historian 105. NHL-kausi. Jääkiekkosarjan runkosarja päättyy huhtikuussa ja käsittää yllä mainitusti 82 kierrosta. NHL-kausi sisältää alkavalla kaudella 32 joukkuetta, kun Seattle Kraken liittyi kuluvasta kaudesta alkaen osaksi NHL-perhettä.

Runkosarja päättyy huhtikuussa, jonka jälkeen pelataan pudotuspelit, joihin otetaan 16 parasta seuraa. Pudotuspelit käydään paras seitsemästä -kaavalla. NHL-pelaajat eivät olleet Pekingissä.

Jääkiekkosarjassa pelattiin viime kaudella erityisten alueellisten divisioonien muodossa, mutta ne jäivät historiaan vain yhden kauden mittaisina. Tarkoitus oli vähentää matkustamista. Änärissä pelataan kuluvalla kaudella taas normaalisti Atlantic, Metropolitan, Pacific ja Central divisioonissa.

Jääkiekkosarjassa oli viime kaudella normaalia vähemmän runkosarjassa käytäviä kierroksia, mutta sekin oli poikkeus. Seattle Kraken tulokkaana aloitti Läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa.

NHL:ssä pelataan kaudella 2021-2022 ainakin kaksi ulkoilmaottelua. NHL:ää ei pelata puolestaan Euroopassa, jonne jääkiekkosarja tekee paluun luultavasti vasta alkavaa kautta seuraavalla sesongilla. Viime kaudella peruutunut tähdistöottelu tekee paluun ohjelmistoon ja se pidettiin Las Vegasissa helmikuussa 2022.

NHL:ää pelataan nykyisin taas laajasti yleisön edessä, kunhan paikallinen koronatilanne ja koronarokotukset antavat siihen saumat. Tilanteet voivat vaihdella silti yhä alueittain.

Läntinen konferenssi

 

Tyynenmeren divisioona

Anaheim Ducks, Calgary Flames, Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, San Jose Sharks, Seattle Kraken, Vancouver Canuks, Vegas Golden Knights

Keskinen divisioona

Arizona Coyotes, Chicago Blackhawks, Colorado Avalanche, Dallas Stars, Minnesota Wild, Nashville Predators, St. Louis Blues, Winnipeg Jets

Itäinen konferenssi

 

Atlantin divisioona

Boston Bruins, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings, Florida Panthers, Montreal Canadiens, Ottawa Senators, Tampa Bay Lightning, Toronto Maple Leafs

 

Metropolitan divisioona

Carolina Hurricanes, Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Pittsburgh Penguins, Washington Capitals

NHL 2021-2022: joukkueiden kapteenit, valmentajat ja GM:t

 

NHL vedonlyönti 2021-2022

NHL on maailman paras jääkiekkosarja, joka nauttii myös vedonlyönnissä vuosittain huimaa suosiota. NHL:stä lyödään vetoa joka kausi valtavilla summilla.

NHL kertoimet kiinnostavat laajasti vedonlyöjiä, joten NHL vedonlyöntikohteet näyttelevät taas hienoa roolia. Änärissä asiakkaat voivat lyödä vetoa valtavan monipuolisesti. Vetoja voi lyödä muun muassa:

 • Voittajasta varsinaisella peliajalla
 • Ottelun lopullisesta voittajasta
 • Maalimääristä
 • Tasoitusvetoja
 • Pelaajien pisteitä
 • Tuloksista yksittäisissä erissä
 • Joukkueen maalimääristä koko ottelussa tai yhden erän aikana

Jääkiekkosarjassa vetokohteita ja -yhdistelmiä on pelattavissa käytännössä rajattomasti. Tarjolla on usein satoja pelikohteita. NHL vedonlyönti toimii loistavasti myös live-vedonlyönnin parissa. Lisäksi live-vedonlyönti on auki jokaisessa ottelussa sisältäen runsaasti betsattavaa myös otteluiden ollessa käynnissä.

Live-vedonlyönnistä löytyy paljon laadukasta pelattavaa koko ottelusta ja muun muassa eräkohtaisia vetoja. NHL vedonlyönti sisältää kauttaaltaan kiitettävät kertoimet laajalla kattauksella.

Aloita NHL vedonlyönti lunastamalla vedonlyöntibonuksia

NHL vedonlyöntiä voitollisesti

NHL:ssä vedonlyöntiä voi tehdä menestyksekkäästi hyödyntämällä vedonlyönnissä tuttuja lainalaisuuksia. Kannattaa pelata aina vain parhaita kertoimia, etsiä todellisia ylikertoimia, hyödyntää vedonlyöntibonuksia ja kirjata myös jääkiekkobetsit vedonlyöntikirjanpitoon.

Lopuksi kannattaa napata NHL vedonlyöntivihjeet Vihjemedian sivuilta! Sivustomme vedonlyöntivihjeet pyrkivät tuottamaan lukijoille aina positiivista odotusarvoa eli komeita ylikertoimia ja tarjoamaan oikeasti hyvää pelattavaa.

NHL vedonlyönti kertoimet ja kohteet

NHL vedonlyönti sisältää nykyään valtavasti pelattavaa todella laajalla ja monipuolisella kattauksella. NHL vedonlyönti pitää sisällään lähes loputtomat mahdollisuudet lyödä vetoa maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Tarjolla on huimasti pelattavaa jokaisesta ottelusta lähes rajattomasti.

Lisäksi NHL vedonlyöntikohteet tarjoavat runsaasti muutakin pelattavaa muun muassa pistepörssin voittajasta, maalikuninkaasta, Vezina Trophy -pokaalin voittajasta eli parhaasta maalivahdista ja runsaasti muuta.

NHL:ssä suurimmat mestarisuosikit ovat Colorado Avalanche, Florida Panthers ja Tampa Bay Lightning, joka on voittanut kahdella edellisellä kaudella jääkiekkosarjan mestaruuden. Vedonlyöntimarkkina pitää mainittua kolmikkoa kaikkialla mestarisuosikkeina.

Muita hienoja ehdokkaita menestyjiksi ovat Carolina Hurricanes ja Vegas Golden Knights. Haastajia ovat esimerkiksi Calgary Flames ja Toronto Maple Leafs.

NHL vedonlyönti ja ilmainen NHL Live Stream

NHL:n ystäville yksi suurista kysymyksistä aina uuden kauden kynnyksellä on se, miten ja mistä maailman parasta jääkiekkoa voi katsoa ilmaiseksi. NHL:ää voi katsoa kattavasti Viasatin kanavilta tai Viaplayn avulla. Niiden kautta Änäriä voi katsoa lähes kaikkialla ja melkein koko ajan.

Viasat ja Viaplay ovat maksukanava ja suoratoistopalvelu, joten ne ovat maksullisia. On olemassa silti myös varsin helppo ja kätevä tapa löytää ilmainen NHL Live Stream.

VPN-yhteys tarjoaa kaikille tietokoneiden käyttäjille puitteet muuttaa omaa sijaintia toiseen paikkaan, mikä auttaa muuttamaan tietokoneen sijainnin esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Siellä on enemmän valinnanvaraa katsoa otteluita.

VPN-yhteys on hyvä keino päästä katsomaan otteluita lähes ilmaiseksi, mutta myöskään se ei ole täysin maksuton vaihtoehto, sillä käyttäjän tulee maksaa esimerkiksi noin kuutisen euroa ExpressVPN:stä. Se on kuitenkin melko halpa hinta verrattuna Viaplayn pakettiin.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelataan monesti huonoon kellonaikaan eli meidän näkökulmastamme yöllä, mutta toki otteluita pelataan myös meistä katsottuna hyvään kellonaikaan. Viikonloppujen prime time -ottelut ovat sellaisia, jotka keräävät paljon katsojia. Lisäksi Änärin todelliset fanit valvovat läpi yön.

NHL:ää esitetään Ylellä keväällä 2022

Jääkiekkosarjan ystävät pääsevät seuraamaan Änärin otteluita myös maksutta. NHL:ää esitetään ilmaiseksi myös Ylen tv-kanavilla, mikä on tuonut mukanaan paljon sekä hyvää että vähemmän hyvää palautetta.

NHL:ää näytetään ilmaiseksi kaikille Ylen tv-kanavilla 25 ottelun verran ja Stanley Cupin finaalit alusta loppuun saakka. Suomalaiset pääsevät jännittämään Änärin ratkaisevia vaiheita hankkimatta maksukanavia tai ilman ylimääräisiä kuluja, mikä on ehdottomasti monien mieleen.

NHL vedonlyönti – jännitä NHL betsejä!

Miten viime yön NHL-matseissa kävi? Osuivatko NHL vihjeet oikeaan? Lisää jännitystä tarjoaa DTMTS-palvelu (Don’t Tell Me The Score) joka näyttää NHL:ssä koosteet otteluista paljastamatta niiden tulosta. Kyseessä on jännittävä tapa käynnistää päivä Änärin parissa – katso koosteet ja hörppää aamukahvit!

NHL tilanteet

NHL:n tilanteista ja tulevista otteluista löytää nykyään tietoa hyvin monesta paikasta. YLE:n teksti-tv tarjoaa suomalaisille tuttuna juttuna perustietoa NHL:stä, kuten tilanteet otteluista ja parhaat pistenikkarit. Teksti-tv:stä löytää myös uusien pelien ajankohdat ja mahdollisesti pelaavat suomalaiset.

NHL vedonlyönti ja onnistunut veikkaustaktiikka

NHL vedonlyönti tarjoaa vuosittain loistavat puitteet tehdä vedonlyöntiä menestyksekkäästi, sillä jääkiekkosarjan kohdevalikoima ja kertoimet ovat loistavia. NHL:n edellinen kausi pelattiin poikkeavissa olosuhteissa, mutta käynnissä oleva alkava kausi pelataan jo suureksi osaksi ilman merkittäviä häiriöitä.

Viime kaudella myös NHL vedonlyönti oli hieman normaalia vaikeampaa, mutta tilanne on palautunut myös sen suhteen melko normaaliksi. Vedonlyönti Änäristä on taas myös Suomessa valtavan suosittua.

NHL:ää pelataan neljässä divisioonassa, ja edellisen kauden poikkeavat alueelliset lohkojaot jäivät kauden mittaiseksi. Katsojat pääsevät jäähalleihin mahdollisesti yhä joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. NHL vedonlyönti toimii samalla periaatteella kuin muutkin vedonlyöntikohteet.

Kannattaa etsiä todellisia ylikertoimia, joita voi löytää varsinkin kauden alussa. Pelataan aina sinkkuja eli singlejä. NHL vedonlyönti on syytä sisältää samoja oppeja, joita monet meistä olemme hyödyntäneet jo vuosia. Änärin vetokohteita tutkiessa on hyvä keskittyä esimerkiksi alla oleviin hyvin tärkeisiin ominaisuuksiin.

 • Voimasuhteisiin
 • Erikoistilanteisiin
 • Maaliodottamiin
 • Tarkkoihin todennäköisyyksiin

Vedonlyönti on vaikeaa ja siinä menestyminen onnistuu vain harvoilta vedonlyöjiltä, mutta omalla toiminnalla voi vaikuttaa myös NHL:ssä tapahtuvan vedonlyönnin menestyksellisyyteen. NHL vedonlyönti on Suomessa hyvin suosittua. Jos mielit tehdä NHL:n betsaamista voitollisesti, niin kannattaa käyttää lukuisia tilastoja, analyyseja ja ennakoita ennen pelaamista.

NHL on upea urheilusarja myös vedonlyöntiin, mutta se vaatii tietysti kovasti työtä. Voit katsoa lisää vedonlyöntioppaastamme.

Suomalaiset NHL pelaajat kaudella 2021-2022

Änärissä pelaa taas kymmeniä suomalaisia pelaajia. NHL:ssä pelaa maalivahdeista muun muassa Mikko Koskinen, Joonas Korpisalo, Antti Raanta ja Kaapo Kähkönen.

Puolustajien joukosta otetaan esille Miro Heiskanen, Esa Lindell, Rasmus Ristolainen ja Olli Määttä. Hyökkääjien kattaus koostuu puolestaan esimerkiksi nimistä Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Patrik Laine ja Aleksander Barkov. Suomalaisia on mukana NHL-kaudella taas upealla kattauksella.

Stanley Cup -voittajat kautta aikain

NHL:ää on pelattu ensimmäistä kertaa vuosina 1917-1918, jolloin jääkiekkosarjan mestariksi ylsi Toronto Arenas. NHL:n hallitseva voittaja on Tampa Bay Lightning. Eniten mestaruuksia on Montreal Canadiensilla. Olemme koonneet alle NHL:ssä Stanley Cupin valloittajat neljän vuosikymmenen ajalta.

NHL:n kaikkien aikojen pistepörssi

 

NHL:n suomalaisten pistepörssi

NHL:ssä on pelannut vuosikymmenten aikana runsaasti suomalaisia huipputähtiä, jotka ovat tehneet huikeita tehopisteitä. NHL:ssä suomalaisista pelaajista eniten tehopisteitä on tehnyt Teemu Selänne, joka nakutti upean uransa aikana 684 maalia ja antoi 773 maalisyöttöä.

Selänne teki yhteensä 1457 tehopistettä. Hän on tehnyt suomalaisista pelaajista myös eniten maaleja. Toiselta paikalta löytyy Jari Kurri ja kolmannelta Saku Koivu. TOP-10:een mahtuvat myös esimerkiksi Olli Jokinen ja Mikko Koivu.

 

NHL vedonlyönti yhteenveto

NHL-kausi 2021-2022 on hyvässä käynnissä ja tarjoaa taas kaikille jääkiekon ja vedonlyönnin ystäville valtavasti upeita kiekkohetkiä ja mielettömiä otteluita. Parhaan jääkiekkosarjan otteluita seurataan valtavalla mielenkiinnolla.

Kannattaa seurata Vihjemedian vedonlyöntikattausta, jotta voit lunastaa parhaat NHL veikkausvinkit ja vedonlyöntibonukset. NHL vedonlyönti on Vihjemediassa suuressa roolissa, ja pyrimme tarjoamaan lukijoille aina positiivisen odotusarvon loistavia vetovihjeitä.